NederlandReview

    Ervaringen 123 Bloemen

    Bent u benieuwd wat anderen vinden van de diensten van 123 Bloemen? Dan is NederlandReview de plaats om dat uit te vinden. Bloemen laten bezorgen is altijd een delicate kwestie omdat bloemen nu eenmaal teer zijn. U wilt dat uw boeket daarom met de grootste zorg wordt behandeld. Door rustig door te nemen wat anderen over 123 Bloemen hebben gezegd kunt u inschatten of deze service geschikt is om uw opdracht te behandelen. De mening van anderen is namelijk niet altijd leidend, maar vaak wel een goede indicatie van wat u kunt verwachten van het bedrijf in kwestie. Dit geldt in het geval van 123 Bloemen zowel voor particuliere als zakelijke klanten.

    Over 123 Bloemen

    123 Bloemen verzorgt bezorging van bloemen, rozen en boeketten door heel Nederland. Dat doet het door de hulp in te roepen van lokale bloemisten in de buurt van de ontvanger. Op die manier zorgt 123 Bloemen ervoor dat de boeketten en bloemen niet te ver hoeven te reizen en altijd vers zijn. Het bezorgbedrijf werkt op dit moment alleen in Nederland. Buiten Nederland kan men geen boeketten, bloemen of rozen via 123 Bloemen laten afleveren. 123 Bloemen is uiteraard niet de enige die dit doet in Nederland. Het hanteert levertijden tussen 10.00 en 18.00 en als u als besteller voor 13.00 opdracht geeft zal de ontvanger het nog dezelfde dag krijgen. Op de website kunt u alle verschillende mogelijkheden die het bedrijf biedt bekijken. Rond speciale periodes zoals kerst zijn er aparte secties op de website gevuld met bijvoorbeeld kerstboeketten. Het gehele jaar door is er aandacht voor rouwboeketten.


    Je hoeft bloemen niet altijd in een boeket te presenteren. Je kunt er bijvoorbeeld ook cupcakes mee versieren

    Diensten

    123 Bloemen bezorgt bloemen, rozen en boeketten. Er zit namelijk weldegelijk verschil tussen deze drie vormen. Hoewel ook de rozen en de bloemen in boeketten worden opgeleverd, rekent men bij 123 bloemen vooral rouwboeketten en kerstboeketten tot de categorie boeketten. De bezorging wordt door heel Nederland gedaan. Het is niet alleen mogelijk om als particulier boeketten te laten bezorgen, ook voor zakelijke uitwisseling heeft 123 Bloemen mogelijkheden. U kunt op de website gratis een zakelijke account aanmaken en zo boeketten, bloemen of rozen uit naam van uw onderneming versturen. Ze raden dit vooral aan als u meerdere malen per maand bloemen verstuurt. Er zijn boeketten in verschillende prijsklassen te krijgen. Van minder dan vijftien euro tot bijna vijftig euro en alles daar tussenin.

    Klachten

    Het is op verschillende manieren mogelijk om contact op te nemen met 123 Bloemen. Op de website vindt u onder andere een contactformulier. Daarop kunt u uw klacht invullen en vervolgens per e-mail versturen naar het bedrijf. Ook andere contactgegevens zoals het telefoonnummer staan vermeld. Opvallend is wel dat 123 Bloemen geen contactadres heeft. Wel staan de Kamer van Koophandel gegevens op de website. Ook staan er algemene voorwaarden op de site vermeld. Daar staat onder meer in dat klachten binnen twee dagen worden afgehandeld. Als bloemen niet worden geleverd moet dat binnen dertig dagen gemeld worden. Ook staat er een overmachtsbepaling in voor uitzonderlijke situaties waarin het bedrijf niet kan leveren.

    Veilig betalen

    Omdat 123 Bloemen alleen via internet opereert is er dus geen winkelpand ergens in Nederland te vinden. Het bedrijf doet alles online. 123 Bloemen rekent de bloemen, rozen en boeketten daarom ook via de bekende onlinemethodes af. Denk hierbij aan betalen met iDeal, PayPal of een creditcard. Wanneer u als zakelijk klant gebruik maakt van de diensten van 123 Bloemen, dan is een factuur krijgen ook mogelijk. Dit kost echter wel 1,50 extra. Dit worden de factuurkosten genoemd. Wanneer u zakelijk meerdere boeketten per maand bestelt kan er ook maandelijks worden afgerekend voor het gehele bedrag dat is uitgegeven.

    Lees hier reviews van echte klanten van 123 Bloemen. Hoe ziet het boeket er echt uit als je bestelt op 123-bloemen.nl? Zijn de bloemen vers, de levering snel?

    123 Bloemen
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (15)

    4
    33% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.4
    Service
    rating
    3.4
    Prijs
    rating
    3
    Leveren
    rating
    4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Boeket bloemen

    Prachtige site, mooie bloemen.
    Als ze geleverd worden tenminste. Twee dagen na de beoogde bezorgdatum eens voorzichtig gevraagd aan de ontvanger of er een boeket was bezorgd...nee dus.
    123bloemen gebeld: een bandje dat vanwege de drukte enz enz.
    Mail gestuurd
    Contactformulier op de websiste geeft een foutmelding
    Opnieuw gebeld en contact. Verklaring: de systemen liepen vast, aha
    Maar advies was om direct de lokale leverancier te contacten waarom er niets bezorgd is.
    Lokale leverancier gebeld: geen bestelling bekend. Echt? Ja echt!
    Uiteindelijk bleek het adres bekend te zijn met een ordernummer van Topbloemen.
    Lokale ondernemer had Topbloemen gemaild dat ze voor dit bedrag geen medium bos kan bezorgen (begrijpellijk)
    Conclusie: 123bloemen zet de order uit bij Topbloemen, beide leveranciers verdienen vijf euro. (Topbloemen is overigens prima bedrijf), klant betaald ook 5 euro bezorgkosten. En de ontvanger krijgt een ieniemie boeket ter waarde van 15 euro ipv 30 euro.
    Twee dagen later netjes bezorgd door de lokale ondernemer: alle lof voor Bloemtique Bamboe uit Papendrecht

    Tot op heden geen enkele reactie van 123bloemen.

    Schande!!!

    Door: Ella Rietveld13-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Bloemen

    Helaas lees ik de reviews te laat. Gisteren een boeket besteld die vandaag bezorgd zou worden. Helaas is dit niet gebeurd. Ik heb wel.een klachtenmail gestuurd maar na het lezen van de reacties hier verwacht ik er niet veel van.

    Het verrassingseffect effect is al weg en voel me enorm teleurgesteld

    Door: Patricia18-03-2020
    Monique in 't Veld23-03-2020

    Hier hetzelfde verhaal. Zaterdag bloemen besteld, ontvanger heeft tot op vandaag niets ontvangen. Ook mail gestuurd, zondag al en vandaag weer, maar idd, verwacht er niet veel van....

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Super Oranje bos

    Bloemen zijn mooi. Ook vaas besteld, wel betaald niet geleverd. Meer geld afgeschreven dan de bestelwaarde.
    Geen reactie op diverse mails.
    Bestel hier dus niets!!

    Door: Grardie van der Valk15-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Oplichterij niet bestellen hier

    Wel betaald niet geleverd

    Door: Wollaars07-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Niks ontvangen

    Bloemen besteld en betaald, nooit mogen ontvangen. Pure oplichting. In de haast niet eerst recensie’s gelezen. Maar zo ik nu lees ben ik niet de enige....

    Door: Alex01-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Oplichterij

    Wel betaald, niet geleverd. Geen reactie op eigen contactformulier.

    Door: Chris Verhagen26-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Nooit iets ontvangen

    Helaas nooit iets mogen ontvangen. Ze kunnen beter op de website zetten: 'Vandaag besteld, nooit in huis'. 1 ster is in dit geval nog te veel.

    Door: Daan28-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    afhandeling klacht

    Mooie boeketten. Enigste pluspunt!!!
    Vaas bij boeket besteld. Nooit geleverd. Na klacht, beloofd vaas alsnog, (mét een, op hún kosten bijgeleverde bos bloemen), te bezorgen!! Na ruim!!!! een maand, is er NIETS GEBEURD!!! Tweede klacht onbeantwoord. Ga nu naar een ander!!!!

    Door: A. Doreleyers17-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    ontevreden

    duur, klein bosje,
    geen reactie van klantenservice na email

    Door: sophie23-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Nooit binnen gekomen

    Bloemen besteld en betaald maar nooit binnen gekregen. Als je contact met het bedrijf probeert te krijgen dan krijg je gewoon geen antwoord. Super slecht

    Door: Martha01-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    netjes

    Niet goedkoop, wel goed. De bloemen waren vers en kwamen overeen met het plaatje. Vanmorgen besteld en -zoals op de website aangegeven- vandaag afgeleverd.

    Door: Don 29-09-2017
    Dinius23-03-2020

    Ook zaterdag bloemen besteld, die voor mensen was bedoelt op zeer hoge lijftijd en binnen zitten. We dachten dus een hart onder de riem. Maar zoals bij vele anderen die ons zijn voor gegaan geen bloemen bezorgd. En op geen enkele manier te bereiken.

    Dinius24-03-2020

    Naar dat we onze klacht hadden geplaatst op maandagmiddag over het niet bezorgen zaterdagmiddag en op geen enkele mail reageren. Werden er toch enkele uren later bloemen bezorgd op het opgegeven adres. De mensen waren zeer blij met de bloemen en vonden het fijn dat we aan ze dachten op deze manier. Misschien toeval naar dat we de mail hadden gezet dat de bloemen als nog zijn gekomen. Dit wil ik graag melden.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    grote teleurstelling

    In verband met het overlijden van mijn moeder een rouwstuk ter waarde van € 100,- bij 123 bloemen besteld. Het geleverde stuk week behoorlijk af van hetgeen wij besteld hadden. Er zijn veel goedkopere bloemen en takken gebruikt dan online was afgebeeld. Ook het formaat viel behoorlijk tegen. Zeker geen € 100,- waard. Klacht via de mail ingediend, helaas nog geen reactie of excuses ontvangen. Grote teleurstelling dus.

    Door: Annemarie van den Bergh02-09-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Pisbosje

    Voor ruim 31 euro besteld; er wordt een bosje bezorgd ter waarde van 10 euro!!!!!!
    Oplichting!!!!
    k Ben erg boos; de bezorgde bos komt totaal niet overeen met de afbeelding!!!!!!!!!!!!

    Door: D. Zwart12-04-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Boeket online bestellen en bezorgen

    Ideaal om online te kunnen bestellen. Had nog nooit eerder een boeket laten bezorgen, maar ik wilde het wel eens proberen.

    Mijn tante woont ver weg, in Noord-Groningen, en ik wilde haar verrassen voor haar verjaardag.
    Ze zei dat de bloemen prachtig waren!

    Bestellen ging best makkelijk, dit kan ik wel eens vaker doen (al is het niet erg goedkoop)

    Door: Wout02-02-2017
    Sun Glasses12-04-2017

    Natuurlijk zegt je tante dat ze prachtig waren; als je iets krijgt voor nix is dat prachtig! Maar als ze geweten had HOEVEEL jij moest betalen, had ze dat ze dat armetierige bosje gelijk geweigerd!!!

    Monique in 't Veld23-03-2020

    Op zaterdag 21 maart jl bloemen besteld. Tot op vandaag heeft de ontvanger niets gekregen! Diverse mails gestuurd, geen enkele reactie. Zeer slechte service! Hopelijk krijg degene de bloemen nog ..... En anders wil ik mijn geld terug

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Grote variatie aan boeketten

    Een bosje bloemen kocht ik voorheen altijd in de bloemenwinkel, maar tegenwoordig bestel ik het steeds vaker bij 123Bloemen. Dit is een stuk makkelijker en ik heb er bovendien zelf geen werk mee. Het enige dat ik moet doen is het boeket kiezen en bestellen en laat dit hier nu net heel erg eenvoudig zijn. Je selecteert het boeket en betaalt en vervolgens wordt het bosje bloemen keurig afgeleverd op de door jou ingevulde locatie. Het is misschien wel een paar euro's duurder dan in de winkel, maar dat zit hem natuurlijk ook in het laten bezorgen van het boeket.

    Door: Rita Speelings24-01-2017
    Optometrist12-04-2017

    De bloemen komen absoluut niet overeen met wat op de afbeelding staat!!! Bij bestelling on-line worden altijd bloemen bezorgd die over zijn op die dag, als zijn ze nog uitgebloeid.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Schrijf zelf een review over 123 Bloemen

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is 123 Bloemen een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 15 ervaringen geplaatst over 123 Bloemen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is 123 Bloemen actief?

    123 Bloemen is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Bloemisten

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van 123 Bloemen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.