NederlandReview

    Ervaringen Advanza

    Heb je een eigen bedrijf in de MKB sector of een andere sector? En heb je nog niet genoeg klanten/opdrachten? Heb je daarnaast weinig tijd en niet de nodige know how over hoe je je klantenkring kunt uitbreiden, dan kan Advanza wellicht helpen. Zij helpen bedrijven om in contact te komen met potentiële klanten. Zo kun jij je weer op je werk richten. Een ideale oplossing, of al heel vaak een offerte gemaakt maar nog geen opdracht binnengesleept? Vertel ons jouw ervaringen met de diensten van Advanza en lees hier die van anderen.

    Over Advanza

    Advanza is in 2009 begonnen als online leader en heeft haar hoofdkantoor in Amsterdam. Zij genereren met hun vergelijkingswebsites offerte aanvragen voor zowel de Nederlandse als de Belgische markt. Zij hebben 25 medewerkers in dienst die ondernemers en bedrijven in contact brengen met consumenten of andere bedrijven. Via hun werkwijze brengen zij in meer dan 100 branches potentiële klanten in contact met duizenden bedrijven en ondernemers. Ondernemers die niet veel tijd en kennis in huis hebben om hun potentiële klanten te bereiken worden op deze manier geholpen om hun omzet te vergroten.


    Advanza legt uit wat de mogelijkheiden zijn

    Diensten

    Op de websites van Advanza kunnen zowel bedrijven als consumenten op ieder gebied offertes aanvragen. Of het nu gaat om het zoeken van een boekhouder of een installateur van zonnepanelen, op alle gebieden kunnen potentiële klanten hier terecht. Wanneer de potentiële klant of aanvrager de offerte aanvraagt, worden er in de zoekmachine van Google offertes gegenereerd voor een product of dienst. Er wordt dus heel gericht gezocht. Advanza is daarmee een expert op het gebied van zoekmachine marketing. Zo kan Advanza serieuze aanvragen doorsturen naar de leveranciers. Wanneer de aanvraag niet correct is of wanneer er gegevens ontbreken, dan kan de leverancier de aanvraag terugsturen. De leverancier betaald namelijk alleen voor correcte offerte aanvragen. De leverancier staat voorop en heeft bij Advanza een eigen accountmanager die helpt om het maximale aantal opdrachten binnen te halen. Zo werken zij samen met leveranciers aan het uitbreiden van hun klantenkring. Leveranciers kunnen zelf op de website inloggen. Zo kunnen ze zorgen dat er geen offerte aanvragen komen als ze vol zitten of op vakantie zijn. Voor het samenbrengen van het aanvragen en leveren van producten en diensten is Advanza marktleider in Nederland in het B2B segment. Zij zoeken met hun websites, advertenties, e-mails en partners nieuwe klanten voor je bedrijf. De aanvragen worden op kwaliteit gecontroleerd en daarna naar de leveranciers gestuurd. Deze betaalt per ontvangen offerte aanvraag, zo zijn er geen verrassingen op het gebied van de kosten. Deze zijn altijd duidelijk, geen offerte aanvraag ontvangen betekent niets betalen. Je hoeft geen jaarcontract of andere verborgen kosten te vrezen bij Advanza. Alles bij hen is maandelijks opzegbaar.

    Klachten

    Mocht je vragen of klachten hebben, dan kun je altijd contact opnemen met Advanza. Dit kan per e-mail via info@advanza.nl of telefonisch via 020 7700 559. Voor de Belgische klanten is het nummer 03 808 10 30, beide nummers zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 t/m 17.00 uur. Ze helpen je graag verder.

    Laat hier op NederlandReview ook jouw ervaring achter met Advanza!

    Positief of negatief, dat maakt niet uit. Zo kunnen we elkaar helpen om een goed beeld te krijgen van de diensten die zij aanbieden. En zo komen we te weten of het zinvol is om met hen in zee te gaan.

    Reviews van gebruikers van de diensten van Advanza delen hun mening op NederlandReview! Hoe is de service van Advanza en wat zijn de prijzen? Zijn er klachten?

    Advanza
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (44)

    7,8
    77% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    7,8

    Service

    7,8

    Prijs

    7,4

    Leveren

    8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Ervaring

    Ik heb goede ervaringen met advanza.
    Je krijgt veel werk aangeleverd waardevolle leads waar je ook iets aan hebt.

    Door: Sarika23-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Marketing leads

    Samenwerking verloopt goed. Ontvang leads voor SEO en Internet Marketing en haal rendement hierop.

    Door: Cisco 15-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Snel een mediator gevonden

    Dankzij bemiddeling van Advanza heb ik snel een geschikte mediator gevonden. Bedankt!

    Door: Eva Hensen13-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Advanza

    Haal er wekelijks nieuwe opdrachten uit. En doordat ik zelf mijn maximum per week en per maand kan instellen ben ik heel flexibel

    Door: Ferdinand Schilderwerken30-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Fijne samenwerking

    Erg fijne manier van werken. Haal veel nieuwe klussen uit de aanvragen van Advanza en neppe/fake aanvragen mag ik reclameren.

    Door: Sanne29-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Makkelijke manier om offertes te vergelijken

    Dankzij de website van Advanza kwam ik snel in contact met verschillende boekhouders voor mijn belastingaangifte!

    Door: Fleur 25-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Leads voor kozijnen

    Makkelijk afspraken maken via de leads van Advanza!

    Door: Van der Werff24-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Snelle opdrachten

    Veel opdrachten door Advanca

    Door: Erkan23-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Zeker wegblijven

    Je bent zo geld kwijt voordat je het zelf weet. Potentiële offertes zijn zeker niet te vertrouwen!

    Door: Ulvan23-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Goede service

    Krijg zo nu en dan prima schoonmaak aanvragen. Worden niet altijd opdrachten, maar haal er genoeg uit.

    Door: Marco17-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Advanza

    Goede service, ze hebben mij aan een aantal mooie opdrachten geholpen dus niets te klagen over Advanza

    Door: Luuk16-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Binnen 3 klikken meerdere offertes ontvangen!

    Voor mijn nieuwe website een aanvraag ingediend bij Advanza. Had zo een webdesigner gevonden. Bedankt voor de goede service.

    Door: Van Tricht15-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goed systeem en meedenkende medewerkers

    Mooie manier om in contact te komen met nieuwe klanten

    Door: Francis12-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Schilderklusjes

    krijg klanten uit mijn eigen regio van Advanza

    Door: Biesjes Schilder11-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Meedenkend en klantvriendelijk

    Erg blij met de service van Advanza. Ze sturen mij kwalitatieve aanvragen, waar ik geregeld nieuwe klanten uit haal.

    Door: Dieneke Sloetjes09-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Leuke bruidsfotografie opdrachten!

    Ik heb geen website dus ben niet goed vindbaar online. Daarom is Advanza perfect voor mij!

    Door: Sophie04-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Veel klussen scoren

    krijg veel klante van Advanza

    Door: Mo29-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prettige manier van klantenwerving

    Hoef me zelf niet bezig meer houden met marketing. Krijg gewoon bruikbare leads in mijn mailbox

    Door: Joost Hellings27-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Leugenachtige marketing

    Advanza beloofd dingen die het niet nakomt. Onbetrouwbare partner en belabberde service. Vermijden.

    Door: J. A. H. Peeters14-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Belabberde service - leugenachtige marketing

    Wij zijn zeer teleurgesteld in de diensten van Advanza. Naar aanleiding van een 'ontvang 5 gratis leads'-actie besloten wij, overtuigd door de telefonisch verkoper, weer met Advanza in zee te gaan. Tot onze grote spijt. Wij zijn verkeerd geinformeerd telefonisch en werden alsnog gefactureerd voor de leads.

    Blijf ver uit de buurt van deze leugenachtige bende.

    Door: Summit Vertalingen & Communicatie | Beëdigd Vertaalbureau08-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Als je je geld wil weggooien aan leads welke niet lijken te bestaan, is Advanza een prima optie

    Leads worden niet gechecked, waardoor het best kan zijn dat je alleen maar toep krijgt. leads die niet te bellen zijn, of email adressen die niet bestaan..... Zo gaat het snel als je 35 euro betaald voor een lead.
    Contact met Advanza opnemen is dan ook geen optie, die geven aan altijd hun leads te checken....

    Door: Mudoy18-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Veel klantjes binnenhalen

    Krijg veel aanvragen en scoor veel nieuwe klantjes

    Door: Florance van Doorne14-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Oplichters!

    Wat een rotzooi krijg je bij website / webshop leads. Veel nemen niet op en ook nog eens reclamaties aanvragen voor valse leads en hopen dat je je geld terug krijgt.

    Plus dat alle 'webdesigners' prijsvechters zijn dus verdienen hiermee kan ook niet.

    Je kan beter bellen met een Kvk lijst heb je meer aan dat deze offerte boeren!

    Door: Pascal Bouman01-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Makkelijk klanten scoren

    Goeie leads! Scoor nu 30% op de leads. Prima!

    Door: Vince22-01-2019
    Ulvan23-04-2019

    mooi zelf geschreven beoordelingingen! en nederlandreview niet te vertrouwen dus!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Het systeem werkt

    Kan zelf bepalen wat voor leads ik ontvang en uit welke regio. Als ik het druk heb kan ik pauzeren. Werkt goed voor mij

    Door: Stevan18-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Leads wanneer nodig

    Als hovenier heb ik het rustiger in de winter. In deze periode krijg ik toch genoeg nieuwe klanten via Advanza!

    Door: Noah de Jong11-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Goede samenwerking

    Ideaal dat ik precies in kan stellen uit welke regio ik de leads ontvang!

    Door: Bram Mulder09-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Snel kunnen groeien dankzij Advanza

    Flink wat extra opdrachten gekregen. Prima systeem

    Door: Thijs Bakker07-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Professioneel bedrijf

    Ik zou Advanza wel degelijk aanraden. Na een bezoek op het kantoor in Amsterdam heb ik met eigen ogen kunnen zien dat daar meer dan 30 collega's dagelijks bezig zijn voor dit bedrijf. De leads welke wij hebben ontvangen zijn goed en geïnteresseerd. Natuurlijk zit er wel eens een lead bij welke niet bereikbaar is, maar het merendeel is wel goed bereikbaar.

    Ik zou Advanza aanraden als leadgeneratie bedrijf.

    Door: Adviesbureau Wouw07-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Veel fake leads, meteen incassobureau!

    Meerdere leads, geen klant erbij en rekening van 701,94 euro.... Oplichting omdat paar van de zogenaamde leads hebben aangegeven aan ons bedrijf dat ze helemaal niet hebben aangemeld hiervoor! Ze reageren niet op klachten en gezamelijke oplossing te maken met je. Ze sturen een incassobureau op je af IP Nederland Incasso en Juristen.

    Door: Judith24-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Oppassen! Beter naar een echt marketingbureau gaan!

    - De facturatie loopt niet goed. Ondanks toezeggingen wordt dit niet gecorrigeerd.
    - De Kwaliteit van de leads is matig tot slecht te noemen. Er is geen controle vooraf door Advanza. Dus veel Fake Leads, of onbereikbare leads. Deze worden echter wel gefactureerd. Reclameren stuit op discussies. Zij kunnen er immers niets aan doen dat een klant telefonisch niet te bereiken is en niet reageert op de mail. Sommige Leads bleken al enige tijd reeds voorzien te zijn. Als klant van advanza dien je dit gewoon te slikken en vooral te betalen.

    - Advanza hanteert een buitengewoon stringent incasso beleid. Ten eerste; je bent verplicht om te werken met een automatische incasso. Zij factureren. Binnen twee dagen wordt het van je rekening afgeschreven.
    Ten tweede; bij een geschil over een factuur, waarvan de betaling is teruggedraaid wordt onmiddellijk gedreigd met incasso bureaus en bijkomende kosten. Tevens wordt de dienstverlening met onmiddellijke ingang stopgezet. Behalve als je opzegt, dan laten ze proberen je je nog 10 leads te factureren.

    - Pas op voor de zogenaamde Exclusive Leads. Bij gebrek aan klanten komt het vaak voor dat je de enige bent die mag reageren op een aanvraag. Je betaald dan heel veel meer dan normaal. Daarnaast is een dergelijke werkwijze ondoorzichtig. Discussie hierover met Advanza is zinloos. Het staat immers in hun algemene voorwaarden. Trap er dus niet in!

    Conclusie: Dit is een Hit en Run bedrijf. Klanten zijn niet zo belangrijk voor hun. Met minimale inspanning trachten je zo veel als mogelijk te factureren. Tegelijkertijd levert het weinig op.

    Tip: Schakel een marketingbureau is die exclusief voor jou werkt. De kosten zijn 2 tot 3 keer zo laag. 80% van de aanvragen worden daadwerkelijk klant.

    Door: Johan V.20-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    pas op voor deze site!

    Slechte site. Merendeel van de aanvragen is fake en dan moet je heel veel moeite doen om deze te reclameren. Zonder reden weigeren ze dan een serieuze reclamatie. instellen van filters kun je niet zelf. Vertraging daarin zorgt voor veel onnodige kosten. opzeggen duurt langer dan beloofd. nog meer kosten dus. Afzetters!!

    Door: marc M12-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Goed bedrijf

    Krijgen veel nieuwe klussen binnen. aanrader.

    Door: Schildersbedrijf Gouwerok 04-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Klantenkring kunnen uitbreiden

    Ik ben echtscheidingsmediator wat betekent dat ik constant aanwas van nieuwe klanten nodig heb. Advanza werkt hier perfect voor! Ik haal elke maand wel 2 of 3 nieuwe klanten uit de leads

    Door: Emma Steenwijk22-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Klantvriendelijk bedrijf

    Werkt goed voor mij! Haal er genoeg opdrachten uit. En als ik even te druk ben kan ik mijn account gewoon even pauzeren. Erg klantvriendelijk bedrijf.

    Door: Yolande Thomsen20-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Veel opdrachten

    Betrouwbare partij welke haar afspraken nakomt. Wij zijn erg geholpen met dit bedrijf omdat wij veel nieuwe klanten binnenkrijgen. Aanrader.

    Door: Nagel finance16-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Geen zaken mee doen

    mooie beloftes maken en dan ze gewoon niet nakomen, oplichters noemen ze dit vandaag ... afblijven, wegwezen ervan !!!

    Door: erwin abts24-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Na wat opstartproblemen nu de smaak te pakken!

    Nu bijna 3 maanden actief als boekhouder bij advanza. In het begin had ik wat moeite om de aanvragers te overtuigen om voor mij te kiezen. Maar nadat ik enkele goede tips kreeg van een medewerker van een advanza denk ik het nu echt op de rit te hebben. Ik heb de eerste opdrachten al binnen en een aantal in de pijplijn!

    Door: Stephan martens18-09-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Binnen een dag een boekhouder gevonden!

    Heel erg blij met Advanza! Binnen een dag benaderd door verschillende boekbouders in mijn regio, na een goed gesprek met een van de boekhouders een goede boekhouder gevonden.

    Door: Joey Schellema03-09-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Veel nieuwe klanten

    Wij helpen zzp-ers bij het behalen van meer omzet. Advanza werkt voor onze partners erg goed.

    Door: De groot Consultancy29-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Slechte kwaliteit leads en niet te controleren

    Geen zaken mee doen.
    Wij hebben voor ons weddingplanner bedrijf, ons aangemeld bij Advanza voor Exclusieve leads a 22,50 per stuk.

    Wij hebben totaal 18 leads gekregen, waarvan er 6 zijn gecrediteerd, met moeite, en van de 12 overgebleven leads zijn er 2 personen geweest die bereikbaar waren of reageerde op een contactverzoek per mail.

    Omdat verloofde stelletjes niet in de Gouden Gids staan, zijn deze leads belangrijk voor ons, en zijn we daar zeer zuinig op.

    Wij bellen netjes meerdere keren verdeeld over een paar dagen, op meerdere tijden gedurende dag, wij smsen en appen de lead, en als laatste mailen wij de klant netjes dat we graag contact willen omdat ze een weddingplanner zoeken via Advanza.

    2 contacten uit 18 leads vinden wij zeer teleurstellen, en wij doen dan ook nooit meer zaken metAdvanza.

    Wie garandaart mij dat ze niet gewoon nep profielen mailen naar ons, met daarin een telefoonnummer die niemand opneemt, maar omdat hij wel overgaat, kan hij niet gecrediteerd worden.

    Lekker makkelijk verdienen.

    Ons advies, niet doen.

    Door: Donna Nijboer03-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    amateurs op alle vlak

    plus: de helft van de leads zijn ok

    min: de andere helft zijn nutteloos - mensen die nooit bereikbaar zijn of een onrealistisch budget hebben (250 € voor een webshop). Hierdoor kost een lead algauw meer dan 80 € per opportuniteit

    min: arrogantie alles is altijd de schuld van de klant.
    > slechte leads: anderen hebben dat probleem niet
    > foute facturen: je moest maar je btw nummer geven - we hebben het op het contract ingevuld ? Ja, maar je hebt ons niet gezegd dat we zonder btw moesten facturen
    > herinneringen voor betaalde facturen - ja maar je betaalt vanuit België

    enfin, niet met deze partij werken voor webdesign en webshops,


    Door: Renee van in12-04-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Makkelijk professionals vinden

    Om een website te bouwen voor mijn onderneming was ik op zoek naar een goede webdeveloper. Voorheen gebruikte ik altijd mijn zelfgemaakte website, maar dit zag er niet bepaald professioneel uit. Ik heb uiteindelijk makkelijk en snel een professional gevonden bij Advanza. Je kunt hier heel makkelijk professionele mensen uit verschillende branches zoeken. Ik vroeg mijzelf eerst af in hoeverre het echt 'professioneel' zou zijn, maar ik kan nu zeggen dat de service echt fantastisch is. Ik ben zeer blij met mijn nieuwe website en prijstechnisch viel het ook allemaal nog reuze mee.

    Door: Arne Maatman13-04-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Meer omzet voor mijn bedrijf

    Om meer omzet te genereren met mijn bedrijf, ben ik sinds kort klant bij Advanza. Deze organisatie brengt mij in contact met potentiële nieuwe klanten en dat heeft me al het nodige succes opgeleverd. Op de website van Advanza kunnen zowel consumenten als ondernemers een offerte aanvragen voor uiteenlopende werkzaamheden. Deze offertes kunnen vervolgens worden opgesteld door bedrijven die samenwerken met Advanza. Het grote voordeel is dat je alleen geld aan Advanza moet betalen voor iedere offerteaanvraag die je binnenkrijgt. Er zijn verder geen verborgen kosten, dus ideaal voor mijn onderneming. Daarnaast kun je per maand de samenwerking met Advanza opzeggen. Een makkelijke optie, maar ik denk dat ik voorlopig nog wel gebruik blijf maken van hun diensten!

    Door: Rik Bouwman20-03-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Schrijf zelf een review over Advanza

    Uw beoordeling