NederlandReview

  Ervaringen 123dagaanbieding.nl

  Waarom u een 123dagaanbieding.nl zou moeten kopen leest u hier. Op deze pagina leest u ervaringen van mensen die onlangs een bestelling hebben geplaatst bij 123dagaanbieding.nl. Het lezen van reviews kan u helpen om meer informatie over het bedrijf te vergaren. Als consument wilt u natuurlijk aankopen doen bij een betrouwbaar bedrijf. Niet alleen de producten dienen van goede kwaliteit te zijn, maar ook is het servicebeleid erg belangrijk. Want hoe gaat het desbetreffende bedrijf om met retourneren van artikelen en een terugbetaling hiervan? Heeft u zelf ervaring met het kopen van producten bij 123dagaanbieding.nl? Laat het anderen weten door een beoordeling te schrijven.

  Over 123dagaanbieding.nl

  De webshop is onderdeel van 1234U BV, waaronder nog een andere webshop valt. Sinds 2010 bestaat de webshop 123dagaanbieding.nl al. Elke dag wordt er een nieuwe aanbieding geplaatst die vierentwintig uur geldig is. Het bedrijf bestaat uit een kleine groep van vier personen. Het is een kleinschalig bedrijf dat goede en originele producten aanbiedt tegen een concurrerende prijs. Klanttevredenheid staat erg hoog in het vaandel. Op de website van 123dagaanbieding wordt dan ook duidelijke informatie gegeven over het bestelproces, retourneren en over garanties. Het bedrijf is aangesloten bij Qshops en draagt dit keurmerk. Qshops staat voor veiligheid en betrouwbaarheid.


  Shoppe met de vrouw - niet iedereen kan ervan genieten. Dan maar online dealtjes zoeken?

  Diensten

  Elke dag worden er om 12.00 uur één of meer nieuwe aanbieding op de webshop geplaatst. Deze aanbiedingen zijn geldig tot de volgende dag 12.00 uur. Het soort artikel dat wordt aangeboden wisselt elke dag. Dit kunnen bijvoorbeeld huishoudelijke artikelen zijn, gereedschap of verzorgingsproducten. U kunt de dagaanbiedingen tegen een aantrekkelijke prijs kopen. De kortingen verschillen per product, maar een korting van zestig procent is geen uitzondering. Door elke dag te kijken, kunt u altijd op een voordelige manier handige artikelen aanschaffen. Mocht u onlangs zelf iets hebben gekocht bij 123dagaanbieding.nl dan kunt u door uw mening te delen anderen informeren over de kwaliteit van de producten, de dienstverlening en de levering hiervan.

  Klachten

  Wanneer u een artikel heeft gekocht, heeft u er bepaalde verwachtingen van. Mocht het product tegenvallen dan heeft u altijd veertien dagen bedenktijd waarop u zich kunt beroepen. Via een e-mail aan de klantenservice kunt u een aanvraag indienen om het product te retourneren. Mocht de klacht gaan over de service van het bedrijf, zoals de levering, de betalingswijze of de klantvriendelijkheid dan kunt u uw klacht per e-mail indienen. Binnen veertien dagen mag u een antwoord terug verwachten. Mocht u er zelf niet uitkomen met 123dagaanbieding.nl dan kunt u zich altijd wenden tot Qshops wanneer er sprake is van een geschil. Heeft u ervaring met de klachtenafhandeling van 123dagaanbieding.nl? Schrijf dan uw bevindingen op in een beoordeling.

  Beschadiging en garantie

  Het kan ook voorkomen dat het bestelde product tijdens de bezorging beschadigd is geraakt. Dan is het belangrijk om binnen twaalf uur na ontvangst contact op te nemen met de klantenservice. Het is belangrijk om dit direct kenbaar te maken omdat het bedrijf de schade dient te verhalen bij de transporteur. Mocht u later reageren dan kan 123dagaanbieding.nl niet zoveel meer voor u doen. Mocht het product na gebruik defect raken buiten uw schuld om dan heeft u recht op een gratis reparatie of op een nieuw product. U dient zich altijd tot de klantenservice van 123dagaanbieding.nl hiervoor te wenden. Op sommige artikelen geldt een fabrieksgarantie.

  Mocht u willen weten hoe het gesteld is met de klantvriendelijkheid van 123dagaanbieding.nl? Leest u dan de beoordelingen eens van klanten die hier onlangs iets hebben gekocht.

  Fantastische dagaanbieding! Of een tegenvaller? Lees ervaringen van echte klanten van 123dagaanbieding.nl. Waarom is het zo goedkoop? Is het wel echt goedkoop?

  123dagaanbieding.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  7.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7
  Service
  rating
  7
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over 123dagaanbieding.nl

  Uw beoordeling

  Goedkope scheermesjes

  Tip! Ze hebben af en toe scheermesjes van gillet voor echt een 3e van de prijs. Weet niet precies hoe ze het doen maar het zijn de echte en binnen 2 dagen in huis. Misschien van de vrachtwagen gevallen?? ;-)

  Door: Hansie05-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Leuke en goedkope aanbiedingen bij 123dagaanbieding.nl

  Ik mag op internet graag veilingen langsgaan en kijk dan ook regelmatig op 123dagaanbiedingen.nl. Het grootste gedeelte staan er dingen op waar ik niets mee kan, maar het wil wel eens zo zijn dat er iets moois tussen zit. Vaak zijn er dan wel veel geïnteresseerden, maar de prijs wordt nooit heel erg hoog. Heb al meerdere malen wat besteld, maar heb nog nooit problemen gehad met de levering. Alles werd altijd keurig en binnen enkele dagen thuis bezorgd. Ik kan iedereen aanbevelen om hier eens een kijkje te nemen.

  Door: Henri Beekman24-11-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  FAQ

  Is 123dagaanbieding.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over 123dagaanbieding.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is 123dagaanbieding.nl actief?

  123dagaanbieding.nl is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel, Winnen & Gratis

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van 123dagaanbieding.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.