NederlandReview

  Ervaringen Bitdefender

  Let op! En lees eerst wat anderen over dit bedrijf zeggen.Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je wel of geen aankoop gaat doen? Het is goed om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende opties om zo snel een goede keuze te maken. We weten ook, dat jij graag een oordeel achterlaat (wanneer je dat kunt) over dit bedrijf. Het mag positief zijn en ook negatief. Het is goed om zo een ander te helpen en ook om te laten zien wat jouw mening is over een bedrijf. Na een klacht kan het een opluchting zijn. Wanneer je tevreden bent is het natuurlijk ook heerlijk om een bedrijf een compliment te maken. Gewoon doen dus! Vinden wij! Lees echter eerst wat meer over dit bedrijf. 

  Over Bitdefender
  Het bedrijf is natuurlijk bekend als een leverancier van antivirussoftware. Er zijn miljoenen computergebruikers wereldwijd welke op hun computer gebruik maken van deze bekroonde software. Ze gebruiken het op hun computer, maar ook op hun tablet of smartphone. Het biedt een goede bescherming tegen online bedreigingen, maar ook bij het verwijderen van virussen en mogelijke virussen van de computer.  

  Het is mogelijk om alle producten te vergelijken om zo de beste bescherming te krijgen voor hoe jij jouw computer gebruikt. Denk hierbij aan diefstalbeveiliging, privacybescherming op sociale netwerken, een firewall, ouderlijk toezicht en ook een online externe opslag met synchronisatie. Er is zoveel om voor te kiezen bij dit mooie pakket. Kies vervolgens wat het beste bij jou past. Natuurlijk zijn er ook oplossingen voor de zakelijke markt. 


  Vrees jij enge aanvallen zoals deze? Dan kun je je laten beschermen door Bitdefender

  Producten van Bitdefender.nl
  Er zijn een ruim aantal pakketten waar je voor kunt kiezen. Het gaat hierbij om de volgende producten.  
  Voor de thuisgebruiker:
  •    Bitdefender Total Security Multi-Device
  •    Bitdefender Internet Security 2016
  •    Bitdefender Antivirus Plus 2016
  •    Bitdefender Family Pack
  •    Bitdefender Antivirus voor Mac
  •    Bitdefender Mobile Security for Android
  •    Bitdefender productvergelijking

  Oplossingen voor ondernemers zijn:
  •    Bitdefender GravityZone Business Security
  •    Bitdefender GravityZone Advanced Business Security
  •    Bitdefender GravityZone Enterprise Security

  Klachten, tips en complimenten over Bitdefender.nl
  Heb je een klacht over hun dan kun je hun het beste een bericht sturen. Dit kan via de post, per mail en ook via de telefoon. Er zal dan gezocht worden naar een passende oplossing. 

  Heb jij ervaring met Bitdefender.nl? 
  Het is goed om je mening met anderen te delen. Laat ons weten welke mening jij hebt over Bitdefender.nl. Het is heerlijk om te zien hoe ook jij volop van de mening van anderen kunt leren. Deel met hun ook jouw mening over dit bedrijf op Nederlandreview.nl 

  Bitdefender is overladen met prijzen voor hun software voor AntiVirus. Is het echt zo goed? Beschermen ze computers echt tegen alle malware voor Windows, Mac en Android? Lees de reviews!

  Bitdefender
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  6,4
  60% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  5,6

  Service

  5,6

  Prijs

  7,2

  Leveren

  6,8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Geen service slwcht pakket

  Henk28-03-2018

  Na navraag of bitdefender total sec ook werkt op specifike pc werd dat positief beantwoord dys10 pc versie gekocht.
  Echter werkt niet.
  Windows
  - Opstarten 3x zo lang
  - opstarten excel 9 minuten
  - hun scherm verdwij t naar boven en kont niet meer naar beneden is alleen via pc herstarten op te lossen
  - op hun scherm staat up to date met daarachter updaten
  Enz. Enz enz.

  Android
  - Standaar vertraging
  - virus scan werkt alleen met aktieve internet verbinding
  - reclames ondanks gekochte versie.

  Algemeen.
  - standaard 200 mb vpn veel te klein zeker bij Windows en werkt vaak niet. Geen verbinding.
  - ernstige extra vertraging.
  - vragen worden niet of niets zeggend na lange tijd en soms in spaans beantwoord!

  Reactie bitdefender stuur maar terug maar dat moet via leverancier die dit niet van hun vergoed krijgt..... . dus geen doen voor hun en weer geen reactie van bitdefende....

  Ronduit slechte service en voor veel androids en windowd te zware belasting.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Waardeloze service

  George Breddels14-08-2017

  Bij het installeren van een update (jaarlijkse verlening) ging het fout. Blijkbaar een veel voorkomende fout want er waren allerlei tips en trucs hoe je zelf je register weer kon aanpassen en op bijzondere plekken bestanden kon weghalen. Afijn je moest je computer half herprogrammeren om bitdefender weer aan de praat te krijgen. Omdat ik daar geen behoefte aan had vroeg ik mijn geld terug. Na talloze mailtjes en weken wachten eindelijk de toezegging dat ik mijn geld terug kon krijgen maar daarvoor moest ik eerst wel allerlei obscure gegevens van mijn bank op vragen.. Weet je hou je geld "avengate". Maar jullie producten koop ik nooit meer.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Alle apparaten met één pakket beveiligd

  Jos van A. 06-04-2017

  Door de jaren heen zijn er verschillende laptops bij ons in huis gekomen en telkens kwam er een nieuwe virusscanner bij kijken. Ik geloof dat we er op het hoogtepunt zelfs 6 hadden. Ik vond dit eigenlijk waanzin en wilde alles onderbrengen bij één virusscanner. Dit is gelukt dankzij Bitdefender. Hier hebben wij nu de beveiliging van onze apparaten ondergebracht. En ik bedoel niet alleen onze computers, laptops en tablets, maar ook onze smartphones. Ik betaal op jaarbasis zo'n 70 euro en dat valt me reuze mee als je ziet wat je ervoor terugkrijgt. Alles is goed beveiligd en we hebben nog nooit problemen gehad. Mij hoor je dus niet klagen!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7

  Goed

  Mattieu 28-11-2016

  Ik merk niks kwa CPU vertragingen dus het loopt soepel op de achtergrond. Ik heb nu na een jaar de upgrade gedaan met de e-mail scanner, was niet zo heel veel duurder en het scheelt een enorm aantal spam mailtjes uit africa met die winzip (rar) files. Die worden er nu sws uitgefilterd. Ik ben het met " computer nerd" eens, wel jammer dat je elk jaar opnieuw moet betalen. Maar ik snap het wel, moet toch continue onderhouden worden. Ik krijg ook af en toe een mailtje binnen van bitdefender zelf, dat ze dan een virus (mailtje) onderschept hebben. Best ok dus. Ik had nooit een virusscanner (omdat de computer daar altijd langzaam van ging lopen, dingen tegenhoud met een firewal die je wel wil binnen krijgen, of spelletjes die het dan niet meer doen door je virusscanner.) Maar met bitdefender nooit problemen. Het is wel de eerste dus die ik ooit uitgeprobeerd heb, en deze gekozen omdat hij als " beste" omschreven stond. Hebben anderen nog ervaringen met andere virusscanners die nog beter zijn toevallig? Of is dit echt de beste? Laatste dingetje; de "wallet" die erbij zit (waarbij je al je wachtwoorden kunt bewaren) is erg handig. Als je op een site komt, dan kun je via je wallet gelijk kiezen met welk account je wil inloggen en dan vult hij het automatisch in.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  2 jaar zonder problemen

  Computer nerd10-11-2016

  Ik gebruik ze nu 2 jaar. So far so good zeg ik maar. Geen virussen, geen crashes en computer gaat er ook niet langzamer van lopen ofzo. Wel jammer dat je ieder jaar opnieuw je abo moet betalen om de laatste updates te krijgen. Zo houden ze je wel aan het lijntje. Maar het feit dat ik geen vrissusen heb gehad de afgelopen 2 jaar zegt wel wat en is het die 50 ekkies dus wel waard.

  glasskid5026-11-2016

  Ik heb geen goede ervaring met Bitdefender. Kreeg (ook na intensief contact met technische staf) het niet voor elkaar Bitdefender op mijn iMac (siërra) te installeren. Gelukkig is het storneren wel goed afgehandeld.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Schrijf zelf een review over Bitdefender

  Uw beoordeling