Ervaringen Canvas Corner

Heb jij een foto die je graag op een canvas wilt laten drukken, maar weet je niet waar je de beste kwaliteit krijgt? Ben je Canvas Corner tegengekomen en heb je interesse om hier een fotodoek te bestellen? Dan zit je op NederlandReview helemaal goed. Je vindt hier reviews van klanten die je alles vertellen over hun ervaringen met Canvas Corner. Je weet dan altijd wat je van de webshop kunt verwachten. Is de webshop namelijk betrouwbaar? Worden foto’s mooi afgedrukt? En krijg je waar voor je geld? Je ontdekt het allemaal hier in de onafhankelijke reviews van echte klanten.

Over Canvas Corner

We hebben door onze mobiele telefoon altijd een camera op zak en maken overal foto’s van. Bij Canvas Corner willen ze hun klanten de kans bieden om deze foto’s om te toveren in prachtige wanddecoraties. Je kunt je favoriete foto afdrukken voor je eigen muur, maar een canvas is ook leuk om cadeau te doen. Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag, geboorte of jubileum, een canvas is een mooi geschenk om te geven. Bij Canvas Corner hoeft het ook helemaal niet ingewikkeld te zijn om een canvas te maken. In de webshop kun je in een aantal simpele stappen je canvas ontwerpen en samenstellen.


Bekijk hier de tips om nog mooiere foto's te maken met je mobiel!

Hoe werkt het?

Het ontwerpen van een canvas werkt simpel. Je kiest eenvoudig een foto die je wilt afdrukken. Je selecteert het formaat van het canvas. Er wordt hierna een exact voorbeeld van het canvas gemaakt. Je ziet dan precies wat je kunt verwachten. Je hoeft nu alleen nog te bestellen en je bent klaar.

Diensten Canvas Corner

De webshop belooft klanten niet alleen de scherpste prijzen, maar ook de beste kwaliteit. De foto van jouw keuze wordt gedrukt op een hoogwaardig canvasdoek. Om de scherpte van je foto te behouden, wordt vooral veel aandacht geschonken aan kleurbehoud. De verzending is overigens binnen 48 uur en je betaalt veilig met iDeal, PayPal of een bankoverschrijving.

Klachten Canvas Corner

Voldoet het canvasdoek toch niet aan jouw verwachtingen? Of waren er beschadigingen? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij kunnen je klacht wellicht oplossen. Je kunt de klantenservice op verschillende manieren bereiken. Je kunt je klacht mailen naar info@canvascorner.nl of direct met een medewerker spreken door gebruik te maken van het telefoonnummer. Je kunt de webshop ook een brief sturen op het postadres of je bent op afspraak welkom om langs te komen op het kantoor. Schrijf nadat je contact opgenomen hebt dan een review over de klantenservice.

Wat vind jij van Canvas Corner?

Heb jij een canvasdoek in de woonkamer hangen met een foto van je dochtertje? Of hebben jouw kinderen je een canvasdoek cadeau gedaan? Vertel dan over jouw ervaringen met Canvas Corner en schrijf een review. Hebben ze echte de scherpste prijzen? Wat vind je van de kwaliteit? En kun je het canvasdoek makkelijk zelf ontwerpen? Geef jouw beoordeling en help andere klanten de beste keuze te maken.

Hebben ze de mooiste muurdecoraties? Zijn ze echt de goedkoopste? En zijn de foto’s van de hoogste kwaliteit? Lees hier de reviews over Canvas Corner.

Canvas Corner
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

10
100% Zou hier weer kopen!

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Leveren

10

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

canvas corner foto op canvas doek

Schrijf zelf een review over Canvas Corner

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)