BloomPost

6.4

Bestellen

4.5

Service

5.2

Prijs

3.6

Levering

32.1%

Zou hier weer kopen

BloomPost

Ontdek de ervaringen van andere klanten over dit bedrijf. Wat zeggen ze? Wat zeggen ze niet? Zijn ze tevreden of niet? Is de prijs goed of te hoog? Wat is er allemaal mogelijk bij hun en hoe is de klantenservice? Het zijn een aantal vragen welke je jezelf natuurlijk moet stellen om zo een goed beeld te krijgen van deze organisatie. Iets waar we allemaal op moeten letten. Toch? Het zal je helpen om snel een goede beslissing te kunnen nemen. Eerst lezen, dan kopen is het motto.  


Over BloomPost

Bloemen per post ontvangen. Het verklaart de naam BloomPost. Bloom van het Engelse bloem en post natuurlijk van post. De combinatie is uitstekend. Het is een combinatie welke goed in ons land past. We zijn immers allemaal wel verzot op bloemen. We zijn immers allemaal wel verzot op bloemen.  Is een uitstekend assortiment waar je uit kunt kiezen en waar je gebruik van kunt maken. Het is fijn en goed om te zien wat er mogelijk is. Het is een uitstekend bedrijf. Ze bezorgen de bloemen via PostNL en ook via DHL. Ook is het mogelijk om er op meerdere manieren te betalen. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om een leuk bloemetje te bestellen. Ze bieden trouwens alleen fair flower plants aan via hun website. Het is zo mogelijk om te garanderen, dat er geen mensen worden uitgebuit en iedereen een eerlijk deel krijgt van de opbrengst. Wel zo fijn. Ook milieu aspecten zijn van groot belang voor hun. Het is fijn om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de mogelijkheden om te ontdekken wat dit allemaal inhoudt. Je kunt een eerlijk bloemetje bestellen. 




Diensten van BloomPost

Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan bij dit bedrijf. Het is mogelijk om in een paar stappen verse bloemen te bestellen bij dit bedrijf. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de opties en weet hoe jij een geweldige tijd kunt hebben. Ontdek je kansen en benut de mogelijkheden van BloomPost om een leuke tijd te krijgen. Kies er ook voor om te genieten van een vers bloemetje of genieten ervan om een ander te verrassen met wat leuks. Het is geweldig om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn om te genieten van een vers bloemetje. Het is heerlijk. 


Klachten, complimenten en tips voor jou over BloomPost 

Een klacht is een klacht teveel. Dit bedrijf kent een sterke service afdeling. Een klacht zal niet lang ongehoord blijven. Ook zal er snel naar een oplossing gezocht worden. Iets waar we natuurlijk allemaal graag mee bezig zijn. Het is belangrijk om de juiste keuze te maken. De klachtenafdeling van dit bedrijf begrijpt het goed. Ze helpen je graag om een oplossing te vinden voor jouw probleem. Ook ontvangen ze natuurlijk graag tal van tips en complimenten om te horen wat er nog iets beter kan of juist zeer goed gaat. 


Wat zijn jouw ervaringen over BloomPost?

Alstublieft! Deel jouw mening als klant van dit bedrijf over BloomPost. Ben je een happy customer of ontevreden klant? We horen graag wat jij van BloomPost vindt. Het is belangrijk om zo anderen te helpen om een goed oordeel te vellen over een organisatie of bedrijf. Jij bent hierbij essentieel en van groot belang. Deel daarom jouw oordeel met anderen via onze site. 


Lees de ervaringen van echte klanten van BloomPost voordat je zelf een bosje bloemen versturen gaat! Want hoe mooi zijn deze boeketten echt?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (28)

Cadeautje

Bestel je cadeautje ergens anders. Via Bloompost heb ik een cadeautje besteld voor een verjaardag dat bij de jarige door de brievenbus zou kunnen. Het cadeautje is nooit aangekomen. Na navraag bij Bloompost bleek het toch niet door de brievenbus te kunnen, was mij per ongeluk geen track en trace code toegestuurd, heeft de ontvanger geen geen-thuis bericht ontvangen en bleek het pakketje al weer retour naar Bloompost. Bloompost heeft vooralsnog geen oplossing geboden. Als je iemand via de post een verjaardagscadeautje wil sturen en het kan door de brievenbus, dan wil je dat het gewoon bezorgd wordt. Bij Bloompost is dat dus maar de vraag, dus kun je beter ergens anders je cadeautje bestellen.

G

Gijsbert

22-07-2023

0

Lichtplantje

Geweldige service, ook als het presentje kapot is gegaan (NIET door hun schuld) Super service!! Vriendin was ook erg dankbaar en blij met het mooie en speciale Lichtplantje

J

Josje

17-05-2023

0

brievenbus bloemen

De bloemen die op het plaatje stonden, Irissen, zaten er niet in. Had het speciaal uitgezocht omdat mijn zus Iris heet. Verder was het een schamel bosje, wat gipskruid, paar tulpen en piepklein. Het was best pittig aan de prijs, met kaart dacht tegen de €25. Niet doen!

M

Marianne Weenink

07-04-2023

0

Bloomemory brievenbus droogbloemen

Op 6 mei voor moederdag de Bloomemory besteld voor 21,35, niet goedkoop. Vervolgens worden de toch best minimale bloemetjes geleverd met geen kaartje erbij. Ontvanger heeft geen idee van wie dit afkomstig is, het leuke idee is daardoor wel verpest. Ik herinner bloompost vervolgens 3x !! om het kaartje te sturen, steeds beloven ze direct actie te ondernemen om het kaartje te sturen incl. attentie vanuit hen . Nu 12 dagen verder hebben ze nog steeds helemaal niets ondernomen, zeer teleurstellend! Vandaag wederom een email gestuurd dat ze zich moeten schamen, nu proberen ze het af te doen met een voucher van €5,-, nou ik bestel hier dus echt nooit meer. Zeer klantonvriendelijk.

A

Amy

18-05-2022

0

Pretty Pink rozen

Dit zouden echte bloemen moeten zijn, mijn moeder herkende het niet als zodanig, ze waren droog en ze dacht dat het papieren rozen waren, gelijk weggegeven. Geen succes dus.

M

Milly Judistira

16-02-2022

0

Bos bloemen

De ervaringen tot op heden met Bloompost zijn prima. Een leuk, origineel cadeau waar je mensen mee verrast. Helaas dit keer kwamen de bloemen niet aan. Ook een nieuwe verzending n.a.v. de prima en snelle reactie van Bloompost, kwam ook nu (in Amsterdam) wederom niet aan. Helaas. Aan wie ligt het, aan de postbode? Geen idee. Ik verwacht er met Bloompost wel uit te komen, maar e.e.a. wordt lastig als de postverwerker nalatig is...

A

André

30-01-2022

0

Cadeau by Bloompost

Ik had een bon voor bloompost (2 zelfs), maar deze werkten helaas niet, ookal waren deze wel de reden dat ik bloompost wilde uitproberen. Ik heb de bestelling afgerond en contact opgenomen met de klantenservice over het te vergoeden bedrag. De dame van de klantenservice had duidelijk geen zin om er iets van moeite voor te doen, helaas, en vond dat ik gewoon maar weer iets anders moest gaan bestellen. Jammer, maar dat gaat natuurlijk niet meer gebeuren...

R

R.H.

14-01-2022

0

Rozen

Teleurstellend. Dinsdag besteld, vrijdags 17.00 uur bezorgd. Dus niet de volgende dag in huis.

N

Naomi

04-12-2021

0

Kaart, bloemen, slingers

Verjaardagskaart en bloemen komen een dag na de verjaardag aan. Bloompost zegt niet verantwoordelijk te zijn voor de verzending. Pardon? Moment voorbij, bloemen verlept. Geen excuses. Ze vinden het niet eens vervelend! Ontzettend slecht en klantonvriendelijk. Als je wilt dat je kaart en bloemen op tijd aankomen, en niet verlept, vooral niet via Bloompost versturen!

D

DK

01-11-2021

0

Bloomring DIY cadeau gekregen

Wat een enorme tegenvaller. De droogbloemen zijn om te huilen zo krakkemikkig. Bij het verwerken breekt alles zo af en de hoeveelheid is minimaal. Het plaatje zoals het zou moeten worden is bij lange na niet waar te maken. Zeer teleurstellend en zeker het geld niet waard! Alles lag schots en scheef door elkaar in de doos waardoor ik in eerste instantie dacht "WAT IS DIT?" Nee....dit is een heel slecht product!

M

Maria Bergsma

08-05-2021

0

Bloomparty en kaart

Op vrijdag een bestelling gedaan en betaald met het verzoek deze te leveren op woensdag. Dinsdagavond heel laat een bericht ontvangen dat het de volgende dag bezorgd zal worden. Nee dus! Ik begrijp dat de post/bezorgdiensten het druk hebben, maar dan hoor je daar ook rekening mee te houden, verstuur het dan een dag eerder. Inmiddels schijnt de hele bestelling niet eens te zijn aangeboden. Na een telefoontje met een medewerkster kon ik akkoord gaan met het opnieuw verzenden of mijn geld retour ontvangen. Leuk hoor: iemand toch willen verrassen met een bijzondere verjaardag in deze strenge lockdown en dan loopt het helemaal mis. Niet eens een excuus of compensatie. Ik ben benieuwd of het ooit nog aankomt..... Voor mij eens, maar nooit weer bloompost, hoe leuk de producten ook zijn. De service is erg slecht. Voor mij is dit de allereerste slechte ervaring met een online-bestelling.

M

M

04-02-2021

0

Droogbloemen

Voor de prijs echt teleurstellend. Helft van de droogbloemen niet kunnen gebruiken.

P

Peters

11-01-2021

0

12-12-2020

Ik ben de ontvanger van het treurige bosje droogbloemen. Dit pakketje heeft de verstuurder nog aardig wat geld gekost! Dat je dit durft te versturen! Jammer dat ik geen foto kan meesturen om het te bewijzen. En nu moet ik de verstuurder nog gaan bedanken terwijl het te treurig is voor woorden! En weer moet ik sterren invullen om dit review weg te sturen! Het verdient geen enkele ster!!!!!!

P

Patries Jansen

12-12-2020

0

3x Bloompost

Alle Bloompost zijn ondanks tijdige bestelling veels te laat bezorgd waardoor het doel helemaal gemist werd.

E

Eefje

09-12-2020

0

Boeket

Slechte bezorgservice

B

Brenda

13-10-2020

0

Bloemen met kaart en geluksbolletjes

Verjaardagskado van mijn dochter niet aangekomen Na bericht van mijn dochter aan bloompost hierover geen enkele reactie van ze.... Nee hele slechte ervaring

A

Alice Schreij

06-10-2020

0

Bloemen bos, ordernummer bp05120688-1

Wil iemand verrassen met een bos bloemen, op 30 April, maar deze werden bezorgd op 28 April. Dus dat is erg jammer omdat de verrassing voor 30 April in het water viel...... Volgens de bestelbon klopte de data , en heb ook een bevestiging gekregen dat de Bloemen verzonden waren, terwijl ze deze al had ontvangen. Jammer!

P

Peter Hellings

30-04-2020

0

Bossen bloemen

Ik heb verscheidene malen iets besteld bij Bloompost. De kwaliteit van de producten, communicatie etc is altijd top! MAAR het hapert bij de bezorgservice!!! Toen ik een klacht indiende werd er heel adekwaat gereageerd door Bloompost, maar de volgende keer dat ik iets bestelde was het weer raak: aggressieve besteller en beschadigde bloemen omdat ze voor de voeten van de onvanger op de grond zijn gesmeten. Er zijn foto's gestuurd van de beschadigingen. Bloompost zet de klacht door naar hun bezorgservice, maar de bezorger beweert dat er niets mis was. Bloompost zelf biedt excuses aan en reageert goed, maar als ik niet kan vertrouwen op een goede bezorging.... Ze raken mij als klant kwijt doordat de laatste stap in het proces:, de bezorger, niet deugt! Wat een zonde!!

A

Alena Radl

21-04-2020

0

Bloemen + kaart

Bestelling voor het weekend gedaan bezorg datum aanvraag 31 maart. Door corona vertraging en zou 1 april dan worden. En ja pakje is onderweg . En nee pakje is niet afgeleverd. De scan zegt afgeleverd, Dan de vraag waar. Probeer ik bloompost te bellen, zijn ze niet bereikbaar om corona. Nog niet geweten dat je ook besmet kan raken van een telefoon. Hup maar weer mailen , helaas geen reactie. Gisteren wel reactie gekregen maar 0 empathie. Review bij hun site word niet geplaatst

S

Sandra Timmer

01-04-2020

2

Verjaardagsbloemen

Bericht dat de bloemen verstuurt zijn. Deze zijn niet aangekomen. Liever een bevestiging van ontvangst en aankomst. Waar zijn mijn dure bloemen gebleven? Zijn ze wel verstuurt? Een mail dat ze verstuurt zijn, kan je altijd sturen...

P

Patricia

25-02-2020

0