Ervaringen 123 Bloemen

Bent u benieuwd wat anderen vinden van de diensten van 123 Bloemen? Dan is NederlandReview de plaats om dat uit te vinden. Bloemen laten bezorgen is altijd een delicate kwestie omdat bloemen nu eenmaal teer zijn. U wilt dat uw boeket daarom met de grootste zorg wordt behandeld. Door rustig door te nemen wat anderen over 123 Bloemen hebben gezegd kunt u inschatten of deze service geschikt is om uw opdracht te behandelen. De mening van anderen is namelijk niet altijd leidend, maar vaak wel een goede indicatie van wat u kunt verwachten van het bedrijf in kwestie. Dit geldt in het geval van 123 Bloemen zowel voor particuliere als zakelijke klanten.

Over 123 Bloemen

123 Bloemen verzorgt bezorging van bloemen, rozen en boeketten door heel Nederland. Dat doet het door de hulp in te roepen van lokale bloemisten in de buurt van de ontvanger. Op die manier zorgt 123 Bloemen ervoor dat de boeketten en bloemen niet te ver hoeven te reizen en altijd vers zijn. Het bezorgbedrijf werkt op dit moment alleen in Nederland. Buiten Nederland kan men geen boeketten, bloemen of rozen via 123 Bloemen laten afleveren. 123 Bloemen is uiteraard niet de enige die dit doet in Nederland. Het hanteert levertijden tussen 10.00 en 18.00 en als u als besteller voor 13.00 opdracht geeft zal de ontvanger het nog dezelfde dag krijgen. Op de website kunt u alle verschillende mogelijkheden die het bedrijf biedt bekijken. Rond speciale periodes zoals kerst zijn er aparte secties op de website gevuld met bijvoorbeeld kerstboeketten. Het gehele jaar door is er aandacht voor rouwboeketten.


Je hoeft bloemen niet altijd in een boeket te presenteren. Je kunt er bijvoorbeeld ook cupcakes mee versieren

Diensten

123 Bloemen bezorgt bloemen, rozen en boeketten. Er zit namelijk weldegelijk verschil tussen deze drie vormen. Hoewel ook de rozen en de bloemen in boeketten worden opgeleverd, rekent men bij 123 bloemen vooral rouwboeketten en kerstboeketten tot de categorie boeketten. De bezorging wordt door heel Nederland gedaan. Het is niet alleen mogelijk om als particulier boeketten te laten bezorgen, ook voor zakelijke uitwisseling heeft 123 Bloemen mogelijkheden. U kunt op de website gratis een zakelijke account aanmaken en zo boeketten, bloemen of rozen uit naam van uw onderneming versturen. Ze raden dit vooral aan als u meerdere malen per maand bloemen verstuurt. Er zijn boeketten in verschillende prijsklassen te krijgen. Van minder dan vijftien euro tot bijna vijftig euro en alles daar tussenin.

Klachten

Het is op verschillende manieren mogelijk om contact op te nemen met 123 Bloemen. Op de website vindt u onder andere een contactformulier. Daarop kunt u uw klacht invullen en vervolgens per e-mail versturen naar het bedrijf. Ook andere contactgegevens zoals het telefoonnummer staan vermeld. Opvallend is wel dat 123 Bloemen geen contactadres heeft. Wel staan de Kamer van Koophandel gegevens op de website. Ook staan er algemene voorwaarden op de site vermeld. Daar staat onder meer in dat klachten binnen twee dagen worden afgehandeld. Als bloemen niet worden geleverd moet dat binnen dertig dagen gemeld worden. Ook staat er een overmachtsbepaling in voor uitzonderlijke situaties waarin het bedrijf niet kan leveren.

Veilig betalen

Omdat 123 Bloemen alleen via internet opereert is er dus geen winkelpand ergens in Nederland te vinden. Het bedrijf doet alles online. 123 Bloemen rekent de bloemen, rozen en boeketten daarom ook via de bekende onlinemethodes af. Denk hierbij aan betalen met iDeal, PayPal of een creditcard. Wanneer u als zakelijk klant gebruik maakt van de diensten van 123 Bloemen, dan is een factuur krijgen ook mogelijk. Dit kost echter wel 1,50 extra. Dit worden de factuurkosten genoemd. Wanneer u zakelijk meerdere boeketten per maand bestelt kan er ook maandelijks worden afgerekend voor het gehele bedrag dat is uitgegeven.

Lees hier reviews van echte klanten van 123 Bloemen. Hoe ziet het boeket er echt uit als je bestelt op 123-bloemen.nl? Zijn de bloemen vers, de levering snel?

123 Bloemen
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (13)

4
31% Zou hier weer kopen!

Bestellen

5

Service

3,6

Prijs

3

Leveren

4,4

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Super Oranje bos

Bloemen zijn mooi. Ook vaas besteld, wel betaald niet geleverd. Meer geld afgeschreven dan de bestelwaarde.
Geen reactie op diverse mails.
Bestel hier dus niets!!

Door: Grardie van der Valk15-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

Oplichterij niet bestellen hier

Wel betaald niet geleverd

Door: Wollaars07-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Niks ontvangen

Bloemen besteld en betaald, nooit mogen ontvangen. Pure oplichting. In de haast niet eerst recensie’s gelezen. Maar zo ik nu lees ben ik niet de enige....

Door: Alex01-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2
123 Bloemen - Online bloemen bestellen

Oplichterij

Wel betaald, niet geleverd. Geen reactie op eigen contactformulier.

Door: Chris Verhagen26-03-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Nooit iets ontvangen

Helaas nooit iets mogen ontvangen. Ze kunnen beter op de website zetten: 'Vandaag besteld, nooit in huis'. 1 ster is in dit geval nog te veel.

Door: Daan28-11-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

afhandeling klacht

Mooie boeketten. Enigste pluspunt!!!
Vaas bij boeket besteld. Nooit geleverd. Na klacht, beloofd vaas alsnog, (mét een, op hún kosten bijgeleverde bos bloemen), te bezorgen!! Na ruim!!!! een maand, is er NIETS GEBEURD!!! Tweede klacht onbeantwoord. Ga nu naar een ander!!!!

Door: A. Doreleyers17-11-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

ontevreden

duur, klein bosje,
geen reactie van klantenservice na email

Door: sophie23-09-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4,5

Nooit binnen gekomen

Bloemen besteld en betaald maar nooit binnen gekregen. Als je contact met het bedrijf probeert te krijgen dan krijg je gewoon geen antwoord. Super slecht

Door: Martha01-08-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
2,5

netjes

Niet goedkoop, wel goed. De bloemen waren vers en kwamen overeen met het plaatje. Vanmorgen besteld en -zoals op de website aangegeven- vandaag afgeleverd.

Door: Don 29-09-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

grote teleurstelling

In verband met het overlijden van mijn moeder een rouwstuk ter waarde van € 100,- bij 123 bloemen besteld. Het geleverde stuk week behoorlijk af van hetgeen wij besteld hadden. Er zijn veel goedkopere bloemen en takken gebruikt dan online was afgebeeld. Ook het formaat viel behoorlijk tegen. Zeker geen € 100,- waard. Klacht via de mail ingediend, helaas nog geen reactie of excuses ontvangen. Grote teleurstelling dus.

Door: Annemarie van den Bergh02-09-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

Pisbosje

Voor ruim 31 euro besteld; er wordt een bosje bezorgd ter waarde van 10 euro!!!!!!
Oplichting!!!!
k Ben erg boos; de bezorgde bos komt totaal niet overeen met de afbeelding!!!!!!!!!!!!

Door: D. Zwart12-04-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

Boeket online bestellen en bezorgen

Ideaal om online te kunnen bestellen. Had nog nooit eerder een boeket laten bezorgen, maar ik wilde het wel eens proberen.

Mijn tante woont ver weg, in Noord-Groningen, en ik wilde haar verrassen voor haar verjaardag.
Ze zei dat de bloemen prachtig waren!

Bestellen ging best makkelijk, dit kan ik wel eens vaker doen (al is het niet erg goedkoop)

Door: Wout02-02-2017
Sun Glasses12-04-2017

Natuurlijk zegt je tante dat ze prachtig waren; als je iets krijgt voor nix is dat prachtig! Maar als ze geweten had HOEVEEL jij moest betalen, had ze dat ze dat armetierige bosje gelijk geweigerd!!!

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Grote variatie aan boeketten

Een bosje bloemen kocht ik voorheen altijd in de bloemenwinkel, maar tegenwoordig bestel ik het steeds vaker bij 123Bloemen. Dit is een stuk makkelijker en ik heb er bovendien zelf geen werk mee. Het enige dat ik moet doen is het boeket kiezen en bestellen en laat dit hier nu net heel erg eenvoudig zijn. Je selecteert het boeket en betaalt en vervolgens wordt het bosje bloemen keurig afgeleverd op de door jou ingevulde locatie. Het is misschien wel een paar euro's duurder dan in de winkel, maar dat zit hem natuurlijk ook in het laten bezorgen van het boeket.

Door: Rita Speelings24-01-2017
Optometrist12-04-2017

De bloemen komen absoluut niet overeen met wat op de afbeelding staat!!! Bij bestelling on-line worden altijd bloemen bezorgd die over zijn op die dag, als zijn ze nog uitgebloeid.

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
6,5

Schrijf zelf een review over 123 Bloemen

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)