NederlandReview

  Ervaringen Boeketcadeau

  Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Boeketcadeau is natuurlijk een site en bedrijf in de categorie bloemisten. Het is een bedrijf waar je altijd een fleurig gevoel van krijgt!
  Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies ook voor een goede aanbieding via et bedrijf. Ken je ze nog niet? Of niet zo goed? Dan is het goed en slim om de reviews op NederlandReview te lezen. Het is goed om te ontdekken hoe het je helpt om een beter en onafhankelijk beeld te krijgen van een bedrijf als Boeketcadeau. Kijk ook naar de optie om juist een beoordeling en review achter te laten om zo een ander te kunnen helpen.

  Over boeketcadeau

  Boeketcadeau is een bedrijf welke ervoor zorgt dat ieder bloemetje op de juiste plek bezorgd wordt. Het is mogelijk om te genieten van dit bedrijf met een jarenlange ervaring. Het zorgt voor een bloemetje van top kwaliteit. Service, betrouwbaarheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij dit bedrijf. Laat ook jouw bloemen door dit mooie bedrijf bezorgen.

  Alle bloemen kunnen nog op dezelfde dag bezorgd worden. Er is een ruime keuze en volop extra mogelijkheden om aan de bloemen toe te voegen. Alles natuurlijk voor een eerlijke prijs. Een goede prijs en kwaliteit verhouding is natuurlijk belangrijk.

  Het grote voordeel van Boeketcadeau is dat de bloemen welke voor 12 uur besteld worden nog op dezelfde dag bezorgd worden door een plaatselijke bloemist. Het is ook zo dat er een 100 procent vers garantie is voor de bloemen. Natuurlijk kan het ook een volgende dag of op een specifieke dag bezorgd worden.
  Er werken vakkundige bloembinders bij de bedrijven en ze zorgen dat de bloemen en mogelijke cadeaus netjes bezorgd worden bij de klant. Geweldig! Het is ook mogelijk om het met track en trace te volgen. Ook krijg je een mail van de verwachte levering.

  Bloemen bestelling plaatsen bij BoeketCadeau.nl

  Diensten van boeketcadeau

  Boeketcadeau biedt de mogelijkheid om bloemen en geschenken te laten bezorgen bij mensen. Het zorgt voor de mogelijkheid om een mooi en uniek cadeau te laten bezorgen bij iemand die je kent. Of bij een klant natuurlijk, wanneer je zelf een bedrijf hebt. Het is geweldig om zo iemand met een bloemetje blij te kunnen maken. Of niet?!

  Klachten, complimenten en tips voor en over boeketcadeau

  Ben je niet tevreden over Boeketcadeau? Dan is het mogelijk om een klacht in te dienen. Ze hebben een 100 procent vers garantie. Ook kan het wat anders zijn. Je klacht kun je per post, per mail en ook per telefoon indienen. Vervolgens zal er gekeken worden of het opgelost kan worden of wat er aan de hand is. Hierna kun jij natuurlijk een beoordeling over Boeketcadeau op NederlandReview achter laten! Top!

  Jouw Mening over boeketcadeau

  Een goed bedrijf, een slecht bedrijf? Wat is het nu? Lees de reviews op onze site en wees zo goed om jouw review over dit bedrijf ook op NederlandReview achter te laten. Je krijgt er zeker geen spijt van.

  Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Goed idee om bloemen hier te bestellen? Lees ervaringen van consumenten die al iets gekocht hebben bij boeketcadeau.nl. Lees beoordelingen op NederlandReview

  Boeketcadeau
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (13)

  6.4
  46% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.4
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  6.8
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Boeketcadeau

  Uw beoordeling

  Rouwstuk 85 cm en XL boeket voor verjaardag

  In oktober heb ik deze service 2 x gebruikt.

  Het xl verjaardags boeket voor mijn zus was prachtig, en verpakt in een super grote cadeau doos. Het boeket werd s'ochtends bezorgd, daarvoor had ik extra betaald. Ik ontving vooraf een foto (ook extra). Zag er uit zoals geadverteerd.

  Vorige week bestelde ik een XL rouwstuk van 85 cm. Keurig op tijd bezorgd bij het uitvaartcentrum. De familie stuurde een foto. Het bloemstuk was net zoals geadverteerd en prachtig.

  Deze boeketcadeau. Nl is niet goedkoop, maar je krijgt wel uitstekende kwaliteit voor je geld.
  De communicatie was goed. Ik maakte ook gebruik van de optie op de bestelling voor een berichtje aan de bloemist.

  Karen (Canada)

  Door: Karen Spek26-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Probleem prima opgelost.

  We hebben bij boeketcadeau een rouwstuk voor mijn vader besteld..
  Het werd keurig op tijd bezorgd, wat natuurlijk van groot belang is. We waren niet tevreden over de grootte van het stuk. Het zou 1 meter zijn. Maar was een maat kleiner. Ik heb daar een email 9ver gestuurd, werd meteen gebeld en het aanbod is: ik krijgt korting: de prijs betalen van de kleinere versie. Of de plaatselijke bloemist haalt het bloemstuk op, maakt het in orde en brengt het terug. We kozen voor de laatste optie.
  Dit is prima opgelost, het was een s schitterend rouwstuk.

  Door: Diana08-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  8
  rating

  Zelf prijs bepalen

  Wat ik zo leuk vind aan boeketcadeau is dat je ook zelf een prijs kunt bepalen.

  Al is het dan wel spannend wat je krijgt. Voor controlefreaks dus niet zo geschikt haha. Of voor achterdochtige mensen, want die vertrouwen dat niet.

  Maar het is vooral handig als je met meerdere mensen bent en iedereen wil wel vijf euro inleggen, dan kun je dat gewoon zo invoeren.

  De kwaliteit is trouwens ook erg goed. De bloemen die ik een tijdje terug had besteld, hadden lang kunnen blijven staan, hoorde ik!

  Door: Gelderland20-05-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Boeket voor Moederdag

  Wij hebben hier een boeket besteld voor onze moeder voor Moederdag vorige week. Ze was er erg blij mee, de bos staat nog stééds op tafel. De roosjes zijn wel een beetje verwelkt maar de andere bloemen in het boeket zien er na een week nog heel mooi uit. Goede kwaliteit dus! En het bestellen ging eigenlijk heel eenvoudig online. Wel een beetje aan de dure kant, maar dat hadden we ook wel verwacht (we hebben de kosten over de drie 'kinderen' verdeeld).

  Door: Broers en Zus Franssen14-05-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Bloemen, chocolade en een kaartje

  Ik heb 2 weken voor moederdag een bos bloemen met chocolade en een kaartje besteld voor op moederdag te laten bezorgen.

  In een mail stond dat ze tussen 11:09-13:09 zouden komen.. Ze zijn helemaal niet gekomen. Heel de dag lopen wachten extra niet weg gegaan met moederdag zodat we het niet zouden mislopen. SCHANDALIG!!! niks gehoord niemand te bereiken... En ook nog hoge prijzen durven vragen.. Eerste en laatste keer dat ik hier bestel.

  Door: Alicia K09-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  rouwbloemstuk 90 cm. wit blauw

  Prachtig rouwbloemstuk. Plaatselijke bloemist had niet gewenste bloemen in voorraad. Boeketcadeau nam daarom contact met ons op. We konden kiezen voor een rouwbloemstuk met andere bloemen of toch de gewenste bloemen maar dan werd het iets later bezorgd en compleet verzorgd door boeketcadeau. We kozen het laatste en er werd een prachtig rouwbloemstuk bezorgd. Wij zijn erg tevreden en zullen in de toekomt graag bij boeketcadeau bloemen bestellen

  Door: jacqueline19-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  boeket cadeau

  boeket cadeau gedaan aan jarige vriendin
  erg mooi geworden en stipt geleverd
  leuk om nog een keer te doen

  Door: Nico 18-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Boeket bloemen

  Een prachtig boeket bloemen, heeft lang gestaan. Prima service.

  Door: Carolien19-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Luxe eustoma's roze - paars - wit

  Wat een drama. Krijg een sneu bosje voor €40. Zeker niet aan te raden. Klantenservice is erg onvriendelijk en zeker niet oplossingsgericht. Je verwacht een mooi boeket cadeau te geven, wat vervolgens nog geen cent waard is.

  Door: Tessa04-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Wat een verjaardagsverrassing moest zijn...

  Wat een verjaardagsverrassing moest zijn heeft tot een grote schok geleidt: Wie is er overleden!? De wit-groene bloementaart bleek geen groen te bevatten en is voorzien van rouwboeket bloemen. Ook de helpdesk gedraagt zich onprofessioneel, gaat gelijk in de verdediging i.p.v. enig begrip voor de beller te / mailer te tonen. Wel kreeg ik te horen dat niet alle bloemen leverbaar waren en dat deze dus ontbreken in de taart. Helaas geen oog voor het resultaat! De reactie van boeketcadeau is net zo smakeloos: de bestelling is geleverd. Geef de bloemen maar goed water, dan kan de ontvanger er nog lang van 'genieten'.

  Door: Dennis Bergsma07-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  NIET DOEN!!! AFRADER

  Afhandeling van facturering zeer onvriendelijk, meedenken met klant is er zeker niet bij. Regels zijn regels. Jammer zeker in het kader van de kerstgedachte. Ze hebben genoeg klanten blijkbaar (zo voelt dat).

  Door: P. Broer26-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Absolute afrader

  Absolute afrader. Onvolledige info in hun mails en onvriendelijke man van klantenservice. Van mij hoeft het niet meer. 33 euro naar de Filistijnen. Duur leergeld.

  Door: Arie vrolijk12-09-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  slechte service

  waardeloos bel je op om een Valentijns boeket te laten bezorgen in de namiddag want dan is de gene thuis wordt het op de avond bezorging gezet. wordt niets over gezegd, en tja inde avond is er niemand thuis, wat een leuke Valentijns verassing.
  nou mijn zoon zal hier never nooit meer iets bestellen.

  Door: marjon14-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  FAQ

  Is Boeketcadeau een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 13 ervaringen geplaatst over Boeketcadeau. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.4 gekregen, waarbij 46% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Boeketcadeau actief?

  Boeketcadeau is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Bloemisten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Boeketcadeau gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.