NederlandReview

  Ervaringen Promovendum

  Zoveel verzekeraars en zoveel verschillende aanbiedingen, hoe weet je nu voor welke verzekeraar je moet kiezen? De verzekeraars vertellen natuurlijk alleen over hun positieve kanten. Hun reclames proberen iedereen te overtuigen dat zij de beste zijn. Hun klanten, daarentegen, vertellen je hoe het echt zit. Hier vertellen de klanten die een verzekering hebben afgesloten bij Promovendum je alles over hun ervaringen. Wat vinden ze van de premies? En raden zij je aan om de overstap te maken? Als je op die vragen het antwoord zoekt, kunnen de reviews op NederlandReview je helpen. 

  Over Promovendum
  Zorgverzekering voor iedereen en schadeverzekering voor hoger opgeleiden, dat kun je vinden bij Promovendum. Het klinkt misschien als een aparte combinatie, maar sinds het begin richt Promovendum zich op verzekeringen voor hoger opgeleiden. Het gaat hierbij om iedereen met een afgeronde hbo- of wo-opleiding, maar ook havo en vwo worden door Promovendum geaccepteerd. Zij hebben deze keuze gemaakt, omdat deze groep minder schade maakt. Hierdoor kan Promovendum hun premies laag houden en hun klanten uitstekende voorwaarden bieden. Ze hebben echter besloten hun zorgverzekeringen voor iedereen beschikbaar te maken om ervoor te zorgen dat iedereen in Nederland toegang heeft tot een betaalbare zorgverzekering.


  Ontdek de zorgverzekering van Promovendum!

  Verzekeringen bij Promovendum
  – Zorgverzekering
  – Studentenzorgverzekering
  – Autoverzekering
  – Reisverzekering
  – Aansprakelijkheidsverzekering
  – Inboedelverzekering
  – Woonhuisverzekering
  – Pechhulp
  – Rechtsbijstandverzekering
  – Annuleringsverzekering

  Diensten Promovendum
  Je krijgt als klant van Promovendum altijd interessante kortingen bij andere diensten. Zo proberen ze hun klanten te inspireren om een gezonder leven te leiden. Je krijgt bijvoorbeeld korting op de sportschool of yogales, maar je kunt ook korting krijgen op je nieuwe bril of lenzen. Verder heeft Promovendum voor al hun klanten altijd een lage premie. Het maakt niet uit voor welke verzekering je kiest, Promovendum biedt altijd een lage premie. Overigens zegt Promovendum altijd de beste zorg te bieden. Je kiest altijd zelf je apotheek, huisarts en tandarts en je wordt altijd geholpen in de beste ziekenhuizen. Verder worden de declaraties bij Promovendum altijd snel afgehandeld en verwerkt. Dit zijn mooie beloftes. In de reviews lees je of ze deze beloftes ook na kunnen komen.

  Klachten Promovendum
  De klantenservice van Promovendum staat altijd klaar voor klanten. Heb je vragen of zijn er zaken niet duidelijk, neem dan gerust contact op. Je kunt op de website alle contactgegevens van de verzekeraar vinden. Je kunt het contactformulier invullen of gebruikmaken van het telefoonnummer. Er zijn verschillende telefoonnummers voor verschillende afdelingen. Je kunt bellen naar de afdeling algemene vragen, overstappen, schadeteam, zorgdeclaraties, alarmcentrale schade, alarmcentrale zorg en kraamzorg. Leg bij klachten altijd duidelijk uit wat er mis is gegaan, zodat Promovendum je het beste kan helpen. Schrijf daarna een review over jouw ervaringen met de klantenservice!

  Wat vind jij van Promovendum?
  Heb je een verzekering bij Promovendum? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met de verzekeraar. Wat vind jij van de premies? Krijg je echt altijd de beste zorg? Zijn er vaak onduidelijkheden? Heb je echt iets aan de kortingen? Geef jouw mening, want andere klanten willen graag van je horen. 

  Kun je bij Promovendum eenvoudig overstappen? Hebben ze een lage premie? Wat vinden hun klanten? Lees hier alles over hun ervaringen in de reviews.

  Promovendum
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  9,6
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  per maand veel goedkoper uit met zorgverzekering

  Carina 27-11-2017

  ik ben gewoon per maand een paar tientjes GOEDKOPER uit. daarom ben ik overgestapt.
  overgestapt ging veel sneller dan ik dacht, het meeste doen ze zelf, had ik niet verwacht.
  Ben blij dat ik het dit jaar eens goed heb uitgezocht want het scheelt gewoon veel geld. Zeker voor een gezin met kinderen!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Schrijf zelf een review over Promovendum

  Uw beoordeling