Nutriplaza

8

Bestellen

7

Service

6

Prijs

8.5

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Nutriplaza

Geweldig zeg! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Nutriplaza.nl  is een site welke valt in de categorie dieet, afvallen en dieet en ook dieet pillen. Het is mogelijk om bij Nutriplaza.nl  goedkoop af te vallen. Goedkoop afvallen is natuurlijk interessant voor veel mensen. Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over Nutriplaza.nl. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over Nutriplaza.nl om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt.    

Over NutriPlaza

Nutriplaza.nl levert via de webshop voedingssupplementen en sportvoeding voor je lichaam. Het kan gaan om het afvallen, energie krijgen, spieren opbouwen, spieren herstellen, spieren versterken of een van de andere doelen waarvoor je naar Nutriplaza.nl kunt gaan. We wensen je veel geluk hierbij!
Het doe van Nutriplaza.nl is om mensen en klanten gebruik te laten maken van de beste voedingssupplementen en vitaminen welke er in Europa zijn. Ze willen ook de grootste in Europa worden. Natuurlijk met een goede service en een scherpe prijs.  

NutriPlaza is onderdeel van Supplementen Online B.V. en ze bieden de beste merken sportvoeding aan. Denk hierbij aan merken als: Dymatize, Muscletech, BSN, Optimum Nutrition & Stacker!  
In Amsterdam is er ook een fysieke winkel van Nutriplaza.nl. Hier kun je naartoe gaan om een persoonlijk advies te krijgen en om direct met de producten de winkel uit te lopen. 

Diensten van nutriplaza.nl

Nutriplaza.nl is een bedrijf wat voedingssupplementen en vitamines aanbiedt. Ook kun je er terecht voor spier versterkende middelen en producten om snel mee af te vallen. 

Klachten, complimenten en tips voor en over nutriplaza.nl

Ben je ergens ontevreden over? Dan is het goed om je klacht in te dienen en om zo een goede oplossing aangereikt te krijgen of een goede uitleg van Nutriplaza.nl. Schroom niet en dien ze in! Hierna kun je een review over Nutriplaza.nl geven op onze site NederlandReview.

Jouw Mening over nutriplaza.nl

Je krijgt vast en zeker geen spijt van de mogelijkheden om een beoordeling te geven over een bedrijf op NederlandReview. Er zijn volop mogelijkheden om een review te geven. NederlandReview is een van de platformen waar ook jij terecht kunt. 


 


Geweldig zeg! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Lees dit bij ons. Duizenden ervaringen bij NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

meer spiermassa kweken met aminozuren, advies van Nutriplaza

Ik wilde maar geen spiermassa kweken en toen hoorde ik dat aminozuren kunnen helpen. Maar ik weet verder net heel veel van gezondheid en spieren dus ik heb het gevraagd bij Nutriplaza en die konden me goed helpen. Ze gaven snel antwoord en ik kon ook goed doorvragen en dan kwamen ze snel met een goed en duidelijk antwoord. Dat kan gewoon op de website en dat is heel handig vind ik. Ik heb toen supplementen voor aminozuren gekocht en ze hebben mij ook nog helpen kiezen welke ik dan nodig had, want er is best veel keuze en er zitten wel verschillen tussen, dus ik was wel blij met deze hulp en service. Ze hadden zelfs nog een aanbieding met wat ik toen heb besteld! Het werd volgens mij de dag erna al meteen geleverd en nu slik ik deze supplementen. Ik ben nog niet heel veel gegroeid met mijn spieren, maar dat duurt ook nog even, zeiden ze. Blij met de service en ik hoop dat ik nu gauw meer spieren ga hebben!

B

basje

26-02-2017

0

Goede sportvoeding maar veel te duur

De sportvoeding die bij Nutriplaza verkocht wordt is van goede kwaliteit, maar voor mij is het echt niet te betalen. Heb er sporadisch gebruik van gemaakt, maar voor je het weet is het weer op. Om telkens een nieuw pakket te gaan bestellen is me iets te gortig, dus ik ga op zoek naar alternatieven. Doet niet onder dat Nutriplaza verder wel hartstikke goed is. De producten werken echt heel erg goed en je ziet snel resultaat. Ook de levering is heel erg snel en de medewerkers van de klantenservice en de chat zijn bijzonder behulpzaam. De prijs weerhoudt mij er alleen van om hier niet meer te bestellen.

R

Rick Butters

20-02-2017

0

Goede sportvoeding bij Nutriplaza

Om wat meer spiermassa te kweken heb ik eiwitshakes gekocht bij Nutriplaza. Ondanks dat in een andere review stond dat er niet veel informatie gegeven wordt, toch besloten om een bestelling te plaatsen. Tot mijn verbazing zat er echter voldoende uitleg bij om het product te gebruiken. En volgens mij kun je toch ook gewoon op het internet zoeken hoe je een eiwitshake moet maken wanneer de uitleg ontbreekt? Ik ben in ieder geval wel te spreken over Nutriplaza. De prijs is goed, de levering snel en het bestellen is ook bijzonder eenvoudig.

T

Twan Koetsier

28-11-2016

0

te weinig informatie

Ze leverden snel maar ik had graag meer uitleg gewild over het product dat ik had aangeschaft en dat had ik ook eigenlijk wel verwacht.

K

k.

20-05-2016

0