NederlandReview

  Ervaringen Birambi

  Soms hebben we even geen zin die vriend te bellen of oma voor haar verjaardag. Gelukkig zorgt onze smartphone er wel voor dat we onze sociale contacten onderhouden. Vanaf de bank stuur je gewoon even een Whatsappje om je vriendin te feliciteren met haar nieuwe baan of nieuwe huis. Herinner jij je nog wanneer je voor het laatst een (echt) kaartje gestuurd hebt? Dat kost best wat tijd. Naar de winkel, kaart uitzoeken, adres zoeken, postzegel erop. Pfew.

  Verrassing in je brievenbus

  En toch is het zo leuk om in je brievenbus niet alleen rekeningen of promomateriaal te vinden dat meestal linea recta in de oudpapierbak verdwijnt. Daar heeft de online winkel Birambi een originele oplossing voor bedacht. Verrassingspost. Ze versturen voor jou mini flessenpost naar je dierbaarste. In een reageerbuisje kun je de mooiste, origineelste en liefste boodschappen en cadeaus versturen.

  Via hun webshop zijn er verschillende producten die zij op een stijlvolle manier voor je versturen. Je schrijft er zelf een persoonlijke tekst bij en zij maken er een mooi flessenpostcadeau van naar een adres overal ter wereld. Hoe leuk is dat!

  Flessenpost - YouTube

  Ouderwetse message in a bottle

  Birambi is opgericht door de Nederlandse Elbrig en Nikkie die vinden dat we nu we steeds digitaler met elkaar communiceren ook steeds onpersoonlijker met elkaar worden. Met deze persoonlijke en unieke flessenpost willen ze weer het ouderwetse verrassingsgevoel terughalen van je brievenbus openen.


  Wat kun je allemaal bestellen?

  Je kunt kleine sieraden zoals oorbellen of armbandjes kiezen. Of een klein cadeautje als badzout of happy pills. Of lekkere thee of roze muisjes voor een pasgeborene. Je kunt ook een woord of een korte zin laten maken. Opa’s en oma’s zijn vast blij met flessenpost met “Wij krijgen een meisje”! Birambi heeft ook een selectie miniposters die ze voor je kunnen versturen. Birambi hanteert verschillende betaalmethodes: iDeal, PayPal, creditcard (via Stripe) en Bancontact/Mister Cash.

  Kijk ook eens op hun Instagram-pagina voor inspiratie.

  Wat zijn de verzendkosten en hoe lang duurt het voordat mijn order verstuurd wordt?

  Je kunt overal ter wereld naar versturen. De verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte van je order natuurlijk. In Nederland betaal je € 1,50 voor kleine orders en € 2,50 voor grote orders. Internationale verzendingen variëren tussen € 2,50 en € 4.

  Birambi streeft ernaar je bestelling binnen vijf werkdagen te verwerken en zo snel mogelijk te versturen. Als het anders is, krijg je een bericht.

  Kan ik mijn order terugsturen?

  Als je toch niet tevreden bent, kun je je bestelling binnen tien dagen op eigen kosten terugsturen nadat je je retour via e-mail aangemeld hebt. Dat kan alleen in de originele verpakking en in originele staat.

  Heb jij ervaringen met flessenpost via Birambi versturen?

  Laat ons weten wat jij ervan vindt.Of ben je plan iemand te verrassen met een originele groet, lees dan hier de mening van mensen die jou voorgingen.

  Wie stuurt er nog een persoonlijke groet of wens per post. Met flessenpost stuur je een uniek en persoonlijke groet of cadeau overal ter wereld.

  Birambi
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Birambi

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Birambi een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Birambi. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Birambi actief?

  Birambi is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Cadeauwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Birambi gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.