Alamy

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Alamy

Ben je op zoek naar een organisatie waar je afbeeldingen afkomstig van fotografen kunt kopen? Wellicht is Alamy een geschikt bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview wat de objectieve en onafhankelijke ervaringen bij Alamy zijn!  


Wat is Alamy?

 


Alamy is een bedrijf welke afbeeldingen verkoopt. Volgens het bedrijf worden er per dag 100.000 nieuwe afbeeldingen toegevoegd. Deze zijn afkomstig van fotografen en fotoagentschappen in 173 landen. Alamy betaald haar fotografen volgens eigen zeggen een hoger percentage van de verkoop in vergelijking met concurrenten. Er wordt ook aangegeven dat het gemakkelijk is om afbeeldingen online te krijgen.  


Hoe het werkt

 


Je kunt allereerst in de collectie zoeken door trefwoorden in te voeren in de zoekbalk. Voor de key accounts bieden ze een gratis, supersnelle research service aan en voor anderen raden ze een aantal leveranciers aan die deze service aanbieden. Je kunt alle acties online uitvoeren. Daarnaast heb je de mogelijkheid om te chatten of telefonisch contact op te nemen. Op deze wijze stemt het bedrijf af hoe jouw afbeelding of beeldmateriaal het beste gebruikt kan worden. Er wordt vervolgens door het bedrijf een goed pakket voor een goede prijs samengesteld.


Voor grote zakelijke klanten kan het bedrijf groepsdeals en kortingstarieven aanbieden voor volumedeals. Ze kunnen je ook toegang geven tot hi-res-bestanden zonder dat je iets hoeft te kopen, zodat je kunt zien hoe de dingen er in lay-out uitzien voordat je een definitieve beslissing neemt. Als je er klaar voor bent, kunnen ze jou een zakelijke financiële factuur aanbieden of je kunt betalen via creditcard of PayPal. Dit is volgens het bedrijf eenvoudig.  


Prijzen

 


De prijs van een afbeelding is afhankelijk van het licentietype dat je koopt en waarvoor je de afbeelding gebruikt. De prijzen worden weergegeven op elke afbeelding. Als je een RF-afbeelding koopt, hangt de prijs af van de bestandsgrootte die je nodig hebt. Mocht je een RM-afbeelding willen kopen, hangt de prijs af van waarvoor je de afbeelding gaat gebruiken. Je kunt de prijs berekenen met de online calculator van het bedrijf.  


Beeldmateriaal

 


Er zijn twee verschillende soorten licenties verkrijgbaar. Deze zijn rechten beheerd (RM) en royaltyvrij (RF). Het licentietype is geselecteerd door de fotograaf en kan niet worden gewijzigd. RM staat voor rechten beheerd. Mocht je dit type licentie willen afnemen, betaal je alleen waarvoor je de afbeelding gebruikt. Met rechten beheerde licenties kunnen definiëren hoe, waar, wanneer of hoe lang een afbeelding wordt gebruikt. RF staat voor royaltyvrij. Dit is volgens het bedrijf de meest flexibele optie. Je dient hiervoor een eenmalige vergoeding te betalen.


Mocht je beeldmateriaal kopen, is het vrij eenvoudig. Er is één licentietype en er zijn enkele vaste pakketprijzen beschikbaar. Als je een specifieke vereiste hebt, kan het team je helpen bij het aanpassen van een pakket rechten en prijzen om je te helpen de beste deal te sluiten.  


Contactmogelijkheden en betalen


Je kunt op meerdere manieren contact opnemen met het bedrijf. Allereerst zou je kunnen telefoneren. Het telefoonnummer is +44 (0)1235 844600. Mocht je een e-mail willen sturen dan is dit ook prima. Het e-mail adres welke je kunt gebruiken is sales@alamy.com. Mocht je een aankoop willen doen dan is het mogelijk om op verschillende manieren te betalen. Enkele voorbeelden hiervan zijn via Mastercard, Visa, American Express en PayPal. Mocht je alle betaalwijzen willen zien verwijzen we je naar de website van Alamy.   


Wat zijn de klantervaringen?

 


Ben je al klant bij Alamy? Heb je weleens een foto besteld bij Alamy? Ben je tevreden over de kwaliteit van de foto's? Wat vind je van de fotografen? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Alamy? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)