NederlandReview

  Ervaringen Simi Reizen

  Op vakantie gaan is eigenlijk altijd leuk, maar als jongere wil je misschien nog wel wat extra spanning. Je bent immers maar één keer 16, 80 of 20 jaar. Simi Reizen kan je dat misschien wel bieden. Maar wat kun je verwachten van hun jongerenreizen voor jongeren tussen de 16 en 18 jaar? Zullen die reizen naar Frankrijk wel actief genoeg zijn? zal het vervoer wek goed geregeld zijn? Zal het moeilijk zijn een reis voor jongeren van 18 tot 22 te boeken? En wat voor een klantenservice zal je van Simi Reizen kunnen verwachten als er iets mis dreigt te gaan? Alleen jongeren die al eens een reis via Simi Reizen hebben geboekt kunnen je hierover inlichten. Lees hun reviews om erachter te komen wat voor een vakantiebedrijf Simi Reizen nou werkelijk is. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen kunnen je laten zien wat een jongerenreis bij Simi Reizen inhoudt.

  Over Simi Reizen

  Simi Reizen is een vakantiebedrijf dat reizen voor jongeren aanbiedt.Het bedrijf is in 2010 opgestart en bestaat dus nog niet zo heel lang. Maar ze verzorgen wel alweer karen actieve vakanties en jongerenreizen en groepsreizen voor jongeren tussen de 16 en 22 jaar oud. Deze gaan, volgens Simi Reizen, naar steeds meer unieke bestemmingen. Je kunt kiezen voor een rondreis of een reis naar een vaste bestemming. Maar welke van de twee je ook kiest, Simi Reizen beloofd dat het een echte groepsreis is. Jongeren van 16 en 17 jaar oud kunnen kiezen uit zomerkampen in Slovenië, suvivallen in de Franse Ardennen of een actieve vakantie in Kroatië. Met een reis voor 18-22 jaar kun je iets verder weg. Je kunt dan op een groepsvakantie naar Costa Rica of in 15 dagen rondreizen door de nationale parken van de USA. Met Kerst kun je een groepsreis maken naar New York en Washington. Verder kun je nog naar Kroatië, Frankrijk, Slovenië, Ierland, Servië, of Macedonië. Ook een single reis naar Turkije of Tenerife kan erg mooi zijn. Andere bestemmingen zijn Zweden, Canada en Jordanië.


  Een roadtrip door Canada met Simi Reizen.

  Diensten van Simi Reizen

  Je kunt via de website van Simi Reizen eigenlijk heel makkelijk een jongerenreis boeken. Op de homepage zie je meteen al wat voorbeelden maar je kunt ook filteren op leeftijd en maand van vertrek. Ze zullen je dan laten zien welke reizen er in die maand voor je beschikbaar zijn. Mocht je vragen hebben dan kun je even een belletje plegen naar de klantenservice van Simi Reizen of ze een e-mail schrijven.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Simi Reizen

  Ben jij wel eens met een groepsreis of jongerenreis van Simi Reizen mee geweest? Dan kun je ons vast alles vertellen over jouw ervaring met dit vakantiebedrijf. Hoe makkelijk was het nou echt om een reis te boeken via hun website? Hoe streng zijn ze wat betreft de leeftijden? Was de bestemming zoals je die verwacht had? En kon de klankenservice van Simi Reizen je echt helpen toen je om advies vroeg? Schrijf je eigen Simi Reizen review en vertel ons wat jouw mening over deze vakantie-aanbieder nou eigenlijk is.

  Simi Reizen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Simi Reizen

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Simi Reizen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Simi Reizen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Simi Reizen actief?

  Simi Reizen is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Groepsreizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Simi Reizen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.