Alarmsecur

Alle reviews

Alarmsecur

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (5)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Snel, goedkoop en goed

  voel me op en top veilig sinds ik dit systeem heb. kan altijd en overal in- en uitschakelen. maar ook meekijken op elk moment. super, geweldig. helemaal top.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Super

  snel en goed beveiligd klopt absoluut. nog nooit zo SECUR gevoeld.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  beveiligingssysteem eindelijk geregeld en geinstalleerd

  Professioneel en uitgebreid systeem. Ik snap helemaal hoe alles werkt, het is makkelijk te installeren.

  Pak van mijn hart, ik had erg lang er tegenop gezien een zwaar beveiligingssysteem te moeten aanschaffen en installeren, maar ik ben erg blij dat ik uiteindelijk de knoop heb doorgehakt en dat het nu allemaal geregeld is.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ik voel me veiliger

  Nu wij Alarmsecur hebben geïnstalleerd voel ik mij een stuk veiliger.
  Er waren veel inbraken in de buurt en wij hebben een achterom dus ik vreesde.
  Het is erg uitgebreid en ziet er professioneel uit. Hopelijk is het niet nodig, maar dat ik mij veiliger voel, daarom is het het al waard.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Woning beveiligd met Alramsecur

  Na twee inbraken in een maand tijd, toch maar besloten om mijn woning te beveiligen met Alarmsecur. Was al langer aan het twijfelen,m aar dit was toch echt de druppel. Ben er tot nu toe zeer tevreden over en de inbrekers zijn nog niet weer geweest!

Anderen bekeken ook

Lampentotaal
5 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.nl? Lampentotaal.nl valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

Skinlight
12 reviews

Begint u ook last te krijgen van ouderdomsvlekken, of heeft u andere donkere vlekken zoals donkere kringen rondom uw ogen? Dan wilt u daar natuurli...

Lintbedrukken.nl
5 reviews

Er zijn momenten waarop u een mooi lint wilt laten bedrukken. Bijvoorbeeld bij een droevige gebeurtenis als een begrafenis of crematie, of bij een ...

Sinner
5 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Alarmsecur

Heerlijk toch?! Hoe ook jij dit bedrijf kunt leren kennen. De site alarmsecur.nl gaat over een alarminstallatie. Het is goed om te kiezen voor een degelijke beveiliging in de woning. Het is slim om te ontdekken welke mogelijkheden er zijn en hoe ook jij hier gebruik van kunt maken. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk hoe je met de reviews van anderen kunt ontdekken hoe ook jij ook een beter oordeel over alarmsecur.nl kunt vormen. We weten zeker dat je ook gebaat zult zijn met deze optie. Kies ervoor om de mogelijkheden te gebruiken van deze site en van NederlandReview. Vervolgens kun je op hun eigen site kijken om het beeld aan te vullen. Wanneer je ze natuurlijk al wel kent en een mening over ze hebt dan kun je deze mening op onze website achterlaten. Het is goed om te zien wat er allemaal kan! Succes. 

Over alarmsecur.nl
Alarmsecur.nl maakt het mogelijk om een complete beveiligingsoplossing te krijgen in je woning. Het is een mobiele oplossing en kunt dus gewoon doorgaan met je normale leven. Het is heerlijk om te wetend at je woning natuurlijk goed en veilig is.  Met de huidige crisis is het zo, dat er steeds meer doelen zijn (supermarkten, kleine winkels, geldwisselkantoren en benzinestations) die overvallen worden. Het is natuurlijk niet fijn of goed om hier mee geconfronteerd te worden wanneer je een keer thuis komt. Dus dat ze naar jouw woning zijn geweest. Het is belangrijk om dat te voorkomen en om ze in ieder geval te weren uit je woning. 

Het is ook zo, dat de meldkamers niet altijd direct reageren bij een telefoon. Het is dan toch zo, dat je zelf even moet gaan kijken. Het is daarom beter om actie te ondernemen. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er zijn om dit te voorkomen.  Een goed camerasysteem bijvoorbeeld kan dit allemaal voorkomen. Iets wat natuurlijk veel beter is! 

Alarmsecur.nl iis een partij welke je kan helpen om een goede beveiliging in je huis te krijgen. Een betaalbaar alarmsysteem met goede camera’s.  En camera’s welke 24 uur per dag en alle dagen van het jaar jou toegang geven om je woning te zien. Ook is er een push alarm om zo snel de politie, de brandweer of de ambulance te waarschuwen. Het is een simpel en gemakkelijk uit te breiden systeem.  

Diensten van alarmsecur.nl
De diensten van alarmsecur.nl bestaan uit een aantal zaken, waaronder de volgende zaken:
•    Het pand is 24 uur per dag compleet beveiligd
•    Een dag- en nachtzicht (infrarood)
•    Direct politie of brandweer informeren
•    Alarmsysteem + HD camera in één
•    Permanent beveiligd tegen brand
•    De autofocus richting alarmsensor
•    Aansluiten via internet en wifi
•    Erg eenvoudig te installeren
•    Een compleet draadloos systeem
•    Je kunt het kopen of huren
•    Het is mogelijk voor meerdere gebruikers tegelijk in te loggen
•    Het is flexibel uit te breiden
Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk! 

Klachten, tips en complimenten over alarmsecur.nl
Ben je niet tevreden over alarmsecur.nl? Dan is het belangrijk om een klacht in te dienen. Het is dan mogelijk om hun een kans te geven om het probleem op te lossen. Wel zo eerlijk natuurlijk. Hierna kun je natuurlijk een review achterlaten op NederlandReview over hoe het is opgelost!  

Heb jij ervaring met alarmsecur.nl 
Is dit een goed of een slecht bedrijf? Deel je mening op NederlandReview en laat ons weten wat je van dit bedrijf vindt. We horen graag wat jouw mening is over hun. Deel je review op deze site. 

 

Ook veilig in uw eigen huis? Hoe goed is Alarmsecur? Lees ervaringen van klanten die dit systeem al hebben, op NederlandReview!

}