NederlandReview

  Ervaringen Cashze

  Er wordt steeds meer via internet geshopt. Het is natuurlijk handig als dit je een voordeeltje op kan leveren. Maar hoe kun je dat voor elkaar krijgen? Één van de websites die zich hierop richt is Cashze. Maar levert deze website je nou echt wel zoveel CashCrowns op? Wat moet je allemaal wel niet doen om deze voordeeltjes te verdienen? Wat kun je uiteindelijk met deze CashCrowns? Bij welke webshops kun je deze inleveren? Zullen ze je niet bestoken met e-mailtjes van allemaal aanbiedingen? En zal de klantenservice van Cashze je wel goed behandelen als je om hun hulp of advies vraagt, of is het dan simpelweg je eigen probleem? De enige mensen die deze vragen eerlijk kunnen beantwoorden zijn mensen die zich al aangemeld hebben op Cashze. Lees hun reviews om erachter te komen hoe zij over Cashze denken. Via hun meningen, ervaringen en beoordelingen krijg jij een beter beeld van Cashze voordat je een account aanmaakt.

  Over Cashze

  Cashze is een website die voordeeltjes aanbiedt. Ze weten dat meer en meer aankopen via het internet worden gedaan. Daarom willen ze daar iets leuks tegenover stellen. Je kunt met Cashze namelijk sparen voor kortingen bij zowel bekende als populaire webwinkels. Ze hebben een Cashze Voordeelprogramma. Dit voordeelprogramma zorgt ervoor dat je spaart iedere keer als je iets bij een webshop koopt. De punten die je met iedere aankoop spaart noemen ze CashCrowns. Je krijgt er al 100 als je jezelf alleen maar aanmeldt op de website. Dit is goed voor €1,-. Maar je krijgt ook nog eens 200 CashCrowns voor ieder lid dat via jou lid is geworden van de website. Daarbij zullen ze je iedere dag tussen de 2 en 6 e-mails sturen waarmee je ook nog eens extra CashCrowns kunt verdienen. Zo kan het aardig oplopen. En natuurlijk (be)spaar je iedere keer dat je online shopt. Vanaf 1000 CashCrowns (€10) kun je het bedrag laten uitkeren. En wat voor websites doen er nou allemaal mee met Cashze? Je hebt bijvoorbeeld vergelijkers voor telecom, datingsites, energie, SIMonly, gaslicht en loterijen. Maar je kunt ook snel verdienen via kranten & tijdschriften, elektronicawinkels, vakanties, internetproviders, lifestyleproducten, flora & fauna en nog veel meer.


  En hoe werkt nou precies zo'n webwinkel? Klokhuis zocht het uit.

  Diensten van Cashze

  Je kunt je makkelijk aanmelden voor Cashze.nl. Het is een gratis service en kost je dus helemaal niets. Daarbij hoef je er ook nog eens weinig voor te doen. Als jij je e-mailadres invult zullen zij je al binnen 30 minuten een activatiemail sturen. Zodra je op de link in de mail hebt gedrukt is je account geactiveerd en kun je beginnen met sparen. Mocht je niet langer van de website gebruik willen maken, dan is dit geen probleem. Ze beloven je dat, als hun programma je niet bevalt, je het account gewoon weer kunt afmelden. En natuurlijk is er ook een helpdesk om je te helpen als je er even niet meer uit komt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Cashze

  Als jij al eens gebruik hebt gemaakt van Cashze, dan kun je ons vast meer over deze website vertellen. Was het makkelijk om via Cashze te sparen? Had je al snel genoeg om het uit te laten keren? En wat vindt je van Cashze’s klantenservice? Vertel ons alles via een Cashze klantenreview.

  Cashze
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  6,2
  40% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6,4

  Service

  6

  Prijs

  6,8

  Leveren

  5,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Punten worden niet bijgeschreven

  Mensen pas op dit is oplichting, zodra je ergens boven de 6 euro komt worden stelselmatig de punten niet bijgeschreven.

  Niet aan beginnen dus, vergeefse moeite

  Door: mich29-06-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Snel verdienen zonder gedoe

  Ik ben al 3 keer uitbetaald zonder accountscore en ander gedoe want daar doen ze niet aan. Deze site kan ik je aanbevelen. Toppie hoor!

  Door: H Terlien31-12-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  offline

  ik kan ook sinds gisteren niet meer inloggen, off line msq server.
  wacht ook al sinds 1.10.18 op mijn 1e uitbetaling.....

  Door: JC07-11-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5

  inloggen

  ik kan sinds eergisteren niet meer inloggen,de server ist ook offline , op mijn 10 euro wacht ik ook al 7 weken .Het zal toch niet ook weer..........!!!!!?????

  Door: w.Lau07-11-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Een échte aanrader zónder Activiteitseisen en Accountscore

  Ben al vanaf het begin lid van Cashze en ben al 3 keer uitbetaald. Dagelijks krijg je interessante aanbiedingen van ze waarmee je kan verdienen (1 cent/mail met een standaard account)
  Heel fijn is, dat ze géén activiteitseisen hebben en ook geen accountscore of ander geneuzel.

  Kortom, ik kan je deze site zeker aanraden

  Door: G van de Wetering03-10-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Schrijf zelf een review over Cashze

  Uw beoordeling