NederlandReview

    Ervaringen Bitcoin Revolution

    De digitale valuta zijn onderhand niet meer weg te denken uit onze samenleving. Wellicht overweeg je zelf ook de sprong te maken en je te verdiepen in deze wondere wereld, waarin iedereen spontaan rijk lijkt te worden. Laat je door eerdere consumenten adviseren of Bitcoin Revolution iets voor jou is. Heb je zelf al ervaring met ze? Schrijf dan vandaag nog een recensie met een beoordeling. Daarmee help jij de klanten na je bij het maken van een keuze. Waar wacht je nog op? Jouw mening telt echt!

    Rijk, rijker, crypto currency?
    De waarde van de Bitcoin is in korte tijd enorm toegenomen. Sommige mensen hebben daar dan ook echt veel geld mee verdiend. Maar is zoiets voor iedere particulier weggelegd of slechts voor een enkeling? Of moet je daar toch enige ervaring als beurshandelaar voor hebben? Hoeveel toewijding en uur per dag gaan daar in zitten voordat de inleg terugverdiend is? Zou de handel in crypto currency een goede aanvulling kunnen zijn op een pensioen? Is het eenvoudig? Hoeveel moeten we van die succesverhalen geloven? De wereld van cryptogeld bevat voor velen nog meer vragen dan antwoorden.

    Aanbod en betrouwbaarheid
    Het aantal sites waarop je in Bitcoins en andere digitale valuta kunt handelen, schiet als paddenstoelen uit de groot. Maar hoe onderscheid je nu het kaf van het koren? Welke zijn veilig, eerlijk en betrouwbaar? Wat zijn de bedriegers en oplichters? Niemand heeft zin om opgelicht te worden. Natuurlijk willen we allemaal in gouden bergen geloven, maar soms zijn dingen ook te mooi om waar te zijn en sommige dromen zijn toch echt bedrog. Ga daarom niet zomaar blindelings met iets of iemand in zee, doe je huiswerk goed en lees je in. Recensies van anderen zijn een goed beginpunt.


    Droom, werkelijkheid of bedrog?

    Bitcoinscam
    Omdat oplichters steeds inventiever worden, is hier wat extra informatie over de werkwijze die momenteel populair is onder online scammers. Kort gezegd gaat het daarbij om fake news en name dropping in een compleet andere context, oftewel nepnieuws en willekeurige namen erbij halen die er eigenlijk niks mee te maken hebben. Het Internet kan een mooi iets zijn, maar helaas kan er ook de grootst mogelijk onzin op staan dat voor echt door moet gaan. Voor wat betreft de cryptocurrency heb je wellicht wel eens namen voorbij horen komen van onder andere Elon Musk, Ruud Veltkamp (voormalig acteur GTST), John de Mol, Nikki Herr en Vivienne van den Assem, die dan vol (overdreven) lof over een bepaalde aanbieder daarvan spraken. Vaak is het eenzelfde verhaaltje dat je op meerdere plekken voorbij ziet komen. Met een beetje geluk, zijn er verschillende gratis stockfoto’s (foto’s zonder copyright die derden vrij mogen gebruiken) gebruikt, maar vaak ook niet. Ook verwijzen de links in dat soort artikelen allemaal naar de website van de aanbieder van cryptocurrency die zo ontzettend verheerlijkt en geprezen wordt in het artikel en de daarin opgenomen "klantenervaringen." Ze zijn, als je het moet geloven, allemaal gratis en zonder enige moeite millionair geworden dankzij deze nieuwe revolutionaire manier van werken. Helaas glipt deze vorm van oplichting en adverteren door de regels van bijvoorbeeld Facebook heen, waardoor de verspreiding ervan snel en gemakkelijk gaat.

    Niet alles wat je tegen komt op het net is dus betrouwbaar, blijf daarom altijd kritisch kijken en ga op zoek naar echte recensies van andere mensen om te zien hoe het hen vergaan is met dat bedrijf. Zijn ze listig overgehaald om een bepaald bedrag in te leggen via een storting op een buitenlandse rekening en moeten ze nu op de blaren zitten? Verscheen er opeens op wonderbaarlijke wijze “toevallig” een ander bedrijf die tegen een nog hoger bedrag de verloren Bitcoininvestering ging terughalen? Hoe is het afgelopen?

    Tot slot nog wat tips
    * Heb je al ergens je telefoonnummer ingevuld, ondanks dat je twijfelt of dit geen oplichters zijn? Houd je dan gewoon van de domme. Deze telefoongesprekken gaan nu namelijk nog vaak in het Engels, dus kies er gerust voor om dat opeens niet meer te kunnen verstaan en hang verontschuldigend op.
    * Een andere mogelijkheid om de echtheid en betrouwbaarheid van dit soort bedrijven te testen, is door simpelweg via verschillende wegen contact op te nemen. De kans is groot dat de telefoon bijvoorbeeld niet wordt opgenomen en je enkel wachtmuziek hoort, mail onbeantwoord blijft en de chat het niet doet.
    * Google voor de grap eens op de naam van het bedrijf of de website, plus het woord oplichters. Als je daadwerkelijk met scammers te maken hebt, zal dit in de bovenste zoekresultaten al duidelijk worden. Vaak bevatten die zoekresultaten ook adviezen voor slachtoffers of helaas slecht nieuws (geld echt weg). Maar dan weet je in ieder geval waar je aan toe bent.


    Maakt Bitcoin Revolution zich ook schuldig aan oplichting? Ontdek het hier!

    Bitcoin Revolution: scam or the real deal?
    Er zijn meerdere manieren en mogelijkheden om met Bitcoin aan de slag te gaan. Deze website is daar een van. Na het aanmaken van een profiel of account, en het doen van een storting, kunnen leden via een trading app gaan handelen in Bitcoins in de trading wereld. Daarna zou er snel resultaat te zien moeten zijn, volgens het bedrijf. Delen de particulieren handelaren die zich hebben ingeschreven voor deze site, die mening? Zij kunnen ook vertellen hoe dat nu precies zit met die afwezige verborgen kosten, commissies of broker fees. Maak je echt zó gratis en gemakkelijk winst? Of bleek het echt te mooi om waar te kunnen zijn?

    Reviews voor en door consumenten
    Is dit bedrijf betrouwbaar en de handel op de trading markt veilig? Hoe superieur zijn de achterliggende technologie en software nu echt? Heb je dankzij deze app echt cryptogeld kunnen verdienen? Of was het verplichte bedrag de enige transactie met het bedrijf? Wat als iemand zich na het storten van het startbedrag bedacht? Is er ook zoiets als een klantenservice waarmee je contact kunt opnemen? Worden mails snel beantwoord? Hoe klantvriendelijk en oplossingsgericht zijn ze? Lees het hier in de recensies. En als je zelf al ervaring hebt met Bitcoin Revolution, schrijf dan vandaag nog een beoordeling en deel jouw mening. Alvast bedankt.

    Bitcoin Revolution
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (13)

    6
    77% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    6,4

    Service

    6

    Prijs

    6

    Leveren

    5,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Het zijn gewoon oplichters

    T17-03-2019

    Ik heb de € 250,00 gestort en moest mij daarna identificeren door middel van naw gegevens kopie van een factuur, paspoort en zelfs voor en achterkant van mijn creditcard.
    Dat heb ik niet gedaan want dan kunnen ze mijn identiteit aan de hele wereld verkopen.
    Dus heb ik gevraagd mijn betaling terug te storten, maar dat doen ze niet.
    Ik ben al zeker 25 keer terug gebeld vanuit Amsterdam, Londen, Vilnius en dan komt er een Engels sprekende heer die je probeert over te halen.
    Ik ga mij niet zo identificeren en denk jammer van de € 250,00 want als ik verder ga kom je denk ik verder in de problemen.
    Al zou ik het risico wel nemen en de € 250,00 wordt bv € 1000,00 dan lees ik wel dat ze die toch niet gaan uitbetalen.
    Dit zijn gewoon oplichters die je met nepnieuws [over vips die in Bitcoin Revolution grote bedragen zetten] wat op allerlei manieren in je scherm komt willen overhalen hier in mee te doen.
    Ik zeg doe dit niet en als je wel in crypto's wat wil gaan doen ga dan naar een vertrouwde broker .

    Henk22-03-2019

    N.a.v. een tv-programma -van de man van een jaarsalaris van 6 ton en nog een van 2,5 miljoen (Twan Huijs) dat hij volgens de roddelblaadjes gewonnen zou hebben- blijkt dat men achteraf op het verkeerde been wordt gezet. Want het is niet zo eenvoudig om zonder poespas in een paar minuutjes een kansje krijgt je spaarcentjes wat op te krikken. Er was op tv een dame die zo verbijsterd was, dat zij al binnen een kwartier haar bedrag zag verdubbelen. Er werd totaal niet gesproken over een Griek die met een accent-Engels, of een Engels sprekende Zwitser die je aan de telefoon zou krijgen en zich je persoonlijke manager noemen. Manager, waarom?!?! Tegen beter weten in toch de stoute schoenen aangetrokken en zoals gezegd bij Bitcoin Compass aangemeld. Je wilt je aanmelden bij B.Compass, maar je krijgt direct een ander menu van bijv. itrader en zodra je dit ingevuld hebt word je zonder dit te weten direct telefonisch overvallen door een "manager". De eerste keer direct de thuis-uit-knop ingedrukt van mijn iphone, want ik wordt wel vaker door "Engels" spreken figuren van o.a. Microsoft uit bijv. India gebeld. Je weet op een gegeven moment niet meer of je nog met Bitcoin Compass bezig bent. Als je het engels niet zo machtig bent voel je je pas klein, want ze praten je van de sokken en krijgen je zo ver dat je je hele hebben en houden stuurt en vragen beantwoord. Zelfs een uur lang. Na uiteindelijk gestort te hebben, blijkt pas dat men je wil "dwingen" tot betalen van meer euro's en je aan het beleggen wil hebben, waar je niet voor gekozen hebt. Je hebt uiteindelijk met een broker of beleggingsmaatschappij te maken. Als je dan zegt dat je niet wilt handelen of beleggen in welke vorm dan ook en niet meer wil investeren, wordt de toon wat harder, want don't worry, no problem. Ik wilde direct mijn geld terug, maar dat wilde zij blijkbaar niet begrijpen. Op de site waar je geld kon storten en die 250,= te zien is onder amount, kun je het ook terug halen. Binnen 3 dagen had ik het, op € 50,= na terug. Het account en gegevens laten verwijderen kun je door naar de betreffende broker-site te gaan naar service of contact en via mail of formulier vragen het account met alle aanverwante zaken verwijderen en daarvan een bevestiging. Ik ben een week geteisterd door telefoontjes van steeds verschillende personen die blijkbaar je manager willen zijn. Ik heb een bevestiging ontvangen en werd niet meer gebeld. Poeh........ Ik weet niet wat ik daarvan moet denken. Wie kan mij vertellen, hoe je binnen een kwartier alles voor elkaar kunt krijgen,(zonder het gezeur van managers )zoals gesuggereerd werd op tv?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Bitcoin Revolution of broker

    Brechtje Jelsma06-03-2019

    Ik heb mij ook geregistreerd en bij EuropeXF terecht gekomen. Ik ben daar wel goed begeleid door een nederlands sprekende vrouw. Maar ik vraag mij af of ik nu op het bitcoin revolution platform zit of niet. Want volgens mij moet ik zelf voorspellen wat hij gaat doen en dan kopen of verkopen. Kan iemand mij vertellen op ik nu wel of niet op het bitcoin revolution platform zit of niet. En zo niet, hoe kom ik daar dan wel.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    4,5

    Wie kan mij verder helpen in NL

    WvD04-03-2019

    Hallo, ik heb $250,00 ingezet, maar hoe nu verder.
    Engelstalig lukt mij niet, graag iemand die me verder wil helpen.
    Met wat uitleg.
    Groet

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    250e geinvesteerd in bitcoin

    Leo26-02-2019

    Geprobeerd met een inleg van 250e, vond ik nog best te doen.
    Leuk concept.
    Ik deed al eerder investeren in andere dingen, maar hier werkt het ook ok.
    Heb het niet met grote bedragen geprobeerd nog, want doe ik eigenlijk nooit.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Bitcoin

    Christine21-02-2019

    Kan iemand die Nederlands spreekt me verder helpen met mijn account en hoe het werkt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5

    Bedankt!

    Dries Bakker16-02-2019

    Naar aanleiding van een online item hierover, heb ik me aangemeld en de eerste 250 euro gestort. Ik was eerst vrij sceptisch, maar dacht, laat ik het toch maar proberen, mocht het mislukken kan ik die 250 euro wel missen.

    Na de storting direct gebeld met de melding bedankt voor de storting, ik kreeg de aanmeldingsprocedure uitgelegd en zou worden teruggebeld door de expert, die me alles zou gaan uitleggen. En inderdaad, ik werd de volgende dag al gebeld en de beste man heeft het hele proces uitgelegd en me geadviseerd hoe ik de 250 euro het beste kon investeren. Ik heb toen naar hem geluisterd en het was binnen de korste keren 500 euro. Nu heb ik er een paar duizend euro bij gedaan en daarbij heb ik nu al een winst van 25%. Nog niet de extreme winsten waar mee wordt geadverteerd, maar mij hoor je niet klagen!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Svp contact over vervolg na storting

    André Juhrend16-02-2019

    Geachte dames/heren , ondanks al het goede en slechte wat ik gelezen heb in de reviews heb ik toch een bedrag gestort aan Bitcoin Revolution.
    Aan U om mijn interesse en vertrouwen niet te beschamen en uit te laten groeien in een leuke samenwerking , ik hoor graag snel van U , liefst weekend van 13.00- 17.00 en doordeweeks na 17..00.
    Met vriendelijke groeten, André Juhrend.

    Alex Neid08-03-2019

    Beste Andre, Ik heb u reactie gelezen en ben benieuwd of het wat is????? Speelt u met meerdere mensen wat ik begrijp, of leggen ze hun inzet bij u???

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6

    Nieuwsgierig

    Paul15-02-2019

    Op 14 februari las ik een artikel in de telegraaf over de wel heel erg makkelijke manier om wat rijker te kunnen worden. Zelfs wat prominenten Nederlanders beveelde het nadrukkelijk aan. Zeker nu je voor 250 euro kon instappen. Dit daagse me uit. Mezelf ingeschreven bij GMO. Soepel zoals het ging werd ik kort daarop al gebeld door een Engels sprekende dame. Zij begeleidde me door diverse atappen waarna ik 250 euro heb overgemaakt. Ik moest vooralsnog niets doen. Ik zou binnen 24 uur worden teruggebeld door een adviseur die ik toegewezen kreeg. Vandaag de 15 keurig netjes teruggebeld door een aan mij toegewezen adviseur. Vriendelijke en vlotte babbel. Alles in het Engels. Hij verbonde me 2 keer door met zijn supervisors. Die gesprekken leken op een verhoor. Ze viste enkel naar mijn vermogen. Hahaha. Eenmaal weer terug bij mijn adviseur aan de lijn kreeg ik op een gedeelde beeldscherm in een soort van presentatie uitleg hoes snel en voordelig het allemaal kan gaan. Ook hij viste naar mijn vermogen en gaf een voorbeeld met 6000,00 inleg. Ik voelde het al aan. Hij vroeg hoe ik zijn presentatie vond en of ik het begreep. Ik begreep het grotendeels en hij deed zijn best. Zijn begeleiding ging verder naar mijn account omgeving. Daar verwees hij me naar de IDEAL betaling om me te helpen om zijn voorgestelde 6000,00 over te maken. Mijn eerste reactie was “ik weet hoe dat werkt, want ik heb de 250,00 al overgemaakt wat ik als beginner voldoende vond om het me eigen te maken . Daar was hij het niet mee eens. Een lange discussie volgde, wat ik wilde afsluiten. Ik zeg je kan kiezen. Je help me op gang met die 250 euro of ik kap en ik beklaag me bij de AFM. Dit gesprek duurde zeker 1 uur en was onprettig. Opdringerig zelfs. Tegenstribbelend en nors heeft hij me wat mogelijkheden laten zien hoe het werkt. Ik kon wat valuta aandelen kopen. Waarvan ik niet veel winst zou maken. Ook wel logisch met 250,00. Hij belt me na het weekend terug om me verder te helpen met adviezen. Ik heb er geen grote verwachtingen meer van. Hij heel teleurgesteld dat ik geen hoger bedrag inzet en ik met een gevoel dat ik op een verkeerd beentje ben gezet. Ik heb 5 aandelen op valuta koersen zelf gekozen zonder wetenschap. Hij liet me maar me gang gaan. Mijn kans in minimaal tot nul.

    Rene16-02-2019

    Maar kun je ook inleggen zonder dat gezeik aan de telefoon? EN zo ja, heeft het nu wel al iets opgeleverd?

    Hans 25-02-2019

    Net voordat ik mijn account wilde aanmaken werd ik gebeld door een Engels sprekende dame of ik met haar dat account wilde maken.Nogal snelle reactie vond ik.Ik moest echter in tegenstelling tot eerder berichten € 500, ipv € 250 overmaken.De vraag waarom dat was werd er gezegd dat deze actie net een paar uur geleden voorbij was. Daar wordt ik altijd erg kriegel van als mij dit wordt medegedeeld.Voor de rest zou ik de volgende dag door een AM worden benaderd welke mij zou uitleggen hoe dit allemaal in zijn werk gaat. Verder zij ze dat de 500 in mijn account zou komen en ik daarna zelf kon bepalen met wel bedrag ik de bitcoins zou ingaan. De rest van het bedrag zou op mijn account blijven en altijd opvraag baar zijn minus een bedrag van € 35,De lieve dame vroeg mij om samen met haar a la minute mijn account aan te maken en ze zou wachtend aan de lijn mij verder helpen.Zou maar een 20 minuten duren. Ik heb nog nooit zo'n agressieve verkoopmethode meegemaakt en ben gelijk afgehaakt. Wanneer ik zie dat straks om mij heen iedereen miljonair is dan weet ik dat ik het verkeerd heb gedaan. Maar nu wacht ik nog ff af

    Peter08-03-2019

    Exact hetzelfde als boven beleefd, is mij geadviseerd niet meer in Bitcoins te beleggen maar in andere aandelen en geen 250 maar 5000 te storten. Bedrag terug proberen te laten storten en er werd € 50 euro ingehouden. Dit is echt oplichting.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    4,5

    brokers.com

    H.Roozenbeek14-02-2019

    Na aanmelding op 13 febr bij Bitcoin Revolution werd ik gebeld
    door een Engelse broker Brokerz.com en heb gegevens verschaft en 250 euro betaald.
    Ik heb geen goed gevoel hierna en vraag me af of dit juist i en
    wat ik nog kan doen?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Slecht gevoel

    M.B.11-02-2019

    Meteen na aanmelding werd ik gebeld door twee nummers, ene uit Brabant en ene uit Amsterdam. Aan de telefoon een Engels-sprekende heer die mij door de aanmelding zou loodsen. Ik kwam terecht op de site van EuropeFX en zag iets staan over gevestigd zijn in Cyprus. Ik kreeg er een onbehaaglijk gevoel bij en heb aangegeven mijn aanmelding te willen annuleren. Er werd volop geprobeerd mij op andere gedachten te krijgen waardoor ik uiteindelijk de verbinding heb verbroken. Nu zoeken om de aanmeldingsgegevens te verwijderen. Ik had gelukkig nog geen storting gedaan.

    Ellen13-02-2019

    Heb me geregistreerd en ook wil ik ervan af. Werd ook al binnen een minuut gebeld. Gelukkig ook niks gestort, dus kan er ook niks gebeuren. Toch wil ik de registratie stoppen. Dit op aanraden van mijn man. Ik ga ze dus maar bellen om dit voor elkaar te krijgen. Heb wel eerder al daytrading gedaan.

    Essie28-02-2019

    Is het gelukt om je registratie ongedaan te maken ? Ik kan nergens vinden hoe je dit kunt doen , ik kan ook niet inloggen op de site om mijn account te verwijderen ,

    AM06-03-2019

    Ik heb precies hetzelfde! Eerst geregistreerd, binnen 10 minuten ging de telefoon (notabene om middernacht...), maar toen een niet pluis gevoel. Verder dus geen geld gestort. Ik weet niet hoe de registratie ongedaan te maken. Nu wordt ik dus al 2 weken continue gebeld door engels sprekende heren en dames. Al meerdere keren gevraagd of ze willen stoppen met bellen omdat ik geen interesse meer heb. Maar ze luisteren niet en zijn niet vriendelijk aan de telefoon. Soms hangen ze zelf gewoon op als ze merken dat ik niets van hen wil.

    AM06-03-2019

    Ik heb precies hetzelfde! Eerst geregistreerd, binnen 10 minuten ging de telefoon (notabene om middernacht...), maar toen een niet pluis gevoel. Verder dus geen geld gestort. Ik weet niet hoe de registratie ongedaan te maken. Nu wordt ik dus al 2 weken continue gebeld door engels sprekende heren en dames. Al meerdere keren gevraagd of ze willen stoppen met bellen omdat ik geen interesse meer heb. Maar ze luisteren niet en zijn niet vriendelijk aan de telefoon. Soms hangen ze zelf gewoon op als ze merken dat ik niets van hen wil.

    BvZ08-03-2019

    Eigenlijk hetzelfde als iedereen hier boven. Dacht even te kijken wat het was en heb een account aangemaakt. Halverwege gestopt omdat het eigenlijk toch niet goed voelde. Direct de volgende dag werd ik ook gebeld en heb hier gezegd dat ik niet verder wilde. Wordt nu dagelijks een keer of 3 gebeld. Ook geprobeerd de account te verwijderen maar weet helaas ook niet hoe. Neem nu maar de telefoon niet meer op

    Ursela13-03-2019

    Hetzelfde als hierboven echter wordt ik wel 20x per dag gebeld. Heb de nummers geblokkeerd maar dan de volgende dag is het nummer net iets anders ook die geblokkeerd nu al 3 weken dagelijks aan het blokkeren.iemand die een oplossing heeft?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Geld gestort

    Nathan06-02-2019

    Ik heb 250 euro gestort en de handelsoftware is druk bezig. Zie het totaalbedrag gelukkig wel stijgen nu. Even afwachten hoe het verder gaat, maar voorlopig ben ik teverden.

    Dag Nathan14-02-2019

    Ik heb ook bitcoin revolution. Ik moet eerlijk zeggen dat ik allemaal goed ben geholpen. Ik ben erg twijfelachtig in deze dingen. Maar je wordt super goed begeleid in het betalen. Mijn saldo staat erop maar ik weet bij God niet hoe ik met het programma om moet gaan. Het ziet er super simpel uit. Maar ik durf niet op de knoppen te drukken. Kun jij mij adviezen geven. Sergio

    Onur18-02-2019

    Is het echt dat je geld verdient ze zeggen je krijgt wel geld op je bitcoin rekening maar alsje wilt overmaken naar je bankrekening dat er dan fout melding komt?

    Pietjuh24-02-2019

    Ik ben ook heel nieuwschierig maar ik ben aant zoeken op internet voor meer info

    Hallo Nathan, ook ik heb de inleg gedaan en nu?? Hoe verder? Weet iemand de oplossing?04-03-2019

    Inleg gedaan, hoe nu verde? Wat te doen? graag een reactie in het nederlands.

    Peter08-03-2019

    Onur, als je je geld terug wilt storten ben je € 50 euro kwijt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Account

    Frank 04-01-2019

    Ik heb deze middag een account ik kreeg direct telefonisch contact. Ik heb het geld overgemaakt.

    Permila05-01-2019

    Hallo Frank, was het bij Marketrading? Via een artikel in Elsevier werd ik doorverwezen naar Marketrading om me aan te melden. heb een bedrag overgemaakt. Permila

    Maureen 13-02-2019

    Ook ik werd naar Itrader verwezen en werd gebeld. Heb mij over te halen om market Trading te doen. Heb geld overgemaakt. Ik werd misleidt en wordt je leugens verteld om alleen maar live te gaan. Gelukkig heb ik er een beetje verstand van en hebt de dingen zelf goed opgepakt. Ik wer zogenaamd geholpen om crypto te traden terwijl het forex was. Ik begrijp niet dat dit kan. Je wordt gewoon opgelicht.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5,5

    Door lage stand Bitcoin geld verdiend

    F. Bakker03-01-2019

    Wat een goed moment om in te stappen! Ik ben blij dat ik niet met Bitcoin ben begonnen toen ie nog op bijna 20.000 stond, maar nu pas. Met de huidige stand kan ie eigenlijk alleen maar weer omhoog en daar pluk ik nu al direct de vruchten van!
    Bitcoin Revolution is een fijn platform om mee te werken, doet voor mij wat het belooft, maar iedereen moet dat zelf beoordelen. Maakt natuurlijk ook uit op welk moment je instapt.

    carmen.ploeg@hotmail.com31-01-2019

    Maar heeft u dan van doen met HopeArea , met bv OMC of nog weer een andere partij ? en bent u zelf de trader of aan een softwhere (licentie) houdende company verbonden?

    Pam13-02-2019

    Hoe kan het een wel komt in het Bitcoin sofware platform en de andere naar een broker wordt geleidt, waar je door vervelende mannen wordt gebeld en wordt lastig gevallen.

    sergio14-02-2019

    Ik heb ook bitcoin revolution. Ik moet eerlijk zeggen dat ik allemaal goed ben geholpen. Ik ben erg twijfelachtig in deze dingen. Maar je wordt super goed begeleid in het betalen. Mijn saldo staat erop maar ik weet bij God niet hoe ik met het programma om moet gaan. Het ziet er super simpel uit. Maar ik durf niet op de knoppen te drukken. Kun jij mij adviezen geven. Sergio

    Renata 28-02-2019

    Ik werd meteen doorgezet naar een broker die meteen binnen 5 minuten wel 10x belde. Toen ik ze eenmaal sprak gaven zij aan dat ik via thebitcoin-revolution meteen bij hun terechtkwam. Ik ben compleet nieuw en achteraf simpelweg stom dat ik dit heb gedaan want las allerlei slechte reviewsover dit bedrijf. Toen ik aangaf dat ik dit toch niet wil werd de verbinding verbroken en terugbellen kan niet op dat nummer. Gaat niet eens over en er is ook geen telefoonnummer op de website. Zo snel ze waren met emailen naar me om contact op te nemen: nu reageren ze natuurlijk niet meer. Ik gok dat ik mn geld kwijt ben

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Schrijf zelf een review over Bitcoin Revolution

    Uw beoordeling