Chocotelegram.nl

6.7

Bestellen

4.7

Service

4

Prijs

6.7

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

Chocotelegram.nl

Wat willen consumenten van de winkel Chocotelegram.nl? Chocotelegram.nl is een webshop waar je Door middel van het plaatsen van letters op chocolade blokjes een smakelijke tekst overbrengt. Letters, cijfers, leestekens en symbolen zijn gemaakt van melkchocolade, spaties van witte chocolade. De webshop heeft een. De webshop zelf is 7 dagen per week open om je gewenste cadeaus te kunnen kopen. Wij als NederlandReview streven voor reviews van consumenten die wat hebben besteld via Chocotelegram.nl 
Het is verstandig om een beoordeling te plaatsen over het product, leveringstijd en of de webshop gemakkelijk te bereiken is. We horen dus graag uw mening/reactie over Chocotelegram.nl zodat we dus de consumenten samen kunnen helpen.


Over Chocotelegram.nl

In 1995 werd het concept van het Chocotelegram op de markt gebracht als een telegram van chocoladeblokjes met letters erop. Verpakt in een houten kist of een speciale doos, die per post kan worden verstuurd. Het concept is gebaseerd op het principe dat een geschenk niet op zichzelf staat, maar ook meteen de boodschap vormt die de gever wil overbrengen. Grondlegger dhr. H. Timmers kwam op dit idee door het bestuderen van drankflesjes voorzien van een dubbel etiket. Dit leverde de basis voor het Wijn- en Champagnetelegram: een fles wijn of champagne voorzien van een dubbel etiket met daarin de afdruk van een persoonlijke boodschap. De wenstekst van de gever wordt daarmee onlosmakelijk verbonden met het product. Dit vormde de blauwdruk voor het concept van het Chocotelegram. Na uitvoerig te zijn getest in Nederland, sloeg het concept bij het presenteren op internationale zoetwaren beurzen ook meteen aan in het buitenland.


In Nederland wordt het Chocotelegram op de markt gebracht door Tasty present. Bedrijven en consumenten hebben steeds meer behoefte aan persoonlijke en originele cadeaus. Tasty Present richt zich op deze behoefte door het aanbieden van persoonlijke service betreffende smakelijke geschenken.

Diensten

Het aantal karakters of letterwoorden in een Chocotelegram is grotendeels afhankelijk van de taal en cultuur van de markt waarin het wordt aangeboden. Zo kent het Nederlands grotendeels 7 letterwoorden, tegen bijv. Portugal en Polen die 8 letterwoorden kennen. Daarnaast spelen randvoorwaarden als betaalbaarheid en meest voorkomende lettercombinaties ook een belangrijke rol. In de beginperiode waren er alleen maar producten met 30 of 60 letters beschikbaar. Om echter te kunnen voldoen aan de toenemende vraag voor kleinere formaten, werd er na verloop van tijd andere formaten (7, 10, 14 etc. letters) aan het assortiment toegevoegd.


Gaandeweg is het assortiment verder uitgebreid om specifieker op geefmomenten in te spelen, zoals (seizoens)verpakkingen gericht op Pasen, Sinterklaas, Kerstmis en Valentijn. Door het aanbieden van diverse formaten en verpakkingen is het mogelijk om bijna iedere tekst, voor meerdere doelgroepen, momenten en seizoenen, te leveren.

Klachten 

Chocotelegram.nl heeft een klantenservice via de online webshop waar u uw vragen kunt stellen via de telefoon of met de mail. Voor telefonisch contact zijn ze open tijdens kantooruren en via de mail beantwoorden ze u met een passend antwoord. 
Ooit ervaring gehad met de klantenservice van Chocotelegram.nl? Hoe gingen de medewerkers met u om en werd u goed geholpen? Laat een review achter voor de toekomstige consumenten! 


Bij NederlandReview leest u ervaringen van klanten die u voorgingen bij Chocotelegram.nl. Zo krijgt u een beter idee of u hier wel, of niet moet kopen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

twee dagen te laat!

ik had hier iets moois besteld voor mijn geliefde, maar het kwam twee dagen te laat aan. jammer, dan doe ik dit natuurlijk niet nog eens

L

l.

21-02-2017

0

Heerlijke en eerlijke chocolade gekocht

Een college vertelde me een paar maanden geleden over Chocotelegram.nl. Ik had er zelf nog nooit van gehoord, maar na een kijkje op de website toch chocolade besteld. Heb hier uiteindelijk met name voor gekozen vanwege het feit dat ze UTZ Certified chocolade verkopen. Dit is geeft aan dat het een eerlijk product is en daarnaast ook nog eens goed van smaak is. En die smaak was zeker goed, wat heb ik ervan genoten. Helaas was het binnen de kortste keren al op. Binnenkort nog maar eens wat bestellen.

L

Lisette Beuning

29-11-2016

0

Verrassing besteld bij Chocotelegram

Voor een collega die afscheid nam, hebben we een toepasselijke tekst in chocolade laten maken bij Chocotelegram. Het kost weliswaar aardig wat, maar onze collega vond het werkelijk waar fantastisch. Ze houdt erg van chocola, dus we hebben haar er een groot plezier mee gedaan.

W

Willie Kuilen

11-07-2016

0