NederlandReview

  Ervaringen BoogyBook

  Ben jij ook gek op fotoboeken? Maak jij van elke vakantie een mooi fotoboek en neem je het boek mee naar alle familiefeesten? Dan is het vast wel eens voorgekomen dat je oma een foto ziet die ze heel leuk vindt of je moeder ziet een plaatje dat ze graag wil hebben. Je kunt de foto natuurlijk nabestellen, maar wat als er een fotoboek is waar je de foto gewoon uit kunt trekken en meteen mee kunt geven? Bij BoogyBook is dat heel gewoon. Lijkt het jou interessant om een BoogyBook te maken? Lees dan eerst hier nog even de reviews van andere klanten. Je weet dan zeker dat je altijd de beste kwaliteit krijgt!

  Over BoogyBook

  Het team van BoogyBook gelooft dat onze herinneringenen verhalen tot leven worden gebracht door onze foto’s. Onze foto’s zijn uniek en zijn onderdeel van wie we zijn. Uit deze gedachte is BoogyBook ontstaan. Ze willen het makkelijk maken om jouw foto’s te delen met vrienden en familie, of voor jezelf natuurlijk. Je stelt met de klik van je muis een fotoboek samen met jouw favoriete foto’s. Neem het boek mee naar je familie en vrienden en haal de foto’s er eenvoudig uit zodra ze een foto zien die ze graag willen hebben.


  Bekijk hier het fotoboek van BoogyBook.

  Voordelen BoogyBook

  Er zijn verschillende BoogyBooks waar klanten uit kunnen kiezen. Het standaard boek heeft 60 verschillende foto’s. Je kunt echter ook voor BoogyNote kiezen. Je kunt dan onder de foto’s nog een herinnering schrijven die je niet wilt vergeten. Verder kun je ook kiezen voor BoogyBaby om de foto’s van je kleintje te bewaren. Ze hebben overigens niet alleen BoogyBooks in de webshop. Je kunt ook een BoogyCase laten maken voor je telefoon. Je kunt de leukste foto’s dan altijd bij je dragen. De webshop beloven hun klanten ook de beste kwaliteit en een snelle levering. Alle bestellingen kunnen veilig betaald worden met Visa, MasterCard, PayPal, Discover Network en American Express.

  Klachten BoogyBook

  De belofte voor de beste kwaliteit is ook van toepassing op de service. Ze willen klanten altijd helpen bij vragen en klachten. Op de website vind je dan ook een contactformulier en het e-mailadres. Ondanks dat de klantenservice niet telefonische bereikbaar is, zijn ze wel actief op Facebook en Twitter. Je kunt ook hier je vraag stellen of je klacht melden. BoogyBook hoopt dat klanten niet met klachten blijven rondlopen en direct contact opnemen. Ze zoeken graag naar een oplossing. Meld je klacht dus voordat je een review schrijft.

  Wat vind jij van BoogyBook?

  Maak jij een BoogyBook voor je familie zodra je terug bent van vakantie? Of heb jij een BoogyCase voor je telefoon waar iedereen jaloers op is? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met de webshop en de fotoboeken. Worden de foto’s mooi gedrukt? Wat vind je van de kwaliteit? En zijn de BoogyBooks duur? Geef jouw beoordeling en laat het allemaal weten. Raad jij andere klanten aan hun foto’s te drukken bij BoogyBook?

  Wat zijn ervaringen van klanten met BoogyBook? Zijn de foto’s duur? Krijg je de beste kwaliteit? Is het betrouwbaar? Lees de reviews en beoordelingen.

  BoogyBook
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over BoogyBook

  Uw beoordeling