NederlandReview

  Ervaringen BullGuard

  Veilig zijn op het internet, wie vindt dat niet belangrijk? Iedereen wil tijdens het online winkelen en internetbankieren, verzekerd zijn van de veiligheid van diens gegevens. Ook wij, van NederlandReview, vinden dit belangrijk. Bent u, net als ons, benieuwd naar de ervaringen van consumenten met BullGuard? Lees dan gauw de reviews en beoordelingen die gebruikers van BullGuard hebben geschreven. Mogelijk bent u zelf een consument (geweest) van Bullguard. Wij willen u dan van harte uitnodigen om uw ervaringen met ons, en een ieder ander hier in Nederland, te delen.

  Over BullGuard

  BullGuard betekent in het Nederlands “Stierbewaker”. Het logo van dit bedrijf is het silhouet van een buldog. De naam van dit bedrijf duidt op de ijzersterke bescherming (Antivirus) die zij bieden aan uw apparatuur, waaronder uw laptops en telefoons. BullGuard is bekroond met de titel: beste leverancier van consumentenbeveiliging in Europa. Daarnaast is BullGuard Internet Security in 2016 door consumentenorganisaties in Engeland, Denemarken, Zweden, België, Duitsland en ook in Nederland uitgeroepen tot “Beste koop” en “Best geteste product”. Dit bedrijf is dus niet alleen werkzaam in Nederland, maar ook in het buitenland. Zij bieden internetbeveiliging, mobiele beveiliging, identiteitsbescherming en sociale mediabescherming voor zowel particulieren als kleine bedrijven.


  BullGuard streeft naar vernieuwing en innovatie op het gebied van beveiliging van consumentenapparaten. Het bedrijf is trots op hun verkoop van ’s werelds eerste kwetsbaarheidsscanner, die nu koploper is in de cyberbeveiliging van consumenten en hen online voorziet van de hoogst mogelijke bescherming voor hun apparaten. Uw veiligheid online waarborgen is bij BullGuard ook mogelijk op meerdere platforms. Zo kunt u dus door één abonnement aan te schaffen, op meerdere apparaten beschermd worden. Daarbij maakt het niet uit of het pc’s zijn, Apple-apparaten (bijvoorbeeld iMacs) of Android-apparaten.

  Tutorial en review van BullGuard

  Diensten

  BullGuard verkoopt verschillende soorten abonnementen om uw apparaten te beschermen tegen virussen en dergelijke. De producten zijn onderverdeeld in “multi-device”, “pc”, “mobiel” en “cloud”. Voor elke categorie bestaat in principe één soort abonnement, behalve voor de categorie “multi-device”, waarvoor twee soorten abonnementen bestaan. De weergegeven prijzen gelden voor een jaarabonnement. Wanneer u een abonnement kiest voor een langere of kortere periode, past de prijs zich daar op aan. Bullguard biedt u, tegen betaling, ook aan om de software voor u te installeren.

  Het Premium Protection abonnement bijvoorbeeld (meest uitgebreide abonnement) voorziet tien apparaten van identiteitsbescherming, sociale mediabescherming en malwarebeveiliging gedurende één jaar voor 89,95 euro. U kunt ook een abonnement kopen voor één apparaat, bijvoorbeeld uw pc of smartphone. Voor elk abonnement is er een duidelijk overzicht gemaakt van de kenmerken ervan.

  Naast de verkoop van abonnementen, biedt BullGuard ook gratis proefversies aan van antivirus software die u kunt downloaden. Ook wordt u op meerdere manieren op de website ondersteund, door bijvoorbeeld het hulpcentrum, de producthandleiding, het forum en de (live) technische ondersteuning. Hebt u ervaring met de Bullguard-software en de service? Geef ons uw mening en schrijf een review.

  Klachten

  BullGuard verzekert u van geld-terug garantie. Indien u niet tevreden bent binnen de eerste 30 dagen, storten zij uw geld terug. Mocht u na deze eerste 30 dagen, of om andere redenen ontevreden zijn, dan kunt u gelukkig op meerdere manieren met uw klachten bij BullGuard terecht. Op de website zien wij dat u dag en nacht uw vragen kunt stellen via de live chat. De kans dat u dus snel geholpen wordt, is groot. Daarnaast kunt u het supportteam van BullGuard ook altijd een email sturen waarin u uw klachten of vragen voorlegt. Op de website geven zij aan dat zij u binnen 24 uur een reactie zullen sturen. Een snelle reactie is voor u natuurlijk erg prettig.

  Bent u door BullGuard wel eens geholpen met uw klacht? Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen. Schrijf dus snel een review.

  Hoe goed beschermt de software van BullGuard tegen computervirussen, malware en andere online gevaren? Is de antivirus en security goed? Lees de reviews!

  BullGuard
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  7.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7
  Service
  rating
  7
  Prijs
  rating
  7
  Leveren
  rating
  9

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over BullGuard

  Uw beoordeling

  Mijn computers zijn weer veilig met antivirus

  Me uitstekend laten adviseren bij Bullguard om een goede antivirus te krijgen voor mijn computers. Ik liep kennelijk zonder dat te weten allerlei veiligheidsrisico's en nu gelukkig niet meer. Een hele opluchting

  Door: K. van Loos05-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Virusbescherming voor het hele gezin

  Mijn drie dochters hebben tegenwoordig allemaal een smartphone en een laptop of tablet en mijn vrouw en ik doen daar niet veel voor onder. Tegenwoordig hoor je veel verhalen over virussen die computers of telefoons lam kunnen leggen en dat wil ik toch graag voorkomen. En om nu overal een aparte virusscanner voor aan te gaan schaffen wordt met toch echt wat te duur. Gelukkig kwam ik bij Bullguard terecht. Voor ongeveer 60 euro zijn je apparaten met internet compleet beschermd tegen virussen. Dit geldt niet alleen voor laptops en tablets, maar het is zelfs mogelijk om je telefoon te beschermen. Het werkt allemaal perfect en dat voor zo weinig geld.

  Door: B. Fidom01-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  FAQ

  Is BullGuard een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over BullGuard. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is BullGuard actief?

  BullGuard is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Softwareoplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BullGuard gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.