NederlandReview

    Ervaringen Advanza

    Heb je een eigen bedrijf in de MKB sector of een andere sector? En heb je nog niet genoeg klanten/opdrachten? Heb je daarnaast weinig tijd en niet de nodige know how over hoe je je klantenkring kunt uitbreiden, dan kan Advanza wellicht helpen. Zij helpen bedrijven om in contact te komen met potentiële klanten. Zo kun jij je weer op je werk richten. Een ideale oplossing, of al heel vaak een offerte gemaakt maar nog geen opdracht binnengesleept? Vertel ons jouw ervaringen met de diensten van Advanza en lees hier die van anderen.

    Over Advanza
    Advanza is in 2009 begonnen als online leader en heeft haar hoofdkantoor in Amsterdam. Zij genereren met hun vergelijkingswebsites offerte aanvragen voor zowel de Nederlandse als de Belgische markt. Zij hebben 25 medewerkers in dienst die ondernemers en bedrijven in contact brengen met consumenten of andere bedrijven. Via hun werkwijze brengen zij in meer dan 100 branches potentiële klanten in contact met duizenden bedrijven en ondernemers. Ondernemers die niet veel tijd en kennis in huis hebben om hun potentiële klanten te bereiken worden op deze manier geholpen om hun omzet te vergroten.


    Advanza legt uit wat de mogelijkheiden zijn

    Diensten
    Op de websites van Advanza kunnen zowel bedrijven als consumenten op ieder gebied offertes aanvragen. Of het nu gaat om het zoeken van een boekhouder of een installateur van zonnepanelen, op alle gebieden kunnen potentiële klanten hier terecht. Wanneer de potentiële klant of aanvrager de offerte aanvraagt, worden er in de zoekmachine van Google offertes gegenereerd voor een product of dienst. Er wordt dus heel gericht gezocht. Advanza is daarmee een expert op het gebied van zoekmachine marketing. Zo kan Advanza serieuze aanvragen doorsturen naar de leveranciers. Wanneer de aanvraag niet correct is of wanneer er gegevens ontbreken, dan kan de leverancier de aanvraag terugsturen. De leverancier betaald namelijk alleen voor correcte offerte aanvragen. De leverancier staat voorop en heeft bij Advanza een eigen accountmanager die helpt om het maximale aantal opdrachten binnen te halen. Zo werken zij samen met leveranciers aan het uitbreiden van hun klantenkring. Leveranciers kunnen zelf op de website inloggen. Zo kunnen ze zorgen dat er geen offerte aanvragen komen als ze vol zitten of op vakantie zijn. Voor het samenbrengen van het aanvragen en leveren van producten en diensten is Advanza marktleider in Nederland in het B2B segment. Zij zoeken met hun websites, advertenties, e-mails en partners nieuwe klanten voor je bedrijf. De aanvragen worden op kwaliteit gecontroleerd en daarna naar de leveranciers gestuurd. Deze betaalt per ontvangen offerte aanvraag, zo zijn er geen verrassingen op het gebied van de kosten. Deze zijn altijd duidelijk, geen offerte aanvraag ontvangen betekent niets betalen. Je hoeft geen jaarcontract of andere verborgen kosten te vrezen bij Advanza. Alles bij hen is maandelijks opzegbaar.

    Klachten
    Mocht je vragen of klachten hebben, dan kun je altijd contact opnemen met Advanza. Dit kan per e-mail via info@advanza.nl of telefonisch via 020 7700 559. Voor de Belgische klanten is het nummer  03 808 10 30, beide nummers zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 t/m 17.00 uur. Ze helpen je graag verder.

    Laat hier op NederlandReview ook jouw ervaring achter met Advanza!
    Positief of negatief, dat maakt niet uit. Zo kunnen we elkaar helpen om een goed beeld te krijgen van de diensten die zij aanbieden. En zo komen we te weten of het zinvol is om met hen in zee te gaan.

    Reviews van gebruikers van de diensten van Advanza delen hun mening op NederlandReview! Hoe is de service van Advanza en wat zijn de prijzen? Zijn er klachten?

    Advanza
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (20)

    7,2
    70% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    7,4

    Service

    7,2

    Prijs

    6,8

    Leveren

    7,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Het systeem werkt

    Stevan18-01-2019

    Kan zelf bepalen wat voor leads ik ontvang en uit welke regio. Als ik het druk heb kan ik pauzeren. Werkt goed voor mij

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Leads wanneer nodig

    Noah de Jong11-01-2019

    Als hovenier heb ik het rustiger in de winter. In deze periode krijg ik toch genoeg nieuwe klanten via Advanza!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Goede samenwerking

    Bram Mulder09-01-2019

    Ideaal dat ik precies in kan stellen uit welke regio ik de leads ontvang!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Snel kunnen groeien dankzij Advanza

    Thijs Bakker07-01-2019

    Flink wat extra opdrachten gekregen. Prima systeem

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Professioneel bedrijf

    Adviesbureau Wouw07-01-2019

    Ik zou Advanza wel degelijk aanraden. Na een bezoek op het kantoor in Amsterdam heb ik met eigen ogen kunnen zien dat daar meer dan 30 collega's dagelijks bezig zijn voor dit bedrijf. De leads welke wij hebben ontvangen zijn goed en geïnteresseerd. Natuurlijk zit er wel eens een lead bij welke niet bereikbaar is, maar het merendeel is wel goed bereikbaar.

    Ik zou Advanza aanraden als leadgeneratie bedrijf.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Veel fake leads, meteen incassobureau!

    Judith24-12-2018

    Meerdere leads, geen klant erbij en rekening van 701,94 euro.... Oplichting omdat paar van de zogenaamde leads hebben aangegeven aan ons bedrijf dat ze helemaal niet hebben aangemeld hiervoor! Ze reageren niet op klachten en gezamelijke oplossing te maken met je. Ze sturen een incassobureau op je af IP Nederland Incasso en Juristen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Oppassen! Beter naar een echt marketingbureau gaan!

    Johan V.20-12-2018

    - De facturatie loopt niet goed. Ondanks toezeggingen wordt dit niet gecorrigeerd.
    - De Kwaliteit van de leads is matig tot slecht te noemen. Er is geen controle vooraf door Advanza. Dus veel Fake Leads, of onbereikbare leads. Deze worden echter wel gefactureerd. Reclameren stuit op discussies. Zij kunnen er immers niets aan doen dat een klant telefonisch niet te bereiken is en niet reageert op de mail. Sommige Leads bleken al enige tijd reeds voorzien te zijn. Als klant van advanza dien je dit gewoon te slikken en vooral te betalen.

    - Advanza hanteert een buitengewoon stringent incasso beleid. Ten eerste; je bent verplicht om te werken met een automatische incasso. Zij factureren. Binnen twee dagen wordt het van je rekening afgeschreven.
    Ten tweede; bij een geschil over een factuur, waarvan de betaling is teruggedraaid wordt onmiddellijk gedreigd met incasso bureaus en bijkomende kosten. Tevens wordt de dienstverlening met onmiddellijke ingang stopgezet. Behalve als je opzegt, dan laten ze proberen je je nog 10 leads te factureren.

    - Pas op voor de zogenaamde Exclusive Leads. Bij gebrek aan klanten komt het vaak voor dat je de enige bent die mag reageren op een aanvraag. Je betaald dan heel veel meer dan normaal. Daarnaast is een dergelijke werkwijze ondoorzichtig. Discussie hierover met Advanza is zinloos. Het staat immers in hun algemene voorwaarden. Trap er dus niet in!

    Conclusie: Dit is een Hit en Run bedrijf. Klanten zijn niet zo belangrijk voor hun. Met minimale inspanning trachten je zo veel als mogelijk te factureren. Tegelijkertijd levert het weinig op.

    Tip: Schakel een marketingbureau is die exclusief voor jou werkt. De kosten zijn 2 tot 3 keer zo laag. 80% van de aanvragen worden daadwerkelijk klant.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    pas op voor deze site!

    marc M12-12-2018

    Slechte site. Merendeel van de aanvragen is fake en dan moet je heel veel moeite doen om deze te reclameren. Zonder reden weigeren ze dan een serieuze reclamatie. instellen van filters kun je niet zelf. Vertraging daarin zorgt voor veel onnodige kosten. opzeggen duurt langer dan beloofd. nog meer kosten dus. Afzetters!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Goed bedrijf

    Schildersbedrijf Gouwerok 04-12-2018

    Krijgen veel nieuwe klussen binnen. aanrader.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Klantenkring kunnen uitbreiden

    Emma Steenwijk22-11-2018

    Ik ben echtscheidingsmediator wat betekent dat ik constant aanwas van nieuwe klanten nodig heb. Advanza werkt hier perfect voor! Ik haal elke maand wel 2 of 3 nieuwe klanten uit de leads

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Klantvriendelijk bedrijf

    Yolande Thomsen20-11-2018

    Werkt goed voor mij! Haal er genoeg opdrachten uit. En als ik even te druk ben kan ik mijn account gewoon even pauzeren. Erg klantvriendelijk bedrijf.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Veel opdrachten

    Nagel finance16-11-2018

    Betrouwbare partij welke haar afspraken nakomt. Wij zijn erg geholpen met dit bedrijf omdat wij veel nieuwe klanten binnenkrijgen. Aanrader.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Geen zaken mee doen

    erwin abts24-10-2018

    mooie beloftes maken en dan ze gewoon niet nakomen, oplichters noemen ze dit vandaag ... afblijven, wegwezen ervan !!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Na wat opstartproblemen nu de smaak te pakken!

    Stephan martens18-09-2018

    Nu bijna 3 maanden actief als boekhouder bij advanza. In het begin had ik wat moeite om de aanvragers te overtuigen om voor mij te kiezen. Maar nadat ik enkele goede tips kreeg van een medewerker van een advanza denk ik het nu echt op de rit te hebben. Ik heb de eerste opdrachten al binnen en een aantal in de pijplijn!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Binnen een dag een boekhouder gevonden!

    Joey Schellema03-09-2018

    Heel erg blij met Advanza! Binnen een dag benaderd door verschillende boekbouders in mijn regio, na een goed gesprek met een van de boekhouders een goede boekhouder gevonden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Veel nieuwe klanten

    De groot Consultancy29-08-2018

    Wij helpen zzp-ers bij het behalen van meer omzet. Advanza werkt voor onze partners erg goed.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Slechte kwaliteit leads en niet te controleren

    Donna Nijboer03-07-2018

    Geen zaken mee doen.
    Wij hebben voor ons weddingplanner bedrijf, ons aangemeld bij Advanza voor Exclusieve leads a 22,50 per stuk.

    Wij hebben totaal 18 leads gekregen, waarvan er 6 zijn gecrediteerd, met moeite, en van de 12 overgebleven leads zijn er 2 personen geweest die bereikbaar waren of reageerde op een contactverzoek per mail.

    Omdat verloofde stelletjes niet in de Gouden Gids staan, zijn deze leads belangrijk voor ons, en zijn we daar zeer zuinig op.

    Wij bellen netjes meerdere keren verdeeld over een paar dagen, op meerdere tijden gedurende dag, wij smsen en appen de lead, en als laatste mailen wij de klant netjes dat we graag contact willen omdat ze een weddingplanner zoeken via Advanza.

    2 contacten uit 18 leads vinden wij zeer teleurstellen, en wij doen dan ook nooit meer zaken metAdvanza.

    Wie garandaart mij dat ze niet gewoon nep profielen mailen naar ons, met daarin een telefoonnummer die niemand opneemt, maar omdat hij wel overgaat, kan hij niet gecrediteerd worden.

    Lekker makkelijk verdienen.

    Ons advies, niet doen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    amateurs op alle vlak

    Renee van in12-04-2018

    plus: de helft van de leads zijn ok

    min: de andere helft zijn nutteloos - mensen die nooit bereikbaar zijn of een onrealistisch budget hebben (250 € voor een webshop). Hierdoor kost een lead algauw meer dan 80 € per opportuniteit

    min: arrogantie alles is altijd de schuld van de klant.
    > slechte leads: anderen hebben dat probleem niet
    > foute facturen: je moest maar je btw nummer geven - we hebben het op het contract ingevuld ? Ja, maar je hebt ons niet gezegd dat we zonder btw moesten facturen
    > herinneringen voor betaalde facturen - ja maar je betaalt vanuit België

    enfin, niet met deze partij werken voor webdesign en webshops,


    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Makkelijk professionals vinden

    Arne Maatman13-04-2017

    Om een website te bouwen voor mijn onderneming was ik op zoek naar een goede webdeveloper. Voorheen gebruikte ik altijd mijn zelfgemaakte website, maar dit zag er niet bepaald professioneel uit. Ik heb uiteindelijk makkelijk en snel een professional gevonden bij Advanza. Je kunt hier heel makkelijk professionele mensen uit verschillende branches zoeken. Ik vroeg mijzelf eerst af in hoeverre het echt 'professioneel' zou zijn, maar ik kan nu zeggen dat de service echt fantastisch is. Ik ben zeer blij met mijn nieuwe website en prijstechnisch viel het ook allemaal nog reuze mee.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Meer omzet voor mijn bedrijf

    Rik Bouwman20-03-2017

    Om meer omzet te genereren met mijn bedrijf, ben ik sinds kort klant bij Advanza. Deze organisatie brengt mij in contact met potentiële nieuwe klanten en dat heeft me al het nodige succes opgeleverd. Op de website van Advanza kunnen zowel consumenten als ondernemers een offerte aanvragen voor uiteenlopende werkzaamheden. Deze offertes kunnen vervolgens worden opgesteld door bedrijven die samenwerken met Advanza. Het grote voordeel is dat je alleen geld aan Advanza moet betalen voor iedere offerteaanvraag die je binnenkrijgt. Er zijn verder geen verborgen kosten, dus ideaal voor mijn onderneming. Daarnaast kun je per maand de samenwerking met Advanza opzeggen. Een makkelijke optie, maar ik denk dat ik voorlopig nog wel gebruik blijf maken van hun diensten!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Schrijf zelf een review over Advanza

    Uw beoordeling