NederlandReview

    Ervaringen Ageras

    Vooral wanneer je voor jezelf werkt, zijn er dingen waarvoor je een specialist nodig bent. Bijvoorbeeld voor het doen van de aangifte inkomstenbelasting, het opmaken van de jaarrekening, of het berekenen van je omzetbelasting. Om je te helpen een geschikte expert op dit gebied te vinden, kun je terecht bij Ageras. Wat zij voor je kunnen betekenen en wat de ervaring is van andere klanten lees je hier.

    Over Ageras
    In 2012 is Ageras opgestart door Rico Andersen en Martin Hegelund, twee jonge ondernemers. Inmiddels is Ageras in vijf landen actief en nog steeds aan het groeien. De visie van Ageras is: ‘Een transparante markt creëren voor financiële diensten.’ Dit zorgt ervoor dat zowel de consument hiervan profiteert, maar ook de professionals en de gehele financiële sector. Om dit te kunnen bereiken bemiddelen zij tussen bedrijven en andere klanten en aanbieders van financiële diensten. Wanneer je dus bijvoorbeeld op zoek bent naar een boekhouder of accountant, dan kan Ageras je helpen om die te vinden. Kom je per ongeluk op de Engelstalige site terecht, ga dan eerst linksonder naar de Nederlandse website.

    Diensten
    Bij Ageras kun je een opdracht plaatsen door een keuze te maken in het menu naar wat je zoekt. Dit kan bijvoorbeeld een belastingadviseur zijn, een accountant, of een beheerder voor een VVE. Ze werken met een drie-stappen proces: 

    1. Opdrachtomschrijving: Schrijf op wat je opdracht is en wat je precieze wensen zijn. Hiermee kunnen die specialisten geselecteerd worden die specifiek voor jouw opdracht geschikt zijn.

    2. Vergelijk offertes: Na het insturen van de opdracht wordt je binnen 48 uur aan drie specialisten gekoppeld. Je kunt hieruit de juiste kiezen op basis van bijvoorbeeld jouw voorkeuren, de locatie van de specialist, de prijs etc.

    3. Kies een offerte: Uiteindelijk kies je zelf de beste offerte van de bij jouw opdracht passende financiële expert.

    Deze service is geheel gratis, en verplicht je tot niets. Je hoeft dus niet uit één van de drie voorgestelde specialisten te kiezen.

    Om dit alles te kunnen aanbieden beschikt Ageras over veel ervaring in de financiële sector, en over een groot netwerk van erkende boekhouders, accountants en belastingadviseurs. Als extra voordeel voor de klant geldt dat Ageras ook luistert naar de beoordelingen die over de experts gegeven worden. Zo beschikken zij over de kennis die de gemiddelde klant mist voor wat betreft de competenties en vaardigheden van de verschillende aanbieders.

    Klachten
    Mochten er problemen ontstaan, of nog vragen zijn, dan kun je contact opnemen met Ageras via het volgende adres: Singel 250,1016 AB TE Amsterdam. Tel.: (020) 26 220 27 of mail naar: nl@ageras.com.

    Jouw ervaring met Ageras
    Heb jij al eens gebruik gemaakt van de service van Ageras? Vertel dan jouw ervaring hiermee, ben je goed geholpen of had je er meer van verwacht? Deel het hier op NederlandReview!

    De zoekservice naar een financiële expert met behulp van Ageras, een uitkomst, of zijn er veel negatieve ervaringen? Lees het hier op NederlandReview!

    Ageras
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (11)

    3,4
    18% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    3,6

    Service

    3,2

    Prijs

    3,2

    Leveren

    3,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schandalig klantbeheer

    Honoré Schreurs19-02-2018

    echt bizar de prijsverhoging gepaard met kwaliteitsverlaging: slechte leads tegen enorme tarieven. Hier kan geen administrateur nog iets mee verdienen..

    Peter S07-03-2018

    Ik kan beamen dat de leads via Ageras bedroefend slecht zijn. Het kost behalve geld, veel energie en tijd om uit de vele slechte leads iets te halen. Partner zijn bij Ageras heeft een nieuwe betekenis gekregen, namelijk cash-cow. Het gaat niet meer om goede leads aan de partners te leveren (waar we best bereid zijn voor te betalen) maar om zoveel mogelijk geld over de ruggen van de partners te verdienen.

    Guido09-03-2018

    Aan alle bedrijven en mensen die via Ageras een boekhouder of accountant zoeken. Zoals eerder door Jan in een review aangegeven, uiteindelijk draaien jullie voor de hoger kosten van Ageras op! Ik ben gestopt met Ageras.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Boeven!

    Pascale Petiet16-02-2018

    Ageras heeft na een jaar de prijzen verdriedubbeld en de service tot een minimum gebracht. Reeds aangekochte credits betalen ze niet terug en dubbel gefactureerde facturen crediteren ze niet.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Goede Service

    Klaas 07-12-2017

    Snel geholpen en een goede service.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Vreemd verdienmodel, veel wisseling van personeel en werkwijze, komt afspraken niet na

    Jan29-11-2017

    Helaas ook hier een slechte ervaring met Ageras. Er worden facturen in rekening gebracht terwijl het abonnement is stopgezet. Daarbij worden mensen die een boekhouder zoeken onderhuids beduveld doordat de boekhouders de hoge kosten van Ageras ook in hun prijzen moeten doorberekenen. Beter advies vragen aan een goede bekende ondernemer dan via dit bedrijf.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Ageras beduvelt partners

    mike20-11-2017

    Beste mensen, ook ik maak bovenstaande als partner bij Ageras mee de wijze waarop Ageras eenzijdig de voorwaarden en het verdien model veranderd en ons als Partner dit als het ware door de strot duwt. Dit is niet netjes en tekenend hoe Ageras partners behandeld. Het huidig format van Ageras komt totaal niet overeen met hetgeen ik destijds kreeg voorgespiegeld en op basis daarvan ook een samenwerking met hun ben aangegaan. Ik heb Ageras daarop aangeschreven. In het kort wordt gesteld dat dit allemaal conform de voorwaarden is en alleen een omzetting van de credit naar het nieuwe model mogelijk is, voor de rest niets.

    Ik adviseer jullie om juridische stappen te nemen (ik ga dat wel doen). Daarnaast leg dit bij de NOAB of SRA neer want er zullen vast veel meer kantoren zijn die met deze werkwijze van Ageras geconfronteerd wordt. Met z'n allen (zonodig via NOAB/SRA) kunnen we een veel groter vuist maken.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Niet netjes Ageras

    Maartje Kuijsten10-11-2017

    Sinds een jaar qerkte ik samen onder de oude voorwaarden van Ageras. In september zijn mijn credits vanzelf opgehoogd, omdat ik onder een minimum positie kwam. Onbewust; maar er werd ineens ± € 1.000 in rekening gebracht voor nieuwe credits. Vooruit dan probeer ik het nog maar een jaar, dacht ik. Nu blijken de voorwaarden te zijn veranderd en mag ik voor mijn credits 9 maanden meekijken voor mogelijke leads. Echter moet ik in de toekomst voor een lead 30% (1e jaar) en 10% (alle opvolgende jaren gaan betalen. Dit pas niet bij mijn bedoelingen. Ageras weigert ook bij mij mijn credits terug te betalen. Niet netjes....

    Robert Kaiser15-11-2017

    IK onderschrijf dit verhaal ook. Ageras heeft Leads2Leads overgenomen en na enige twijfel ook de credits gekocht voor bijna € 800. Ik vond het idee wel het proberen waard, maar na 1 maand werd het systeem omgegooid en mag ik voor dat bedrag 5,5 maand meekijken naar Leads mer daarnaast ook betalen voor elk jaar. Ik krijg mijn geld niet terug terwijl ik uit ben gegaan van een ander systeem. De persoon die mij heeft gespreoken is ineens niet meer in dienst. Wie heeft advies. Wil van deze partij af en raad het iedereen AF!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Ageras wijzigt eenzijdig de overeenkomst

    Natasja Goossen07-11-2017

    Ik was altijd zeer tevreden over Ageras toen zij nog het creditssysteem hanteerden. Nu zijn plotseling de voorwaarden gewijzigd en moet je 99 per maand betalen plus een percentage van je omzet. Daar werk ik niet aan mee.
    Ageras weigert vervolgens de betaalde credits terug te betalen. Ofwel wurgcontract dus!

    Maartje Kuijsten10-11-2017

    Deze ervaring heb ik ook. In september zijn mijn credits vanzelf opgehoogd, omdat ik onder een minimum positie kwam. Onbewust; maar er werd ineens ± € 1.000 in rekening gebracht voor nieuwe credits. Vooruit dan probeer ik het nog maar een jaar, dacht ik. Nu blijken de voorwaarden te zijn veranderd en mag ik voor mijn credits 9 maanden meekijken voor mogelijke leads. Echter moet ik in de toekomst voor een lead 30% (1e jaar) en 10% (alle opvolgende jaren gaan betalen. Dit pas niet bij mijn bedoelingen. Ageras weigert ook bij mij mijn credits terug te betalen. Niet netjes....

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Ageras - NIET MEE IN ZEE GAAN

    René Wanders31-10-2017

    Aantal maanden geleden in zee gegaan met Ageras, hierbij heb ik duidelijk gemeld dat ik absoluut geen abonnement wou hebben in verband met een niche markt waar mijn administratiekantoor voor werkt. Dit werd duidelijk bevestigd dat dit niet zo zou zijn.

    Zoals hierboven ook reeds gemeld is door de andere partijen is door Ageras het contract eenzijdig gewijzigd en het enige wat ik kan doen is mijn huidige tegoed omzetten in het abonnementssysteem en hierna opzeggen.

    Victoria01-11-2017

    Wat Rene schrijft is volkomen waar. Wij zijn vanaf eerste moment dat het ageras gestart is in contact met hun gekomen. Toen waren de condities nog prima, was je verder vrij om te kopen. Nu hebben zij 1 zijdig het contract volledig omgegooid in het voordeel van Ageras. Als je nu een klant werft via ageras moet je komende jaren dat de klant, klant bij jou is gaan betalen aan ageras op % basis van de jaarlijkse omzet. Wij zijn hier niet mee akkoord gegaan maar helaas is de laatste brief hier nog niet over geweest met ageras.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Nieuwe voorwaarden en niet terugbetalen tegoed

    Stefan van Berlo24-10-2017

    Ageras heeft recent zijn systeem totaal veranderd. Hierdoor moet je als accountant langdurig blijven betalen aan Ageras, zolang de lead klant bij je blijft.

    We hebben aangegeven dit niet wenselijk te vinden maar andere afspraken maken is niet mogelijk.

    We hadden nog een aantal credits over ten bedrage van ongeveer 800 euro maar die weigeren ze nu terug te betalen.
    Ze willen dit alleen omzetten naar flexibele credits die we in het nieuwe systeem kunnen gebruiken.

    Als ik aangeef dat niet te willen geeft men aan dat ik nog steeds het oude systeem kan gebruiken maar dat men daar niet actief meer op promoot, de kans dat daan veel leads op komen is dus erg klein.

    Deze wijze van handelen vindt ik niet terecht. Helaas heb ik na veel inspanningen nog steeds het geld niet terug ontvangen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    "WURGGREEP" bij Ageras !!!

    Gino Muller21-10-2017

    WURGGREEP" bij Ageras !!!

    Op basis van het oude platform, waarbij je eerst credits koopt in een pakket van bijvoorbeeld 45 stuks wat een waarde vertegenwoordigt
    van € 900,- ben ik met Ageras is zee gegaan.
    Elke keer dat je een lead koopt betaal je met credits. Zo ver zo goed.

    Nu per 11 oktober 2017 is het nieuwe platform geintroduceerd, waarbij de regels zodanig gemaakt zijn in het voordeel van Ageras.
    Zo ben je nu maandelijks verplicht € 99,- te betalen om mogen mee te doen om offertes uit te brengen. Dit wordt misleidend "no cure no pay" genoemd.
    Daarnaast eist Ageras 30% van je jaaromzet in het eerste jaar. EN daarop, let op, 10% van je jaaromzet op ALLE opvolgende jaren.

    Ik heb hiermee abosluut niet mee ingestemd. Ik heb verzocht om een terugbetaling van mijn overige 20 credits, maar hier geven ze geen gehoor aan.
    Sterker ze nemen je credits ter vereffening van het verschuldigde maandbedrag van € 99,-, zonder je toestemming, ik vind dit schandalig en onbeschoft.

    Dus mijn advies, ga niet in zee met Ageras met deze "wurg" eisen.

    Stefan van Berlo24-10-2017

    Ook wij hebben deze ervaring. IK heb meteen na het aankondigen van wijzigingen aangegeven dat wij hiervan geen gebruik wensen te maken. Ageras wil namelijk langdurig betalingen blijven ontvangen van leads die uiteindelijk klant geworden zijn. Ons bedrijf heeft daar geen behoefte aan en wenst dus niet op een dergelijke wijze leads aan te kopen. Creditsaldo wordt niet uitbetaald. Men wijst op de algemene voorwaarden terwijl daar in staat dat een opzegtermijn van 12 maanden van toepassing is op opzegging door Ageras. Ze wijzigen het totale systeem en vervolgens geven ze aan dat je credits worden omgezet in een te gebruiken saldo voor het nieuwe systeem. Als je dat niet wenst te gebruiken kan je opzeggen en vervallen je credits. Ik ben het hier totaal niet mee eens. Zijn er meer mensen met deze problematiek?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    In een paar stappen een accountant gevonden

    Rolf V.01-05-2017

    Het vinden van een account heeft al een aardige tijd in beslag genomen. Heb contact gehad met een aantal mensen, maar telkens liep dit op niets uit. Via een collega-ondernemer kwam ik bij Ageras uit. Hier kun je in een paar stappen een geschikte accountant vinden. Je bent zelf geen tijd kwijt aan het zoeken, want het wordt namelijk voor je gedaan. Ideaal als je het mij vraagt. Je wordt vervolgens in contact gebracht met een drietal accountants die een offerte voor je opstellen. Hierdoor kun je dus ook nog eens behoorlijk wat geld besparen. Het op laten stellen van de offertes is gratis en je zit nergens aan vast. Ik heb hierdoor een goede en betrouwbare accountant weten te vinden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Schrijf zelf een review over Ageras

    Uw beoordeling