Leapp
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer5,2

U bent nu bij:

Totaal

5,2

Bestellen

6

Service

4,2

Prijs

5,4

Leveren

5,2
5 rating27 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

10-01-2018
 • Bestellen

  4
 • Service

  2
 • Prijs

  2
 • Levering

  2
2,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Janine

Leapp - Waardeloos

Inmiddels voor de tweede keer mijn iPhone 6 toestel op laten sturen en al zes keer naar de winkel terug geweest door het plotseling uitvallen, scherm vastlopen, oplaadproblemen, simkaart niet herkennen. Nu is de mobiel wéér opgestuurd en wordt de schade op mijzelf verhaald door 'valschade', terwijl de mobiel pas een maand na de val het niet meer deed. Ik ben ontzettend boos door hoe ik word behandeld door leapp en door de slechte service. Zij leveren producten die stuk voor stuk niet deugen en nu mag ik er nog zelf voor gaan betalen ook. Mijn geld terugkrijgen plus een extra bedrag voor alle moeite die ik heb gedaan zou ik een gepaste oplossing vinden.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Anthon20-01-2018

Wij hebben dezelfde ervaring met Leapp: aardige medewerkers (studenten), maar ze verkopen onbetrouwbare tweedehands Apple producten die telkens weer storingen vertonen en uitvallen. Voor mijn dochter een iPhone gekocht en deze geeft vanaf aankoop problemen (loopt vast, valt uit, laad niet goed op, etc.). Weken kwijt geweest voor reparatie waarna vervolgens het bericht dat het toestel niet te repareren is. Ze krijgt een ander exemplaar, en jawel, wederom dezelfde storingen. Enige wat men kan doen is ook dit toestel weer opsturen voor reparatie..... Kortom: geef uw geld niet uit bij Leapp, koop liever een nieuw Apple product!

Reactie op deze post:

Door: Maja23-01-2018

Ook hier dezelfde ervaring. Telefoon heeft een softwareprobleem (met diagnose in Apple store) maar probleem raakt niet opgelost omdat spijtig genoeg in tussentijd het scherm is stuk gegaan. Blijkbaar kan het softwareprobleem niet worden opgelost zonder het scherm te herstellen (109euro). Dit kan veel goedkoper.24-12-2017
 • Bestellen

  4
 • Service

  4
 • Prijs

  8
 • Levering

  2
4,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Jamila

Leapp - toestellen deugen allemaal niet

Gisteren alweer mijn derde toestel bij de Leapp Store in Den Haag opgehaald. En hij valt vandaag weer uit en gaat niet meer aan, hoe lang ik hem ook aan de opladen laat. Bij de andere twee toestellen was dit precies hetzelfde geval en ze hebben ook een keer een nieuwe accu erin gezet. Kortom; Ze werken allemaal niet en ik zit met de feestdagen weer zonder telefoon nadat ik hem net twee weken kwijt was en daarvoor ook twee keer drie weken!!! Ik ben jullie helemaal zat LEAPP

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
21-11-2017
 • Bestellen

  6
 • Service

  2
 • Prijs

  6
 • Levering

  6
5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Jos

Leapp - Twee keer een slechte accu

Ik heb een IPhone 5s 64gb bij Leapp gekocht. De accu werkte al meteen niet goed. De accu ging snel leeg, ook als ik niets met de telefoon deed. Na 2 dagen viel de accu helemaal uit en kon ik hem niet meer opladen. Ik heb de telefoon weer teruggebracht, 2 weken later kon ik een nieuw toestel ophalen. Maar ook deze accu ging heel snel leeg. Eerst dacht ik dat misschien bepaalde instellingen in de telefoon daarvoor zorgden, maar het probleem loste niet op. Daarom heb ik besloten om zelf een nieuwe accu te plaatsten. Nu werkt de accu perfect en kan ik weer heel lang met een volle accu. Ik heb laatst met een oud werknemer van Leapp gesproken, hij is bij Leapp weggegaan omdat de service niet meer is wat het wel geweest is. Ik vraag mij af of refurbished wel het goede woord is, mijn indruk is dat het tweedehands toestellen zijn. En als je er wat mee hebt, krijg je weer een nieuwe waarvan je maar moet hopen dat die wel goed is.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Eva van leapp23-11-2017

Beste Jos, Dank je voor de feedback. Het spijt me te lezen dat je deze minder prettige ervaring hebt opgedaan bij leapp, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Al onze toestellen worden stuk voor stuk door onze specialisten in het refurbishment lab getest op vele punten, waaronder ook de accu. Daar waar nodig worden er onderdelen vervangen. Bij leapp ontvang je standaard 24 maanden garantie op de hardware, Wanneer er onverhoopt binnen deze periode iets mis is, dan lossen we dat voor je op. Uiteraard is val- stoot- en vochtschade uitgesloten van de garantie. Mochten we toch nog iets voor je kunnen betekenen dan raad ik je aan om contact op te nemen met onze klantenservice via chat, mail of telefoon. Zij helpen je graag verder! Met vriendelijke groet, Eva van leapp

29-10-2017
 • Bestellen

  8
 • Service

  10
 • Prijs

  10
 • Levering

  10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Myrthe

Leapp - iPhone 6

Met een simpel deal een refurbished iPhone 6 besteld bij Leapp. Snelle levering, maar helaas was het toestel niet helemaal in orde (liep vast, problemen met de touchscreen). Via de chat contact opgenomen met Leapp en ik werd echt keurig geholpen! Ik kreeg direct twee opties aangeboden door Marvin; of ik mocht de telefoon terugsturen en zij zouden een vervangend toestel regelen, of ik kon direct dezelfde zaterdag naar de Leapp Store te Zwolle komen om een nieuwe op te halen aangezien ze er daar nog één op voorraad hadden. Voor optie 2 gekozen en het toestel werkt helemaal naar behoren. Heel fijn hoe dit zo makkelijk en geregeld kon worden!

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
05-10-2017
 • Bestellen

  10
 • Service

  2
 • Prijs

  8
 • Levering

  6
6,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Angelique

Leapp - Klantvriendelijk is ver te zoeken verder blij met product

Via het abonnement van Simpel een Iphone 5s besteld. Omdat ik een dagje in Utrecht ging winkelen aangegeven dat ik het toestel in utrecht wilde ophalen.
Zaterdags besteld en dan zou het toestel met twee werkdagen in de winkel zijn. Dinsdag geen bericht ontvangen, dus via de chat gevraagd of er al iets bekend was. Ze konden zien dat de telefoon verzonden was maar niet wanneer deze verzonden was. Ik zou gebeld worden als hij binnen was in Utrecht.
Die woensdag rond de middag gebeld naar de winkel of het toestel er al was. Daar konden ze geen uitspraak over doen, u krijgt een mailtje als hij binnen is. Uhhh is het nou zoveel moeite om even te kijken of het toestel er al is?
Vervolgens in de loop van de middag die kant op gegaan. Daar aangekomen stonden ze nou niet bepaald te springen om ons te woord te staan. En met veel moeite gingen ze even kijken. Nee toestel was er niet. Of de telefoon diezelfde dag nog zou komen, wisten ze niet kon ook de volgende dag komen.
Dus weer terug gegaan naar het station. Vlak voor wij richting huis wilden gaan komt er een mailtje binnen dat het toestel er wel is. Besloten om direct terug te gaan. Daar werd het toestel afgegeven en de verkoper nam nog net de moeite om het toestel te laten zien en te zeggen: "Als u een apple id aanmaakt dan spreekt de rest voor zich".
Geen uitleg,, terwijl ik aangaf dat dit mijn eerste Apple was. Vind ik zeer slecht!
Toestel ziet er wel netjes uit en werkt tot nu toe best goed ondanks dat ik nog steeds aan het uitzoeken ben hoe het toestel nu precies werkt. Gelukkig is er veel op internet te vinden.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
25-09-2017
 • Bestellen

  2
 • Service

  2
 • Prijs

  10
 • Levering

  2
4
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Bjarne ten Harkel

Leapp - Geen garantie /kapot toestel

iPhone 6 kapot geleverd via Simpel actie. Accessoires zoals hoesje en schermbeveiliging vrij duur direct bijbesteld omdat ik geen dag zonder bescherming wilde.. accessoires werden echter na dik een week pas nagestuurd.
Toestel kapot en kon alleen omruilen door op en neer naar Zwolle te rijden (vanuit Enschede/Hengelo).. hier lag uiteindelijk een ander kleur toestel klaar en de lader hiervan was kapot.
Hierna nog steeds dezelfde ontvangst problemen dus dacht ik dat het aan Simpel lag (was ook net verhuisd naar nieuw adres). Simpel heeft uiteindelijk het contract verbroken omdat ze op mijn nieuwe adres geen goede netwerk dekking hadden.. dit bleek niet het probleem maar het was het 2e toestel van Leapp met zelfde ontvangst problemen.
Aangezien ik nu geen klant meer ben van Simpel kan ik geen aanspraak maken op de garantie bij Leapp (heb opname van gesprekken na permissie hiervoor gevraagd te hebben) en krijg ik een naheffing van 250 euro. Ik ben weken nauwelijks bereikbaar geweest, heb veel klanten gemist en de toon waarop ik behandeld werd is gewoon super slecht. Simpel heeft contact opgenomen met Leapp om de relatie te heroverwegen vanwege het geen uitzondering beleid en heeft mij aangeraden naar het juridisch loket te gaan.

LEAPP is HORROR!

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
20-09-2017
 • Bestellen

  6
 • Service

  4
 • Prijs

  4
 • Levering

  4
4,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Suzanne

Leapp - Slechtste apparaat en service die ik ooit heb gehad

Ik heb mijn iPhone 5C nu 3 a 4 maanden en hij heeft het vanaf dag 1 slecht gedaan. Allereerst ben ik na ongeveer 2 weken teruggegaan omdat mijn batterij elke keer zo snel leeg was, het bleek dat er nog een oude batterij in de telefoon zat. Dit is wel vervangen, maar na het vervangen bleef de aan/uit knop hangen. Het lijkt alsof deze erin gezakt is.
Zo af en toe heeft mijn scherm een eigen wil. Dan klik ik bijvoorbeeld op iets onderin het scherm maar gebeurt er van alles bovenin. Hierdoor bijvoorbeeld al mailtjes naar verkeerde personen verstuurd. Daarnaast een week of 3 geleden opeens niet meer de juiste tijd en datum, wat ik ook probeer. Ook het kapje van mijn camera is eraf gevallen en de home button reageert soms niet meer.
Ik ben teruggegaan naar Leapp Amersfoort waar mij werd verteld dat dit allemaal komt omdat er een klein steentje op het scherm is gevallen. De medewerker die mij hielp gaf aan dat het geen zin had om de telefoon op te sturen omdat ze 'er toch niks aan gaan doen', ik heb uiteindelijk gezegd dat ik per se wil dat ze 'm opsturen. Deze week krijg ik 'm terug. Als ze er inderdaad niets mee doen ben ik absoluut weg bij Leapp. Maar behalve dat zou ik nooit meer naar Leapp gaan voor wat voor apparaat dan ook.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
26-08-2017
 • Bestellen

  4
 • Service

  2
 • Prijs

  2
 • Levering

  4
3
Zou hier weer kopen:NEE
Door: van den Bos

Leapp - Zeer slechte service en producten

Wat een drama is Leapp. iPhone 5S via Leapp besteld. Na een maand ging de homebutton defect. Gebeld met Leapp Utrecht: 'Nee u kunt hem niet zomaar omruilen, u moet hem opsturen'. Vervolgens met de telefoon naar Leapp Amersfoort gegaan, daar deden ze niet moeilijk en de volgende dag had ik een vervangende iPhone in huis. Oke, kan gebeuren denk je en het is toch nog snel opgelost. Nu een maand verder, achtercamera defect. Weer naar Leapp, nu zonder snelle omruil. Moet worden opgestuurd terwijl ik binnenkort op vakantie ga. Geen service vind ik dat. Zeker al omdat dit de 2e keer is dat er een defect is! Nooit, nooit meer iets kopen bij Leapp. En zo te lezen kunnen ze dit ook niet lang volhouden, meerderheid is erg ontevreden over dit bedrijf!

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Eva van leapp28-08-2017

Beste Van den Bos, Wat jammer dat je deze minder prettige ervaring bij leapp hebt. Je kunt bij ons binnen 14 dagen na aankoop ruilen of retourneren. Wanneer er zich na die periode problemen voordoen met het product, zal het moeten worden nagekeken door onze specialisten en zullen we het probleem binnen de garantievoorwaarden voor je oplossen. Omruilen voor een vervangend product is dan niet mogelijk. Zoals je kunt nalezen op Trustpilot scoren wij een 8,6 uit meer dan 17 duizend reviews! Gelukkig zijn er heel veel klanten wél positief over leapp. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, onze klantenservice beantwoordt deze graag voor je. Met vriendelijke groet, Eva Chief Smiling Customer leapp

26-08-2017
 • Bestellen

  8
 • Service

  2
 • Prijs

  4
 • Levering

  8
5,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: VGR

Leapp - Accesoire gekocht, nooit doen bij Leapp

Accesoire aangeschaft bij leapp en deze ging binnen een jaar kapot. Zou je denk, gevalletje garantie. Maar zo niet bij Leapp. Het zou gebruikersschade betreffen en van allerlei andere drogredenen om onder de garantie uit te komen.

Kortom uitermate slechte service en geen enkel begrip voor de klant. Hier zou niemand ooit nog iets moeten kopen.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Eva van leapp28-08-2017

Beste VGR, Het klopt dat je bij ons 12 maanden garantie krijgt op een accessoire. Kun je naar klantenservice@leapp.nl een mail sturen met daarin je gegevens, ordernummer en eventueel een foto van de accessoire zodat we deze kunnen beoordelen? Dank je! Met vriendelijke groet, Eva Chief Smiling Customer leapp

20-06-2017
 • Bestellen

  2
 • Service

  2
 • Prijs

  2
 • Levering

  2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Hilgo Wempe

Leapp - nooit kopen

Echt oude tweede hans meuk ,willen ze verkopen zo goed als nieuw.
Alleen maar ellende van anderen,trap er niet in!!

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
17-06-2017
 • Bestellen

  4
 • Service

  8
 • Prijs

  2
 • Levering

  4
4,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Peter

Leapp - Refurbishment is slecht.

Leapp is niet echt aan te bevelen.
Het refurbishment wordt gedaan met tape, telefoon open gehad bij Apple store.
Connector van de iPhone hoort vast te zitten, dit hele onderdeel mist.
Andere plaatsen, bijvoorbeeld onder de lcd zitten vol tape.
DIT IS GEEN REFURBISHMENT!

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
26-05-2017
 • Bestellen

  2
 • Service

  2
 • Prijs

  2
 • Levering

  2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Dick van Duijn

Leapp - Vreselijke website

Jullie prijzen zijn veel te hoog. Ze kosten net zo veel als nieuw.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
28-04-2017
 • Bestellen

  8
 • Service

  8
 • Prijs

  8
 • Levering

  4
7
Zou hier weer kopen:JA
Door: Plesses

Leapp - Goed ervaring repatatieservice Leapp

2weken geleden mijn kapotte iphone 6 naar leapp gebracht. Ik wou graag weten hoeveel het kostte om er een nieuwe accu en scherm in te laten zetten. Een vriendelijke jonge man stond me goed te woord, en stelde meteen een factuur voor me op. 180 euro voor een nieuwe accu + scherm. Hij zei dat de reparatie een week zou duren en dit duurde helaas 2weken. Nu is de telefoon weer terug en in perfecte staat! Over het algemeen dus erg tevreden over de service en kwaliteit van Leapp.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
24-04-2017
 • Bestellen

  10
 • Service

  10
 • Prijs

  10
 • Levering

  8
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Laura Visser

Leapp - Wel positieve ervaring met Leapp

heb zelf maar één ervaring met Leapp, maar die is wel positief! Ik zie dat niet iedereen heel tevreden is, maar ik werd zelf echt goed geholpen toen mijn iPhone stuk was gegaan.

Ik had een iPhone gekocht op de website, omdat die hier gewoon veel goedkoper was (tweedehands) dan ergens anders., maar toen deze kapot ging, baalde ik natuurlijk wel heel erg.
Toen heb ik contact opgenomen met Leapp, omdat je dan twee jaar garantie hebt en zij kunnen repareren . Ze hebben toen mijn iPhone helemaal goed gemaakt, ik hoefde niet eens heel lang te wachten, daar was ik een beetje bang voor.

Er zit nog steeds een kras op, maar dat is de buitenkant en vind ik zelf niet zo heel erg.

Dus ik ben wel tevreden, want ik heb een goedkope iPhone en die doet het nu weer goed.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
22-03-2017
 • Bestellen

  2
 • Service

  2
 • Prijs

  2
 • Levering

  2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Daniel

Leapp - KOOP NIETS VAN LEAPP!!

Ze hebben me een laptop verkocht waarvan Camera het niet doet zonder mij dit te laten weten. Daarna is mijn harde schijf binnen 3 weken kapot gegaan en willen ze niet opdraaien voor de reparatie kosten omdat ik in het buitenland zit en stel ik het laat repareren (op eigen kosten) vervalt direct mijn 2jaar garantie!

Ze komen 0% op voor hun klanten en willen je nergens tegemoet komen!

TE ABSURD VOOR WOORDEN!!!

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
17-02-2017
 • Bestellen

  2
 • Service

  2
 • Prijs

  2
 • Levering

  2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: dennis

Leapp - slecht lader past niet iphone

Ik ben boos

via simpel een iphone 5s gekocht ,maar is troep verschillende beschadigingen en gebruikensporen, en lader past niet eens :(

waardeloos ze testen het niet eens word gewoon opgestuurd naar je. .

Ik koop nooit meer bij LEAPP !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: malle jopie27-06-2017

Ik heb net de iphone 6 besteld via simpel maar ik moest het via kedin doen best raar. En na hoeveel werkdagen was hij binnen??

07-01-2017
 • Bestellen

  8
 • Service

  10
 • Prijs

  6
 • Levering

  8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Ine

Leapp - Vrouw

Bij Leapp Rotterdam zeer deskundig geholpen door Remi. iPhone 5s gekocht deze zag er goed uit en doet het ook perfect. Ik kom hier zeker terug!

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
28-11-2016
 • Bestellen

  2
 • Service

  2
 • Prijs

  4
 • Levering

  2
2,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Ramona

Leapp - Misleiding

MacBook via Leapp gekocht maar bij thuiskomt bleek deze direct defect. Nieuwe MacBook thuis gestuurd gekregen. Ook deze had veel gebruikerssporen en bleek direct kuren te vertonen. Ook de meegeleverde accu-snoer deed het niet.

Vertrouwen in een goede afloop had ik niet meer dus creditering aangevraagd. En jawel, ook dit gaat mis. Zelf juiste rekening nummer ingevuld en heb het formulier ook als bewijs. Maar blijkbaar hebben zij de creditering naar een spook rekening overgemaakt.

Of het zijn hele grote amateurs of het riekt naar oplichting. Ik zal dan ook altijd iedereen blijven waarschuwen om iets via Leapp te kopen, NIET DOEN!!!

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
11-07-2016
 • Bestellen

  2
 • Service

  2
 • Prijs

  2
 • Levering

  2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Zondervan

Leapp - Oplichterij

Anderhalf jaar geleden een laptop gekocht bij Leapp Zwolle. meteen al had ik kortsluiting en merkte dat de batterij niet eens 2 1/2 uur meeging. Het apparaat zou 1 jaar oud zijn...Dan mag een batterij niet zo snel leeglopen, maar volgens hun was dat heel normaal.... Ik kreeg meteen een ander snoer...ook kortsluiting...Lang verhaal kort, 4x ander snoer meegekregen...steeds kortsluiting. Na heel lang zeuren en echt boos worden, in de winkel in bijzijn van andere klanten, heb ik eindelijk een nieuwe batterij er in gekregen hebben...zeiden ze...Jawel...zowaar...maar na goed een jaar doet ook die batterij het geen 3 1/2 uur meer. Ik ben met de laptop naar Apple gegaan waar ik jaren ervoor een desktop had gekocht. Zij zagen gelijk dat ik verouderde kapotte snoeren meegekregen had en dat de laptop uit 2011 was. Ik eiste een nieuw snoer....en dat heb ik nog gekregen en gezegd dat ik nooit meer een voet in hun winkel zou zetten....Verkoper riep me na dat ik een review mocht plaatsten...Je wordt er nog behoorlijk onbeschoft behandeld ook, geen woorden voor. Nooit meer Leapp voor mij, niet in Zwolle, nergens! Prijs/kwaliteit verhouding is compleet zoek, laat staan service!

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
28-06-2016
 • Bestellen

  4
 • Service

  2
 • Prijs

  2
 • Levering

  4
3
Zou hier weer kopen:NEE
Door: A

Leapp - Leapp: zonde van je geld

Je wordt bedonderd waar je zelf bij staat. +\_ 2 jaar geleden een zwarte IPhone 5 besteld (ex demo) kreeg een witte toegestuurd met verschillende beschadigingen. Het belletje had toen al moeten gaan rinkelen maar inplaats daarvan heb ik me toch om laten praten. Ze hebben een ander toestel opgestuurd, weer wit inplaats van zwart maar gelukkig met minimale beschadigingen. Op de site staat zwart maar het toestel is wit, en bij Leapp houden ze vol dat het een foutje op de site moet zijn ze snapten er zelf ook niks van. Na een paar weken kwam ik erachter dat er helemaal geen glaasje op de camera zat. Dit pakten ze netjes op en hebben ze gerepareerd. Op het toestel zat 1 jaar garantie en na 14 maanden stopte de volume knop ermee. Jammer de garantie is verlopen. Ik heb een vriend gevraagd of hij er iets mee kon maar hem viel op dat het glas ook niet goed zat en hij wou er zijn vingers niet aan branden. Na 2 jaar kreeg ik via een ander bedrijf te horen dat er verschillende vervangingsprogramma's op dit toestel zou zitten. Ik ben naar Apple gegaan met de vraag hoe en wat en jawel dit toestel komt in aanmerking voor een nieuwe sluimerknop en batterij. Alleen ging dit verhaal niet door omdat dit toestel uit Amerika zwart hoort te zijn........???????? Leapp gebeld en met veel pijn en moeite voor elkaar gekregen dat ze erna zouden kijken. Vanwege privé omstandigheden (en dit is geen klein iets) heb ik hem niet direct in die week kunnen opsturen. Nu het weer mogelijk voor mij was om hem op te sturen kreeg ik eerst te horen dat ze de hele order niet weer konden vinden en daarna nee we gaan hem niet repareren want je had hem direct na ons telefoongesprek op moeten sturen.............. Neem de gok niet je betaald veel te veel voor de troep die je ontvangt en ze zijn niet te vertrouwen.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
27-05-2016
 • Bestellen

  6
 • Service

  2
 • Prijs

  4
 • Levering

  10
5,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Lola

Leapp - Onzin

Ik heb in november 2015 een iPhone 5c gekocht. Na een week ging hij steeds meer kapot hij ging spacen liep vast ging niet meer aan en allemaal dat gezeik.
Ben ik naar de winkel gegaan en ze zijden ja wij kunnen u daar veder niet mee helpen . Ze hebben niks in de gegevens gezet op hun computer. Ben ik 2 maanden later weer terug gegaan met een barst in m'n telefoon en ik zij dat ik hem weer niet aan krijg ze zijden dat komt door de barst maar ik was al eerder gegaan zonder barst met het zelfde probleem en omdat ze niks hadden gezet in het systeem moest ik m'n telefoon laten opsturen En was ik m'n telefoon 3 maanden kwijt .

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
17-05-2016
 • Bestellen

  10
 • Service

  10
 • Prijs

  10
 • Levering

  10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Colette

Leapp - Super

Website overzichtelijk, snel geleverd, blij met de aankoop en service. Daarbij wordt er 2 jaar garantie gegeven, TOP!

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: zondervan11-07-2016

En jullie bij Leapp denken dat wij in deze review trappen??

Reactie op deze post:

Door: Administrator NederlandReview11-07-2016

Beste Zondevan, Wij van NederlandReview kunnen bevestigen dat dit een betrouwbare review was van een klant van Leapp.

15-05-2016
 • Bestellen

  8
 • Service

  4
 • Prijs

  2
 • Levering

  4
4,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Izaak Langendorff

Leapp - Wat.zo goed als nieuw

Ik heb bij leapp een MacBook air gekocht maar ik ben niet te vreden er over want ik deed hem áan schijnt die al gebruikt te zijn want de account staat er nog van de oude klant incl. De bestanden, vinden jullie dat kunnen ik niet

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Eva17-05-2016

Beste Izaak, Bedankt voor je review. Dit mag natuurlijk nooit de bedoeling zijn. Volgens onze gegevens is er afgelopen vrijdag al contact geweest en wordt de MacBook door jou opgestuurd zodat wij kunnen kijken wat er mis gegaan is. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Eva leapp.nl 088 100 51 21 support@leapp.nl

27-03-2016
 • Bestellen

  10
 • Service

  2
 • Prijs

  6
 • Levering

  10
7
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Willem Wouters

Leapp - I-phone

1,5 jaar geleden een i-phone 4 s gekocht echter het ene probleem Na het andere. Toestel is erg vaak in de reparatie geweest. Toen de garantie voorbij was hebben ze het uit coulance nog een keer gerepareerd, maar na een maand was het weer fote boel en toen gaven ze niet thuis.
Mijn advies koop daar niets want je koopt de ellende van een ander!

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Eva17-05-2016

Beste Willem, Wat ontzettend vervelend! Kun je contact met ons opnemen op onderstaande gegevens? Dan gaan we kijken wat we kunnen doen om dit voor je op te lossen. Met vriendelijke groet, Eva leapp.nl 088 100 51 21

06-10-2015
 • Bestellen

  8
 • Service

  2
 • Prijs

  4
 • Levering

  2
4
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Marian

Leapp - Wat nou garantie!

Macbook Air gekocht, goed advies en uitgebreid geholpen. Jaja, toen nog wel, toen ik de koop nog moest maken! Na een paar maanden begon hij toch kuren te vertonen, dus ik terug, viel dat ineens niet in de garantie! Ja wat nou! Nu zit ik ermee!

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
06-10-2015
 • Bestellen

  8
 • Service

  10
 • Prijs

  10
 • Levering

  8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Rutger

Leapp - Tweedehands en toch garantie

Een nieuwe Apple kan ik echt niet betalen, die dingen zijn meer dan 2000 euro! Maar een tweedehands gaat sneller stuk en dan ben je weer duurder uit. Toen zei een vriend dat ik eens bij Leapp moest kijken, daar hebben ze garantie op tweehands. Dus dat heb ik nu gedaan en dat lijkt inderdaad een betere deal. Toch hoop ik dat hij niet stuk gaat...

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
06-10-2015
 • Bestellen

  8
 • Service

  4
 • Prijs

  8
 • Levering

  2
5,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: boos

Leapp - Garantie adapter slaat nergens op

DAMN mijn accu gaat nog net een uurtje mee, veeeel minder dan ooit, maar ik krijg dus geen nieuwe van Leapp want daarvoor moet hij mínder dan een uur mee gaan. Dat is toch niet te doen? Superboos

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
02-10-2015
 • Bestellen

  2
 • Service

  2
 • Prijs

  4
 • Levering

  8
4
Zou hier weer kopen:NEE
Door: A. van L.

Leapp - Trap er niet in, dit is niks!

Ja oke, ze zijn goedkoper met Apple als je die bij een dure winkel koopt zoals Apple zelf. Maar ik vond ze allesbehalve vriendelijk in de winkel en ze hadden ook niet de iPhone die ik wilde. Bovendien zijn ze zeker niet de goedkoopste, want met een beetje slim googlen heb je een veel betere prijs!

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
18-09-2015
 • Bestellen

  10
 • Service

  2
 • Prijs

  8
 • Levering

  6
6,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: E. Buis

Leapp - Stuk en niet helpen

Laptop stuk, ok was 2e hands maar wil toch niet zeggen dat deze na 6 maanden er de brui aan moet geven? Dus teruggegaan naar leapp en niemand thuis. Na heel veel aandringen uiteindelijk geholpen maar ik ben er niet blij mee. Zou het niet weer doen.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
14-09-2015
 • Bestellen

  10
 • Service

  8
 • Prijs

  10
 • Levering

  10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: S.

Leapp - Top laptop!

Jup, mijn laptop was goedkoop en doet het. Alles wat ik wilde.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over Leapp

Uw beoordeling:

 • Bestellen
 • Service
 • Prijs
 • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Leapp?

 • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Leapp

Wat anderen van Leapp.nl vinden. Leapp.nl is een bedrijf welke refurbished Apple producten. Je kunt ze kopen met de garantie en de service welke je van een nieuw Apple product mag verwachten. Doordat de Apple producten zo populair zijn is het natuurlijk logisch, dat dit bedrijf ook succesvol is in de verkoop van refurbished Apple producten. Zeker als je weet dat de prijzen nog wat aantrekkelijker zijn dan de nieuwe Apple producten. Het is zeker de moeite waard om Leapp.nl met een bezoek te vereren als je op zoek bent naar een Apple product. 

Heb je al een keer refurbished Apple product gehaald bij Leapp.nl? Ken je ze? Deel dan ook je mening op NederlandReview. Het is goed om te weten dat je hiermee vele anderen kunt helpen. 

Over Leapp.nl
Leapp.nl heeft een zevental eigen winkels in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Utrecht, Zwolle en Breda. Daarnaast zijn er nog een groot aantal certifield partners. Je kunt naar een fysieke winkel gaan om een refurbished Apple product te halen, maar ook gebruik maken van de website Leapp.nl. Je krijgt er een product met de service en de garantie van een nieuw product. Het kan een refurbishede iPhone zijn, een iPad, Macbook of een iMac. Het zijn allemaal gereviseerde tweedehands producten van Apple uit het bedrijfsleven.    
Ze vinden het belangrijk om een goede service te geven. Rondom reparaties bieden ze snelheid en service. 
De Leapp.nl bedrijfsstructuur is erg plat. Een informele sfeer en korte lijnen zijn er niet alleen voor het plezier op de werkvloer, maar ook voor het belang van de klant. De klant krijgt door de korte lijnen immers veel meer service. 

De diensten van Leapp.nl!
Leapp.nl is een bedrijf welke gerefurbishde Apple producten aanbiedt. Een helemaal nagekeken iPhone, iPad, Macbook of iMac kun je via de website of in een van de winkels kopen. 
Ook kun je voor reparaties terecht bij Leapp.nl. 

Klachten of tips over Leapp.nl
Als je nog een vraag hebt of een klacht over een product, een levering of een betaling dan kun je deze melden bij de afdeling klantenservice. Het is belangrijk om je bestelnummer bij de hand te hebben, zodat Leapp.nl je nog sneller en beter kan helpen.  Je kunt je reactie geven via de telefoon of per email.
Ook klachten krijgen ze graag binnen over hun service en product. Het is zo mogelijk voor Leapp.nl om hun dienstverlening te verbeteren. Op een klacht per mail wordt binnen twee dagen een reactie gegeven. Mocht je het niet eens zijn met de oplossing dan kun je een beroep doen op de geschillencommissie van het Thuiswinkel Waarborg. 
 
Wat vind jij van Leapp.nl?
Als je bekend bent met Leapp.nl  dan horen we graag van je. Je kunt dan op Leapp.nl je reactie achterlaten. Hiermee kun je de hele wereld laten zien en horen wat je van Leapp.nl vindt. Positieve en negatieve reacties zijn van harte welkom. 

 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!