NederlandReview

  Ervaringen Canvas Corner

  Heb jij een foto die je graag op een canvas wilt laten drukken, maar weet je niet waar je de beste kwaliteit krijgt? Ben je Canvas Corner tegengekomen en heb je interesse om hier een fotodoek te bestellen? Dan zit je op NederlandReview helemaal goed. Je vindt hier reviews van klanten die je alles vertellen over hun ervaringen met Canvas Corner. Je weet dan altijd wat je van de webshop kunt verwachten. Is de webshop namelijk betrouwbaar? Worden foto’s mooi afgedrukt? En krijg je waar voor je geld? Je ontdekt het allemaal hier in de onafhankelijke reviews van echte klanten.

  Over Canvas Corner

  We hebben door onze mobiele telefoon altijd een camera op zak en maken overal foto’s van. Bij Canvas Corner willen ze hun klanten de kans bieden om deze foto’s om te toveren in prachtige wanddecoraties. Je kunt je favoriete foto afdrukken voor je eigen muur, maar een canvas is ook leuk om cadeau te doen. Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag, geboorte of jubileum, een canvas is een mooi geschenk om te geven. Bij Canvas Corner hoeft het ook helemaal niet ingewikkeld te zijn om een canvas te maken. In de webshop kun je in een aantal simpele stappen je canvas ontwerpen en samenstellen.


  Bekijk hier de tips om nog mooiere foto's te maken met je mobiel!

  Hoe werkt het?

  Het ontwerpen van een canvas werkt simpel. Je kiest eenvoudig een foto die je wilt afdrukken. Je selecteert het formaat van het canvas. Er wordt hierna een exact voorbeeld van het canvas gemaakt. Je ziet dan precies wat je kunt verwachten. Je hoeft nu alleen nog te bestellen en je bent klaar.

  Diensten Canvas Corner

  De webshop belooft klanten niet alleen de scherpste prijzen, maar ook de beste kwaliteit. De foto van jouw keuze wordt gedrukt op een hoogwaardig canvasdoek. Om de scherpte van je foto te behouden, wordt vooral veel aandacht geschonken aan kleurbehoud. De verzending is overigens binnen 48 uur en je betaalt veilig met iDeal, PayPal of een bankoverschrijving.

  Klachten Canvas Corner

  Voldoet het canvasdoek toch niet aan jouw verwachtingen? Of waren er beschadigingen? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij kunnen je klacht wellicht oplossen. Je kunt de klantenservice op verschillende manieren bereiken. Je kunt je klacht mailen naar info@canvascorner.nl of direct met een medewerker spreken door gebruik te maken van het telefoonnummer. Je kunt de webshop ook een brief sturen op het postadres of je bent op afspraak welkom om langs te komen op het kantoor. Schrijf nadat je contact opgenomen hebt dan een review over de klantenservice.

  Wat vind jij van Canvas Corner?

  Heb jij een canvasdoek in de woonkamer hangen met een foto van je dochtertje? Of hebben jouw kinderen je een canvasdoek cadeau gedaan? Vertel dan over jouw ervaringen met Canvas Corner en schrijf een review. Hebben ze echte de scherpste prijzen? Wat vind je van de kwaliteit? En kun je het canvasdoek makkelijk zelf ontwerpen? Geef jouw beoordeling en help andere klanten de beste keuze te maken.

  Hebben ze de mooiste muurdecoraties? Zijn ze echt de goedkoopste? En zijn de foto™s van de hoogste kwaliteit? Lees hier de reviews over Canvas Corner.

  Canvas Corner
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Canvas Corner

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Canvas Corner een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Canvas Corner. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Canvas Corner actief?

  Canvas Corner is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Foto en Canvas

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Canvas Corner gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.