Afvallen met Nederland

8

Bestellen

8.4

Service

6.4

Prijs

8.4

Levering

80%

Zou hier weer kopen

Afvallen met Nederland

Wat vinden anderen van dit bedrijf? Haal je goede resultaten met Afvallen met Nederland? Er zijn volop mogelijkheden om gewicht te verliezen. Bij deze website is het ook mogelijk. De succesverhalen zijn het bewijs. Je vindt op de website recepten om gezond en fit te worden. Ook zijn er meerdere afvalboeken waar je gebruik van kunt maken. Graag vertellen we je meer over Afvallen met Nederland. Ken je het al? Laat dan je mening en je review achter op NederlandReview en help anderen om sneller te beslissen of ze van Afvallen met Nederland gebruik moeten maken. Je helpt er velen mee! Alvast hartelijke dank voor je review


Over Afvallen met Nederland

Afvallen met Nederland is een zeer succesvol en compleet programma om gewicht mee te verliezen. Het is een programma wat in vier fasen werkt. Ook jij kunt met dit programma succesvol afvallen en ook jij zult tot de succesverhalen behoren. We weten natuurlijk wel dat afvallen niet gemakkelijk is voor iedereen. Het is daarom dat Afvallen met Nederland een vier fasen programma heeft opgezet om je te helpen. Het is een programma wat gebaseerd is op een koolhydraatarm en eiwitverrijkt dieet. Het is zoals het Atkins dieet en het Dr. Frank dieet. Het is echter nog completer. Je valt namelijk al af door minder koolhydraten te eten en in de plaats daarvan meer eiwitten toe te voegen. Eiwitten geven je een vol gevoel, wat wel fijn is. Ook helpt het om je spiermassa te laten groeien om goed te kunnen blijven presteren. Je zal je minder snel slap gaan voelen. Lucinda van der Wardt heeft het Afvallen met Nederland programma bedacht. Ze is een professionele diëtiste.


Hoe werkt het?

Als je gaat afvallen dan is het slim om dit onder begeleiding te doen. Vaak moet je minder eten en ga je daardoor je reserves verbranden. Je moet simpelweg meer verbranden dan je verbruikt. Het is mogelijk om ook met dit dieet dat te bereiken en te genieten van de mogelijkheden om af te vallen. In de regel zal je met dit dieet een kilo per week verliezen. In de eerste week verlies je vaak meer en kan het al snel drie tot vier kilo zijn. Het is geen uitzondering op de regel. 


 


Diensten van Afvallen met Nederland

Afvallen met Nederland is een eiwitdieetprogramma dat is geschreven door een professionele diëtiste. Het is gemakkelijk voor iedereen, omdat je er geen hongergevoel bij zult hebben. Het is een compleet programma, waarbij je begeleid wordt door een diëtiste. Je kunt sneller, gemakkelijker en ook beter afvallen met wat hulp.   Er zijn verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen. Het premium pakket is het meest gekozen pakket.  


Klachten, tips en complimenten over Afvallen met Nederland

Ben je ergens niet tevreden over bij Afvallen met Nederland? Dan kun je hun een bericht sturen via de website www.afvallenmetnederland.nl of per mail. Er zal dan altijd gekeken worden naar de mogelijkheden om een goede oplossing te vinden voor je klacht of probleem. 


Heb jij ervaring met Afvallen met Nederland?

Jouw mening telt! Deel hem op NederlandReview. Laat anderen weten wat jij van dit bedrijf vindt. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om je hart te luchten of juist om een pluim uit te delen aan een bedrijf. 


Lees hier de ervaringen van echte klanten met Afvallen met Nederland. Werden zij zo fit, slank en gezond als ze hoopten? Hoe effectief en goed werkt dit dieetprogramma?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

premium abonnement

De weekmenu's zijn een prima leidraad . Ik heb ook recepten uit het boek gemaakt. Nu wil ik mijn abonnement opzeggen, maar dat gaat niet zo makkelijk! Ik heb inmiddels vanaf 29 april 3 mails en een contactformulier ingevuld. Maar geen bevestiging dat mijn lidmaatschap is opgezegd. Wel 2x een reactie dat zij binnen 72 uur zouden reageren. Niet dus! Ik baal hier erg van. Hopelijk komt er een reactie/bevestiging nu ik dit op deze site plaats.

H

Helen

17-05-2021

0

Begeleiding diëtiste

Eindelijk begin ik kilo's te verliezen. Probeer al jaren af te vallen, maar meestal kom ik na een tijdje lijnen direct weer aan. Als ik al afval... Bij Afvallen met Nederland had ik vooral veel aan de begeleiding van de diëtiste. Daardoor heb ik ook veel geleerd over mijn lichaam en hoe ik kan afvallen. Ik hoop dat ik zo nog meer kilo's kwijt kan raken en niet weer aankom.

J

Joosje

14-01-2017

0

4 kilo afgevallen in een week

Binnen een week direct 4 kilo afgevallen. Toen kwam Kerst dus ik sta nu even op pauze, maar daarna ga ik zeker door met Afvallen met Nederland, want het werkt dus!!

R

Riek Donkers

29-12-2016

1

Samen afvallen werkt heel motiverend!!

Afvallen Met Nederland heeft mij echt enorm gemotiveerd om eens eindelijk die overtollige kilo's aan te pakken Ik voelde mij meer dan met andere programma's gesteund Misschien ook omdat je echt het gevoel hebt dat je het SAMEN doet En samen sta je veel sterker. En het belangrijkste: ik voel me ook veel gezonder! Een nieuw mens!

L

Lydia vd Meulen

05-09-2016

2

Afvallen eindelijk gelukt!

Het yoyo-effect is mij maar al te bekend ik kom altijd bijna meteen weer aan nadat ik ben afgevallen Maar meestal lukt het me helemaal niet eens om af te vallen Met Afvallen Met Nederland ben ik toch een paar kilo's kwijtgeraakt Het was wel moeilijk volhouden hoor, want ik ben een echte snoeperd Hopelijk blijft het er nu wel af~!

L

Lindaatje

14-05-2016

2