NederlandReview

    Ervaringen Advanza

    Heb je een eigen bedrijf in de MKB sector of een andere sector? En heb je nog niet genoeg klanten/opdrachten? Heb je daarnaast weinig tijd en niet de nodige know how over hoe je je klantenkring kunt uitbreiden, dan kan Advanza wellicht helpen. Zij helpen bedrijven om in contact te komen met potentiële klanten. Zo kun jij je weer op je werk richten. Een ideale oplossing, of al heel vaak een offerte gemaakt maar nog geen opdracht binnengesleept? Vertel ons jouw ervaringen met de diensten van Advanza en lees hier die van anderen.

    Over Advanza

    Advanza is in 2009 begonnen als online leader en heeft haar hoofdkantoor in Amsterdam. Zij genereren met hun vergelijkingswebsites offerte aanvragen voor zowel de Nederlandse als de Belgische markt. Zij hebben 25 medewerkers in dienst die ondernemers en bedrijven in contact brengen met consumenten of andere bedrijven. Via hun werkwijze brengen zij in meer dan 100 branches potentiële klanten in contact met duizenden bedrijven en ondernemers. Ondernemers die niet veel tijd en kennis in huis hebben om hun potentiële klanten te bereiken worden op deze manier geholpen om hun omzet te vergroten.


    Advanza legt uit wat de mogelijkheiden zijn

    Diensten

    Op de websites van Advanza kunnen zowel bedrijven als consumenten op ieder gebied offertes aanvragen. Of het nu gaat om het zoeken van een boekhouder of een installateur van zonnepanelen, op alle gebieden kunnen potentiële klanten hier terecht. Wanneer de potentiële klant of aanvrager de offerte aanvraagt, worden er in de zoekmachine van Google offertes gegenereerd voor een product of dienst. Er wordt dus heel gericht gezocht. Advanza is daarmee een expert op het gebied van zoekmachine marketing. Zo kan Advanza serieuze aanvragen doorsturen naar de leveranciers. Wanneer de aanvraag niet correct is of wanneer er gegevens ontbreken, dan kan de leverancier de aanvraag terugsturen. De leverancier betaald namelijk alleen voor correcte offerte aanvragen. De leverancier staat voorop en heeft bij Advanza een eigen accountmanager die helpt om het maximale aantal opdrachten binnen te halen. Zo werken zij samen met leveranciers aan het uitbreiden van hun klantenkring. Leveranciers kunnen zelf op de website inloggen. Zo kunnen ze zorgen dat er geen offerte aanvragen komen als ze vol zitten of op vakantie zijn. Voor het samenbrengen van het aanvragen en leveren van producten en diensten is Advanza marktleider in Nederland in het B2B segment. Zij zoeken met hun websites, advertenties, e-mails en partners nieuwe klanten voor je bedrijf. De aanvragen worden op kwaliteit gecontroleerd en daarna naar de leveranciers gestuurd. Deze betaalt per ontvangen offerte aanvraag, zo zijn er geen verrassingen op het gebied van de kosten. Deze zijn altijd duidelijk, geen offerte aanvraag ontvangen betekent niets betalen. Je hoeft geen jaarcontract of andere verborgen kosten te vrezen bij Advanza. Alles bij hen is maandelijks opzegbaar.

    Klachten

    Mocht je vragen of klachten hebben, dan kun je altijd contact opnemen met Advanza. Dit kan per e-mail via info@advanza.nl of telefonisch via 020 7700 559. Voor de Belgische klanten is het nummer 03 808 10 30, beide nummers zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 t/m 17.00 uur. Ze helpen je graag verder.

    Laat hier op NederlandReview ook jouw ervaring achter met Advanza!

    Positief of negatief, dat maakt niet uit. Zo kunnen we elkaar helpen om een goed beeld te krijgen van de diensten die zij aanbieden. En zo komen we te weten of het zinvol is om met hen in zee te gaan.

    Reviews van gebruikers van de diensten van Advanza delen hun mening op NederlandReview! Hoe is de service van Advanza en wat zijn de prijzen? Zijn er klachten?

    Advanza
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (47)

    7.8
    77% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.8
    Service
    rating
    7.8
    Prijs
    rating
    7.4
    Leveren
    rating
    7.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Nooit meer

    Veel dubbele, nep en verlopen leads. Hier haal je als ondernemer geen geld uit.

    Veel discussie over dubbel gefactureerde leads. Steek je energie beter in je eigen promotie of huur echte profs in.

    Waardeloos

    Door: Maxime09-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Goede website

    Goede website effe klikken en je gegevens invullen word je zo op gebeld voor het probleem met wat je zit

    Door: Serge04-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Marketing leads van Advanza

    Erg tevreden over de marketing leads van Advanza.

    Door: Ferdinand Schimmelpenninck25-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Ervaring

    Ik heb goede ervaringen met advanza.
    Je krijgt veel werk aangeleverd waardevolle leads waar je ook iets aan hebt.

    Door: Sarika23-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Marketing leads

    Samenwerking verloopt goed. Ontvang leads voor SEO en Internet Marketing en haal rendement hierop.

    Door: Cisco 15-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Snel een mediator gevonden

    Dankzij bemiddeling van Advanza heb ik snel een geschikte mediator gevonden. Bedankt!

    Door: Eva Hensen13-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Advanza

    Haal er wekelijks nieuwe opdrachten uit. En doordat ik zelf mijn maximum per week en per maand kan instellen ben ik heel flexibel

    Door: Ferdinand Schilderwerken30-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Fijne samenwerking

    Erg fijne manier van werken. Haal veel nieuwe klussen uit de aanvragen van Advanza en neppe/fake aanvragen mag ik reclameren.

    Door: Sanne29-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Makkelijke manier om offertes te vergelijken

    Dankzij de website van Advanza kwam ik snel in contact met verschillende boekhouders voor mijn belastingaangifte!

    Door: Fleur 25-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Leads voor kozijnen

    Makkelijk afspraken maken via de leads van Advanza!

    Door: Van der Werff24-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Snelle opdrachten

    Veel opdrachten door Advanca

    Door: Erkan23-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Zeker wegblijven

    Je bent zo geld kwijt voordat je het zelf weet. Potentiële offertes zijn zeker niet te vertrouwen!

    Door: Ulvan23-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Goede service

    Krijg zo nu en dan prima schoonmaak aanvragen. Worden niet altijd opdrachten, maar haal er genoeg uit.

    Door: Marco17-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Advanza

    Goede service, ze hebben mij aan een aantal mooie opdrachten geholpen dus niets te klagen over Advanza

    Door: Luuk16-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Binnen 3 klikken meerdere offertes ontvangen!

    Voor mijn nieuwe website een aanvraag ingediend bij Advanza. Had zo een webdesigner gevonden. Bedankt voor de goede service.

    Door: Van Tricht15-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Goed systeem en meedenkende medewerkers

    Mooie manier om in contact te komen met nieuwe klanten

    Door: Francis12-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Schilderklusjes

    krijg klanten uit mijn eigen regio van Advanza

    Door: Biesjes Schilder11-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Meedenkend en klantvriendelijk

    Erg blij met de service van Advanza. Ze sturen mij kwalitatieve aanvragen, waar ik geregeld nieuwe klanten uit haal.

    Door: Dieneke Sloetjes09-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Leuke bruidsfotografie opdrachten!

    Ik heb geen website dus ben niet goed vindbaar online. Daarom is Advanza perfect voor mij!

    Door: Sophie04-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Veel klussen scoren

    krijg veel klante van Advanza

    Door: Mo29-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over Advanza

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Advanza een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 47 ervaringen geplaatst over Advanza. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.8 gekregen, waarbij 77% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Advanza actief?

    Advanza is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Werk en B2B

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Advanza gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.