NederlandReview

  Ervaringen Mistertango

  Je wilt natuurlijk wel dat er goed met je geld wordt omgegaan en het geld dat je gespaard hebt veilig is. Als je een betaling doet wil je immers niet dat je geld zomaar ineens weg is. Je kunt Mistertango gebruiken om betalingen te doen. Maar hoe betrouwbaar zal deze website echt zijn? Zal je geld wel veilig aankomen waar jij het wilt hebben? Hoe zal de website werken? Zal het geld wel snel zijn overgeschreven of zul je er lang op moeten wachten? En wat voor een klantenservice zal Mistertango verlenen als je ze ergens voor om hulp wilt vragen? Hierover kunnen alleen echte klanten van Mistertango je een antwoord verschaffen. Werp dus eens een blik op hun reviews om een idee te krijgen van hoe Mistertango echt werkt. Hun beoordelingen, ervaringen, meningen en cijfers kunnen je laten zien wat je echt van een account by Mistertango kunt verwachten.

  Over Mistertango

  Mistertango is een betaalbedrijf. Ze willen je de mogelijkheid geven om op een simpele, snelle en goedkope manier geld over te maken. Ze noemen zich, om in de Engelse sferen van de website te blijven, een “electronic payment company”. Hun hoofdkantoor is te vinden in Lithuania omdat dit, volgens Mistertango, het geografische centrum van Europa is. Je krijgt op hun website een eigen account van waaruit je allemaal bankzaken kunt regelen. Je kunt dit doen met een Europees IBAN-nummer. Je zult daar een overzicht kunnen bijhouden van je inkomsten en uitgaven. Je kunt dus gemakkelijk al je transacties in het oog houden. Ook betaalverzoeken en notificaties daarvoor kun je gebruiken om in het oog te houden wat je nog moet betalen. Mocht je om zakelijke redenen een account bij Mistertango hebben, dan kun je nog een voicemail of zogenaamde E-invoice berichten. Dan krijg je ook direct een link waarmee je kunt betalen.


  Hoe betaal je met bitcoin en Mistertango in Oslo?

  Diensten van Mistertango

  Je kunt via de website van Mistertango heel gemakkelijk een account aanmaken. Ze beloven dat dit binnen vijf minuten gedaan kan zijn. Ze willen allereerst graag je e-mailadres en een wachtwoord weten. Vervolgens zal je nog wat andere persoonlijke gegevens moeten invullen voor je je account kunt bevestigen. Mistertango is ook actief op wat social media zoals Facebook en LinkedIn. Ze hebben zelfs een app die je kunt downloaden zodat je altijd en overal toegang tot jouw account hebt. Verder is er nog een Mistertango klantenservice om je te helpen als er een probleem mocht optreden.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Mistertango

  Heb jij zelf al een account bij Mistertango? Dan horen wij heel graag wat jouw ervaring met deze elektronische betalingsbedrijf is. Is je geld wel veilig op één van hun accounts? Zijn die betalingen wel helemaal betrouwbaar of heb je kans dat je geld ergens onderweg verdwijnt? Was het moeilijk om een account aan te maken op hun website? En wat voor een klantenservice kan er van Mistertango verwacht worden als je ze nodig hebt? Schrijf een Mistertango review en laat ons weten wat jouw mening over dit betalingsbedrijf echt is.

  Mistertango
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2
  0% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  2

  Service

  2

  Prijs

  2

  Leveren

  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Geen terugbetaling

  Wacht al maanden op terugbetaling saldo van mister tango.

  Door: Martijn Mastenbroek 08-04-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Schrijf zelf een review over Mistertango

  Uw beoordeling