NederlandReview

    Ervaringen 24Dealstore.nl

    Heeft u een goede deal gemaakt op 24Dealstore.nl, of twijfelt u of u hier wel veilig kunt bestellen? Lees hier de reviews over deze webshop en laat uw mening achter!

    Over 24Dealstore.nl

    24Dealstore.nl heeft een postadres in Nieuwegein en een fysiek adres in Utrecht. Verder is er op de site over het bedrijf zelf niets te vinden, wel vonden we elders in een recent bericht dat ze het webshop keurmerk veilig winkelen op de site hebben staan, maar dat ze deze onterecht voeren, omdat zij geschorst zouden zijn. NederlandReview is hierin onpartijdig, oordeelt u zelf zouden wij zeggen.


    Bij 24Dealstore.nl vind je bijvoorbeeld de 'felste zaklamp ooit'. Hoe wordt deze beoordeeld?

    Diensten van 24Dealstore.nl

    Zoals de naam al doet vermoeden kunt u bij 24Dealstore.nl een dagaanbieding vinden die 24 geldig is. Dit kan van alles zijn. Meestal moet u het zoeken in de hoek van de gadgets. Om op de hoogte te blijven van de dagaanbiedingen kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Naast de dagaanbieding kunt u nog meer aanbiedingen vinden in de webshop. Naast de dagaanbieding zijn dat de categorieën: gadgets, mooi en gezond en uitverkoop. Bij gadgets vinden wij vooral elektronische producten zoals gps trackers, wifi adapters, compacte flashdrives, autoradio’s etc. In de categorie mooi en gezond vonden wij Oral B opzetborstels, gezichtsmaskers, fleece mutsen, figuur corrigerend ondergoed etc. De uitverkoop categorie bevat slechts enkele artikelen die in beide voorgaande categorieën kunnen vallen. Wanneer u iets bestelt heeft u dit binnen 5 tot 7 werkdagen in huis. Voor de betaling van de bestelling kunt u kiezen voor overboeking via iDeal, Paypal of achteraf betalen met Klarna. Voor dat laatste geldt een toeslag van € 0,99. Omdat wij ook bij controle op de website van de Stichting Webshop Keurmerk de desbetreffende winkel niet terug konden vinden, zouden wij u aanraden om voor Paypal of achteraf betalen te kiezen. Zo weet u zeker dat u uw geld pas kwijt bent als u tevreden bent.

    Klachten, problemen, contact met 24Dealstore.nl

    Wanneer u niet tevreden bent of zich heeft bedacht binnen 14 dagen, kunt u het beste even mailen naar 24Dealstore.nl. De klantenservice stuurt u dan binnen 1 werkdag het adres en het formulier op voor het retourneren van uw product. Wanneer het product defect is, moet u dit expliciet aangeven. U kunt ze ook per post benaderen en op de website staat dat u telefonisch contact met de klantenservice kunt leggen, maar wij vinden helaas nergens op de website het telefoonnummer. Bij klachten ontvangt u binnen 14 dagen een antwoord.

    Heeft u goede ervaringen met 24Dealstore.nl en al vaker een bestelling gedaan?

    Of hebt u juist slechte ervaringen met deze webshop? Laat dan hier uw review achter zodat andere consumenten beter weten met wie zij in zee gaan.

    Lees de reviews van echte klanten van 24Dealstore.nl! Moet je hier zijn voor de beste dealtjes in electronica en gadgets? Wat zijn de verzendkosten?

    24Dealstore.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (30)

    6.8
    63% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7
    Service
    rating
    6.2
    Prijs
    rating
    7.2
    Leveren
    rating
    6.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Haartabletten

    Super slecht na 5 weken nog niks ze zijn telefonisch niet tot nauwelijks bereikbaar.
    Zeer ontevreden

    Door: Rob Holzmann 25-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Schoenen

    Borderline oplichting! ..
    Schoenen besteld, maar verkeerde maat geleverd.
    Na veel moeite hun helpdesk bereikt via mail (telefoonnummer altijd bezet). Ik moest de schoenen retourneren waarna ik de juiste maat geleverd zou krijgen. Mij is toegezegd dat ik de retour kosten vergoed zou krijgen. Uiteindelijk de juiste maat schoenen ontvangen. Echter de retour kosten zijn nog steeds niet vergoed (inmiddels 3 weken geleden).
    Op vragen via mail wordt niet meer gereageerd.

    Trouwens de kwaliteit van de schoenen is ook slecht. Ze zijn geadverteerd als Versace schoenen met een korting van 80%. Zijn gewoon goedkope imitatie schoenen.

    Door: J Ooink 12-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Horloge

    Jurgen 05-12-2019
    Ruim een maand geleden heb ik hier een horloge besteld! Ik heb echter nog niets ontvangen, geen reaktie op mijn mail en telefonisch zijn ze niet bereikbaar! Dit bedrijf is zeer discutabel! De positieve reacties zijn wat mij betreft ook erg ongeloofwaardig. Maar goed...ik had ook op het keurmerk moeten letten. Het is voor mij de eerste keer dat ik ben opgelicht via internet. Beetje jammer, ik kan jullie alleen maar waarschuwen om hier iets te kopen! En ik beloof 24dealstore dat ze nog niet van me af zijn! Als er nog wel een goede oplossing komt dan zal ik dat hier melden!

    Door: Jurgen 05-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Versace schoenen

    Minder dan 1 ster ging niet... Nooit info gekregen over levering, ook geen enkel antwoord op mijn mails. Ineens waren de schoenen er, echter verkeerde maat. Teruggestuurd, dus weer extra kosten. Geclaimd, nooit gekregen. Wel de juiste maat ontvangen, maar weer zonder enige informatievoorziening. Voor mij nooit meer!

    Door: Danny 04-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Horloge

    In augustus een horloge besteld en betaald. Was niet leverbaar en na mailcontact werd aangeboden mijn geld terug te storten. Dit is tot op heden niet gebeurd en men regeert niet meer op mails. Telefonisch niet bereikbaar. Heel erg slecht en begint op oplichting te lijken.

    Door: Jen 17-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Gezichtverzorging L’Oreal

    Ik heb alleen maar goede ervaringen met deze site. Diverse bestellingen al gedaan en zijn allemaal binnen een week geleverd. Nooit geen problemen en contact met klantenservice is top. Ik raad deze site dan ook zeker aan!

    Door: Hannah 19-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Dancing Water Speaker

    Op 18 juni 2019 plaatste ik een bestelling met 2-4 werkdagen levertijd.
    Op 26 juli een mail gestuurd naar hun support waar het artikel bleef.
    ik kreeg volgend antwoord: 'Beste heer,

    Dank voor uw bericht. Ik zie inderdaad dat er iets niet goed is gegaan waarvoor onze welgemeende excuses. Wij zullen uw pakket maandag a.s. verzendklaar maken en aanbieden bij DPD.

    Met vriendelijke groet,
    Martin'

    Nu, meer dan een week later nog steeds niets. Ze lijken ook wel doof voor mijn nieuwe mails, want ik krijg totaal geen reactie meer.

    Wat mij betreft: NOOIT MEER en zeker een afrader.

    Ik kan er bij vertellen dat ik de afgelopen jaren bijna alles online kocht, maar deze 'NIET' reactie heb ik nog nooit meegemaakt.

    Door: Strybos 05-08-2019
    24DealStore 22-08-2019

    Beste, Betreffende uw verzending verdient dit absoluut niet de schoonheidsprijs en hebben hier fouten in gemaakt. Op de onderstaande mail hebben wij binnen 24 uur geantwoord en u bevestigd dat uw zending was verwerkt dit was op 6 augustus j.l.:

    Jurgen 05-12-2019

    Ruim een maand geleden heb ik hier een horloge besteld! Ik heb echter nog niets ontvangen, geen reaktie op mijn mail en telefonisch zijn ze niet bereikbaar! Dit bedrijf is zeer discutabel! De positieve reacties zijn wat mij betreft ook erg ongeloofwaardig. Maar goed...ik had ook op het keurmerk moeten letten. Het is voor mij de eerste keer dat ik ben opgelicht via internet. Beetje jammer, ik kan jullie alleen maar waarschuwen om hier iets te kopen! En ik beloof 24dealstore dat ze nog niet van me af zijn! Als er nog wel een goede oplossing komt dan zal ik dat hier melden!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Maybelline 24h lipstick

    Ik heb opnieuw een bestelling gedaan bij 24dealstore en de bestelling is volgens afspraak zelfs persoonlijk afgeleverd. Ik ga hier zeker nog vaker bestellen. Service is top!

    Door: Roos 31-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Goede persoonlijke service

    Ik heb al een paar bestellingen gedaan op deze site en deze binnen een paar dagen ontvangen zonder problemen. Ook bij vragen goed geholpen, zelfs bij het uitleggen van de gebruiksaanwijzing. Ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben over de goede persoonlijke service en ga er zeker nog vaker gebruik van maken.

    Door: Bella 08-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Zeer tevreden

    Na een aantal bestellingen gedaan te hebben, wat na een paar dagen netjes is geleverd, de laatste keer iets retour gestuurd omdat het artikel niet aan de verwachtingen voldeed. Het bedrag is keurig terug gestort volgens afspraak. Ik ben super tevreden en zou hier zeker nogmaals bestellen.

    Door: Candy 03-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Goede service!

    Iedere dag mooie aanbiedingen en geleverd zonder problemen binnen twee dagen. Zeker aan te bevelen!

    Door: Roos 02-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Top!

    Bestelling geleverd zonder problemen maar werkte niet direct. Contact met de klantenservice was top en zeer vriendelijk te woord gestaan. Wat mij betreft top en ik zou zeker nogmaals een bestelling plaatsen!

    Door: Lindsey 30-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    1e keer gebruik gemaakt van

    1e keer gebruik gemaakt van "24dealstore" product ontvangen voor geplande levering!

    Door: Fred 21-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Prima artikelen tegen een goede prijs

    Prima artikelen tegen een aanvaardbare-lagere prijs, prima service, en aandacht voor de client.

    Door: Jasper van Delft 06-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Service en garantie nummer 1

    Service en garantie nummer 1. Nadat ik een fabricagefoutje ontdekte in een ontvangen product, via mail contact opgenomen met 24dealstore.nl waarop een snelle reactie volgde. De volgende dag een nieuw exemplaar kosteloos ontvangen, dus in een woord "Topbedrijf" waar klant vriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan.

    Door: C. Vesseur 30-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Snel, eenvoudig en voordelig, in 1 woord prima dus!

    Heb al een aantal keer wat besteld bij 24dealstore en dat zegt eigenlijk al dat ik tevreden ben. Bestelproces vind ik eenvoudig, betalen met ideal gemakkelijk en het bezorgen is vaak al binnen een dag. Top! Heb nu een smartwatch besteld voor mijn man omdat ik zag dat je nu ff geen verzendkosten hoeft te betalen met de code die in de nieuwsbrief zat. Goede deal.

    Janneke uit Voorschoten

    Door: Janneke van Geel 23-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Persoonlijke benadering

    Persoonlijke benadering, goede producten en snelle levering.

    Door: Marianne de Rooy-van Velsen 21-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Leuke aanbiedingen en goede service,Top!

    Leveringen zijn altijd goed. Leuke aanbiedingen en goede service,Top!

    Door: Manouk 19-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Prima dagaanbieding website

    Prima dagaanbieding website. Persoonlijke benadering bij eventuele vertraging van de bestelling maar gaat over het algemeen altijd goed!

    Door: William van der Bergh 18-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Snelle levering en prima verpakt.

    Wij bestelden een product en dat ging makkelijk.De levering was binnen de gestelde dagen. Apparaat is prima!

    Door: Martin 17-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Schrijf zelf een review over 24Dealstore.nl

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is 24Dealstore.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 30 ervaringen geplaatst over 24Dealstore.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.8 gekregen, waarbij 63% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is 24Dealstore.nl actief?

    24Dealstore.nl is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Voordeel, Winnen & Gratis

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van 24Dealstore.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.