NederlandReview

    Ervaringen Bestdeco

    Zoek je een bedrijf dat zich richt op veelzijdige fotoservice? Dan is Bestdeco voor jou misschien wel een mooie uitkomst. Bekijk eerst wat de klantervaringen bij dit bedrijf zijn. Dit doe je via de pagina van NederlandReview.

    Wat is Bestdeco?

    Bestdeco, opererend via Bestdeco.nl is een bedrijf welke haar pijlen richt op veelzijdige fotoservice. Deze organisatie is gevestigd in Enschede. Dit bedrijf valt onder de paraplu van Fotostudio Christy. De medewerkers van het bedrijf hebben al meer dan 20 jaar ervaring in de foto branche. Het bedrijf stelt een enorm modern machinepark te hebben met A merk materialen. De materialen die worden ingezet zijn onder andere Polycasa Pexiglas, Imagebond Aluminium en de originele Siemerink spielatten. Er wordt door het bedrijf aangegeven dat zij voor hun canvassen altijd voor de hoogste kwaliteit en laagste prijs gaan.

    Deco ● ''The Magician'' ● Skills and Goals ● (HD)

    Voordelen

    Het bedrijf kent op het moment van schrijven ruim 100.000 klanten. Deze zijn volgens het bedrijf allemaal tevreden. Er wordt door het bedrijf continue geïnvesteerd in de beste printers en mooiste materialen. In 2019 zijn ze overgestapt naar de 1300 series printers van OCE. Dit houdt in dat ze printers gebruiken die voorzien zijn van de nieuwste Led technologie. Deze printers staan volgens het bedrijf garant voor haarscherpe afdrukken. Bestdeco stelt op deze wijze altijd bezig te zijn met het leveren van de beste kwaliteit producten die het minst belastbaar zijn voor de leef omgeving. Klanten hebben via de eigen webshop de mogelijkheid om met hun eigen digitale foto's leuke fotoproducten te maken en direct te bestellen. Via de website Bestdeco.nl kun je perfect printwerk tegen vaste lage prijzen supersnel geleverd krijgen. Dit komt volgens het bedrijf doordat er zeer efficiënt gewerkt wordt.

    Annuleren, retourneren, garantie en herroeping

    Hou er rekening mee dat als je op de knop 'plaats uw bestelling' drukt de bestelling definitief is. Vanaf dat moment is het niet meer mogelijk om je order te annuleren. Je kunt vanaf dat moment ook geen wijzigingen meer toepassen. De achterliggende gedachte dat dit niet meer kan, is dat je bestelling binnen enkele minuten na je plaatsing al in productie zal worden genomen. Let op: op de items die door dit bedrijf worden geleverd zit geen recht van retour. Dit is zo omdat alle artikelen worden gemaakt overeenkomstig specificaties van de klant. Daardoor vallen ze onder de uitzonderingsregel van het herroepingsrecht.

    Het bedrijf staat er voor garant dat de artikelen en dienstverlening voldoen aan de overeenkomst. Dit houdt onder meer in dat de artikelen gemaakt zijn conform deugdelijkheid en bruikbaarheid en op de datum van de totstandkoming van de koopovereenkomst bestaande wettelijke bepalingen en overheidsvoorschriften. Mocht jij van mening zijn dat dit niet het geval is dan kun je contact opnemen met de klantenservice van dit bedrijf. Dit kun je doen via het contacformulier op de website. Je kunt eveneens een e-mail sturen. Er wordt door het bedrijf aangegeven dat je binnen 48 uur een reactie zal krijgen.

    Welke klantervaringen zijn er bij Bestdeco?

    Ben jij al klant bij Bestdeco? We zijn reuze benieuwd naar jouw ervaringen bij dit bedrijf. Laat via NederlandReview weten wat jouw bevindingen bij dit bedrijf zijn. Welke producten heb jij bij Bestdeco besteld? Ben je hier tevreden over? Wat vind je van de prijzen die er betaald moeten worden voor de diensten en producten van Bestdeco? Jouw mening is goud waard. Mede door jouw visie kunnen we het meest objectieve en onafhankelijke platform van Nederland blijven. Deel nu je klantervaringen via deze pagina van NederlandReview!

    Bestdeco
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (15)

    5
    40% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.8
    Service
    rating
    3.8
    Prijs
    rating
    5.4
    Leveren
    rating
    5.4

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Bestdeco

    Uw beoordeling

    foto op plexiglas

    Ik had nadat ik besteld had, reviews gelezen en dat stelde me niet gerust. Zondag besteld en 8 dagen later nog niets gehoord ook niet na twee mailtjes en twee telefoontjes(in gesprek). Dat nam mijn ongerustheid niet weg. Dinsdag ( dus 9 dagen later) echter een update dat mijn foto onderweg was en woensdag zou worden bezorgd. En ja hoor, woensdag bezorgd en wat schetst mijn verbazing, Keurig verpakt en de foto perfect afgedrukt.
    Conclusie: Late levering, gebrekkige communicatie, maar perfecte kwaliteit!

    Door: Jacques 19-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    foto op aluminium

    in een woord alles perfect, de kleuren zijn geweldig mooi terwijl ik hem toch heb laten uitvergroten naar 100x80. de levering was perfect ook de foto mooi ingepakt. ik begrijp helemaal niets van de slechte reacties. de prijs was wel is waar met korting en nu ik het zo zie had ik het zonder kor ting ook gedaan. dank je wel best deco tot de volgende keer. had hem zondag besteld en dinsdag thuis!!! geen minpunten

    Door: Johan en Maria Bernaerts15-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Aluminium foto

    Nieuwe foto ontvangen nadat de vorige transportschade had.
    Top service!

    Door: Marleen 06-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Foto op aluminium

    10 dagen gelden besteld, levertijd is 5 dagen. Op mijn mail wanneer ik de foto kan verwachten geen antwoorden en telefonisch niet bereikbaar. Na het lezen van de recencies ben ik bang dat ik mijn centen kwijt ben.
    Ik hoop op alsnog een levering van goede kwaliteit maar ik heb er een hard hoofd in.

    Door: Anouk Deussen24-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Foto op aluminium

    Onprofessioneel, klantonvriendelijk, moeilijk bereikbaar, incomplete voorwaarde, volgens site binnen 24 uur geleverd maar je mag in je handen klappen als je het binnen een week hebt. Mijn eerste reactie op al mijn mail. Kwam pas na ruim 2,5 maand door bemiddeling via afterpay.
    Overigens is dit nog steeds niet geleverd maar wordt wel verwacht dat ik betaal.

    Door: Andrea van Berkom24-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Plex

    Vandaag besteld, morgen in huis. My ass! Geen reactie op mail.

    Door: R22-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    Bedrukte shirts

    Had een proef shirt besteld wat prima was gegaan, vol vertrouwen bestel ik er nog 8 verschillende maten. 2 ervan waren enorm slecht bedrukt, maar naar vele malen contact is het enige wat ik lees, mijn schuld en u kunt met volgende bestelling 20% korting krijgen. Reageren wel altijd terug, maar alleen in hun eigen voordeel. We hebben hoop geld betaald voor 2 waardeloze bedrukte shirts. Ik beveel dan ook niemand het bedrijf aan, want als iets niet goed gaat, blijven ze toch erbij dat het je eigen schuld is en geen goede foto hebt gedaan.. wat op zich wel appe et is want de 6 andere shirts waren goed alleen de 2 afwijkende maten waren enorm slecht. Maar goed, het maakt het bedrijf niets uit en totaal geen enkele compassie en kan het uitzoeken en ben 44 euro armer voor 2 waardeloze shirts.

    Door: Karin horsten03-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Foto op acryl

    Bij ontvangst blijkt de afbeelding onscherp te zijn. Hun antwoord: eigen verantwoordelijkheid. Terwijl ik ervan uit ga dat (net zoals bij ander professioneel bedrijf) er van te voren een melding komt indien de resolutie c.q. het aantal pixels onvoldoende is voor een scherpe afbeelding. Hun tegemoetkoming om de helft te vergoeden bij een hernieuwde bestelling is voor mij reden hier nooit meer te bestellen.

    Door: D. Lanfers20-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Foto Plexiglas

    Zeer slecht printwerk van foto op Plexiglas. Donkergrijze achtergrond die er op de achterzijde werd geprint haalt de helderheid van de foto volledig naar beneden. Het enorme verschil was te zien op hun beeldscherm in relatie tot de Plexiglas print die voor zich hadden.
    Van klantenservice is geen sprake. Erkende niet het slechte kwaliteit, gaven geen passende oplossing en in de correspondentie werd ook niet eens de moeite genomen om te spreken met eigen naam of naam van de klant te noemen.
    Voor plexiglas NIET HIER BESTELLEN MENSEN!!!

    Door: Arjan de Lange14-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    aluminium trouwfoto

    trouwfoto op geborsteld aluminum besteld op dinsdag zou woensdag komen toen donderdag toen vrijdag na telefonisch contact bleek het daar nog te zijn slechte communicatie op zaterdag uiteindelijk ontvangen en heel blij mee het resultaat is grandioos dus het lange wachten is dubbel en dik beloond 👍👍👍

    Door: De Rooy22-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    Foto

    KOOP hier nooit iets wat een slecht bedrijf. Bestelling niet binnen na een werkdag zoals beloofd en staat aangegeven op de website. Wacht al een week na elke dag een mail te hebben gestuurd,krijg ik vandaag de mededeling dat ze mijn pakket zijn kwijtgeraakt.Schandalig ook omdat ik hier zelf contact over moet opnemen en ze niet zelf met een excuses komen.vandaag boos opgebeld dat ik mijn geld vandaag nog terug gestort wil antwoord was dit duurt 5 werkdagen. Ik wil vandaag mijn geld niet over 5 werkdagen waarop ik boos werd. Nu net een mail ontvangen dat ik mijn geld niet terug krijg omdat ik boos werd aan te telefoon.Mensen weer gewaarschuwd koop niks bij dit onprofessionele bedrijf.

    Door: Celeste19-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Print op acrylglas

    Bestellen ging prima, ook de manier van verzenden en verpakking erg goed. Kwaliteit en service zijn echter waardeloos! Afmetingen op de site komen niet overeen met het geleverde product. Reactie hierop was zwaar teleurstellend zijn niet bereid het op te lossen, weggegooid geld. Nooit meer.

    Door: M. Welink20-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    foto plexiglas

    Slechte kwaliteit en slechte service!!

    Door: patou06-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    foto op plexiglas

    Slechte kwaliteit. Na klacht nieuwe geleverd die nog slechter van kwaliteit is. Weer klacht ingediend en ze laten niks van zich horen. Na herhaalde mailtjes willen ze ineens 2 weken de tijd om de klacht in behandeling te nemen en op te lossen. Amateurs zijn het. Zonder verstand van zaken.

    Door: A. van Heertum22-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    foto plexiglas

    Super mooi produkt
    Je kunt dit produkt niet lijmen dan reageert de foto op de lijm.

    Door: Gerard Boersma25-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    FAQ

    Is Bestdeco een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 15 ervaringen geplaatst over Bestdeco. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Bestdeco actief?

    Bestdeco is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Foto en Canvas

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bestdeco gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.