NederlandReview

    Ervaringen Gold Investment

    In onze geschiedenis heeft het monetaire systeem veel dalen en pieken meegemaakt. De waarde van de valuta in sommige landen is sterk gestegen en in andere landen juist enorm gedaald. De waarde van goud is echter altijd stabiel gebleven. Dit is waarom steeds meer investeerders ervoor kiezen hun vermogen om te zetten in fysiek goud. Je kunt dan, zelfs in tijden van crisis, vertrouwen op de stabiele waarde van goud. Met de crisis hebben echter steeds meer mensen besloten in goud te investeren en hierdoor is de prijs van goud enorm gestegen. Bij Gold Investment kun je fysiek goud kopen met een mooie korting. Is het echter betrouwbaar en veilig? Dat lees je hier op NederlandReview. Lees hier alles over de ervaringen van klanten van Gold Investment.

    Over Gold Investment

    Met al een ruim aantal jaar ervaring in het verkopen van fysiek goud, is Gold Investment nu begonnen aan een nieuwe uitdaging. Ze bieden klanten sinds kort namelijk goud voor de beste prijs die 10% onder de marktwaarde zit. De goudmijn Ruby Creek Resources wil meer geld verdienen voor grote uitbreidingen en overnames en verkoopt hun goud daarom onder de marktwaarde. Gold Investment heeft hierop ingespeeld en wil hun klanten dezelfde kortingen bieden. Je krijgt bij hen dan ook altijd 10% korting op al je goudaankopen.

    Waarom Gold Investment?

    Je krijgt altijd 10% korting op de huidige goudprijs. Dit betekent dat de prijzen van Gold Investment altijd meegroeien of -dalen met de huidige goudprijs. De 10% korting is dus altijd gegarandeerd. Verder heeft Gold Investment ook een puur-goud-garantie. Je krijgt altijd goud met een 99,99% goudwaarde. Je krijgt altijd fysiek goud geleverd. De gecertificeerde baren worden verzegeld en verzekerd geleverd, daarna bepaal jij zelf wat er met het goud gebeurt. Gold Investment wil ook altijd maatschappij verantwoord blijven en doet daarom alleen zaken met bewuste goudmijnen.


    Ben je nog niet overtuigd? Gold Investment legt alle voordelen nog een keer uit.

    Klachten Gold Investment

    Het investeren in goud bij Gold Investment gaat gepaard met een wederzijds vertrouwen dat alle afspraken altijd nagekomen worden. Er kan echter altijd iets foutgaan. Het is bij klachten altijd verstandig om zo snel mogelijk contact op te nemen met de klantenservice. Je kunt op de website direct het contactformulier invullen. Heb je echter een dringende klacht of vraag, dan kun je het beste gebruikmaken van het telefoonnummer. Controleer wel altijd eerst even de openingstijden voordat je belt. Het is overigens ook mogelijk om zelf te mailen of om een brief te sturen naar het postadres. Heb jij contact opgenomen met de klantenservice? Schrijf dan een review en vertel of vriendelijk te woord bent gestaan.

    Jouw ervaringen met Gold Investment

    Heb jij met de crisis in 2008 besloten je vermogen om te zetten in fysiek goud van Gold Investment? Of heb je niet lang geleden wat extra geld verdient en het meteen bij Gold Investment geïnvesteerd? Schrijf dan een review over jouw ervaringen met het bedrijf. Krijg je altijd 10% korting op de huidige goudprijs? Is het bedrijf betrouwbaar en veilig? En wordt het goud snel geleverd? Geef jouw beoordeling en help andere klanten die in goud willen investeren.

    Wat zijn de ervaringen van andere klanten met het kopen van fysiek goud bij Gold Investment? Is het betrouwbaar? Lees hier reviews en beoordelingen.

    Gold Investment
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (14)

    5,6
    29% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    5,8

    Service

    5,8

    Prijs

    6,2

    Leveren

    4,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Goud blokje

    Ik heb besteld in november 2017 maar nog steeds niks geleverd. De updates zijn alles behalve persoonlijk en je hebt geen vaste contact persoon bij gold investment. In ieder geval niet voor lange periode. Ik vraag mij nu echt af of mijn geld bij de mijn is beland of in Zandvoort aan zee? Wat een rotzooi weer in dit land. Je kunt echt niks of niemand meer vertrouwen blijkbaar. Het is hopen dat mijn deal echt rechtstreeks met Ruby Creek is gemaakt!

    Door: DavidL01-06-2019
    Johno02-06-2019

    Nou, het is helemaal niet hopen dat de deal rechtstreeks is gemaakt met Ruby Creek. Het is je niet opgevallen dat het aandeel van Ruby Creek virtueel 0.00$ waard is? Dat het bedrijf in enorme schuld zit? Dat er al jaren geleden op internet andere reviews kwamen vanuit Duitsland, Frankrijk, met exact dezelfde soort oplichterspraktijken waarbij je zogenaamd 8-10 maanden moet wachten op je goud? Ruby Creek = fraude. Goudkorting = Fraude. Goudstandaard met AFM vergunning nota bene werkt er doodleuk aan mee. en zal er ook goed aan verdiend hebben. Eén grote fraudezaak! Ver van wegblijven, gezamenlijk juridische claim indienen als je je geld nog terug wil zien en je melden bij de FIOD. Succes...

    Iwan van Eenbergen04-06-2019

    Johno, ik zou je graag uitnodigen Goudkorting te bellen. U beweert dat Goudkorting en Ruby Creek fraude is. Neem even contact op met ons ipv uw mening te geven hier. U weet blijkbaar nergens vanaf. Met vriendelijke groet, Goudkorting.nl +31-20-2615187

    Johno05-06-2019

    ...en dan kom je met een verhaal dat het nog een paar maanden duurt, maar dat het er echt aankomt hoor.

    Juan De Marco08-06-2019

    Ruby creek and Robert Slavik are all fraud. They haave never put any project at successful level. Be careful You can take a look here: google CHECK4SCAM

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Ruby Creek internationaal

    Ruby Creek en Slavik hebben een ganse geschiedenis van fraude. Denk ook eens goed na. Waarom zou een goudmijnbedrijf goud met een korting geven? Dit staat los van gold investment

    Door: Koen10-05-2019
    Carine27-05-2019

    Waar heb jij dit gevonden van een ganse geschiedenis van fraude........ook ik heb veel geld geïnvesteerd,mvg

    07-06-2019

    Door 10 minuten te zoeken op internet kom je aan al die informatie. Zie hierboven wat johno schrijft

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    geen levering

    heb een aankoop gedaan voor 1 kg goud met een aankoopbedrag van ruim 32.000 euro. Het goud zou in november 2018 geleverd worden maar Gold Investment heeft mij per mail op 19 februari laten weten dat er weer een vertraging was maar dat in april weer geleverd zou worden door Ruby Creek. Heb telf. contact opgenomen maar alle nummers bleken niet meer te bestaan. Weg geld

    Door: johan rauch26-04-2019
    raar10-05-2019

    waarom geef je deze partij als cijfer een 6, terwijl je voor 32.000 euro bent opgelicht?

    Stijn12-05-2019

    Ik heb net hetzelfde voor met 0,5 kg . Wat kan hier aangedaan worden ?

    Klote14-05-2019

    Iemand?

    ???14-05-2019

    Hoe zit het nu? Wat is de bewijslast van FIOD? Hebben we hier nu daadwerkelijk te maken met een Ponzi scheme, een Nederlandse wolf of wall street of Bernie Madoff light? 3 mensen waren gearresteerd en ondertussen weer vrijgelaten? Zijn ze dan nu nog steeds in business? Het bedrijf stuurt in elk geval een update naar sommigen... Het blijft in elk geval nu windstil of is er nieuws? Zijn we onze centen kwijt of zitten ze nog steeds in een bovengemiddelde risicovolle belegging?

    ???14-05-2019

    Hoe zit het nu? Wat is de bewijslast van FIOD? Hebben we hier nu daadwerkelijk te maken met een Ponzi scheme, een Nederlandse wolf of wall street of Bernie Madoff light? 3 mensen waren gearresteerd en ondertussen weer vrijgelaten? Zijn ze dan nu nog steeds in business? Het bedrijf stuurt in elk geval een update naar sommigen... Het blijft in elk geval nu windstil of is er nieuws? Zijn we onze centen kwijt of zitten ze nog steeds in een bovengemiddelde risicovolle belegging?

    Bernard15-05-2019

    Bewijslast fiod. Onbekend, het is erg stil in media op dit punt behalvevop 4 april. Gearresteerde zijn vrij gelaten en vack in buisiness. Kans is wel groot dat alles bevroren is op last van Fiod onderzoek. Geld kwijt? Het is afwachten, maar meest tricky vind ik dubbieuze Ruby Creek. Wel jaren goed geleverd maar ineens een stop. Er wordt beweerd dat er weer geinvesteerd wordt in de mijn. Maar als middelen van tanzanian escrow group bevroren zijn.... tijd zal het leren. Het risico in dit product zit niet in de actuele goudprijs. Maar in daadwerlelijke levering van het goud.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Oplichters

    Het is 1 bende maffia

    Door: carine de meyer23-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10

    Ik zou graag gerustgesteld worden...

    Na aanvankelijk prima communicatie bleef het 9 maanden stil. Toen ik informeerde naar de aanstaande levering, kreeg ik informatie over vertraging. Maar twee weken terug opeens de berichtgeving over een inval van de FIOD.

    Na telefonisch contact met Gold Investment werd ik gerustgesteld. Echter, inmiddels zijn de website en het telefoonnummer uit de lucht. Die geruststelling van twee weken geleden heeft daarmee nogal aan waarde verloren.

    Ik heb me gemeld bij de FIOD en bij een paar emailadressen van 'lotgenoten' op deze pagina. Verder heb ik contact gezocht met RCR met het verzoek om rechtstreeks geïnformeerd te worden. Wordt vervolgd?

    Door: Remko17-04-2019
    Remko17-04-2019

    Ik zie dat ik mijn eigen review oneindig keer een duimpje kan geven, dus dat getal bij het duimpje zegt helemaal niks.

    Remko18-04-2019

    Vanmiddag werd ik teruggebeld door Gold Investment. Ook hun website is weer in de lucht. Dat vind ik een goed signaal, al heeft het zeker niet mijn ongerustheid weggenomen. Als belangrijkste boodschap wordt gewezen op de vertragingen vanuit RCR, waarover eerder per email werd gecommuniceerd. Tja, áls die vertragingen inderdaad legitiem zijn (en dat kan best), dan zegt dat natuurlijk nog altijd niks over hoe legitiem alle inleg terecht is gekomen. Het advies is daarom om rechtstreeks contact te zoeken met RCR en door hen te laten bevestigen dat het geleverde FSG-certificaat authentiek is. Die vraag heb ik al per email gesteld aan een algemeen emailadres van RCR, ik zal dit nogmaals doen aan een direct emailadres van Slavik. Misschien is het een idee om zo'n vraag met meerdere mensen tegelijk te stellen, dat zou de urgentie kunnen vergroten.

    Richard18-04-2019

    Ik heb 14 april jl. e-mail gestuurd naar Ruby Creek i.v.m. de levering van het goud. Ik heb het goudcertificaat en een brief van Ruby d.d. 21-9-2018 waarin ze aangeven het goud 6-8 maanden later te leveren i.v.m. problemen bijgevoegd. Ik heb het e-mailadres gebruikt dat in de brief stond delivery@rubycreekgold.com. Nog geen antwoord... Heeft iemand ooit iets geleverd gekregen van dit bedrijf of een antwoord gehad op een brief, mail, telefoon?

    Remko19-04-2019

    Dat emailadres heb ik ook gebruikt, op 17 april. Ik ga er niet vanuit dat we snel antwoord krijgen. Het FIOD-onderzoek zou daar een rol bij kunnen spelen. Die hebben allicht contact gezocht met Slavik om geldstromen van en naar Gold Investment te valideren. Onze belangen zijn in zo'n situatie doorgaans helaas bijzaak. Ik ben daarom net als jij benieuwd of iemand anders al wél een reactie vanuit Ruby Creek heeft ontvangen.

    Ec geleedst21-04-2019

    Ik zoek Mede gedupeerde

    Ec geleedst21-04-2019

    Wij zoeken ook Mede gedupeerde . Remco en Richard mijn vader heeft 60.000 euri geinvesteerd in gold investment en wil graag in contact komen Met wie dan ook die actie wil onder nemen . Mijn email is Eline . Geleedst@gmail.com

    Martin de Boer23-04-2019

    Ik heb ook 18.000 geïnvesteerd in Rubycreek en Trans Eco. Ik heb in Januari ook een brief gehad met de mededeling dat de levering 8 - 10 maanden vertraagd is.

    Remko24-04-2019

    Vooralsnog zijn we gedupeerd in de zin van een vertraging en een FIOD-onderzoek. Laten we niet vooruitlopen op de uitkomsten daarvan, al kan ik me voorstellen dat onzekerheid zorgt voor oplopende emoties. We moeten niet uit het oog verliezen dat een belegging als dit een hoog speculatief karakter heeft. Daar hebben we met open ogen voor gekozen, lijkt mij. @Martin: heb je die brief van Gold Investment ontvangen of van de mijn(en) in kwestie? In het laatste geval: rechtstreeks of via Gold Investment?

    Martin24-04-2019

    Remko, brief komt van Rubycreek CEO Rob Slavik

    Mau25-04-2019

    Ook ik heb meerdere malen een levering ontvangen. Toen verliep alles soepel. Nu idd stagnatie en dit onderzoek. Maak me ook wel ongerust. Contact gehad met medewerker van goudkorting ( vergelijkbaar bedrijf met dezelfde werkwijze) . Hij bevestigde dezelfde vertraging ook bij hun bedrijf met rubi creek. Volgens hem wordt het fysieke goud idd direkt naar klant gestuurd, zonder tussenkomst van de handelaar. Weet het natuurlijk niet zeker. Graag blijf ik ook op de hoogte van jullie bevindingen en eventuele acties.

    Gerben25-04-2019

    Er is nog geen sprake van oplichting. Er is slechts sprake van te late levering en dus niet nakomen van de overeenkomst. Een nette brief richting ruby creek is nu de juiste stap. Ik neem jullie mee in de email. Gr Gerben

    Gerben25-04-2019

    Er is nog geen sprake van oplichting. Er is slechts sprake van te late levering en dus niet nakomen van de overeenkomst. Een nette brief richting ruby creek is nu de juiste stap. Ik neem jullie mee in de email. Gr Gerben

    Peter25-04-2019

    Het is een kwestie van afwachten , heb zelf een correcte levering ontvangen en moet ik er nog twee ontvangen die vertraging hebben opgelopen. Gr Peter

    Mau25-04-2019

    Heb ze vandaag proberen te bellen, maar telefoon wordt niet beantwoord. Ik ben benieuwd of iemand van jullie recent nog contact met ze gehad heeft?

    Mau25-04-2019

    Heb ze vandaag proberen te bellen, maar telefoon wordt niet beantwoord. Ik ben benieuwd of iemand van jullie recent nog contact met ze gehad heeft?

    Richard26-04-2019

    Nee, mijn mail naar Goldinvestment en Ruby Creek zijn niet beantwoord. Een fatsoenlijk bedrijf zou al lang een update naar hun klanten hebben gestuurd in deze situatie. Heeft iemand nog contact met de Fiod gehad en daar nog iets gehoord? Gerben, prima dat je een brief stuurt. Om overkill te voorkomen, is dat wel verstandig.

    Janneke29-04-2019

    Vraagje, is Goud Token een onderdeel van Goldinvestment? Ik heb bij Goud Token in Februari belegd..eerste rente ontvangen in Maart maar daarna niets meer. Inmiddels meerdere malen gebeld, geen gehoor, gemaild maar ook geen reactie!

    Gerben29-04-2019

    Janneke, meeste hier hebben Forward Gold Sale gedaan. Goud Token, staal los van FGS, maar wel via het zelfde goldinvestment, ik raad aan een brief te sturen om hen op hun verplichtingen te wijzen. Aangetekend, en kijken wat reactiue is, komt er geen reactie, dan zijn ze in gebreke. Ik ben bezig met een brief naar Ruby Creek.

    Remko02-05-2019

    Onverwacht vandaag per email een update vanuit Gold Investment ontvangen. Ik neem aan dat jullie die ook hebben ontvangen. Inhoudelijk schieten we er niks mee op, maar de email an sich is een hoopvol signaal.

    weldenkend persoon02-05-2019

    wat zijn jullie allemaal naïef, niet te geloven. dat geld ben je kwijt en dit is een klassiek piramidespel.

    weldenkede...02-05-2019

    Als dat echt ponzi fraude is, dan waren de mensen al lang vertrokken lijkt mij. En had het niet bij het ene bericht van telegraaf en FIOD gebleven. Maar er vanuit gaan dat alles zo maar goed komt is maar de vraag inderdaad.

    Richard02-05-2019

    Ik heb ook een antwoord gekregen van Goldinvestment. Zij geven aan contact met de mijnen Ruby Creek en Transeco Minerals op te nemen. Dat is ook beter dan dat iedere klant dat individueel doet. De levering verloopt via Goudstandaard in Alkmaar. Dat laatste is nieuw voor mij. Goldinvestment geeft aan volgende week directe informatie van deze mijnen aan ons te kunnen doorgeven. Dat zorgt bij mij zeker niet voor een hoerastemming maar om het nu al als een verloren zaak te zien gaat ook wat ver. Het wachten is nu op het meer informatie van Goldinvestment.

    Martin04-05-2019

    Ik heb deze mail ook ontvangen, geeft weer wat hoop.

    Janneke,06-05-2019

    Ook ik heb die mail gekregen en ben er nog niet gerust op, ergo ik heb inmiddels een fraudemelding gedaan bij de Fiod en vanmiddag ga ik aangifte van oplichting doen bij de politie! Vandaag gaat er een aangetekende brief naar Goudtoken waarin ik hen in gebreke stel!

    oplichters!08-05-2019

    Google hier maar eens op: In zijn topmaand verdiende Lucas van Leeuwen bijna negenduizend euro bij het van fraude en oplichting van honderden beleggers verdachte bedrijf Gold Investment Europe in Naarden. Netto. Niet slecht voor een 26-jarige, vond hij zelf ook.

    Godert09-05-2019

    Lucas van Leeuwen is een grote leugenaar en fantast, hij heeft in het voorjaar van 2016 een paar maanden bij Gold Investment Europe gewerkt en nauwelijks een pepernoot verdient. Hij is weggegaan omdat hij zijn reiskosten vanuit zijn woonplaats niet meer kon bekostigen, hele artikel in de krant is uit de lucht gegrepen en een grote leugen.

    Enz09-05-2019

    Bedrijven met zelfde bestuurders: Grondontwikkeling nederland Goudtoken Oranjewoud makelaars Goudstandaard op zelfde vestigingsadres als tanzanian escrow group? Wie vult aan?

    Enz09-05-2019

    Bedrijven met zelfde bestuurders: Grondontwikkeling nederland Goudtoken Oranjewoud makelaars Goudstandaard op zelfde vestigingsadres als tanzanian escrow group? Wie vult aan?

    Enz09-05-2019

    Bedrijven met zelfde bestuurders: Grondontwikkeling nederland Goudtoken Oranjewoud makelaars Goudstandaard op zelfde vestigingsadres als tanzanian escrow group? Wie vult aan?

    Weldenkende09-05-2019

    Iemannd al een vervolgreactie gekregen/update van ruby creek?

    Richard10-05-2019

    Vandaag een e-mail van Goldinvestment gehad. Het betreft een brief van Ruby Creek d.d 23-4-2019 gericht aan hun klanten. Ze geven aan dat de problemen met de productie achter de rug zijn en dat de goudproductie weer zal worden hervat. Ze verwachten de goudleveranties spoedig weer op te kunnen starten (ze geven geen datum) en benadrukken dat ze 100% verantwoordelijk zijn voor de openstaande contracten. ´ t Klink best positief allemaal maar eerst zien en dan geloven uiteraard. Voorlopig is het nu wachten tot de eerste goudleverantie van Ruby Creek. Voor mij zou dat half juni moeten zijn (incusief die 8 maanden uitstel.) Wordt vervolgd...

    Peter11-05-2019

    Ook ik heb deze brief gekregen en sta als een van de eerste op de lijst om een levering te ontvangen.

    Richard14-05-2019

    Vandaag nog een mail van Goldinvestment gehad. Ze geven nogmaals aan dat we klant zijn van Ruby Creek en dat zij als tussenpersoon optreden.. Ze verwijzen naar de brief van Ruby Creek van 10/5 en geven aan dat ze met Ruby Creek hebben afgesproken dat ze over 6 weken met een nieuwe update komen naar hun klanten. Positief is ook dat Goldinvestment gewoon voor vragen bereikbaar is per mail of telefoon. Kortom; wachten op nader bericht van Ruby Creek.

    Remko06-06-2019

    De laatste update is inmiddels al weer een maandje geleden. Een nieuwe update zou aanstaande zijn, maar het zou me niets verbazen als die opnieuw in algemene termen is geformuleerd met hooguit een verwijzing naar de toekomst. Het is beter dan helemaal geen nieuws, maar omdat feitelijke leveringen uitblijven begint het er sterk op te lijken dat het een zoethoudertje is, voor ons klanten sowieso en misschien ook wel voor de FIOD.

    Remko06-06-2019

    De laatste update is inmiddels al weer een maandje geleden. Een nieuwe update zou aanstaande zijn, maar het zou me niets verbazen als die opnieuw in algemene termen is geformuleerd met hooguit een verwijzing naar de toekomst. Het is beter dan helemaal geen nieuws, maar omdat feitelijke leveringen uitblijven begint het er sterk op te lijken dat het een zoethoudertje is, voor ons klanten sowieso en misschien ook wel voor de FIOD.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Criminelen zijn het

    Stelen geld en is ze goed gelukt

    Door: Gedupeerde07-04-2019
    Carine De meyer14-04-2019

    We zijn reeds met enkele gedupeerden informatie aan het opzoeken,als jij iets weet,laat maar weten....en wie weet Maar eerlijkheidshalve,ik vrees ook voor het ergste Mvg carine

    Iwan van Eenbergen04-06-2019

    Bel ons even. Goudkorting.nl

    Iwan van Eenbergen04-06-2019

    Bel ons even. Goudkorting.nl

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    het zag er mooi uit...

    Geen goed nieuws, de review komt te laat voor ons.
    Eerste levering ging prima, alles conform afspraak.
    Dus dan maar 2e keer ervoor gaan. Het zal helaas niet baten verwachten wij.

    Ook voor nieuwe klanten van Goldinvestment voegt deze review weinig toe, ze zijn niet meer bereikbaar. Er komen geen nieuwe klanten meer.

    Krijgt nog wel een staartje dit.

    Door: helaas05-04-2019
    Carine De meyer06-04-2019

    Misschien kunnen we er met zijn allen een rechtzaak van maken met een gezamelijke gespecialiseerde advocaat ivm met fraude We kunnen bv contact met elkaar leggen via mail of telefonisch Blijft het proberen waard voor onze eigen centen Mvg

    helaas07-04-2019

    Prima. Ik doe mee. Even kijken hoe we elkaar kunnen vinden

    Lindenberg08-04-2019

    ook ik wil meedoen misschien een gespecialiseerde advocaat inschakelen op basis van no cure no pay?

    helaas08-04-2019

    Begin met melden bij FIOD. Zij maken een dossier en zal gezamelijke rechtzaak aanspannen voor alle dedupeerden: zoek op fraude melden FIOD. Orde van nedelandse advocaten kan wellicht ook voor collectief zorgen.

    Andy 08-04-2019

    Okay. ik doe mee. ik moet me geld terug.hoe vinden we elkaar?

    carine de meyer08-04-2019

    Contact Carinedemeyer2010@hotmail.com of gerardtoonen@hotmail.com

    Lindenberg09-04-2019

    Heb me ingeschreven bij de FIOT conract is hejema@tele2.nl

    Theo10-04-2019

    Ik wil ook wel mee doen

    lindenberg11-04-2019

    Sprak gisteren iemand uit de wereld en die zei mij dat ik me niet druk moest maken ik heb namelijk via gold invest goud gekocht maar ik heb zaken gedaan met Ruby Creek direct en ook Ruby Creek levert rechtstreeks het goud uit naar je privé adres. 10 dagen voor afleveren krijg je een mail van hun , wel is het zo dat ze problemen hebben met de productie maar ze hopen dat dat in juni weer op peil is. Dus gewoon afwachten is het beste.

    Lindenberg12-04-2019

    Vandaag contact gehad met medewerkers van Gold Invest en deze hebben het bovenstaande bevestigt , het leveren van de bestelling is in handen bij de mijn en zij leveren rechtstreeks aan mij. Zij hebben problemen met het weer en diverse omstandigheden maar zij komen hun leveringen tot nu toe altijd na.

    Hellaas of toch hoop?13-04-2019

    Kan het verhaal van Lindenberg ook bevestigen. Ik vermoed door slechte communicatie over vertraagde leveringen van rubycreek zijn meldingen gedaan bij fiod. Die onderzoekt dat dus. Beweerd wordt dat het product rubycreek gewoon goed is. Maar inval door fiod is niet voor niets. Goldinvestment doen niet alleen FGS. Ze doen meer en er zijn vermoedens dat iets niet klopt. Het verbaasd mij dat er radiostilte is na berichtgeving fiod en telegraaf. Goldinvestments is niet gesloten. Mensen zijn niet met de noorderzon verttokken. Laten we hopen dat de FGS van rubycreek gewoon goed komt.

    Carine De meyer14-04-2019

    Wij hetzelfde contact gehad met de geruststelling van 1 van de medewerkers van goldinvestment,alleen....Bij ons spreekt hij van begin mei of Ten LAATSTE eind mei.Geloof er niets meer van.

    Ec geleedst16-04-2019

    Mag ik jullie e-mailend. Mee doen met wat opzetten . Mijn vader heeft ook rond de 60 duizend geïnvesteerd en is in zak en as .

    Ec geleedst16-04-2019

    Verder komen wij graag in contact met iedreen due ook gedupeerd is en actie wil ondernemen. En uiteraard ook met mensen die daadwerkelijk kunnen bewijzen dat het geen grote scam is natuurlijk. Ons email is eline.geleedst@gmail.com. Of Adri.geleedst@gmail.com

    marcel botermans22-04-2019

    Ik heb 500 gram geinvesteerd via gold investment en goudkorting.nl. Zelf heb ik nog wel vertrouwen dat het goed komt. Al schrok ik wel van het artikel van de telegraaf. Zodra ik iets hoor of iets te weten kom wil ik het graag delen. Is adri en eline geleedst het vast email contact om informatie te delen ?

    carine de meyer23-04-2019

    Iemand nog iets nieuws gehoord ivm goldinvestment? Meerdere mails gestuurd naar Ruby creek,spijtig genoeg niet 1antwoord gekregen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Oplichters hebben voor 50 miljoen goud fraude gedaan

    De fiscale opsporingsdienst FIOD heeft afgelopen dinsdag een inval gedaan bij beleggingsfirma Gold Investment Europe in Naarden. Directeur John H. van het goudfonds en twee collega’s werden hierbij gearresteerd. Het bedrijf wordt verdacht van fraude en oplichting van enkele honderden beleggers voor in totaal zo’n vijftig miljoen euro.

    Door: Oskar04-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Oplichting door Gold Investment Europe

    Zie paginagroot artikel De Telegraaf van 4 april 2019 over
    'FIOD doet inval bij beleggingsfirma die miljoenen ontfutselde'.

    De fiscale opsporingsdienst FIOD heeft afgelopen dinsdag een inval gedaan bij beleggingsfirma Gold Investment Europe in Naarden. Directeur John H. van het goudfonds en twee collega’s werden hierbij gearresteerd. Het bedrijf wordt verdacht van fraude en oplichting van enkele honderden beleggers voor in totaal zo’n vijftig miljoen euro.

    Door: E. Willems04-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Goud niet geleverd

    Sinds november wordt er geen goud meer geleverd. Ze zijn vertrokken van hun vestigingsadres. Geïnvesteerde bedrag a € 10.000,- is nu in rook opgegaan. Goede recensies worden volgens mij door bedrijf zelf geschreven

    Door: Bernt Schichter19-01-2019
    John Hooft22-01-2019

    Geachte heer Schichter, Wij bemiddelen namens mijnen in fysiek goud. In de afgelopen drie jaar is het ons nog nooit gelukt om op zo een mooi rond bedrag te komen van 10.000 euro. Waarschijnlijk heeft u een aantal fouten in uw naam gemaakt want wij kunnen u niet vinden in onze database, ook al proberen wij verschillende spellingswijze. Dus als u uw naam (echte naam) zou willen vermelden zouden wij u kunnen identificeren als klant. In uw recensie zien wij dat u onze verbouwing heeft opgemerkt. Wij zijn inderdaad van de eerste verdieping naar de begane grond verhuisd, waar Jan des Bouvries zich heeft uitgeleefd om onze kantoren op te frissen. Dus wij zouden u graag willen uitnodigen voor de koffie op het vertrouwde adres, Rijksweg 81 in ons nieuwe frisse kantoor. Met vriendelijke groet, Team Gold Investment

    Lindenberg04-04-2019

    Helaas vandaag slecht nieuws over fraude bij gold invest. Er word gesproken over een goudmijn in Ghana , mij is verteld dat het goud van de mijn Ruby Creek komt in Tanzania , ik hoop dat het dus over iets anders gaat.

    gerard Toonen04-04-2019

    Ik samen met vriendin hebben bij goldinvestment zeer veel geïnvesteerd in goud. ONS GOUD ZOU VAN RUBY CREEK KOMEN. WIE HEEFT MEER NIEUWS

    Gedupeerd04-04-2019

    als je hier goud hebt gekocht met 10% korting dan kun je naar je geld fluiten. Heb je al wel uitgeleverd gekregen dan heb je geluk gehad.

    De Meyer carine06-04-2019

    Ook ik ben 1 van de gedupeerden voor een noemenswaardige som.Iemand een idee hoe we stappen kunnen ondernemen met ons allen.Ikzelf had gedacht aan een gezamelijke advocaat die op de hoogte is van fraudezaken.We moeten toch iets ondernemen tegen dit uitschot. Misschien kunnen emailadressen uitwisselen of telefoonnummers om met e naar in contact te komen.Hopend op ieders bereidwilligheid om er een sterke zaak van te maken.Het is altijd de moeite waard om te proberen ,ook al is onze kans op teruggave van ons geld heel miniem. Mvg

    Lindenberg08-04-2019

    Ook ik heb er geen idee van hoe het verder gaat , volgend jaar met pensioen en een deel van mijn geld daarvoor is nu weg . 1,5 kg goud verdampt.

    gerard Toonen08-04-2019

    Contact via gerardtoonen@hotmail.com Laten we ons met zijn allen op 1 lijn begeven

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    zeer tevreden

    Doe al 4 jaar zaken met Gold Investment. Tot nu toe op een vertraging na zeer tevreden. Heldere communicatie en tevreden over de manier van zaken doen. Nu maar hopen dat de goudkoers nog meer stijgt.

    Door: Kooijman17-01-2019
    Remko17-04-2019

    Fijn dat u tevreden bent. Nu website en telefoonnummer uit de lucht zijn, blijft van die heldere communicatie helaas weinig over.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    mooi

    geleverd en wel mooie comunicatie

    Door: henk16-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prettige communicatie

    2 jaar geleden heb ik hier goud gekocht dat conform afspraak is geleverd. Onlangs nog 500 gram aangekocht omdat ik verwacht dat de goudprijs nog verder zal stijgen. Ik vind de communicatie met Gold Investment erg prettig. Je wordt continue op de hoogte gehouden en krijgt netjes antwoord op alle vragen.

    Door: Ruud07-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Vaag

    Het goud wordt niet geleverd wegens stilliggen mijn . Er is nauwelijks communicatie en telefoon wordt niet meer door verkopers of personeel opgenomen,
    Hoop dat het nog goed komt

    Door: adrie20-09-2018
    John Hooft22-01-2019

    Onze verkopers zijn nog altijd telefonisch bereikbaar op het nummer 035-2031490 dat u altijd kunt bellen. Dus hetzelfde nummer en hetzelfde adres, niets veranderd. Binnenkort komt er weer een update uit, dus als u klant bent kunt u deze tegemoet zien. Mocht u nog verdere vragen hebben, onze contact gegevens staan op de website mocht u deze kwijt zijn. Met vriendelijke groet, Team Gold Investment

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Schrijf zelf een review over Gold Investment

    Uw beoordeling