CanvasWinkel.nl

8
8

Bestellen

8

Service

8

Prijs

8

Levering

71.4%

Zou hier weer kopen

CanvasWinkel.nl

Een mooie foto op canvas kan een echte eyecatcher zijn. Natuurlijk moet het dan wel een mooie foto zijn die goed is afgedrukt. De vraag is daarom misschien welke winkel je daarmee kunt vertrouwen. Eén winkel die je kunt proberen is CanvasWinkel.nl. Maar wat voor kwaliteit canvas afdrukken zal deze winkel verspreiden? Hoe makkelijk zal het zijn om een canvas print te bestellen via hun website? Zul je zelf een foto kunnen uploaden? Zal het lang duren voor CanvasWinkel.nl het canvas schilderij naar je opstuurt? En hoe zal de klantenservice van CanvasWinkel.nl reageren als je een probleem hebt met de levering of het product zelf? De enigen die je hier iets meer over kunnen zeggen zijn echte klanten van CanvasWinkel.nl. Lees hun onbevooroordeelde reviews om erachter te komen hoe deze klanten over CanvasWinkel.nl denken. Hun meningen, ervaringen en beoordelingen kunnen je een goed beeld van CanvasWinkel.nl geven voordat je er zelf een canvas schilderij bestelt.


Over CanvasWinkel.nl

CanvasWinkel.nl is een winkel die canvas schilderijen verkoopt. Ze zijn een deel van Dtp Studio Schuurman. Het bedrijf werd opgericht in 1994. Ze zijn zelfs één van de eersten geweest die in Nederland zijn begonnen met het produceren van foto’s op canvas en andere canvassen. Je kunt bij hen kiezen uit een groot assortiment standaard prints. Ze hebben canvas afbeeldingen in thema’s zoals vlinders, lavendelvelden, watervallen, wereldkaarten, zonnebloemen, wellness, doorkijkjes, bloemen, dieren, panorma, tuinen, herfst, winterlandschappen, zonsondergangen, bossen, insecten, bergen, ramen, kerst, canyons, tuinen, stadsgezichten, Japanse tuinen en nog veel meer. Ook kun je zelf een foto uploaden en deze door CanvasWinkel.nl laten afdrukken. Er is keuze uit canvas, maar ook dibond, poster, zelfklevend doek of plexiglas. Het is maar net wat je zelf het mooiste vindt. Mocht je twijfelen of zo’n foto op canvas wel iets voor jou is, dan kun je eens op hun pagina vol realisaties kijken. Daar zie je hoe een fotoafdruk eruitziet als hij eenmaal in een kamer hangt. Je vind daar voorbeelden van canvassen hangend in een slaapkamer, woonkamer, hal, eethoek of galerij. Zo doe je wat inspiratie op voor je eigen inrichting.
Diensten van CanvasWinkel.nl

Je kunt via de website van CanvasWinkel.nl dus een foto op canvast, plexiglas of zelfklevend doek bestellen. Je kunt voor een standaard print gaan, maar ze bieden ook de mogelijkheid zelf een foto te uploaden. Het canvasdoek al bezorgd worden door de bezorgservice van CanvasWinkel.nl. Ook heeft deze winkel een klantenservice om je te helpen als dat nodig mocht zijn.


Klachten, Complimenten en Tips voor CanvasWinkel.nl

Heb jij al zo’n canvas van CanvasWinkel.nl aan de muur hangen? Dan ben jij één van de beste personen om ons meer over deze fotowinkel te vertellen. Hoe makkelijk was het nou echt om een foto op canvas of plexiglas te bestellen via hun website? Was het eindresultaat wat je ervan verwacht had of viel het tegen? Duurde het lang voor je foto op zelfklevend doek werd bezorgd? En wat voor een klantenservice biedt CanvasWinkel.nl aan als je hulp nodig hebt? Schrijf je eigen review en laat ons weten wat jouw mening over CanvasWinkel.nl echt is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

Anderen bekeken ook