NederlandReview

    Ervaringen CallStars Refurbished

    Weet en ontdek wat anderen zeggen over dit bedrijf. Het is geweldig om te realiseren wat anderen zeggen over dit bedrijf.  Het is goed om alle meningen te lezen van anderen en ook om te ontdekken hoe jij hier je voordeel mee kunt doen. Het is geweldig om te realiseren wat anderen allemaal zegen over dit bedrijf. Iedereen (en dus ook jij) kan er je voordeel mee doen.  

    Over CallStars Refurbished
    Het is mogelijk om een refurbished iPhone te kopen bij dit bedrijf. Ze bieden de beste kwaliteit aan en ook andere telefoons. Ze zijn trots op hun service en staan altijd klaar voor je. Er is tevens ook altijd een 14 dagen retourrecht. Hier wordt niet moeilijk over gedaan. Natuurlijk is er ook een 12 maanden garantie op het toestel zelf. De reparaties worden intern gedaan trouwens. Je betaalt zeker de laagste prijs. Er is namelijk ook een laagste prijsgarantie. Het is ongekend om te zien wat er allemaal mogelijk is. Alle bestellingen worden gratis verzonden in heel Nederland en ook in België.

    Een refurished toestel is een toestel wat compleet is nagekeken en weer als nieuw is. Het wordt ook wel eens een gereviseerd toestel genoemd. Natuurlijk zijn er meer sites welke dit doen. Echter niet met een eigen dienst in huis en met een laagste prijs garantie. De batterij wordt trouwens ook altijd vervangen. Je hebt dus een nieuwe en frisse batterij.  Alles is goed. Het zijn geen tweedehands toestellen om even duidelijk te zijn.   


    Zijn refurbished producten wel veilig en goed genoeg?

    Diensten van CallStars Refurbished
    De toestellen welke ze gerefurbished aanbieden zijn: 
    •    De IPHONE 4S
    •    De IPHONE 5
    •    De IPHONE 5C
    •    De IPHONE 5S
    •    De IPHONE 6
    •    De IPHONE 6 PLUS
    •    De IPHONE 6S
    •    De IPHONE 7
    Een ruim aanbod met volop keuze. 

    Klachten, complimenten en tips voor jou over CallStars Refurbished 
    Wat is er nu vervelender dan om iets te krijgen of te ontvangen wat niet naar wens werkt. Het is mooi om te zien, dat ook dit bedrijf een sterke afdeling heeft samengesteld om problemen uit de wereld te helpen. Alleen dan is het natuurlijk mogelijk om te genieten van de kansen op levenslange klanten. Ze hebben dit goed begrepen. 

    Wat zijn jouw ervaringen over CallStars Refurbished?
    Wat zeg jij? De meningen, beoordelingen en reviews van anderen tref je over vele bedrijven aan op onze site. Het is goed om te lezen wat er allemaal mogelijk is en kan. Laat ook jouw mening achter over een bedrijf op onze site. Het helpt vele mensen en het is een heerlijke uitlaatklep. Toch? Positieve en negatieve feedback is van harte welkom. Jouw mening is van harte welkom. 

    Lees hier de beoordelingen van echte klanten van CallStars Refurbished. De iPhones zijn hier goedkoop, maar zijn ze wel goed? Niet tweedehands?

    CallStars Refurbished
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (12)

    6,8
    67% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    7

    Service

    5,8

    Prijs

    7,6

    Leveren

    6,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Slechte service en garantie

    Owen16-05-2018

    Slechte en wettelijk onjuiste garantie.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Waardeloos.

    BG09-03-2018

    Mijn dochter koopt Iphone 6 waarbij de staat (nieuw) is. Al vanaf begin problemen. Opgestuurd en dan zitten er een paar krasjes op de behuizing, hoppa meteen garante weg. Telefoon ergens anders laten reparen, alle schroeven lagen los in toestel. De trilmotor zat boven in de telefoon. (hoort hier niet te zitten) Behuizing is niet origineel. En de accu blijkt al 3 jaar oud te zijn. Ik zou zeggen koop gewoon een nieuwe.
    Wij hebben 400euro betaald en nu nog eens 200euro kosten om de telefoon te laten maken.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    5S werkt goed

    Benjamin29-12-2017

    Ik werk nu zo'n kleine 6 maanden met een refurbished iphone S5 en werkt nog altijd prima. WIlde ik hier toch even kwijt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Goedkoop

    Ton31-10-2017

    3x niks betaald voor een samsung s6 (in verhouding dan) en doet het prima!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Belabberde service

    A van Giessen09-07-2017

    iPhone gekocht. Werkte totaal niet goed. Kon hem terugsturen. Mij werd heel vriendelijk verzekert dat hij met spoed gerepareerd zou worden, ivm mijn vakantie. Dat bleek later om mij aan het lijntje te houden, zodat ik niet bij een concurrent ging kopen. Ze hebben geen contact meer opgenomen, ook mijn iPhone niet retour gestuurd, dus moet zonder telefoon op vakantie. En ondertussen houden ze mijn 510,00 op hun rekening. Alle macht ligt dus bij de verkoper, als koper sta je dan met lege handen. Mijn advies: zoek een betrouwbaar adres om je refurbished telefoon te kopen, die zijn er nl wel! Bijvoorbeeld Belsimpel, Leapp of Forza. Goedkoop (nou ja relatief dan) blijkt uiteindelijk duurkoop en niet zo'n beetje ook!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    oudere iphone lekker goedkoop

    a. Visser10-06-2017

    een wat oudere iPhone geregeld via Callstars, die was nog maar een paar tientjes.
    die gebruikssporen maken mij niet uit en alles werkt prima. wel soms wat traag, maar ze zeiden dat dat normaal is bij een oude iPhone.
    voor die prijs ga ik niet zitten zeuren!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    nog geen honderd euro iphone

    Nienke23-05-2017

    De telefoon die ik heb gekocht bij Callstars was een beetje anders dan op het plaatje, leek iets donkerder. Maar nog wel goed. Alles doet het gewoon wel, hij is een beetje langzaam, maar het is ook een oud model. Toch wel blij met refurbished want ik heb er nog geen honderd euro voor betaald.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Mis koop

    Verhoeven 22-05-2017

    Telefoon gekocht voor mijn dochter. We gingen met een goed gevoel weg het waren bijna allemaal terug gebrachte telefoons van mediamarkt. De kleur was bijvoorbeeld niet goed zij mochten er niks meer mee doen dus ging het hier heen. Vervolgens veel problemen met de batterij. Het scherm is geen origineel scherm! Was na 1 keer zacht laten vallen op tafel kapot. Zelfs als je er een duur glasplaatje op zet! Schandalig!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Nieuwe iphone met krasje

    Charlotte18-04-2017

    Ik heb hier een nieuwe iPhone gekocht omdat deze in de winkel voor mij te duur zijn maar ik wilde wel een iPhone en niet een andere (budget) telefoon.

    Bij ontvangst zag ik wel dat er een klein krasje op de buitenkant van het toestel zat. Dat vond ik jammer, maar ik heb besloten er verder niets mee te doen. De telefoon doet het namelijk wel goed en is snel.

    Ik vind het krasje jammer maar het heeft me een paar honderd euro gescheeld en dat vind ik het best wel waard!!

    Levering trouwens snel in huis

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Telefoon doet het nog

    Sammeling14-03-2017

    Niewe telefoons zijn supppperduur. En ik vond het hier eigenlijk ook wel nog duur voor een 2e hansje. Maar aangezien een nieuwe echt helemaal buiten mijjn budget ligt (en ook bereid ben om aan zon ding uit te geven) toch maar hier gedaan. En ik kan vertellen; ging allemaal goed. Heb mijn phone nu een jaar en doet het nog steeds. Dus voor DIE prijs is het dan wel weer aardig ja.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Nieuwe iPhone refurbished

    Nanda05-02-2017

    Mijn nieuwe iPhone besteld bij Callstars, refurbished dus.
    Veel goedkoper dan echt helemaal nieuw, maar daar had ik ook geen geld voor dus.

    Ik moest wel een beetje lang op mijn bestelling wachten, dat was jammer.

    Maar de telefoon ziet er echt goed uit en ik ben blij dat ik hem nu eindelijk heb.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Telefoons zijn goed en duur

    Tim Pieters15-12-2016

    Bij CallStars kun je tweedehands telefoons kopen. Doorgaans zijn deze telefoons goedkoper dan wanneer je ze nieuw in de winkel koopt en dat is hier ook wel het geval. Alleen vind ik dat de prijs toch wel wat lager had gemogen. Toch maar wel besteld, want las louter positieve ervaringen van mensen. En dat is overigens ook meer dan terecht. De telefoons zien er goed,uit en werken ook nog eens perfect. Nu begrijp ik wel waarom de prijs wat hoger ligt, want ik vraag me af in hoeverre andere refurbished-aanbieders ook tweedehands toestellen van een dergelijke kwaliteit leveren.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5

    Schrijf zelf een review over CallStars Refurbished

    Uw beoordeling