Ervaringen GSMLoket

Kies ervoor om dit te lezen om alles te weten wat je moet weten over dit bedrijf. Natuurlijk houdt GSMLoket zich met telecom en met mobiele telefonie bezig. Het is niet vreemd, wat er allemaal mogelijk is vandaag de dag met de verschillende nieuwe technieken in de wereld. Misschien heb jij al een goede of slechte ervaring met GSMLoket? Dan zien we graag jouw beoordeling en review van hun terug op onze website. Het is goed om op die manier andere mensen te kunnen helpen en te laten zien wat je van ze vindt.

Over GSMLoket

Het bedrijf achter GSMLoket is Ecowave bv. Het is een van de pioniers in de markt. Het is net alleen een van de eerste bedrijven geweest, maar ook is het een milieubewust bedrijf. Ze denken steeds na over milieubewuste en ook innovatieve oplossingen en services om ervoor te zorgen, dat bijvoorbeeld de afvalstromen verminderen.

Het is mogelijk voor consumenten om hun mobiele toestel te verkopen aan GSMLoket. Deze service wordt ook aangeboden aan winkels en aan webshops. Het is hierdoor mogelijk om de oude smartphone in te leveren en te laten repareren. Het is mooi en goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is vandaag de dag.


Wees eens sociaal en zet die telefoon uit als je met iemand praat! BTS geeft wijze raad!

Er zijn volop operators en fabrikanten plus grote bedrijven welke tot de klanten van Ecowave bv horen. Ook zijn er volop projecten waar GSMLoket bij betrokken is om de mobiele telefoons in te zamelen voor een goed doel. Ecowave bv is een bedrijf wat erkend is door het Nederlandse ministerie van VROW met een registratie nummer. Ook in België zijn ze geregistreerd.

GSMLoket is een betrouwbare partner welke er samen met u voor zorgt dat er miljoenen telefoons ingezameld worden. Ze worden nu niet als afval weggegooid, maar krijgen een betere bestemming. Ook de eigenaar krijgt hier nog een mooi bedrag voor het oude toestel.

Diensten van GSMLoket
GSMLoket zorgt ervoor dat u uw oude telefoontoestel kunt inleveren en er ook nog geld voor krijgt. Het is goed om te weten hoe gemakkelijk het is om het oude mobiele toestel in te leveren en om er geld voor te krijgen. Ook om een goede bijdrage te leveren aan het milieu.

Klachten, tips en complimenten over GSMLoket

Ben je ontevreden over het GSMLoket? Dan is het belangrijk, dat je een klacht indient over ze. Het is belangrijk om te laten merken dat er ergens iets niet goed is gegaan. Het is gemakkelijk om een klacht in te dienen. Iedere klacht kun je via de telefoon, per post en ook per mail indienen. GSMLoket zal vervolgens de klacht in behandeling nemen en verder afwikkelen.

Heb jij ervaring met GSMLoket?

Pak je kans! Deel met anderen wat jij van dit bedrijf vindt. Het is heerlijk om te laten weten wat ook jij vindt van deze organisatie. Op Nederlandreview.nl verzamelen we de meningen van mensen over bedrijven. Ook jouw mening telt.

Lees hier ervaringen van echte klanten met GSMLoket. Hier kun je je mobiel verkopen met gratis verzending, maar moet je dat wel doen? Wat is jouw smartphone nog waard?

GSMLoket
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (11)

5,6
64% Zou hier weer kopen!

Bestellen

6,4

Service

5,6

Prijs

5

Leveren

5,8

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

opgelicht?

Voor de gene die zijn opgestuurde telefoon niet meer terug vindt omdat gsm loket zegt hem niet te hebben ontvangen en post nl zegt deze te hebben afgeleverd .
Dan is er sprake van oplichting !
Doe online aangifte en meld het op meld.nl
om andere mensen te waarschuwen dat dit gebeurt.

Door: vd ouden12-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

Onterecht afgekeurd

Ik zou meer dan 100 euro ontvangen voor mijn iphone, zelfs als er een aantal dingen afgekeurd zouden worden. Ik kreeg bericht terug dat ze me 30 euro wilde betalen wegens een defecte camera en vlekken in het scherm. Dit was in ieder geval nog niet het geval toen ik het opstuurde in het originele doosje. Waarin mijn telefoon dus niet opeens een defecte camera en vlekken in het scherm had kunnen oplopen. Voel me aardig opgelicht.

Door: Anne20-03-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

Oplichting

zware oplichters, zal het programma kassa benaderen over dit zwendelbedrijf

Door: Yrrah02-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
2

Slechte voorwaarden die niet overeenkomen

De voorwaarden die ze stellen aan de staat van de telefoon komen totaal niet overeen met hoe zij de telefoon beoordelen. Ik heb een telefoon opgestuurd waarbij aan de buitenkant wat krasjes zaten maar verder nog prima werkt. Het voorstel via de site was 70euro. De beoordeling van hun is dat de telefoon beschadigd is en niet werkt waarbij ze 12.50 willen geven. Deze voorstellen liggen zover uit elkaar, waardoor ze niet een eerlijk beeld geven.

Door: Marloes17-07-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2,5

Waardeloos

Waardeloos bedrijf wat valse beloftes doet. Verkoop je je telefoon aan GSM loket dan krijg je een absurt laag bedrag terug, terwijl ze op de site meer beloven. Redenen zijn ongegrond. Ga je niet akkoord, dan met je 12,50 administratiekosten en verzendkosten betalen om je telefoon terug te krijgen.

Door: Hans06-03-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Telefoon verkocht

Mijn telefoon verkocht via GSM Loket ging sneller dan gedacht incl opsturen en verwerking, ik kreeg wel minder geld dan gehoopt maar het was dus ook geen nieuwe telefoon meer

Door: Josely26-04-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

houd rekening met het laagste bedrag

Houdt bij dit bedrijf goed in de gaten dat 1 kras die met een vingernagel voelbaar is de cosmetische staat van uw toestel degradeert naar zwaar gebruikt. Verder adviseer ik foto's te maken van het toestel voor verzenden en deze bij het pakket bij te voegen. Wellicht dat zij zich daar evengoed niets van aantrekken, maar dan heb mogelijk toch een poot om op te staan. Ik stuurde een toestel op, altijd in hoesje gezeten, achterkant glom tegen mij, wel enkele lichte krasjes en hun maken een foto van een toestel, met vele kleine krasjes en twee krassen die met een vingernagel voelbaar zijn. Schade niet bij hun ontstaan natuurlijk.
Voor de toestellen toch nog wat geld ontvangen en ze worden milieuvriendelijk hergebruikt of gerecycled, dus prima te doen, alleen houdr met de laagste waarde.

Door: Kim van Kessel04-04-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
5

beter voor het milieu

nou voor het geld heb ik mijn oude telefoon niet eens ingeleverd want ik kreeg er echt bijna niks meer voor

maar vind het voor het milieu wel beter want er zitten toch van die speciale metalen in telefoons en nu kunnen ze daar nieuwe telefoons mee maken

Door: Ton de Winter08-12-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

goede ervaring

Goede ervaring behad. Dacht dat ik een 8GB had maar ze geven eerlijk aan dat het 16GB is, dus kreeg ik meer dan verwacht.

Door: Dina10-11-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

toch weer geld

mijn oude telefoon leverde minder op dan ik had gehoopt maar het is toch weer geld anders ligt deze toch maar in een kastje weg te rotten

Door: Anandi 16-09-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Telefoon verkocht aan GSMLoket

Mijn abonnement was verlopen, maar mijn toestel werkte nog prima. Toch wilde ik een nieuwe smartphone, dus besloten om hem te verkopen. Ik stuitte toevallig op GSMLoket en kreeg een goede prijs voor mijn telefoon geboden. Kon hem gratis opsturen en had binnen 24 uur het geld al op m'n rekening staan. Ik zou het andere zeer aanraden.

Door: Robert Haak31-05-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Schrijf zelf een review over GSMLoket

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)