NederlandReview

  Ervaringen Advanza

  Heb je een eigen bedrijf in de MKB sector of een andere sector? En heb je nog niet genoeg klanten/opdrachten? Heb je daarnaast weinig tijd en niet de nodige know how over hoe je je klantenkring kunt uitbreiden, dan kan Advanza wellicht helpen. Zij helpen bedrijven om in contact te komen met potentiële klanten. Zo kun jij je weer op je werk richten. Een ideale oplossing, of al heel vaak een offerte gemaakt maar nog geen opdracht binnengesleept? Vertel ons jouw ervaringen met de diensten van Advanza en lees hier die van anderen.

  Over Advanza
  Advanza is in 2009 begonnen als online leader en heeft haar hoofdkantoor in Amsterdam. Zij genereren met hun vergelijkingswebsites offerte aanvragen voor zowel de Nederlandse als de Belgische markt. Zij hebben 25 medewerkers in dienst die ondernemers en bedrijven in contact brengen met consumenten of andere bedrijven. Via hun werkwijze brengen zij in meer dan 100 branches potentiële klanten in contact met duizenden bedrijven en ondernemers. Ondernemers die niet veel tijd en kennis in huis hebben om hun potentiële klanten te bereiken worden op deze manier geholpen om hun omzet te vergroten.


  Advanza legt uit wat de mogelijkheiden zijn

  Diensten
  Op de websites van Advanza kunnen zowel bedrijven als consumenten op ieder gebied offertes aanvragen. Of het nu gaat om het zoeken van een boekhouder of een installateur van zonnepanelen, op alle gebieden kunnen potentiële klanten hier terecht. Wanneer de potentiële klant of aanvrager de offerte aanvraagt, worden er in de zoekmachine van Google offertes gegenereerd voor een product of dienst. Er wordt dus heel gericht gezocht. Advanza is daarmee een expert op het gebied van zoekmachine marketing. Zo kan Advanza serieuze aanvragen doorsturen naar de leveranciers. Wanneer de aanvraag niet correct is of wanneer er gegevens ontbreken, dan kan de leverancier de aanvraag terugsturen. De leverancier betaald namelijk alleen voor correcte offerte aanvragen. De leverancier staat voorop en heeft bij Advanza een eigen accountmanager die helpt om het maximale aantal opdrachten binnen te halen. Zo werken zij samen met leveranciers aan het uitbreiden van hun klantenkring. Leveranciers kunnen zelf op de website inloggen. Zo kunnen ze zorgen dat er geen offerte aanvragen komen als ze vol zitten of op vakantie zijn. Voor het samenbrengen van het aanvragen en leveren van producten en diensten is Advanza marktleider in Nederland in het B2B segment. Zij zoeken met hun websites, advertenties, e-mails en partners nieuwe klanten voor je bedrijf. De aanvragen worden op kwaliteit gecontroleerd en daarna naar de leveranciers gestuurd. Deze betaalt per ontvangen offerte aanvraag, zo zijn er geen verrassingen op het gebied van de kosten. Deze zijn altijd duidelijk, geen offerte aanvraag ontvangen betekent niets betalen. Je hoeft geen jaarcontract of andere verborgen kosten te vrezen bij Advanza. Alles bij hen is maandelijks opzegbaar.

  Klachten
  Mocht je vragen of klachten hebben, dan kun je altijd contact opnemen met Advanza. Dit kan per e-mail via info@advanza.nl of telefonisch via 020 7700 559. Voor de Belgische klanten is het nummer  03 808 10 30, beide nummers zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 t/m 17.00 uur. Ze helpen je graag verder.

  Laat hier op NederlandReview ook jouw ervaring achter met Advanza!
  Positief of negatief, dat maakt niet uit. Zo kunnen we elkaar helpen om een goed beeld te krijgen van de diensten die zij aanbieden. En zo komen we te weten of het zinvol is om met hen in zee te gaan.

  Reviews van gebruikers van de diensten van Advanza delen hun mening op NederlandReview! Hoe is de service van Advanza en wat zijn de prijzen? Zijn er klachten?

  Advanza
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  6,6
  67% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  8

  Service

  5,4

  Prijs

  6

  Leveren

  6,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  amateurs op alle vlak

  Renee van in12-04-2018

  plus: de helft van de leads zijn ok

  min: de andere helft zijn nutteloos - mensen die nooit bereikbaar zijn of een onrealistisch budget hebben (250 € voor een webshop). Hierdoor kost een lead algauw meer dan 80 € per opportuniteit

  min: arrogantie alles is altijd de schuld van de klant.
  > slechte leads: anderen hebben dat probleem niet
  > foute facturen: je moest maar je btw nummer geven - we hebben het op het contract ingevuld ? Ja, maar je hebt ons niet gezegd dat we zonder btw moesten facturen
  > herinneringen voor betaalde facturen - ja maar je betaalt vanuit België

  enfin, niet met deze partij werken voor webdesign en webshops,


  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  Makkelijk professionals vinden

  Arne Maatman13-04-2017

  Om een website te bouwen voor mijn onderneming was ik op zoek naar een goede webdeveloper. Voorheen gebruikte ik altijd mijn zelfgemaakte website, maar dit zag er niet bepaald professioneel uit. Ik heb uiteindelijk makkelijk en snel een professional gevonden bij Advanza. Je kunt hier heel makkelijk professionele mensen uit verschillende branches zoeken. Ik vroeg mijzelf eerst af in hoeverre het echt 'professioneel' zou zijn, maar ik kan nu zeggen dat de service echt fantastisch is. Ik ben zeer blij met mijn nieuwe website en prijstechnisch viel het ook allemaal nog reuze mee.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  Meer omzet voor mijn bedrijf

  Rik Bouwman20-03-2017

  Om meer omzet te genereren met mijn bedrijf, ben ik sinds kort klant bij Advanza. Deze organisatie brengt mij in contact met potentiële nieuwe klanten en dat heeft me al het nodige succes opgeleverd. Op de website van Advanza kunnen zowel consumenten als ondernemers een offerte aanvragen voor uiteenlopende werkzaamheden. Deze offertes kunnen vervolgens worden opgesteld door bedrijven die samenwerken met Advanza. Het grote voordeel is dat je alleen geld aan Advanza moet betalen voor iedere offerteaanvraag die je binnenkrijgt. Er zijn verder geen verborgen kosten, dus ideaal voor mijn onderneming. Daarnaast kun je per maand de samenwerking met Advanza opzeggen. Een makkelijke optie, maar ik denk dat ik voorlopig nog wel gebruik blijf maken van hun diensten!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Schrijf zelf een review over Advanza

  Uw beoordeling