KetoX24

9.2

Bestellen

8.9

Service

8.7

Prijs

9.1

Levering

95.2%

Zou hier weer kopen

KetoX24

Wat is KetoX24?


KetoX24 zijn druppels die een afslankformule bevatten. Dit is een Nederlands product. KetoX24 is farmaceutisch getest en geproduceerd. De formule is oorspronkelijk afkomstig uit Amerika. Het product is farmaceutisch getest en geproduceerd. Er wordt door het bedrijf aangegeven dat de druppels bewezen hebben een zeer succesvolle en effectieve manier is voor mensen om van extra kilo's af te komen. Je kunt meerdere afslankpakketten kopen zoals 'afvallen en detoxen', 'Get Skinny Afslankpakket' en het 'Perfect Body Pakket'.


Klantenservice


Er zijn diverse manieren om contact op te nemen met de klantenservice. Heb je vragen over de producten of bestellingen van  KetoX24? Je kunt een vraag stellen via het online contactformulier op de website. Het is eveneens mogelijk om een e-mail te sturen naar info@ KetoX24.com. Er wordt door het bedrijf aangegeven dat ze bereikbaar zijn van maandag tot en met vrijdag van negen uur 's ochtends tot vijf uur 's middags. Er wordt door het bedrijf aangegeven dat de snelste manier van contact opnemen via de chatfunctie links onder een blauwe cirkel is op de website. Buiten kantooruren is de chatfunctie onbemand. Je kunt dan wel een bericht achterlaten. Deze zal dan tijdens kantooruren worden beantwoord.


Er zijn diverse betaalmethoden mogelijk. Op het moment van schrijven kunnen klanten betalen via Afterpay, iDeal, Bancontact/Mister Cash, Creditcard, Sofortbanking, Paypal en In3. Het is mogelijk om artikelen in drie termijnen te betalen tegen een 0% rentepercentage. Je kunt de exacte details met betrekking tot betalingen lezen via de website van het bedrijf.


Leveringsvoorwaarden


Er zijn door KetoX24 regels met betrekking tot leveren opgesteld. Via een speciale pagina kunnen (potentiele) klanten verzend-, betaal- en retourinformatie over dit bedrijf lezen. Het bedrijf geeft aan dat als er na het lezen van de informatie nog vragen zijn er contact opgenomen kan worden met het bedrijf. Er wordt aangegeven dat ze je graag van dienst zijn. De artikelen van KetoX24 worden in heel West Europa geleverd. Uitzonderingen zijn de oorlogsgebieden en plekken die geen poscode hebben. De producten van KetoX24 worden via PostNL verstuurd. Na het plaatsen van een bestelling wordt er door het bedrijf een track en trace code ter bevestiging van de bestelling verstuurd. Via de track en trace code kun je de verzending tot aan de deur volgen. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor bestellingen die in Belgie en Nederland afgeleverd moeten worden.


Voordelen KetoX24


Er worden enkele voordelen van het bedrijf beschreven. Zo wordt er gesteld dat  KetoX24 momenteel de meest effectieve formule is op dit moment.  KetoX24 druppels zorgen er volgens het bedrijf voor dat je serieus aan de slag gaat met je gezondheid. Er wordt aangegeven dat je door  KetoX24 meer grip op je gewicht krijgt.


Wat zijn de klantervaringen bij KetoX24?


Ben je al klant bij KetoX24? We zijn benieuwd naar je ervaringen bij dit bedrijf. Ben je tevreden over het product wat je bij dit bedrijf hebt aangeschaft? Ga je in de toekomst vaker  KetoX24 bestellen? Welke artikelen heb je eigenlijk bij dit bedrijf gekocht? Wat vind je van de prijzen die er voor de producten worden gevraagd. We stellen het zeer op prijs als je hier je ervaringen bij  KetoX24 achterlaat. Door je visie te delen help je de gebruikers van NederlandReview een juiste beslissing te nemen. Moeten ze wel of niet in zee gaan met dit bedrijf. Dit is hét platform voor objectieve en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (21)

Ketox24

15 november besteld voor 23:59 uur Eerstvolgende dag binnen gekregen. Had 1 pakket besteld van 24 dagen. Het is nu 6 december en ben inmiddels al 6,2kg kwijt. Mijn eerste fles is bijna op. Ik ga weer een bestelling plaatsen zodat ik verder kan gaan.

M

Melike

07-12-2022

4

Ketox24

2 maanden KetoX24 gebruikt, 14.5 kilo afgevallen

R

R. Korpershoek

18-11-2022

0

ketox24 duo pakket

ik had er geen vertrouwen in na de verhalen. Toch besteld nu bezig met het tweede flesje en inmiddels ruim 8 kilo afgevallen. Ik wil nog twee kilo dus gaat zeker lukken. Ik kan vrijwel alles eten, geen honger. Mijn man heeft het eerder gebruikt en het heeft toen ook goed geholpen.

S

Selma

06-04-2022

0

Ketox detox

Eerst 5 dagen de detox, Ton 24 dagen de ketox. Totaal 9.4 kilo afgevallen in 29 dagen. Super content mee!!

J

Janine

19-03-2022

0

ketox24

Ik heb weken lang onderzoek verricht naar ketox24 om af te vallen en wat er in het product zit. Echter wordt er niet alles duidelijk op de website voor aankoop verteld wat er in zit! LET AUB HIER OP!! Er zit 40 % alcohol in de druppels en 15 % alcohol in de detoxkuur. Ik heb helaas een slokje genomen en proefte meteen al de zware alcohol, ook heb ik dit aan me vrouw laten proeven ze proefte ook meteen alcohol, en toen heb ik gekeken wat er in zat, en ja hoor 40 % alcohol!! Ik heb ze beide meteen weggegooid! NOOIT MEER!! Zonde van het geld en de moeite die ik wekenlang heb gedaan om ketox24 uit te zoeken. Jammer dat ze niet op hun website duidelijk vertellen dat er in totaal in beide producten 55 % alcohol zit!!

H

Huseyin Aslan

10-01-2022

1

ketoxdetox

geen vertrouwen in, onverwacht goed geholpen. Doet wat het moet doen, snel resultaat. aan te raden als je snel wil afvallen

S

Selma

04-10-2021

0

Ketox detox

Drie keer achter elkaar gebruikt, de eerste keer -8kg, de tweede keer -6,2 en de derde keer -7.6. Totaal ruim 20 kilo. Ik kom wel van 101.2 kilo maar met mijn 1.78 super content met mijn gewricht. Inmiddels 5 maanden op gewicht gebleven. Geen honger, goede coaching en top recepten.

I

Iris

03-12-2020

0

Pakket

Werkt super goed

R

Rene

04-09-2020

0

Afvallen

tevreden. -7.2 kilo in 24 dagen Geen honger, eet alles wat ik wil

I

Iris

02-09-2020

0

flesje

-9.6 kilo in 24 dagen

W

wilma

01-09-2020

0

Druppels

Het eerste dat werkt.

E

Esther

29-08-2020

1

Duo

Top! -8.4 en halverwege

Y

Yvonne

28-08-2020

0

Duopakket

Samen met mijn man gedaan, geen honger, goed resultaat, geen eenpartijstelsel aangepast. Jij man -13.4 ik -8.6

B

Baps

28-08-2020

0

Get skinny pakket

Niet verwacht, totaal bijna 12 kilo afgevallen zonder honger zonder sporten. Absolute aanrader

I

Iris

09-08-2020

0

Ketox druppels, detox en voedingssupplementen

100 euro lichter en geen resultaat. Als je dit vermeld op hun fb pagina wordt het verwijderd en wordt je geblokkeerd. Vandaar al de positieve reviews...

D

Dorien

03-08-2020

5

combinatie pakket

eenvoudig te gebruiken, iets meer dan 12 kilo afgevallen. ik had meer verwacht maar ben desondanks tevreden

O

Olga

28-07-2020

0

Vriendin pakket

Net klaar met mijn eerste pakket, totaal 24+5 dagen. 11.8 kilo afgevallen

I

Ingrid traps

23-07-2020

0

druppels

Ik neem dit nu 2 maanden en ben pas 14 kilo afgevallen. Nu sta ik spijtig genoeg stil. Heb al verschillende diëten geprobeerd en niks helpt. Het verbaasd mij eigenlijk niet dat deze ook niet goed helpt maar ieder heeft een ander lichaam. Het kan daarom wel zijn dat dit dan wel bij andere goed helpt.

C

Corina

06-06-2020

0

ketox24 detox

Ik ben nu net klaar met de 24-dagenkuur, zonder detox, ik heb me nauwgezet aan de richtlijnen in het boekje gehouden. Ik ben 10 kilo kwijt, wat ik eerlijk gezegd nog weinig vind voor het weinige eten dat je daadwerkelijk binnen krijgt, ik heb eerder koolhydraatarm gelijnd zonder druppels of wat dan ook, en toen ben ik in 1 week tijd al 6 kilo kwijtgeraakt. Hoe dan ook, 10 kilo is ook niet niks, dus het werkt wel. Nu weet ik natuurlijk niet of het ook alleen met druppels en zonder de richtlijnen zou hebben gewerkt. Ik was de eerste week erg duf en had wat last van hoofdpijn, maar daarna ging ik me steeds beter en energieker voelen. Ik ga de kuur nu nog een keer doen.

S

Susanne

06-06-2020

1

Zeer tevreden

Ik ben nu een week bezig, 5.5 kilo kwijt en sport door extreme drukte er niet bij. Het neemt de “zin aan iets lekkers” weg, geeft sneller een vol gevoel. Ik hoop dat het straks met sporten nog wat sneller gaat. Tot nu toe, tevreden!

Y

Yvonne

25-05-2020

1