NederlandReview

  Ervaringen Avans+

  WAT? Wat wordt er over hun allemaal verteld op het internet? Het is een topbedrijf? Of juist een flopbedrijf? Het is goed om voordat je een aankoop doet of beslissing neemt meer te lezen over een bedrijf of organisatie. Alleen dan is het mogelijk om ook zelf een dijk van een beslissing te kunnen nemen. Een beslissing om af te zien van een aankoop of om juist geen seconde langer te wachten. Op onze site tref je tal van beoordelingen en reviews aan van anderen over dit bedrijf. Doe er je voordeel mee. Het kost je niets!

  Over Avans+

  Het bedrijf is toekomstgericht. Altijd actief met de nieuwste ontwikkelingen en innovaties. De plus staat er niet voor niets. Het is een plus waarmee ze het verschil willen maken. Hiermee onderscheiden ze zich van alle andere opleiders. Het bedrijf richt zich op de professional welke meer uit zijn or haar carriere wil halen. Het is voor de mensen welke geen genoegen nemen met de status quo. Het zijn mensen op zoek naar een uitdaging, een honger naar kennis, een honger naar meer vaardigheden en welke het allemaal willen uitdiepen. Mensen met lef en durf. Het is geweldig. De plus ontstaat door de juiste opleiding voor jou te kiezen en ook door te zorgen voor de juiste omgeving. Professioneel en persoonlijk een goede match zorgt voor een succes voor de toekomst.


  De werkwijze van Avans+

  Diensten van Avans+

  Ze bieden vele verschillende opleidingen aan. Ze zijn er in verschillende vakgebieden. Denk hierbij aan de vakgebieden:
  • Finance & Control
  • Fysiotherapie
  HRM
  • Laboratoriumtechniek
  • Management & Bedrijfskunde
  Onderwijs
  • Personal & Corporate Finance
  • Techniek & Bouw
  • Theater
  • Verpleegkunde

  Natuurlijk kan dit op verschillende niveaus. Denk hierbij aan:
  • Bachelor
  • Master
  Masterclass
  • Post-mbo
  • Postbachelor
  • Postmaster

  Het moge duidelijk zijn, dat er een ruime keuze in opleidingen is. Ook is er natuurlijk voldoende kwaliteit aanwezig om een topopleiding te leveren. Kennis is macht.

  Klachten, complimenten en tips voor jou over Avans+

  Wow? Wat een topervaring? Of wow, wat een slechte ervaring! Het kan allemaal gebeuren bij ieder bedrijf. Wanneer je echter een klacht hebt of een compliment dan ontvangen ze deze graag bij de helpdesk van deze organisatie. Het helpt om de kwaliteit te verbeteren en om een proces op te starten om nog beter te worden. Iets wat het streven moet zijn van iedere organisatie. Hier pakken ze dat gelukkig goed op. Benader ze op de verschillende contactmogelijkheden welke op hun site vermeld staan met een tip, een klacht of een compliment.

  Wat zijn jouw ervaringen over Avans+?

  Weet welke verschillende kansen er allemaal zijn om jouw stem te laten horen. We geven je graag een podium om jouw mening op te delen. Het is heerlijk om zo te starten en om anderen te verrassen met wat jij vindt en denkt. Het is op die manier mogelijk om een geweldige bijdrage te leveren aan deze site. Ook help je er vele andere mensen mee op het internet en mogelijk zelfs in jouw eigen kennissenkring. Gewoon doen dus! Jouw mening delen is goud waard!

  Lees hier klantervaringen van Avans+. Hoe hoog is het niveau van een postbachelor- of masteropleiding, wat zijn de kosten? Helpt het je carrière verder?

  Avans+
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  7,8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7,4
  Service
  rating
  9,4
  Prijs
  rating
  5,4
  Leveren
  rating
  9,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Veel ondersteuning dus goede ervaringen hier!

  Bij Avans + kreeg ik veel ondersteuning om een juiste keuze te maken en nu ik eenmaal gestart ben met mijn opleiding word je ook zeker erg goed geholpen om het af te maken.

  Erg fijn, want hierdoor voel ik mij beter en heb ik meer animo om het goed te doen en ook af te maken.

  Het is best lastig als je ook werkt, maar met goede ervaringen gaat het een stuk beter

  Door: J. v/d Meer 03-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5
  rating

  Bij Avansplus omgeschoold tot Wijkverpleegkundige en meteen aan het werk!

  Via Avansplus heb ik mij laten omscholen tot Wijkverpleegkundige. Daar was behoefte aan in mijn sector en het heeft mijn baankansen sterk vergroot : ik kon zelfs meteen aan de slag!

  Gedegen opleiding, veel persoonlijke aandacht.

  Door: J. Kramers 17-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5
  rating

  Meer uit carrière gehaald dankzij Avans

  Voor mensen die meer uit hun carrière willen halen, is Avans+ een goede aanvulling. Je volgt hier een opleiding waardoor je nog beter leert te presteren in je vakgebied. Heb zelf inmiddels de opleiding afgerond en heb er heel veel aan gehad. Je krijgt intensieve begeleiding, waardoor het goed te doen is. De begeleiders hebben kennis van zaken en willen je graag helpen. Je wordt tot niets verplicht en je kunt alles op je eigen tempo doen. Prijs is hoog, maar je hebt er wel veel aan voor je carrière, dus uiteindelijk verdien je het wel weer terug. Dat was althans mijn instelling.

  Door: Dorette Jacobs 07-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  6,5
  rating

  Schrijf zelf een review over Avans+

  Uw beoordeling