NederlandReview

  Ervaringen Raisin

  Het kan handig zijn om wat spaargeld op de bank te hebben. Natuurlijk wil je dan wel een betrouwbare bank kiezen of een spaarrekening om je geld te beheren. Wie weet kan Raisin dit wel zijn. Maar zal je geld wel veilig staan op zo’n rekening van Raisin of is er kans dat je het gehele bedrag kwijt raakt? Hoe hoog zal de rente zijn die Raisin aanbiedt nou echt zijn? Zal het makkelijk zijn om je geld bij Raisin op een spaarrekening te zetten? En zal de klantenservice van Raisin je wel kunnen helpen als je ineens niet meer bij je geld kunt of er iets anders misgaat? Alleen mensen die al eens wat geld op een Raisin spaarrekening hebben gehad kunnen je hierover inlichten. Lees hun reviews om een idee te krijgen van hoe een spaarrekening van Raisin nou eigenlijk werkt. Hun beoordelingen, cijfers, meningen en ervaringen kunnen je laten zien of Raisin echt zo veilig en betrouwbaar is.

  Over Raisin

  Raisin is een financiële instelling. Ze bieden je een spaarrekening aan waar jij jouw spaargeld op kunt zetten. Ze noemen zich zelfs een “toonaangevende marktplaats” voor sparen in heel Europa. Ze bieden je, volgens hun website, namelijk toegang tot spaarproducten vanuit heel Europa. Ze opereren namelijk maar liefst in 30 verschillende landen en hebben 53 partnerbanken in hun database. Hun doel is om jouw de beste rente te bieden en op die manier jouw rendement te verhogen. Je kunt, na je eenmalig online geregistreerd te hebben, in één oogopslag al je deposito’s zien. Maar ze zullen je ook regelmatig updates sturen over nieuwe spaarproducten. Je kunt dan gemakkelijk een nieuwe deposito openen of juist een al bestaande deposito verlengen. Dit kun je zelfstandig doen en daar heb je dus verder niemand bij nodig. Jij bepaalt namelijk waar je wilt sparen. Er is een speciaal despositogarantiestelsel dat jouw spaargeld zal dekken tot een bedrag van €100.000 per rekeninghouder per bank.


  Hier wat tips om geld te besparen zodat je meer op een spaarrekening kunt zetten.

  Diensten van Raisin

  Je kunt je via de website van Raisin gemakkelijk aanmelden. Je hoeft je alleen maar te registreren. Wel willen ze graag dat je een kopie van je ID-bewijs upload en een referentietransactie uitvoert. Daarna krijg je inloggegevens waarmee je waar dan ook op hun website kan inloggen. Eenmaal ingelogd zul je vervolgens toegang hebben tot het gehele aanbod van hun partnerbanken. Daarna is het gewoon een kwestie van een spaarproduct selecteren en de gewenste inleg overmaken. Verder is er een Raisin klantenservice die je kan helpen als je er zelf niet helemaal uit dreigt te komen. Klachten, Complimenten en Tips voor Raisin Heb jij wel eens geld proberen te sparen via een rekening van Raisin? Dan horen wij uiteraard graag meer over jouw Raisin ervaring. Hoe makkelijk was het om je te registeren? Was het echt zo gemakkelijk om een deposito te openen? Hoeveel geld heb je gespaard in de tijd dat je geld op een Raisin deposito stond? En wat zei de klantenservice van Raisin toen je geld kwijt leek te zijn? Schrijf je eigen Raisin review en laat ons weten wat jouw mening over deze spaarbank is.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Raisin

  Heb jij wel eens geld proberen te sparen via een rekening van Raisin? Dan horen wij uiteraard graag meer over jouw Raisin ervaring. Hoe makkelijk was het om je te registeren? Was het echt zo gemakkelijk om een deposito te openen? Hoeveel geld heb je gespaard in de tijd dat je geld op een Raisin deposito stond? En wat zei de klantenservice van Raisin toen je geld kwijt leek te zijn? Schrijf je eigen Raisin review en laat ons weten wat jouw mening over deze spaarbank is.

  Raisin
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  8,4
  86% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  8,2

  Service

  8,6

  Prijs

  8,2

  Leveren

  8,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Goede rente en service

  Via Raisin kort geleden een deposito geopend bij Blueorange Bank. Bevalt goed... Duidelijke documentatie en goede/aardige klantenservice. En (nog steeds) de beste rente op 1 jaar looptijd. Daarnaast kreeg ik de prima welkomstbonus vlot uitgekeerd.

  Grt, L. Hert

  Door: L.J.V. Hert30-04-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Eenvoudig met beste rente

  Via Raisin een deposito bij BlueOrange uit Letland geopend. Lijkt me een goede bank en daarnaast staat Letland toch garant voor mijn geld tot EUR 100 000, daarom heb ik een bedrag net daaronder ingelegd zodat de rente ook gedekt is. Naar ik al wist heeft Letland een stabiele economie en bij BlueOrange krijg je toch wel even andere rente dan bij Nederlandse banken. Het is niet de 4% of 5% van een aantal jaar terug, maar goed - beter dan 0,01% bij ABN.
  Communicatie met klantenservice ging vlot, kreeg echt het idee dat ze hun best doen en de klant als persoon ipv nummer beschouwen.

  Door: Ron23-04-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Goede rente, proactieve service

  Heb sinds een paar weken een deposito lopen via Raisin. Aanmelding verliep volledig online, er hoefde dus niemand langs te komen bij huis voor identificatie zoals bij een concurrent. Brr, dat vond ik toch niet echt prettig/handig.
  Er zat een dag vertraging in de opening van mijn deposito bij Inbank, hiervan werd ik direct op de hoogte gesteld en men heeft mij de dag renteverlies gecompenseerd. Ik hoefde hier niet eens naar te vragen (ik had het anders waarschijnlijk niet eens opgemerkt)! Uitstekende dienstverlening
  grt, J

  Door: J de V15-04-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Inbank deposito

  Ik zit alweer enkele jaren naar tevredenheid bij Bigbank en Raisin kwam met een nieuwe bank uit Estland, de Inbank die betere rentes bieden dan Bigbank op de kortere termijnen. Na mijn registratie bij Raisin kon ik gelijk mijn paspoort uploaden en maakte ik 10 cent over van mijn referentierekening. Een paar dagen later kreeg ik een mail met het rekeningnummer van mijn RAISIN-rekening. Daar kon ik het geld naar ovewrmaken, waarna het doorgestuurd werd naar Inbank. Liep allemaal goed en de klantenservice gaf me vooraf duidelijke informatie over hoe het in zijn werk ging.
  Vriendelijke groet Ivo Petrchenko.

  Door: Ivo Petrchenko10-04-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Dusver 2 deposito's geopend, wacht op nieuwe banken

  Ik heb zover 2 deposito's geopend bij Raisin, een bij Blueorange bank uit Letland (in januari geopend) en nu een bij Inbank uit Estland. Vond het erg handig dat zodra je de registratie een keer doorlopen hebt en het eerste deposito open is, je voor een volgend deposito alleen maar hoeft in te loggen, de aanvraag online kan voltooien en bevestigen met een TAN code die per SMS komt.
  Daarna hoef je alleen nog maar het spaargeld weer over te maken. Vooral daarom de volle 5 sterren op Bestellen en Levering.

  Bij Letland moet je wel even rekening houden met bronbelasting verminderen/verrekenen, dat hoeft bij Estland niet (die is daar altijd 0%).
  Ik hoop eigenlijk alleen dat ze snel meer banken toevoegen!

  Door: Joris de D.10-04-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Beste rente, soepele aanmelding

  Registratie en deposito openen verliep soepel en de rente is de beste die ik kon vinden. Mijn deposito was binnen een paar werkdagen open - lekker makkelijk dat alles online gedaan kon worden. Letterlijk niets op aan te merken. grt J de Graaf

  Door: de Graaf09-04-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Gemiste kans

  Jammer genoeg is dit niet naar mijn verwachting gegaan en ben dan ook niet tevreden

  Door: Gerard v Maann13-02-2019
  Alain DESMAELE15-02-2019

  Tja dat kan zeker zijn maar met deze korte reactie help je andere mensen niet mee... Vertel wat uitgebreider wat er mis is gelopen AUB. Thanks

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Schrijf zelf een review over Raisin

  Uw beoordeling