BOYD-HOEK

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

BOYD-HOEK

Wil jij een succesvol Social Media Marketing Bureau opstarten? Wellicht is BOYD-HOEK voor jou wel een ideaal bedrijf om mee samen te werken. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er bij BOYD-HOEK bekend zijn. 


Wat is BOYD-HOEK?


BOYD-HOEK is een bedrijf welke je helpt met je Social Media Marketing Bureau. BOYD-HOEK valt onder Digital Presence. Je kunt een cursus volgen waarin je te zien krijgt hoe je binnen 6 weken een winstgevende campagne opstart. In de cursus leer je allerlei zaken die nodig zijn om een succesvolle social media strategie te volgen. 


Geschiedenis 


Boyd Hoek is het bedrijf gestart op het moment dat hij nog op de middelbare school zat. Toen hij stopte is hij zich volledig gaan richten op online marketing business. Op de website is te lezen dat hij snel resultaat boekte. Binnen 'no time' zat hij op € 10.000,- winst per maand. Hierna groeide hij snel door. Op de website is te lezen dat de gratis training direct zoden aan de dijk zet. Het laat zien hoe Boyd zijn SMMB is begonnen en hoe hij zijn groei heeft doorgemaakt. Jij kunt dit volgens het bedrijf nu ook doen. BOYD-HOEK stelt honderden studenten geholpen te hebben om een succesvolle campagne op te zetten. Normaal gesproken zijn de kosten tussen de € 2.000,- en € 5.000,-. Hij geeft op het moment van schrijven volledige strategieën & methodes gratis weg. 


Algemene voorwaarden


In de Algemene Voorwaarden staat een hoop informatie beschreven. Het is altijd raadzaam om de Algemene Voorwaarden vooraf even door te nemen. Het zorgt ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan. De voorwaarden gelden voor alle aanbiedingen, offertes, overeenkomsten, diensten, werkzaamheden en leveringen van Digital Presence. Het is niet de bedoeling dat er voorwaarden door de opdrachtgever worden vastgesteld. Deze worden door het bedrijf expliciet van de hand gewezen.


Klachttermijn


Er wordt door het bedrijf aangegeven dat je onverhoopt een klacht zou kunnen hebben. Allereerst zullen zij er alles aan doen om dit te voorkomen. Mocht je als bedrijf een klacht hebben dan is het de bedoeling dat je dit binnen 14 dagen bij Digital Presence aangeeft. Voor consumenten is er een termijn van 6 maanden vastgesteld. Digital Presence geeft aan dat zij klachten binnen een termijn van 14 dagen in behandeling zullen nemen. Mocht een klacht een langere tijd om te verwerken nodig hebben, zul je hiervan op de hoogte worden gesteld.


Wetenswaardigheden


Heb je een vraag, opmerking en/of feedback voor deze organisatie? Je kunt via de website op een link klikken, waarna je in staat wordt geacht om een e-mail aan de klantenservice te verzenden. Facturen die naar bedrijven worden verstuurd, dienen binnen een termijn van 14 dagen betaald te worden. Deze termijn gaat in vanaf 14 dagen na de factuurdatum. De leveringstermijn die door Digital Presence wordt doorgegeven is slechts indicatief. Klanten dienen er dus rekening mee te houden dat er geen maximale termijn aan hangt.


Wat zijn de klantervaringen?


Heb je weleens aan een training meegedaan via BOYD-HOEK? Ben je tevreden over de dienstverlening van BOYD-HOEK? Is Boyd-HOEK goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over BOYD-HOEK zou moeten geven, zou dit dan negatief of positief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij BOYD-HOEK? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.
 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)