123bloemenbestellen.nl

Alle reviews

123bloemenbestellen.nl

77% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (13)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Boeket bloemen Evlyn

  Mijn vaste zakelijke adres voor het laten bezorgen van bloemen voor onze relaties.
  Altijd top voor elkaar.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Boeketje bloemen laten bezorgd.

  Ik bestel hier meerdere malen per jaar bloemen voor mijn familie in Nederland. Niets meer dan lof voor de service en kwaliteit.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kerststuk rood Traditional

  De mooiste kerststukken vond ik op de website van 123bloemenbestellen.nl. Ik heb gekozen voor kerststuk rood traditional. Het geleverde kerststuk kwam goed overeen met hetgeen ik heb besteld. Enorm bedankt en tot een volgende keer :)

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Boeket bloemen laten bezorgen

  Ik had op dinsdag ochtend rond 10.00 een bestelling gedaan. Deze werd dezelfde dag nog bezorgd. Mooi boeket bloemen en snelle levering!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fleurigste boeket bloemen

  Mooi aanbod met boeketten die elders niet te vinden zijn. Volgens mij is het allemaal in eigen beheer. Ik ben blij met m'n bestelling.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Boeket

  Boeket van 75 euro besteld, nooit aangekomen... vaak gebeld en bedrijf neemt niet op.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Grote bos bloemen met fruitmand

  Zeer grote bos bloemen met fruitmand besteld en is nooit geleverd geworden. Ontzettend vaak contact gezocht met de bezorgdienst Packs, die gaf geen gehoor. De klantenservice van 123bloemenbestellen.nl gaf aan, dat ik het er maar mee moest doen. Jammer mevrouw. Veel tijd en energie ingestoken maar ik bestel er nooit meer.

  Grote afrader!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Wat een klotebedrijf....

  Waardeloos en totaal onbetrouwbaar! Heb eind november een bloemstuk voor € 65,00 besteld om te leveren op 19 december. Kwam 1 week later aan, totaal in de vernieling, bloemen afgevroren. Allemaal rotsmoezen en dus voor mij nooit geen bloem hier meer vandaan. Schandalig dat ikzelf iedere dag moest bellen, nooit een terugkoppeling of wat dan ook. Als u van uw geld af wil, kunt u het beter rechtstreeks in de rivier gooien ipv bij dit totaal ongeorganiseerde "bedrijf" te bestellen

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Snelle bezorging en super boeket

  Boeket werd snel bezorgd. Bestelde boeket kwam goed overeen met het ontvangen boeket. Prima service.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hele mooie boeketten en goede service

  Mooi boeket (ruime keuze) en een goede klantenservice. De mensen denken goed met je mee.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bekocht

  Dit was gelijk de laatste keer, dat ik via uw bedrijf een bloemetje heb verstuurd.
  Ten eerste ik heb betaald voor, ochtend levering. Dit werd half 5. Na navraag werd er vermeld dat dit op Valentijnsdag niet kan. Was er niet bij vermeld. Stond ook niet op de site,werd wel beweerd. Ik heb de bos 'n week van tevoren besteld. Toen stond het er zeker niet op, slordig. Ik heb 'n winter voorjaars boeket besteld. Staat op de site dat deze bestaat uit: ranonkels, rozen, hyacinten, lysiantus en div. groensoorten. De mijne bevatte enkel witte tulpen en 'n paar takjes groen. Staat niet in verhouding met de foto op de site !!! Ik voel me zwaar bekocht !!!! € 36,35 voor 'n bosje tulpen van € 5,00 vind ik SCHANDALIG!!! Ik heb 'n grote kater overgehouden aan Valentijnsdag!! Als u niet in staat ben, om aan de waarschijnlijk grote vraag op die dag te kunnen voldoen, dan moet u dat ook niet aanbieden.
  U begrijp dat ik in het vervolg via een ander bedrijf een boeket laat bezorgen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Boeket viel tegen

  Het resultaat viel wat tegen : niet zo mooi als op de foto en wat mij betreft te duur voor wat je krijgt. Jammer!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Snel bloemen in huis dankzij 123bloembestellen.nl

  Aan het eind van mijn werkdag bedacht ik mij ineens dat ik helemaal vergeten was een bosje bloemen te halen voor mijn moeder. Ik zat net lekker op de bank en had geen zin meer om weg te gaan. Na een korte zoektocht op het internet kwam ik 123bloembestellen.nl tegen. Ik heb hier een bestelling geplaatst en ik had de bloemen de volgende dag al in huis. Snelle levering en een fantastische service. Ik heb weliswaar wat meer betaald dan in de winkel, maar dat had ik er graag voor over.

Anderen bekeken ook

Surprose.nl
14 reviews

Ben je zoekende naar een bedrijf waar je rozen kunt bestellen? Wellicht is Surprose.nl een ideaal bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview welk...

Regiobloemist
3 reviews

Ben je op zoek naar een bedrijf waar je bloemen, boeketten en toebehoren kunt kopen? Wellicht is Regiobloemist een interessant bedrijf voor jou. Be...

YourSurprise
40 reviews

Ken jij YourSurprise? YourSurprise is een webshop welke cadeau artikelen aanbiedt. Er zijn meer dan 1000 cadeaus op de website te bekijken en te ko...

Boeketcadeau
15 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Boeketcadeau is natuurlijk een site en bedrijf in de categorie bloemisten. Het is een bedrijf waar je altijd e...

123bloemenbestellen.nl

Ongekend! Wat anderen over dit bedrijf zeggen. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. Kies ervoor om meerdere opties en mogelijkheden te vergelijken om zo bij een aankoop een goede keuze te maken. De onafhankelijke beoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en goed. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over een onderneming. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site NederlandReview. Lees echter eerst meer over dit bedrijf op onze site.

Over 123bloemenbestellen.nl
Bloemen houden van mensen! Het is mogelijk om met de hulp van dit bedrijf op ieder adres in Nederland en ook in het buitenland een bloemetje te laten bezorgen. Het bedrijf is de partij voor het online bestellen van cadeaugeschenken, fruitmanden, planten en natuurlijk bloemen. Het is ook mogelijk bij hun om op dezelfde dag de bloemen nog te laten bezorgen. De bestelling moet dan wel voor 14 uur binnen zijn. 

Natuurlijk bepaal je zelf waar je de bloemen bezorgd krijgt. Er wordt samengewerkt met 300 top bloemisten met een goede bezorgdienst. Hierdoor is het bedrijf in de mogelijkheid om een mooie boeket bloemen te bezorgen. Natuurlijk kun je er een kaartje aan toevoegen met een persoonlijke boodschap. 


Het bedrijf is al meer dan tien jaar actief als online bloemist en ze kennen de kneepjes van het vak dus. Ze weten waar de beste bloemisten zitten en werken met ze samen. De bestellingen worden snel verwerkt en afgehandeld. Ook is er een sterke klantenservice om je te helpen. Daarnaast is er dus de webshop waar je 24 uur per dag en 7 dagen per week een bestelling kunt plaatsen.  

Diensten van 123bloemenbestellen.nl
Er is een ruim assortiment van bloemen waar je uit kunt kiezen. Het gaat onder andere om:
•    Top 10 boeketten
•    Rozen boeketten
•    Rouwbloemen
•    Bloemen Buitenland
•    Fruitmanden
•    Planten
De belangrijkste dienst is natuurlijk het bezorgen van de bloemen. 

Klachten, tips en complimenten over 123bloemenbestellen.nl
Het bedrijf heeft een sterke klantenservice waar je goed terecht kunt. Het is goed om de mogelijkheden te ontdekken van dit bedrijf om zo de klachten snel uit de wereld te helpen.  

Heb jij ervaring met 123bloemenbestellen.nl? 
Het is goed om ook jouw mening op NederlandReview achter te laten. Op die manier is het mogelijk om anderen te helpen. Het is heerlijk ook om je hart te luchten of om juist een compliment weg te geven. 

Lees hier de ervaringen van klanten van 123bloemenbestellen.nl. Is deze bloemist betrouwbaar om boeketten te laten bezorgen? Zijn er kortingscodes?

}