Ervaringen Tele2

Ongekend? Goed? Slecht? Ontdek op NederlandReview wat anderen van Tele2 vinden. Tele2 is een bedrijf welke al vele jaren in ons land actief is. Ze zijn gestart met het aanbieden van goedkoper bellen via speciale codes op je huistelefoon. Tegenwoordig kunnen we ons dat niet meer voorstellen. Het is goed om te weten dat Tele2 is doorgegroeid naar een volwaardig telecombedrijf. Een bedrijf waar men vele verschillende diensten rondom telefonie, televisie en internet kan aanbiedt. Natuurlijk mogen we ook de mobiele abonnementen voor de smartphones en mobiele telefoons niet vergeten. Tele2 is een uitstekend bedrijf waar je terecht kunt voor meerdere zaken.

Heb jij ervaring met Tele2 en wil je jouw mening over hun graag delen? Dan zien we jouw reactie graag tegemoet op NederlandReview. Hierdoor kunnen we nog meer mensen helpen om een goed en eerlijk beeld te krijgen van een bedrijf.

Over Tele2

Ruim twintig jaren geleden is Tele2 begonnen aan een missie. Een missie om de bestaande telecom giganten te lijf te gaan. Het is met succes gelukt! Er zijn tal van bestaande regels open gebroken en verandert. Tele2 is een aanwinst geweest voor Nederland en de telecomwereld. Het is mogelijk geworden om goedkoper te bellen.
Tegenwoordig zijn ze zoveel meer en bieden ze mobiele telefonie aan, internetdiensten en televisie aan. Het is mooi om te zien hoe Tele2 zich verder heeft ontwikkeld.

Nog steeds vinden ze het belangrijk om midden in de maatschappij te staan. Ze zijn een maatschappelijk verantwoord bedrijf waar maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staat. Wederom zijn ze toe te juichen door een goed voorbeeld te geven voor zoveel anderen.

Ook zijn ze nog steeds bezig en actief om de telecommarkt en mobiele telefonie plus internetdiensten goedkoper en beter te maken. Als het makkelijker kan dan zet Tele2 zich daar graag voor in. Het is goed om te ontdekken hoe Tele2 nog steeds een innovator wil zijn. Ze willen graag de beste telecomaanbieder van het land worden.

Heel erg grappig! Hans Teeuwen belt Tele2!

De diensten van Tele2

De diensten zijn op te splitsen in mobiele telefonie en diensten voor thuis. Hieronder hebben we een overzicht voor je gemaakt van de diensten van Tele2:
• Mobiel
o Mobiel abonnement
o Mobiele telefoons
o Mobiel internet
o Sim only


• Thuis
o Internet, Bellen & TV
o Internet & Bellen
o Internet & TV
o Internet

Klachten of tips over Tele2

Op een van de pagina’s van de website van Tele2 zien we drie woorden achter elkaar staan: service, service, service. Het is een nobel streven natuurlijk om volop service te leveren. We vertrouwen dat Tele2 zich hier ook volop voor inzet. Ze bouwen de beste mobiele netwerken en ook glasvezelnetwerken voor hun zakelijke en particuliere klanten. Natuurlijk zit de concurrentie ook niet stil. Ze willen zich daarom onderscheiden door meer service te bieden.

Graag horen we van jou of ze dit ook echt doen. Het is daarom goed om je mening over Tele2 op NederlandReview achter te laten.

Wat vind jij van Tele2?

NederlandReview is opgericht om over tal van bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is goed om daarom ook jouw oordeel en mening van Tele2 op NederlandReview te delen. Vind je Tele2 een goed, minder goed of zelfs slecht bedrijf? Had je een onprettige of juist geweldige ervaring met de klantenservice? Laat je mening en bericht achter op NederlandReview.

Ongekend? Goed? Slecht? Ontdek op NederlandReview wat anderen van Tele2 vinden. Lees ervaringen van televisiekijkers die u voorgingen!

Tele2
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (11)

7
73% Zou hier weer kopen!

Bestellen

7,2

Service

6,4

Prijs

7,8

Leveren

7

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

huisaansluiting

Ga niet in zee met Tele2
Het slechtste Telecom/internetbedrijf uit de geschiedenis. Klanten worden opgelicht met een slecht netwerk, slechte apparatuur, een liegende klantenservice , misleidende en foutieve rekeningen. Alleen de incassoafdeling werkt accuraat en mededogen loos.

Door: Leon12-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

lekker goedkoop tvkijken en internet

Lekker goedkoop hier
de goedkoopste volgens mij
internet is soms wat langzaam
televisie werkt altijd helemaal goed

Door: Bram Oosterling26-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Tevreden

Systeem is soms een beetje traag Maar verder zijn we heel tevreden. Alles doet en de prijs is scherp.

Door: Carl 30-10-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Niet omdat het moet maar #OmdatHetKan Jeugd van Tegenwoordig

Ik vind die reclame zo leuk!!

Niet omdat het moet maar #OmdatHetKan

https://www.youtube.com/watch?v=XO9uqyFgTh0

Wat betreft reclame boodschappen een dikke tien voor Tele2!

Door: Melanie26-08-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Tele2 interactieve tv en glasvezel

Super blij met Tele2. Ik ben al jaren klant bij Tele2, omdat ze zo voordelig zijn, en heb nog nooit problemen gehad. Glasvezel werkt snel en de interactieve tv werkt prima. Het enige nadeel van Tele2 vind ik de klantenservice, zij zijn niet altijd even goed te bereiken.

Door: Loes23-08-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Bellen voor korting dealtjes

ik had Tele2 toen ik nog in Amersfoort woonde en wat heel relaxed was, was dat ik elk jaar kon bellen voor een nieuwe deal en dan kreeg ik steeds korting. Dat is dus een aanrader!

Inmiddels ben ik overgestapt want verhuisd, naar Telfort.

Maar Tele2 was misschien wel beter eigenlijk!

Door: Maurits14-05-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

slechte dienstverlening en dramatische klantenservice

Sinds bijna een jaar klant met een pakket (telefoon, tv en internet). Vanaf het begin diverse storingen gehad waarbij ALTIJD de telefoonverbinding weg was!
Fase I:
Na heel veel gezeur een ander modem gekregen die nog duidelijke vuil- en gebruikssporen van een vorige gebruiker had. Om dit voor elkaar te krijgen al diverse keren moeten bellen, wachten, vooral wachten en bedelen om een oplossing.
Fase II:
Ondanks nieuwe (oude?) modem weer diverse storingen waar Tele2 ongezien aangeeft dat wij de bekabeling in ons appartement (bouwjaar 2001) moeten laten vervangen, op onze kosten. Na veel gezeur en totaal gebrek aan meedenken is op kosten van Tele2 dit alsnog gebeurd, waarbij ik meteen al twijfels had.
Fase III:
Na de nieuwe bekabeling weer de ene storing na de andere.
Na het zoveelste telefoontje van mijn zijde wordt me een korting op de abonnementsgelden geboden van welgeteld EUR 3,00 (!) per maand. Daarnaast bieden ze me weer een monteur aan voor EUR 80,00 als blijkt dat "zij er niks aan kunnen doen". Op mijn risico dus.

Na ontvangst van de bevestiging van de compensatie blijkt ineens per compensatiedatum een nieuw contract in te gaan!!!
Als ontevreden cliënt wordt mij dus een oor aangenaaid.
Toen ik hier na 15 dagen achter kwam wilde ik opzeggen, werd mij erop gewezen dat ik dan binnen 14 dagen schriftelijk had moeten handelen.

NB: ik ben een 78-jarige hartpatiënt die zich lekkerder voelt als ik ervan uit kan gaan dat mijn telefoonaansluiting het gewoon doet.
Het is mij een raadsel waarom dit bedrijf zo'n moeite doet om mij als cliënt te behouden, terwijl ik statistisch gezien de volgende contractvervaldatum niet eens haal. Vanaf dat 1 waren er diverse storingen! Ik voel mij gegijzeld!

Door: menno15-10-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Alles-in-een-pakket

We hebben een Alles-in-een-pakket, Internet Bellen TV. Alles werkt eigenlijk goed genoeg, zeker voor de prijs.

Door: Nick15-10-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Internet werk

Mijn internet doet het prima bij Tele2. Anders zou ik dit niet kunnen versturen, dus hierbij het bewijs (als het wordt geplaatst dan he)

Door: Sjaak14-10-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7,5

internetabonnement

Internetabonnement afgesloten. Heb tot nu toe altijd bereik en het afsluiten ging vlot via de website.

Door: Agnes Gerard09-10-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Wachten wachten wachten

Het duurt nu al bijna een week en ik zit nog steeds zonder tvaansluiting. Hoe lang nog, Tele2?!

Door: Wim van ...04-10-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4,5

Schrijf zelf een review over Tele2

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)