NederlandReview

  Ervaringen Chatoperator

  Wanneer je als huisvrouw wel wat vrije uurtjes over hebt, of om wat voor reden dan ook liever thuis wat bij wilt verdienen, dan kun je verschillende aanbieders van thuiswerk vinden. Niet alle aanbieders zijn helaas even betrouwbaar, of leveren evenveel op. Hoe zit dit bij Chatoperator? Bieden zij goed werk aan wat ook nog voldoende oplevert, of valt dit tegen? Je leest het hier bij de reviews over hen op NederlandReview.

  Over Chatoperator

  Chatoperator zegt zelf een aanbieder te zijn van betrouwbaar thuiswerk voor een aantal grote datingwebsites die zij beheren. Zij zijn een jong en groeiend bedrijf dat op zoek is naar zowel mannen als vrouwen die geïnteresseerd zijn om als thuiswerk (vaak erotische) berichten van hun klanten te beantwoorden. Je wordt daarbij getraind om een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen.

  Achter de schermen bij datingsites vol nepprofielen

  Diensten

  Voor wie
  Als je op zoek bent naar extra verdiensten vanuit huis, een ruime fantasie hebt, ruimdenkend en creatief bent, dan past een baan bij Chatoperator misschien bij je. Je kunt direct beginnen en berichten gaan beantwoorden. Het doel hierbij is natuurlijk om de mannen, die betalen voor de berichten die ze sturen, te antwoorden en een langdurige conversatie op te bouwen. Hierbij blijf jij, als operator, volledig buiten het 'zicht'. Je werkt alleen namens de profielen waarmee je antwoordt, dus je komt nooit zelf in beeld. Daarbij bepaal je zelf hoe laat je werkt. In het weekend en in de avond na 22.00 uur ontvang je 1 ct. per bericht extra. Hoe meer je werkt, hoe meer je verdient, omdat je per bericht betaald wordt.

  Wat bieden ze?

  • Je krijgt een persoonlijke coach, daarvoor beschik jij over Skype en e-mail.
  • Bij een goede ontwikkeling kun je inloggen wanneer en hoeveel je wilt, zonder rooster. Hiervoor moet je minimaal 250 berichten per week verwerken.
  • Je krijgt tussen de 10 en 17 cent per bericht. Jij moet voldoen aan de kwaliteitseisen en je houden aan de instructies van je coach.
  • Je wordt wekelijks per factuur uitbetaald, dit inkomen geef je zelf aan bij de belastingdienst.
  • Zij zorgen ervoor dat er altijd veel berichten klaarstaan om te verwerken. Ze verlangen van jou een stukje creativiteit waardoor de klanten terugkomen.
  • Uitbetaling vindt plaats bij een saldo van € 50,- of meer. Als dit niet gehaald wordt schuift het bedrag een week op.
  • Je wordt uitbetaald op basis van een zgn. creditfactuur, deze verdiensten kunnen bij de belastingdienst als ‘inkomsten uit overige werkzaamheden’ worden opgegeven. Je werkt op freelancebasis.
  • Zij zijn een betrouwbaar bedrijf. Zij verlangen van jou ook een stuk betrouwbaarheid, je woont in Nederland of België en je beschikt over PayPal.

  Als je denkt dat het iets voor je is dan kun je op de site meteen solliciteren. Je kunt bij hen meteen solliciteren, je hoeft geen inschrijfgeld te betalen.

  Klachten

  Hierover is op de site van Chatoperator geen informatie te vinden. Extra belangrijk om ervaringen te delen!

  Schrijf hier jouw review over Chatoperator!

  Werk jij al voor Chatoperator, of heb je dat gedaan, maar beviel het niet, laat dan jouw mening achter. Zo kunnen anderen te weten komen of het voor hen ook geschikt is of niet!

  Wat zijn de ervaringen met Chatoperator? Moet je wel een heel open mind hebben voor weinig geld, of kun je echt gemakkelijk wat bijverdienen bij hen?

  Chatoperator
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  4.6
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.6
  Service
  rating
  4.6
  Prijs
  rating
  4.6
  Leveren
  rating
  4.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Chatoperator

  Uw beoordeling

  je bent dom als je hier aan meewerkt

  Je werkt mee aan oplichterspraktijken en tikt berichten in de naam van valse vrouwelijke profielen. Je bedriegt mannen en laat hen veel geld betalen voor nutteloze berichten. Ze denken dat ze ooit een date zullen krijgen maar dat is nooit het geval. En er bovenop krijg je een fractie betaalt van wat het bedrijf krijgt voor een bericht van de nietsvermoedende klant. Maar je doet wel al het tikwerk. Je moet 1000den berichten 1 voor 1 typen om ook maar wat te verdienen, want knip en plakwerk mag niet. Dus je moet echt wel gek zijn om hier aan mee te werken. In een supermarkt werken als rekkenvuller verdiend veel beter en dan ben je ten minste nog nuttig en kan je praatjes slaan met echte mensen!

  Door: Hermanvandevenne02-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Slechte werkgever, verlaagd tarieven en klaagt veel

  Betaling verloopt goed maar de staffels zijn zo verlaagd en het werk inhoudelijk best pittig dat het belachelijk is dat je de hele dag bestookt word met boze mails om te komen werken. Ben begonnen met 12 cent per bericht inzake medium maar ineens werd dit verlaagd naar 10 cent en om 12 cent te verdienen moet je zeker 1000 berichten versturen. De reden dat ik ben gestopt is dat ze erg onpersoonlijk zijn en dat is wel anders bij Yops waar ik eerder had gewerkt

  Door: Duncan Onderstal05-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Makkelijk leuk werk!

  Een tijdje geleden heb ik helaas moeten besluiten om mijn baan op te zeggen, omdat ik wat meer thuis wilde zijn voor de kinderen. Natuurlijk is dat even wennen en zeker dat extra zakcentje miste ik. In mijn vorige baan verdiende ik niet echt heel veel, maar je doet daar toch leuke dingen mee. Een vriend van mij attendeerde mij op chatoperator.nl. Op deze manier zou ik makkelijk geld kunnen verdienen en toch thuis kunnen zijn. Aanvankelijk was ik behoorlijk sceptisch, zo makkelijk zou het toch niet zijn?

  Ik heb me aangemeld en ben aan de slag gegaan. Het salaris viel in het begin een beetje tegen, maar je wordt er handiger in en naar mate je meer berichten in een week doet hoe meer je betaalt krijgt. Inmiddels wordt het loon wekelijks uitbetaald en heb ik er weer een bron(netje) van inkomsten bij en kan ik thuis werken. Voor mij is dit echt ideaal!

  Door: Anoniem24-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Chatoperator een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Chatoperator. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Chatoperator actief?

  Chatoperator is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Werk en B2B

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Chatoperator gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.