NederlandReview

  Ervaringen 24Dealstore.nl

  Heeft u een goede deal gemaakt op 24Dealstore.nl, of twijfelt u of u hier wel veilig kunt bestellen? Lees hier de reviews over deze webshop en laat uw mening achter!

  Over 24Dealstore.nl
  24Dealstore.nl heeft een postadres in Nieuwegein en een fysiek adres in Utrecht. Ze zijn onderdeel van DisQounts International B.V. Verder is er op de site over het bedrijf zelf niets te vinden, wel vonden we elders in een recent bericht dat ze het webshop keurmerk veilig winkelen op de site hebben staan, maar dat ze deze onterecht voeren, omdat zij geschorst zouden zijn. NederlandReview is hierin onpartijdig, oordeelt u zelf zouden wij zeggen.


  Bij 24Dealstore.nl vind je bijvoorbeeld de 'felste zaklamp ooit'. Hoe wordt deze beoordeeld?

  Diensten van 24Dealstore.nl
  Zoals de naam al doet vermoeden kunt u bij 24Dealstore.nl een dagaanbieding vinden die 24 geldig is. Dit kan van alles zijn. Meestal moet u het zoeken in de hoek van de gadgets. Om op de hoogte te blijven van de dagaanbiedingen kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Naast de dagaanbieding kunt u nog meer aanbiedingen vinden in de webshop. Naast de dagaanbieding zijn dat de categorieën: gadgets, mooi en gezond en uitverkoop. Bij gadgets vinden wij vooral elektronische producten zoals gps trackers, wifi adapters, compacte flashdrives, autoradio’s etc. In de categorie mooi en gezond vonden wij Oral B opzetborstels, gezichtsmaskers, fleece mutsen, figuur corrigerend ondergoed etc. De uitverkoop categorie bevat slechts enkele artikelen die in beide voorgaande categorieën kunnen vallen. Wanneer u iets bestelt heeft u dit binnen 5 tot 7 werkdagen in huis. Voor de betaling van de bestelling kunt u kiezen voor overboeking via iDeal, Paypal of achteraf betalen met Klarna. Voor dat laatste geldt een toeslag van € 0,99. Omdat wij ook bij controle op de website van de Stichting Webshop Keurmerk de desbetreffende winkel niet terug konden vinden, zouden wij u aanraden om voor Paypal of achteraf betalen te kiezen. Zo weet u zeker dat u uw geld pas kwijt bent als u tevreden bent.

  Klachten, problemen, contact met 24Dealstore.nl
  Wanneer u niet tevreden bent of zich heeft bedacht binnen 14 dagen, kunt u het beste even mailen naar 24Dealstore.nl. De klantenservice stuurt u dan binnen 1 werkdag het adres en het formulier op voor het retourneren van uw product. Wanneer het product defect is, moet u dit expliciet aangeven. U kunt ze ook per post benaderen en op de website staat dat u telefonisch contact met de klantenservice kunt leggen, maar wij vinden helaas nergens op de website het telefoonnummer. Bij klachten ontvangt u binnen 14 dagen een antwoord. 

  Heeft u goede ervaringen met 24Dealstore.nl en al vaker een bestelling gedaan?
  Of hebt u juist slechte ervaringen met deze webshop? Laat dan hier uw review achter zodat andere consumenten beter weten met wie zij in zee gaan.

  Lees de reviews van echte klanten van 24Dealstore.nl! Moet je hier zijn voor de beste dealtjes in electronica en gadgets? Wat zijn de verzendkosten?

  24Dealstore.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (10)

  4,4
  30% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  5

  Service

  3,4

  Prijs

  4,6

  Leveren

  4,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Top producten!

  Harvey20-03-2018

  Heb al verschillende producten besteld bij 24dealstore.nl en tot nu toe altijd tevreden, 1x was het product niet volledig geleverd maar na klantenservice gesproken te hebben hadden ze het losse onderdeel erna opgestuurd. De producten werken goed en zijn een stuk goedkoper dan op andere sites.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Snelle levering

  Max17-10-2017

  heb laatst een militaire zaklamp aangeschaft bij 24dealstore en geen problemen ondervonden eerlijk gezegd. Bestellen was erg gemakkelijk en duidelijk. levering was ook vrij snel, had het 2 dagen na m'n bestelling in huis... ik heb verschillende websites gezocht naar deze zaklamp, maar veel websites hadden een erg lange levertijd, waardoor naar mijn eigen idee (hoewel de prijs vaak wel iets lager is) het risico groter werd. Vandaar dat ik gekozen heb voor een nederlands bedrijf, mochten er fouten ontstaan dan had ik meer zekerheid gehad naar mij idee. Dit is echter niet het geval geweest en het product is naar behoren geleverd.

  Over de service kan ik niet echt oordelen,omdat ik hier gelukkig geen gebruik van heb hoeven maken omdat er niet echt fouten zijn ontstaan... de afhandelingen in het koopproces waren verder gewoon prima.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Oplichterij

  Marc27-07-2017

  Wat een troep leveren ze. Ik dacht een goed schoenenrek gevonden te hebben....het plaatje zag er goed uit. Zo ook de beschrijving.
  Het ding is niet eens in elkaar te krijgen. Lukt dat bij 4 tredes, dan ligt de rest weer op de grond. En onhandig ben ik bepaald niet.

  Ik probeer mijn geld terug te krijgen. Lukt dat, dan zal ik dat hier ook opschrijven.

  Lukt het niet, dan komt het wederom op deze plaats.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  afwachten??

  aske20-06-2017

  ik heb op 15 juni een bestelling geplaatst en betaald, sinds die datum staat er dat de bestelling wordt gepicket, een mail gestuurd geen reactie. Vandaag het 030 nummer gebeld krijg een voicemail in het engels gesproken. Ik ben benieuwd of ik mijn bestelling wel krijg, heb er nu al een hard hoofd in.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Niks bestellen via deze site !!!

  Sandra Gelderman16-06-2017

  Ik vind het erg jammer dat ik voorgaande recensies niet eerder heb gelezen. Activity tracker besteld twee weken geleden maar die is nog steeds niet binnen. Terwijl de bezorgdatum al dik is overstreden. Erg slechte zaak

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  O P L I C H T E R S eerste klas

  Erik13-06-2017

  Boevenbende Ze hebben helemaal geen enkele ster verdiend! service 0 prijs heeft geen betekenis als je niet levert als bedrijf: over leveren kunnen we het heel lang hebben, dit is een levering met een open eind! GEEN ENKELE LEVERING = WANPRESTATIE = PURE DIEFSTAL. Wel betaald, er is nooit geleverd laat staan gereageerd op mijn keurige naar informatie omtrent de leverdatum vragende e-mails!

  Gelderman16-06-2017

  Ik heb precies hetzelfde meegemaakt met deze site.. wat een oplichters. Reageren inderdaad ook niet op mails of telefoontjes. Geld terug krijgen lijkt ook onmogelijk hier. Ik voel me erg opgelicht.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Achteruitrijcamera

  van der Schinkel12-06-2017

  2 juni een achteruitrijcamera besteld. 5-7 werkdagen levertijd . Na 10 dagen nog niet binnen. Telefonisch is er geen bereikbaarheid. Als ik de track-en-trace volg van de bevestigings e-mail die ik heb gekregen dan staat er al vanaf de eerste dag dat "het product vandaag wordt gepickt". Nu een e-mail gestuurd. Weinig hoop meer, gezien de vorige review.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5

  Besteld en betaald, niet ontvangen

  Ivar Hoekema11-06-2017

  Ik heb 2 x 16 borstels gekocht bij 24dealstore, een onderdeel van DisQounts International B.V., echter heb ik na lang wachten en meerdere mails maar 1 x 16 borstels ontvangen.
  Uiteraard heb ik 24dealstore na ontvangst van mijn halve bestelling weer gemaild, maar een reactie blijft uit.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Iedere dag wisselende aanbiedingen

  mr. Jaspers15-03-2017

  Ik ben altijd op zoek naar koopjes en daarvoor bezoek ik regelmatig verschillende websites. 24Dealstore.nl is één van deze websites. Hier hebben ze dagelijks leuke aanbiedingen die ook nog eens wisselen. Wanneer er de ene dag dus niks voor mij tussenzit, kijk ik één of twee dagen later gewoon weer. Heb er tot op heden één keer een bestelling geplaatst en hier eigenlijk geen problemen aan ondervonden. De prijs van het product was niet al te hoog, dus er was zeker sprake van een mooie deal. Het product werd ook keurig thuis afgeleverd. Wel keek ik nog een beetje op van de verzendkosten. Ik was er niet vanuit gegaan dat deze er nog overheen zouden komen, maar dat was dus wel het geval. Zal wel met de hoogte van het bedrag te maken hebben dan...

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  6,5

  Onterecht gebruik van keurmerk

  Anita van der Weij28-02-2017

  Heel eerlijk, nee ik heb nog niets besteld bij 24 Dealstore. Wel heb ik het Keurmerk aangeschreven en wat blijkt? Ze voeren onterecht het Keurmerk Veilig Winkelen. Ik durf het daarom ook niet aan om hier iets te bestellen. Kan helemaal niets mis mee zijn natuurlijk, maar het wekt bij mij geen vertrouwen.

  Bob Klaasen12-06-2017

  Horlogereparatieset besteld. Na 1 week nog steeds niet binnen. Gemaild tot twee keer toe, maar geen enkele reactie. Telefonisch is men niet bereikbaar.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Schrijf zelf een review over 24Dealstore.nl

  Uw beoordeling