actie.deals

7.5

Bestellen

4.1

Service

6.8

Prijs

5.4

Levering

15.8%

Zou hier weer kopen

actie.deals

Ben je op zoek naar actiedeals? Ben je een scherpe aanbiedingen jager? Wellicht is actie.deals een geschikt bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview welke klantervaringen er bij dit bedrijf bekend zijn. Je leest hier objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews die zijn geschreven door mensen met klantervaring bij dit bedrijf.  


Wat is actie.deals?

 


Via actie.deals kunnen consumenten scherpe aanbiedingen kopen. De beste aanbiedingen zijn uit voorraad leverbaar. Je kunt bij actie.deals bijvoorbeeld profiteren van bulkdeals op het gebied van huishoudelijke en verzorgingsproducten, maar dat is nog niet alles. Denk onder andere aan producten met betrekking tot fitnessapparatuur, wonen, slapen of verrassende gadgets die bekend zijn van de tv.  


Afleveren

 


Het bedrijf werkt samen met koeriersbedrijf PostNL. Zij zullen er dus voor zorgen dat jouw pakket bij je thuis wordt afgeleverd. Op het moment dat je een bestelling plaatst zul je direct een orderbevestiging ontvangen. Op het moment dat jouw bestelling het magazijn van actie.deals zal verlaten, zul jij een e-mail ontvangen. In deze e-mail staat onder andere je Track & Trace informatie vermeld. Via de website jouw.postnl.nl kun je de status van je bestelling tot aan de deur volgen. Er wordt door het bedrijf aangegeven dat als je voor 14:00 uur besteld, je jouw bestelling de volgende dag in huis zal hebben. Als uitzonderingsdagen worden zondag en maandag aangegeven.  


Verzendkosten

 


Het bedrijf geeft aan dat ze meest alle artikelen op voorraad hebben. Op het moment dat dit niet zo is zal dit bij het betreffende artikel vermeld worden. Bestellingen kunnen alleen in Nederland en België worden afgeleverd. Mocht je een bestelling naar een ander land willen laten verschepen dan dien je contact op te nemen met de klantenservice. Het bedrijf zal dan haar best doen om dit gerealiseerd te krijgen. Mocht je iets besteld hebben en deze moet naar je verzonden worden, zullen er verzendkosten in rekening worden gebracht. De kosten die voor een verzending in rekening gebracht zullen worden bedragen € 4,95. Op het moment dat je artikelen voor meer dan € 75,- besteld, zal je bestelling gratis bij je thuisbezorgd worden.  


Klantenservice

 


De klantenservice van deze organisatie stelt altijd voor haar klanten klaar te staan. Voordat je contact opneemt doe je er verstandig aan een kijkje te nemen op de pagina met handige informatie. Daar vindt je belangrijke informatie m.b.t. bestellen, bezorgen, service, garantie en nog meer gegevens. Mocht jouw vraag (en antwoord) er hier niet tussen staan, dan vind je de informatie waarschijnlijk tussen veel gestelde vragen. Daar worden ook bijbehorende antwoorden vermeld. Je kunt altijd contact opnemen via het contactformulier. Je kunt ook een e-mail sturen naar vraag@actie.deals. Mocht je liever telefonisch contact opnemen dan is het telefoonnummer 088-7461002. De klantenservice is op werkdagen van 10:00 uur 's ochtends tot 16:00 uur 's middags geopend.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Ben je klant bij actie.deals? We zijn reuze benieuwd naar jouw ervaringen bij dit bedrijf. Welke producten heb je via actie.deals gekocht? Ben je tevreden over de kwaliteit? Ga je in de toekomst vaker iets kopen bij actie.deals? Was de bestelling op tijd bij het adres dat jij had opgegeven? Jouw mening is goud waard. We stellen het zeer op prijs als jij je visie over dit bedrijf deelt via deze pagina. Je leest hier louter objectieve en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen. Dat is mede te danken aan de mening die jij op deze pagina zult achterlaten.  

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (19)

verduisterings gordijn

Aktie deals .Wat ging er goed ??? Jammer dat je al een ster moet geven om de review te plaatsen, zelfs die ene ster zijn ze niet waard. Mensen koop er aub niets, Lees eerst de reviews van deze ongeinteresseerde bende. Wij hebben er een verduistering gordijn besteld van 150 x 250, meteen dat ik de bestelling aan klikte zag ik dat de maat verkeerd was. Meteen naar Actie Deals gebeld en de voor geprogrammeerde juf aan de telefoon uitgelegd of ze die bestelling wilde annuleren en een grotere maat wilde sturen. Ogenblik meneer ik kijk het even na, de juf kwam na een kwartier wachten weer aan de telefoon met een verhaal dat het gordijn in backorder stond maar zeker wel werd afgestuurd. Juffrouw dat was de vraag niet en opnieuw uitgelegd, Natuurlijk meneer sorry uw gordijn gaat morgen op de post. Nee juffrouw dat was weer de vraag niet, ik wil omruilen. Toen werd ze sjagarijnig en blafte dat , dat niet kon want het gordijn was al op gehaald door een koerier. Ik : juffrouw u verteld me in 3 minuten 2 x een ander verhaal, kunt u eerst eens naar me luisteren en dan uw verhaal doen ?? Nee u moet luisteren uw bestelling is al weg, ik weer Dat kan niet vanaf mijn bestelling was er 2 minuten later al contact met u en nu is het al weg ? Nee meneer dat heb ik niet gezegd uw bestelling is niet terug te draaien heb ik gezegd. Al 3x een ander verhaal in nog geen 5 minuten. Ik denk dat bij Aktie Deals toch wel een heel erg dom blondje aan de telefoon zit . Na 3 dagen nog geen gordijn ontvangen. Hoe denkt u nu over Aktie Deals??? Zou u, uw geld daar nog aan wagen ? Lees vooral alle reviews over dit "BEDRIJF " voor u iets besteld. Voor mij nooit meer Aktie deals, intussen bij Vida XL besteld, Is zelfs goedkoper en komt morgen al binnen waarvan ik de track and trace al heb. Ik houd u op de hoogte van Aktie deals totdat dit fatsoenlijk opgelost is. Het wordt slechter weer, dus heb tijd genoeg om dagelijks deze review aan te vullen Datum van ervaring: 06 november 2023

T

Theo

07-11-2023

1

Jacuzzi

Wij hebben dus ook een jacuzzi gekocht Na 3 weken het bad lek en de pomp kapot We kunnen er dus niks meer mee !! Contact met Actie Deals loopt weg moeizaam ( eigenlijk helemaal niet ) Je kan ze niet bellen allen via de mail Ik wacht nog op antwoord en wil weten hoe het nou geregeld gaat worden Ik wil mijn geld terug en ik stuur alles terug ! Ik hoef ook geen andere jacuzzi want ik vertrouw het niet meer

H

Hedwig van Beek

04-09-2023

0

Jacuzzi

Actie Deals is een waardeloos bedrijf.. Ik kocht een Jacuzzi waaraan allerlei koppelingen ontbraken. De klacht wordt afgedaan met de melding dat de klacht ontvangen is, en men er naar streeft binnen 5 dagen re reageren. `Nou vergeet het maar. Ik heb al 3 keer gereclameerd en nog geen enkele reactie ontvangen. Wees gewaarschuwd. `mijd dit bedrijf.

B

B. Rooyens

02-09-2023

0

Avenli London Spa

Ondeugdelijk materiaal en slechte communicatie 11 juni h/ebben we de Avenli London Spa (jacuzzi) besteld en gekregen. Aanvankelijk hebben we er plezier van gehad totdat het bad lek was. Hierover contact opgenomen met Actie Deals. Hallo 11 juni heb ik de avenli london spa gekocht bij jullie. Tot mijn grote verbazing is de jacuzzi zo lek als een mandje. Na het schoonmaken heb ik hem opgepompt. Er komt lucht uit de verwarmingsbuis en loopt leeg via dit kanaal. Zou graag een nieuw exemplaar ontvangen en of de aankoop terug willen. Jammer dat ik ondeugdelijk materiaal van u heb ontvangen. Vreemd dat het na 2 maanden al kapot is. Mocht u nog vragen hebben ben ik telefonisch bereikbaar. ........... Antwoord: Hartelijk dank voor uw bericht. Vervelend om te vernemen dat uw jacuzzi defect is. Graag verneem ik of de lucht via de connectors of het bad komt? Hiermee kan ik een nazending in orde maken. In afwachting verblijf ik, Met vriendelijke groet, Naomi van Dulken Klantenservice >>>>>>>>>>>>>>>>>> Dag Naomi! Allereerst bedankt voor je reactie. Ik zal trachten het euvel uit te leggen. Het bad loopt leeg via het verwarmingssysteem aan de binnenwand. Als je het bad hebt aangesloten zoals het hoort, loopt `ie leeg via het verwarmingssysteem. Ook als ik de 3 tussenstukken (connectors?) losmaak blijft het bad leeglopen. Hopend u voldoende geïnformeerd te hebben, Met vriendelijke groet, _____________________________ Beste Naomi, mevrouw van Dulken, Op 12 augustus heb ik even contact met u gehad omtrent onze jacuzzi. Heb in die email het euvel uitgelegd. Hoop dat ik snel duidelijkheid krijg omtrent de nazending, welke u heeft aangehaald. Ook ben ik benieuwd wat dit gaat inhouden aangezien ik momenteel geen gebruik meer kan maken van het product. Het is nog steeds defect. Krijg ik een nieuwe jacuzzi opgestuurd of krijg ik het aankoopbedrag teruggestort? Uiteraard ben ik bereid om de defecte jacuzzi (op uw kosten) terug te sturen zodat u onderzoek kan doen en/of als bewijs dat het product daadwerkelijk defect is. Graag verneem ik van u, Met vriendelijke groet, PS: Heb al diverse malen deze email verstuurd. Zou fijn zijn dat er antwoord gaat komen. Anders zie ik mij genoodzaakt andere stappen te ondernemen.

J

Jerzy Bos

23-08-2023

0

Jacuzzi

Jacuzzi besteld snel gekomen eenmaal uitgepakt en getest bleek de pomp enorme herrie te maken Vervolgens gemaild en gebeld naar de klantenservice die zijn overigens erg vriendelijk Uiteindelijk na ca 20 x bellen en mailen t kreng teruggestuurd moest ik ook nog zelf betalen 21 € en maar wachten op mn geld terug en na ruim 3 weken nog niet terug waardeloos bedrijf met Chinese troep koop hier nooit meer wat een actie van de dag miskleun

A

Ali de bruin

05-06-2023

0

K

Kobu

08-02-2023

0

deurbel

Ik zit nog steeds te wachten (inmiddels meer dan een week) op de onderdelen die ik bij de bestelling miste. Ook na 2 x telefonisch contact heb ik nog steeds niets ontvangen. Dus stuur ik het pakje nu maar retour. Jammer.

M

MARINUS Ripmeester

05-10-2022

0

PORTABLE DVD speler

Duidelijk oplichterij, ALLE tel. nr. opgegeven bij actie deals op online site zijn NIET bereikbaar . De opgegeven online tel. nr .bestaan niet. DVD was nog in garantie en bij garantie moet je volgens actie deal site, telefonisch contact opnemen met klantendienst....

H

HLEBKO .A.

06-09-2022

0

Jacuzzi

Een week later nog altijd niks binnen!!?? Waardeloze service dhl en actie deals. Ga hier niks meer kopen in ieder geval. eerste en laatste ervaring

E

Erica

08-07-2022

0

Vibrolegs apparaat of actie.deals

Wordt zojuist gebeld dat het apparaat niet leverbaar is. DUS ER STAAT ONJUISTE INFORMATIE OP DE SITE! Ze mogen wat anders aanbieden. Als ik wat anders had willen hebben, had ik wat anders besteld, nietwaar?? Nou maar hopen dat ik m'n geld terug krijg. Want innen duurt enkele seconden, maar terugstorten bij foutieve informatie en niet-leveren kan blijkbaar niet snel.

J

Juffrouw Poot

30-06-2022

1

Ik heb een pakket retour gestuurd

J

jOHAN

08-05-2022

0

koffieparaat

Ik wilde bestellen maar aangezien de reviews niet erg posetief waren heb ik gekozen om achteraf te betalen maar deze mogelijkheid werkt niet. Dus hoogwaarschijnlijk is dit een oplichtingspraktijk. Pas dus op en betaal nooit via iDeal

D

Dawit Solomon

06-04-2022

0

airfryer

Ik vind actie deals een hele goeie site. Ik ben heel blij met mijn airfryer.

S

Saliha

08-01-2022

0

motionciser

er zijn maar 2functies op in plaats van drie, de warmte en het trillen maar het stappen voor de spierfunctie vind ik niet HOE KOMT HET ? DOE IK IETS VERKEERD,,? voor mij weer een bedieglijke reklame!

L

lutgarde

19-10-2021

1

DR-Ho's motionciser.

Geweldig product voor een leuke prijs. Ga er zeker vaker kopen.

P

Piet van Gelder

22-09-2021

0

Pols bandage

Kapot product ontvangen wat vervangen worden maar nooit ontvangen. Oplichterspraktijken

W

Willy

16-09-2021

0

zeepdispenser

2x besteld, allebei stuk, geld terug gevraagd, geen response

L

Louis Debets

07-06-2021

0

Brace

Overal staat dat ze verzenden met post nl? Nou echt niet dus. Nu maar afwachten of het pakket überhaupt arriveert. Hard hoofd in na valse info. En benieuwd of artikel deugd

M

May

16-02-2021

0

9-2 2021

Post nl rijdt nu voor derde dag op rij mijn huis voorbij voor zo laat besteld en geleverd gaat niet op had ik after pay moeten doen track en tracé zegt elke dag tussen 12 en 14 bezorgen dus niet 1ste keer laatste keer dus

M

Margreet

13-02-2021

0