NederlandReview

  Ervaringen BloomPost

  Ontdek de ervaringen van andere klanten over dit bedrijf. Wat zeggen ze? Wat zeggen ze niet? Zijn ze tevreden of niet? Is de prijs goed of te hoog? Wat is er allemaal mogelijk bij hun en hoe is de klantenservice? Het zijn een aantal vragen welke je jezelf natuurlijk moet stellen om zo een goed beeld te krijgen van deze organisatie. Iets waar we allemaal op moeten letten. Toch? Het zal je helpen om snel een goede beslissing te kunnen nemen. Eerst lezen, dan kopen is het motto.

  Over BloomPost

  Bloemen per post ontvangen. Het verklaart de naam BloomPost. Bloom van het Engelse bloem en post natuurlijk van post. De combinatie is uitstekend. Het is een combinatie welke goed in ons land past. We zijn immers allemaal wel verzot op bloemen. We zijn immers allemaal wel verzot op bloemen. Is een uitstekend assortiment waar je uit kunt kiezen en waar je gebruik van kunt maken. Het is fijn en goed om te zien wat er mogelijk is. Het is een uitstekend bedrijf. Ze bezorgen de bloemen via PostNL en ook via DHL. Ook is het mogelijk om er op meerdere manieren te betalen. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om een leuk bloemetje te bestellen. Ze bieden trouwens alleen fair flower plants aan via hun website. Het is zo mogelijk om te garanderen, dat er geen mensen worden uitgebuit en iedereen een eerlijk deel krijgt van de opbrengst. Wel zo fijn. Ook milieu aspecten zijn van groot belang voor hun. Het is fijn om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de mogelijkheden om te ontdekken wat dit allemaal inhoudt. Je kunt een eerlijk bloemetje bestellen.


  Met bloemen kun je fantastische dingen doen, zoals op dit bloemencorso in Sint Jansklooster te zien is.

  Diensten van BloomPost

  Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan bij dit bedrijf. Het is mogelijk om in een paar stappen verse bloemen te bestellen bij dit bedrijf. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de opties en weet hoe jij een geweldige tijd kunt hebben. Ontdek je kansen en benut de mogelijkheden van BloomPost om een leuke tijd te krijgen. Kies er ook voor om te genieten van een vers bloemetje of genieten ervan om een ander te verrassen met wat leuks. Het is geweldig om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn om te genieten van een vers bloemetje. Het is heerlijk.

  Klachten, complimenten en tips voor jou over BloomPost

  Een klacht is een klacht teveel. Dit bedrijf kent een sterke service afdeling. Een klacht zal niet lang ongehoord blijven. Ook zal er snel naar een oplossing gezocht worden. Iets waar we natuurlijk allemaal graag mee bezig zijn. Het is belangrijk om de juiste keuze te maken. De klachtenafdeling van dit bedrijf begrijpt het goed. Ze helpen je graag om een oplossing te vinden voor jouw probleem. Ook ontvangen ze natuurlijk graag tal van tips en complimenten om te horen wat er nog iets beter kan of juist zeer goed gaat.

  Wat zijn jouw ervaringen over BloomPost?

  Alstublieft! Deel jouw mening als klant van dit bedrijf over BloomPost. Ben je een happy customer of ontevreden klant? We horen graag wat jij van BloomPost vindt. Het is belangrijk om zo anderen te helpen om een goed oordeel te vellen over een organisatie of bedrijf. Jij bent hierbij essentieel en van groot belang. Deel daarom jouw oordeel met anderen via onze site.

  Lees de ervaringen van echte klanten van BloomPost voordat je zelf een bosje bloemen versturen gaat! Want hoe mooi zijn deze boeketten echt?

  BloomPost
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

  6
  63% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7,8
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  5,8
  Leveren
  rating
  4,8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Waardeloze service

  Heb al diverse malen bij dit bedrijf besteld en meerdere keren ging er iets mis.

  De een-na-laatste keer werd mijn plant zonder kaart in een postcodeloterijdoos bezorgd. Toen ik er achter kwam dat dit zo was, zouden ze het recht zetten met een bloemetje (plant was namelijk voor een sterfdag). Bloemetje kaart arriveerden nooit. Tot twee keer toe opnieuw gebeld. Bloemetje nooit ontvangen.

  Vandaag roosjes voor moederdag besteld. 9.95 en 2.95 verzendkosten volgens de mail en hun eigen site. Na het aanklikken en pas bij het controleren van je bestelling/ factuur blijkt dat de verzendkosten 6.95 zijn. Als je hier een mailtje over stuurt, krijg je doodleuk een reactie dat ze hun best doen het duidelijk op te schrijven.

  Prima als de kosten voor het verzenden 6.95 zijn. Maar zet dan geen 2.95 op je site.

  Vandaag was voor mij de laatste keer.

  Door: Madelon de Jong 11-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  4
  rating

  Origineel

  Vorige week besteld. Staat nog steeds ondanks warme weer. Mn zusje was er super blij mee en vond t erg origineel. Iedereen blij!!

  Door: Jan Huissen 01-08-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5
  rating

  bezorging pas na 4 dagen

  Op vrijdagmorgen bloemen voor verjaardag besteld, zou zaterdag bezorgd worden, maandag nog steeds niet bezorgd, waarschijnlijk dinsdag als het meezit, 4 dagen te laat! Laatste keer dat ik hier bestel :(

  Door: annelies 10-07-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  3
  rating

  bezorgen te laat

  Op maandag avond een bestelling gedaan. Je kan dan de dag van verzenden aangeven.
  Ik heb aangegeven de dinsdag te versturen, mag dan toch aannemen dat het de volgende dag dus woensdag wordt bezorgd.
  Maar nee, komt pas donderdag binnen! Wanneer je een kaart met bloemen stuurt, doe je dit met een speciale bedoeling en wil je ook graag dat het op de juiste dag wordt afgeleverd, maar niet dus. Wanneer ik de service benader, geven zij aan het vervelend te vinden en zelfs nog dat het misschien niet als brievenbus post is aangeleverd, net of ik zelf verantwoordelijk ben voor de verpakking! Het is wel zo dat zij geen aflever datum garanderen, maar wat heb je dan aan zo een service. Je besteld iets voor een speciale gelegenheid, maar het komt een dag of dagen later aan? Waardeloos!

  Door: Margreet 21-09-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5
  rating

  Moederdagboeket

  - Ik heb bij Bloompost een boeket besteld voor Moederdag (morgen).

  - Ze hadden leuke en mooie bossen om uit te kiezen en ik vind het makkelijk om dit online te regelen.

  - Prijzen vielen me best mee, ik had het duurder verwacht.

  Door: MArieke 13-05-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9
  rating

  Bloemen per post

  Bloompost is echt ideaal voor mensen die geen tijd hebben om een bosje bloemen te halen of een boeket op willen sturen naar iemand die ver weg woont. Op de website van Bloompost kun je namelijk kiezen uit verschillende boeketten en deze worden vervolgens per post verzonden. Alles wordt keurig ingepakt in een doos en het komt ook nog redelijk ongeschonden over. Het mooie is dat ze ook nog eens negen dagen vaasgarantie bieden. Wanneer het boeket binnen negen dagen sneuvelt, krijg je een nieuwe. Gelukkig zelf nog nooit gehad, want de bloemen hielden het altijd vrij lang vol. De prijs? Die is vergelijkbaar met de prijs voor een boeket in een bloemenzaak.

  Door: Harm Smeekes 14-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5
  rating

  te late levering

  Bij Bloompost eryuimschoots op tijd een kerstkaart met Mistletoe besteld. Bloompost verstuurd deze kaart vanaf 20 december waarschijnlijk om de kwaliteit van de misteltoe te kunnen garanderen. Kaart is verstuurd naar Engeland, maar is pas op 28 december voor het eerst aangeboden. Past dus niet door de brievenbus. De ontvangers kunnebn straks een kerstkaart ophalen met mistletoe als mosterd na de maaltijd. Hoop geld uitgegeven voor een originele kerstgroet welke nu inderdaad blijft hangen maar om een andere reden dan bedoeld.

  Door: Jos Penders 29-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5
  rating

  kerstbakje besteld, maar van waardeloze kwaliteit

  Ben zelf niet echt creatief, maar wilde mijn moeder toch verrassen met een mooi kerstbakje. Deze heb ik besteld bij BloomPost, maar dat was geen succes. Mijn moeder belde me direct op toen ze het ontvangen had, want het bloemstuk viel zo'n beetje uit elkaar. Het was niet eens de moeite waard om het op tafel te zetten, dus het is direct in de container beland. Weggegooid geld dus en ik ga er vast en zeker ook niet weer bestellen. Wanneer je ze opbelt om te vragen hoe dit kan, doen ze alsof hun neus bloedt. Maar ja, nu weet ik in ieder geval genoeg.

  Door: Theun Philips 13-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5
  rating

  Schrijf zelf een review over BloomPost

  Uw beoordeling