NederlandReview

  Ervaringen AALO Opleidingen

  Wil jij een opleiding volgen bij AALO? Neem dan eerst een kijkje bij de reviews van studenten die al een opleiding gevolgd hebben bij de opleider. Ze vertellen je alles over hun ervaringen met de verschillende opleidingen, zodat jij precies weet wat je kunt verwachten. Zijn de opleidingen namelijk zwaar? Heeft een diploma bij AALO veel waarde voor je toekomst? Krijg je professioneel les? En zijn de opleidingen betrouwbaar? Dit zijn vragen waar je het antwoord op moet weten voordat je aan een nieuwe opleiding begint. Lees op NederlandReview de beoordelingen van andere studenten en je kunt de beste keuze maken voor jouw volgende studie.

  Over AALO

  Sinds 1996 wordt AALO gezien als de grootste kwaliteitsopleider op het gebied van fitness, body & Mind en gezondheid. AALO bestaat uit verschillende academies die zijn onderverdeeld in verschillende opleidingen. In totaal zijn er meer dan 50 opleidingen te vinden. Je kunt een opleiding volgen bij de Fitness Academie, Yoga Academie, Pilates Academie, Voeding Academie, Groepsfitness Academia en HBO Academie. De individuele academies zijn erkend door hun specifieke brancheorganisaties. De opleider zelf is erkend door Europe Active, die de Europese gezondheidssector vertegenwoordigt. De opleider garandeert hun studenten daarom altijd de beste kwalitiet.


  Zo ziet een les voor Fitness Trainer eruit bij AALO.

  Waarom AALO?

  – Je studeert bij de beste fitnessopleider in de BeNeLux. Al jaren staat AALO op nummer 1 op de ranglijst voor fitnessopleidingen in Nederland, België en Luxemburg.
  – Hierdoor ontvang je het hoogste diploma in de fitnessbranche. Alle studenten die slagen bij AALO behalen een waardevol diploma die hen zal helpen in de toekomst.
  – Je krijgt op het hoogste niveau les. De docenten bij AALO worden niet voor niets Master Trainers genoemd. De lessen worden altijd gegeven door echte professionals.
  – Het lesgeld is extra voordelig. AALO vindt het belangrijk dat iedereen de opleidingen kan volgen en verzekerd hun studenten van lage kosten.
  – Ook na je opleiding blijft AALO je helpen. Nadat je de opleiding behaald hebt, profiteer je nog altijd van het AALO-netwerk.

  Neem contact op met AALO

  Heb je vragen over de verschillende opleidingen? Ben je op zoek naar advies voor je studiekeuze? Of wil je een klacht melden? Neem dan contact op met de klantenservice van AALO. Op de contactpagina op de website staan alle contactgegevens vermeld. Je kunt hier het contactformulier invullen, maar je kunt ook gebruikmaken van het telefoonnummer. De veelgestelde vragen zijn door AALO al beantwoord, neem hier dus eerst even een kijkje. Verder kun je voor advies ook vrijblijvend de brochure aanvragen.

  Jouw ervaringen met AALO

  Heb jij een opleiding gevolgd bij één van de academies? Laat andere studenten dan weten hoe een dag als student bij de opleider eruit ziet. Of geef je les aan de studenten? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met AALO. Is het lesgeld echt extra voordelig? Kun je snel slagen? En helpt het diploma voor je toekomstplannen? Geef jouw beoordeling. Andere studenten horen graag van je!

  Lees hier reviews en beoordelingen over de opleidingen van AALO. Wat zijn de ervaringen van andere studenten met de Fitness Academie? Ontdek het hier!

  AALO Opleidingen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over AALO Opleidingen

  Uw beoordeling