actie.deals

6
7.5

Bestellen

4.1

Service

6.8

Prijs

5.4

Levering

15.8%

Zou hier weer kopen

actie.deals

Ben je op zoek naar actiedeals? Ben je een scherpe aanbiedingen jager? Wellicht is actie.deals een geschikt bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview welke klantervaringen er bij dit bedrijf bekend zijn. Je leest hier objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews die zijn geschreven door mensen met klantervaring bij dit bedrijf.  


Wat is actie.deals?

 


Via actie.deals kunnen consumenten scherpe aanbiedingen kopen. De beste aanbiedingen zijn uit voorraad leverbaar. Je kunt bij actie.deals bijvoorbeeld profiteren van bulkdeals op het gebied van huishoudelijke en verzorgingsproducten, maar dat is nog niet alles. Denk onder andere aan producten met betrekking tot fitnessapparatuur, wonen, slapen of verrassende gadgets die bekend zijn van de tv.  


Afleveren

 


Het bedrijf werkt samen met koeriersbedrijf PostNL. Zij zullen er dus voor zorgen dat jouw pakket bij je thuis wordt afgeleverd. Op het moment dat je een bestelling plaatst zul je direct een orderbevestiging ontvangen. Op het moment dat jouw bestelling het magazijn van actie.deals zal verlaten, zul jij een e-mail ontvangen. In deze e-mail staat onder andere je Track & Trace informatie vermeld. Via de website jouw.postnl.nl kun je de status van je bestelling tot aan de deur volgen. Er wordt door het bedrijf aangegeven dat als je voor 14:00 uur besteld, je jouw bestelling de volgende dag in huis zal hebben. Als uitzonderingsdagen worden zondag en maandag aangegeven.  


Verzendkosten

 


Het bedrijf geeft aan dat ze meest alle artikelen op voorraad hebben. Op het moment dat dit niet zo is zal dit bij het betreffende artikel vermeld worden. Bestellingen kunnen alleen in Nederland en België worden afgeleverd. Mocht je een bestelling naar een ander land willen laten verschepen dan dien je contact op te nemen met de klantenservice. Het bedrijf zal dan haar best doen om dit gerealiseerd te krijgen. Mocht je iets besteld hebben en deze moet naar je verzonden worden, zullen er verzendkosten in rekening worden gebracht. De kosten die voor een verzending in rekening gebracht zullen worden bedragen € 4,95. Op het moment dat je artikelen voor meer dan € 75,- besteld, zal je bestelling gratis bij je thuisbezorgd worden.  


Klantenservice

 


De klantenservice van deze organisatie stelt altijd voor haar klanten klaar te staan. Voordat je contact opneemt doe je er verstandig aan een kijkje te nemen op de pagina met handige informatie. Daar vindt je belangrijke informatie m.b.t. bestellen, bezorgen, service, garantie en nog meer gegevens. Mocht jouw vraag (en antwoord) er hier niet tussen staan, dan vind je de informatie waarschijnlijk tussen veel gestelde vragen. Daar worden ook bijbehorende antwoorden vermeld. Je kunt altijd contact opnemen via het contactformulier. Je kunt ook een e-mail sturen naar vraag@actie.deals. Mocht je liever telefonisch contact opnemen dan is het telefoonnummer 088-7461002. De klantenservice is op werkdagen van 10:00 uur 's ochtends tot 16:00 uur 's middags geopend.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Ben je klant bij actie.deals? We zijn reuze benieuwd naar jouw ervaringen bij dit bedrijf. Welke producten heb je via actie.deals gekocht? Ben je tevreden over de kwaliteit? Ga je in de toekomst vaker iets kopen bij actie.deals? Was de bestelling op tijd bij het adres dat jij had opgegeven? Jouw mening is goud waard. We stellen het zeer op prijs als jij je visie over dit bedrijf deelt via deze pagina. Je leest hier louter objectieve en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen. Dat is mede te danken aan de mening die jij op deze pagina zult achterlaten.  

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (19)

Anderen bekeken ook