NederlandReview

  Ervaringen 24fotoophout.nl

  Je mooiste foto’s verdienen natuurlijk een speciale behandeling. Je wilt ze misschien wel op een prominente plek hangen zodat ze opvallen en je er wanneer dan ook naar kunt kijken. Maar welk bedrijf biedt deze diensten aan? Één van de webshops waar je jouw foto kunt uploaden is 24fotoophout.nl. Maar wat voor kwaliteit hout zullen zij gebruiken om je foto op af te drukken? Zal de foto niet al snel vervagen als het hout ouder wordt? Zal het wel makkelijk zijn om de foto te uploaden via hun website? En wat voor klantenservice zul je van 24fotoophout.nl kunnen verwachten als je foto toch niet goed blijkt te zijn afgedrukt? De enige mensen die eerlijke antwoorden op deze vragen hebben zijn de klanten die al eerder een foto op hout hebben besteld bij 24fotoophout.nl. Kijk eens naar hun reviews om te ontdekken wat zij over 24fotoophout.nl zeggen. Hun beoordelingen, ervaringen en meningen kunnen je helpen een goed beeld van 24fotoophout.nl te krijgen.

  Over 24fotoophout.nl

  24fotoophout.nl is een bedrijf dat foto’s op hout aanbiedt. Ze geloven dat een print op hout je foto op een unieke en sfeervolle manier weergeeft en daarom echt een aanwinst is voor iedere woonkamer of slaapkamer. Het hout dat door 24fotoophout.nl gebruikt wordt is gecertificeerd door FSC. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het milieu. Tijdens het afdrukken zullen ze de witte inkt in je foto vervangen door de natuurlijke kleur van het hout. Hierdoor zal het geheel, ten minste volgens 24fotoophout.nl, een warme uitstraling krijgen. Je kunt bij 24fotoophout.nl kiezen tussen verschillende soorten hout. Zo is er bijvoorbeeld vurenhout. Dit hout geeft je foto een warme, gelige kleur. Je kunt ook kiezen voor Berkenplex. Deze soort hout heeft geen naden of noesten zodat de foto mooi glad wordt. Andere soorten hout waar je uit kunt kiezen zijn larikshout, stijgerhout, en noestvrij ayoushout. Verder zijn er natuurlijk verschillende groottes en maten verkrijgbaar. Dus er zijn voldoende mogelijkheden om precies de foto te krijgen die je wilt, helemaal omdat je zelf het format en de uitsnede kan aangeven als je de foto upload.


  Foto op berkenplex, hier behandeld met whitewash, een laag die zorgt voor diepe kleuren. 

  Diensten van 24fotoophout.nl

  Je kunt heel gemakkelijk online een foto op hout bestellen via 24fotoophout.nl. Kies het soort hout, upload je foto en geef aan welke snede je wilt. De bezorgservice van 24fotoophout.nl zal het eindproduct dan zo snel mogelijk naar je opsturen. Verder is er nog een24fotoophout.nl bezorgservice die je kan helpen als je even wat assistentie nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor24fotoophout.nl

  Heb jij al een foto op hout die is gemaakt door 24fotoophout.nl? Dan horen wij graag wat je van het eindresultaat vindt. Was het echt zo makkelijk om via hen een foto op steigerhout te bestellen? Hoe goed is de foto te zien op hun vurenhout? Hebben ze zich inderdaad gehouden aan de uitsnede die je gemaakt had via hun website? Duurde het lang voor de bezorgservice van 24fotoophout.nl de foto op larikshout had bezorgd? En was de klantenservice van 24fotoophout.nl bereid je te helpen toen dat nodig was? Vertel ons alles via een 24fotoophout.nl review.

  24fotoophout.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over 24fotoophout.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is 24fotoophout.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over 24fotoophout.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is 24fotoophout.nl actief?

  24fotoophout.nl is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Foto en Canvas

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van 24fotoophout.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.