Bitdefender

5.5
5.4

Bestellen

4

Service

6.3

Prijs

6.1

Levering

57.1%

Zou hier weer kopen

Bitdefender

Let op! En lees eerst wat anderen over dit bedrijf zeggen.Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je wel of geen aankoop gaat doen? Het is goed om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende opties om zo snel een goede keuze te maken. We weten ook, dat jij graag een oordeel achterlaat (wanneer je dat kunt) over dit bedrijf. Het mag positief zijn en ook negatief. Het is goed om zo een ander te helpen en ook om te laten zien wat jouw mening is over een bedrijf. Na een klacht kan het een opluchting zijn. Wanneer je tevreden bent is het natuurlijk ook heerlijk om een bedrijf een compliment te maken. Gewoon doen dus! Vinden wij! Lees echter eerst wat meer over dit bedrijf. 


Over Bitdefender

Het bedrijf is natuurlijk bekend als een leverancier van antivirussoftware. Er zijn miljoenen computergebruikers wereldwijd welke op hun computer gebruik maken van deze bekroonde software. Ze gebruiken het op hun computer, maar ook op hun tablet of smartphone. Het biedt een goede bescherming tegen online bedreigingen, maar ook bij het verwijderen van virussen en mogelijke virussen van de computer.  


Het is mogelijk om alle producten te vergelijken om zo de beste bescherming te krijgen voor hoe jij jouw computer gebruikt. Denk hierbij aan diefstalbeveiliging, privacybescherming op sociale netwerken, een firewall, ouderlijk toezicht en ook een online externe opslag met synchronisatie. Er is zoveel om voor te kiezen bij dit mooie pakket. Kies vervolgens wat het beste bij jou past. Natuurlijk zijn er ook oplossingen voor de zakelijke markt. 
Producten van Bitdefender.nl

Er zijn een ruim aantal pakketten waar je voor kunt kiezen. Het gaat hierbij om de volgende producten.  
Voor de thuisgebruiker:
•    Bitdefender Total Security Multi-Device
•    Bitdefender Internet Security 2016
•    Bitdefender Antivirus Plus 2016
•    Bitdefender Family Pack
•    Bitdefender Antivirus voor Mac
•    Bitdefender Mobile Security for Android
•    Bitdefender productvergelijking


Oplossingen voor ondernemers zijn:
•    Bitdefender GravityZone Business Security
•    Bitdefender GravityZone Advanced Business Security
•    Bitdefender GravityZone Enterprise Security


Klachten, tips en complimenten over Bitdefender.nl

Heb je een klacht over hun dan kun je hun het beste een bericht sturen. Dit kan via de post, per mail en ook via de telefoon. Er zal dan gezocht worden naar een passende oplossing. 


Heb jij ervaring met Bitdefender.nl? 

Het is goed om je mening met anderen te delen. Laat ons weten welke mening jij hebt over Bitdefender.nl. Het is heerlijk om te zien hoe ook jij volop van de mening van anderen kunt leren. Deel met hun ook jouw mening over dit bedrijf op NederlandReview 


Bitdefender is overladen met prijzen voor hun software voor AntiVirus. Is het echt zo goed? Beschermen ze computers echt tegen alle malware voor Windows, Mac en Android? Lees de reviews!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (14)

Anderen bekeken ook