1dagactie.nl

3.8
4

Bestellen

3.7

Service

4.3

Prijs

3.3

Levering

16.7%

Zou hier weer kopen

1dagactie.nl

Iedereen houdt wel van een leuke actie op z’n tijd. Wie wil er immers geen kortingen en aanbiedingen? Ze zijn echter niet altijd even makkelijk te vinden. Een online winkel zoals 1dagactie.nl zet deze aanbiedingen centraal. Maar ben je met die acties nou echt zoveel goedkoper uit dan in een andere winkel? Wat voor spullen zullen ze in hun digitale winkel aanbieden? Zullen die kleren echt zo prettig zitten? Hoe zacht zal dat textiel zijn? Zal het lang duren voor de zitzak bij jou thuis wordt bezorgd door de bezorgservice van 1dagactie.nl? En hoe zal de klantenservice van1dagactie.nl omgaan met klachten en andere problemen waar hun klanten mee zitten? De enige manier om dit te onderzoeken is via klanten van 1dagactie.nl. Lees hun reviews om te zien wat zij nou echt van1dagactie.nl vinden. Hun ervaringen, cijfers, meningen en beoordelingen kunnen je helpen om te beslissen wel of niet iets bij 1dagactie.nl te kopen.


Over 1dagactie.nl

1dagactie.nl is een winkel die acties aanbiedt. Ze bieden alleen producten aan die met een leuke korting te koop zijn. Zo vindt je er bijvoorbeeld vele aanbiedingen van andere webshops die ook via de eigen website van 1dagactie.nl te koop zijn. Je zal je misschien nu afvragen wat voor producten er dan in de winkel te koop zijn. Er is bijvoorbeeld een selectie herenmode zoals boxershorts, zwembroeken, sportkleding, T-shirts, thermokleding, sokken en sportschoenen. Voor dames is er lingerie zoals strings, shorts, slips, bh’s, singlets, hipsters en shapewear. Zelfs voor kinderen is er een selectie kinderondergoed van verschillende merken. Je kunt ook gaan voor een lekkere zitzak waarin je heerlijk kunt zitten. 1dagactie.nl heeft verschillende zitzakken waar je uit kunt kiezen. In hun categorie boxspring vind je dekbedden, boxspring bedden, dekbedovertrekken, matrassen, kussens en hoeslakens. De zomer is altijd een bijzondere periode waarin veel tijd in de buitenlucht wordt doorgebracht. Daarom heeft1dagactie.nl daar speciale artikelen voor zoals petten, zomerkleding, slippers, stepjes, hoeden, vliegers, BBQ shorten, bikini’s, longboards en zonnebrillen. Ook de winter vereist aparte kleding en andere attributen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan skihelmen, thermokleding, handschoenen, skikleding, skibrillen, truien, wanten, mutsen en sjaals. En dan is er als laatste nog een categorie textiel met daarin keukentextiel, badlakens, badjassen, handdoeken, badproducten, washandjes, doucheproducten, bedtextiel, gastendoekjes, badhanddoeken en nog veel meer. Merken die je bij1dagactie.nl kunt tegenkomen zijn Björn Borg, Apollo, Cavello, DEAL, Sloggi, HEAD. Puma, Brunotti Vingino enzovoort.


 


Diensten van 1dagactie.nl

De kleding en huishoudelijke producten van 1dagactie.nl kunnen online besteld worden. Er is dan een 1dagactie.nl bezorgservice die je kan helpen de producten bij jou thuis te krijgen. Daarnaast heeft 1dagactie.nl nog een klantenservice die je kan helpen als je advies nodig hebt.


Klachten, Complimenten en Tips voor 1dagactie.nl

Heb jij al kleding of huishoudelijke producten van 1dagactie.nl? Ook als je alleen een setje washandjes hebt gekocht horen wij graag meer over jouw ervaring met deze winkel. Was je met hun boxershorts en andere kleding echt zoveel goedkoper uit via hun aanbiedingen? Duurde het lang voor de skihelm of zitzak bij je thuis werd bezorgd? En hoe vriendelijk en hulpvaardig is die klantenservice van 1dagactie.nl nou echt? Schrijf een review en laat ons weten wat jouw mening over 1dagactie.nl is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (6)

Anderen bekeken ook