Ervaringen Gold Investment

In onze geschiedenis heeft het monetaire systeem veel dalen en pieken meegemaakt. De waarde van de valuta in sommige landen is sterk gestegen en in andere landen juist enorm gedaald. De waarde van goud is echter altijd stabiel gebleven. Dit is waarom steeds meer investeerders ervoor kiezen hun vermogen om te zetten in fysiek goud. Je kunt dan, zelfs in tijden van crisis, vertrouwen op de stabiele waarde van goud. Met de crisis hebben echter steeds meer mensen besloten in goud te investeren en hierdoor is de prijs van goud enorm gestegen. Bij Gold Investment kun je fysiek goud kopen met een mooie korting. Is het echter betrouwbaar en veilig? Dat lees je hier op NederlandReview. Lees hier alles over de ervaringen van klanten van Gold Investment.

Over Gold Investment

Met al een ruim aantal jaar ervaring in het verkopen van fysiek goud, is Gold Investment nu begonnen aan een nieuwe uitdaging. Ze bieden klanten sinds kort namelijk goud voor de beste prijs die 10% onder de marktwaarde zit. De goudmijn Ruby Creek Resources wil meer geld verdienen voor grote uitbreidingen en overnames en verkoopt hun goud daarom onder de marktwaarde. Gold Investment heeft hierop ingespeeld en wil hun klanten dezelfde kortingen bieden. Je krijgt bij hen dan ook altijd 10% korting op al je goudaankopen.

Waarom Gold Investment?

Je krijgt altijd 10% korting op de huidige goudprijs. Dit betekent dat de prijzen van Gold Investment altijd meegroeien of -dalen met de huidige goudprijs. De 10% korting is dus altijd gegarandeerd. Verder heeft Gold Investment ook een puur-goud-garantie. Je krijgt altijd goud met een 99,99% goudwaarde. Je krijgt altijd fysiek goud geleverd. De gecertificeerde baren worden verzegeld en verzekerd geleverd, daarna bepaal jij zelf wat er met het goud gebeurt. Gold Investment wil ook altijd maatschappij verantwoord blijven en doet daarom alleen zaken met bewuste goudmijnen.


Ben je nog niet overtuigd? Gold Investment legt alle voordelen nog een keer uit.

Klachten Gold Investment

Het investeren in goud bij Gold Investment gaat gepaard met een wederzijds vertrouwen dat alle afspraken altijd nagekomen worden. Er kan echter altijd iets foutgaan. Het is bij klachten altijd verstandig om zo snel mogelijk contact op te nemen met de klantenservice. Je kunt op de website direct het contactformulier invullen. Heb je echter een dringende klacht of vraag, dan kun je het beste gebruikmaken van het telefoonnummer. Controleer wel altijd eerst even de openingstijden voordat je belt. Het is overigens ook mogelijk om zelf te mailen of om een brief te sturen naar het postadres. Heb jij contact opgenomen met de klantenservice? Schrijf dan een review en vertel of vriendelijk te woord bent gestaan.

Jouw ervaringen met Gold Investment

Heb jij met de crisis in 2008 besloten je vermogen om te zetten in fysiek goud van Gold Investment? Of heb je niet lang geleden wat extra geld verdient en het meteen bij Gold Investment geïnvesteerd? Schrijf dan een review over jouw ervaringen met het bedrijf. Krijg je altijd 10% korting op de huidige goudprijs? Is het bedrijf betrouwbaar en veilig? En wordt het goud snel geleverd? Geef jouw beoordeling en help andere klanten die in goud willen investeren.

Wat zijn de ervaringen van andere klanten met het kopen van fysiek goud bij Gold Investment? Is het betrouwbaar? Lees hier reviews en beoordelingen.

Gold Investment
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (21)

5,2
38% Zou hier weer kopen!

Bestellen

5,4

Service

5,4

Prijs

5,8

Leveren

4,2

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

GIE failliet

Faillissement Goldinvestment.Nl B.V.
Goldinvestment.Nl B.V. h.o.d.n. Goldinvestment.Nl te Naarden (Noord-Holland) is door de rechtbank in Amsterdam failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr. G.H. Smink. Het insolventienummer van deze zaak is F.13/19/246. De (hoofd)activiteit van Goldinvestment.Nl B.V. is groothandel en handelsbemiddeling (niet in auto’s en motorfietsen).
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.

Door: Gerben22-07-2019
fail25-07-2019

oeps! En goudkorting dan?

Goudkorting.nl05-08-2019

Zeker niet.

Goudkorting.nl05-08-2019

Beste mensen, Wij van Goudkorting.nl zijn altijd bereikbaar en zullen u graag op de hoogte houden. Dat doen we belangeloos en gratis. Zoals het er nu uitziet gaan de mijnen op korte termijn beginnen met uitleveren. Denken jullie nou echt dat de FIOD voor u bezig en in uw belang bezig is????

Goudkorting.nl05-08-2019

En even voor de goede orde doen wij dat voor alle klanten die een FGS gekocht hebben, dus ook via andere bedrijven waar wij geen relatie mee hebben buiten het feit dat ze hetzelfde product verkocht hebben.

Koen06-08-2019

Ga je zo elke maand eens melden "binnenkort leveren de mijnen". Goudprijs stijgt nu elke dag en ik heb mijn EIGEN goud toch al in handen.

Goudkorting.nl08-08-2019

Ons goud is reeds in bestelling gezet bij Goudstandaard uit Alkmaar en zal binnenkort worden uitgeleverd. Wacht u langer dan 10 maanden op uw goud, dan wordt u uiterlijk volgende week geinformeerd over de uitlevering.

Joep09-08-2019

Laat het deze keer geen loze belofte zijn. Zou mij benieuwen.

Harrold 09-08-2019

Geldt dit alleen voor goudkorting klanten of ook klanten die via gold investment goud hebben gekocht ?

Joep09-08-2019

Ik heb net contact gehad met goudstandaard uit Alkmaar en deze weten nog van niks.

Denny09-08-2019

Beetje dubieus dat hier te verkondigen, terwijl klanten nog niet op de hoogte zijn gesteld ? Tevens zou je bij levering tien dagen van te voren worden geïnformeerd door ruby creek dat er geleverd gaat worden. Ook hier komt weer niks van terecht lijkt me. Zou me niks verbazen dat wat hier boven wordt beweerd nog klopt ook, dat goudstandaard helemaal geen bestellingen heeft door gekregen door goudkorting.nl.

Joep09-08-2019

@Denny : is heel simpel achter te komen door even in contact te komen met goudstandaard. Een belletje of volstaat. Dan zal je zien dat ik niet degene ben die hier van alles uit zijn duim loopt te zuigen.

Maurits09-08-2019

Wie zegt dat het berichtgeving van goudkorting is ? Heeft iemand al contact met ze gehad. Want als ik me niet vergis komt het goud van de mijn en niet via goudkorting. Dit lijkt meer op iemand die onder goudkorting berichten plaatst.

Goudkorting.nl10-08-2019

Even retificeren. Het bericht van Goudkorting.nl van de datum 8-8-2019 is geen bericht van Goudkorting.nl Ik herhaal, dit is geen berichtgeving van ons. Ibdien u informatie wilt kunt u altijd contact opnemen per mail: voorverkoop@goudkorting.nl

Goudkorting10-08-2019

Wij weten niet wie dit wel gedaan heeft, maar wij zullen de nodige stappen ondernemen.

Je kan elk willikeurige naam erboven zetten.10-08-2019

Even proef op de som nemen. Duidelijk toch. Komt niet van ons vandaan. Met vriendelijke groet, Goudkorting.nl

lodder11-08-2019

Zijn er nog recente nieuwsbrieven gekomen van de mijnen? Weet iemand waarom goldinvestment.nl failliet verklaard is? Op verzoek van de Fiod?

Moraalridder12-08-2019

Wat ik heb begrepen, is dat gold investment een tussen persoon was en ze konden geen goud verkopen op dit moment dus geen inkomen vandaar dat ze een faillissement hebben aangevraagd . Is wel dankzij fiod maar niet op verzoek.

Gerald12-08-2019

Fiod heeft beslag gelegd op alle middelen ivm het onderzoek. Dat betekende dat er geen geld meer in of uit kan. Dan kun je geen onderneming meer voeren en ga je failliet.

Yves14-08-2019

te horen

Yves14-08-2019

Iemand al nieuws gekregen over leveringen? In juli zou er een update komen doch niets te horen.

Gerald15-08-2019

Ja een mail waarin staat dat de fiod alles geblokkeerd heeft en 650k momenteel niet geinvesteerd kan worden in de mijn. Verder toelichting over falliesement. Een toelichting over de sponsoring races op Zandvoort. Een sneer naar de telegraaf en dat we verder op de hoogte gehouden worden door goudkantoor.com over de uitgestelde levering van ruby creek...

Yves15-08-2019

Heeft u een idee wanneer ruby creek terug zou beginnen leveren of worden we aan het lijntje gehouden?

Joep15-08-2019

We worden al bijna een jaar aan het lijntje gehouden. Alleen maar uitstel en loze beloftes. Houdt er maar rekening mee dat er dit jaar helemaal niks geleverd gaat worden als er überhaupt al geleverd gaat worden. Vertrouwen daarin is nihil !

Yves16-08-2019

Begrijp niet waarom mensen van goudkorting die vroeger vaak naar de mijnen reisden dit jaar nog geen kijke zijn gaan nemen om te kujken wat er gaande is in de rimboe. Gedupeerden zouden zich moeten gaan verenigen (gold investment, goudkorting etc).

Joep16-08-2019

Wat ik heb begrepen staat die inspectie gepland boor september.

frans16-08-2019

@yves beste Yves weet niet hoeveel jij hebt geïnvesteerd maar je kan ook zelf gaan toch ?

Yves16-08-2019

Denk dat we voldoende commissie hebben betaald, bovendien is er geen enkel antwoord gekomen op de mails die ik naar m rob slavik stuurde, moeilijk om dan een afspraak te maken nietwaar.

Sukke19-08-2019

Feit is dat het goud niet meer komt. In hoeverre Nederlandse partijen betrokken en schuldig zijn zal moeten blijken. Iedereen die instapte had moeten weten dat 10% korting natuurlijk nooit kan en heeft zich laten oplichten

David19-08-2019

@ Sukke. Jouw reactie is kort door de bocht, 10% korting is wel mogelijk als je op de hoogte bent van de hele constructie. In hoeverre er sprake is van oplichting kan op moment niemand ons vertellen. Dus geen feit!

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
2

Goud

FIOD dupeert beleggers met onderzoek inzake ‘Forward Gold Sale’
8 april 2019 Goudkorting 3 Comments beleggen, forward gold sale, goud, goudkorting, goudmijn, iwan van eenbergen, korting, ruby creek, ruby creek resources
In samenwerking met het OM en AFM heeft de FIOD op 2 april invallen gepleegd bij bestuurders en medewerkers van de twee bedrijven die via een ‘Forward Gold Sale’ constructie klanten de mogelijkheid bieden om rechtstreeks goud met 10% korting bij een goudmijn te kopen. De korting geldt als beloning voor het feit dat men na tien maanden het goud daadwerkelijk geleverd krijgt.

Deze actie is uitgebreid via de pers in het nieuws gekomen. De bestuurders worden door het OM verdacht van witwassen, beleggingsfraude en oplichting. Uit de door de FIOD naar buiten gebrachte informatie komt het beeld naar voren dat de FIOD bijzonder slecht geïnformeerd is. Voor wat betreft Goudkorting.nl zijn de verdenkingen volkomen uit de lucht gegrepen en worden nu in één adem alle ‘Forward Gold Sale’ activiteiten ten onrechte in een kwaad daglicht geplaatst. Gevreesd moet worden voor een aanzienlijke reputatieschade voor alle betrokken partijen op grond van voorbarige conclusies en een uiterst tendentieuze berichtgeving door het OM / FIOD.

Ruby Creek
Via Goudkorting.nl hebben klanten goud gekocht bij Ruby Creek, het Canadese bedrijf dat goudmijnen in zowel Tanzania als Canada exploiteert. De levering van het gekocht goud verloopt al jaren correct via Goudstandaard in Alkmaar. In april 2018 ontstonden door externe omstandigheden problemen met vergunningen, later nog met weersomstandigheden (Mozambique) waardoor leveringen vertraagd zijn.

De ontwikkelingen bij de mijnen worden op de voet gevolgd door Goudkorting.nl, door frequent de mijnen ter plaatse te inspecteren. Een aantal beleggers heeft ook leningen verstrekt voor dekking van de vaste kosten van de mijn en juridische bijstand. Dat geeft ook aan dat er veel vertrouwen is dat de mijn weer gaat leveren. Goudkorting herkent zich dan ook niet in de schadelijke berichtgeving van de FIOD.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Goudkorting. Telefonisch via +31(0)20-2615187 of per email via voorverkoop@goudkorting.nl.

Door: Moraalridder12-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Nieuw artikel

Op circuit Zandvoort was GIE-directeur John H. (53) tot afgelopen april de gevierde jongen. De hoofdverdachte in de fraudezaak, waarbij volgens de fiscale opsporingsdienst FIOD dertig miljoen euro van zo’n zeshonderd klanten in rook op ging, maakte regelmatig zijn opwachting op het racecircuit in de duinen. Daar maakte hij rondjes in een van z'n snelle BMW’s en Mercedessen. Daarnaast sponsorde hij met z’n goudfonds de zogeheten ’DRDO-klasse’ op het circuit. „Het is niet belangrijk of ik als eerste of als laatste over de finish kom. Ik finish altijd als eerste”, vertelde John vorig voorjaar nog aan een Zandvoortse racewebsite, wijzend op de naam van zijn bedrijf die prominent op de DRDO-racewagens prijkt.

Volgens een ingewijde bracht H. vrijwel al z'n geld naar het circuit. „Medewerkers van z'n goudfonds kregen naast hun loon ook uitbetaald in kaartjes voor races of konden zelfs sparen voor hun eigen racelicentie”, weet een voormalige werknemer van het goudfonds.
Boekje open

In het Noordhollands Dagblad deed onlangs een andere ex-medewerker van Gold Investment Europe een boekje open over de gang van zaken bij het bedrijf in Naarden. Als 26-jarige kreeg hij binnen de kortste keren een dikke Mercedes als auto van de zaak. ,,Die kreeg je als je goed presteerde. Net als een bonus van vijfhonderd euro voor elke tienduizend euro die je binnenhaalde bij investeerders.’’

De Rotterdamse ex-marinier kwam begin vorig jaar bij het Naardense bedrijf terecht. ,,Ik had een tussenjaar, tussen mijn bachelor en master rechtsgeleerdheid. Dit klonk veel beter dan de standaard studentenbaan in een callcenter. Wel vroeg ik op dag één al: ’hoe kan dit? Klopt dit wel?’ Het antwoord: ’er zit gewoon veel marge op’. Oké, dacht ik toen.’’
Doorgesnoven

Hard werken was het wel. ,,Van ’s morgens tien tot ’s avonds negen en dat de hele werkweek. Ik kwam er al snel achter dat collega’s compleet doorgesnoven op kantoor zaten. Avondeten gebeurde onder werktijd, maar vrijwel altijd buiten de deur op vaste adresjes in Naarden en omgeving. Bij de Griek werd dan meer ouzo gedronken dan gegeten.’’

Bekijk ook:
’Dertig miljoen zoek in goudfraude’

Potentiële investeerders, waarvan het bedrijf bestanden had, moesten worden overgehaald geld te steken in ’Forward Gold Sale’. Klanten werd tien procent korting beloofd op goud dat ze na tien maanden geleverd zouden krijgen, rechtsteeks uit de Ruby Creek-mijn in Tanzania. ,,Je wees ze op het rendement, de waardevastheid van goud. Negentig procent ging telefonisch, soms kwam een klant langs. Geen glazenwassers, allemaal groot zakelijk.’’
Overstroming

De levering van het goud bleef voor een grote groep Nederlandse en Belgische consumenten uit. De winning van het Tanzaniaanse goud zou om diverse redenen, waaronder een overstroming in de mijn, al bijna een jaar stil liggen. Volgens het Openbaar Ministerie is er echter geen sprake van wateroverlast, maar van een criminele organisatie die oplichting en verduistering van gelden als oogmerk heeft.

Door: hoofd12-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

goud

Vandaag is de enige verdachte in de zaak vrijgesproken, ik heb het live gevolgd en wat ik vooral heb gezien is dat er ook een andere kant van het verhaal aan zit. Claimshare is een commercieel bedrijf die hier profijt uit wilt halen. Ben benieuwd wat er van de verhalen waar zijn. Aangezien de rechter de enige verdachte in vrijheid heeft gesteld ben ik benieuwd wat de situatie is.

Door: F.Verkeik11-07-2019
fraude apen12-07-2019

Zijn voorlopige hechtenis wordt onder een lange reeks voorwaarden opgeschort.

lodder11-08-2019

In het artikel voorgaand aan de rechtzaak stond dat er nog 3 verdachten vastzaten wat is er met die andere 2 dan gebeurt?

lodder11-08-2019

In het artikel voorgaand aan de rechtzaak stond dat er nog 3 verdachten vastzaten wat is er met die andere 2 dan gebeurt?

Bart13-08-2019

Zijn eerder vrijgekomen.

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
4

de ezel

Verbazingwekkend dat mensen nog steeds intrappen in dit soort bedrijfjes. Sterkte toegewenst aan al degene die hier ingetrapt zijn.....

Door: Philippe 10-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

'Forward Gold Sale' bij goudmijn Ruby Creek Resources Inc.

Resultaten strafrechtelijk onderzoek FIOD/Belastingdienst 'Forward Gold Sale' d.d. 8 juli 2019

‘Forward Gold Sale’ (FSG) is een product dat sinds 2015 door meerdere partijen in Nederland en België wordt aangeboden, onder andere door Gold Investment Europe B.V. (GIE B.V. , deze onderneming heet thans Goudtoken B.V.) en via de website van goudkorting.nl

Volgens de aanbieders van dit product kunnen klanten, rechtstreeks bij een goudmijn in Tanzania, goud kopen met een korting van 10% van de marktwaarde en een leveringstermijn van 10 maanden. Volgens de aanbieders van dit product is deze goudmijn eigendom van de onderneming Ruby Creek Resources. Uit voorlopige berekeningen van de FIOD blijkt dat er in de afgelopen jaren in totaal bijna 50 miljoen euro goud langs deze weg is aangekocht. De FIOD heeft uit verklaringen van meerdere kopers, door uitlatingen van medewerkers van GIE B.V. en uit de updates die aan de kopers verstrekt worden begrepen dat de goudwinning al bijna een jaar stil ligt en dat een groot aantal mensen al meer dan 10 maanden op hun goud zitten te wachten.

Wat is er met het door kopers geïnvesteerde geld gebeurd
Is er geld geïnvesteerd in de mijn van Ruby Creek Resources? Voor zover het onderzoeksteam nu heeft kunnen achterhalen, is er maar een fractie van het geld, minder dan 10%, naar het buitenland overgemaakt. Het onderzoek richt zich dan ook op de vraag wat er met het geïnvesteerde geld is gebeurd.

Verdenking
In het onderzoek is een groot aantal personen en bedrijven als verdachte aangemerkt. Er bestaat een vermoeden dat er sprake is van een criminele organisatie die als oogmerk heeft het oplichten en verduisteren van gelden. Uit de feiten en omstandigheden komt het beeld van een Ponzi-fraude naar voren. Dit is uiteindelijk aan de rechter om vast te stellen. Verdachten worden ook verdacht van witwassen en valsheid in geschrift.

Gedupeerden
Bent u gedupeerd? Meld u aan bij Claimshare.nl voor een collectieve claim!

Door: Eric Willems10-07-2019
Remko Mulder10-07-2019

Die laatste regels stonden niet in de mail die ik van de FIOD kreeg. In plaats daarvan stond er een oproep om te laten weten dat je aangifte wil doen, bij de politie of bij de FIOD.

Rens10-07-2019

Claimshare probeert gewoon hier een slag uit te slaan, heb ik het gevoel. Bij mij stond dat er ook niet.

Eric Willems11-07-2019

Remko en Rens, Het klopt dat de laatste opmerking/vraag NIET in de betreffende e-mail van de FIOD stond. Voor alle duidelijkheid, zelf heb ik geen belangen bij ClaimShare. Echter lijkt mij het verstandig dat gedupeerden zich ook verenigen in een collectief om zo gezamenlijk iets te kunnen ondernemen tegen deze oplichting/fraude. Overigens nadat een gedupeerde eerst aangifte bij de politie of de FIOD heeft gedaan. Ik heb zelf al op 4 april jl. schriftelijk aangifte bij de FIOD gedaan. Ik verneem graag wanneer iemand van de gedupeerden een voorstel heeft om ons te organiseren in een collectief van gedupeerden om gezamenlijk actie te ondernemen tegen de oplichters.

renssen11-07-2019

H. is weer terug. Hij krijgt direct te horen dat zijn voorlopige hechtenis onder een lange reeks voorwaarden wordt opgeschort. De enige verdachte in de zaak is weer op vrije voeten. Ik denk dat het vooral een actie van fiod is ondoordacht en slordig.

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Goud

Beste lezers, zelf heb ik al meerdere keren goud gekocht met korting Rn geleverd gekregen. Heb ook de mijn 3x bezocht in Tanzania om te controleren wat daar gebeurt.alles zuivere koffie. Fiod zaait paniek, komt met premature conclusies en snapt kennelijk het totale plaatje niet. Gold Invest en Goudkorting.nl kunnen niet eens frauderen, ook al zouden ze het willen, omdat ze noch het geld noch het goud in handen krijgen. Rechtszaken csn Ruby Creek tegen valse aanklachten van de vorige eigenaar vsn de mijn hebben voor vertraging En extra lasten gezorgd. Nu is alles weer op de rit. Fiod heeft geen contact gehad met de mijnen noch inzage gehad in hun boeken en baseert haar onjuiste en voorbarige conclusies en verdachtmakingen op een fractie van de beschikbare informatie. Tegen beter weten in gaat de Fiod hier mee door. In wiens belang? De mijneigenaar van Ruby Creek heeft schriftelijk laten weten aan de Fiod alle verantwoordelijkheid voor ontstane situatie op te eisen. Waarom horen we daar de Fiod niet over? Ik heb het gevoel dat de belangen van alle goudkopers bij onderhavige mijnen ondergeschikt gemaakt zijn aan andere belangen die we niet kennen. Anders kan ik dit bedenkelijke onderzoek door de Fiod niet begrijpen. Ik heb hoge pet op van de Fiod maar in deze kwestie zitten het OM / AFM/ ING / FIOD collectief te blunderen is mijn overtuiging. Hopelijk zal het bewijs daarvoor binnenkort geleverd worden !!

Door: Henri10-07-2019
Bob10-07-2019

"Henri" bij toeval, eigenaar van goudkorting ?

Moraalridder10-07-2019

Fiod trapt eerst deuren in daarna gaan ze kijken wat de feiten zijn, en omwille van hun onderzoek zullen ze telegraaf als praatbox gebruiken om aangiftes in te zamelen. Staat los wie in deze in gelijk heeft maar dat is bijna altijd het geval. Het is nooit zwart wit. Toevallig ken ik dit product heb zelf nooit geïnvesteerd omdat als ik goud koop direct in mijn handen wil hebben. Maar ik denk dat fiod op dit moment een eenzijdige verhaal vertelt en een beetje chaos aan het creëren is. Maar uiteindelijk is het uiteraard aan de rechter om daar een oordeel over te vellen.

Tonnie10-07-2019

iedereen die wel goud geleverd heeft gekregen heeft gewoon mazzel gehad dat ze in de beginfase zaten van dit piramidespel. het is toch te dom voor woorden om te denken dat het je gegund zou worden om 10% korting te krijgen, soms wel 15% bij speciale aanbiedingen, terwijl je dat goud dezelfde dag ergens anders tegen de goudprijs kunt verkopen dan direct een rendement hebt van 10%.

Harald12-07-2019

@ Piramidespel, Ponzi etc. Zoals ik begrepen heb, zijn er al 3 a 4 jaar leveringen gedaan met 10% korting. Die korting moet je zien als een soort rentevergoeding voor de 10 maanden dat je moet wachten; niet zo vreemd, toch?

Mick13-07-2019

Ik kreeg net als anderen ook de mail van fiod. Er staat enkel iets in over ruby creeck, terwijl mijn geld zou geinvesteerd zijn in transeco. Ik kreeg een hard copy toegestuurd vanuit Engeland, zoals mij eerder aangegeven werd. Het feit dat ze al enkele jaren in business waren + het feit dat je 10 maanden moet wachten op je goud en daarvoor een korting kreeg van 10% stelde mij ook gerust. De goudprijs kan immers in die 10 maanden tijd evengoed 10% zakken. Ik snap alleen niet goed dat GIE verder goud kan verkopen, dat de website nog steeds toegankelijk is; en dat terwijl fiod mogelijke gedupeerden aanschrijft om aangifte te doen. Hoe kan ik aangifte doen terwijl de termijn van 10 maanden nog niet eens om is? En wat gebeurt er trouwens met geld die binnekomt bij GIE wanneer hun rekeningen bevroren zijn. Vind het allemaal een beetje vaag. Ik bljf op mijn goud hopen of ben ik dan naïef? Want dan zit dat bedrijf in Engelandvoor wie GIE goud verkoopt toch ook mee in het complot? Wie kan dit een beetje duiden?

Mick13-07-2019

Wat ik wel verdacht vind, zijn al de bedrijfjes die hij opricht om dan later weer uit functie te treden... Heeft hier iemand trouwens via GIE goud gekocht afkomstig van de transeco mijn, en nu al langer dan 10 maanden op zijn goud aan het wachten is?

Mick13-07-2019

En voor demensen die in het verleden al goud ontvangen hebben, wordt dit geleverd door GIE zelf of door dat bedrijf in Engeland? M.a.w. wie verzorgt uiteindelijk de levering?

Gerben13-07-2019

Uitlevering via goudstandaard. Goudstandaard krijgt opdracht van ruby creek. GIE staat wel in cc

Renssen13-07-2019

@mick ik heb zelf zowel bij Ruby als bij transeco goud aangekocht. Vorige jaar werd het bekend dat Ruby leveringsproblemen had. Naar mijn weten is toen ook direct de verkoop van goud van Ruby creek gestopt. En transeco die heeft naar mijn weten geen leveringsproblemen. Ik heb wel van Transeco een brief gehad omdat hun rekeningen nu door fiod ook zijn geblokkeerd. Ik heb de eigenaar van transeco gebeld en die geeft aan dat hij contact met fiod heeft genomen en er alles aan doet om de rekeningen te openen zodat hij zijn klanten kan gaan leveren. Mijn ervaring is op de vertraging van vorige jaar best positief geweest met Ruby en transeco. Ik heb al meer dan 3 leveringen achter de rug. Ik verwacht dat ik de leveringen waar ik op wacht ook netjes ga krijgen.

DavidL13-07-2019

Het is prettig dat er ook positieve reacties gemeld worden door hopelijk echte klanten zoals ik. Zelf heb ik ook ernstige twijfels of alles nog goedkomt maar om eerlijk te zijn heb ik meer positieve feiten dan negatieve. Alle negatieve feiten zoals van de FIOD is zeer onduidelijk en ze geven advies om aangifte te doen! Ik heb de politie gebeld en zij zeggen "het is nog niet bewezen dat uw product niet geleverd wordt" en de vraag of het bedrijf in kwestie nog bereikbaar is? Je ze zijn nog bereikbaar en ik krijg nog updates via de mail. "Nou dan is er geen reden om aangifte te doen meneer" Dus de FIOD maakt een hoop kabaal en denk geen seconde na of de klanten slapeloze nachten hebben. Er zit geen greintje menselijkheid in de FIOD en of de media! Als de FIOD je bedrijf binnenvalt zal het een reden hebben uiteraard, maar in dit geval kan het ook een buitenkans zijn geweest om een bedrijf eens goed door te lichten. Dan komt claimshare erbij op exact het juiste moment en hebben we na 3 updates een advies voor advocaten kantoor in de aanbieding. Voor alle echte klanten die dit lezen: welke feiten hebben wij nu daadwerkelijk gekregen dat het een complete oplichting is? Feiten zoals waar is ons geld geïnvesteerd? Moet dat echt een jaar gaan duren voordat wij dat krijgen te horen van de FIOD? Lijkt mij onzin toch, je weet het nu of je weet het nooit. Dan hoor je dat het onderzoek eind 2019 wordt voortgezet! O ja bedankt hiervoor en wat doen wij in de tussentijd precies, al die maanden wachten met nog meer onzekerheid dan dat wij al hadden! Ook lees ik regelmatig dat goud kopen met 10% korting te mooi is om waar te zijn? Dit is toch onzin! Als ik investeer in goud of landgoed en je levert pas uit over enkele maanden heb ik toch te maken met een risico dat de prijzen zakken of verhogen. Je moet mij toch iets aanbieden om het risico te kunnen dragen. Banken doen toch ook niet anders handelen als je kijkt naar je eigen hypotheek of PL. Het feit is trouwens dat ik een aankoop heb gedaan in nov 2017 en de goudprijs was na 10 maanden (termijn van uitleveren) gezakt tot het bedrag wat ik ervoor betaald had! Dus op dat moment had ik totaal geen winst gemaakt. Nu is de goudprijs weer verhoogd naar een goed rendement. Het is dus zeker niet te mooi om waar te zijn. En zeker ook geen verkeerde of domme keuze om zo te beleggen. Het grootste risico is de mijn zelf waar je in investeerd, en het is een bovengemiddeld risico dat deze door problemen niet kan uitleveren. Dat moet je vanaf het begin accepteren ondanks het pijnlijk zal zijn. Wat wij niet verwachten is dat een bedrijf als tussen persoon oplichting zou zijn! Dit moet nog blijken of dat het geval is maar ik kan mij wel indenken dat er zaken zijn gedaan welke voor de belastingdienst negatief zijn geweest. Ik hoop dat het daar allemaal om draait maar voorlopig zullen wij dit niet weten. Ik wens alle echte klanten sterkte in deze periode en mijn gevoel is meer positief dan negatief op dit moment.

Sergio 13-07-2019

Ik voel me juist benadeeld door fiod. Communicatie is ruk, heb begrepen dat ze op basis van aannames een inval hebben gedaan. Maar hoop dat er snel duidelijkheid is voor mij en andere klanten. Wat Claimshare betreft proberen ze hier uit een slaatje uit te slaan door de onzekere beleggers samen te brengen ze geld afhandig te maken voor een “proces” om daar aan te verdienen. Maar het feit blijft dat er ik een contract heb met de mijn en dat de mijn mij moet gaan uitleveren. En claimshare wilt een claim neerleggen bij goldinvestment ? Zijn er mensen die bij gold investment zelf goud hebben gekocht dan ?

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Goud blokje

Ik heb besteld in november 2017 maar nog steeds niks geleverd. De updates zijn alles behalve persoonlijk en je hebt geen vaste contact persoon bij gold investment. In ieder geval niet voor lange periode. Ik vraag mij nu echt af of mijn geld bij de mijn is beland of in Zandvoort aan zee? Wat een rotzooi weer in dit land. Je kunt echt niks of niemand meer vertrouwen blijkbaar. Het is hopen dat mijn deal echt rechtstreeks met Ruby Creek is gemaakt!

Door: DavidL01-06-2019
Johno02-06-2019

Nou, het is helemaal niet hopen dat de deal rechtstreeks is gemaakt met Ruby Creek. Het is je niet opgevallen dat het aandeel van Ruby Creek virtueel 0.00$ waard is? Dat het bedrijf in enorme schuld zit? Dat er al jaren geleden op internet andere reviews kwamen vanuit Duitsland, Frankrijk, met exact dezelfde soort oplichterspraktijken waarbij je zogenaamd 8-10 maanden moet wachten op je goud? Ruby Creek = fraude. Goudkorting = Fraude. Goudstandaard met AFM vergunning nota bene werkt er doodleuk aan mee. en zal er ook goed aan verdiend hebben. Eén grote fraudezaak! Ver van wegblijven, gezamenlijk juridische claim indienen als je je geld nog terug wil zien en je melden bij de FIOD. Succes...

Iwan van Eenbergen04-06-2019

Johno, ik zou je graag uitnodigen Goudkorting te bellen. U beweert dat Goudkorting en Ruby Creek fraude is. Neem even contact op met ons ipv uw mening te geven hier. U weet blijkbaar nergens vanaf. Met vriendelijke groet, Goudkorting.nl +31-20-2615187

Johno05-06-2019

...en dan kom je met een verhaal dat het nog een paar maanden duurt, maar dat het er echt aankomt hoor.

Juan De Marco08-06-2019

Ruby creek and Robert Slavik are all fraud. They haave never put any project at successful level. Be careful You can take a look here: google CHECK4SCAM

ClaimShare02-07-2019

Hallo allemaal, wij volgen deze zaak op de voet en zijn in samenwerking met verschillende gedupeerden een initiatief begonnen. Mensen die goud hebben gekocht bij Goldinvestement dan wel Ruby Creek en dit nog niet geleverd hebben gekregen kunnen zich aanmelden via onze website (ik mag in dit bericht geen link toevoegen). De zaak staat vermeld onder Ruby Creek. Met een grote groep staan we sterker en kunnen we meer gedaan krijgen. We zijn op dit moment de feiten aan het achterhalen. Kennen jullie nog meer gedupeerden? Deel de website link dan graag! Gr. Sophie

Marion van der cruijsen02-07-2019

Ben mogelijk ook een van de gedupeerden. Wacht al vanaf nov op mijn goud. Kan jullie site niet vinden. Graag meer duidelijkheid hoe ik deze kan vinden. Groetjes

Koen02-07-2019

Beste Marion. Je moet in Google volgende gegevens ingeven: claimshare en Ruby Creek. Dan kom je op de goede plaats terecht.

Gerben03-07-2019

Ik heb weer een mail gekregen over vertraagde uitlevering dd 24 juni. Inclusief fotos van hun investeringen. Ben niet echt onder de indruk of gerust dat het allemaal goedkomt, ik heb me aangemeld bij claimshare, zij kunnen mijn feiten ook meenemen in het onderzoek.

Gerben09-07-2019

Voor het eerst reactie van fiod gehad. Zij hebben geconstateerd dat er maar een klein deel van het belegde geld naar buitenland ging. Goldinvestment wordt verdacht van valsheid in geschrifte en ponzi fraude.

Richard09-07-2019

Hebzucht komt voor de val!! 10% korting, laat me niet lachen!!

Yves10-07-2019

Geen tot weinig communicatie mogelijk met Ruby Creek of Rob Slavik, op de nieuwsbrief is er sprake van leveringen in juli doch geen praktische informatie en zeer onpersoonlijk. Megafraude?

Sjaak11-07-2019

Ik had begrepen dat ze worden beperkt qua communicatie door fiod. Personeel mag geen contact hebben met klanten en degene die vandaag vrij is gelaten John H mag zich absoluut niet bemoeien met bedrijfsvoering werkelijk belachelijk.

RichardB15-07-2019

Ik heb vorige week in een mail aan Goldinvestment gevraagd om bij hun communicatie met Ruby Creek er bij deze laatst genoemde op aan te dringen iedereen nu persoonlijk te gaan informeren. Aan algemene statements heeft niemand wat. Verder heb ik me inmiddels aangemeld bij ClaimShare omdat ik na alles wat ik heb gehoord en gelezen er weinig vertrouwen in heb dat er nog geleverd gaat worden. Overigens is het bericht van Richard, geplaatst op 9-7-2019 niet van mij. Voegt weinig toe afgezien van wat leedvermaak misschien...

RichardB15-07-2019

Nog een toevoeging m.b.t. Claimshare: Aanmelden is vrijblijvend. Je hoeft alleen je e-mailadres door te geve en krijgt daarna af en toe een update. Mocht het ooit een zaak worden, zie ik dan wel hoeveel ik daarvoor over heb. Eerst maar eens kijken of er nog een positieve wending gaat komen in alle chaos.

theunissen18-07-2019

Ja ik snap het ook niet meer. Ik word aangespoord om aangifte te doen, Dus neem ik contact op met de politie. Is het bedrijf bereikbaar: JA U heeft dus een certificaat die u recht geeft op u goud : Ja . En ze geven aan dat ze gaan leveren: JA. Waar wilt u aangifte tegen doen ? ehmmm volgens Fiod gaat het om oplichting en ze geven aan dat ik aangifte kan doen. Sorry meneer we kunnen niks betekenen..... Achterlijk gedoe. Volgens mij klopt het verhaal van geen kant van fiod.

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

Ruby Creek internationaal

Ruby Creek en Slavik hebben een ganse geschiedenis van fraude. Denk ook eens goed na. Waarom zou een goudmijnbedrijf goud met een korting geven? Dit staat los van gold investment

Door: Koen10-05-2019
Carine27-05-2019

Waar heb jij dit gevonden van een ganse geschiedenis van fraude........ook ik heb veel geld geïnvesteerd,mvg

07-06-2019

Door 10 minuten te zoeken op internet kom je aan al die informatie. Zie hierboven wat johno schrijft

man21-08-2019

@carine welke site? check4fraud? of zijn er ook andere?

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4,5

geen levering

heb een aankoop gedaan voor 1 kg goud met een aankoopbedrag van ruim 32.000 euro. Het goud zou in november 2018 geleverd worden maar Gold Investment heeft mij per mail op 19 februari laten weten dat er weer een vertraging was maar dat in april weer geleverd zou worden door Ruby Creek. Heb telf. contact opgenomen maar alle nummers bleken niet meer te bestaan. Weg geld

Door: johan rauch26-04-2019
raar10-05-2019

waarom geef je deze partij als cijfer een 6, terwijl je voor 32.000 euro bent opgelicht?

Stijn12-05-2019

Ik heb net hetzelfde voor met 0,5 kg . Wat kan hier aangedaan worden ?

Klote14-05-2019

Iemand?

???14-05-2019

Hoe zit het nu? Wat is de bewijslast van FIOD? Hebben we hier nu daadwerkelijk te maken met een Ponzi scheme, een Nederlandse wolf of wall street of Bernie Madoff light? 3 mensen waren gearresteerd en ondertussen weer vrijgelaten? Zijn ze dan nu nog steeds in business? Het bedrijf stuurt in elk geval een update naar sommigen... Het blijft in elk geval nu windstil of is er nieuws? Zijn we onze centen kwijt of zitten ze nog steeds in een bovengemiddelde risicovolle belegging?

???14-05-2019

Hoe zit het nu? Wat is de bewijslast van FIOD? Hebben we hier nu daadwerkelijk te maken met een Ponzi scheme, een Nederlandse wolf of wall street of Bernie Madoff light? 3 mensen waren gearresteerd en ondertussen weer vrijgelaten? Zijn ze dan nu nog steeds in business? Het bedrijf stuurt in elk geval een update naar sommigen... Het blijft in elk geval nu windstil of is er nieuws? Zijn we onze centen kwijt of zitten ze nog steeds in een bovengemiddelde risicovolle belegging?

Bernard15-05-2019

Bewijslast fiod. Onbekend, het is erg stil in media op dit punt behalvevop 4 april. Gearresteerde zijn vrij gelaten en vack in buisiness. Kans is wel groot dat alles bevroren is op last van Fiod onderzoek. Geld kwijt? Het is afwachten, maar meest tricky vind ik dubbieuze Ruby Creek. Wel jaren goed geleverd maar ineens een stop. Er wordt beweerd dat er weer geinvesteerd wordt in de mijn. Maar als middelen van tanzanian escrow group bevroren zijn.... tijd zal het leren. Het risico in dit product zit niet in de actuele goudprijs. Maar in daadwerlelijke levering van het goud.

ClaimShare02-07-2019

Hi Stijn en Johan.rauch, je kan je bij ons aanmelden. Wij hebben samen met andere gedupeerden een initiatief gevormd waarmee we wellicht in een later stadium een rechtszaak kunnen aanspannen (een collectieve rechtszaak met alle gedupeerden). Ik kan de link in dit bericht niet delen maar als je op onze website kijkt (Ruby Creek) zie je het daar staan. Gr. Sophie

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
6

Oplichters

Het is 1 bende maffia

Door: carine de meyer23-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
10

Ik zou graag gerustgesteld worden...

Na aanvankelijk prima communicatie bleef het 9 maanden stil. Toen ik informeerde naar de aanstaande levering, kreeg ik informatie over vertraging. Maar twee weken terug opeens de berichtgeving over een inval van de FIOD.

Na telefonisch contact met Gold Investment werd ik gerustgesteld. Echter, inmiddels zijn de website en het telefoonnummer uit de lucht. Die geruststelling van twee weken geleden heeft daarmee nogal aan waarde verloren.

Ik heb me gemeld bij de FIOD en bij een paar emailadressen van 'lotgenoten' op deze pagina. Verder heb ik contact gezocht met RCR met het verzoek om rechtstreeks geïnformeerd te worden. Wordt vervolgd?

Door: Remko17-04-2019
Remko17-04-2019

Ik zie dat ik mijn eigen review oneindig keer een duimpje kan geven, dus dat getal bij het duimpje zegt helemaal niks.

Remko18-04-2019

Vanmiddag werd ik teruggebeld door Gold Investment. Ook hun website is weer in de lucht. Dat vind ik een goed signaal, al heeft het zeker niet mijn ongerustheid weggenomen. Als belangrijkste boodschap wordt gewezen op de vertragingen vanuit RCR, waarover eerder per email werd gecommuniceerd. Tja, áls die vertragingen inderdaad legitiem zijn (en dat kan best), dan zegt dat natuurlijk nog altijd niks over hoe legitiem alle inleg terecht is gekomen. Het advies is daarom om rechtstreeks contact te zoeken met RCR en door hen te laten bevestigen dat het geleverde FSG-certificaat authentiek is. Die vraag heb ik al per email gesteld aan een algemeen emailadres van RCR, ik zal dit nogmaals doen aan een direct emailadres van Slavik. Misschien is het een idee om zo'n vraag met meerdere mensen tegelijk te stellen, dat zou de urgentie kunnen vergroten.

Richard18-04-2019

Ik heb 14 april jl. e-mail gestuurd naar Ruby Creek i.v.m. de levering van het goud. Ik heb het goudcertificaat en een brief van Ruby d.d. 21-9-2018 waarin ze aangeven het goud 6-8 maanden later te leveren i.v.m. problemen bijgevoegd. Ik heb het e-mailadres gebruikt dat in de brief stond delivery@rubycreekgold.com. Nog geen antwoord... Heeft iemand ooit iets geleverd gekregen van dit bedrijf of een antwoord gehad op een brief, mail, telefoon?

Remko19-04-2019

Dat emailadres heb ik ook gebruikt, op 17 april. Ik ga er niet vanuit dat we snel antwoord krijgen. Het FIOD-onderzoek zou daar een rol bij kunnen spelen. Die hebben allicht contact gezocht met Slavik om geldstromen van en naar Gold Investment te valideren. Onze belangen zijn in zo'n situatie doorgaans helaas bijzaak. Ik ben daarom net als jij benieuwd of iemand anders al wél een reactie vanuit Ruby Creek heeft ontvangen.

Ec geleedst21-04-2019

Ik zoek Mede gedupeerde

Martin de Boer23-04-2019

Ik heb ook 18.000 geïnvesteerd in Rubycreek en Trans Eco. Ik heb in Januari ook een brief gehad met de mededeling dat de levering 8 - 10 maanden vertraagd is.

Remko24-04-2019

Vooralsnog zijn we gedupeerd in de zin van een vertraging en een FIOD-onderzoek. Laten we niet vooruitlopen op de uitkomsten daarvan, al kan ik me voorstellen dat onzekerheid zorgt voor oplopende emoties. We moeten niet uit het oog verliezen dat een belegging als dit een hoog speculatief karakter heeft. Daar hebben we met open ogen voor gekozen, lijkt mij. @Martin: heb je die brief van Gold Investment ontvangen of van de mijn(en) in kwestie? In het laatste geval: rechtstreeks of via Gold Investment?

Martin24-04-2019

Remko, brief komt van Rubycreek CEO Rob Slavik

Mau25-04-2019

Ook ik heb meerdere malen een levering ontvangen. Toen verliep alles soepel. Nu idd stagnatie en dit onderzoek. Maak me ook wel ongerust. Contact gehad met medewerker van goudkorting ( vergelijkbaar bedrijf met dezelfde werkwijze) . Hij bevestigde dezelfde vertraging ook bij hun bedrijf met rubi creek. Volgens hem wordt het fysieke goud idd direkt naar klant gestuurd, zonder tussenkomst van de handelaar. Weet het natuurlijk niet zeker. Graag blijf ik ook op de hoogte van jullie bevindingen en eventuele acties.

Gerben25-04-2019

Er is nog geen sprake van oplichting. Er is slechts sprake van te late levering en dus niet nakomen van de overeenkomst. Een nette brief richting ruby creek is nu de juiste stap. Ik neem jullie mee in de email. Gr Gerben

Gerben25-04-2019

Er is nog geen sprake van oplichting. Er is slechts sprake van te late levering en dus niet nakomen van de overeenkomst. Een nette brief richting ruby creek is nu de juiste stap. Ik neem jullie mee in de email. Gr Gerben

Peter25-04-2019

Het is een kwestie van afwachten , heb zelf een correcte levering ontvangen en moet ik er nog twee ontvangen die vertraging hebben opgelopen. Gr Peter

Mau25-04-2019

Heb ze vandaag proberen te bellen, maar telefoon wordt niet beantwoord. Ik ben benieuwd of iemand van jullie recent nog contact met ze gehad heeft?

Mau25-04-2019

Heb ze vandaag proberen te bellen, maar telefoon wordt niet beantwoord. Ik ben benieuwd of iemand van jullie recent nog contact met ze gehad heeft?

Richard26-04-2019

Nee, mijn mail naar Goldinvestment en Ruby Creek zijn niet beantwoord. Een fatsoenlijk bedrijf zou al lang een update naar hun klanten hebben gestuurd in deze situatie. Heeft iemand nog contact met de Fiod gehad en daar nog iets gehoord? Gerben, prima dat je een brief stuurt. Om overkill te voorkomen, is dat wel verstandig.

Janneke29-04-2019

Vraagje, is Goud Token een onderdeel van Goldinvestment? Ik heb bij Goud Token in Februari belegd..eerste rente ontvangen in Maart maar daarna niets meer. Inmiddels meerdere malen gebeld, geen gehoor, gemaild maar ook geen reactie!

Gerben29-04-2019

Janneke, meeste hier hebben Forward Gold Sale gedaan. Goud Token, staal los van FGS, maar wel via het zelfde goldinvestment, ik raad aan een brief te sturen om hen op hun verplichtingen te wijzen. Aangetekend, en kijken wat reactiue is, komt er geen reactie, dan zijn ze in gebreke. Ik ben bezig met een brief naar Ruby Creek.

Remko02-05-2019

Onverwacht vandaag per email een update vanuit Gold Investment ontvangen. Ik neem aan dat jullie die ook hebben ontvangen. Inhoudelijk schieten we er niks mee op, maar de email an sich is een hoopvol signaal.

weldenkend persoon02-05-2019

wat zijn jullie allemaal naïef, niet te geloven. dat geld ben je kwijt en dit is een klassiek piramidespel.

weldenkede...02-05-2019

Als dat echt ponzi fraude is, dan waren de mensen al lang vertrokken lijkt mij. En had het niet bij het ene bericht van telegraaf en FIOD gebleven. Maar er vanuit gaan dat alles zo maar goed komt is maar de vraag inderdaad.

Richard02-05-2019

Ik heb ook een antwoord gekregen van Goldinvestment. Zij geven aan contact met de mijnen Ruby Creek en Transeco Minerals op te nemen. Dat is ook beter dan dat iedere klant dat individueel doet. De levering verloopt via Goudstandaard in Alkmaar. Dat laatste is nieuw voor mij. Goldinvestment geeft aan volgende week directe informatie van deze mijnen aan ons te kunnen doorgeven. Dat zorgt bij mij zeker niet voor een hoerastemming maar om het nu al als een verloren zaak te zien gaat ook wat ver. Het wachten is nu op het meer informatie van Goldinvestment.

Martin04-05-2019

Ik heb deze mail ook ontvangen, geeft weer wat hoop.

Janneke,06-05-2019

Ook ik heb die mail gekregen en ben er nog niet gerust op, ergo ik heb inmiddels een fraudemelding gedaan bij de Fiod en vanmiddag ga ik aangifte van oplichting doen bij de politie! Vandaag gaat er een aangetekende brief naar Goudtoken waarin ik hen in gebreke stel!

oplichters!08-05-2019

Google hier maar eens op: In zijn topmaand verdiende Lucas van Leeuwen bijna negenduizend euro bij het van fraude en oplichting van honderden beleggers verdachte bedrijf Gold Investment Europe in Naarden. Netto. Niet slecht voor een 26-jarige, vond hij zelf ook.

Godert09-05-2019

Lucas van Leeuwen is een grote leugenaar en fantast, hij heeft in het voorjaar van 2016 een paar maanden bij Gold Investment Europe gewerkt en nauwelijks een pepernoot verdient. Hij is weggegaan omdat hij zijn reiskosten vanuit zijn woonplaats niet meer kon bekostigen, hele artikel in de krant is uit de lucht gegrepen en een grote leugen.

Enz09-05-2019

Bedrijven met zelfde bestuurders: Grondontwikkeling nederland Goudtoken Oranjewoud makelaars Goudstandaard op zelfde vestigingsadres als tanzanian escrow group? Wie vult aan?

Enz09-05-2019

Bedrijven met zelfde bestuurders: Grondontwikkeling nederland Goudtoken Oranjewoud makelaars Goudstandaard op zelfde vestigingsadres als tanzanian escrow group? Wie vult aan?

Enz09-05-2019

Bedrijven met zelfde bestuurders: Grondontwikkeling nederland Goudtoken Oranjewoud makelaars Goudstandaard op zelfde vestigingsadres als tanzanian escrow group? Wie vult aan?

Weldenkende09-05-2019

Iemannd al een vervolgreactie gekregen/update van ruby creek?

Richard10-05-2019

Vandaag een e-mail van Goldinvestment gehad. Het betreft een brief van Ruby Creek d.d 23-4-2019 gericht aan hun klanten. Ze geven aan dat de problemen met de productie achter de rug zijn en dat de goudproductie weer zal worden hervat. Ze verwachten de goudleveranties spoedig weer op te kunnen starten (ze geven geen datum) en benadrukken dat ze 100% verantwoordelijk zijn voor de openstaande contracten. ´ t Klink best positief allemaal maar eerst zien en dan geloven uiteraard. Voorlopig is het nu wachten tot de eerste goudleverantie van Ruby Creek. Voor mij zou dat half juni moeten zijn (incusief die 8 maanden uitstel.) Wordt vervolgd...

Peter11-05-2019

Ook ik heb deze brief gekregen en sta als een van de eerste op de lijst om een levering te ontvangen.

Richard14-05-2019

Vandaag nog een mail van Goldinvestment gehad. Ze geven nogmaals aan dat we klant zijn van Ruby Creek en dat zij als tussenpersoon optreden.. Ze verwijzen naar de brief van Ruby Creek van 10/5 en geven aan dat ze met Ruby Creek hebben afgesproken dat ze over 6 weken met een nieuwe update komen naar hun klanten. Positief is ook dat Goldinvestment gewoon voor vragen bereikbaar is per mail of telefoon. Kortom; wachten op nader bericht van Ruby Creek.

Remko06-06-2019

De laatste update is inmiddels al weer een maandje geleden. Een nieuwe update zou aanstaande zijn, maar het zou me niets verbazen als die opnieuw in algemene termen is geformuleerd met hooguit een verwijzing naar de toekomst. Het is beter dan helemaal geen nieuws, maar omdat feitelijke leveringen uitblijven begint het er sterk op te lijken dat het een zoethoudertje is, voor ons klanten sowieso en misschien ook wel voor de FIOD.

Remko06-06-2019

De laatste update is inmiddels al weer een maandje geleden. Een nieuwe update zou aanstaande zijn, maar het zou me niets verbazen als die opnieuw in algemene termen is geformuleerd met hooguit een verwijzing naar de toekomst. Het is beter dan helemaal geen nieuws, maar omdat feitelijke leveringen uitblijven begint het er sterk op te lijken dat het een zoethoudertje is, voor ons klanten sowieso en misschien ook wel voor de FIOD.

ClaimShare02-07-2019

Hi Remko, Richard en de rest, op onze website kan je je aanmelden als je goud hebt gekocht bij Goldinvestment / Ruby Creek en het goud nog niet geleverd hebt gekregen. Dit initiatief zijn we samen met andere gedupeerden begonnen. We zijn op het moment de feiten aan het achterhalen. Ik kan de link naar de website helaas niet delen in dit bericht (niet toegestaan) maar je ziet de zaak onder 'Ruby Creek'. Vanuit daar word je ook op de hoogte gehouden van ontwikkelingen! Gr. Sophie

Remko08-07-2019

Vandaag ontving ik van de FIOD een bericht dat allesbehalve geruststellend is. Het komt erop neer dat nog geen 10% van de ingelegde gelden terecht zijn gekomen bij Ruby Creek. Meerdere personen en bedrijven worden aangeklaagd voor Ponzi-fraude, valsheid in geschrifte en witwassen. We worden opgeroepen om aangifte te doen, wat we kunnen aankondigen bij de politie of de FIOD. De FIOD zal de aangiftes verzamelen. Ik heb Gold Investment per email gevraagd om dit bericht van de FIOD te duiden en een standpunt in te nemen.

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
6,5

Criminelen zijn het

Stelen geld en is ze goed gelukt

Door: Gedupeerde07-04-2019
Carine De meyer14-04-2019

We zijn reeds met enkele gedupeerden informatie aan het opzoeken,als jij iets weet,laat maar weten....en wie weet Maar eerlijkheidshalve,ik vrees ook voor het ergste Mvg carine

Iwan van Eenbergen04-06-2019

Bel ons even. Goudkorting.nl

Iwan van Eenbergen04-06-2019

Bel ons even. Goudkorting.nl

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
2

het zag er mooi uit...

Geen goed nieuws, de review komt te laat voor ons.
Eerste levering ging prima, alles conform afspraak.
Dus dan maar 2e keer ervoor gaan. Het zal helaas niet baten verwachten wij.

Ook voor nieuwe klanten van Goldinvestment voegt deze review weinig toe, ze zijn niet meer bereikbaar. Er komen geen nieuwe klanten meer.

Krijgt nog wel een staartje dit.

Door: helaas05-04-2019
Carine De meyer06-04-2019

Misschien kunnen we er met zijn allen een rechtzaak van maken met een gezamelijke gespecialiseerde advocaat ivm met fraude We kunnen bv contact met elkaar leggen via mail of telefonisch Blijft het proberen waard voor onze eigen centen Mvg

helaas07-04-2019

Prima. Ik doe mee. Even kijken hoe we elkaar kunnen vinden

Lindenberg08-04-2019

ook ik wil meedoen misschien een gespecialiseerde advocaat inschakelen op basis van no cure no pay?

helaas08-04-2019

Begin met melden bij FIOD. Zij maken een dossier en zal gezamelijke rechtzaak aanspannen voor alle dedupeerden: zoek op fraude melden FIOD. Orde van nedelandse advocaten kan wellicht ook voor collectief zorgen.

Andy 08-04-2019

Okay. ik doe mee. ik moet me geld terug.hoe vinden we elkaar?

carine de meyer08-04-2019

Contact Carinedemeyer2010@hotmail.com of gerardtoonen@hotmail.com

Lindenberg09-04-2019

Heb me ingeschreven bij de FIOT conract is hejema@tele2.nl

Theo10-04-2019

Ik wil ook wel mee doen

lindenberg11-04-2019

Sprak gisteren iemand uit de wereld en die zei mij dat ik me niet druk moest maken ik heb namelijk via gold invest goud gekocht maar ik heb zaken gedaan met Ruby Creek direct en ook Ruby Creek levert rechtstreeks het goud uit naar je privé adres. 10 dagen voor afleveren krijg je een mail van hun , wel is het zo dat ze problemen hebben met de productie maar ze hopen dat dat in juni weer op peil is. Dus gewoon afwachten is het beste.

Lindenberg12-04-2019

Vandaag contact gehad met medewerkers van Gold Invest en deze hebben het bovenstaande bevestigt , het leveren van de bestelling is in handen bij de mijn en zij leveren rechtstreeks aan mij. Zij hebben problemen met het weer en diverse omstandigheden maar zij komen hun leveringen tot nu toe altijd na.

Hellaas of toch hoop?13-04-2019

Kan het verhaal van Lindenberg ook bevestigen. Ik vermoed door slechte communicatie over vertraagde leveringen van rubycreek zijn meldingen gedaan bij fiod. Die onderzoekt dat dus. Beweerd wordt dat het product rubycreek gewoon goed is. Maar inval door fiod is niet voor niets. Goldinvestment doen niet alleen FGS. Ze doen meer en er zijn vermoedens dat iets niet klopt. Het verbaasd mij dat er radiostilte is na berichtgeving fiod en telegraaf. Goldinvestments is niet gesloten. Mensen zijn niet met de noorderzon verttokken. Laten we hopen dat de FGS van rubycreek gewoon goed komt.

Carine De meyer14-04-2019

Wij hetzelfde contact gehad met de geruststelling van 1 van de medewerkers van goldinvestment,alleen....Bij ons spreekt hij van begin mei of Ten LAATSTE eind mei.Geloof er niets meer van.

Ec geleedst16-04-2019

Mag ik jullie e-mailend. Mee doen met wat opzetten . Mijn vader heeft ook rond de 60 duizend geïnvesteerd en is in zak en as .

marcel botermans22-04-2019

Ik heb 500 gram geinvesteerd via gold investment en goudkorting.nl. Zelf heb ik nog wel vertrouwen dat het goed komt. Al schrok ik wel van het artikel van de telegraaf. Zodra ik iets hoor of iets te weten kom wil ik het graag delen. Is adri en eline geleedst het vast email contact om informatie te delen ?

carine de meyer23-04-2019

Iemand nog iets nieuws gehoord ivm goldinvestment? Meerdere mails gestuurd naar Ruby creek,spijtig genoeg niet 1antwoord gekregen.

urtica007@hotmail.com26-06-2019

Ik had heel veel moeite gedaan om in contact te komen met Robert Slavik. Na diverse mailtjes en boze ingesproken berichten heb ik een goed gesprek met uitleg van alles gehad. Ik ben voor een groot deel gerust gesteld. Ook duidelijke uitleg over de fraude berichten over hem aangehoord. Alles klinkt logisch. Onderzoek die fraude berichten maar eens; allemaal geschreven in de zelfde stijl en door een persoon die telkens dezelfde grammatica fouten maakt. Ook diverse eerlijke gesprekken met Goudkorting gehad. De gesprekken gingen er soms heftig aan toe. Alles op een rijtje zetten lijkt mij een vooropgezet fraude spel erg onlogisch gezien alle informatie die ik gevonden heb. Dus nog even kiezen op elkaar voor een of twee maanden.

Koen27-06-2019

Hopelijk komt dan alles goed voor jullie. Bedankt voor de update urtica

ClaimShare02-07-2019

Hi Carine en Urtica, er is reeds een gezamenlijk initiatief gestart voor gedupeerden van Goldinvestment / Ruby Creek. Iedereen die via Goldinvestment goud heeft gekocht maar het nog niet heeft geleverd kan zich aanmelden via onze site (ik kan helaas de link niet toevoegen in dit bericht). Op de site staat de zaak onder 'Ruby Creek'. We zijn op dit moment alle feiten aan het achterhalen! Wij komen graag in contact met andere gedupeerden (info@claimshare.com). Gr. Sophie

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Oplichters hebben voor 50 miljoen goud fraude gedaan

De fiscale opsporingsdienst FIOD heeft afgelopen dinsdag een inval gedaan bij beleggingsfirma Gold Investment Europe in Naarden. Directeur John H. van het goudfonds en twee collega’s werden hierbij gearresteerd. Het bedrijf wordt verdacht van fraude en oplichting van enkele honderden beleggers voor in totaal zo’n vijftig miljoen euro.

Door: Oskar04-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Oplichting door Gold Investment Europe

Zie paginagroot artikel De Telegraaf van 4 april 2019 over
'FIOD doet inval bij beleggingsfirma die miljoenen ontfutselde'.

De fiscale opsporingsdienst FIOD heeft afgelopen dinsdag een inval gedaan bij beleggingsfirma Gold Investment Europe in Naarden. Directeur John H. van het goudfonds en twee collega’s werden hierbij gearresteerd. Het bedrijf wordt verdacht van fraude en oplichting van enkele honderden beleggers voor in totaal zo’n vijftig miljoen euro.

Door: E. Willems04-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Goud niet geleverd

Sinds november wordt er geen goud meer geleverd. Ze zijn vertrokken van hun vestigingsadres. Geïnvesteerde bedrag a € 10.000,- is nu in rook opgegaan. Goede recensies worden volgens mij door bedrijf zelf geschreven

Door: Bernt Schichter19-01-2019
John Hooft22-01-2019

Geachte heer Schichter, Wij bemiddelen namens mijnen in fysiek goud. In de afgelopen drie jaar is het ons nog nooit gelukt om op zo een mooi rond bedrag te komen van 10.000 euro. Waarschijnlijk heeft u een aantal fouten in uw naam gemaakt want wij kunnen u niet vinden in onze database, ook al proberen wij verschillende spellingswijze. Dus als u uw naam (echte naam) zou willen vermelden zouden wij u kunnen identificeren als klant. In uw recensie zien wij dat u onze verbouwing heeft opgemerkt. Wij zijn inderdaad van de eerste verdieping naar de begane grond verhuisd, waar Jan des Bouvries zich heeft uitgeleefd om onze kantoren op te frissen. Dus wij zouden u graag willen uitnodigen voor de koffie op het vertrouwde adres, Rijksweg 81 in ons nieuwe frisse kantoor. Met vriendelijke groet, Team Gold Investment

Lindenberg04-04-2019

Helaas vandaag slecht nieuws over fraude bij gold invest. Er word gesproken over een goudmijn in Ghana , mij is verteld dat het goud van de mijn Ruby Creek komt in Tanzania , ik hoop dat het dus over iets anders gaat.

gerard Toonen04-04-2019

Ik samen met vriendin hebben bij goldinvestment zeer veel geïnvesteerd in goud. ONS GOUD ZOU VAN RUBY CREEK KOMEN. WIE HEEFT MEER NIEUWS

Gedupeerd04-04-2019

als je hier goud hebt gekocht met 10% korting dan kun je naar je geld fluiten. Heb je al wel uitgeleverd gekregen dan heb je geluk gehad.

De Meyer carine06-04-2019

Ook ik ben 1 van de gedupeerden voor een noemenswaardige som.Iemand een idee hoe we stappen kunnen ondernemen met ons allen.Ikzelf had gedacht aan een gezamelijke advocaat die op de hoogte is van fraudezaken.We moeten toch iets ondernemen tegen dit uitschot. Misschien kunnen emailadressen uitwisselen of telefoonnummers om met e naar in contact te komen.Hopend op ieders bereidwilligheid om er een sterke zaak van te maken.Het is altijd de moeite waard om te proberen ,ook al is onze kans op teruggave van ons geld heel miniem. Mvg

Lindenberg08-04-2019

Ook ik heb er geen idee van hoe het verder gaat , volgend jaar met pensioen en een deel van mijn geld daarvoor is nu weg . 1,5 kg goud verdampt.

gerard Toonen08-04-2019

Contact via gerardtoonen@hotmail.com Laten we ons met zijn allen op 1 lijn begeven

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

zeer tevreden

Doe al 4 jaar zaken met Gold Investment. Tot nu toe op een vertraging na zeer tevreden. Heldere communicatie en tevreden over de manier van zaken doen. Nu maar hopen dat de goudkoers nog meer stijgt.

Door: Kooijman17-01-2019
Remko17-04-2019

Fijn dat u tevreden bent. Nu website en telefoonnummer uit de lucht zijn, blijft van die heldere communicatie helaas weinig over.

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

mooi

geleverd en wel mooie comunicatie

Door: henk16-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Prettige communicatie

2 jaar geleden heb ik hier goud gekocht dat conform afspraak is geleverd. Onlangs nog 500 gram aangekocht omdat ik verwacht dat de goudprijs nog verder zal stijgen. Ik vind de communicatie met Gold Investment erg prettig. Je wordt continue op de hoogte gehouden en krijgt netjes antwoord op alle vragen.

Door: Ruud07-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Vaag

Het goud wordt niet geleverd wegens stilliggen mijn . Er is nauwelijks communicatie en telefoon wordt niet meer door verkopers of personeel opgenomen,
Hoop dat het nog goed komt

Door: adrie20-09-2018
John Hooft22-01-2019

Onze verkopers zijn nog altijd telefonisch bereikbaar op het nummer 035-2031490 dat u altijd kunt bellen. Dus hetzelfde nummer en hetzelfde adres, niets veranderd. Binnenkort komt er weer een update uit, dus als u klant bent kunt u deze tegemoet zien. Mocht u nog verdere vragen hebben, onze contact gegevens staan op de website mocht u deze kwijt zijn. Met vriendelijke groet, Team Gold Investment

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

Schrijf zelf een review over Gold Investment

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)