Bulk Powders

5.2

Bestellen

2.5

Service

5.2

Prijs

3.1

Levering

58.8%

Zou hier weer kopen

Bulk Powders

Voeding is, vooral als je veel sport, ontzettend belangrijk. Goede voeding kan je helpen als je af wilt vallen of juist aan wilt komen, maar ook als je jouw conditie en lichaam wilt trainen. Bulk Powders heeft een heleboel supplementen, diëten en andere producten die je hierbij van dienst kunnen zijn. Maar wat zal de kwaliteit van hun proteïne nou echt zijn? Is die sportvoeding die ze verkopen wel voldoende voor iemand die het uiterste van zichzelf vraagt? Zal je lang moeten wachten tot de bezorgservice van Bulk Powders de caloriearme voeding komt bezorgen? En hoe zal de klantenservice van Bulk Powders je behandelen als je ze om hulp vraagt? Hierop kunnen alleen sporters die al supplementen van Bulk Powders geprobeerd hebben je meer vertellen. Lees de reviews op NederlandReview om een goed beeld van Bulk Powders te kunnen krijgen. Hun beoordelingen, ervaringen, meningen en cijfers zullen je laten zien of jij iets aan Bulk Powders kunt hebben.


Over Bulk Powders

Bulk Powders is een sportshop die sportvoeding verkoopt. Ze weten dat het in de wedstrijdsport nou eenmaal belangrijk is om voorsprong te hebben op je concurrenten. De goede sportsupplementen kunnen hier, naast fanatieke training en slim denken, bij helpen. Maar niet alleen professionals kunnen gebruik maken van hun supplementen. Het kan ook helpen als je wat sneller wilt herstellen van een bezoek aan de fitnessschool. Zo is er een heel assortiment proteïne zoals ei proteïne, beef proteïne, lactosevrije proteïne, mass gainers, proteïnemixen, whey proteïne, herstelproteïne en nog veel meer. Ook is er sportvoeding zoals carnitine, arginine, aminozuren, koolhydraten, HMB, BCAA en nog veel meer. Deze kunnen helpen bij ondersteuning van de gewrichten, uithoudingsvermogen, eh herstel post-workout. In hun categorie gezondheid vindt je omega 3, antioxidanten, multivitaminen, probiotica, gewrichtsverzorging, visolie, essentiële vetzuren, mineralen, vitaminen, fruit groente en nog veel meer. Deze supplementen kunnen helpen bij de gezondheid van je hart, lever, haar, immuunsysteem, huid, nagels en slaap. Voor gewichtsafname hebben ze caloriearme voeding, dieet shakes, vetverbranders enzovoort. In hun categorie voeding vind je ontbijt, hazelnoot, konjac, amandel, eiwitten, noten, zaden, chia, superfoods, meel, gezonde oliën, organische voeding, smaakstoffen, zoetstoffen, dranken, pinda, kokos, snackrepen, cashew en nog veel meer.



Een doos van Bulk Powders wordt uitgepakt.


Diensten van Bulk Powders

Het voedsel en de supplementen van Bulk Powder kunnen online worden besteld. De bezorgservice van Bulk Powders zal dan jouw nieuwe supplementen en sportvoeding rechtstreeks naar je opsturen. De klantenservice van Bulk Powders staat altijd voor je klaar en kan je helpen als je even advies of raad nodig hebt.


Klachten, Complimenten en Tips voor Bulk Powders

Heb jij al wat van de supplementen van Bulk Powders geprobeerd? Dan horen wij graag meer over jouw Bulk Powders ervaring. Hoe goed werken die supplementen nou echt? Merk je verschil sinds je hun sportvoeding of vitaminen bent gaan gebruiken? Is die superfood nog wel enigszins te eten of is het helemaal niet lekker? Duurde het lang voor de proteïne bij je thuis werd bezorgd? En wat heeft de klantenservice van Bulk Powders voor je kunnen betekenen toen je ze nodig had? Schrijf een Bulk Powders review en laat ons weten wat jouw mening over Bulk Powder echt is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (17)

whey poeder

Het eerste gedeelte van de levering kwam beschadigd aan het eiwitpoeder overal in de beschadigde doos verdeelt. Daarover een email gestuurd, na 2 weken nog steeds geen antwoord ontvangen. Het tweede gedeelte zit ergens bij DHL vast. DHL herkent dat het probleem bij DHL zit, maar zij doen er niets aan als zij geen verzoek van bulk ervoor krijgen. Dus: DHL zal ik in toekomst ook niet meer gebruiken. Een Bulk reageert gewoon op niets...

D

Dietmar

06-12-2023

0

Whey

18 september besteld, 2 weken later nog niks ontvangen. Contact gezocht wat al moeizaam ging. Ze zouden direct een nieuwe sturen. Nu. 23 oktober nog steeds niks vernomen en ook geen reactie meer op mijn vragen. Niet wat ik van ze gewend ben.

W

Wim

23-10-2023

0

Vitamines

Wat een waardeloos bedrijf. Producten zijn terug gestuurd omdat DHL tot 3x toe heeft aangegeven dat wij niet thuis waren terwijl we al die dagen thuis waren. Dat kan. Maar ben nu al weken bezig om mijn geld terug te krijgen en al 4 mails gestuurd en elke keer dezelfde smoes dat het een paar werkdagen duurt. Er zijn inmiddels al 18 werkdagen verstreken en nog niks terug gekregen. Mijn advies: koop ergens anders je producten. Waardeloos bedrijf

M

Melvin

12-03-2023

0

Whey protein

Normaliter ben ik best tevreden. Echter ben ik nu al 2 weken aan het wachten op mijn bestelling. Heb inmiddels al gemaild maar geen gehoor gekregen. Voor meer dan 100 euro aan spullen besteld. Geen flauw idee wat nu de status is en of ik het nog ga krijgen. Jammer bulk maar jullie laten echt teveel steken vallen.

J

Julian

06-03-2023

0

Korting

Eerst de prijs verhogen en dan een korting geven via een code..komt de prijs het zelfde uit als vorige week..oplichting noemem ze dit...

W

Willem

11-07-2022

0

Pure Whey 5 kg

Prima product, prima website. Echter je e-mail adres wordt gelijk doorgegeven aan andere partijen voor verkoop van andere producten..

S

Sebas

30-03-2022

0

Whey isolate 97

Het Lange wachten voor een live chat, Prijs van het product per 5kg, dan betaal je €108, per 5kg met korting, dan betaal je € 132,50 met korting en wanneer je een sms krijgt met de vermelding 45% korting en je wilt 5 kg bestellen dan moet je opeens €274,99 betalen…. Idioten prijs!!

N

Nardus Demmers

12-01-2022

0

Diverse producten

Levering duurt vaak meer dan een week. Producten zijn vaak niet voorradig. Slechte service. Heb je een klacht dan wordt je geblokt. Prijs is wel goed en ook wel de producten die ik gekocht hebt. Ik zal nooit geen klant mee aanbrengen. Je krijgt dan een kortingsvoucher die nooit werkt. Ik snap dat als er maar 1kortingcode ingevuld kan worden voor korting. Meestal hoef je geen code in te vullen, maar dan werkt deze code van €10 dus ook niet. Al meer dan een half jaar bezig om deze €10 in te leveren. Noppes. Nu klantenservice om antwoord gevraagd en dan blokken ze je. Uiteindelijk bericht en dan krijg je als antwoord. " Je krijgt genoeg korting". VALSE VOORLICHTING DUS. BRENG JE EEN KLANT AAN KRIJG JE OP JE VOLGENDE BESTELLING €10 KORTING EN BIJ DE DERDE ZELFS €15." Er is altijd wel zogenaamd bij Bulk korting, al is het maar €1 Wie controleert dat. Voor mij was dit de allerlaatste bestelling.

M

Mevrouw de Prez

25-11-2021

0

3 articles

Levering door DHL is uiterst onzeker. Track trace wordt niet goed kenbaar gemaakt. Heeel moeilijk om een klacht kenbaar te maken. Alleen via deze manier. Hopelijk wordt ik gebeld. 06 13131491

H

Henk Melbourne

04-11-2021

0

Ik heb voor 30,- besteld, niet geleverd!

Ik heb 4 weken geleden voor 30,- besteld bij BULK. Geen enkele e-mail daarna ontvangen over het vervolg van de bestelling/factuur en betalingsbewijs. NIETS. De producten zijn ook nooit geleverd. Mijn advies; Hoe gelikt de webwinkel van BULK er ook uit ziet, bestel ergens anders! Het zijn oplichters!

G

G Visser

20-10-2021

0

Whey en caseine

Enorme keuzevrijheid met veel verschillende goede smaken. Er is vaak een flinke korting te krijgen als je een hoop in Bulk inslaat en dat kan prima aangezien het spul lang houdbaar is. Nooit meer overwogen voor andere whey te gaan. De caseine(aardbei) is niet te eten, maar dat is volgens mij altijd zo. Neus dicht en doorslikken.

D

Diederik

27-08-2021

0

lactase

Op de pillen valt niets aan te merken, echter een potje met 270 pillen, een maand geleden besteld, heeft als UHT 30-1-2022, Een eerdere bestelling, 2 potjes van 90 pillen, had dezelfde UHT. Toen ik daar bezwaar tegen maakte werd gezegd dat ik een potje kon retourneren, want de UHT datum moet wel (vlgs Bulk) langer dan een jaar zijn.... Zo gezegd zo gedaan, echter het potje kwam nooit aan en de verzendkosten waren hoger dan de prijs van het potje. Bulk zit namelijk in Polen.... De klantenservice zei de UHT niet te kunnen beinvloeden omdat zij de potjes niet inpakken. Klacht komt dus niet aan en potje ook niet. Goed product, waardeloos bedrijf.

L

lies eisma

21-08-2021

0

vitamine C en Zink

op traceerknop van Bulkpowder zag ik de bestelling door duitsland gaan naar verschillende dhl vestigingen en toen weer naar Bulkpoweder gezonden. Heb een mail gestuurd naar hun 4 dagen geleden en geen antwoord gekregen ik ga nooit meer bij hun bestellen ben mijn geld kwijt en geen produkten gekregen riekt naar oplichting. Waarom via dhl duitsland sturen en niet via dhl nederland echt slecht als ik niets van hun meer hoor hun name en shame ik hun internet is een machtig wapen. Ze hebben aan mij een verkeerde want ik ga net zo lang door totdat ik gerechtheid krijg!

J

jolanda van der Wolf

06-06-2021

0

Bcaa etc

1e bestelling na 5 dagen kwijtgeraakt,en moest er zelf achteraan. Bestelling is opnieuw verstuurd met 3 werkdagen bezorgtijd. Na 2 dagen is het nog steeds in Duitsland waar het pakket ook 2 dagen geleden nog was. Drama dit

D

Dennis

27-05-2021

0

vitamine supplementen

Krijg een link via de mail waar ik mijn verzending kan tracen en er staat dat mijn bestelling is ontvangen, dit is onjuist. Wanneer ik echter het shipment nr opzoek dan krijg ik de melding: "zending niet bekend". Ze hebben ook geen telefonische klantenservice.

M

ma

15-04-2021

0

18002474626

Zoveelste keer dat mij bestelling te laat komt of beschadigd en niet compleet. Jij wordt niet serieus genomen door klant service. Deze site/ server verdient niet eens 1 ster. Nog nooit zo slechte service gezien. Dieven. Geld kwijt.

H

Hosyka

19-01-2021

0

Magnesiumbisglycinaat, Vitamine c ,Omega 3 softgels,

Communicatie slecht je kan b.v. niet bellen, bezorging duurt veel langer dan voorgespiegeld, kwaliteit kan ik niet controleren.

J

Jan Achterhof

02-10-2020

0