NederlandReview

    Ervaringen BloomPost

    Ontdek de ervaringen van andere klanten over dit bedrijf. Wat zeggen ze? Wat zeggen ze niet? Zijn ze tevreden of niet? Is de prijs goed of te hoog? Wat is er allemaal mogelijk bij hun en hoe is de klantenservice? Het zijn een aantal vragen welke je jezelf natuurlijk moet stellen om zo een goed beeld te krijgen van deze organisatie. Iets waar we allemaal op moeten letten. Toch? Het zal je helpen om snel een goede beslissing te kunnen nemen. Eerst lezen, dan kopen is het motto.

    Over BloomPost

    Bloemen per post ontvangen. Het verklaart de naam BloomPost. Bloom van het Engelsebloem en post natuurlijk van post. De combinatie is uitstekend. Het is een combinatie welke goed in ons land past. We zijn immers allemaal wel verzot op bloemen. We zijn immers allemaal wel verzot op bloemen. Is een uitstekend assortiment waar je uit kunt kiezen en waar je gebruik van kunt maken. Het is fijn en goed om te zien wat er mogelijk is. Het is een uitstekend bedrijf. Ze bezorgen de bloemen via PostNL en ook via DHL. Ook is het mogelijk om er op meerdere manieren te betalen. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om een leuk bloemetje te bestellen. Ze bieden trouwens alleen fair flower plants aan via hun website. Het is zo mogelijk om te garanderen, dat er geen mensen worden uitgebuit en iedereen een eerlijk deel krijgt van de opbrengst. Wel zo fijn. Ook milieu aspecten zijn van groot belang voor hun. Het is fijn om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de mogelijkheden om te ontdekken wat dit allemaal inhoudt. Je kunt een eerlijk bloemetje bestellen.


    Met bloemen kun je fantastische dingen doen, zoals op dit bloemencorso in Sint Jansklooster te zien is.

    Diensten van BloomPost

    Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan bij dit bedrijf. Het is mogelijk om in een paar stappen verse bloemen te bestellen bij dit bedrijf. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de opties en weet hoe jij een geweldige tijd kunt hebben. Ontdek je kansen en benut de mogelijkheden van BloomPost om een leuke tijd te krijgen. Kies er ook voor om te genieten van een vers bloemetje of genieten ervan om een ander te verrassen met wat leuks. Het is geweldig om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn om te genieten van een vers bloemetje. Het is heerlijk.

    Klachten, complimenten en tips voor jou over BloomPost

    Een klacht is een klacht teveel. Dit bedrijf kent een sterke service afdeling. Een klacht zal niet lang ongehoord blijven. Ook zal er snel naar een oplossing gezocht worden. Iets waar we natuurlijk allemaal graag mee bezig zijn. Het is belangrijk om de juiste keuze te maken. De klachtenafdeling van dit bedrijf begrijpt het goed. Ze helpen je graag om een oplossing te vinden voor jouw probleem. Ook ontvangen ze natuurlijk graag tal van tips en complimenten om te horen wat er nog iets beter kan of juist zeer goed gaat.

    Wat zijn jouw ervaringen over BloomPost?

    Alstublieft! Deel jouw mening als klant van dit bedrijf over BloomPost. Ben je een happy customer of ontevreden klant? We horen graag wat jij van BloomPost vindt. Het is belangrijk om zo anderen te helpen om een goed oordeel te vellen over een organisatie of bedrijf. Jij bent hierbij essentieel en van groot belang. Deel daarom jouw oordeel met anderen via onze site.

    Lees de ervaringen van echte klanten van BloomPost voordat je zelf een bosje bloemen versturen gaat! Want hoe mooi zijn deze boeketten echt?

    BloomPost
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (19)

    5
    37% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.4
    Service
    rating
    4.8
    Prijs
    rating
    5.2
    Leveren
    rating
    3.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over BloomPost

    Uw beoordeling

    Bloemen per post

    Bloompost is echt ideaal voor mensen die geen tijd hebben om een bosje bloemen te halen of een boeket op willen sturen naar iemand die ver weg woont. Op de website van Bloompost kun je namelijk kiezen uit verschillende boeketten en deze worden vervolgens per post verzonden. Alles wordt keurig ingepakt in een doos en het komt ook nog redelijk ongeschonden over. Het mooie is dat ze ook nog eens negen dagen vaasgarantie bieden. Wanneer het boeket binnen negen dagen sneuvelt, krijg je een nieuwe. Gelukkig zelf nog nooit gehad, want de bloemen hielden het altijd vrij lang vol. De prijs? Die is vergelijkbaar met de prijs voor een boeket in een bloemenzaak.

    Door: Harm Smeekes14-04-2017
    L.Naberman27-11-2020

    Aan de bestelling is veel aanacht besteed en de ontvanger was er heeeel blij mee bedankt Dames

    Ingrid Albers04-12-2020

    Dé (prachtig verpakte) droogbloemen vielen erg tegen qua kwaliteit. Droogbloemen niet voor herhaling vatbaar. Andere bloemen wel nog proberen. Prachtig, lief en stijlvol verpakt. Echt cadeau om te ontvangen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Moederdagboeket

    - Ik heb bij Bloompost een boeket besteld voor Moederdag (morgen).

    - Ze hadden leuke en mooie bossen om uit te kiezen en ik vind het makkelijk om dit online te regelen.

    - Prijzen vielen me best mee, ik had het duurder verwacht.

    Door: MArieke13-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Origineel

    Vorige week besteld. Staat nog steeds ondanks warme weer. Mn zusje was er super blij mee en vond t erg origineel. Iedereen blij!!

    Door: Jan Huissen01-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Bloomring DIY cadeau gekregen

    Wat een enorme tegenvaller. De droogbloemen zijn om te huilen zo krakkemikkig. Bij het verwerken breekt alles zo af en de hoeveelheid is minimaal. Het plaatje zoals het zou moeten worden is bij lange na niet waar te maken. Zeer teleurstellend en zeker het geld niet waard!
    Alles lag schots en scheef door elkaar in de doos waardoor ik in eerste instantie dacht "WAT IS DIT?" Nee....dit is een heel slecht product!

    Door: Maria Bergsma08-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Bloomparty en kaart

    Op vrijdag een bestelling gedaan en betaald met het verzoek deze te leveren op woensdag. Dinsdagavond heel laat een bericht ontvangen dat het de volgende dag bezorgd zal worden. Nee dus! Ik begrijp dat de post/bezorgdiensten het druk hebben, maar dan hoor je daar ook rekening mee te houden, verstuur het dan een dag eerder.
    Inmiddels schijnt de hele bestelling niet eens te zijn aangeboden. Na een telefoontje met een medewerkster kon ik akkoord gaan met het opnieuw verzenden of mijn geld retour ontvangen. Leuk hoor: iemand toch willen verrassen met een bijzondere verjaardag in deze strenge lockdown en dan loopt het helemaal mis. Niet eens een excuus of compensatie. Ik ben benieuwd of het ooit nog aankomt.....
    Voor mij eens, maar nooit weer bloompost, hoe leuk de producten ook zijn. De service is erg slecht.
    Voor mij is dit de allereerste slechte ervaring met een online-bestelling.

    Door: M04-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Droogbloemen

    Voor de prijs echt teleurstellend. Helft van de droogbloemen niet kunnen gebruiken.

    Door: Peters 11-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    12-12-2020

    Ik ben de ontvanger van het treurige bosje droogbloemen.
    Dit pakketje heeft de verstuurder nog aardig wat geld gekost!
    Dat je dit durft te versturen!
    Jammer dat ik geen foto kan meesturen om het te bewijzen.
    En nu moet ik de verstuurder nog gaan bedanken terwijl het te treurig is voor woorden!
    En weer moet ik sterren invullen om dit review weg te sturen!
    Het verdient geen enkele ster!!!!!!

    Door: Patries Jansen12-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    3x Bloompost

    Alle Bloompost zijn ondanks tijdige bestelling veels te laat bezorgd waardoor het doel helemaal gemist werd.

    Door: Eefje09-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Boeket

    Slechte bezorgservice

    Door: Brenda13-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Bloemen met kaart en geluksbolletjes

    Verjaardagskado van mijn dochter niet aangekomen
    Na bericht van mijn dochter aan bloompost hierover geen enkele reactie van ze....
    Nee hele slechte ervaring

    Door: Alice Schreij06-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Bloemen bos, ordernummer bp05120688-1

    Wil iemand verrassen met een bos bloemen, op 30 April, maar deze werden bezorgd op 28 April.
    Dus dat is erg jammer omdat de verrassing voor 30 April in het water viel......
    Volgens de bestelbon klopte de data , en heb ook een bevestiging gekregen dat de Bloemen verzonden waren, terwijl ze deze al had ontvangen.
    Jammer!

    Door: Peter Hellings30-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Bossen bloemen

    Ik heb verscheidene malen iets besteld bij Bloompost. De kwaliteit van de producten, communicatie etc is altijd top! MAAR het hapert bij de bezorgservice!!! Toen ik een klacht indiende werd er heel adekwaat gereageerd door Bloompost, maar de volgende keer dat ik iets bestelde was het weer raak: aggressieve besteller en beschadigde bloemen omdat ze voor de voeten van de onvanger op de grond zijn gesmeten. Er zijn foto's gestuurd van de beschadigingen. Bloompost zet de klacht door naar hun bezorgservice, maar de bezorger beweert dat er niets mis was. Bloompost zelf biedt excuses aan en reageert goed, maar als ik niet kan vertrouwen op een goede bezorging.... Ze raken mij als klant kwijt doordat de laatste stap in het proces:, de bezorger, niet deugt! Wat een zonde!!

    Door: Alena Radl21-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Bloemen + kaart

    Bestelling voor het weekend gedaan bezorg datum aanvraag 31 maart. Door corona vertraging en zou 1 april dan worden. En ja pakje is onderweg . En nee pakje is niet afgeleverd. De scan zegt afgeleverd, Dan de vraag waar. Probeer ik bloompost te bellen, zijn ze niet bereikbaar om corona. Nog niet geweten dat je ook besmet kan raken van een telefoon.
    Hup maar weer mailen , helaas geen reactie. Gisteren wel reactie gekregen maar 0 empathie.
    Review bij hun site word niet geplaatst

    Door: Sandra Timmer01-04-2020
    Monique Luiken06-04-2020

    ik heb helaas na meerdere bestellingen die wél goed gingen nu dezelfde ervaring... bestelling zou 2 april geleverd zijn maar is nooit aangekomen. Hun reactie: "zal bij de buren bezorgd zijn"... Die weten van niets... Ik hoop toch echt dat ze dit opnieuw sturen, anders zijn ze een goede en trouwe klant kwijt... :'-(

    Monique Luiken 08-04-2020

    Het is helemaal goed opgelost door Bloompost. Ze hebben mijn bestelling kosteloos opnieuw verzonden en houden mij daarmee als tevreden klant!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Verjaardagsbloemen

    Bericht dat de bloemen verstuurt zijn. Deze zijn niet aangekomen. Liever een bevestiging van ontvangst en aankomst. Waar zijn mijn dure bloemen gebleven? Zijn ze wel verstuurt? Een mail dat ze verstuurt zijn, kan je altijd sturen...

    Door: Patricia25-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Waardeloze service

    Heb al diverse malen bij dit bedrijf besteld en meerdere keren ging er iets mis.

    De een-na-laatste keer werd mijn plant zonder kaart in een postcodeloterijdoos bezorgd. Toen ik er achter kwam dat dit zo was, zouden ze het recht zetten met een bloemetje (plant was namelijk voor een sterfdag). Bloemetje kaart arriveerden nooit. Tot twee keer toe opnieuw gebeld. Bloemetje nooit ontvangen.

    Vandaag roosjes voor moederdag besteld. 9.95 en 2.95 verzendkosten volgens de mail en hun eigen site. Na het aanklikken en pas bij het controleren van je bestelling/ factuur blijkt dat de verzendkosten 6.95 zijn. Als je hier een mailtje over stuurt, krijg je doodleuk een reactie dat ze hun best doen het duidelijk op te schrijven.

    Prima als de kosten voor het verzenden 6.95 zijn. Maar zet dan geen 2.95 op je site.

    Vandaag was voor mij de laatste keer.

    Door: Madelon de Jong11-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    FAQ

    Is BloomPost een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 19 ervaringen geplaatst over BloomPost. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 37% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is BloomPost actief?

    BloomPost is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Bloemisten

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BloomPost gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.