CallStars Refurbished
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer6,6

Totaal

6,6

Bestellen

6,6

Service

6

Prijs

8

Leveren

6
14 rating75 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

09-07-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    8
  • Levering

    2
3,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: A van Giessen

CallStars Refurbished - Belabberde service

iPhone gekocht. Werkte totaal niet goed. Kon hem terugsturen. Mij werd heel vriendelijk verzekert dat hij met spoed gerepareerd zou worden, ivm mijn vakantie. Dat bleek later om mij aan het lijntje te houden, zodat ik niet bij een concurrent ging kopen. Ze hebben geen contact meer opgenomen, ook mijn iPhone niet retour gestuurd, dus moet zonder telefoon op vakantie. En ondertussen houden ze mijn 510,00 op hun rekening. Alle macht ligt dus bij de verkoper, als koper sta je dan met lege handen. Mijn advies: zoek een betrouwbaar adres om je refurbished telefoon te kopen, die zijn er nl wel! Bijvoorbeeld Belsimpel, Leapp of Forza. Goedkoop (nou ja relatief dan) blijkt uiteindelijk duurkoop en niet zo'n beetje ook!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


refurbished iPhone kopen
10-06-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: a. Visser

CallStars Refurbished - oudere iphone lekker goedkoop

een wat oudere iPhone geregeld via Callstars, die was nog maar een paar tientjes.
die gebruikssporen maken mij niet uit en alles werkt prima. wel soms wat traag, maar ze zeiden dat dat normaal is bij een oude iPhone.
voor die prijs ga ik niet zitten zeuren!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
23-05-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    6
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Nienke

CallStars Refurbished - nog geen honderd euro iphone

De telefoon die ik heb gekocht bij Callstars was een beetje anders dan op het plaatje, leek iets donkerder. Maar nog wel goed. Alles doet het gewoon wel, hij is een beetje langzaam, maar het is ook een oud model. Toch wel blij met refurbished want ik heb er nog geen honderd euro voor betaald.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
22-05-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
4
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Verhoeven

CallStars Refurbished - Mis koop

Telefoon gekocht voor mijn dochter. We gingen met een goed gevoel weg het waren bijna allemaal terug gebrachte telefoons van mediamarkt. De kleur was bijvoorbeeld niet goed zij mochten er niks meer mee doen dus ging het hier heen. Vervolgens veel problemen met de batterij. Het scherm is geen origineel scherm! Was na 1 keer zacht laten vallen op tafel kapot. Zelfs als je er een duur glasplaatje op zet! Schandalig!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
18-04-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    6
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Charlotte

CallStars Refurbished - Nieuwe iphone met krasje

Ik heb hier een nieuwe iPhone gekocht omdat deze in de winkel voor mij te duur zijn maar ik wilde wel een iPhone en niet een andere (budget) telefoon.

Bij ontvangst zag ik wel dat er een klein krasje op de buitenkant van het toestel zat. Dat vond ik jammer, maar ik heb besloten er verder niets mee te doen. De telefoon doet het namelijk wel goed en is snel.

Ik vind het krasje jammer maar het heeft me een paar honderd euro gescheeld en dat vind ik het best wel waard!!

Levering trouwens snel in huis

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
14-03-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    8
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Sammeling

CallStars Refurbished - Telefoon doet het nog

Niewe telefoons zijn supppperduur. En ik vond het hier eigenlijk ook wel nog duur voor een 2e hansje. Maar aangezien een nieuwe echt helemaal buiten mijjn budget ligt (en ook bereid ben om aan zon ding uit te geven) toch maar hier gedaan. En ik kan vertellen; ging allemaal goed. Heb mijn phone nu een jaar en doet het nog steeds. Dus voor DIE prijs is het dan wel weer aardig ja.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
05-02-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    6
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Nanda

CallStars Refurbished - Nieuwe iPhone refurbished

Mijn nieuwe iPhone besteld bij Callstars, refurbished dus.
Veel goedkoper dan echt helemaal nieuw, maar daar had ik ook geen geld voor dus.

Ik moest wel een beetje lang op mijn bestelling wachten, dat was jammer.

Maar de telefoon ziet er echt goed uit en ik ben blij dat ik hem nu eindelijk heb.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
15-12-2016
  • Bestellen

    6
  • Service

    6
  • Prijs

    4
  • Levering

    10
6,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Tim Pieters

CallStars Refurbished - Telefoons zijn goed en duur

Bij CallStars kun je tweedehands telefoons kopen. Doorgaans zijn deze telefoons goedkoper dan wanneer je ze nieuw in de winkel koopt en dat is hier ook wel het geval. Alleen vind ik dat de prijs toch wel wat lager had gemogen. Toch maar wel besteld, want las louter positieve ervaringen van mensen. En dat is overigens ook meer dan terecht. De telefoons zien er goed,uit en werken ook nog eens perfect. Nu begrijp ik wel waarom de prijs wat hoger ligt, want ik vraag me af in hoeverre andere refurbished-aanbieders ook tweedehands toestellen van een dergelijke kwaliteit leveren.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over CallStars Refurbished

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij CallStars Refurbished?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen CallStars Refurbished

Weet en ontdek wat anderen zeggen over dit bedrijf. Het is geweldig om te realiseren wat anderen zeggen over dit bedrijf.  Het is goed om alle meningen te lezen van anderen en ook om te ontdekken hoe jij hier je voordeel mee kunt doen. Het is geweldig om te realiseren wat anderen allemaal zegen over dit bedrijf. Iedereen (en dus ook jij) kan er je voordeel mee doen.  

Over CallStars Refurbished
Het is mogelijk om een refurbished iPhone te kopen bij dit bedrijf. Ze bieden de beste kwaliteit aan en ook andere telefoons. Ze zijn trots op hun service en staan altijd klaar voor je. Er is tevens ook altijd een 14 dagen retourrecht. Hier wordt niet moeilijk over gedaan. Natuurlijk is er ook een 12 maanden garantie op het toestel zelf. De reparaties worden intern gedaan trouwens. Je betaalt zeker de laagste prijs. Er is namelijk ook een laagste prijsgarantie. Het is ongekend om te zien wat er allemaal mogelijk is. Alle bestellingen worden gratis verzonden in heel Nederland en ook in België.

Een refurished toestel is een toestel wat compleet is nagekeken en weer als nieuw is. Het wordt ook wel eens een gereviseerd toestel genoemd. Natuurlijk zijn er meer sites welke dit doen. Echter niet met een eigen dienst in huis en met een laagste prijs garantie. De batterij wordt trouwens ook altijd vervangen. Je hebt dus een nieuwe en frisse batterij.  Alles is goed. Het zijn geen tweedehands toestellen om even duidelijk te zijn.   


Zijn refurbished producten wel veilig en goed genoeg?

Diensten van CallStars Refurbished
De toestellen welke ze gerefurbished aanbieden zijn: 
•    De IPHONE 4S
•    De IPHONE 5
•    De IPHONE 5C
•    De IPHONE 5S
•    De IPHONE 6
•    De IPHONE 6 PLUS
•    De IPHONE 6S
•    De IPHONE 7
Een ruim aanbod met volop keuze. 

Klachten, complimenten en tips voor jou over CallStars Refurbished 
Wat is er nu vervelender dan om iets te krijgen of te ontvangen wat niet naar wens werkt. Het is mooi om te zien, dat ook dit bedrijf een sterke afdeling heeft samengesteld om problemen uit de wereld te helpen. Alleen dan is het natuurlijk mogelijk om te genieten van de kansen op levenslange klanten. Ze hebben dit goed begrepen. 

Wat zijn jouw ervaringen over CallStars Refurbished?
Wat zeg jij? De meningen, beoordelingen en reviews van anderen tref je over vele bedrijven aan op onze site. Het is goed om te lezen wat er allemaal mogelijk is en kan. Laat ook jouw mening achter over een bedrijf op onze site. Het helpt vele mensen en het is een heerlijke uitlaatklep. Toch? Positieve en negatieve feedback is van harte welkom. Jouw mening is van harte welkom. 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!