NederlandReview

  Ervaringen Leapp

  Wat anderen van Leapp.nl vinden. Leapp.nl is een bedrijf welke refurbished Apple producten. Je kunt ze kopen met de garantie en de service welke je van een nieuw Apple product mag verwachten. Doordat de Apple producten zo populair zijn is het natuurlijk logisch, dat dit bedrijf ook succesvol is in de verkoop van refurbished Apple producten. Zeker als je weet dat de prijzen nog wat aantrekkelijker zijn dan de nieuwe Apple producten. Het is zeker de moeite waard om Leapp.nl met een bezoek te vereren als je op zoek bent naar een Apple product. 

  Heb je al een keer refurbished Apple product gehaald bij Leapp.nl? Ken je ze? Deel dan ook je mening op NederlandReview. Het is goed om te weten dat je hiermee vele anderen kunt helpen. 

  Over Leapp.nl
  Leapp.nl heeft een zevental eigen winkels in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Utrecht, Zwolle en Breda. Daarnaast zijn er nog een groot aantal certifield partners. Je kunt naar een fysieke winkel gaan om een refurbished Apple product te halen, maar ook gebruik maken van de website Leapp.nl. Je krijgt er een product met de service en de garantie van een nieuw product. Het kan een refurbishede iPhone zijn, een iPad, Macbook of een iMac. Het zijn allemaal gereviseerde tweedehands producten van Apple uit het bedrijfsleven.    
  Ze vinden het belangrijk om een goede service te geven. Rondom reparaties bieden ze snelheid en service. 
  De Leapp.nl bedrijfsstructuur is erg plat. Een informele sfeer en korte lijnen zijn er niet alleen voor het plezier op de werkvloer, maar ook voor het belang van de klant. De klant krijgt door de korte lijnen immers veel meer service. 

  De diensten van Leapp.nl!
  Leapp.nl is een bedrijf welke gerefurbishde Apple producten aanbiedt. Een helemaal nagekeken iPhone, iPad, Macbook of iMac kun je via de website of in een van de winkels kopen. 
  Ook kun je voor reparaties terecht bij Leapp.nl. 

  Klachten of tips over Leapp.nl
  Als je nog een vraag hebt of een klacht over een product, een levering of een betaling dan kun je deze melden bij de afdeling klantenservice. Het is belangrijk om je bestelnummer bij de hand te hebben, zodat Leapp.nl je nog sneller en beter kan helpen.  Je kunt je reactie geven via de telefoon of per email.
  Ook klachten krijgen ze graag binnen over hun service en product. Het is zo mogelijk voor Leapp.nl om hun dienstverlening te verbeteren. Op een klacht per mail wordt binnen twee dagen een reactie gegeven. Mocht je het niet eens zijn met de oplossing dan kun je een beroep doen op de geschillencommissie van het Thuiswinkel Waarborg. 
   
  Wat vind jij van Leapp.nl?
  Als je bekend bent met Leapp.nl  dan horen we graag van je. Je kunt dan op Leapp.nl je reactie achterlaten. Hiermee kun je de hele wereld laten zien en horen wat je van Leapp.nl vindt. Positieve en negatieve reacties zijn van harte welkom. 

   

  2e hands apple iphone, mcbook of ipad? Blijft het werken en is het een stuk goedkoper? Lees ervaringen van Nederlanders hier!

  Leapp
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (37)

  4,6
  22% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  5,2

  Service

  3,8

  Prijs

  5

  Leveren

  4,8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Koop niks bij Leapp

  Kirsten09-04-2018

  Eindelijk na alle ellende met de eerste Macbook pro nu een andere gekregen. Deze viel al na 3 dagen uit! Nu kan ik hem weer omkomen ruilen. Met alle kosten en tijd die je moet investeren kun je beter een nieuwe kopen.

  Service is echt waardeloos! Ik zou hier nooit meer iets kopen.


  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Prutsers

  Jessie04-04-2018

  200 euro voor een telefoon die uit elkaar ligt en het niet meer doet. Nooit meer zou ik er bestellen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Oplichting!!

  JvL12-03-2018

  Ook ik ben helaas slachtoffer van mijn goedgelovigheid of, beter gezegd, de oplichtingspraktijken van LEAPP. Ja, oplichting! Mij is verzekerd dat een refurbished IPhone een NIEUWE accu zou bezitten, bij overdracht. Zoals zovelen heb ook ik moeten constateren dat dit slechts een waardeloos verkooppraatje is geweest. Ook mijn IPhone is leeg in een oogwenk. Haalt met een volle accu hooguit een paar uur, zelfs wanneer deze volstrekt niet wordt gebruikt.

  Ik heb een klacht ingediend, waarop ik zeer snel een reactie mocht ontvangen. Telefoon tenminste 10 dagen kwijt en dat zelfs nog onder voorwaarden, is een oplossing volgens LEAPP?! Op vervanging kunnen wachten levert mij alleen al een reistijd op van zo'n 3 uur, om over de kosten nog maar niet te spreken. Dit is (ook) voor mij onacceptabel en de omgekeerde wereld. LEAPP heeft mij, bewust, opgelicht. Wisten dat de accu alleen in hun verkooppraatjes als nieuw zou zijn. LEAPP heeft vele mensen benadeeld. LEAPP mag dit oplossen en geheel op hun kosten en risico. Deugdelijk en snel, anders maar heel gewoon mijn geld terug.

  LEAPP?! Voor mij in elk geval NOOIT meer!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Goedkoop is duurkoop, nooit meer!

  Hans05-03-2018

  Toestel gekocht waarvan blijkbaar stof via de telefoon speaker naar binnen kwam. Dit heeft men bij leapp niet kunnen vinden. de enige opmerking was dat stof niet binnen kon komen. Tuurlijk. Tweemaal ter reparatie aangeboden en de oorzaak niet gevonden. Een onafhankelijke monteur wel, voor 15 euro direct gemaakt en de oorzaak weg genomen. chapeau. De accu vervangen heeft men 2!!!! weken tijd voor nodig. Dat wordt bij aankoop niet gemeld en dus regelrechte misleiding. Hoewel 50% korting is het nog net zo duur als bij de erkende reparateur. En binnen 10 minuten geholpen. Advies: Koop niet bij LEAPP want ze doen niets voor je. Als je in de winkel klaagt zetten ze je de deur uit en klantenservice snapt er niets van. Bespaar je de ellende en ergernissen, en koop geen refurbished.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Koop geen refurbished!

  Andreas van Engelen27-02-2018

  Afgelopen jaar 3 Refurbished Iphones gehad die stuk gingen of waren. 1 buiten garantie-periode. Bij Leapp een 5S abonnement, na 7 maanden antenne stuk, valt onder garantie reparatie, wordt geweigerd omdat we een backup hebben gebruikt waarvan ooit de Icloud nooit is meegekomen. Staat niet in de leverings/garantievoorwaarden. Vervelende behandeld, geen (andere) oplossing geboden.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  Prutsers

  Nina26-02-2018

  Tijdje terug een iPhone 6 aangeschaft, bleek van alles mis mee te zijn. Op een gegeven moment deed de telefoon het helemaal niet meer, terwijl ik het nog geen half jaar in gebruik had. Ze beweren dat het niet meer onder de garantie valt omdat het 'valschade' zou zijn. Nu al meerdere klachten ingediend, werd vervolgens in de winkel zelfs weg gestuurd omdat het toestel 'niet te maken viel' en ik maar een nieuwe aan moest schaffen. Na maanden lang contact met ze hebben gehad nog steeds geen oplossing. Als je een goed toestel wilt en een goede garantie, koop hier dan niet je toestel!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  Koop nooit iets bij Leapp

  Edit26-01-2018

  Koop nooit iets bij Leapp, je krijgt een telefoon met een oude batterij, wat je gelijk zou kunnen laten vervangen (kost vanaf 30 euro) Service van Leapp is ook null koma null. Waarom eigenlijk 1 ster van 5, terwijl de echte waarde 0 is?

  Edit26-01-2018

  Nog meer: ik kreeg een telefoon zonder de 2 schroeven onder. Ik liet het een keer vallen, en viel uit elkaar. Scherm bleef heel! Ze hebben mijn telefoon opgestuurd voor reparatie. Drie maanden later hebben ze pas gereageerd, maar alleen omdat ik al verschillende klachten ging schrijven... Ik kreeg mijn telefoon terug zonder reparatie. En dan vroegen ze mij: U HEEFT TOCH DE TELEFOON NIET LATEN VALLEN OMDAT DE 2 SCHROEVEN NIET INZATEN????? Daarom gaan ze het ook niet maken, alleen voor 50 euro.... medewerkers waren heel onbeleefd, en gingen ze nog liegen, dat ik een verkeerde nummer had opgegeven, en op die nummer hadden ze mii gebeld. Jaja, op het formulier wat ze hadden, stond mijn goede nummer, dus. NOOOOOOOOIT MEEEER NOG IETS: Toen de batterij leeg was, pas na 1.5 uur!!! laden deed de telefoon weer wat. Belachelijk!

  Eva van leapp26-01-2018

  Beste Edit, Wat jammer dat je niet tevreden bent met je iPhone van leapp. Voor verkoop worden al onze producten stuk voor stuk door onze specialisten in ons laboratorium op vele aspecten gecontroleerd. Wanneer er een technisch mankement is, wordt dit onderdeel vervangen. Daarnaast geven wij standaard 12 maanden garantie op de accu. Als deze onder een bepaalde waarde komt zullen we deze kosteloos voor je vervangen. Mocht je nog vragen hebben, onze klantenservice helpt je graag! Met vriendelijke groet, Eva van leapp

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Waardeloos

  Janine 10-01-2018

  Inmiddels voor de tweede keer mijn iPhone 6 toestel op laten sturen en al zes keer naar de winkel terug geweest door het plotseling uitvallen, scherm vastlopen, oplaadproblemen, simkaart niet herkennen. Nu is de mobiel wéér opgestuurd en wordt de schade op mijzelf verhaald door 'valschade', terwijl de mobiel pas een maand na de val het niet meer deed. Ik ben ontzettend boos door hoe ik word behandeld door leapp en door de slechte service. Zij leveren producten die stuk voor stuk niet deugen en nu mag ik er nog zelf voor gaan betalen ook. Mijn geld terugkrijgen plus een extra bedrag voor alle moeite die ik heb gedaan zou ik een gepaste oplossing vinden.

  Anthon20-01-2018

  Wij hebben dezelfde ervaring met Leapp: aardige medewerkers (studenten), maar ze verkopen onbetrouwbare tweedehands Apple producten die telkens weer storingen vertonen en uitvallen. Voor mijn dochter een iPhone gekocht en deze geeft vanaf aankoop problemen (loopt vast, valt uit, laad niet goed op, etc.). Weken kwijt geweest voor reparatie waarna vervolgens het bericht dat het toestel niet te repareren is. Ze krijgt een ander exemplaar, en jawel, wederom dezelfde storingen. Enige wat men kan doen is ook dit toestel weer opsturen voor reparatie..... Kortom: geef uw geld niet uit bij Leapp, koop liever een nieuw Apple product!

  Maja23-01-2018

  Ook hier dezelfde ervaring. Telefoon heeft een softwareprobleem (met diagnose in Apple store) maar probleem raakt niet opgelost omdat spijtig genoeg in tussentijd het scherm is stuk gegaan. Blijkbaar kan het softwareprobleem niet worden opgelost zonder het scherm te herstellen (109euro). Dit kan veel goedkoper.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  toestellen deugen allemaal niet

  Jamila24-12-2017

  Gisteren alweer mijn derde toestel bij de Leapp Store in Den Haag opgehaald. En hij valt vandaag weer uit en gaat niet meer aan, hoe lang ik hem ook aan de opladen laat. Bij de andere twee toestellen was dit precies hetzelfde geval en ze hebben ook een keer een nieuwe accu erin gezet. Kortom; Ze werken allemaal niet en ik zit met de feestdagen weer zonder telefoon nadat ik hem net twee weken kwijt was en daarvoor ook twee keer drie weken!!! Ik ben jullie helemaal zat LEAPP

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  Twee keer een slechte accu

  Jos21-11-2017

  Ik heb een IPhone 5s 64gb bij Leapp gekocht. De accu werkte al meteen niet goed. De accu ging snel leeg, ook als ik niets met de telefoon deed. Na 2 dagen viel de accu helemaal uit en kon ik hem niet meer opladen. Ik heb de telefoon weer teruggebracht, 2 weken later kon ik een nieuw toestel ophalen. Maar ook deze accu ging heel snel leeg. Eerst dacht ik dat misschien bepaalde instellingen in de telefoon daarvoor zorgden, maar het probleem loste niet op. Daarom heb ik besloten om zelf een nieuwe accu te plaatsten. Nu werkt de accu perfect en kan ik weer heel lang met een volle accu. Ik heb laatst met een oud werknemer van Leapp gesproken, hij is bij Leapp weggegaan omdat de service niet meer is wat het wel geweest is. Ik vraag mij af of refurbished wel het goede woord is, mijn indruk is dat het tweedehands toestellen zijn. En als je er wat mee hebt, krijg je weer een nieuwe waarvan je maar moet hopen dat die wel goed is.

  Eva van leapp23-11-2017

  Beste Jos, Dank je voor de feedback. Het spijt me te lezen dat je deze minder prettige ervaring hebt opgedaan bij leapp, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Al onze toestellen worden stuk voor stuk door onze specialisten in het refurbishment lab getest op vele punten, waaronder ook de accu. Daar waar nodig worden er onderdelen vervangen. Bij leapp ontvang je standaard 24 maanden garantie op de hardware, Wanneer er onverhoopt binnen deze periode iets mis is, dan lossen we dat voor je op. Uiteraard is val- stoot- en vochtschade uitgesloten van de garantie. Mochten we toch nog iets voor je kunnen betekenen dan raad ik je aan om contact op te nemen met onze klantenservice via chat, mail of telefoon. Zij helpen je graag verder! Met vriendelijke groet, Eva van leapp

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  iPhone 6

  Myrthe29-10-2017

  Met een simpel deal een refurbished iPhone 6 besteld bij Leapp. Snelle levering, maar helaas was het toestel niet helemaal in orde (liep vast, problemen met de touchscreen). Via de chat contact opgenomen met Leapp en ik werd echt keurig geholpen! Ik kreeg direct twee opties aangeboden door Marvin; of ik mocht de telefoon terugsturen en zij zouden een vervangend toestel regelen, of ik kon direct dezelfde zaterdag naar de Leapp Store te Zwolle komen om een nieuwe op te halen aangezien ze er daar nog één op voorraad hadden. Voor optie 2 gekozen en het toestel werkt helemaal naar behoren. Heel fijn hoe dit zo makkelijk en geregeld kon worden!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Klantvriendelijk is ver te zoeken verder blij met product

  Angelique05-10-2017

  Via het abonnement van Simpel een Iphone 5s besteld. Omdat ik een dagje in Utrecht ging winkelen aangegeven dat ik het toestel in utrecht wilde ophalen.
  Zaterdags besteld en dan zou het toestel met twee werkdagen in de winkel zijn. Dinsdag geen bericht ontvangen, dus via de chat gevraagd of er al iets bekend was. Ze konden zien dat de telefoon verzonden was maar niet wanneer deze verzonden was. Ik zou gebeld worden als hij binnen was in Utrecht.
  Die woensdag rond de middag gebeld naar de winkel of het toestel er al was. Daar konden ze geen uitspraak over doen, u krijgt een mailtje als hij binnen is. Uhhh is het nou zoveel moeite om even te kijken of het toestel er al is?
  Vervolgens in de loop van de middag die kant op gegaan. Daar aangekomen stonden ze nou niet bepaald te springen om ons te woord te staan. En met veel moeite gingen ze even kijken. Nee toestel was er niet. Of de telefoon diezelfde dag nog zou komen, wisten ze niet kon ook de volgende dag komen.
  Dus weer terug gegaan naar het station. Vlak voor wij richting huis wilden gaan komt er een mailtje binnen dat het toestel er wel is. Besloten om direct terug te gaan. Daar werd het toestel afgegeven en de verkoper nam nog net de moeite om het toestel te laten zien en te zeggen: "Als u een apple id aanmaakt dan spreekt de rest voor zich".
  Geen uitleg,, terwijl ik aangaf dat dit mijn eerste Apple was. Vind ik zeer slecht!
  Toestel ziet er wel netjes uit en werkt tot nu toe best goed ondanks dat ik nog steeds aan het uitzoeken ben hoe het toestel nu precies werkt. Gelukkig is er veel op internet te vinden.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  6,5

  Geen garantie /kapot toestel

  Bjarne ten Harkel25-09-2017

  iPhone 6 kapot geleverd via Simpel actie. Accessoires zoals hoesje en schermbeveiliging vrij duur direct bijbesteld omdat ik geen dag zonder bescherming wilde.. accessoires werden echter na dik een week pas nagestuurd.
  Toestel kapot en kon alleen omruilen door op en neer naar Zwolle te rijden (vanuit Enschede/Hengelo).. hier lag uiteindelijk een ander kleur toestel klaar en de lader hiervan was kapot.
  Hierna nog steeds dezelfde ontvangst problemen dus dacht ik dat het aan Simpel lag (was ook net verhuisd naar nieuw adres). Simpel heeft uiteindelijk het contract verbroken omdat ze op mijn nieuwe adres geen goede netwerk dekking hadden.. dit bleek niet het probleem maar het was het 2e toestel van Leapp met zelfde ontvangst problemen.
  Aangezien ik nu geen klant meer ben van Simpel kan ik geen aanspraak maken op de garantie bij Leapp (heb opname van gesprekken na permissie hiervoor gevraagd te hebben) en krijg ik een naheffing van 250 euro. Ik ben weken nauwelijks bereikbaar geweest, heb veel klanten gemist en de toon waarop ik behandeld werd is gewoon super slecht. Simpel heeft contact opgenomen met Leapp om de relatie te heroverwegen vanwege het geen uitzondering beleid en heeft mij aangeraden naar het juridisch loket te gaan.

  LEAPP is HORROR!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Slechtste apparaat en service die ik ooit heb gehad

  Suzanne20-09-2017

  Ik heb mijn iPhone 5C nu 3 a 4 maanden en hij heeft het vanaf dag 1 slecht gedaan. Allereerst ben ik na ongeveer 2 weken teruggegaan omdat mijn batterij elke keer zo snel leeg was, het bleek dat er nog een oude batterij in de telefoon zat. Dit is wel vervangen, maar na het vervangen bleef de aan/uit knop hangen. Het lijkt alsof deze erin gezakt is.
  Zo af en toe heeft mijn scherm een eigen wil. Dan klik ik bijvoorbeeld op iets onderin het scherm maar gebeurt er van alles bovenin. Hierdoor bijvoorbeeld al mailtjes naar verkeerde personen verstuurd. Daarnaast een week of 3 geleden opeens niet meer de juiste tijd en datum, wat ik ook probeer. Ook het kapje van mijn camera is eraf gevallen en de home button reageert soms niet meer.
  Ik ben teruggegaan naar Leapp Amersfoort waar mij werd verteld dat dit allemaal komt omdat er een klein steentje op het scherm is gevallen. De medewerker die mij hielp gaf aan dat het geen zin had om de telefoon op te sturen omdat ze 'er toch niks aan gaan doen', ik heb uiteindelijk gezegd dat ik per se wil dat ze 'm opsturen. Deze week krijg ik 'm terug. Als ze er inderdaad niets mee doen ben ik absoluut weg bij Leapp. Maar behalve dat zou ik nooit meer naar Leapp gaan voor wat voor apparaat dan ook.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  Zeer slechte service en producten

  van den Bos26-08-2017

  Wat een drama is Leapp. iPhone 5S via Leapp besteld. Na een maand ging de homebutton defect. Gebeld met Leapp Utrecht: 'Nee u kunt hem niet zomaar omruilen, u moet hem opsturen'. Vervolgens met de telefoon naar Leapp Amersfoort gegaan, daar deden ze niet moeilijk en de volgende dag had ik een vervangende iPhone in huis. Oke, kan gebeuren denk je en het is toch nog snel opgelost. Nu een maand verder, achtercamera defect. Weer naar Leapp, nu zonder snelle omruil. Moet worden opgestuurd terwijl ik binnenkort op vakantie ga. Geen service vind ik dat. Zeker al omdat dit de 2e keer is dat er een defect is! Nooit, nooit meer iets kopen bij Leapp. En zo te lezen kunnen ze dit ook niet lang volhouden, meerderheid is erg ontevreden over dit bedrijf!

  Eva van leapp28-08-2017

  Beste Van den Bos, Wat jammer dat je deze minder prettige ervaring bij leapp hebt. Je kunt bij ons binnen 14 dagen na aankoop ruilen of retourneren. Wanneer er zich na die periode problemen voordoen met het product, zal het moeten worden nagekeken door onze specialisten en zullen we het probleem binnen de garantievoorwaarden voor je oplossen. Omruilen voor een vervangend product is dan niet mogelijk. Zoals je kunt nalezen op Trustpilot scoren wij een 8,6 uit meer dan 17 duizend reviews! Gelukkig zijn er heel veel klanten wél positief over leapp. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, onze klantenservice beantwoordt deze graag voor je. Met vriendelijke groet, Eva Chief Smiling Customer leapp

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Accesoire gekocht, nooit doen bij Leapp

  VGR 26-08-2017

  Accesoire aangeschaft bij leapp en deze ging binnen een jaar kapot. Zou je denk, gevalletje garantie. Maar zo niet bij Leapp. Het zou gebruikersschade betreffen en van allerlei andere drogredenen om onder de garantie uit te komen.

  Kortom uitermate slechte service en geen enkel begrip voor de klant. Hier zou niemand ooit nog iets moeten kopen.

  Eva van leapp28-08-2017

  Beste VGR, Het klopt dat je bij ons 12 maanden garantie krijgt op een accessoire. Kun je naar klantenservice@leapp.nl een mail sturen met daarin je gegevens, ordernummer en eventueel een foto van de accessoire zodat we deze kunnen beoordelen? Dank je! Met vriendelijke groet, Eva Chief Smiling Customer leapp

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5

  nooit kopen

  Hilgo Wempe20-06-2017

  Echt oude tweede hans meuk ,willen ze verkopen zo goed als nieuw.
  Alleen maar ellende van anderen,trap er niet in!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Refurbishment is slecht.

  Peter17-06-2017

  Leapp is niet echt aan te bevelen.
  Het refurbishment wordt gedaan met tape, telefoon open gehad bij Apple store.
  Connector van de iPhone hoort vast te zitten, dit hele onderdeel mist.
  Andere plaatsen, bijvoorbeeld onder de lcd zitten vol tape.
  DIT IS GEEN REFURBISHMENT!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  Vreselijke website

  Dick van Duijn26-05-2017

  Jullie prijzen zijn veel te hoog. Ze kosten net zo veel als nieuw.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Goed ervaring repatatieservice Leapp

  Plesses28-04-2017

  2weken geleden mijn kapotte iphone 6 naar leapp gebracht. Ik wou graag weten hoeveel het kostte om er een nieuwe accu en scherm in te laten zetten. Een vriendelijke jonge man stond me goed te woord, en stelde meteen een factuur voor me op. 180 euro voor een nieuwe accu + scherm. Hij zei dat de reparatie een week zou duren en dit duurde helaas 2weken. Nu is de telefoon weer terug en in perfecte staat! Over het algemeen dus erg tevreden over de service en kwaliteit van Leapp.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7

  Wel positieve ervaring met Leapp

  Laura Visser24-04-2017

  heb zelf maar één ervaring met Leapp, maar die is wel positief! Ik zie dat niet iedereen heel tevreden is, maar ik werd zelf echt goed geholpen toen mijn iPhone stuk was gegaan.

  Ik had een iPhone gekocht op de website, omdat die hier gewoon veel goedkoper was (tweedehands) dan ergens anders., maar toen deze kapot ging, baalde ik natuurlijk wel heel erg.
  Toen heb ik contact opgenomen met Leapp, omdat je dan twee jaar garantie hebt en zij kunnen repareren . Ze hebben toen mijn iPhone helemaal goed gemaakt, ik hoefde niet eens heel lang te wachten, daar was ik een beetje bang voor.

  Er zit nog steeds een kras op, maar dat is de buitenkant en vind ik zelf niet zo heel erg.

  Dus ik ben wel tevreden, want ik heb een goedkope iPhone en die doet het nu weer goed.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  KOOP NIETS VAN LEAPP!!

  Daniel22-03-2017

  Ze hebben me een laptop verkocht waarvan Camera het niet doet zonder mij dit te laten weten. Daarna is mijn harde schijf binnen 3 weken kapot gegaan en willen ze niet opdraaien voor de reparatie kosten omdat ik in het buitenland zit en stel ik het laat repareren (op eigen kosten) vervalt direct mijn 2jaar garantie!

  Ze komen 0% op voor hun klanten en willen je nergens tegemoet komen!

  TE ABSURD VOOR WOORDEN!!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  slecht lader past niet iphone

  dennis17-02-2017

  Ik ben boos

  via simpel een iphone 5s gekocht ,maar is troep verschillende beschadigingen en gebruikensporen, en lader past niet eens :(

  waardeloos ze testen het niet eens word gewoon opgestuurd naar je. .

  Ik koop nooit meer bij LEAPP !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  malle jopie27-06-2017

  Ik heb net de iphone 6 besteld via simpel maar ik moest het via kedin doen best raar. En na hoeveel werkdagen was hij binnen??

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Vrouw

  Ine07-01-2017

  Bij Leapp Rotterdam zeer deskundig geholpen door Remi. iPhone 5s gekocht deze zag er goed uit en doet het ook perfect. Ik kom hier zeker terug!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Misleiding

  Ramona28-11-2016

  MacBook via Leapp gekocht maar bij thuiskomt bleek deze direct defect. Nieuwe MacBook thuis gestuurd gekregen. Ook deze had veel gebruikerssporen en bleek direct kuren te vertonen. Ook de meegeleverde accu-snoer deed het niet.

  Vertrouwen in een goede afloop had ik niet meer dus creditering aangevraagd. En jawel, ook dit gaat mis. Zelf juiste rekening nummer ingevuld en heb het formulier ook als bewijs. Maar blijkbaar hebben zij de creditering naar een spook rekening overgemaakt.

  Of het zijn hele grote amateurs of het riekt naar oplichting. Ik zal dan ook altijd iedereen blijven waarschuwen om iets via Leapp te kopen, NIET DOEN!!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  Oplichterij

  Zondervan11-07-2016

  Anderhalf jaar geleden een laptop gekocht bij Leapp Zwolle. meteen al had ik kortsluiting en merkte dat de batterij niet eens 2 1/2 uur meeging. Het apparaat zou 1 jaar oud zijn...Dan mag een batterij niet zo snel leeglopen, maar volgens hun was dat heel normaal.... Ik kreeg meteen een ander snoer...ook kortsluiting...Lang verhaal kort, 4x ander snoer meegekregen...steeds kortsluiting. Na heel lang zeuren en echt boos worden, in de winkel in bijzijn van andere klanten, heb ik eindelijk een nieuwe batterij er in gekregen hebben...zeiden ze...Jawel...zowaar...maar na goed een jaar doet ook die batterij het geen 3 1/2 uur meer. Ik ben met de laptop naar Apple gegaan waar ik jaren ervoor een desktop had gekocht. Zij zagen gelijk dat ik verouderde kapotte snoeren meegekregen had en dat de laptop uit 2011 was. Ik eiste een nieuw snoer....en dat heb ik nog gekregen en gezegd dat ik nooit meer een voet in hun winkel zou zetten....Verkoper riep me na dat ik een review mocht plaatsten...Je wordt er nog behoorlijk onbeschoft behandeld ook, geen woorden voor. Nooit meer Leapp voor mij, niet in Zwolle, nergens! Prijs/kwaliteit verhouding is compleet zoek, laat staan service!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Leapp: zonde van je geld

  A28-06-2016

  Je wordt bedonderd waar je zelf bij staat. +\_ 2 jaar geleden een zwarte IPhone 5 besteld (ex demo) kreeg een witte toegestuurd met verschillende beschadigingen. Het belletje had toen al moeten gaan rinkelen maar inplaats daarvan heb ik me toch om laten praten. Ze hebben een ander toestel opgestuurd, weer wit inplaats van zwart maar gelukkig met minimale beschadigingen. Op de site staat zwart maar het toestel is wit, en bij Leapp houden ze vol dat het een foutje op de site moet zijn ze snapten er zelf ook niks van. Na een paar weken kwam ik erachter dat er helemaal geen glaasje op de camera zat. Dit pakten ze netjes op en hebben ze gerepareerd. Op het toestel zat 1 jaar garantie en na 14 maanden stopte de volume knop ermee. Jammer de garantie is verlopen. Ik heb een vriend gevraagd of hij er iets mee kon maar hem viel op dat het glas ook niet goed zat en hij wou er zijn vingers niet aan branden. Na 2 jaar kreeg ik via een ander bedrijf te horen dat er verschillende vervangingsprogramma's op dit toestel zou zitten. Ik ben naar Apple gegaan met de vraag hoe en wat en jawel dit toestel komt in aanmerking voor een nieuwe sluimerknop en batterij. Alleen ging dit verhaal niet door omdat dit toestel uit Amerika zwart hoort te zijn........???????? Leapp gebeld en met veel pijn en moeite voor elkaar gekregen dat ze erna zouden kijken. Vanwege privé omstandigheden (en dit is geen klein iets) heb ik hem niet direct in die week kunnen opsturen. Nu het weer mogelijk voor mij was om hem op te sturen kreeg ik eerst te horen dat ze de hele order niet weer konden vinden en daarna nee we gaan hem niet repareren want je had hem direct na ons telefoongesprek op moeten sturen.............. Neem de gok niet je betaald veel te veel voor de troep die je ontvangt en ze zijn niet te vertrouwen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Onzin

  Lola27-05-2016

  Ik heb in november 2015 een iPhone 5c gekocht. Na een week ging hij steeds meer kapot hij ging spacen liep vast ging niet meer aan en allemaal dat gezeik.
  Ben ik naar de winkel gegaan en ze zijden ja wij kunnen u daar veder niet mee helpen . Ze hebben niks in de gegevens gezet op hun computer. Ben ik 2 maanden later weer terug gegaan met een barst in m'n telefoon en ik zij dat ik hem weer niet aan krijg ze zijden dat komt door de barst maar ik was al eerder gegaan zonder barst met het zelfde probleem en omdat ze niks hadden gezet in het systeem moest ik m'n telefoon laten opsturen En was ik m'n telefoon 3 maanden kwijt .

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5

  Super

  Colette17-05-2016

  Website overzichtelijk, snel geleverd, blij met de aankoop en service. Daarbij wordt er 2 jaar garantie gegeven, TOP!

  zondervan11-07-2016

  En jullie bij Leapp denken dat wij in deze review trappen??

  Administrator NederlandReview11-07-2016

  Beste Zondevan, Wij van NederlandReview kunnen bevestigen dat dit een betrouwbare review was van een klant van Leapp.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Wat.zo goed als nieuw

  Izaak Langendorff15-05-2016

  Ik heb bij leapp een MacBook air gekocht maar ik ben niet te vreden er over want ik deed hem áan schijnt die al gebruikt te zijn want de account staat er nog van de oude klant incl. De bestanden, vinden jullie dat kunnen ik niet

  Eva17-05-2016

  Beste Izaak, Bedankt voor je review. Dit mag natuurlijk nooit de bedoeling zijn. Volgens onze gegevens is er afgelopen vrijdag al contact geweest en wordt de MacBook door jou opgestuurd zodat wij kunnen kijken wat er mis gegaan is. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Eva leapp.nl 088 100 51 21 support@leapp.nl

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  I-phone

  Willem Wouters27-03-2016

  1,5 jaar geleden een i-phone 4 s gekocht echter het ene probleem Na het andere. Toestel is erg vaak in de reparatie geweest. Toen de garantie voorbij was hebben ze het uit coulance nog een keer gerepareerd, maar na een maand was het weer fote boel en toen gaven ze niet thuis.
  Mijn advies koop daar niets want je koopt de ellende van een ander!

  Eva17-05-2016

  Beste Willem, Wat ontzettend vervelend! Kun je contact met ons opnemen op onderstaande gegevens? Dan gaan we kijken wat we kunnen doen om dit voor je op te lossen. Met vriendelijke groet, Eva leapp.nl 088 100 51 21

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  7

  Wat nou garantie!

  Marian06-10-2015

  Macbook Air gekocht, goed advies en uitgebreid geholpen. Jaja, toen nog wel, toen ik de koop nog moest maken! Na een paar maanden begon hij toch kuren te vertonen, dus ik terug, viel dat ineens niet in de garantie! Ja wat nou! Nu zit ik ermee!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Tweedehands en toch garantie

  Rutger06-10-2015

  Een nieuwe Apple kan ik echt niet betalen, die dingen zijn meer dan 2000 euro! Maar een tweedehands gaat sneller stuk en dan ben je weer duurder uit. Toen zei een vriend dat ik eens bij Leapp moest kijken, daar hebben ze garantie op tweehands. Dus dat heb ik nu gedaan en dat lijkt inderdaad een betere deal. Toch hoop ik dat hij niet stuk gaat...

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Garantie adapter slaat nergens op

  boos06-10-2015

  DAMN mijn accu gaat nog net een uurtje mee, veeeel minder dan ooit, maar ik krijg dus geen nieuwe van Leapp want daarvoor moet hij mínder dan een uur mee gaan. Dat is toch niet te doen? Superboos

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5

  Trap er niet in, dit is niks!

  A. van L.02-10-2015

  Ja oke, ze zijn goedkoper met Apple als je die bij een dure winkel koopt zoals Apple zelf. Maar ik vond ze allesbehalve vriendelijk in de winkel en ze hadden ook niet de iPhone die ik wilde. Bovendien zijn ze zeker niet de goedkoopste, want met een beetje slim googlen heb je een veel betere prijs!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Stuk en niet helpen

  E. Buis18-09-2015

  Laptop stuk, ok was 2e hands maar wil toch niet zeggen dat deze na 6 maanden er de brui aan moet geven? Dus teruggegaan naar leapp en niemand thuis. Na heel veel aandringen uiteindelijk geholpen maar ik ben er niet blij mee. Zou het niet weer doen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6,5

  Top laptop!

  S.14-09-2015

  Jup, mijn laptop was goedkoop en doet het. Alles wat ik wilde.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Schrijf zelf een review over Leapp

  Uw beoordeling