NederlandReview

  Ervaringen AVG

  Een antivirusprogramma is onmisbaar op je pc, laptop, tablet en dergelijke om je te beschermen tegen virusprogramma’s en malware. AVG is één van de software aanbieders op dit gebied. Ze zijn zeer bekend, maar werkt het programma ook goed? Is het gebruiksvriendelijk? Dat en meer lees je hier bij de beoordelingen van bezitters van dit beveiligingsprogramma.

  Over AVG

  Het doel van AVG is om een wereld te creëren waarin mensen zonder zorgen online kunnen gaan. Zij vinden dat iedereen recht heeft op privacy en veiligheid, en proberen dat aan te bieden met hun brede scala aan prestatie-, beschermings- en privacy-oplossingen. Zowel voor consumenten als voor bedrijven. Zeker nu wij overal verbonden zijn door middel van het internet, is een goede bescherming noodzakelijk. Voor bedrijven geldt bijvoorbeeld dat online bedreigingen hen jaarlijks veel kostbare tijd en geld kost. AVG biedt bekroonde producten aan om hun IT te stroomlijnen en hun gegevens te beschermen. Ze maken deel uit van de Avast-familie van digitale beveiligingsproducten. Ook kunnen ze uw mobiele apparaten als smartphones en tablets beschermen tegen virussen spyware, dieven etc. beschermen.


  Wat zijn de tien gevaarlijkste computervirussen?

  Diensten

  Op de homepage van AVG tref je een aantal tabbladen met de volgende onderdelen:

  Pc – Met verschillende producten voor uw desktop pc, van een eenvoudige gratis versie naar een zeer uitgebreide alles in 1 versie voor € 75,99. Hierbij inbegrepen zit bescherming tegen virussen en optimalisatie. Voor alle pc’s, Android apparaten en Mac apparaten. Voor een onbeperkt aantal apparaten met ondersteuning via chat en telefoon. Met automatische optimalisatie updates en Realtime beveiligingsupdates.
  Mac – Met een AVG Cleaner en AVG Antivirus.
  Android – Met natuurlijk ook de vertrouwde AVG Cleaner en AVG Antivirus.
  Partner – AVG biedt u aan om partner te worden van hen, om uw klanten te kunnen ondersteunen met AVG oplossingen.
  Bedrijf – Met o.a. AVG File Server Edition, AVG Antivirus Business Edition en AVG Internet Security Business Edition
  Ondersteuning - Hier kunnen zowel thuisgebruikers als bedrijven terecht voor ondersteuning.
  Voor zowel thuisgebruik als bedrijven kunt u ook HMA VPN aanschaffen. Met VPN (Virtual Private Network) wordt uw internetverbinding gecodeerd en ook uw locatie wordt verborgen. Zo heeft u volledige online privacy. Dit alles is slechts een greep uit de geboden programma’s en oplossingen van AVG.

  Klachten

  Om in contact te komen met AVG kun je via Facebook, Twitter of Google+ een bericht sturen. Voor productondersteuning is een aparte pagina ingericht. U kunt ook een contactformulier invullen voor ondersteuning, of een feedbackformulier als u iets anders te melden heeft. In Nederland heeft AVG ook een postadres in Amsterdam.

  Beoordelingen

  Gebruik jijzelf thuis of voor je bedrijf producten van AVG? Hoe bevalt dit, heb je nog last gehad van spyware of virussen op je pc ondanks het feit dat je het geïnstalleerd had, of werkt het product prima, en kun je het iedereen aanraden? Laat hier je beoordeling achter, zo komen andere mensen meer te weten over producten nog voor ze het zelf aanschaffen.

  Reviews van echte klanten van AVG! Is dit antivirusprogramma betrouwbaar en veilig? Is de bescherming voor computer, pc, mac echt 100%? Lees de reviews!

  AVG
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (14)

  5.4
  21% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7
  Service
  rating
  4.2
  Prijs
  rating
  6.2
  Leveren
  rating
  4.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over AVG

  Uw beoordeling

  Zeer tevreden over beveiliging voor pc

  Ooit bij de aanschaf van mijn eerste laptop een proefabonnement gekregen van AVG en ben hier uiteindelijk nooit meer weggegaan. De beveiliging van mijn computer is supergoed geregeld en heb ook nog nooit virussen gehad. Updaten gebeurt allemaal automatisch, dus daar hoef je zelf ook niet achteraan. De prijs is in mijn ogen zeer laag wanneer je nagaat wat je ervoor terugkrijgt. Zonder virusscan is je computer waarschijnlijk binnen de kortste keren 'overleden', dus het geld is het me zeker waard. Wanneer je abonnement bijna verloopt, kun je hem eenvoudig online verlengen. Je hoeft er dus nauweljiks moeite voor te doen.

  Door: Youri Pepers22-03-2017
  Peter10-05-2019

  Ik word bestolen door ze....leuk he?

  Schrijver08-02-2020

  Al in oktober betaald voor een uitgebreid anti virus provramma, maar niets geleverd. Diverse aanmaningen gekregen. Middels consumenten bond kom ik er achter dzt er twee bebrijven tussenzitten die over de betalingen, het eerste bedijf kreeg ik moeizaam contact mee. (Geen van de bedrijven reageren op mailberichten) eindelijk telefonich contact kunnen kijgen betalingsbewijs opgestuurd, en bevistiging gekregen dat het geld binnen is. Diverse berichten gestuurd, zoon vzn mij nogmaal alles opgestuurd, maar komt nu zelfs na 4 maand geen steek verder. Ik voel mij opgelicht, trap er niet in is mijn advies

  Schrijver08-02-2020

  Al in oktober betaald voor een uitgebreid anti virus provramma, maar niets geleverd. Diverse aanmaningen gekregen. Middels consumenten bond kom ik er achter dzt er twee bebrijven tussenzitten die over de betalingen, het eerste bedijf kreeg ik moeizaam contact mee. (Geen van de bedrijven reageren op mailberichten) eindelijk telefonich contact kunnen kijgen betalingsbewijs opgestuurd, en bevistiging gekregen dat het geld binnen is. Diverse berichten gestuurd, zoon vzn mij nogmaal alles opgestuurd, maar komt nu zelfs na 4 maand geen steek verder. Ik voel mij opgelicht, trap er niet in is mijn advies

  Yura09-02-2020

  Ik heb online anti-virus AVG gekocht zonder probleem. Betaald en direct geleverd en geïnstalleerd op hetzelfde moment. Ik twijfel op het product. Ik ben bang door de software wordt mijn computer vertraagd.

  d.houtenbos16-02-2020

  Waardeloze firma zie er maar af te komen, als je opzegt en bewijs daar voor hebt blijven ze gewoon doorgaan met geld van je creditcard afschrijven. Contact met ze krijgen lukt ook niet, een koninkrijk voor degene die een email adres van ze heeft.

  -05-03-2021

  gwn een virus niet doen dus

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  avg internet security 2020

  €179,00 betaald op 23 januari maar geld is in rook opgegaan en geen automatische nieuwe versie Dus opgelicht. Bedrijf is nergens in binnen en buitenland te bereiken nog per telefoon of mail ook niet in Ierland Ook oude Norman gebeld nemen ook niet op. Heb morgen overleg met rechtsbijstand en kassa. Stikt van de zelfde klachten op hun site. Heb nu een ander want ik was niet meer beschermd
  Schande!!!!!

  Door: van der leest20-02-2020
  Theo28-10-2020

  Al enige tijd geen AVG meer, was ontevreden en heb alles verwijderd uit mijn computer. Kreeg nog gelijk erna een berichtje, "jammer dat u geen gebruik meer maakt van AVG' .Tot mijn verbazing is er onterecht 89,99 euro van mijn visa afgeschreven. Krijg AVG niet te pakken, net nog een op site van AVG te zien die niet betrouwbaar is Er is onterecht een hoog bedrag van mijn rekening afgehaald door AVG. van 89,99 euro Terwijl ik al een lange tijd geen AVG meer heb. Heb toen alles verwijderd uit mijn computer en kreeg gelijk het bericht,'jammer dat u geen gebruik meer maakt van AVG" Nu is er onterecht een heel hoog bedrag van 89,99 afgeschreven van mijn rekening, AVG krijg ik niet te pakken om dit op te lossen. Ja een Engels sprekende man die gelijk wilde inloggen in mijn computer met een sleutel. Daarmee ging ik niet akkoord omdat ik het niet vertrouwde, hij verbrak gelijk de verbinding Waar moet ik zijn omdat probleem te verhelpen, wil gewoon mijn geld terug, heel frustrerend allemaal. . De man die in het Engels zei dat ik naar Google moest gaan en daar op een site een sleutel in moest voeren , heb ik gedaan, daar stond in het engels dat hij in mijn computer mee kon kijken. Sorry daarmee ga ik niet mee akkoord. Moest alleen vragen waarom het bedrag was afgeschreven, Dit klopt voor geen meter, Toen ik dat is zei, vind dat niet betrouwbaar verbrak hij de verbinding dat het niet t,e vertouwen was verbrak hij de verbinding.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  9.5
  rating

  Al jaren antivirusprogramma's van AVG voor Windows pc

  Ik maak al jaren gebruik van AVG voor mijn personal computer met Windows.
  Heb sindsdien echt beduidend minder last van bugs en rare problemen met mijn computer; heb het idee dat het veel tegenhoudt en daarom goed werkt.

  Zou niet zomaar meer durven overstappen naar een ander Antivirusprogramma, aangezien ik deze echt vertrouw.

  Door: B. Kamers18-03-2017
  Peter10-05-2019

  Onzin...die dieven

  Jan25-09-2019

  AVG werkt goed, maar ze willen wel steeds meer producten aan je verkopen. Ik heb bijvoorbeeld AVG Secure VPN, AVG TuneUp en AVG Internet Security en nog schijnt dit volgens hen niet goed genoeg te zijn, want ze willen mij telkens nog andere producten verkopen. Dan is wat ze mij hebben verkocht dus niet goed genoeg en dat vind ik wel heel vreemd!!!

  AWG Janmaat25-02-2020

  Ook ik moet elke keer weer iets bijkopen om de problemen op te lossen. Blijf niet aan de gang.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  AVG internet security

  Wel betaald maar sinds 17 augustus totaal geen respons

  Door: A.van Rijsbergen17-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  10
  rating

  Tune Up

  Tune Up na 3 dagen geannuleerd want mijn laptop sloeg op slot..? en had meteen op mijn oude laptop internet security besteld,nu bleek dat ik nog 120 dagen van dit abonnement gebruik kon maken dat wist ik niet.Heb beide abonnementen geannuleerd heb daar bewijzen van maar krijg mijn geld niet terug we zijn al 15 dagen verder.Het is een schande ik heb contact gezocht via Chat/20 emails,dan zeggen ze we gaan hier niet over neem contact op met klantenservice/link..krijg ik een email in het chinees..kortom ik heb mijn 2 abonnementen niet terug ontvangen van 34.99 en 29,99 AVG vind ik misleiders!!!!

  Door: M28-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  AVG Tune Up

  Echt zoiets beveiligingsbedrijf.heb betaald ook bewijs gestuurd.maar blijven sturen ik moet nieuw bestellen en betalen.Nooit meer AVG.oplichters zijn het.

  Door: Edmond jacobi21-05-2020
  .AVG Tune Up en virusbescherming28-10-2020

  Heb al enige tijd geen AVG op mijn computer, en heb alles verwijderd. Toen ik alles had verwijderd, kreeg ik nog een berichtje,"Jammer dat u geen gebruik meer maakt van AVG '

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  AVG virusbescherming

  Absolute afrader. Ik heb mijn bestaande virusbescherming op 2 april geprobeerd te verlengen en diezelfde dag prompt betaald. Vandaag, 17-4, kreeg ik een e-mail vanaf een no-replyadres dat de order was geannuleerd omdat ik niet betaald had. Ik zou een ingewikkeld proces door moeten om dit te bestrijden. Ga nooit met dit bedrijf in zee!

  Door: Henk van Putten17-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Tune up

  Oplichters, AVG is blijkbaar gehacket. Werd benaderd om contact op te nemen. Gaf mijn order nummer,ze wisten al mijn data.Een uur later 250 euro lichter.AVG doet NIKS. Vanaf blijven,slecht adres

  Door: Jan Kirpestein28-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Aanvulling op mijn review

  De slechte indruk die ik kreeg van AVG omdat er steeds niet werd gereageerd op mijn emails over het uitblijven van de refund was ontstaan door een foutieve administratie van AVG. Met het overboeken was er, bleek iets mis gegaan. Als AVG dit op mijn email-verzoeken eerder had uitgezocht, was het probleem niet ontstaan. Een paar dagen geleden kreeg ik plotseling wél mijn refund op mijn rekening gestort. Dat moet ik eerlijkheidshalve ook hier vermelden.

  Door: P. Joon27-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4.5
  rating

  Geld terugstorten? Ho maar!

  Kreeg van AVG een pop-up dat mijn contract ging vervallen en dat ik moest verlengen. Direct 1 jaar vernieuwd en betaald. Bleek een vergissing. Mijn contract verviel nog lang niet. Ik reageerde direct.
  Order geannuleerd. Bevestiging ontvangen dat ik binnen 5 werkdagen het geld op mijn rekening zou krijgen. Niet dus. Twee emails gestuurd waarom ik nog geen euro had teruggekregen. Tot op heden (15 dagen later) nog geen enkele reactie of refund gekregen. Als mijn contract écht verloopt ga ik beslist niet bij AVG verlengen maar kies ik voor een betrouwbaarder leverancier.

  Door: P. Joon19-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Plaatsen zelf rommel in je laptop

  Ik heb 2 maand de proef versie van AVG tune-up gebruikt. Na dat ik dit had opgezegd begon het gedoe. Elke keer opent er zomaar een nieuw tabblad met een advertentie terwijl ik dit voorheen nooit had. Ik heb ook op geen rare websites of wat dan ook gezeten. Ik gebruik mijn laptop puur voor school. Als je juist meer bullshit in je laptop wil omdat AVG steeds meer aan je wil verkopen moet je het vooral aanschaffen.

  Door: Ella17-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Hopeloos

  Geen contact mee te krijgen. Telefoonnummer op mijn contract niet meer in bedrijf, e-mail adres niet meer in bedrijf, chatten alleen in het Engels, alleen een telefoon nummer gevonden van 90 cent per minuut. Als je die belt ben je altijd de eerstvolgende, zodat je blijft hangen. Manmanman. Wat een ellende.

  Door: Antonisen11-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  AVG maakt een zooitje van zijn licenties

  YMOND Huisman09-01-2019
  1 december 2018 verlende ik mijn AVG internet security en schafte VPN voor een jaar aan voor 33 euro. Ik heb de bestanden gedowmload en geinstalleerd. echter binnen een maand ontving ik bericht dat mijn licentie was verlopen en ik opnieuw moest betalen. Alsof ik een proefpakket had gehad of zo. ALs je dan AVG probeert te bereiken, vergeet dat maar. Je moet het zelf maar oplossen, via hun geweldige eindeloze voorraad artikelen waar er vast wel eentje tussenzit die je probleem oplost. Maar ZIJ hebben een fout gemaakt, waarom moet IK daar een avond aan besteden? En als ik een fout heb gemaakt -wat mij sterk lijkt, zo moeilijk is installeren niet, dat ging vanzelf- lijkt het me dat AVG wel een telefoonservice heeft. Maar nee! 'mijn AVG'account herkende mijn emailadressen niet, mijn wachtwoorden niet, mijn ordernummer en factuurnummer was onbekend. Terwijl ik dat 1 december net allemaal heb ingevoerd en van hun gekregen. Verder onderschrijf ik dat ook ik wel erg vaak last heb van hun eigen advertenties en aandachttrekkerij. Een slechter bedrijf dan ik had verwacht.

  Door: raymond huisman09-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  klacht

  Ik heb j.l.september bericht gekregen dat ik niet meer goed beschermd was (voorheen bij Norman) heb toen op 1 oktober j.l.29,99 euro betaald maar ik heb een brief met factuur d.d.21 januari 2016 (factuurnr 1601-PO1318)waarbij ik voor de periode 22-02-16 tot 21-02-19 een bedrag van 55,21 euro(dus voor 3 jaar) heb betaald. Waarom doen jullie melding van het feit dat ik niet volledig beschermd was? Ook vind ik de meldingen dat ik mijn creditkaart moet beschermen (heb ik niet eens) en dat ik rotzooi op mijn computer heb en dat iedereen dat kan zien niet leuk. Ik ben niet van plan om nog meer te betalen.

  Door: D.van der Meer09-11-2017
  D Singh16-02-2018

  Ik heb ook dezelfde ervaring. Avg is een heel irritant security system. Mijn contract loopt binnenkort af. Ik wil mijn contract niet meer verlengen. I have feeling that they themself making problems in my computer and then sending messages to sell more and more products. I will not advise any one to buy AVG computer security. I really have a very bad experience.

  B.Maas23-03-2018

  100euro weg en veel irritatie probeer al 2maanden mijn geld terug te krijgen maar nog niets wel betaald bij jp morganbank te amsterdam ref dr 4969507302 in 2017 ook al doordat ik niets kon inzien van gegevens

  J Schots20-08-2018

  Op 21 juni 2017 betaald 105€ aan Norman. Op 21 juni betaalden wij 105€ aan Norman jaarabbonnement zoals normal Op 28 Augustus 2017 betaald 34€ can AVG via digital river world. AVG en Norman zijn gefuseerd maar wij zijn verder niet geinformeerd. Met AVG is geen Contact te krijgen niet per mail of per brief of telefonisch. Geen nieuw contract ontvangen of bericht van Norman daarover. Dit jaar per 31 juli alleen online bericht dat abonnement AVG internet security onbeperkt op 30 Augustus verloopt. Factuurbedrag 54,99€. Wij willen hierover toelichtingen en een contract inzien en ontvangen en graag info over wat beveiligd is en wat niet en waarom AVG onbereikbaar is. Als we problemen hebben is contact alleen in Engels mogelijk lezen we. We zijn erg ontevreden en verlengen ons contract niet.

  RAYMOND Huisman09-01-2019

  1 december 2018 verlende ik mijn AVG internet security en schafte VPN voor een jaar aan voor 33 euro. Ik heb de bestanden gedowmload en geinstalleerd. echter binnen een maand ontving ik bericht dat mijn licentie was verlopen en ik opnieuw moest betalen. Alsof ik een proefpakket had gehad of zo. ALs je dan AVG probeert te bereiken, vergeet dat maar. Je moet het zelf maar oplossen, via hun geweldige eindeloze voorraad artikelen waar er vast wel eentje tussenzit die je probleem oplost. Maar ZIJ hebben een fout gemaakt, waarom moet IK daar een avond aan besteden? En als ik een fout heb gemaakt -wat mij sterk lijkt, zo moeilijk is installeren niet, dat ging vanzelf- lijkt het me dat AVG wel een telefoonservice heeft. Maar nee! 'mijn AVG'account herkende mijn emailadressen niet, mijn wachtwoorden niet, mijn ordernummer en factuurnummer was onbekend. Terwijl ik dat 1 december net allemaal heb ingevoerd en van hun gekregen. Verder onderschrijf ik dat ook ik wel erg vaak last heb van hun eigen advertenties en aandachttrekkerij. Een slechter bedrijf dan ik had verwacht.

  Piet19-04-2019

  Pas op met AVG! Als je een keer geld retour moet ontvangen krijg je onmiddellijk een bericht dat de terugbetaling 7 werkdagen gaat duren maar dat doen zij niet. Als je een email stuurt ter herinnering aan hun toezegging wordt er nergens meer op gereageerd. Als mijn contract afloopt verleng ik beslist niet meer bij AVG maar zoek een betrouwbaarder leverancier.

  Yura09-02-2020

  Ik heb de berichten van de mensen gelezen en dit vind ik heel erg eng om te lezen. Ik heb anti-virus gekocht ik hoop dat ik ze geen rare dingen doen met mijn abonnement.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is AVG een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 14 ervaringen geplaatst over AVG. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.4 gekregen, waarbij 21% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is AVG actief?

  AVG is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Softwareoplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van AVG gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.