NederlandReview

  Ervaringen Simi Reizen

  Op vakantie gaan is eigenlijk altijd leuk, maar als jongere wil je misschien nog wel wat extra spanning. Je bent immers maar één keer 16, 80 of 20 jaar. Simi Reizen kan je dat misschien wel bieden. Maar wat kun je verwachten van hun jongerenreizen voor jongeren tussen de 16 en 18 jaar? Zullen die reizen naar Frankrijk wel actief genoeg zijn? zal het vervoer wek goed geregeld zijn? Zal het moeilijk zijn een reis voor jongeren van 18 tot 22 te boeken? En wat voor een klantenservice zal je van Simi Reizen kunnen verwachten als er iets mis dreigt te gaan? Alleen jongeren die al eens een reis via Simi Reizen hebben geboekt kunnen je hierover inlichten. Lees hun reviews om erachter te komen wat voor een vakantiebedrijf Simi Reizen nou werkelijk is. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen kunnen je laten zien wat een jongerenreis bij Simi Reizen inhoudt.

  Over Simi Reizen

  Simi Reizen is een vakantiebedrijf dat reizen voor jongeren aanbiedt.Het bedrijf is in 2010 opgestart en bestaat dus nog niet zo heel lang. Maar ze verzorgen wel alweer karen actieve vakanties en jongerenreizen en groepsreizen voor jongeren tussen de 16 en 22 jaar oud. Deze gaan, volgens Simi Reizen, naar steeds meer unieke bestemmingen. Je kunt kiezen voor een rondreis of een reis naar een vaste bestemming. Maar welke van de twee je ook kiest, Simi Reizen beloofd dat het een echte groepsreis is. Jongeren van 16 en 17 jaar oud kunnen kiezen uit zomerkampen in Slovenië, suvivallen in de Franse Ardennen of een actieve vakantie in Kroatië. Met een reis voor 18-22 jaar kun je iets verder weg. Je kunt dan op een groepsvakantie naar Costa Rica of in 15 dagen rondreizen door de nationale parken van de USA. Met Kerst kun je een groepsreis maken naar New York en Washington. Verder kun je nog naar Kroatië, Frankrijk, Slovenië, Ierland, Servië, of Macedonië. Ook een single reis naar Turkije of Tenerife kan erg mooi zijn. Andere bestemmingen zijn Zweden, Canada en Jordanië.


  Een roadtrip door Canada met Simi Reizen.

  Diensten van Simi Reizen

  Je kunt via de website van Simi Reizen eigenlijk heel makkelijk een jongerenreis boeken. Op de homepage zie je meteen al wat voorbeelden maar je kunt ook filteren op leeftijd en maand van vertrek. Ze zullen je dan laten zien welke reizen er in die maand voor je beschikbaar zijn. Mocht je vragen hebben dan kun je even een belletje plegen naar de klantenservice van Simi Reizen of ze een e-mail schrijven.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Simi Reizen

  Ben jij wel eens met een groepsreis of jongerenreis van Simi Reizen mee geweest? Dan kun je ons vast alles vertellen over jouw ervaring met dit vakantiebedrijf. Hoe makkelijk was het nou echt om een reis te boeken via hun website? Hoe streng zijn ze wat betreft de leeftijden? Was de bestemming zoals je die verwacht had? En kon de klankenservice van Simi Reizen je echt helpen toen je om advies vroeg? Schrijf je eigen Simi Reizen review en vertel ons wat jouw mening over deze vakantie-aanbieder nou eigenlijk is.

  Simi Reizen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  3.6
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Simi Reizen

  Uw beoordeling

  Fopspeen

  Eigenaar is een vies mannetje met een zaak voor kleine kinderen

  Door: Patrick ster 09-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Rijs Frankrijk actief plus, richting Canigou

  Leuke activiteiten en een leuke groep medereizigers, met een UITERST matige organisatie.

  Wegens omstandigheden kon ik pas later arriveren op eigen gelegenheid. Daarvoor telefonisch en per mail overlegd en was allemaal prima. Ik wou daar graag een motor huren, en op een vrij te bestedend dag op eigen gelegenheid gaan toeren. Bij aankomst blijkt het activiteitenschema aangepast (geen duidelijke reden, het weer was prima), en kon ik de gehuurde motor (wat niet goedkoop was) laten staan. Bij een het indienen van een klacht bij de betreffende geschillencommissie telt de door Simi gegeven reactie: "Helder, bedankt. We willen alleen uitdrukkelijk verzoeken geen reizigers achterop te nemen, verder geven we het allemaal voor je door aan de betrokken personen. Je weet waar je precies moet zijn?" niet als een toezegging, en is mijn verzoek om een deel van de kosten te compenseren geweigerd.

  Daarbij was het nagenoeg verplicht om het eten via de reisorganisatie bij te boeken, de "lokale" supermarkt was meer dan anderhalf uur lopen (bij temperaturen boven de 30 graden in de zon). Het avondeten smaakte prima, maar was het ontbijt/ lunch een stokbrood dat je zelf mocht versnijden. dat is eigenlijk niet voldoende voor een vakantie vol activiteiten zoals deze. Had naar mijn mening niet als optioneel voor deze rijs aangegeven mogen staan, aangezien het gaat om ruwweg €100,- extra kosten.

  Verder is van tevoren aangegeven dat het geen zuipvakantie zou mogen worden, op zich prima. Bij aankomst bleek echter dat sterke drank in het geheel niet was toegestaan, de halve fles rum die ik had meegenomen mocht niet geopend. Blijkbaar staat het verdelen van die hoeveelheid over een groep van 20 man in een week gelijk aan onverantwoordelijk zuipen. Als 26 jarige voelt dit belachelijk betuttelend van een organisatie die zelf geen planning kan aanhouden.

  De activiteiten waren leuk, deze werden uitbesteed aan het lokale team, Canigou Outdoor. Iedereen die deze richting op gaat, raad ik aan om Simi over te slaan.

  Door: Chris29-02-2020
  Robbert Simi02-03-2020

  Hoi Chris Janssen, Wat naar om op verschillende plekken te lezen (je bent er maar druk mee geweest) dat je nog niet over het ongegrond-verklaren van je klacht heen bent. Mocht je hier nog over willen corresponderen dan weet je me te vinden, ik heb je immers gemaild dat we je EUR 127,50 over hebben gemaakt weet je nog? Dat was omdat we het jammer vonden dat je én je klacht al ongegrond verklaard had gekregen door drie onafhankelijke commissieleden én je ook niet met dubbele kosten wilden laten zitten (het starten van een geschil kost namelijk geld, dat hebben we Chris Janssen teruggestort).

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  FAQ

  Is Simi Reizen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Simi Reizen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Simi Reizen actief?

  Simi Reizen is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Groepsreizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Simi Reizen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.