NederlandReview

  Ervaringen A2 Deals

  Houd jij ook zo van goedkope deals, trendy artikelen en de nieuwste gadgets op allerlei gebied? Dan kun je eens een kijkje nemen op A2 Deals, hier bieden ze een zeer gevarieerd assortiment aan producten aan tegen de scherpste prijzen. Wat anderen van de prijzen en de service vinden lees je hier op NederlandReview.

  Over A2 Deals


  De moderne consument weet zijn weg op het internet te vinden, en profiteert daardoor van de vele koopjes die er te vinden zijn. A2 Deals is zo’n aanbieder van allerlei trendy artikelen die zij tegen zeer scherpe prijzen kunnen aanbieden doordat ze grootschalig inkopen. Dit doen zij met een team van inkopers die wereldwijd de mooiste deals opzoekt. Het assortiment is zeer ruim te noemen en wisselt constant, zodat er voor iedereen wel wat van zijn/haar gading te vinden is. Wanneer je geen speciale aanbieding wilt missen, kun je je abonneren op hun nieuwsbrief zodat je altijd op de hoogte wordt gehouden van het nieuwste aanbod.


  Een stukje rijden over de nieuwe vijfbaansweg van de A2 

  Diensten


  Wanneer je op de startpagina van de website bent zie je meteen een flink aantal aanbiedingen staan. Wil je wat specifieker naar iets op zoek gaan, dan kun je onder het kopje ‘Shoppen’ kiezen uit de volgende categorieën:

  • Exclusieve Deals
  • Speelgoed
  • Verzorging
  • Fashion
  • Elektronica
  • Outdoor
  • Wonen en Leven

  Je kunt tussen de deals allerlei dingen vinden zoals een automatische tandenstokerbox, lichtgevende teddyberen, cameralenzen, make up sponsjes, ook leuk als je geen cadeautje voor iemand weet te verzinnen die alles al heeft.

  Levering en betaling


  Wanneer je een bestelling bij A2 deals plaatst die direct vanaf de leverancier vanuit Azië gratis geleverd wordt, dan kan de levering tussen de 1 tot 3 weken duren. Bij alle producten kun je de verwachte levertijd vinden. Alle overige producten heb je gemiddeld binnen twee werkdagen in huis. Je kunt je bestelling betalen met iDeal, Afterpay, PayPal of Creditcard. Daarbij krijg je bij iedere euro een A2 Coin. Deze kun je opsparen voor kortingen op een bestelling, 20 A2 Coins zijn bijvoorbeeld € 1,00 waard.

  Klachten


  Wanneer je iets koopt bij A2 Deals heb je 30 dagen bedenktijd, binnen welke je altijd het product zonder opgaaf van redenen retour mag sturen. Wanneer je een klacht hebt dan moet je deze zo snel mogelijk opsturen naar A2 Deals. Je ontvangt hierop binnen 14 dagen een reactie. Ook kun je de klacht indienen via het klachtenformulier op de website van Thuiswinkel.org. Deze wordt dan zowel naar A2 Deals als Thuiswinkel.org gestuurd. Als consument moet je hen 4 weken de tijd geven om een klacht in onderling overleg op te lossen. Hierna ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.

  Wat is jouw ervaring als klant van A2 Deals?


  Ben je tevreden over de producten die je geleverd hebt gekregen? Was de kwaliteit dat wat je ervan verwacht had of ging het al gauw stuk? En hoe was de levertijd, klopt die met wat ze op de website beloven? Alle ervaringen van klanten van A2 Deals zijn welkom hier op NederlandReview. Zo kunnen wij elkaar helpen om bedrijven en diensten beter te leren kennen.

  Zijn de aanbiedingen van A2 Deals echt goedkoper dan waar maar ook en leveren ze de producten snel aan huis, of valt de ervaring met de service tegen?

  A2 Deals
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  2.8
  14% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  3.8
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  3.2
  Leveren
  rating
  2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over A2 Deals

  Uw beoordeling

  onbetrouwbaar

  in april een drinkbus besteld, nooit iets aangekregen, krijg geen antwoord op mijn mails of krijg mijn mails terug omdat ze niet afgeleverd kunnen worden ! Zou er NOOIT meer kopen !!!!!!

  Door: Annick In t Ven17-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  besteld, betaald, nog niets ontvangen

  op 26 augustus 18 bestelling geplaatst , 6 weken later nog niets ontvangen. er wordt niet gereageerd op door mij verzonden mail. Eerste en laatste keer dat ik hier iets heb besteld.

  Door: suzy09-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Niet bestellen bij A2 deals

  Bestelling geplaatst, meer als een maand later kijg ik een mail dat er iets is misgelopen en dat mijn bestelling niet is doorgegaan. De vraag wordt gesteld of ik alsnog het product wil. Ik geef aan van wel. Weer een aantal weken later nog steeds niets ontvangen. Telefonisch contact opgenomen en blijkbaar weer iets mis gelopen en mijn mail is verloren gegaan klinkt het. Heb gevraagd om mijn geld terug te krijgen en ze zouden het terug storten!!! Ben in blije afwachting. Intussen hetzelfde product bij Bol.com besteld en nog goedkoper ook...

  Door: Bex Veerle14-08-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Niet te vertrouwen

  Besteld, nooit wat ontvangen! Geen enkele reactie op e-mails of chatbot. Geen geld terug gekregen.

  Door: Nicole14-07-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Geen gehoor en incompleet

  Heb incomplete bestellingen (2dingen besteld) en heb erover gemaild, via de chat (wat een belachelijke robot blijkt te zijn) en proberen te bellen maar geen gehoor. Als ik t retour stuur zonder gehoor en melding kost t me ook nog 6,95! Ipv gratis ivm incompleetheid. Zeer slechte ervaring en klauwen met geld gekost en een service van 3x niks!

  Door: Fam Maessen21-06-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  helemaal geen gehoor

  11 januari iets besteld,(levertijd 1-4 weken) maar nog niks ontvangen geen gehoor bij bellen, chatten of mail. Echt nu geen vertrouwen meer in. Ik had gekozen voor afterpay dus gelukkig nog niks betaald. Helaas heb ik nu wel al 2 aanmaningen gekregen van afterpay dat ik nu moet betalen anders kan er een boete volgen dit vind ik dus nog veel erger!!! ik heb gemaild om de koop te ontbinden maar zoals je al raad geen gehoor

  Door: nicole22-02-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Geen gehoor na niet levering product

  3 december 2017 product besteld. Nu 10 februari 2018 nog geen gehoor na verzoek tot duidelijkheid mbt het niet geleverde product. Aan het lijntje gehouden.
  Zeer slechte service.
  Zal nooit meer bij A2deals iets bestellen.

  Door: egbert 10-02-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  FAQ

  Is A2 Deals een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 7 ervaringen geplaatst over A2 Deals. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2.8 gekregen, waarbij 14% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is A2 Deals actief?

  A2 Deals is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel, Winnen & Gratis

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van A2 Deals gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.