Ervaringen Acrylfoto.nl

Ben je het er ook mee eens dat jouw mooiste foto’s nou eenmaal een mooi plekje verdienen? Dan wil je een foto natuurlijk niet gewoon uitprinten en aan de muur prikken. Dan moet je ze eerst een speciale behandeling geven. Acrylfoto.nl kan dat voor je doen. Maar wat voor een kwaliteit foto’s op acryl zal deze fotowinkel verkopen? Zal de acrylfoto wel makkelijk aan de muur te bevestigen zijn? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Acrylfoto.nl de foto op acryl bij je thuis heeft bezorgd? En hoeveel zal je aan de klantenservice van Acrylfoto.nl hebben als de foto niet netjes is afgedrukt? Alleen mensen die al eens een foto door Acrylfoto.nl hebben laten afdrukken kunnen je hierover meer vertellen. Lees hun reviews om erachter te komen wat voor een foto’s op acryl Acrylfoto.nl nou echt aanbiedt. Hun meningen, cijfers, ervaringen en beoordelingen zullen je laten zien wat er van Acrylfoto.nl verwacht kan worden.

Over Acrylfoto.nl

Acrylfoto.nl is een fotobedrijf dat foto’s op acryl aanbiedt. Of nou ja, eigenlijk zijn het meer foto’s achter acryl omdat ze de foto’s achter een plaat acryl plakken. Daarvoor wordt de foto natuurlijk eerst afgedrukt op, volgens Acrylfoto.nl, hoogwaardig fotopapier. Aan de achterzijde wordt dan een dibond paneel bevestigd, Op die manier krijg je een mooie foto op acryl die overal in je huis een echte blikvanger kan zijn. Je kunt hem aan de muur van je woonkamer hangen maar ook ergens op je slaapkamer neerzetten. Hier heeft Acrylfoto.nl dan ook verschillende bevestigingsmogelijkheden voor. Voor afdrukken van kleiner formaat is er een plexiglazen voetje waar de foto in kan worden gezet. Op die manier kun je hem op een kast, op tafel of in de vensterbank zetten. Hetzelfde geldt voor een mini-ezel. Er zijn verder nog kleefplaten en ophangprofielen in diverse maten verkrijgbaar waarmee de foto op de muur bevestigd kan worden. Afstandhouders zorgen ervoor dat er een zekere ruimte tussen de muur en de foto blijft ontstaan, iets wat de foto meer diepte zal geven.


De Consumentenbond over acrylfoto's.

Diensten van Acrylfoto.nl

Je kunt via de website van Acrylfoto.nl heel makkelijk een foto op acryl bestellen. Je hoeft alleen maar de foto te uploaden en aan te geven wat voor een formaat je wilt. Natuurlijk moet je wel even de betaling afronden. Dan zal de bezorgservice van Acrylfoto.nl de foto naar je huis of naar een ophaalpunt bij jou in de buurt sturen. Ook is er een Acrylfoto.nl klantenservice die je kan helpen als je dat nodig mocht hebben.

Klachten, Complimenten en Tips voor Acrylfoto.nl

Heb je ooit eerder een foto op acryl besteld via Acrylfoto.nl? Dan willen wij graag weten wat jouw ervaring met deze fotowinkel is. Hoe makkelijk was het nou echt een foto te uploaden en te bestellen? Ben je tevreden over het eindresultaat van de acrylfoto of heb je toch nog op- en aanmerkingen? En wat zal de klantenservice van Acrylfoto.nl te zeggen hebben als je een vraag over hun accessoires om de foto uit te stallen hebt? Schrijf je eigen Acrylfoto.nl review en laat ons weten hoe jij over deze fotowinkel denkt.

Acrylfoto.nl
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

10
100% Zou hier weer kopen!

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Leveren

10

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Foto afdruk verlijmd achter acrylaat

Schrijf zelf een review over Acrylfoto.nl

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)