NederlandReview

  Ervaringen actie.deals

  Ben je op zoek naar actiedeals? Ben je een scherpe aanbiedingen jager? Wellicht is actie.deals een geschikt bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview welke klantervaringen er bij dit bedrijf bekend zijn. Je leest hier objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews die zijn geschreven door mensen met klantervaring bij dit bedrijf.

  Wat is actie.deals?

  Via actie.deals kunnen consumenten scherpe aanbiedingen kopen. De beste aanbiedingen zijn uit voorraad leverbaar. Je kunt bij actie.deals bijvoorbeeld profiteren van bulkdeals op het gebied van huishoudelijke en verzorgingsproducten, maar dat is nog niet alles. Denk onder andere aan producten met betrekking tot fitnessapparatuur, wonen, slapen of verrassende gadgets die bekend zijn van de tv.

  Simyo TV commercial 2020 augustus Doe je ding deals

  Afleveren

  Het bedrijf werkt samen met koeriersbedrijf PostNL. Zij zullen er dus voor zorgen dat jouw pakket bij je thuis wordt afgeleverd. Op het moment dat je een bestelling plaatst zul je direct een orderbevestiging ontvangen. Op het moment dat jouw bestelling het magazijn van actie.deals zal verlaten, zul jij een e-mail ontvangen. In deze e-mail staat onder andere je Track & Trace informatie vermeld. Via de website jouw.postnl.nl kun je de status van je bestelling tot aan de deur volgen. Er wordt door het bedrijf aangegeven dat als je voor 14:00 uur besteld, je jouw bestelling de volgende dag in huis zal hebben. Als uitzonderingsdagen worden zondag en maandag aangegeven.

  Verzendkosten

  Het bedrijf geeft aan dat ze meest alle artikelen op voorraad hebben. Op het moment dat dit niet zo is zal dit bij het betreffende artikel vermeld worden. Bestellingen kunnen alleen in Nederland en België worden afgeleverd. Mocht je een bestelling naar een ander land willen laten verschepen dan dien je contact op te nemen met de klantenservice. Het bedrijf zal dan haar best doen om dit gerealiseerd te krijgen. Mocht je iets besteld hebben en deze moet naar je verzonden worden, zullen er verzendkosten in rekening worden gebracht. De kosten die voor een verzending in rekening gebracht zullen worden bedragen € 4,95. Op het moment dat je artikelen voor meer dan € 75,- besteld, zal je bestelling gratis bij je thuisbezorgd worden.

  Klantenservice

  De klantenservice van deze organisatie stelt altijd voor haar klanten klaar te staan. Voordat je contact opneemt doe je er verstandig aan een kijkje te nemen op de pagina met handige informatie. Daar vindt je belangrijke informatie m.b.t. bestellen, bezorgen, service, garantie en nog meer gegevens. Mocht jouw vraag (en antwoord) er hier niet tussen staan, dan vind je de informatie waarschijnlijk tussen veel gestelde vragen. Daar worden ook bijbehorende antwoorden vermeld. Je kunt altijd contact opnemen via het contactformulier. Je kunt ook een e-mail sturen naar vraag@actie.deals. Mocht je liever telefonisch contact opnemen dan is het telefoonnummer 088-7461002. De klantenservice is op werkdagen van 10:00 uur 's ochtends tot 16:00 uur 's middags geopend.

  Wat zijn de klantervaringen?

  Ben je klant bij actie.deals? We zijn reuze benieuwd naar jouw ervaringen bij dit bedrijf. Welke producten heb je via actie.deals gekocht? Ben je tevreden over de kwaliteit? Ga je in de toekomst vaker iets kopen bij actie.deals? Was de bestelling op tijd bij het adres dat jij had opgegeven? Jouw mening is goud waard. We stellen het zeer op prijs als jij je visie over dit bedrijf deelt via deze pagina. Je leest hier louter objectieve en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen. Dat is mede te danken aan de mening die jij op deze pagina zult achterlaten.

  actie.deals
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  6.4
  17% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  5
  Prijs
  rating
  6.4
  Leveren
  rating
  6.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over actie.deals

  Uw beoordeling

  motionciser

  er zijn maar 2functies op in plaats van drie, de warmte en het trillen maar het stappen voor de spierfunctie vind ik niet HOE KOMT HET ? DOE IK IETS VERKEERD,,? voor mij weer een bedieglijke reklame!

  Door: lutgarde19-10-2021
  lutgarde19-10-2021

  er zijn maar 2 functies op inplaats van drie ,de warmte het trillen maar het stappen voor de spierfunktie waarvoor ik het nodig heb vind ik niet terug......BEDRIEGLIJKE REKLAME OF ZIE IK IETS OVER HET GHOOFD

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  10
  rating

  DR-Ho's motionciser.

  Geweldig product voor een leuke prijs.

  Ga er zeker vaker kopen.

  Door: Piet van Gelder22-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Pols bandage

  Kapot product ontvangen wat vervangen worden maar nooit ontvangen. Oplichterspraktijken

  Door: Willy16-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  zeepdispenser

  2x besteld, allebei stuk, geld terug gevraagd, geen response

  Door: Louis Debets07-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Brace

  Overal staat dat ze verzenden met post nl? Nou echt niet dus. Nu maar afwachten of het pakket überhaupt arriveert. Hard hoofd in na valse info.
  En benieuwd of artikel deugd

  Door: May16-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  9-2 2021

  Post nl rijdt nu voor derde dag op rij mijn huis voorbij voor zo laat besteld en geleverd gaat niet op had ik after pay moeten doen track en tracé zegt elke dag tussen 12 en 14 bezorgen dus niet 1ste keer laatste keer dus

  Door: Margreet13-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  FAQ

  Is actie.deals een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 6 ervaringen geplaatst over actie.deals. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.4 gekregen, waarbij 17% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is actie.deals actief?

  actie.deals is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel, Winnen & Gratis

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van actie.deals gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.