NederlandReview

  Ervaringen CashbackTotaal.nl

  Als je wilt winkelen kun je natuurlijk naar een willekeurige winkel gaan. Maar daar hebben ze waarschijnlijk maar een beperkt assortiment. Als je een winkel wilt waar je veel verschillende producten kunt krijgen kun je ook een cashback website gebruiken. Één van de winkels die dat aanbiedt is CackbackTotaal.nl. Maar hoe gaat dat cashback systeem nou eigenlijk in zijn werk? Zullen ze echt, zoals ze beren 100% van de cashback aan je teruggeven? Zal het door dit systeem niet veel langer duren voor de producten bij je thuis worden afgeleverd? En zal de klantenservice van CackbackTotaal.nl je wel net zo goed helpen als die van een gewone winkel? De enige mensen die hierover iets kunnen zeggen zijn de klanten die al eerder via CackbackTotaal.nl gehandeld hebben. Lees hun reviews om te ontdekken wat voor een website CackbackTotaal.nl nou echt is. Hun meningen, ervaringen en beoordelingen zullen je helpen om in de zien of CackbackTotaal.nl de juiste website is om iets te bestellen.

  Over CackbackTotaal.nl
  CackbackTotaal.nl is een cashback website. Zij krijgen van de winkel een bepaald bedrag, een zogenoemde commissie, om producten van een bedrijf op hun website te plaatsen. Als jij via deze website op de website van een winkel komt en een aankoop doet, levert dit voor CackbackTotaal.nl commissie op. Deze beloven ze voor de volle 100% aan je terug te betalen. Op die manier ben je dus goedkoper uit voor je aankoop. Maar wat kun je nou zoal op CackbackTotaal.nl vinden? Nou, van alles eigenlijk. Winkels zoals Bol.com, Wehkamp, MediaMarkt, Expedia, Sarenza en CoolBlue doen namelijk aan dit programma mee. Maar ook Hema, thuisbezorgd.nl. Intertoys, Zooplus, ICi Paris XL, Blokker en Douglas zitten in het assortiment. Je kan er dus terecht voor gezondheid, schoonheidsproducten, reizen, autoproducten, eten & drinken, baby producten, kinderspeelgoed, computerartikelen, elektronica, entertainment enzovoort. Je kunt er dus voor allerlei soorten producten terecht en krijgt nog wat geld terug ook. Op die manier willen ze winkelen weer leuk maken.


  Hoe werkt Cashback?

  Diensten van CackbackTotaal.nl
  Je kunt viaCackbackTotaal.nl allerlei soorten producten bestellen. Als je dat via hun website doet zullen ze je de volledige cashback terug geven. Verder kun je dan op de normale manier bestellen en betalen. Het product wordt dan bij je thuis afgeleverd door de bezorgservice van het bedrijf waar je het product van koopt. Natuurlijk heeftCackbackTotaal.nl ook een klantenservice om je te helpen als zich een probleem voordoet. Zij zijn altijd bereid om te proberen tot een oplossing te komen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor CackbackTotaal.nl
  Heb je al eens eerder iets via CackbackTotaal.nl gekocht? Dan horen wij graag meer over jouw ervaring met dit bedrijf. Hoe makkelijk was het om iets via CackbackTotaal.nl te bestellen? Kreeg je echt aardig wat geld terug voor je aankoop of viel dit juist tegen? Duurde het langer voordat je aankoop werd bezorgd, of viel dat juist weer mee? En hoe doet CackbackTotaal.nl het op het gebied van klantenservice? Schrijf een review en vertel ons wat jij nou echt van CackbackTotaal.nl vindt zodat potentiële klanten van dit bedrijf een beter idee hebben van wat shoppen bijCackbackTotaal.nl inhoudt.

  CashbackTotaal.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  3,6
  25% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  3,6

  Service

  3,6

  Prijs

  3,6

  Leveren

  3,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Slecht bedrijf

  Anouk09-04-2019

  Meld je niet aan. Je geld krijg je niet en ze reageren niet op je mails!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Nee geen aanrader!!!

  Bonneke06-03-2019

  Ik zou ze niet asnbevelen. Ben al een jaar verder en het geld staat nog in de wacht. Geen reacties op emails!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Verwijderen je account zomaar

  Johan20-02-2019

  Goedkeuring van transacties duurt heel lang en uit het niets is mijn account verwijderd.
  Op mails wordt niet gereageerd.
  CashbackTotaal is niet betrouwbaar en ik zou ze ook zeer zeker niet aanraden!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  Ze betalen heel slecht uit.

  Monique02-01-2019

  Ze betalen heel slecht uit. Het duurt ontzettend lang terwijl de cashback al is goedgekeurd. De langste staat al 7 maanden open. De cashbacks erna zijn ook nog steeds niet uitbetaald. Geen aanrader!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Schrijf zelf een review over CashbackTotaal.nl

  Uw beoordeling