Busuu

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Busuu

Ben je zoekende naar een grote community waar je 12 verschillende talen kunt leren? Wellicht is Busuu voor jou dan wel een geschikt bedrijf. Bekijk op deze pagina wat de klantervaringen zijn bij Busuu. Bij NederlandReview lees je alleen echte objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.  


Wat is Busuu?

 


Busuu is 's werelds grootste community voor het leren van talen en biedt cursussen in 12 verschillende talen op internet en mobiel aan meer dan 100 miljoen studenten wereldwijd. Studenten kunnen zich gratis aanmelden of zich abonneren op een Premium-lidmaatschap om meer functies te ontgrendelen, zoals geavanceerde grammaticalessen, Offline Mode, McGraw-Hill Education-certificering of de zogenoemde adaptieve Vocabulary Trainer.  


De geschiedenis van Busuu

 


De naam "Busuu" komt van de 'Busuu-taal' in Kameroen, die helaas bijna is uitgestorven. Een team uit Busuu heeft een paar jaar geleden Kameroen bezocht om de gemeenschap van 'Busuu-sprekers' te ontmoeten en de taal te redden. Ze hebben ook een speciale les gemaakt, zodat je Busuu op Busuu kunt leren. Het bedrijf Busuu werd in 2008 opgericht door Bernhard Niesner en Adrian Hilti. Busuu stelt dat het als bedrijf snel uitgroeide tot een van de meest erkende wereldwijde merken in taalonderwijs met meer dan 100 miljoen gebruikers wereldwijd.  


Grammatica overzicht

 


Het gedeelte grammatica overzicht geeft je toegang tot jouw grammatica op één plek. Grammatica-onderwerpen worden geïntroduceerd via de volledige cursus en kunnen worden beoordeeld en geoefend in de grammaticareview. De grammaticareview bevat twee secties: een referentie die de regels uitlegt en een oefening om je begrip van de taal te testen.  


De referentie is altijd beschikbaar; de praktijk is beschikbaar zodra jij het onderwerp in de cursus hebt geleerd. Je kunt je concentreren op je zwakke punten door de krachtpictogrammen te gebruiken die je naar de gebieden wijzen waar je mee worstelt. Het gedeelte Grammatica-review is op het moment van schrijven beschikbaar voor Engels, Spaans, Duits, Frans en Italiaans.  


Communicatie gebruikers

 


Gebruikers kunnen op dit platform met elkaar communiceren. De 90 miljoen leden tellende community stelt je in staat jouw taalvaardigheid rechtstreeks te oefenen met moedertaalsprekers over de hele wereld. Je kunt jouw conservatie oefeningen, zowel gesproken als geschreven verzenden naar een moedertaalspreker van de taal die je leert. Je krijgt persoonlijke feedback over je oefeneningen en je leert wereldwijd andere mensen kennen.  


Vrienden

 


Je kunt ook vrienden vinden via Busuu. En dat niet alleen, je kunt specifiek oefeningen sturen naar deze vrienden, zolang ze bevestigen dat ze de taal spreken waarin je een correctie nodig hebt. Het verzenden van oefeningen naar vrienden in plaats van naar de community biedt een grotere kans om snel een correctie te krijgen. Je kunt niet zoeken naar een specifieke vriend op Busuu, maar het bedrijf raadt je vaak vrienden aan. Daarna kun je ze toevoegen via het tabblad sociaal.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Heb je weleens een taal geleerd via Busuu? Ben je tevreden over het taalaanbod van Busuu? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Busuu? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste objectieve en onafhankelijke platform op het gebied van bedrijfsreviews kan blijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)