KetoX24

9
9.2

Bestellen

8.9

Service

8.7

Prijs

9.1

Levering

95.2%

Zou hier weer kopen

KetoX24

Wat is KetoX24?

KetoX24 zijn druppels die een afslankformule bevatten. Dit is een Nederlands product. KetoX24 is farmaceutisch getest en geproduceerd. De formule is oorspronkelijk afkomstig uit Amerika. Het product is farmaceutisch getest en geproduceerd. Er wordt door het bedrijf aangegeven dat de druppels bewezen hebben een zeer succesvolle en effectieve manier is voor mensen om van extra kilo's af te komen. Je kunt meerdere afslankpakketten kopen zoals 'afvallen en detoxen', 'Get Skinny Afslankpakket' en het 'Perfect Body Pakket'.

Klantenservice

Er zijn diverse manieren om contact op te nemen met de klantenservice. Heb je vragen over de producten of bestellingen van  KetoX24? Je kunt een vraag stellen via het online contactformulier op de website. Het is eveneens mogelijk om een e-mail te sturen naar info@ KetoX24.com. Er wordt door het bedrijf aangegeven dat ze bereikbaar zijn van maandag tot en met vrijdag van negen uur 's ochtends tot vijf uur 's middags. Er wordt door het bedrijf aangegeven dat de snelste manier van contact opnemen via de chatfunctie links onder een blauwe cirkel is op de website. Buiten kantooruren is de chatfunctie onbemand. Je kunt dan wel een bericht achterlaten. Deze zal dan tijdens kantooruren worden beantwoord.

Er zijn diverse betaalmethoden mogelijk. Op het moment van schrijven kunnen klanten betalen via Afterpay, iDeal, Bancontact/Mister Cash, Creditcard, Sofortbanking, Paypal en In3. Het is mogelijk om artikelen in drie termijnen te betalen tegen een 0% rentepercentage. Je kunt de exacte details met betrekking tot betalingen lezen via de website van het bedrijf.

Leveringsvoorwaarden

Er zijn door KetoX24 regels met betrekking tot leveren opgesteld. Via een speciale pagina kunnen (potentiele) klanten verzend-, betaal- en retourinformatie over dit bedrijf lezen. Het bedrijf geeft aan dat als er na het lezen van de informatie nog vragen zijn er contact opgenomen kan worden met het bedrijf. Er wordt aangegeven dat ze je graag van dienst zijn. De artikelen van KetoX24 worden in heel West Europa geleverd. Uitzonderingen zijn de oorlogsgebieden en plekken die geen poscode hebben. De producten van KetoX24 worden via PostNL verstuurd. Na het plaatsen van een bestelling wordt er door het bedrijf een track en trace code ter bevestiging van de bestelling verstuurd. Via de track en trace code kun je de verzending tot aan de deur volgen. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor bestellingen die in Belgie en Nederland afgeleverd moeten worden.

Voordelen KetoX24

Er worden enkele voordelen van het bedrijf beschreven. Zo wordt er gesteld dat  KetoX24 momenteel de meest effectieve formule is op dit moment.  KetoX24 druppels zorgen er volgens het bedrijf voor dat je serieus aan de slag gaat met je gezondheid. Er wordt aangegeven dat je door  KetoX24 meer grip op je gewicht krijgt.

Wat zijn de klantervaringen bij KetoX24?

Ben je al klant bij KetoX24? We zijn benieuwd naar je ervaringen bij dit bedrijf. Ben je tevreden over het product wat je bij dit bedrijf hebt aangeschaft? Ga je in de toekomst vaker  KetoX24 bestellen? Welke artikelen heb je eigenlijk bij dit bedrijf gekocht? Wat vind je van de prijzen die er voor de producten worden gevraagd. We stellen het zeer op prijs als je hier je ervaringen bij  KetoX24 achterlaat. Door je visie te delen help je de gebruikers van NederlandReview een juiste beslissing te nemen. Moeten ze wel of niet in zee gaan met dit bedrijf. Dit is hét platform voor objectieve en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (21)

Anderen bekeken ook