NederlandReview

    Ervaringen heerlijkehuisjes.nl

    Wat? Heb je al gehoord van Heerlijke huisjes.nl? Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over hun. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt leren. Kijk naar de mogelijkheden om ook een review achter te laten en om op die manier te laten zien wat je van een bedrijf vindt of van een organisatie. Hierdoor kun je anderen helpen. Iets wat natuurlijk altijd gewaardeerd wordt. Laten we je wat meer vertellen over dit bedrijf.

    Over Heerlijkehuisjes.nl

    Sinds 2001 is dit bedrijf een specialist in het online verhuren van vakantiewoningen en groepsverblijven. Het aanbod bestaat uit meer dan 3.300 vakantiewoningen welke verspreid zijn over meer dan 17 landen in Europa. Hierdoor is het eigenlijk mogelijk om altijd wel een ideaal vakantieplekje te vinden voor een budget wat bij je past. Hun motto is, dat iedereen heerlijkehuisjes.nl ontdekt en dan ook boekt wanneer iemand er tussenuit wil met een groepsverblijf of vakantiewoning in Europa. De drie pijlers van het bedrijf zijn:
    1. Particuliere vakantiewoningen. Voor iedereen is er volop privacy en rust en je boekt de vakantiewoning rechtstreeks van de eigenaar (ook een particulier). Met een vakantie woning van de particuliere eigenaar is het mogelijk om een heerlijke authentieke vakantie tegemoet te gaan.
    2. De vakantieparken. Het is heerlijk om op een vakantiepark te genieten van de gezelligheid en de gemakken, welke er allemaal zijn. De meeste vakantieparken hebben een ruim aanbod van activiteiten en mogelijkheden. Het is leuk voor jong en ook voor oud.
    3. De groepsaccommodaties. Hier kun je gezellig met een groep vrienden naartoe gaan of met familie. Het is een heerlijke manier om een gezellig weekendje weg te hebben.

    Het bedrijf staat voor kwaliteit en service. Ze hebben een kantoor in Steenwijk en helpen je ook graag via de telefoon of per mail.


    Huur bij heerlijkehuisjes.nl bijvoorbeeld deze zespersoons vakantiewoning op Bungalowpark in Simpelveld, Zuid - Limburg

    Diensten van Heerlijkehuisjes.nl

    Het bedrijf biedt verschillende vakantie accommodaties aan. Het gaat hier om vakantiewoningen van particulieren, groepsverblijven en ook een verblijf in een vakantiepark.

    Klachten, tips en complimenten over Heerlijkehuisjes.nl

    Het bedrijf heeft een goede naam opgebouwd. Natuurlijk willen ze deze ook graag behouden. Ze doen dit onder andere door zich goed in te zetten voor hun klanten. Denk hierbij aan een sterke klantenservice. Je kunt daarom ook met iedere klacht, tip of compliment bij ze terecht via de telefoon, per mail, per post en zelfs bij hun op kantoor.

    Heb jij ervaring met Heerlijkehuisjes.nl?

    Doe het! Help anderen! Kies ervoor om jouw mening over Heerlijkehuisjes.nl op deze pagina achter te laten. Het is geweldig om te zien hoeveel meer reviews er dagelijks bijkomen van anderen over bedrijven. NederlandReview helpt mensen om een goed beeld te krijgen van een bedrijf gebaseerd op reviews van anderen.

    Lees hier de ervaringen van echte klanten van heerlijkehuisjes.nl! Boek je hier een goed vakantiehuisje in een gerenommeerd vakantiepark? Hoe is de service, wat zijn de prijzen en hoe zijn de faciliteiten?

    heerlijkehuisjes.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (57)

    5.6
    51% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.8
    Service
    rating
    5.4
    Prijs
    rating
    5.6
    Leveren
    rating
    5.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over heerlijkehuisjes.nl

    Uw beoordeling

    Zeer correcte afhandeling van onze zorgen!

    Afgelopen december hebben wij via Heerlijke Huisjes een bungalow in de Ardennen (ARD1031) geboekt.

    Deze week bleek echter dat er verschillende negatieve recensies op het internet zijn verschenen met betrekking tot de door ons geboekte bungalow. Deze recensies hadden betrekking op de slechte hygiënische staat van de bungalow (stof, plakkerige vloer, vuil servies, achterstallig onderhoud, schimmel in de jacuzzi en badkamer). Wij hebben ons hier -in verband met zwangerschap- grote zorgen om gemaakt. Deze zorgen hebben wij voorgelegd aan Heerlijke Huisjes. Zij hebben onze zorgen uiterst serieus genomen en contact met de eigenaar opgenomen. Hieruit bleek dat de zorgen terecht zijn en dat er niet gegarandeerd kon worden dat er een schimmelvrij huisje was, waardoor een ander huisje bij dezelfde verhuurder geen optie is.

    Ons is ook gemeld dat dit huisje onder de aandacht is gebracht bij hun collega's van de Eigenarenservice om deze niet meer via hun website te willen verhuren en offline te zetten.

    Ons is aangeboden dat er gekeken kon worden naar een ander huisje wat via Heerlijke Huisjes werd aangeboden, of dat ze de betaalde som terug zouden storten. Op de site van Heerlijke Huisjes hebben wij geen bungalow gevonden die aan de wensen voldeed en we hebben een andere bungalow geboekt.

    Vanuit Heerlijke Huisjes is onze klacht uiterst serieus opgepakt en zeer correct afgehandeld!

    Door: Bram18-04-2019
    Marja ten Braak05-09-2020

    Wij hadden oorspronkelijke huisje gehuurd met Hemelvaart omdat mijn dochter een sporttoernooi had in Den Bosch. Helaas is het toernooi niet doorgegaan niet doorgegaan. Helaas was het heel moeilijk om om te boeken, zeer matig contact, we moesten voortdurend er achteraan. Eind augustus zijn we naar het ongeboekte huisje gegaan. Alle lof voor de mensen op het park maar wat viel het huisje tegen.. meubels waren compleet kaal, fineer van de tafels etc echt jammer. Als we gewoon hadden geboekt via topparken waren we veel voordeliger uit geweest. Voor ons eens maar nooit weer.

    Bert van Barneveld04-02-2021

    Wij zijn in Ruinen geweest. Perfecte huisjes. We hadden in eerste instantie met een groep van 5 personen geboekt, echter gezien de corona regels kon dit natuurlijk niet eind januari 2021. We besloten met z'n 2e te gaan en de boeking door te laten gaan. (Zouden ze toch blij mee moeten zijn geweest). We gaven dit door met de vraag of we restitutie van het beddengoed kregen, omdat daar nu geen gebruik van werd gemaakt. Als antwoord kregen we dat dit onmogelijk was, omdat er altijd voor 6 man beddengoed betaald moest worden. Niet leuk maar we besloten toch te gaan. Een prachtig huisje, prachtige omgeving en een heerlijk weekend gehad. Echter het duurde erg lang voordat we de borg terug kregen. We kregen een mail, dat men ons bankrekeningnummer niet hadden ivm de privacy wetgeving ?? (We hadden alles via bank betaald, dus mag je verwachten dat ze ons bankrekeningnummer hebben. Wij hebben zelf een bedrijf en alles staat netjes volgens de privacywetgeving geregistreerd. Maar de klapper was wel dat ze ook nog vroegen wat het factuurnummer van hen was. Blijkbaar wissen ze zelf hun factuurnummer op basis van de privacy wetgeving (overigens stond het factuurnummer in dezelfde mail als deze vraag). Kortom een ordinaire manier om het uitbetalen van de borgsom te traineren. Jammer Heerlijke Huisje, volgende keer huren we via een andere verhuurbedrijf.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Vakantiepark voor de kinderen (maar ook de ouders)

    Vooral voor de kinderen hebben wij dit jaar gekozen voor een vakantiepark. Dat hebben we gevonden bij heerlijkehuisjes. We konden er gelukkig eentje vinden waar ook rust voor de ouders mogelijk was. Er was veel te doen op het park, we konden de kinderen rustig alleen achterlaten bij het mooie zwembad en ze vermaakten zich met gemak de hele dag zelf en met de andere kinderen op het park. Altijd leuk om te zien hoe makkelijk kinderen contact maken met elkaar, we vinden dat ook een leerzame ervaring voor de kinderen. Zo hadden wij als ouders ook meteen de tijd om van de rust te genieten, er waren mooie plekken overal, met veel natuur en zelfs stilte. De prijs lag iets hoger dan wij gewend waren met huisjes die niet op een park staan, maar het viel ons alles mee. Goed eten en allerlei voorzieningen zorgden verder voor een ontspannen verblijf. Als de kinderen volgend jaar weer willen, zoals ze nu al roepen, dan gaan we zeker nog een keer.

    Door: Lina Jacobs15-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    fijne vakantie

    Wij hebben echt een heerlijke vakantie gehad in een van de huisjes die we hadden gevonden op heerlijkehuisjes.nl. Wel moet ik zeggen dat de hygiene bij binnenkomst van de kamer wat tegenviel, maar daar hebben we toen direct een melding over gedaan bij de beheerder en die heeft er toen een schoonmaker op afgestuurd. Netjes verholpen. Ietwat slordig natuurlijk dat je daar dan als klant zelf achteraan moet, maar het werd wel goed opgelost, dus dan ben ik toch tevreden. Belangrijker is dat de locatie werkelijk prachtig was en dat we gezegend waren met gezellige buren (niet te dichtbij, maar je komt elkaar toch tegen), met wie we nog eens willen afspreken.

    Dus een hele fijne vakantie gehad, volgende keer weer! Misschien dezelfde locatie, maar misschien proberen we ook wel weer eens wat anders uit.

    Door: Jan van Dort07-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    spontane actie last minute weekendje weg

    een beetje als een spontane actie een weekendje weg gepland of eigenlijk niet gepland. gewoon gekeken op de website en ergens een huisje gehuurd. het maakte ons niet zoveel uit, we wilden gewoon even weg van de drukte en we hebben eigenlijk gewoon een beetje gesorteerd op prijs en afstand en zo wat gekozen. was lekker goedkoop en het was gewoon een prima huisje. we zaten in een bos dus we hebben gewandeld en spelletjes gedaan samen.

    boeken was heel makkelijk en het is dus ook geschikt voor last minute weekendjes weg

    vaker doen!

    Door: tessa14-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Boeking heerlijkhuisjes.nl

    Voor oktober een huisje geboekt voor 10 personen. Vanwege corona kon dit niet doorgaan, konden we flexibel verzetten naar een nieuwe datum in maart en mochten er dan nog beperkingen zijn door de corona dan zouden ze naar een passende oplossing zoeken.
    Morgen 26 maart '21 is de datum naar waar we het verzet hebben in oktober, proberen het weer te verzetten maar dit is niet mogelijk. We moeten ons gezelschap maar aanpassen en alsnog gaan.
    Dit is natuurlijk niet acceptabel. Meerdere keren gemaild en gebeld en continu hetzelfde antwoord. Totaal niet klantvriendelijk of flexibel.
    Ook een mail gestuurd naar het hoofdkantoor maar daar krijg je al helemaal geen antwoord op.
    Makkelijk verdienen voor ze zo, en wij zitten met de stress over het feit dat het niet door kan gaan.

    Door: Christie van Tol25-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Vakantie in NL

    Wel makkelijk geld verdienen in zo'n pandemie.
    Geef aan dat het te druk is en dat je pas na x-datum antwoord gaat geven.
    Zorg dat die datum binnen je termijn valt van 100% annulerings-kosten en ja hoor KASSA! Zonde rook maar iets te hoeven leveren.
    Vermijd deze oplichters bende!

    Door: Nico de Lang12-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Mooie huisjes op verschillende plekken

    Wanneer je een vakantiehuis zoekt, maar nog niet weet waar je precies naartoe wilt, is heerlijkehuisjes.nl een prima plek om eens een kijkje te nemen. Worden diverse vakantiehuisjes aangeboden tegen mooi prijsje en ook nog eens in verschillende landen. Zelf een huisje geboekt in een wintersportgebied. Was echt heel goed voor elkaar: pistes op loopafstand en ook nog eens vlak bij het centrum. Ze bieden echter ook vakantiehuisjes aan in de wat zonnigere oorden in Zuid-Europa. Zijn nu nog aan het overwegen om dit aankomende zomer eens te proberen.

    Door: Rimke Dolwerd08-12-2016
    A.rijkens11-10-2020

    Door de corona was het niet mogelijk om naar Callantsoog te gaan! Overboeken naar periode 26sept t/m 10-10 was geen enkel,probleem!! Ons huisje was superschoon en heel gezellig!!! Mevr. Van Vuuren heette ons van harte welkom en was niets teveel!!! Hartelijk,dank hiervoor!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    heerlijkehuisjes een ontdekking!

    Deze website is voor mij echt een ontdekking.

    Wij gaan met ons gezin geregeld een weekendje weg en soms gaan onze ouders ook mee.
    Op heerlijkehuisjes kun je huisjes in allerlei soorten en maten huren. En je kunt kiezen tussen losse huisjes of op een park. Dat laatste is voor de kinderen steeds erg leuk natuurlijk.

    De prijs is altijd laag en de service steeds goed. Huisjes zijn tot nu toe steeds mooi, schoon en prettig geweest!

    Wij boeken voortaan onze weekendjes hier!

    Door: G. Voorneveld04-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Vakantiehuisje in eigen land

    Wij hebben enorm genoten van onze vakantie die we hadden geboekt via Heerlijke Huisjes. Het huisje was niet heel uitvoerig ingericht, maar wel helemaal prima en voor zover ik kon zien ook netjes schoon. De kinderen hadden de ruimte.

    Het boekingsproces mag van mij wel wat overzichtelijker, bijvoorbeeld dat sneller duidelijk is wat het allemaal precies gaat kosten, maar verder ben ik tevreden met de vakantie.
    Het aanbod is ook groot en ik ga graag op vakantie in eigen land.

    Door: Ron12-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Mooi huisje zonder verwarming

    Het was een mooi huisje maar de verwarming deed het niet of niet goed. Dat is vervelend in de winter! Koude voeten!
    Nadat we het hadden doorgegeven hebben ze naar de verwarming gekeken maar we kregen al snel gewoon een nieuw huisje. Daar werd het wel gewoon lekker warm binnen. Niet ideaal om al je spullen weer in en uit te pakken maar wel fijn dat het gauw werd opgelost allemaal en we lekker warm konden zitten.

    Door: M. Pieters30-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Vakantie Ardennen

    Ontzettend slechte klantenservice. Door corona is het niet mogelijk om België in te komen vanuit Nederland, en nog wordt ons gezegd dat we gewoon kunnen komen. Geen enkele tegemoetkoming. Het enige wat we te horen krijgen is dat we met een 'aangepast' reisgezelschap mogen komen. Wat dit inhoudt? Daar geven ze geen antwoord op. Andere datum kan niet. Maar geld terug ook niet. Nooit meer.

    Door: Evelyn Sools10-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Boeking vakantiehuis België

    Huisje geboekt in België voor Oktober 2020 maar wegens corona crisis moest de datum verplaatst worden. Geld terug bleek niet mogelijk en omboeken naar andere accommodatie was evenmin mogelijk volgens de klantenservice.

    Vervolgens in Februari 2021 mail ontvangen dat er binnen 2 weken een nieuwe datum geprikt moet worden (ondanks aanhoudende corona situatie) en anders je geld kwijt. Uiteindelijk er voor gekozen om te annuleren en dus €450,- armer. Uiterst onprofessioneel en zeer klantonvriendelijk bedrijf in alle opzichten. Bij mails volgt een standaard geautomatiseerd antwoord en telefonisch nauwelijks bereikbaar. De laatste keer dat wij geboekt hebben bij dit bedrijf, u bent gewaarschuwd!

    Door: Benjamin Crommentuijn19-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Vakantiehuis bij Heerlijke Huisjes

    Waardeloos!. Heb huisje gehuurd met Hemelvaart in Castricum, is ook bevestigd maar krijg net telefoontje van "heerlijke huisjes" dat het bedrag niet goed stond op de website en de eigenaar niet akkoord ging. Mocht wel voor dat bedrag 2 dagen korter er heen. Op argument dat de fout bij hun lag en zij dat moesten oplossen kwam geen antwoord. M.a.w. fouten die zij maken worden op de klant verhaald

    Door: Peter van den Bosch16-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Weekend met 3 koppels 12-15 feb 2020

    Voor HH bestaan geen Corona maatregelen. Lappen alles aan hun laars en weigeren terugbetaling ook al is dit door Eu verplicht vanwege Corona. Enkel bereikbaar via mail en steeds andere persoon. Zeer onbetrouwbaar en totaal niet correct en verantwoord in deze coronatijden.

    Door: Reine van herck23-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Huisje Wezep

    Ontzettend teleurgesteld in de organisatie Heerlijke Huisjes. Dachten met 7 mannen een weekend op pad te kunnen. Corona echter weerhield ons daarvan. De eerste keer konden we middels een bijbetaling van €120,- de zaak nog verplaatsen, maar de tweede keer (ondanks een verbod van de regering) was niets mogelijk. Oorzaak ???? Ook telefonisch contact met HH was ook niet mogelijk. (te druk??) Het zal een ieder duidelijk zijn dat we deze organisatie niet opnieuw in de arm zullen nemen om een weekend vast te leggen.

    Door: Jan Willem Nijland11-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Resevering

    Ik had een vakantie geboekt voor 2021 en 260 euro over gemaakt maar door de ziekte van mijn vrouw heb ik het geanuleerd .de voorwaarde zijn slecht van de 260 euro krijg ik 100 euro terug ze hadden ook coulante kunnen zijn ik heb er spijt van mensen denk goed na voor je hier mee in zee gaat boek gewoon partuculier.

    Door: frits van doorn23-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Klantonvriendelijk en telefonisch niet bereikbaar

    Groepsaccommodatie geboekt die door de coronamaatregelen niet bezocht kon worden. Heerlijke huisjes wilde niet tegemoet komen. Gelukkig heeft het park waar het huisje staat bemiddeld waardoor we toch een groot deel van ons geld terug hebben gekregen.. Heerlijke huisjes is telefonisch totaal onbereikbaar en doen alles af per mail. Waardeloze organistatie en ik boek er nooit meer en zal ook iedereen afraden daar iets te boeken.

    Door: Silvia11-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Vakantiehuisje

    Huisje geboekt met een groep, maar door verstrengde coronamaatregelen kunnen we hier niet heen. Omboeken naar een andere datum kan niet en ons geld zijn we ook volledig kwijt. Schandalig dat er geen compensatie wordt aangeboden! Eerste en laatste keer dat wij iets via deze site boeken.

    Door: E10-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    € 577 weggegooid

    Wij zouden met onze kinderen naar het poppenhuisje in Durbuy gaan maar door de Corona maatregelen mochten wij niet vertrekken. Wij hebben hier meerdere keren contact over opgenomen maar werden steeds afgeschoven. Zij zouden komen met een schriftelijke reactie. Deze komt na één maand en wat schets onze verbazing. Ze doen helemaal niets, ze hebben het huisje geannuleerd en wij zijn de totale reissom van € 577 kwijt. Natuurlijk weer contact opgenomen maar de klantenservice wil helemaal niets doen om tegemoet te komen of me te denken. Alsof wij iets kunnen veranderen aan de Corona maatregelen. Super klantonvriendelijk dit!

    Door: Eggy van Hees10-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Vakantiehuisje

    Geen pluspunten. 0 bereidheid om een oplossing te zoeken omwille van verstrengde corona maatregelen, gewoon geld incasseren en je aan je lot overlaten. Slechtste service die ik ooit meegemaakt heb bij een verhuurservice. Nooit meer!

    Door: Lien De doncker10-11-2020
    Eggy van Hees10-11-2020

    Wij hebben precies hetzelfde. Zie onze review hierboven van € 577 weggegooid. Als wij de Corona maatregelen in acht moeten nemen kunnen wij toch niet naar België gaan. Ik vind het zo slecht dit. Neem maar contact met mij op dan gaan we een jurist inschakelen, er zijn meer negatieve reacties over hoe zij met de Corona annuleringen omgaan.

    Eggy van Hees10-11-2020

    Ps mijn emailadres is eggyvanhees@ziggo.nl

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is heerlijkehuisjes.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 57 ervaringen geplaatst over heerlijkehuisjes.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 51% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is heerlijkehuisjes.nl actief?

    heerlijkehuisjes.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van heerlijkehuisjes.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.