NederlandReview

    Ervaringen Helpling

    Waarom zou u kopen bij dit bedrijf, Helpling? Helpling helpt u binnen een minuut aan de beste schoonmaakhulpen bij u in de buurt. Het is heerlijk om te zien hoe ook u een goede hulp voor het schoonmaken kunt vinden. Helpling bemiddelt zelfstandige hulpen met mensen welke op zoek zijn naar een goede hulp voor het schoonmaken. Er is een uitgebreide selectiemethode met onder andere een verklaring van goed gedrag, voordat een hulp bemiddelt wordt door Helpling. Ook worden ze door de klanten iedere keer na iedere schoonmaak beoordeeld. Op die manier is het mogelijk om een goed beeld van de mogelijkheden te krijgen van een kwaliteitsschoonmaak. Op NederlandReview worden niet zo zeer de hulpen beoordeeld, maar voor het bedrijf Helpling. Natuurlijk zal de eindklant dit vaak als een zien. Het is echter goed om de beoordelingen van anderen over een bedrijf als Helpling goed te lezen. Hierdoor is het mogelijk om volop te genieten van de verschillende reviews.

    Over Helpling

    In een paar stappen kunt u een goede hulp zoeken en vinden op Helpling. U start met het invoeren van uw adres, dan de datum en tijd wanneer de hulp moet komen. Hierna kunt u al gaan genieten van een mooi en schoon huis. Simpel en snel.

    Helpling doet ook aan kortingcodes. Hoe dat precies werkt en hoe u deze kortingen kunt invoeren, dat kunt u bekijken in dit filmpje:

    U wilt een vaste hulp boeken?

    Het is ook mogelijk om een vaste hulp te boeken. U kunt de hulp dan iedere week of iedere twee weken langs laten komen. Het systeem kan de persoon reserveren voor deze momenten. Wel zo fijn. Als u trouwens een keer een schoonmaak ronde moet afzeggen dan kan dit tot 48 uur van tevoren.

    Het selectieproces

    Eerst is er een selectie op basis van het CV. Hier moeten twee referenties bij zijn. Ook wordt gekeken naar de motivatie en de werkervaring. Het is de combinatie natuurlijk van meerdere factoren. Ook is het belangrijk dat de Nederlandse of de Engelse taal goed beheerst wordt. Ook moet er een verklaring omtrent gedrag overlegt worden.

    Het is de missie van Helpling om Nederlandse huishoudens te ontzorgen op een veilige en gemakkelijke manier. In 2014 is Helpling gestart in Amsterdam. Tegenwoordig zijn ze actief in bijna 50 steden en zijn er al 50.000 klanten. De dienst is trouwens in 12 landen actief



    Diensten van Helpling

    Helpling bemiddelt tussen mensen welke graag een schoon huis willen hebben en schoonmakers in het hele land. Ze gebruiken hiervoor een website en ook een app voor op de smartphone. Hierdoor is het mogelijk om snel iemand te vinden voor de schoonmaak van uw huis.

    Klachten, tips en complimenten over en voor Helpling

    Misschien is er een klacht? Of misschien een tip of compliment? Neem dan contact op met Helpling. Ze nemen niet alleen de complimenten graag in ontvangst, maar ook de klachten. Op die manier is het namelijk mogelijk om de dienstverlening snel en gemakkelijk te verbeteren. Wel zo fijn.

    Uw mening over Helpling

    Heeft u een persoonlijke ervaring met Helpling? Laat dan op Helpling een beoordeling achter over hun dienstverlening. Op die manier is het mogelijk voor anderen om te zien hoe goed ze daadwerkelijk zijn.

    Lees ervaringen van klanten van helpling die u voorgingen met het boeken van een schoonmaker. Lees eerst ervaringen voordat u boekt! Kijk op NederlandReview

    Helpling
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (130)

    7.4
    100% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.8
    Service
    rating
    7.4
    Prijs
    rating
    7
    Leveren
    rating
    7.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Ms

    This is the perfect service for me! Brilliant concept and mostly well-executed. It's a bit pricier than you'd pay an independent cleaner but I feel secure in the knowledge that all the cleaners have had skills and background checks, the money is handled centrally, there is protection both for the cleaner and the client, and booking cleaning help is really, really easy.

    Because I only book a service once a month instead of a weekly or bi-weekly service, I've had several different cleaners and have generally been satisfied with the work and professionalism they have shown - and I'm not easy to please. It has also been interesting to meet different cleaners and to see how the service is a benefit to them as well as to me.

    I have, however, been extremely frustrated by the customer service staff, who, in my experience, have been unhelpful, unfriendly and not very competent. But a complaint posted to their public Facebook page generally gets them into action.

    All in all, I'm really glad I found Helpling and would happily recommend it to others.

    Door: Sandy Topzand02-08-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    fijne en goede service

    Sinds een klein jaar maken wij nu wekelijks gebruik van de huishoudelijke hulp van Helpling. Eerder was dit om de week, maar omdat het goed bevalt nu nog frequenter en erg fijn als je fulltime werkt. het is erg prettig dat je zelf je huishoudelijke hulp kan uitkiezen door te proberen, als het bevalt kun je diegene vaker boeken. Daarnaast is er ook grote flexibiliteit in de planning. Je kan vrij kort van te voren afzeggen of de afspraak verplaatsen en mag ook eenmalige boekingen maken. Zelf hebben wij 2 huishoudelijke hulpen die elkaar afwisselen (oneven en even weken verdeeld), toen onze eerste hulp het een periode erg druk kreeg en het niet goed meer lukte om wekelijks langs te komen. Toevallig vullen beide hulpen elkaar goed aan en is het huis altijd keurig schoon. Beide dames zijn erg vriendelijk, betrouwbaar, meedenkend, nemen zelf ook initiatief waar nodig en maken echt erg netjes schoon.

    Door: R. Doornbos13-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Flexibel, betrouwbaar en relatief betaalbaar

    Gisteren voor het eerst een schoonmaakster via Helpling gehad. Ik wilde graag een 'witte' schoonmaakster (ik sta niet achter zwart betalen wetende dat er ook een uitkering wordt ontvangen) daarnaast komt het voor ons beter uit om flexibele dagen te kunnen kiezen (dus niet iedere week dezelfde dag).

    De online 'bestelflow' kon iets beter maar ik werd direct door Helpling gebeld en gemaild om te helpen bij een goede match. Dat was de dag ervoor, dus wat mij betreft een topservice. Verder betaal je pas achteraf wat ik ook erg goed vind.

    De schoonmaakster zelf was er één uit duizenden, daar hadden we wellicht geluk mee. Ik ben heel tevreden en heb meteen een nieuwe dag geboekt, dan zal ik merken of alle 'Helplingers' zo goed zijn. Tot nu toe vind ik de service erg goed en relatief betaalbaar als je bedenkt dat het wit is en Helpling er ook iets voor krijgt.

    Door: Evelien Verhage23-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Goede (eerste) ervaring!

    Via via had ik van Helpling gehoord. Bij het boeken had ik een voorkeur aangegeven voor de hulp die ik graag wilde. Dat was via de website te regelen. Op de afgesproken dag was hij keurig op tijd en hebben we eerst besproken wat er wel of niet moest gebeuren. Omdat het ons oude huis was wat schoongemaakt moest worden was ik zelf niet aanwezig. Maar dat was geen enkel probleem. Tussendoor hield hij mij op de hoogte van de vorderingen en stelde af en toe voor om iets extra's te doen.Goed inzicht dus! Hij had wel een uurtje langer nodig dan was afgesproken maar het resultaat mocht er zijn! Al met al een goede ervaring en een schoon huis wat we met een gerust hard kunnen overdragen aan de nieuwe bewoners!

    Door: D. van Bokhoven25-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Schoonmaak

    Hulpen en platform onbetrouwbaar. Je krijgt niet de hulp die je wilt. Ze wisselen snel.

    Door: Klant05-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Schoonmaak

    Meerdere keren een zeer slechte ervaring gehad. Werkster kwam tot drie keer toe niet opdagen zonder dit vooraf te laten weten. Het bedrijf bood geen enkele service om dit op te vangen.

    Door: Janneke27-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Alles prima en snel geregeld

    Online een hulp geboekt omdat ik minder valide ben geworden en alles zo`n beetje op manlief neerkwam die een voltijd baan heeft.
    Ik wilde graag op vrijdag hulp zodat ons huisje lekker schoon is voor eventueel bezoek in het weekend. Ik kreeg een hulp aangeboden die ik geaccepteerd heb en ben heel erg blij met Felicia Margine, huisje heerlijk schoon en dat is zo fijn als je het zelf niet meer kunt. Zij luistert goed naar hoe ik dingen graag wil hebben en werkt heel hard. Zij heeft meer gedaan gekregen dan ik verwachtte. Ze staat voorlopig geboekt online en hou haar ook heel graag, lieve meid is het!!
    Ik ben erg blij met helpling en speciaal met mijn hulp, de klik was er gewoon :)

    Door: Lieke van der Mark10-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Betrouwbaar want gecontroleerd

    Ik ben erg blij met Helpling
    Mijn man wilde graag een schoonmaker, maar ik vind het een beetje griezelig om zo maar iemand in huis te halen die je niet kent.
    Zeker als je alleen maar zo'n advertentiekaartje hebt gezien van zo'n persoon - en die laat je dan alleen in je huis?

    Maar we hebben nu Helpling geprobeerd en dat bevalt eigenlijk prima.
    De dame die ons huis schoonmaakt, is van te voren 'gecontroleerd' door Helpling en dat geeft toch een goed gevoel.
    Ze is ook zeer vriendelijk en maakt goed schoon.

    Het blijft natuurlijk goedkoper om het zelf te doen, maar dit is een goede tweede!

    Tip dus!

    Door: A.Vos28-11-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Goede ervaringen!

    Wij werken nu een aantal weken met een hulp via Helpling. En het is een zeer prettige ervaring. We hadden en ontzettend goede hulp via Helpling, maar zij ging stoppen ivm een verhuizing.
    Daarna heeft Helpling verder gekeken voor een nieuwe hulp. Helaas hadden we een hulp gekregen die heel aardig was maar niet schoonmaakte zoals wij het wilden. Dat was geen probleem, we kregen weer een nieuwe hulp. Helaas kwam zijn zonder bericht niet opdagen. Helpling reageerde daar meteen heel goed op en nu hebben we een fantastisch hulp weer waar we mee doorgaan.
    De contacten met Helpling zijn erg goed en prettig. Ze ondernemen snel actie. Een aanrader dus!

    Door: Monique 02-03-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Marja

    Ik ben erg tevreden over de werkwijze en service van Helpling. Na de aanvraag kreeg ik in eerste instantie een hulp die de afstand naar ons te ver vond. Bovendien kwam hij te laat en bleef hij korter dan de ingehuurde tijd. Door de medewerkster van Helpling is dit snel (zelfde dag) en adequaat opgepakt. Resultaat was deel van geld terug en snel een nieuwe hulp. Nieuwe hulp is inmiddels geweest, werkt prima, is vriendelijk. Ik ben blij met haar hulp.
    Ik heb ook ervaring met andere (bemiddelings)bureaus, kwalitatief en qua communicatie een stuk minder. Dus wat mij betreft is Helpling een aanrader.

    Door: marja ploeg26-08-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Schoonmaakster

    Slechte ervaringen met deze 'platform', zonder ook maar enige service te hebben gekregen.

    Eerst pre-selectie gedaan, daarna bevestigd. En toen gewacht tot iemand kwam, maar helaas kwam niemand opdagen, zonder ook maar enige vorm van communicatie of zelfs maar excuses. Gewoon niks.

    Ok.

    Wilde het afzeggen, niet alleen de hulp, maar ook de service zelf, aangezien ik het even zelf wilde schoonmaken.

    Later weer pre selectie gedaan, bevestigd, en dan weer een annulering. Dit keer wel netjes excuses van de schoonmaakster zelf. Echter, Helpling ging daarna midden in de nacht 'geautomatiseerde' sms'jes sturen naar mij toe (zonder dat ik daar toestemming voor had gegeven), om aan te geven dat ik in de nacht zelf een nieuwe selectie ter vervangen had gekregen, en dat iemand had bevestigd.

    Dat zorgde voor kriebels bij mij (en een slapeloze nacht), en heb toen aardig wat moeite moeten doen, met een vijftal pop-ups, om alles weer te annuleren, aangezien ze een nieuwe schoonmaakster mij hadden aangewezen, voor een hoger tarief, zonder dat ik ook maar wist wie het was, alles zonder mijn toestemming.

    Probeer nu mij account te verwijderen en dit gaat blijkbaar via twee verschillende email adressen, nadat ik ook nog eens een persoonlijke sms krijg van hun die aangeeft dat het automatische smsjes waren (alsof dat het goed praat dat ik opeens een vreemde en duurdere schoonmaakster krijg toegewezen zonder mijn toestemming).

    Ik kom hier niet meer terug. Enige wat ze hebben is een goede website, verder niks.

    Door: Michael22-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Schoonmaakster

    Ruim een maand netjes een schoonmaak hulp geregeld. Perfect dacht ik zo heb ik tijd om mijn tas te pakken en nog wat werk af temaken. Voordat ik naar Schiphol ga. Dit viel vies tegen op de zelfde dag 30 min voorafspraak om 11.00 annuleert de hulp. Helpling kan geen vervanging vinden. Nu moet ik mijn huisdier oppas in een vies huis laten. En kom terug in een vies huis. Dankjewel voor het verzieken van mijn planning en weekend. Als je niet lekker voelt had je dit eerder kunnen melden zodat er nog iets geregeld kon worden. Rond uit onbeschoft Annemieke komt mijn huis niet meer in.

    Door: Rosemarijn 30-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Schoonmaakhulp

    No point in wasting time pre-selecting cleaners, as they never accept your cleaning requests. The first time I used Helpling, they informed me they are sending some other guy. Ok, fine. Second time, again none of my pre-selected people accepted, and Helpling informs me someone else is coming – a person with no bio, no reviews, not even a picture. I’m supposed to invite a person that I don’t even know how they look like, into my home! Helpling say they’ve checked IDs (mind you, not criminal record or anything, just IDs). Well, without a picture I have no clue who on earth I am expected to invite into my home and if the person that shows up is the one on the ID they checked. The ID-checked cleaner can send a buddy to rob and rape me and the ID-checked cleaner can show police an alibi that they were somewhere else and just forgot to cancel. Far-fetched? Ask police. I called Helpling to explain I want a different cleaner, they say they will try. The automatic emails I received from them a few hours later just said they’ve cancelled my request. I call. They explain if I want someone, I need to make another request. Pf, ok. I do. One of my pre-selected cleaners accepts. Yey! A few hours later they send me a message along the lines “Oops, I clicked yes, but I meant to click no, I’m not coming”. Is this for real? Next morning I call. Helpling know nothing of this. They say *they* will try to find someone else and I have to do nothing. I email them a proof of my conversation with the cleaner. Sometime later, I see that my appointment is again cancelled. I call to see what’s going on. I get yelled at, called names (I wish I was joking), get told that I can request a new appointment myself or get lost and finally “That’s how it works” and then they hang up on me.

    Door: Gergana09-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    No way

    Omdat ik mijn been heb gebroken, heb ik een schoonmaakhulp ingeschakeld. Ze was op tijd, deed alles netjes, maar toen ze weg was merkte ik, dat mijn tv bekrast is. Zij beweert dat ze alleen de rand heeft schoongemaakt, maar daar zitten ook krassen op en wat erger is, ook op het beeldscherm. Gebeld met Helpling, die zou een schadeformulier toesturen, maar ze melden alvast: er is een eigen risico aan de verzekering gebonden. Waardeloos bedrijf, ik laat mijn rechtsbijstandverzekering het afhandelen met ze.

    Door: Zsu27-10-2018
    Judith14-10-2019

    Ik kwam thuis en vond mijn nieuwe RVS fornuis vol krassen (duidelijk met een schuurspons schoongemaakt!), en zwarte uitgebeten vlekken in de mooie grote RVS wasbak. Zonder twijfel chloor gebruikt terwijl we duidelijk aangaven alleen de vloeibare groene zeep te pakken. Er is niets dat zo uitbijt. Helpling trekt volledig zijn handen er vanaf, waardeloos!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Oplichters

    Oplichetrs!

    Door: Abr16-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Niet bijster gezonde medewerkers.

    Mijn vaste hulp heeft haar been gebroken en is dus een week of zes uitgeschakeld. Aangezien ik niet in staat ben zelf de schoonmaak te doen moest er dus vervanging komen.
    Toevallig hing zo'n beetje heel Leiden vol met posters van Helpling.
    Dat leek mij dus de ideale oplossing.

    Ik heb tot drie keer toe een hulp aangeboden gekregen en hoewel ik ook strijkhulp had aangegeven had geen van drieën dit op hun to do lijstje staan.

    Tevens hebben ze alle drie op de dag van de eerste afspraak zich afgemeld. De eerste werkte opeens niet meer voor Helpling, de tweede was een ziekenhuisafspraak vergeten en de derde was een uur tevoren van z'n fiets gevallen en moest het van de dokter rustig aan doen.

    M.a.w. we zijn vier weken verder en ik heb nog geen schoonmaakhulp gezien.
    Dan kunnen ze een hele stad wel volhangen met posters, maar als er vervolgens niemand komt opdagen is dat ook weggegooid geld

    Ik ben wel klaar met deze club.

    Door: Froukje14-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Slechtste service ooit

    Helpling is werkelijk de slechtste service die ik ooit van mijn leven heb meegemaakt. In een korte tijd hebben we 5 verschillende schoonmaakhulpen gehad die er

    OF geen bal van schoonmaken begrepen
    OF de afspraak annuleerde omdat ze lekker op het strand ij slaap zijn gevallen (echt gebeurd) of "de bus hadden gemist"
    OF je hebt 1x iemand die het wel begrijpt die daarna niet meer kan.

    Ik ben er helemaal klaar mee dat je je plannen netjes aanpast om vervolgens constant geannuleerd te worden.
    Daarnaast verplichten ze je minimaal zoveel maanden vast te zitten aan deze bar slechte service.

    Voor ons nooit meer!!

    Door: Dennie02-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    beter een ander forum gebruiken

    doe het jezelf niet aan, je zit aan ze vast als je een achterlijke schoonmaakster heb. Dan doen ze alsof je een nieuwe krijgt maar dan mag je 50 euro extra betalen en wat je daarvoor terugkrijgt weet je niet. Ik betaal nu alles in 1keer af, ik neem mijn verlies en ik ga via een ander forum eenmalig bemiddelings kosten betalen als het wel/niet klikt met mijn schoonmaakster. En als het niet klikt, dan betaal je niet en dan zoeken ze weer door naar een ander voor maar 12,50.
    Helping lijkt een profesioneel opgezet iets maar ze hebben alleen een goede website bouwer.

    Door: Lars27-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Doe het jezelf niet aan

    Ga lekker zitten, doe je voetjes omhoog en ik neem je mee in de Never Ending Story van mijn ervaring met Helpling. In mijn huisje is het niet bepaald vies of zo maar toch af en toe iemand hebben die de boel grondig schoonmaakt is wel fijn.
    Dus daar was Helpling met al hun bombarie, vrolijk ogende posters, beloftes was blinkende keukens en breed lachende schoonmakers (inc rubberen handschoenen). Ja ook ik ben daar voor gevallen heb een boeking gemaakt. De eerste ging vlekkeloos (sorry, het moest), de tweede boeking ook..
    Maar blijkbaar is er een limiet aan boekingen die goed kunnen gaan bij Helpling en bij de volgende boeking kwam een vriendelijke dame met goede moed de boel poetsen, stoffen en opruimen waarna ze met de noorderzon verdween. Ik heb bij de telefoon gezeten, op haar gewacht maar zelfs een telefoontje of twee later kon de klantenservice mij vertellen dat deze dame voor hun ook spoorloos was.
    Vol verontschuldigingen en tenenkrommende beloftes werd er een nieuwe dame gevonden voor mijn ienieminie huisje... die nog voor het bezoek aangaf niet meer terug te komen.
    Nu begon het toch wel een beetje te knagen... heb ik al mijn goede beurten opgebruikt??
    Weer een telefoongesprek voor met "Ik begrijp het" en "Het spijt ons" en natuurlijk een nieuwe belofte om iemand te vinden. Nog geen uur later werd ik gebeld dat het ze niet ging lukken om iemand te vinden.

    Nou hoor ik je denken: potverdorie, daar kom ik nooit meer terug.
    Maar ik ben erg vergevingsgezind en wilde de luitjes nog een laatste kans geven. En vol goede moed vulde ik een schoonmaakverzoek in. Bingo! Binnen een uur had ik iemand aan de haak geslagen en ja - deze zou ECHT komen.

    Of niet... een paar dagen later werd er vriendelijk via de mail gemeld dat OOK deze medewerker niet meer werkzaam zal zijn bij Helpling. Op zich ben ik best redelijk, ik bedoel, kijk maar eens naar hoe vaak ik vol hou! Maar nu is het een wedstrijd geworden... ik besloot een test te doen, en vulde een laatste keer een verzoek in.. Misschien ook wel een beetje om het lot te tarten.. wie weet.. en beetje masochisme hebben we allemaal wel in ons.

    En de nieuwe boeking ook maar meteen een klachtenformulier ingevuld.. waar je lang naar moet zoeken, (5 clicks en niet bestempeld als klachten formulier.. zucht)

    Zou ik het aanraden om Helpling te gebruiken? Hell no. Bespaar jezelf de stress en struin gewoon de oproepjes bij de supermarkt af. Scheelt tijd en frustratie.

    Ben jij benieuwd of ik ooit nog een degelijke schoonmaker via hun kan boeken? Ik ook!
    Maar tot die tijd zeg ik - doe het jezelf niet aan.

    Door: Gem11-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Zonder afzegging niet op komen dagen

    Hulp kwam niet opdagen zonder bericht. Klantenservice slecht bereikbaar. We kregen uiteindelijk te horen dat ze ziek was. Dat kan natuurlijk gebeuren maar dat je er dan zelf achter aan moet bellen om dat te achterhalen is heel vervelend. Ondanks dat ik om mij heen al veel slechte ervaringen had gehoord (heel vaak afzeggingen) wou ik het toch een keer proberen. Helaas tot dezelfde conclusie moeten komen.

    Door: V van Hoven09-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Schrijf zelf een review over Helpling

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Helpling een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 130 ervaringen geplaatst over Helpling. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.4 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Helpling actief?

    Helpling is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Helpling gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.