NederlandReview

  Ervaringen Gold Investment

  In onze geschiedenis heeft het monetaire systeem veel dalen en pieken meegemaakt. De waarde van de valuta in sommige landen is sterk gestegen en in andere landen juist enorm gedaald. De waarde van goud is echter altijd stabiel gebleven. Dit is waarom steeds meer investeerders ervoor kiezen hun vermogen om te zetten in fysiek goud. Je kunt dan, zelfs in tijden van crisis, vertrouwen op de stabiele waarde van goud. Met de crisis hebben echter steeds meer mensen besloten in goud te investeren en hierdoor is de prijs van goud enorm gestegen. Bij Gold Investment kun je fysiek goud kopen met een mooie korting. Is het echter betrouwbaar en veilig? Dat lees je hier op NederlandReview. Lees hier alles over de ervaringen van klanten van Gold Investment.

  Over Gold Investment
  Met al een ruim aantal jaar ervaring in het verkopen van fysiek goud, is Gold Investment nu begonnen aan een nieuwe uitdaging. Ze bieden klanten sinds kort namelijk goud voor de beste prijs die 10% onder de marktwaarde zit. De goudmijn Ruby Creek Resources wil meer geld verdienen voor grote uitbreidingen en overnames en verkoopt hun goud daarom onder de marktwaarde. Gold Investment heeft hierop ingespeeld en wil hun klanten dezelfde kortingen bieden. Je krijgt bij hen dan ook altijd 10% korting op al je goudaankopen.

  Waarom Gold Investment?
  Je krijgt altijd 10% korting op de huidige goudprijs. Dit betekent dat de prijzen van Gold Investment altijd meegroeien of -dalen met de huidige goudprijs. De 10% korting is dus altijd gegarandeerd. Verder heeft Gold Investment ook een puur-goud-garantie. Je krijgt altijd goud met een 99,99% goudwaarde. Je krijgt altijd fysiek goud geleverd. De gecertificeerde baren worden verzegeld en verzekerd geleverd, daarna bepaal jij zelf wat er met het goud gebeurt. Gold Investment wil ook altijd maatschappij verantwoord blijven en doet daarom alleen zaken met bewuste goudmijnen.


  Ben je nog niet overtuigd? Gold Investment legt alle voordelen nog een keer uit.

  Klachten Gold Investment
  Het investeren in goud bij Gold Investment gaat gepaard met een wederzijds vertrouwen dat alle afspraken altijd nagekomen worden. Er kan echter altijd iets foutgaan. Het is bij klachten altijd verstandig om zo snel mogelijk contact op te nemen met de klantenservice. Je kunt op de website direct het contactformulier invullen. Heb je echter een dringende klacht of vraag, dan kun je het beste gebruikmaken van het telefoonnummer. Controleer wel altijd eerst even de openingstijden voordat je belt. Het is overigens ook mogelijk om zelf te mailen of om een brief te sturen naar het postadres. Heb jij contact opgenomen met de klantenservice? Schrijf dan een review en vertel of vriendelijk te woord bent gestaan.

  Jouw ervaringen met Gold Investment
  Heb jij met de crisis in 2008 besloten je vermogen om te zetten in fysiek goud van Gold Investment? Of heb je niet lang geleden wat extra geld verdient en het meteen bij Gold Investment geïnvesteerd? Schrijf dan een review over jouw ervaringen met het bedrijf. Krijg je altijd 10% korting op de huidige goudprijs? Is het bedrijf betrouwbaar en veilig? En wordt het goud snel geleverd? Geef jouw beoordeling en help andere klanten die in goud willen investeren.

  Wat zijn de ervaringen van andere klanten met het kopen van fysiek goud bij Gold Investment? Is het betrouwbaar? Lees hier reviews en beoordelingen.

  Gold Investment
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  7,6
  60% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  8

  Service

  7,6

  Prijs

  7,6

  Leveren

  6,8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Goud niet geleverd

  Bernt Schichter19-01-2019

  Sinds november wordt er geen goud meer geleverd. Ze zijn vertrokken van hun vestigingsadres. Geïnvesteerde bedrag a € 10.000,- is nu in rook opgegaan. Goede recensies worden volgens mij door bedrijf zelf geschreven

  John Hooft22-01-2019

  Geachte heer Schichter, Wij bemiddelen namens mijnen in fysiek goud. In de afgelopen drie jaar is het ons nog nooit gelukt om op zo een mooi rond bedrag te komen van 10.000 euro. Waarschijnlijk heeft u een aantal fouten in uw naam gemaakt want wij kunnen u niet vinden in onze database, ook al proberen wij verschillende spellingswijze. Dus als u uw naam (echte naam) zou willen vermelden zouden wij u kunnen identificeren als klant. In uw recensie zien wij dat u onze verbouwing heeft opgemerkt. Wij zijn inderdaad van de eerste verdieping naar de begane grond verhuisd, waar Jan des Bouvries zich heeft uitgeleefd om onze kantoren op te frissen. Dus wij zouden u graag willen uitnodigen voor de koffie op het vertrouwde adres, Rijksweg 81 in ons nieuwe frisse kantoor. Met vriendelijke groet, Team Gold Investment

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  zeer tevreden

  Kooijman17-01-2019

  Doe al 4 jaar zaken met Gold Investment. Tot nu toe op een vertraging na zeer tevreden. Heldere communicatie en tevreden over de manier van zaken doen. Nu maar hopen dat de goudkoers nog meer stijgt.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  mooi

  henk16-01-2019

  geleverd en wel mooie comunicatie

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Prettige communicatie

  Ruud07-01-2019

  2 jaar geleden heb ik hier goud gekocht dat conform afspraak is geleverd. Onlangs nog 500 gram aangekocht omdat ik verwacht dat de goudprijs nog verder zal stijgen. Ik vind de communicatie met Gold Investment erg prettig. Je wordt continue op de hoogte gehouden en krijgt netjes antwoord op alle vragen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Vaag

  adrie20-09-2018

  Het goud wordt niet geleverd wegens stilliggen mijn . Er is nauwelijks communicatie en telefoon wordt niet meer door verkopers of personeel opgenomen,
  Hoop dat het nog goed komt

  John Hooft22-01-2019

  Onze verkopers zijn nog altijd telefonisch bereikbaar op het nummer 035-2031490 dat u altijd kunt bellen. Dus hetzelfde nummer en hetzelfde adres, niets veranderd. Binnenkort komt er weer een update uit, dus als u klant bent kunt u deze tegemoet zien. Mocht u nog verdere vragen hebben, onze contact gegevens staan op de website mocht u deze kwijt zijn. Met vriendelijke groet, Team Gold Investment

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Schrijf zelf een review over Gold Investment

  Uw beoordeling