NederlandReview

    Ervaringen Ageras

    Vooral wanneer je voor jezelf werkt, zijn er dingen waarvoor je een specialist nodig bent. Bijvoorbeeld voor het doen van de aangifte inkomstenbelasting, het opmaken van de jaarrekening, of het berekenen van je omzetbelasting. Om je te helpen een geschikte expert op dit gebied te vinden, kun je terecht bij Ageras. Wat zij voor je kunnen betekenen en wat de ervaring is van andere klanten lees je hier.

    Over Ageras

    In 2012 is Ageras opgestart door Rico Andersen en Martin Hegelund, twee jonge ondernemers. Inmiddels is Ageras in vijf landen actief en nog steeds aan het groeien. De visie van Ageras is: ‘Een transparante markt creëren voor financiële diensten.’ Dit zorgt ervoor dat zowel de consument hiervan profiteert, maar ook de professionals en de gehele financiële sector. Om dit te kunnen bereiken bemiddelen zij tussen bedrijven en andere klanten en aanbieders van financiële diensten. Wanneer je dus bijvoorbeeld op zoek bent naar een boekhouder of accountant, dan kan Ageras je helpen om die te vinden. Kom je per ongeluk op de Engelstalige site terecht, ga dan eerst linksonder naar de Nederlandse website.

    NEED FOR SPEED CARRERA D AGERAS ROADS ULTRAVIOLET

    Diensten

    Bij Ageras kun je een opdracht plaatsen door een keuze te maken in het menu naar wat je zoekt. Dit kan bijvoorbeeld een belastingadviseur zijn, een accountant, of een beheerder voor een VVE. Ze werken met een drie-stappen proces:

    1. Opdrachtomschrijving: Schrijf op wat je opdracht is en wat je precieze wensen zijn. Hiermee kunnen die specialisten geselecteerd worden die specifiek voor jouw opdracht geschikt zijn.

    2. Vergelijk offertes: Na het insturen van de opdracht wordt je binnen 48 uur aan drie specialisten gekoppeld. Je kunt hieruit de juiste kiezen op basis van bijvoorbeeld jouw voorkeuren, de locatie van de specialist, de prijs etc.

    3. Kies een offerte: Uiteindelijk kies je zelf de beste offerte van de bij jouw opdracht passende financiële expert.

    Deze service is geheel gratis, en verplicht je tot niets. Je hoeft dus niet uit één van de drie voorgestelde specialisten te kiezen.

    Om dit alles te kunnen aanbieden beschikt Ageras over veel ervaring in de financiële sector, en over een groot netwerk van erkende boekhouders, accountants en belastingadviseurs. Als extra voordeel voor de klant geldt dat Ageras ook luistert naar de beoordelingen die over de experts gegeven worden. Zo beschikken zij over de kennis die de gemiddelde klant mist voor wat betreft de competenties en vaardigheden van de verschillende aanbieders.

    Klachten

    Mochten er problemen ontstaan, of nog vragen zijn, dan kun je contact opnemen met Ageras via het volgende adres: Singel 250,1016 AB TE Amsterdam. Tel.: (020) 26 220 27 of mail naar: nl@ageras.com.

    Jouw ervaring met Ageras

    Heb jij al eens gebruik gemaakt van de service van Ageras? Vertel dan jouw ervaring hiermee, ben je goed geholpen of had je er meer van verwacht? Deel het hier op NederlandReview!

    De zoekservice naar een financiële expert met behulp van Ageras, een uitkomst, of zijn er veel negatieve ervaringen? Lees het hier op NederlandReview!

    Ageras
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (51)

    8.4
    82% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8.6
    Service
    rating
    8.4
    Prijs
    rating
    8.2
    Leveren
    rating
    8.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Accuraat, op maat en snel

    Ageras heeft mij snel en accuraat geholpen met mijn vraag naar boekhoudkundige ondersteuning voor mijn bedrijf.
    Ze hebben de beste matches gezocht bij mijn verzoek.
    Daarnaast zijn ze vriendelijk proactief en werken snel.

    Door: Repko de Looze12-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Accountant

    Het was een bijzondere opdracht om zelfs een blinde zwaar beperkte ondernemer te voorzien van een accountant maar het Hans gelukt om een goede partij te vinden wat aansloot bij deze opdracht. Super leuk dat het gelukt is.

    Door: Dieseltje304-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Snel een ervaren partij gevonden

    Goed geholpen en snel geholpen.

    Door: Helene Jaski27-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Geweldige partner om mee te werken!

    Als startend administratiekantoor heb ik vele marketing kanalen geprobeerd; kranten, radio, borden bij de voetbalclub, en zelfs flyers. Lastig kunnen zien wat er nu precies vandaan kwam, maar mijn groei was minimaal. Toen kreeg ik een belletje van Ageras en kreeg er een goed gevoel bij. Ik weet wat ik betaal en wat ik er precies voor terug krijg, mooie leads. Met de hulp van Nick, mijn accountmanager, ben ik nu ook succesvol en sluit ik ongeveer 7 uit de 10 leads aan bij mijn kantoor! Perfecte marketing en dit voor een scherpe prijs.

    Door: Dogukan17-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Voor iedere boekhouder die wil groeien!

    Sinds 2 maanden actief partner van Ageras en ben met ruim 10 veelbelovende klanten in contact gekomen. Ik heb er nu 4 aan mijn portfolio kunnen toevoegen en met de hulp van mijn accountmanager verwacht ik dat ik er zeker nog meer succes uit kan halen! Na slechte ervaringen met leadgeneratoren die veel beloven en geen kwaliteit leveren, ben ik vooralsnog zeeeeer tevreden.

    Door: Hans Tevredenheid16-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Geweldige service

    Ik ben zeer menselijk en klantvriendelijk behandeld. Mensen voor mensen wordt door gestraald.

    Door: Harhangi17-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Fijn geholpen

    Fijn geholpen, bellen ook na om te vragen of alles naar wens is gegaan top!

    Door: Anja Veelen17-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    One word: great!

    Very quick, organised specialists.
    Not too expensive
    Would recommend to anyone.
    Thanks :)

    Door: Mareks Gaidelis 05-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Efficiente en kwalitatieve onderneming

    Door de telefonische intake en persoonlijke benadering waarin duidelijk naar mijn wensen werd geluisterd, lukte het Ageras om snel en efficiënt de juiste partij te kiezen. Ik kreeg drie heldere offertes met duidelijke prijzen die volledig aansluiten op mijn wensen waardoor ik snel de juiste beslissing kon nemen

    Door: Sandra Zuiderduin31-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    heel tevreden

    heel tevreden. binnen 2 uurtjes was alles geregeld en dicht bij huis

    Door: Elimar Coordes31-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Succesvolle samenwerking

    Ageras is zeer professioneel en de gekozen werkwijze is echt succesvol. Als eigenaar van Meadow Finance spreek ik uit ervaring: de afgelopen maanden is dankzij de samenwerking met Ageras de clientenportefeuille aanzienlijk toegenomen.

    Door: Pieter Klomp26-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Het was een toevallige samenloop

    Het was een toevallige samenloop
    Van omstandigheden voor mij
    Persoonlijk, omdat ik toe was aan een
    Nieuwe boekhouder
    Normaal gesproken zou ik nooit
    Reageren of gebruik maken van bemiddelings
    Instanties
    Het is mij wel goed bevallen
    Mvg,
    Looiestijn
    EJL renovatie

    Door: Edwin Looijestijn18-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Super Goede Service

    Super goed service, binnen 3 dagen had ik al een afspraak bij de geschikte partij, die aan alle wensen voldeed.
    Super tevreden

    Door: Babette De Boer18-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Klant service

    Goede service met een uitstekende klant gerichte service

    Door: Daan Rous18-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Ik ben zeer tevreden met Ageras

    Ik ben zeer tevreden met Ageras. Binnen een paar dagen had ik 3 offertes van boekhouders, lekker makkelijk en snel, bedankt!

    Door: Ronald van Herwaarden18-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Vlekkeloze, razendsnelle diensten!

    Binnen twee uur na aanmelden op de website belde een zeer vriendelijke medewerker mij op om mij verder te helpen. Binnen een week zat ik met een door mij gekozen boekhouder aan tafel! Dank voor het maken van een voorselectie zodat ik kon kiezen uit (voor mijn persoonlijke voorkeur) goed beter of best!

    Door: Anne Felix18-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Tevreden

    Ik ben tevreden.
    Kosteloos en heek handig !
    Heb mijn match gevonden

    Door: Shady Tattoo 18-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Top Service

    Wat een top service! 's Avonds stuurde ik mijn aanvraag, direct de volgende dag belde Mireille en binnen een kwartier de boekhouder die mijn opdracht nu al heeft uitgevoerd. Fantastisch, wat een geweldige service!

    Door: Madelon18-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    opdracht boekhouder gezocht

    Ik was op zoek naar een betrouwbare boekhouder en Ageras heeft me geholpen met het een te vinden. De service was goed snel en efficient en ook nog voor een goede prijs. Bedankt.

    Door: Agnes18-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Echte Aanrader

    Heel erg klant vriendelijk, alles word goed en duidelijk uitgelegd. En alle afspraken worden goed nagekomen! Echte aanrader!

    Door: Jason18-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Schrijf zelf een review over Ageras

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Ageras een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 51 ervaringen geplaatst over Ageras. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.4 gekregen, waarbij 82% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Ageras actief?

    Ageras is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Boekhouding en Administratie, Werk en B2B

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ageras gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.