NederlandReview

    Ervaringen Helpling

    Waarom zou u kopen bij dit bedrijf, Helpling? Helpling helpt u binnen een minuut aan de beste schoonmaakhulpen bij u in de buurt. Het is heerlijk om te zien hoe ook u een goede hulp voor het schoonmaken kunt vinden. Helpling bemiddelt zelfstandige hulpen met mensen welke op zoek zijn naar een goede hulp voor het schoonmaken. Er is een uitgebreide selectiemethode met onder andere een verklaring van goed gedrag, voordat een hulp bemiddelt wordt door Helpling.  Ook worden ze door de klanten iedere keer na iedere schoonmaak beoordeeld. Op die manier is het mogelijk om een goed beeld van de mogelijkheden te krijgen van een kwaliteitsschoonmaak. Op Nederlandreview.nl worden niet zo zeer de hulpen beoordeeld, maar voor het bedrijf Helpling. Natuurlijk zal de eindklant dit vaak als een zien. Het is echter goed om de beoordelingen van anderen over een bedrijf als Helpling goed te lezen. Hierdoor is het mogelijk om volop te genieten van de verschillende reviews. 

    Over Helpling
    In een paar stappen kunt u een goede hulp zoeken en vinden op Helpling. U start met het invoeren van uw adres, dan de datum en tijd wanneer de hulp moet komen. Hierna kunt u al gaan genieten van een mooi en schoon huis. Simpel en snel.   

    U wilt een vaste hulp boeken?
    Het is ook mogelijk om een vaste hulp te boeken. U kunt de hulp dan iedere week of iedere twee weken langs laten komen. Het systeem kan de persoon reserveren voor deze momenten. Wel zo fijn. Als u trouwens een keer een schoonmaak ronde moet afzeggen dan kan dit tot 48 uur van tevoren. 

    Het selectieproces 
    Eerst is er een selectie op basis van het CV. Hier moeten twee referenties bij zijn. Ook wordt gekeken naar de motivatie en de werkervaring. Het is de combinatie natuurlijk van meerdere factoren. Ook is het belangrijk dat de Nederlandse of de Engelse taal goed beheerst wordt. Ook moet er een verklaring omtrent gedrag overlegt worden.  

    Het is de missie van Helpling om Nederlandse huishoudens te ontzorgen op een veilige en gemakkelijke manier. In 2014 is Helpling gestart in Amsterdam. Tegenwoordig zijn ze actief in bijna 50 steden en zijn er al 50.000 klanten. De dienst is trouwens in 12 landen actief 

    Helpling doet ook aan kortingcodes. Hoe dat precies werkt en hoe u deze kortingen kunt invoeren, dat kunt u bekijken in dit filmpje:


    Diensten van Helpling
    Helpling bemiddelt tussen mensen welke graag een schoon huis willen hebben en schoonmakers in het hele land. Ze gebruiken hiervoor een website en ook een app voor op de smartphone. Hierdoor is het mogelijk om snel iemand te vinden voor de schoonmaak van uw huis.

    Klachten, tips en complimenten over en voor Helpling
    Misschien is er een klacht? Of misschien een tip of compliment? Neem dan contact op met Helpling. Ze nemen niet alleen de complimenten graag in ontvangst, maar ook de klachten. Op die manier is het namelijk mogelijk om de dienstverlening snel en gemakkelijk te verbeteren.  Wel zo fijn. 

    Uw mening over Helpling
    Heeft u een persoonlijke ervaring met Helpling? Laat dan op Helpling een beoordeling achter over hun dienstverlening. Op die manier is het mogelijk voor anderen om te zien hoe goed ze daadwerkelijk zijn. 

     

    Lees ervaringen van klanten van helpling die u voorgingen met het boeken van een schoonmaker. Lees eerst ervaringen voordat u boekt! Kijk op NederlandReview.nl

    Helpling
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (127)

    7,6
    76% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    8

    Service

    7,6

    Prijs

    7

    Leveren

    7,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Huishoudelijk hulp

    Fer06-12-2018

    Ik heb hier hoop klachten mogen lezen, dus wilde dit gebruiken om mezelf te promoten:))
    Verstuur me gerust een e-mail, als u een eerlijke hulp wilt
    Ferhun1973@outlook.com
    Tot Snel:)
    Fer

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    No way

    Zsu27-10-2018

    Omdat ik mijn been heb gebroken, heb ik een schoonmaakhulp ingeschakeld. Ze was op tijd, deed alles netjes, maar toen ze weg was merkte ik, dat mijn tv bekrast is. Zij beweert dat ze alleen de rand heeft schoongemaakt, maar daar zitten ook krassen op en wat erger is, ook op het beeldscherm. Gebeld met Helpling, die zou een schadeformulier toesturen, maar ze melden alvast: er is een eigen risico aan de verzekering gebonden. Waardeloos bedrijf, ik laat mijn rechtsbijstandverzekering het afhandelen met ze.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    4

    Oplichters

    Abr16-10-2018

    Oplichetrs!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Niet bijster gezonde medewerkers.

    Froukje14-08-2018

    Mijn vaste hulp heeft haar been gebroken en is dus een week of zes uitgeschakeld. Aangezien ik niet in staat ben zelf de schoonmaak te doen moest er dus vervanging komen.
    Toevallig hing zo'n beetje heel Leiden vol met posters van Helpling.
    Dat leek mij dus de ideale oplossing.

    Ik heb tot drie keer toe een hulp aangeboden gekregen en hoewel ik ook strijkhulp had aangegeven had geen van drieën dit op hun to do lijstje staan.

    Tevens hebben ze alle drie op de dag van de eerste afspraak zich afgemeld. De eerste werkte opeens niet meer voor Helpling, de tweede was een ziekenhuisafspraak vergeten en de derde was een uur tevoren van z'n fiets gevallen en moest het van de dokter rustig aan doen.

    M.a.w. we zijn vier weken verder en ik heb nog geen schoonmaakhulp gezien.
    Dan kunnen ze een hele stad wel volhangen met posters, maar als er vervolgens niemand komt opdagen is dat ook weggegooid geld

    Ik ben wel klaar met deze club.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Slechtste service ooit

    Dennie02-06-2018

    Helpling is werkelijk de slechtste service die ik ooit van mijn leven heb meegemaakt. In een korte tijd hebben we 5 verschillende schoonmaakhulpen gehad die er

    OF geen bal van schoonmaken begrepen
    OF de afspraak annuleerde omdat ze lekker op het strand ij slaap zijn gevallen (echt gebeurd) of "de bus hadden gemist"
    OF je hebt 1x iemand die het wel begrijpt die daarna niet meer kan.

    Ik ben er helemaal klaar mee dat je je plannen netjes aanpast om vervolgens constant geannuleerd te worden.
    Daarnaast verplichten ze je minimaal zoveel maanden vast te zitten aan deze bar slechte service.

    Voor ons nooit meer!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    beter een ander forum gebruiken

    Lars27-05-2018

    doe het jezelf niet aan, je zit aan ze vast als je een achterlijke schoonmaakster heb. Dan doen ze alsof je een nieuwe krijgt maar dan mag je 50 euro extra betalen en wat je daarvoor terugkrijgt weet je niet. Ik betaal nu alles in 1keer af, ik neem mijn verlies en ik ga via een ander forum eenmalig bemiddelings kosten betalen als het wel/niet klikt met mijn schoonmaakster. En als het niet klikt, dan betaal je niet en dan zoeken ze weer door naar een ander voor maar 12,50.
    Helping lijkt een profesioneel opgezet iets maar ze hebben alleen een goede website bouwer.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Doe het jezelf niet aan

    Gem11-05-2018

    Ga lekker zitten, doe je voetjes omhoog en ik neem je mee in de Never Ending Story van mijn ervaring met Helpling. In mijn huisje is het niet bepaald vies of zo maar toch af en toe iemand hebben die de boel grondig schoonmaakt is wel fijn.
    Dus daar was Helpling met al hun bombarie, vrolijk ogende posters, beloftes was blinkende keukens en breed lachende schoonmakers (inc rubberen handschoenen). Ja ook ik ben daar voor gevallen heb een boeking gemaakt. De eerste ging vlekkeloos (sorry, het moest), de tweede boeking ook..
    Maar blijkbaar is er een limiet aan boekingen die goed kunnen gaan bij Helpling en bij de volgende boeking kwam een vriendelijke dame met goede moed de boel poetsen, stoffen en opruimen waarna ze met de noorderzon verdween. Ik heb bij de telefoon gezeten, op haar gewacht maar zelfs een telefoontje of twee later kon de klantenservice mij vertellen dat deze dame voor hun ook spoorloos was.
    Vol verontschuldigingen en tenenkrommende beloftes werd er een nieuwe dame gevonden voor mijn ienieminie huisje... die nog voor het bezoek aangaf niet meer terug te komen.
    Nu begon het toch wel een beetje te knagen... heb ik al mijn goede beurten opgebruikt??
    Weer een telefoongesprek voor met "Ik begrijp het" en "Het spijt ons" en natuurlijk een nieuwe belofte om iemand te vinden. Nog geen uur later werd ik gebeld dat het ze niet ging lukken om iemand te vinden.

    Nou hoor ik je denken: potverdorie, daar kom ik nooit meer terug.
    Maar ik ben erg vergevingsgezind en wilde de luitjes nog een laatste kans geven. En vol goede moed vulde ik een schoonmaakverzoek in. Bingo! Binnen een uur had ik iemand aan de haak geslagen en ja - deze zou ECHT komen.

    Of niet... een paar dagen later werd er vriendelijk via de mail gemeld dat OOK deze medewerker niet meer werkzaam zal zijn bij Helpling. Op zich ben ik best redelijk, ik bedoel, kijk maar eens naar hoe vaak ik vol hou! Maar nu is het een wedstrijd geworden... ik besloot een test te doen, en vulde een laatste keer een verzoek in.. Misschien ook wel een beetje om het lot te tarten.. wie weet.. en beetje masochisme hebben we allemaal wel in ons.

    En de nieuwe boeking ook maar meteen een klachtenformulier ingevuld.. waar je lang naar moet zoeken, (5 clicks en niet bestempeld als klachten formulier.. zucht)

    Zou ik het aanraden om Helpling te gebruiken? Hell no. Bespaar jezelf de stress en struin gewoon de oproepjes bij de supermarkt af. Scheelt tijd en frustratie.

    Ben jij benieuwd of ik ooit nog een degelijke schoonmaker via hun kan boeken? Ik ook!
    Maar tot die tijd zeg ik - doe het jezelf niet aan.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Zonder afzegging niet op komen dagen

    V van Hoven09-05-2018

    Hulp kwam niet opdagen zonder bericht. Klantenservice slecht bereikbaar. We kregen uiteindelijk te horen dat ze ziek was. Dat kan natuurlijk gebeuren maar dat je er dan zelf achter aan moet bellen om dat te achterhalen is heel vervelend. Ondanks dat ik om mij heen al veel slechte ervaringen had gehoord (heel vaak afzeggingen) wou ik het toch een keer proberen. Helaas tot dezelfde conclusie moeten komen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    A SCAMMER & BAD CUSTOMER SERVICE

    V19-04-2018

    we just booked a helper through helpling for the next 3 months. But suddenly after 2 times of their service, our helper suddenly cancelled our booking without any reasons and without any call from Helpling company & our helper! Suddenly 3 months later, Helpling CHARGED us the cancellation fee for 50 euro!!! THIS company is such a SCAMMER & DECEIVER!!!! Don't book through helpling!! other helper platform is so much better!!! we booked and we got call directly how the service was, but helpling do nothing and only want our money!!!! We called CUSTOMER CARE helpling to usk about this problem but they didn't listen and still charged us!!! such a scammer!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Klantonvriendelijk helpt niet

    Judith van der Woude22-08-2017

    Het schoonmaken zelf ging redelijk maar de service van helpling is een ramp. Door een technische fout klopte de oorspronkelijke bestelling niet een ook het inloggen liep vast. Daardoor hadden we in eens wekelijks in plaats van tweewekelijks een schoonmaakster . Dat is uiteindelijk omgezet maar nu moeten we boete betalen voor het opzeggen omdat we aan de minimumeisen van een wekelijkse boeking moeten volldoen.
    Kortom ze falen zowel op technisch als ook op klantvriendelijkheid.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Vele problemen

    Bert Stevens10-08-2017

    Typische startup met bijkomende problemen.
    - 5x meegemaakt dat teveel in rekening werd gebracht
    - 1x bedreigd door een schoonmaker, en helpling liet me nog betalen ervoor ook
    - Ik zocht iemand die ook wil strijken, maar tot 2x toe iemand in huis gehad die dat toch niet wilde.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Dun gezaaid

    Debbie01-08-2017

    2x een schoonmaakster via Helpling. Ik wilde 3 maanden inschrijven voor een vaste hulp. Kreeg 2x een andere schoonmaakster die beiden voor eenmalig waren. Wacht nu al 9 dagen op bericht voor een andere schoonmaakster maar blijkbaar zijn deze dun gezaaid. Baal dat ik er nu nog 2 maanden er aan vastzit.. Word erg onrustig van al die wisselingen en dan elke keer weer een ander in mijn huis.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Goed

    Mariska04-07-2017

    Ik heb al een tijdje dezelfde schoonmaakster en het bevalt me bijzonder goed. Niet de goedkoopste, maar complimenten voor hoe zij mijn huis bijhoudt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Slecht ervaring

    Stavroula07-06-2017

    Ik heb geen hulp van deze site ooit gekregen, zij sturen e-mail dat zij proberen iets voor mee te vinden....
    Zij booken ook geld voor niks. Ik vind de service zo schlecht.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    slechte werkmentaliteit

    K. Meertens22-03-2017

    In korte tijd heb ik 5 schoonmakers gehad. Vaak kwamen ze de eerste keer op tijd, ze waren altijd erg aardig en ze werkte hard. Daarna kwamen ze óf (veel) te laat, óf ze belden af op het moment dat ze eigenlijk voor de deur hadden moeten staan, óf ze kwamen niet opdagen.
    Het vervelende is dat mijn huis nu al een maand niet is schoongemaakt. Ik doe het niet omdat er én geen tijd voor hem én de schoonmaker eerdaags verwacht en die komt vervolgens op het laatste moment niet opdagen. Helpling biedt aan dezelfde dag nog iemand anders te organiseren, maar lukt niet omdat het te kort dag is. Dat snap ik ook, maar heb ik maar 1 dag per week tijd om de deur voor een schoonmaker open te doen. Lukt het niet op deze dag, dan zijn we weer een week verder.
    Kennelijk ligt de loyaliteit van de schoonmakers niet bij de klant en evenmin bij Helpling. Ik verbaas me elke keer weer over zo'n waardeloze werkmentaliteit.

    Francisca Wals31-05-2017

    Beste dhr of mvr Meertens, Voor NRC Handelsblad maak in een artikel over internetplatforms zoals Helpling, de voor- en de nadelen ervan. In je reactie verwoord je de mogelijke nadelen van Helpling treffend. Zou je mij iets meer over je ervaring met Helpling willen vertellen? Ik hoor graag van je, op korte termijn mocht dat lukken. Je kunt me bereiken via f.wals@nrc.nl. Vriendelijke groet, Francisca Wals

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    helpling top

    petra doyle09-03-2017

    goede ervaring snel geregeld goed schoongemaakt echt een top hulp erg aardig en beleeft

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    aanrader

    mvr09-03-2017

    erg tevreden met deze service, ik hoop dat ze snel uitbreiden met huis-en tuin-hulp.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Makkelijk geregeld en goed resultaat

    Ruud02-03-2017

    Het is online allemaal erg makkelijk te regelen en ben tevreden met het resultaat.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Goede ervaringen!

    Monique 02-03-2017

    Wij werken nu een aantal weken met een hulp via Helpling. En het is een zeer prettige ervaring. We hadden en ontzettend goede hulp via Helpling, maar zij ging stoppen ivm een verhuizing.
    Daarna heeft Helpling verder gekeken voor een nieuwe hulp. Helaas hadden we een hulp gekregen die heel aardig was maar niet schoonmaakte zoals wij het wilden. Dat was geen probleem, we kregen weer een nieuwe hulp. Helaas kwam zijn zonder bericht niet opdagen. Helpling reageerde daar meteen heel goed op en nu hebben we een fantastisch hulp weer waar we mee doorgaan.
    De contacten met Helpling zijn erg goed en prettig. Ze ondernemen snel actie. Een aanrader dus!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Goede (eerste) ervaring!

    D. van Bokhoven25-02-2017

    Via via had ik van Helpling gehoord. Bij het boeken had ik een voorkeur aangegeven voor de hulp die ik graag wilde. Dat was via de website te regelen. Op de afgesproken dag was hij keurig op tijd en hebben we eerst besproken wat er wel of niet moest gebeuren. Omdat het ons oude huis was wat schoongemaakt moest worden was ik zelf niet aanwezig. Maar dat was geen enkel probleem. Tussendoor hield hij mij op de hoogte van de vorderingen en stelde af en toe voor om iets extra's te doen.Goed inzicht dus! Hij had wel een uurtje langer nodig dan was afgesproken maar het resultaat mocht er zijn! Al met al een goede ervaring en een schoon huis wat we met een gerust hard kunnen overdragen aan de nieuwe bewoners!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    tevreden

    Helma 24-02-2017

    Eindelijk weer eens goede hulpen gehad. Helaas moest de eerste als snel stoppen omdat ze tussen banen moest kiezen, maar Helpling heeft gezocht en meteen weer een ander gevonden. Blij! Want ook deze hulp is goed. Het werkt dus echt. Ik heb ook gemerkt dat de hulpen gescreend worden op initiatief, doorwerken en betrouwbaarheid, etc. Ik blijjf bij Helpling.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Helemaal top!!

    Sylvia 22-02-2017

    Voor het eerst een boeking gedaan via Helpling, zo eenvoudig dat een kind de was kan doen. Vandaag is Majda voor het eerst langs geweest en heeft m'n verwachtingen overtroffen. Had ik het idee dat ik na 3 uur een paar schone ruimtes zou hebben, blijken dat twee etages te zijn. Majda was keurig op tijd en is heel prettig en ontwapenend in de omgang. Als een tornado is zij door het huis gegaan en heeft dankzij haar eigen werksysteem meer gedaan dan ik had verwacht. Over de kwaliteit van haar werk ben ik zeer tevreden en ik kijk dan ook uit naar de volgende keer.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Doe het zo weer

    Gijsbert van der Heijden13-02-2017

    Ben er tevreden over. Makkelijk bereikbaar, snel beschikbaar, de schoonmaker die kwam was uiterst efficiënt en effectief en vriendelijk en rustig bovendien. Je betaalt er wat voor maar voor een corporate advocaat betaal je dertig, veertig keer zoveel en wat levert dat nou eigenlijk op?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Alles prima en snel geregeld

    Lieke van der Mark10-02-2017

    Online een hulp geboekt omdat ik minder valide ben geworden en alles zo`n beetje op manlief neerkwam die een voltijd baan heeft.
    Ik wilde graag op vrijdag hulp zodat ons huisje lekker schoon is voor eventueel bezoek in het weekend. Ik kreeg een hulp aangeboden die ik geaccepteerd heb en ben heel erg blij met Felicia Margine, huisje heerlijk schoon en dat is zo fijn als je het zelf niet meer kunt. Zij luistert goed naar hoe ik dingen graag wil hebben en werkt heel hard. Zij heeft meer gedaan gekregen dan ik verwachtte. Ze staat voorlopig geboekt online en hou haar ook heel graag, lieve meid is het!!
    Ik ben erg blij met helpling en speciaal met mijn hulp, de klik was er gewoon :)

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Geen vertrouwensband en boete

    Piet05-02-2017

    De schoonmaker heeft de vrijheid om ieder moment op te zeggen, terwijl je als nieuwe klant 3 maanden verplicht moet afnemen. Dit betekende voor ons in de praktijk wisselende schoonmakers, zonder vertrouwensband. Het is iedere keer weer een verrassing wie je treft en sleutels afgeven is af te raden. De klantenservice rekent je al te graag 50 euro boete indien je niet meer wenst af te nemen, zoals wij na een tijdje hebben besloten. Bedenk of je dit wilt voordat je bij ze afneemt.

    Francisca Wals31-05-2017

    Beste Piet, Voor NRC Handelsblad maak in een artikel over internetplatforms zoals Helpling, de voor- en de nadelen ervan. In je reactie verwoord je de mogelijke nadelen van Helpling treffend. Zou je mij iets meer over je ervaring met Helpling willen vertellen? Ik hoor graag van je, op korte termijn mocht dat lukken. Je kunt me bereiken via f.wals@nrc.nl. Vriendelijke groet, Francisca Wals

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Helpling - goede service

    Imco van Gent30-01-2017

    Helpling is super om een schoonmaak(st)er te boeken. Zelfs toen ik op korte termijn (volgende dag) een schoonmaakster nodig had en dit eigenlijk niet meer via de site kon, werd ik telefonisch geholpen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Makkelijk hulp met schoonmaken

    Elsbeth Bettink29-01-2017

    Super makkelijk om even wat extra hulp bij het schoonmaken in te huren via helpling. Het is makkelijk en snel en bijna altijd kan er iemand op het gewenste tijdstip. De meeste schoonmakers zijn super goed en vriendelijk. Helaas is de kwaliteit van de schoonmaak afhankelijk van de medewerker die je krijgt. De beoordeling van andere gebruikers zegt niet altijd wat, maar minder goede zijn de uitzondering. Als het mis gaat en je niet tevreden bent of iemand komt niet opdagen, dan laat de service wel wat te wensen over, helaas. Je wordt wel gebeld, maar een echte oplossing komt er niet.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Tevreden!

    Miguel26-01-2017

    Al een tijd klant bij Helpling en erg tevreden. Altijd goede krachten die correct zijn, vriendelijk en grondig schoonmaken. Ook fijn dat er bij vakantie of ziekte een vervanger geregeld kan worden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Prima schoonmaakster

    Jacques Sjouwerman25-01-2017

    Wij hebben ervaring met schoonmaakster Fatiha en die is prima!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super bedrijf

    Marja Mudde25-01-2017

    Helpling is voor mij een super bedrijf gebleken!
    Al geruime tijd boek ik bepaalde perioden een helpling medewerker voor het schoonmaken/houden van mijn huis.
    Ik ben uitermate tevreden met de wijze van opzet.
    Minpuntje vind ik de verwerking van aanpassingen, deze kan ik via de site niet zelf gerealiseerd krijgen tenzij ik dit via een omweg doe.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Mr

    Mani25-01-2017

    Helpling is very firendly,easy medium to arrange responsible cleaners. Though there were few instances of 'No Show', Helping provided a better service to arrange alternatives. They are very much customer oriented which makes us feel relaxed.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Tevreden

    Lot Bakker24-01-2017

    Makkelijk om hulp te krijgen via Helpling. De schoonmaakster (Ingrid) heeft veel aandacht besteed aan de dingen die ik het liefste goed schoon had, bijvoorbeeld erg haar best gedaan op mijn lastige badkamervloer. Feedback of aanwijzingen vond ze geheel geen probleem.
    Verder kreeg ik een betrouwbaar gevoel qua persoonlijke spullen of eventuele kostbaarheden, ook niet onbelangrijk.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Perfecte schoonmaak

    Linda Hoek09-12-2016

    Al een aantal keren hulp gehad via helpling en ben met alle hulp tevreden geweest. Ook de service van de klantenservice kan ik niet anders beschrijven dan positief. Mijn volgende boekingen staan alweer ingepland bij dezelfde hulp.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Snel en makkelijk geboekt!

    A.F. Sanders08-12-2016

    Heel fijn en snel bookingssysteem.
    Ben heel blij dat je kan selecteren op reviews van de schoonmakers.
    Heb in het verleden al eerder via helpling geboekt. Niet altijd even goede schoonmakers, maar de afgelopen keer zeker wel.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    SvEs

    Samantha van Es07-12-2016

    Zeer snel en zeer betrouwbare service

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Dhr

    J. Grit05-12-2016

    Gemakkelijk platform om een schoonmaker te vinden. Helping neemt ook contact op als er onduidelijkheid of ontevredenheid dreigt, prima!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    mevr

    B.Naafs02-12-2016

    Contact met Helpling was vlot. Wilde snel een hulp. Via de site waren de data niet beschikbaar, gebeld en toen was het zo geregeld. Na 2 dagen kwam Samantha, ruim op tijd, open voor overleg, goede schoonmaakster. Dag na de schoonmaak werd ik gebeld door Helpling hoe het was verlopen en heb ik haar als vaste hulp kunnen boeken.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Flexibel en gronding

    Marleen02-12-2016

    Via Helpling een eenmalige schoonmaak geboekt. Snel en goed geregeld - top schoonmaakster gekregen. Zonder extra kosten kon de afspraak verplaatst worden, wel hiervoor de telefoon moeten pakken.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    mevr.

    elizabeth schulte01-12-2016

    Prima service.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Goed geregeld

    Madelon H.30-11-2016

    De eerste Helpling zei tot 3 keer op het laatste moment af of kwam niet opdagen. Daarna een andere geprobeerd, die kon op korte termijn, was ruim op tijd en heeft heel hard gewerkt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Mr

    Jansen13-10-2016

    Helpling biedt beteouwebare en verzekerde hulp in de huishouding. Dat is de slogan waarmee grootst geadverteerd wordt. Totdat de schoonmaakster van helpling een paar dure sieraden steelt. Op verdenking van het stelen heb ik een aantal fotos gemaakt van de plekken waar sieraden lagen. Na de schoonmaakbeurt bleek een van deze sieraden verdwenen te zijn. Toen wist ik dat de andere sieraden die ik kwijt was ook gestolen moesten zijn. Toen ik haar hiermee confronteerde gaf ze exact de plek aan waar de sieraden hadden gelegen maar ontkende alles. Toen ik de hulp van helping inschakelde gaven ze niet thuis. Dikke pech voor mij "wij zijn een platvorm tussen klant en schoonmaakster" "de schoonmaaksters zijn niet bij ons in dienst" maar jullie adverteren met betrouwbare hulp: " dat klopt ze moeten allemaal een docume t van goed gedrag overleggen". Maar jullie zijn hiervoor dan toch wel verzekerd? " nee daar kunnen we niet aan beginnen, we zijn alleen verzekerd als ze iets heeft stukgemaakt". Kortom geen enkele hulp gekregen en betrouwbare hulp... niet dus.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Slechte schoonmaker

    Liesbeth11-10-2016

    Eerste schoonmaker kwam zonder bericht niet opdagen en pas toen ik hem belde waar hij bleef zei hij dat hij niet kon en later wilde komen. Toen hij eenmaal was aangekomen ging hij eerst uitgebreid op de bank zitten. Daarna heeft hij schoongemaakt, maar kan ik niet zeggen dat de dingen die hij heeft aangepakt echt schoon zijn. Zelfs de vloer was helemaal niet goed gestofzuigd.
    Vervolgens is een nieuwe schoonmaker toegewezen (en moet ik dus voor een tweede keer thuis zijn), maar voordat deze persoon uberhaupt is gekomen, kreeg ik een bericht dat de komende maand deze persoon op vakantie is. Dat betekent dat ik dan naar schoonmaker nummer 3 ga. Dus 3x schoonmaken door 3x een andere schoonmaker. Dat is voor ons, beide fulltime aan het werk, echt heel onhandig.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    mw

    Ellen Couvret28-09-2016

    Ik wilde mijn appartement schoon achterlaten voor de nieuwe bewoners en vond de site van Helpling. Omdat ik ook wat hulp kon gebruiken bij het buiten zetten van grofvuil heb ik eerst per email contact opgenomen. Al snel kreeg ik een buitengewoon aardige en adequate reactie, zodat ik precies de schoonmaker kreeg die ik nodig had. Voor mijn nieuwe woning boek ik nu bij Helpling een schoonmaker die wekelijks komt. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden: de site is overzichtelijk en je regelt het allemaal binnen een paar minuten.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Helpling werkt super!

    Moniek Reede27-09-2016

    Enkele weken geleden via Helpling voor het eerst in mijn leven een schoonmaakhulp geboekt. De website werkte perfect en ik kreeg al gauw (binnen 2 dagen) te horen dat Helpling een hulp gevonden hadden, die op de door mij gekozen datum en tijd kon beginnen. Helpling vraagt om feedback over hun schoonmaakhulpen, maar ik had gelukkig niets negatiefs te melden! Wij zijn heel tevreden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    -

    Sophie27-09-2016

    Onze nieuwe schoonmaakster via Helpling is een toppertje. De site van Helpling zelf kan wel wat gebruiksvriendelijker, ik kom steeds in dezelfde '' loupe' terecht.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    TOP! en Schoon.

    Matty Mandersloot26-09-2016

    Zo handig: wanneer je wil en wie je wil, kiezen voor een geweldige schoonmaakbeurt of reguliere schoonmaak.
    De schoonmaker: keurig op tijd, zelfstandig werkend, ervaren en bereid.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    mw.

    Lea Kisch24-09-2016

    De helpling site vind ik heel handig . Om een hulp te krijgen slechts 2 dagen tevoren de tijd inplannen en dan een goede schoonmaakhulp thuis krijgen, die gewend is om in veel verschillende huizen te werken en zo nodig ook langer kan blijven.
    Ook erg fijn is dat je er niet elke week aan vast zit als je dat niet nodig vindt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Flexibel, betrouwbaar en relatief betaalbaar

    Evelien Verhage23-09-2016

    Gisteren voor het eerst een schoonmaakster via Helpling gehad. Ik wilde graag een 'witte' schoonmaakster (ik sta niet achter zwart betalen wetende dat er ook een uitkering wordt ontvangen) daarnaast komt het voor ons beter uit om flexibele dagen te kunnen kiezen (dus niet iedere week dezelfde dag).

    De online 'bestelflow' kon iets beter maar ik werd direct door Helpling gebeld en gemaild om te helpen bij een goede match. Dat was de dag ervoor, dus wat mij betreft een topservice. Verder betaal je pas achteraf wat ik ook erg goed vind.

    De schoonmaakster zelf was er één uit duizenden, daar hadden we wellicht geluk mee. Ik ben heel tevreden en heb meteen een nieuwe dag geboekt, dan zal ik merken of alle 'Helplingers' zo goed zijn. Tot nu toe vind ik de service erg goed en relatief betaalbaar als je bedenkt dat het wit is en Helpling er ook iets voor krijgt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Nice service

    Catalin Ciubotaru23-09-2016

    Something that we needed :D

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Helpling

    Nick Franssen22-09-2016

    Helpling werkt best goed, het duurde vrij lang voor er een 'match' was gevonden en het systeem is niet zo flexibel. Maar de mensen die ik over de vloer heb gehad waren allen betrouwbaar en prima schoonmakers. Helpling reageert snel bij eventuele vragen en/of problemen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Blij met een hulp van Helpling

    Carolien Smienk-Peek 22-09-2016

    Al een half jaar ontvang ik wekelijks huishoudelijke hulp via Helpling. De hulpen zijn vriendelijk en netjes, Staan open voor verbetering en schromen niet te vragen naar de wensen van de klant of hoe de klant iets schoongemaakt wil hebben.
    Ik beveel Helpling dan ook aan als ik hoor dat iemand huishoudelijke hulp zoekt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Goed bevallen

    Judith Moria22-09-2016

    Huis wad weer.heerlijk aan kant. Hulp zeer vriendelijk en zeer tevreden. 1x niet tevreden geweest over de schoonmaak en toen is Helpling mij tegemoet gekomen in de kosten naar volle tevredenheid

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Klantvriendelijk

    Thirza21-09-2016

    Helpling denkt met je mee om tot een goed schema te komen. De medewerkers zijn vriendelijk en getraind.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Schoonmaak hulp

    L Berbee20-09-2016

    Boeken ging heel vlot, en zelfs het contact dat we iets later kwamen was heel snel geregeld.
    Online betalen en er is altijd wel iemand beschikbaar.
    Wij hadden Boujemaa, een zeer vriendelijke man, NL sprekend en erg zorgvuldig en schoon.

    Gr L Berbee

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Dhr

    Adhi Kartolo20-09-2016

    Geweldig simpel, goede prijs, betrouwbare schoonmaakster

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Juffrouw

    Charelle Vermeer 19-09-2016

    Ontzettend handig en goed overzicht op de site. De hulp die ik krijg is ook erg fijn en kon zo aan de slag. Ik voorzie nog een lange samenwerking

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    super handig

    darina huinck19-09-2016

    Fijne service, snel geregeld en had een goeie schoonmaakster. Toen ik de 1e keer niet meteen een reactie kreeg op mijn verzoek, werd ik nagebeld door Helpling en hebben we samen naar opties gekeken en hebben ze voor een hele goede schoonmaakster (op een andere dag) gezorgd. Het is prettig dat je niet met gepast geld hoeft te hannessen en dat het gewoon wordt afgeschreven. Ook in de vakanties hoef je niet door te betalen en de prijzen zijn in orde.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Werkt goed

    Esther de Boer14-09-2016

    Goede ervaren schoonmaakhulpen. Inderdaad helaas wel vrij veel verloop.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Prima systeem

    Danny van der Voorden14-09-2016

    Prima website om een hulp te regelen. Er is wel vrij veel verloop in hulpen (voor ons in ieder geval) waardoor we al veel nieuwe hulpen hebben gekregen. Afhandeling en ook vervanging in de vakantie gaat prima en gemakkelijk!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    fijne en goede service

    R. Doornbos13-09-2016

    Sinds een klein jaar maken wij nu wekelijks gebruik van de huishoudelijke hulp van Helpling. Eerder was dit om de week, maar omdat het goed bevalt nu nog frequenter en erg fijn als je fulltime werkt. het is erg prettig dat je zelf je huishoudelijke hulp kan uitkiezen door te proberen, als het bevalt kun je diegene vaker boeken. Daarnaast is er ook grote flexibiliteit in de planning. Je kan vrij kort van te voren afzeggen of de afspraak verplaatsen en mag ook eenmalige boekingen maken. Zelf hebben wij 2 huishoudelijke hulpen die elkaar afwisselen (oneven en even weken verdeeld), toen onze eerste hulp het een periode erg druk kreeg en het niet goed meer lukte om wekelijks langs te komen. Toevallig vullen beide hulpen elkaar goed aan en is het huis altijd keurig schoon. Beide dames zijn erg vriendelijk, betrouwbaar, meedenkend, nemen zelf ook initiatief waar nodig en maken echt erg netjes schoon.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    tevreden klant

    Barbara09-09-2016

    Helpling is ideaal, ook voor mensen die af en toe hun huis willen laten schoonmaken (of eenmalig). Ik gebruik Helpling een aantal keer per jaar en ben erg tevreden over de punctualiteit en de vriendelijkheid van de schoonmakers.

    Crystal Sun13-09-2016

    Very organized. Very satisfied with the service.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Blij met Helpling

    Marjan Rosenberg08-09-2016

    Het was alweer een tijd geleden dat ik Helpling had ingeschakeld voor een hulp.
    Dus wel spannend na zo lang. Ik kreeg een prima hulp op de afgesproken tijd en besloot
    samen met haar om een vaste tijd en dag af te spreken voor de komende tijd.
    Kortom ik ben zeer tevreden

    Marjan Rosenberg08-09-2016

    Minder tevreden ben ik met het feit dat mij eerst een 5 euro tegoed bon wordt beloofd als ik een review geef en daarna krijg te zien dat het alleen is voor nieuwe klanten. Jammer hoor.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Schoonmaak Helpling dik in orde

    Suzan Scheepers07-09-2016

    Dankzij helpling meer vrije tijd èn een schoon huis!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Fijn geholpen!

    Ciel05-09-2016

    Ik had van de week weer een prima schoonmaakster van Helpling over de vloer. Alles volgens afspraak!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    mevr.

    Corina Boelhouwer05-09-2016

    Ik ben zeer tevreden over helpling en de hulp die ik kreeg. Vanaf het moment van bestellen tot aan de schoonmaak.
    Heb niets aan te merken. Binnenkort ga ik zeker weer een schoonmaakhulp bestellen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Erg tevreden

    Carla04-09-2016

    Ben erg tevreden over Helpling. Ze hebben me op korte termijn aan een goede hulp gevonden. Ook de afhandeling van een administratief foutje is snel en adequaat opgelost.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Makkelijk een betrouwbare schoonmaakhulp vinden

    Patricia Stukart02-09-2016

    Via Helpling kun je snel en makkelijk een betrouwbare en betaalbare schoonmaakhulp vinden.
    De boekingen gaan online, je krijgt snel een bevestiging en de schoonmaakhulpen zijn netjes en werken hard en goed.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    geweldige en betrouwbare hulp

    remco molenaar30-08-2016

    Hulp was precies op tijd en heeft de geboekte tijd keihard gewerkt, niks over te klagen en het huis is weer spic en span

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Beoordeling

    Rutger de Jong29-08-2016

    Ik ben tevreden over Helpling omdat het gemakkelijk en snel is. Nadeel is wel dat ik al drie schoonmaaksters heb gehad in een periode van ongeveer 4 maanden. Hier kan Helpling weinig aan doen maar het is wel jammer.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Super

    Ilona Lodder29-08-2016

    Ik kon de hulp helemaal alleen laten in mijn huis en toen ik thuis kwam blinkte alles weer, ik ben echt dik tevreden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Heel blij mee!

    Marthe Lenders28-08-2016

    - Fijn dat je alles online kunt regelen.
    - Kosten worden van je rekening afgeschreven dus geen gedoe met contant geld.
    - Heb nu 2 verschillende schoonmakers gehad en maakten allebei echt goed schoon.

    Nadeel is dat veel werknemers van Helpling dit werk doen terwijl ze aan het zoeken zijn naar een baan. Dat betekent dat je dus regelmatig een nieuwe krijgt en ik heb liever een vaste hulp.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Marja

    marja ploeg26-08-2016

    Ik ben erg tevreden over de werkwijze en service van Helpling. Na de aanvraag kreeg ik in eerste instantie een hulp die de afstand naar ons te ver vond. Bovendien kwam hij te laat en bleef hij korter dan de ingehuurde tijd. Door de medewerkster van Helpling is dit snel (zelfde dag) en adequaat opgepakt. Resultaat was deel van geld terug en snel een nieuwe hulp. Nieuwe hulp is inmiddels geweest, werkt prima, is vriendelijk. Ik ben blij met haar hulp.
    Ik heb ook ervaring met andere (bemiddelings)bureaus, kwalitatief en qua communicatie een stuk minder. Dus wat mij betreft is Helpling een aanrader.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Helemaal super!

    Jeffrey Smit25-08-2016

    De site wijst voor zich en binnen twee dagen stond de schoonmaakster op de stoep. Na de eerste afspraak was er direct een klik en heeft ze de sleutel gekregen. Helemaal top!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Helpling

    Tamara17-08-2016

    Helpling is een ideale schoonmaakservice. Snelle en betrouwbare hulp in huis met een makkelijk administratie systeem

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Snel en handig online geboekte schoonmaak!

    Yvette Erdkamp17-08-2016

    We hebben tot nu toe gemixte ervaringen met Helpling. We konden niet kiezen wie onze hulp zou worden, je krijgt iemand toebedeeld, dit is aan de ene kant goed maar aan de andere kant kun je dus ook onervaren of minder gemotiveerde krachten over de vloer krijgen. We waren niet tevreden over onze eerste hulp, dit werd meteen goed opgepakt door Helpling waarbij een hele goede volgende hulp werd geregeld met korting. Helpling levert nette, prettige en betrouwbare schoonmakers. De betaling en afhandeling online is ook erg prettig.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    schoonmaak

    Lodewijk11-08-2016

    Goede en minder goede ervaringen gehad met Helpling! Enkele keer een no-show van de schoonmaker. Enkele hulpen die ik gehad heb waren goed en sommigen wat minder

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    mevr

    emmy brouwer10-08-2016

    ik maak al ander half jaar gebruik van de diensten van Helpling en ben zeer tevreden. ik heb via hen een vaste hulp gevonden die goed werkt en prettig in de omgang is. Helaas kan zij door ziekte de komende tijd niet werken maar er is afgelopen week een nieuwe hulp gekomen die ook prima schoonmaakt. Ik kan Helpling van harte aanbevelen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Helping

    G. van Putten09-08-2016

    Via Helpling heb ik een prettige, nette, betrouwbare vaste schoonmaakhulp gevonden. Ik ervaar het ook als heel prettig dat de betaling via de site wordt geregeld. Tijdens vakanties van de hulp kan ik via Helpling een vervangende hulp boeken.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Ideaal

    C. Bouma09-08-2016

    Ideaal dit. Wilde snel een schoonmaakster: vroeg op zaterdag of er iemand maandag kon komen, en dat lukte ook nog!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Volgens mij heb ik nou een goeie!

    Sascha Harper09-08-2016

    Ik heb al twee (vrouwelijke) 'Helplings' versleten en heb daarnet mijn derde (een alleraardigste Surinaamse man) uitgezwaaid. Ik was zéér aangenaam verrast om te horen dat ik de schoonmaker zèlf niét hoef te betalen (bij de twee dames heb ik dat altijd wel gedaan (?)).

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Extra handen

    Irene08-08-2016

    Ik doe nu ongeveer een jaar zaken met Helpling en ben uiterst tevreden. Ik heb een hulp die elke week bij me komt en wissel alleen in geval van vakantie of op het moment dat een hulp bijvoorbeeld een andere baan heeft of ervoor kiest iets anders te willen gaan doen. De (tot nu toe) dames die mij hebben geholpen zijn altijd vriendelijk, werken netjes en zelfstandig. Het geeft mij extra tijd voor andere dingen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Tevreden - prima opgelost

    Angela03-08-2016

    De eerste keer dat ik bji Helpling bestelde. Het bestellen gaat gemakkelijk en ik had snel een match. Vooraf nog even contact gehad met de schoonmaakster en allemaal prima. Op de dag zelf kwam ze niet opdagen, uiteindelijk zelf maar gebeld. Ze had migraine en kwam niet. Prima - maar zeg dan wel even af.
    Contact opgenomen met Helpling en dezelfde dag nog geholpen en een nieuwe afspraak werd voor mij gemaakt. (wel helaas op een andere dag maar begrijp dat dat niet anders kan).
    Meisje was keurig op tijd en heeft netjes schoongemaakt. Overweeg om vaker gebruik te maken van helpling.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Helpling

    Nicolette 03-08-2016

    Goed, grondig en betrouwbaar zo is mijn ervaring met de schoonmaaksters van Helpling. Het maken van een afspraak en betalingen zijn daarnaast ook nog eens uitermate eenvoudig en allemaal online.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Top

    Sweety03-08-2016

    Zaterdag gevraagd voor een schoonmaker. Dinsdag afspraak en het was geweldig!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Ms

    Sandy Topzand02-08-2016

    This is the perfect service for me! Brilliant concept and mostly well-executed. It's a bit pricier than you'd pay an independent cleaner but I feel secure in the knowledge that all the cleaners have had skills and background checks, the money is handled centrally, there is protection both for the cleaner and the client, and booking cleaning help is really, really easy.

    Because I only book a service once a month instead of a weekly or bi-weekly service, I've had several different cleaners and have generally been satisfied with the work and professionalism they have shown - and I'm not easy to please. It has also been interesting to meet different cleaners and to see how the service is a benefit to them as well as to me.

    I have, however, been extremely frustrated by the customer service staff, who, in my experience, have been unhelpful, unfriendly and not very competent. But a complaint posted to their public Facebook page generally gets them into action.

    All in all, I'm really glad I found Helpling and would happily recommend it to others.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Super fijn

    Dennis Hoogenraad01-08-2016

    Erg fijn om weer een betrouwbare schoonmaker te hebben

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Prima service voor een redelijke prijs

    Kim 31-07-2016

    Makkelijk contact met schoonmaakhulp Ook eenvoudig vervanging te regelen i.g.v.vakanties/verhinderingen e.d.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Schandalige service

    Christi31-07-2016

    Nog nooit zo schandalig geholpen. Na veel moeite met de boeking was er uiteindelijk een hulp op het allerlaatste moment. Vervolgens kwam deze niet opdagen. We hebben op de dag zelf meerdere keren contact gehad met iemand van Helpling en hij heeft niets voor ons gedaan. We hebben nog voor sluiting contact met hem te zoeken, maar ze waren niet meer bereikbaar. Een telefoontje aan het eind van de dag, zou het minste zijn wat ze hadden kunnen doen! Een enorme teleurstelling en ik zou helpling absoluut niet aanraden!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Prima

    Linet Tanke30-07-2016

    Prima schoonmaak en gemakkelijk te boeken en wijzigen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Top!

    Bert29-07-2016

    Huis is altijd weer helemaal goed schoon en ruikt heerlijk!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    A needed service

    Catalin Ciubotaru29-07-2016

    I really like the service. I just wish it was a little cheaper :)

    Kaylee02-01-2017

    If you want it cheap, you should clean yourself:)

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Aanrader

    Arjan de Wildt28-07-2016

    Helpling is een makkelijk platform om particulieren in contact te brengen met andere particulieren voor schoonmaak! Het zou echter wel een grote toevoeging zijn als Helpling meer inzet op het worden van een intermediar zodat je geen zakelijk contact meer met de schoonmaker zelf hoeft te hebben. Ook een verzekering van je spullen vanaf 0 euro (ipv 350+ euro) zou het voor mij aantrekkelijker maken!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Review

    Ellis27-07-2016

    Sinds kort een schoonmaker via Helpling. Ze leveren snel iemand en je kunt makkelijk wijzigingen aanmaken in jouw boekingen als je onverhoopt een keer moet overslaan of de tijden wil veranderen.
    Schoonmaakhulp is netjes en betrouwbaar en maakt goed schoon.
    Prima bedrijf dus om zaken mee te doen. Op aanraden van mijn buurman!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Makkelijk en goed.

    Klaske Nieuwenhuis27-07-2016

    Het was heel makkelijk en snel om een goede en betrouwbare schoonmaakster te vinden. Er zijn er eerst een paar geweest en die hebben we beoordeeld. Degene die het beste beviel komt nu vast bij ons schoonmaken. Is onze vaste schoonmaakster ziek of op vakantie kan je keizen voor en vervangende, dit vinden wij erg prettig. Helpling verleent goede service. Betalen gaat zeer eenvoudig.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Snel een betrouwbare hulp

    Kim Spiritus26-07-2016

    We vonden via Helpling snel en makkelijk een nieuwe vaste hulp waar we erg tevreden over zijn. Communicatie, wijzigen van afspraken en betalingen lopen vlot en overzichtelijk via de website van Helpling. De prijs ligt iets hoger dan rechtstreeks een hulp inhuren maar daar krijg je dan weer gemak voor terug.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Mr.

    Koert25-07-2016

    Het was kinderlijk eenvoudig om een schoonmaakster te vinden en de service was fantastisch.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Zeer tevreden

    Apeldoorn24-07-2016

    Al een paar jaar een "via-via"-schoonmaakster gehad, maar ivm vakantie Helpling eens uitgeprobeerd.
    Plus:
    - geen contante betaling
    - netjes op tijd
    - keurig schoongemaakt
    - gemakkelijk om te bestellen

    Min:
    - via mobiel was het niet mogelijk om een eenmalige schoonmaak te boeken. Ik moest vervolgens een heleboel afspraken verwijderen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    ondernemer

    Rebekka v Roemburg21-07-2016

    Ik heb tot nu toe drie verschillende hulpen gehad (omdat ik maar eenmalige hulpen boek). Alle drie waren ze stipt en deden ze wat er van hen verwacht werd, waarbij de een wat sneller en de ander wat grondiger was en de derde zowel snel als grondig.

    Tot nu toe niets dan lof voor Helpling.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Schoonmakers niks op aan te merken

    Natasia van Es.15-06-2016

    De verschillende schoonmakers die bij mij zijn langsgeweest, waren stuk voor stuk zeer keurig en vriendelijk.

    Op hen niks aan te merken.

    Maar de service van Helpling zelf, daar is echt nog heel wat aan te verbeteren. Veel gedoe met online bestellen en contact opnemen verloopt ook zelden soepel.

    Maar als de schoonmaker er eenmaal is, dan is het wel handig, want ze hebben goede hulpen in dienst. Dat wel.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Slecht betaald arrogante medewerkers platvorm

    Morganne 14-06-2016

    Totaal niet professioneel, medewerkers van helpling platvorm zijn totaal niet professioneel. Arrogant tegen de klant en schoonmaakster .. reed van hot naar her geen reiskosten 10 uur per dag om ze te hulp te schieten met uitvallers maar een bedankje kon er niet vanaf maar wel geld van mijn uurloon tss hield minder dan het minimum over ..

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Juiste we ingeslagen

    Hannie J.29-05-2016

    Dat klopt! Volgens mij hebben ze hun zaakjes weer op orde want ook ik kreeg een uiterst vriendelijk persoon aan de telefoon (die mij zelfs belde) en me precies heeft geholpen zoals een (schoonmaak)service hoort te zijn.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Come back?

    Jos29-05-2016

    Na vorig jaar een slechte ervaringen met ze te hebben gehad, toch nog maar eens geprobeerd in de hoop dat ze hun opstartproblemen verholpen hebben. Volgens mij zijn ze gewoon te snel gegroeid en konden ze het niet meer aan. Nu wel prima geholpen, schoonmakers op tijd, juiste bedragen afgeschreven en op deze manier blijf ik ze wel weer gebruiken.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Ik durf niet te bestellen

    Ria 29-05-2016

    Na alle slechte revieuws durf ik dit niet aan te gaan jammer dat ze de boel niet verbeteren

    Wouter31-05-2016

    Je geeft dus een 2, maar je hebt het nog nooit geprobeerd? Dat is bijzonder ;-)

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Eén woord: slecht

    Carmen18-05-2016

    Begrijp ook van onze hulp dat ze tot een paar euro per uur minder krijgt dan dat ik moet betalen terwijl helpling zelf niets doet en is nooit thuis als je iemand nodig hebt!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Nooit weer

    Ab07-05-2016

    Vreselijk... Schoonmaakster te laat en 'service' van Helping zelf vreselijk.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Vreselijk

    Ray06-05-2016

    Ik zou willen dat ik een review over de hulp kon schrijven maar helaas.... Na 4 pogingen heb ik het maar opgegeven. Alle vier zijn niet komen opdagen. Reactie van Helping? Geen....

    Wouter31-05-2016

    Bij ons ook al 2x niet, inclusief vandaag. Maar ze gaan er wel achteraan bij Helpling. Dat dan wel weer.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Echt handig!

    Charelle01-05-2016

    Ik snap dat er af en toe mensen met een slechte ervaring zijn. Maar laat je er niet door afleiden. Ik had altijd overblijfmoeders, zwartwerkers etc als schoonmaakhulp. Maar dat werkte keer op keer niet. Nu kan ik via de app een schoonmaker aanroepen wanneer ik dat wil en alles is netjes geregeld. Meestal schrijven alleen mensen met slechte ervaringen een review, maar daar tegenover staan 10 klanten met goede ervaringen. Vandaar dat ik hier een positief berichtje schrijf om te laten zien dat er genoeg tevreden klanten zijn.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    de hulp is prima, de klantenservice waardeloos

    M. Hendrix03-03-2016

    Mijn schoonmaakhulp is prima, maar de klantenservice zelf is waardeloos. Vorig jaar kon je ze nog rechtstreeks bellen. De eerste keer dat er bij mij iets mis ging (er werd iets omgestoten), was de service prima. Ik kon helpling telefonisch bereiken en werd uitstekend geholpen. De schadeafhandeling was zo gedaan. Iedere partij was tevreden.
    Dit jaar is de afhandeling gewoonweg slecht. Ik kan niet meer bellen, mijn nieuwe schoonmaakster (de eerste hield ermee op) maakte ook schade, maar toen ik belde, werd me te verstaan gegeven dit maar met de schoonmaakster af te handelen. Uiteindelijk kreeg ik een schadeformulier gemaild. Verder heb ik in de laatste maand één keer geannuleerd (bij mij komt de schoonmaakster wekelijks) en stond ze toch voor de deur. Ze waren 'vergeten' haar te mailen om het af te zeggen.
    Als dit zo doorgaat, ga ik helpling opzeggen want ik vraag me af wat zij precies nog doen aan de bemiddeling.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    Oprichterij

    Gigi17-02-2016

    3uur schoonmaak actie van Helpling bij de bijenkorf gekocht. Kon mijn voucher niet verzilveren en kreeg bericht dat er geen dienst bij mijn woonomgeving beschikbaar is. Bij de aankoop hadden ze juist nog gecontroleerd voor mij dat er wel dienst mogelijk is bij mijn woonomgeving. Alleen maar mooie onware praatjes gehouden om klanten te lokken dus... Wat een oprichterij!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Een pluim voor de schoonmakers

    Annita van Ham18-01-2016

    Misschien zijn sommige over de service van Helpling niet te spreken (alhoewel ik altijd geen problemen heb gehad) maar wat werken er een aardige mensen bij ze die voor je schoonmaken. Ze doen echt heel goed werk en zijn echt heel erg aardig. Een pluim voor deze mensen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Service is VRESELIJK

    Utrechtse12-01-2016

    Het idee is leuk, maar ze laten je in de steek als er iets mis gaat.

    Het concept van Helpling is erg aantrekkelijk. Na 2 schoonmaken was ik erg enthousiast over het gemak van Helpling. inboeken wanneer je wil en alles is schoon. Echter in de praktijk als er iets mis gaat dan helpen ze je nergens meer mee.

    Zo had ik tijdens een promotieactie van Helpling in de Bijenkorf vouchers gekocht voor 3 schoonmaken voor €90,-. Na 1 schoonmaak van €30,- kom ik er achter dat ze je maar 1 voucher per klant mag hebben. (Waarom heeft de medewerker van Helpling mij er dan meerdere verkocht in de Bijenkorf?). Die andere €60,- willen ze mij NIET teruggeven.

    Reactie van hun klantenservice is letterlijk:
    “Ik begrijp dat u ervan baalt dat u de tweede voucher niet op het zelfde adres kunt gebruiken. Ons systeem laat het niet toe een tweede boeking met deze voucher op uw adres te maken.”

    “U kunt de voucher eventueel verkopen of cadeau geven aan iemand op een ander adres.”

    Een medewerker van henzelf heeft mij dus te veel vouchers verkocht, ze houden mijn €60,- en zijn niet bereid om maar iets te doen.

    Ik heb er dus geen vertrouwen meer in dat als er iets gestolen of kapot gemaakt wordt, zij hiermee zullen helpen en ondersteunen.

    karen12-01-2016

    Zo, dat is lomp zeg!

    Ivana28-02-2016

    Heel herkenbaar. De helpling zelf is prima. Althans de vierde. De eerste drie waren een ramp. Helpling selecteert de schoonmakers namelijk niet. Iedereen die bereid is schoon te maken wordt ingeroosterd. Helpling is overgeautomatiseerd, waardoor er van alles mis gaat als er iets gewijzigd moet worden. Even de helpling op een andere dag laten komen, is geen optie. Ineens krijg je bericht dat je favoriete helpling in het vervolg op het door jou gewenste tijdstip, dat je niet hebt aangepast, niet beschikbaar is, terwijl dit wel zo is. De eerstvolgende keer doe je het maar telefonisch in de hoop problemen te voorkomen, maar dan vinden er afschrijvingen plaats van je rekening, waarvoor nooit toestemming is gegeven. Helpling hierop attenderen heeft geen zin. Helpling begrijpt namelijk niets van klantenservice. Ik raad iedereen af van Helpling gebruik te maken. Zoek een schoonmaakster en maak zelf afspraken. Helpling is een drama. De helpling zelf ontlast. Althans als je op een gegeven moment een goede hebt gevonden. Helpling zelf zorgt echter voor veel extra gedoe. In die tijd kun je net zo goed zelf je huishouden doen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    ik ben wel positief, heb ik de enige goede hulp hier?

    Bettina G.11-01-2016

    Oei ik ben een beetje geschrokken van deze slechte ervaringen die ik hier zie. Heb ik dan zo'n geluk gehad? We hebben een heel betrouwbare hulp, tot nu toe dan. Ze is nog nooit te laat geweest en dus ook niet niet op komen dagen ofzo! Maar misschien is zij de enige, dat weet ik niet haha. Het kan dus in ieder geval wel hier!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    TERRIBLE

    Laura11-01-2016

    Terrible experience with Helpling - specially customer service, completely unresponsive and irresponsible.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Geen problemen

    Patricia I.31-12-2015

    Ik snap niet dat er mensen klagen dat ze niet op komen dagen. Ik heb ze nu al meer dan een jaar, iedere 2 weken en zoiets heb ik nog nooooit gehad. Juist altijd flexibel wat erg handig is omdat ik onregelmatig partime werk.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Prima

    Saafje31-12-2015

    Hele huis schoon en prima gedaan. Niks mis mee!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Zeer slechte service

    Martz28-12-2015

    Zeer slechte ervaring met Helpling. Ik heb ongeveer 2 weken geleden een boeking gedaan waarbij ik uit zeer veel verschillende beschikbare dagen en tijden kon kiezen, prachtig leek dat. Zo plande ik een dag en tijd waarop ik zelf thuis kon blijven.
    Vanmorgen zou er iemand komen en terwijl ik gisteren de laatst benodigde schoonmaakmiddelen in huis haalde, ontving ik in mijn mail een ´annuleringsbevestiging met annuleringskosten´. Ik had helemaal niets geannuleerd!
    Helpling zelf was niet bereikbaar en tot op heden heb ik nog niks gehoord op mijn emails.
    Uiteindelijk, na ruime tijd in de wacht te hebben gestaan, begreep ik van een medewerker dat Helpling zélf de boeking heeft geannuleerd, omdat er geen schoonmaker beschikbaar was!
    Ik begrijp niet hoe zij dan te werk gaan, dat ze er blijkbaar op zondagmiddag 16uur achterkomen dat er niemand beschikbaar is?! Bij de beschikbare dagen/tijden gaat ze er blijkbaar op voorhand van uit dat ze wel iemand kunnen vinden.
    De medewerker aan de telefoon kon er nog net excuses uitpersen, maar verder wordt er niks mee gedaan.
    Jammer, maar nooit weer. Ik raad het iedereen af gezien je niet van ze op aan kan.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Erg slecht!!

    Yij03-12-2015

    Had een bon bij Groupon gekocht omdat ik veel lichamelijke klachten heb, dus ik wel reserveren, blijkt er geen hulp beschikbaar te zijn voor mijn woonplaats, nou woon ik echt niet in the middel of nowhere . Ik gebeld sorry mevrouw probeert u het na de zomervakantie nog maar eens, weer geprobeerd tot 7 keer toe, weer gebeld gezegd dat ik mijn geld terug wenste dat me dit te veel ellende gaf, kreeg als antwoord sorry mevrouw u krijgt u geld, 70 euro niet terug, verkoop maar de groupon bon op marktplaats aan iemand die wel in een goede regio woont. Dus mijn ervaring met Helpling is in een woord bar-slecht!!!! Nooit meer!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Superchill!!

    Jochem R.03-12-2015

    Ik weet niet of anderen ook zo'n probleem hebben met schoonmakers vinden in Nederland? Ben echt helemaal klaar om het zelf te doen, maar een goede vinden bijkt supermoeilijk. Dus nadat ik 10 schoonmaakster versleten heb, die geld stalen of niet op kwamen dagen, nu de app van helpling geinstalleerd. En...superchill!! Deze zijn gechecked en je weet dat ze dus geen trammalant maken. So far..So good. Ik vind het een aanrader.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Slechte service

    Nanc02-12-2015

    Eenmalige boeking gedaan. Niet tevreden over de geleverde kwaliteit. Dit opgenomen met de klantenservice, maar zij streven absoluut hun eigen slogan niet na. Raad mensen af om gebruik te maken van deze service.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Echt HEEEL blij

    Marjolein d.F.01-12-2015

    Ik woon samen met 2 huisgenoten. En ik was al na 2 maanden helemaal klaar met ze dat ze niet schoonmaakten. (of in ieder geval, niet snel genoeg, dus ik was elke keer de pineut). Na 2 schoonmaaksters via via geprobeerd te hebben, waarvan 1 er zelf geld had gestolen, maar overgegaan op helpling. Ik vind ze betrouwbaar en er wordt goed schoongemaakt. Ze komen elke week. En het belangrijkste; geen gesodemieter meer met mijn huisgenoten!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    handig zo'n schoonmakertje

    Roel01-12-2015

    Hele handige website
    Het is altijd een troep bij mij thuis
    Dan is zo'n schoonmakertje best handig op zijn tijd
    Mag wat kosten, maar ze werkt heel netjes
    Het is wel bedreigend als iemand aan je spullen zit,
    Maar daar moet je je eigenlijk gewoon even OVERHEEN zetten

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Betrouwbaar want gecontroleerd

    A.Vos28-11-2015

    Ik ben erg blij met Helpling
    Mijn man wilde graag een schoonmaker, maar ik vind het een beetje griezelig om zo maar iemand in huis te halen die je niet kent.
    Zeker als je alleen maar zo'n advertentiekaartje hebt gezien van zo'n persoon - en die laat je dan alleen in je huis?

    Maar we hebben nu Helpling geprobeerd en dat bevalt eigenlijk prima.
    De dame die ons huis schoonmaakt, is van te voren 'gecontroleerd' door Helpling en dat geeft toch een goed gevoel.
    Ze is ook zeer vriendelijk en maakt goed schoon.

    Het blijft natuurlijk goedkoper om het zelf te doen, maar dit is een goede tweede!

    Tip dus!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Duurt te lang voordat ik betaald krijg

    Suzanne Rademakers27-11-2015

    Heb me ingeschreven om te werken als schoonmaakster voor Helpling. Leek me wel een chill bijbaantje (ik ben student).
    Maar het duurt echt heel erg lang voordat ik aan het werk mag. Kennelijk willen ze alles uitvoerig controleren ofzo. Begrijpelijk op zich, maar ook lastig, want ik wil gewoon geld verdienen, heb me niet voor niks aangemeld...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Ik heb goede ervaringen

    Joep24-11-2015

    Oh..anders dan anderen hier zeggen, heb ik wel altijd goede ervaringen met helpling. Altijd zijn ze op tijd en alles is weer goed schoon. Ik blijf ze gebruiken zolang de service gewoon zo blijft.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Hele slechte service

    Lizzy23-11-2015

    Mijn schoonmaakster komt niet opdagen.
    Na meer dan een half uur in de wacht gestaan te hebben heb ik de telefoon opgehangen.
    En na 2x een reset te moeten doen voor mijn wachtwoord voor mijn account kan ik nog niet inloggen met mijn wachtwoord.
    !,5 uur nadat mijn schoonmaakster er had moeten zijn krijg ik een mail van helpling dat mijn schoonmaak ik geannuleerd wegens onvoorzien tekort, terwijl ik al was gekoppeld aan een schoonmaakster
    Ben ik daarvoor thuisgebleven!!
    Slecht slecht slecht, ik zou er niet boeken

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Te duur

    Riny10-10-2015

    Veel te duur, als je reageert op een advertentie van de Albert Heijn ben je vele malen goedkoper uit.

    kees 16-01-2016

    lol ja die betalen ook lekker belasting en zo... de helpling zelf houd er net 8 euro aan over als je nog goedkoper wil moet je in zo een kledingfabriek een briefje ophangen...

    Kelly02-01-2017

    Ja maar de hulpen zelf moeten en nog belasting betalen, en ze moeten 2 euro aan helpling afstaan. Zoveel blijft er dan niet over kan ik je vertellen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Snel geboekte schoonmaakhulp!

    Toon09-10-2015

    Zeer tevreden hiermee, had ik niet gedacht! Had geen zin in het geregel. Waar haal je nou een schoonmaker vandaan? Ik ken ze niet! Maar je hoeft alleen maar de grote van je huis aan te geven, nog wat extra klusjes en ze komen gewoon langs. Voor mijn huis van 100m2 was ik iets meer dan 100 euro kwijt, maar dan werd ook meteen de koelkast grondig gedaan en de ramen ook. Ga dit niet met regelmaat doen, daarvoor is het me te duur, maar zo ff alles schoon is erg prettig. En ze was nog vriendelijk ook! Je moet wel zelf je schoonmaakspullen in huis op orde hebben.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Schrijf zelf een review over Helpling

    Uw beoordeling