Ervaringen Promovendum

Zoveel verzekeraars en zoveel verschillende aanbiedingen, hoe weet je nu voor welke verzekeraar je moet kiezen? De verzekeraars vertellen natuurlijk alleen over hun positieve kanten. Hun reclames proberen iedereen te overtuigen dat zij de beste zijn. Hun klanten, daarentegen, vertellen je hoe het echt zit. Hier vertellen de klanten die een verzekering hebben afgesloten bij Promovendum je alles over hun ervaringen. Wat vinden ze van de premies? En raden zij je aan om de overstap te maken? Als je op die vragen het antwoord zoekt, kunnen de reviews op NederlandReview je helpen.

Over Promovendum

Zorgverzekering voor iedereen en schadeverzekering voor hoger opgeleiden, dat kun je vinden bij Promovendum. Het klinkt misschien als een aparte combinatie, maar sinds het begin richt Promovendum zich op verzekeringen voor hoger opgeleiden. Het gaat hierbij om iedereen met een afgeronde hbo- of wo-opleiding, maar ook havo en vwo worden door Promovendum geaccepteerd. Zij hebben deze keuze gemaakt, omdat deze groep minder schade maakt. Hierdoor kan Promovendum hun premies laag houden en hun klanten uitstekende voorwaarden bieden. Ze hebben echter besloten hun zorgverzekeringen voor iedereen beschikbaar te maken om ervoor te zorgen dat iedereen in Nederland toegang heeft tot een betaalbare zorgverzekering.


Ontdek de zorgverzekering van Promovendum!

Verzekeringen bij Promovendum

– Zorgverzekering
– Studentenzorgverzekering
– Autoverzekering
– Reisverzekering
– Aansprakelijkheidsverzekering
– Inboedelverzekering
– Woonhuisverzekering
– Pechhulp
– Rechtsbijstandverzekering
– Annuleringsverzekering

Diensten Promovendum

Je krijgt als klant van Promovendum altijd interessante kortingen bij andere diensten. Zo proberen ze hun klanten te inspireren om een gezonder leven te leiden. Je krijgt bijvoorbeeld korting op de sportschool of yogales, maar je kunt ook korting krijgen op je nieuwe bril of lenzen. Verder heeft Promovendum voor al hun klanten altijd een lage premie. Het maakt niet uit voor welke verzekering je kiest, Promovendum biedt altijd een lage premie. Overigens zegt Promovendum altijd de beste zorg te bieden. Je kiest altijd zelf je apotheek, huisarts en tandarts en je wordt altijd geholpen in de beste ziekenhuizen. Verder worden de declaraties bij Promovendum altijd snel afgehandeld en verwerkt. Dit zijn mooie beloftes. In de reviews lees je of ze deze beloftes ook na kunnen komen.

Klachten Promovendum

De klantenservice van Promovendum staat altijd klaar voor klanten. Heb je vragen of zijn er zaken niet duidelijk, neem dan gerust contact op. Je kunt op de website alle contactgegevens van de verzekeraar vinden. Je kunt het contactformulier invullen of gebruikmaken van het telefoonnummer. Er zijn verschillende telefoonnummers voor verschillende afdelingen. Je kunt bellen naar de afdeling algemene vragen, overstappen, schadeteam, zorgdeclaraties, alarmcentrale schade, alarmcentrale zorg en kraamzorg. Leg bij klachten altijd duidelijk uit wat er mis is gegaan, zodat Promovendum je het beste kan helpen. Schrijf daarna een review over jouw ervaringen met de klantenservice!

Wat vind jij van Promovendum?

Heb je een verzekering bij Promovendum? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met de verzekeraar. Wat vind jij van de premies? Krijg je echt altijd de beste zorg? Zijn er vaak onduidelijkheden? Heb je echt iets aan de kortingen? Geef jouw mening, want andere klanten willen graag van je horen.

Kun je bij Promovendum eenvoudig overstappen? Hebben ze een lage premie? Wat vinden hun klanten? Lees hier alles over hun ervaringen in de reviews.

Promovendum
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

5,8
50% Zou hier weer kopen!

Bestellen

6

Service

6

Prijs

6

Leveren

5

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

20% korting is een lokkertje!

In eerste instantie ben ik overgestapt met de autoverzekering in verband met de korting van 20% op de premie die ik toen elders betaalde.
Helaas kreeg ik vorige week de melding dat mijn premie van €55,- naar €103,- wordt verhoogd. Een stijging van > 86%!!
Ondertussen heb ik al 14 schade vrije jaren en is er niets gewijzigd in mijn situatie die een dergelijk premieverhoging rechtvaardigt.
Bij de klantenservice gaven zei mij te kennen dat ze nog steeds een concurrerend aanbod hebben gedaan. Ook dat dit een marktconforme premie is.
Ter plekke op internet gekeken en een andere aanbieder gevonden voor €56,-. Hiermee de medewerker geconfronteerd, maar kreeg te horen dat hij niks voor mij kon betekenen.
Het heeft er alle schijn van dat je gelokt wordt met een aantrekkelijke premie, maar na verloop van tijd de “En Bloc” clausule gebruiken om de premie absurd te verhogen.
Ik zal mijn autoverzekering en de twee andere verzekeringen die ik tussentijds ook bij hen afgesloten, oversluiten.
@Promovendum,
Zo ga je niet met je klanten om, dikke onvoldoende!
Ook onbehoorlijk dat jullie dit zo kort van te voren aangeven. (iets meer dan een week)

Door: Laurens30-01-2019
Promovendum31-01-2019

Beste Laurens, bedankt voor het delen van uw ervaring. We begrijpen dat een premieverhoging niet wenselijk is. Uit uw bericht maken we op dat u inmiddels al telefonisch contact met ons heeft gehad. Het spijt ons dat we u niet positiever kunnen berichten. Vriendelijke groet, Promovendum

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

per maand veel goedkoper uit met zorgverzekering

ik ben gewoon per maand een paar tientjes GOEDKOPER uit. daarom ben ik overgestapt.
overgestapt ging veel sneller dan ik dacht, het meeste doen ze zelf, had ik niet verwacht.
Ben blij dat ik het dit jaar eens goed heb uitgezocht want het scheelt gewoon veel geld. Zeker voor een gezin met kinderen!!

Door: Carina 27-11-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Schrijf zelf een review over Promovendum

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)