NederlandReview

  Ervaringen Bloemen-specialist.nl

  Een bloemetje zegt soms meer dan duizend woorden. Daarom worden er per jaar ook zoveel bloemen gekocht en gegeven. Maar waar vind je nou de allerbeste bloemen? Je zou eens kunnen kijken bij Bloemen-Specialist.nl. Maar wat zal de kwaliteit van hun bloementaarten zijn? Zullen hun pioenrozen niet al snel verwelt zijn? Hoe lang zullen de boeketten van deze bloemenwinkel goed blijven? Zal de bezorgservice van Bloemen-Specialist.nl het geboorteboeket wel bezorgen voor kleine nog een pasgeborene mag heten of zal het felicitatieboeket pas na de verjaardag aankomen? En wat voor een klantenservice van Bloemen-Specialist.nl kun je verwachten als je boeket bij aankomst al niet vers meer is? De enige mensen die hier iets zinnigs over kunnen zeggen zijn de mensen die al eens een bloemetje bij Bloemen-Specialist.nl hebben gekocht. Lees hun reviews om te ontdekken wat voor een soort bloemenzaak Bloemen-Specialist.nl is. Hun beoordelingen, ervaringen en meningen kunnen je helpen bij je beslissing wel of geen bloemen bij Bloemen-Specialist.nl te kopen.

  Over Bloemen-Specialist.nl

  Bloemen-Specialist.nl is een bloemist en bloemenwinkel. Ze zijn een onderdeel van Fleurtiek B.V. Fleurtiek B.V. is al in 1988 opgericht. Ze hebben dus al aardig wat ervaring. Ze willen je graad de mogelijkheid bieden een cadeau te sturen naar wie je dan ook maar wilt. Bij Bloemen-Specialist.nl richten ze zich helemaal op het verstrekken van bloemen. Je kunt een bloemetje kopen voor iedere gelegenheid. Voorbeelden hiervan is een geboorte, maar met een bloemetje kun je ook “bedankt”of “beterschap” zeggen. Daarnaast is er een hele afdeling gereserveerd voor rouwboeketten en andere bloemen voor momenten van rouw en medeleven. Wat de gelegenheid ook is, je kunt altijd kiezen uit verschillende soorten boeketten. Er zijn zomerboeketten, pioenrozen, gewone boeketten en rozen. En mocht je eens een keer origineel willen doen, dan kun je ook kiezen voor een bloementaart. Dit is een soort boeket dan speciaal ontwikkelt is door Bloemen-Specialist.nl en de vorm heeft van een taart. Bekijk vooral eens de bijzondere bloementaart voor de geboorte van een jongen, meisje of tweeling. Deze zijn alle drie voorzien van schattige beertjes.


  Een bloeiende bloem.

  Diensten van Bloemen-Specialist.nl

  De bloemen van Bloemen-Specialist.nl kunnen online besteld worden. Als je op werkdagen of zaterdag besteld voor 14:00, dan wordt het boeket dezelfde dag al bezorgd door de bezorgservice van Bloemen-Specialist.nl . Dit kan een handige service zijn als je je op het laatste moment pas herinnert dat iemand jarig is. De bloemen komen elke dag vest van de veilig af en worden bezorgd op water. Daarnaast heeft Bloemen-Specialist.nl nog een klantenservice om mensen te helpen die een vraag of probleem hebben.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Bloemen-Specialist.nl

  Heb je al eens een bloemetje besteld bij Bloemen-Specialist.nl? Dan willen wij graag weten of jij tevreden bent over deze bloemenwinkel. Zag het boeket er even mooi uit als het plaatje op de website? Of leek de bloementaart in het echt heel anders? Waren de pioenrozen of gewone rozen vers of waren ze al verlept ondanks dat ze op water bezorgd werden? Werd het boeket op tijd geleverd voor de speciale gelegenheid? En wat is jouw eigen oordeel over de klantenservice van Bloemen-Specialist.nl? Schrijf een review over Bloemen-Specialist.nl en laat je mening horen.

  Bloemen-specialist.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Bloemen-specialist.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Bloemen-specialist.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Bloemen-specialist.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bloemen-specialist.nl actief?

  Bloemen-specialist.nl is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Bloemisten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bloemen-specialist.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.