CashbackTotaal.nl

2.6

Bestellen

2.6

Service

2.9

Prijs

2.6

Levering

9.1%

Zou hier weer kopen

CashbackTotaal.nl

Als je wilt winkelen kun je natuurlijk naar een willekeurige winkel gaan. Maar daar hebben ze waarschijnlijk maar een beperkt assortiment. Als je een winkel wilt waar je veel verschillende producten kunt krijgen kun je ook een cashback website gebruiken. Één van de winkels die dat aanbiedt is CackbackTotaal.nl. Maar hoe gaat dat cashback systeem nou eigenlijk in zijn werk? Zullen ze echt, zoals ze beren 100% van de cashback aan je teruggeven? Zal het door dit systeem niet veel langer duren voor de producten bij je thuis worden afgeleverd? En zal de klantenservice van CackbackTotaal.nl je wel net zo goed helpen als die van een gewone winkel? De enige mensen die hierover iets kunnen zeggen zijn de klanten die al eerder via CackbackTotaal.nl gehandeld hebben. Lees hun reviews om te ontdekken wat voor een website CackbackTotaal.nl nou echt is. Hun meningen, ervaringen en beoordelingen zullen je helpen om in de zien of CackbackTotaal.nl de juiste website is om iets te bestellen.


Over CackbackTotaal.nl

CackbackTotaal.nl is een cashback website. Zij krijgen van de winkel een bepaald bedrag, een zogenoemde commissie, om producten van een bedrijf op hun website te plaatsen. Als jij via deze website op de website van een winkel komt en een aankoop doet, levert dit voor CackbackTotaal.nl commissie op. Deze beloven ze voor de volle 100% aan je terug te betalen. Op die manier ben je dus goedkoper uit voor je aankoop. Maar wat kun je nou zoal op CackbackTotaal.nl vinden? Nou, van alles eigenlijk. Winkels zoals Bol.com, Wehkamp, MediaMarkt, Expedia, Sarenza en CoolBlue doen namelijk aan dit programma mee. Maar ook Hema, thuisbezorgd.nl. Intertoys, Zooplus, ICi Paris XL, Blokker en Douglas zitten in het assortiment. Je kan er dus terecht voor gezondheid, schoonheidsproducten, reizen, autoproducten, eten & drinken, baby producten, kinderspeelgoed, computerartikelen, elektronica, entertainment enzovoort. Je kunt er dus voor allerlei soorten producten terecht en krijgt nog wat geld terug ook. Op die manier willen ze winkelen weer leuk maken.
Diensten van CackbackTotaal.nl

Je kunt viaCackbackTotaal.nl allerlei soorten producten bestellen. Als je dat via hun website doet zullen ze je de volledige cashback terug geven. Verder kun je dan op de normale manier bestellen en betalen. Het product wordt dan bij je thuis afgeleverd door de bezorgservice van het bedrijf waar je het product van koopt. Natuurlijk heeftCackbackTotaal.nl ook een klantenservice om je te helpen als zich een probleem voordoet. Zij zijn altijd bereid om te proberen tot een oplossing te komen.


Klachten, Complimenten en Tips voor CackbackTotaal.nl

Heb je al eens eerder iets via CackbackTotaal.nl gekocht? Dan horen wij graag meer over jouw ervaring met dit bedrijf. Hoe makkelijk was het om iets via CackbackTotaal.nl te bestellen? Kreeg je echt aardig wat geld terug voor je aankoop of viel dit juist tegen? Duurde het langer voordat je aankoop werd bezorgd, of viel dat juist weer mee? En hoe doet CackbackTotaal.nl het op het gebied van klantenservice? Schrijf een review en vertel ons wat jij nou echt van CackbackTotaal.nl vindt zodat potentiële klanten van dit bedrijf een beter idee hebben van wat shoppen bijCackbackTotaal.nl inhoudt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (11)

Cashback

Trap niet in deze internetoplichters. Jouw verdiende geld wordt niet uitbetaald.

D

Dave

21-02-2020

0

Schandalig

Net als heel veel anderen zit ook ik nog steeds te wachten op mijn uitbetaling. Reageren niet op mail en berichten die je via de site stuurt. Raad je te strengste af om via die site aankopen te doen.

L

L van Krevel

09-10-2019

0

Meerdere

Tot begin 2018 geen probleem. Daarna geen goedkeuring meer van nieuwe aankopen. Oudste bedrag staat sinds eind 2016 in de wacht. Ik heb nog ruim 50,- van hen tegoed. Maar daar kan ik zeer waarschijnlijk naar fluiten. Ik raad hen ten strengste af!

J

JB

09-07-2019

0

Divers

In het begin ging het heel goed via deze site. De hoogste cashback en redelijk snelle uitbetaling. Nu staat er echter nog een totaalbedrag van 130,- in de wacht/in verwerking, al sinds september 2018. Ik krijg ook geen reactie meer op mailtjes. Erg jammer. Zouden ze er met ons geld vandoor zijn?

J

J. Ruiter

03-07-2019

0

Oplichterij

Deze site is niets meer dan oplichterij. Na een jaar nog nooit iets uitbetaald gekregen. Zelfs hun eigen welkomstbonus staat in de wacht.

M

Michael

03-07-2019

0

Meerdere

Heel veel artikelen via deze website gekocht. Sommige staan al meer dan een jaar in de wacht maar uitbetalen ho maar. Heb er al heel wat mails aan verspeeld maar een (duidelijk) antwoord krijg ik niet. Hier doe ik geen zaken meer mee.

T

Tim

14-06-2019

0

Slechtste cashback site

Goedkeuring duurt ontzettend lang, oudste welke nu open staan zijn van juli 2018, zijn dus al bijna een jaar verder. Daarnaast kun je mailen wat je wilt, je krijgt nergens een reactie op. Begin er dan ook niet aan, bij deze website!

B

Brian

28-05-2019

0

Slecht bedrijf

Meld je niet aan. Je geld krijg je niet en ze reageren niet op je mails!

A

Anouk

09-04-2019

0

Nee geen aanrader!!!

Ik zou ze niet asnbevelen. Ben al een jaar verder en het geld staat nog in de wacht. Geen reacties op emails!

B

Bonneke

06-03-2019

0

Verwijderen je account zomaar

Goedkeuring van transacties duurt heel lang en uit het niets is mijn account verwijderd. Op mails wordt niet gereageerd. CashbackTotaal is niet betrouwbaar en ik zou ze ook zeer zeker niet aanraden!

J

Johan

20-02-2019

0

Ze betalen heel slecht uit.

Ze betalen heel slecht uit. Het duurt ontzettend lang terwijl de cashback al is goedgekeurd. De langste staat al 7 maanden open. De cashbacks erna zijn ook nog steeds niet uitbetaald. Geen aanrader!

M

Monique

02-01-2019

0