NederlandReview

    Ervaringen heerlijkehuisjes.nl

    Wat? Heb je al gehoord van Heerlijke huisjes.nl? Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over hun. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt leren. Kijk naar de mogelijkheden om ook een review achter te laten en om op die manier te laten zien wat je van een bedrijf vindt of van een organisatie. Hierdoor kun je anderen helpen. Iets wat natuurlijk altijd gewaardeerd wordt. Laten we je wat meer vertellen over dit bedrijf.

    Over Heerlijkehuisjes.nl

    Sinds 2001 is dit bedrijf een specialist in het online verhuren van vakantiewoningen en groepsverblijven. Het aanbod bestaat uit meer dan 3.300 vakantiewoningen welke verspreid zijn over meer dan 17 landen in Europa. Hierdoor is het eigenlijk mogelijk om altijd wel een ideaal vakantieplekje te vinden voor een budget wat bij je past. Hun motto is, dat iedereen heerlijkehuisjes.nl ontdekt en dan ook boekt wanneer iemand er tussenuit wil met een groepsverblijf of vakantiewoning in Europa. De drie pijlers van het bedrijf zijn:
    1. Particuliere vakantiewoningen. Voor iedereen is er volop privacy en rust en je boekt de vakantiewoning rechtstreeks van de eigenaar (ook een particulier). Met een vakantie woning van de particuliere eigenaar is het mogelijk om een heerlijke authentieke vakantie tegemoet te gaan.
    2. De vakantieparken. Het is heerlijk om op een vakantiepark te genieten van de gezelligheid en de gemakken, welke er allemaal zijn. De meeste vakantieparken hebben een ruim aanbod van activiteiten en mogelijkheden. Het is leuk voor jong en ook voor oud.
    3. De groepsaccommodaties. Hier kun je gezellig met een groep vrienden naartoe gaan of met familie. Het is een heerlijke manier om een gezellig weekendje weg te hebben.

    Het bedrijf staat voor kwaliteit en service. Ze hebben een kantoor in Steenwijk en helpen je ook graag via de telefoon of per mail.


    Huur bij heerlijkehuisjes.nl bijvoorbeeld deze zespersoons vakantiewoning op Bungalowpark in Simpelveld, Zuid - Limburg

    Diensten van Heerlijkehuisjes.nl

    Het bedrijf biedt verschillende vakantie accommodaties aan. Het gaat hier om vakantiewoningen van particulieren, groepsverblijven en ook een verblijf in een vakantiepark.

    Klachten, tips en complimenten over Heerlijkehuisjes.nl

    Het bedrijf heeft een goede naam opgebouwd. Natuurlijk willen ze deze ook graag behouden. Ze doen dit onder andere door zich goed in te zetten voor hun klanten. Denk hierbij aan een sterke klantenservice. Je kunt daarom ook met iedere klacht, tip of compliment bij ze terecht via de telefoon, per mail, per post en zelfs bij hun op kantoor.

    Heb jij ervaring met Heerlijkehuisjes.nl?

    Doe het! Help anderen! Kies ervoor om jouw mening over Heerlijkehuisjes.nl op deze pagina achter te laten. Het is geweldig om te zien hoeveel meer reviews er dagelijks bijkomen van anderen over bedrijven. NederlandReview helpt mensen om een goed beeld te krijgen van een bedrijf gebaseerd op reviews van anderen.

    Lees hier de ervaringen van echte klanten van heerlijkehuisjes.nl! Boek je hier een goed vakantiehuisje in een gerenommeerd vakantiepark? Hoe is de service, wat zijn de prijzen en hoe zijn de faciliteiten?

    heerlijkehuisjes.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (52)

    5.8
    56% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6
    Service
    rating
    5.6
    Prijs
    rating
    5.8
    Leveren
    rating
    5.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Weekend met 3 koppels 12-15 feb 2020

    Voor HH bestaan geen Corona maatregelen. Lappen alles aan hun laars en weigeren terugbetaling ook al is dit door Eu verplicht vanwege Corona. Enkel bereikbaar via mail en steeds andere persoon. Zeer onbetrouwbaar en totaal niet correct en verantwoord in deze coronatijden.

    Door: Reine van herck23-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Zeer correcte afhandeling van onze zorgen!

    Afgelopen december hebben wij via Heerlijke Huisjes een bungalow in de Ardennen (ARD1031) geboekt.

    Deze week bleek echter dat er verschillende negatieve recensies op het internet zijn verschenen met betrekking tot de door ons geboekte bungalow. Deze recensies hadden betrekking op de slechte hygiënische staat van de bungalow (stof, plakkerige vloer, vuil servies, achterstallig onderhoud, schimmel in de jacuzzi en badkamer). Wij hebben ons hier -in verband met zwangerschap- grote zorgen om gemaakt. Deze zorgen hebben wij voorgelegd aan Heerlijke Huisjes. Zij hebben onze zorgen uiterst serieus genomen en contact met de eigenaar opgenomen. Hieruit bleek dat de zorgen terecht zijn en dat er niet gegarandeerd kon worden dat er een schimmelvrij huisje was, waardoor een ander huisje bij dezelfde verhuurder geen optie is.

    Ons is ook gemeld dat dit huisje onder de aandacht is gebracht bij hun collega's van de Eigenarenservice om deze niet meer via hun website te willen verhuren en offline te zetten.

    Ons is aangeboden dat er gekeken kon worden naar een ander huisje wat via Heerlijke Huisjes werd aangeboden, of dat ze de betaalde som terug zouden storten. Op de site van Heerlijke Huisjes hebben wij geen bungalow gevonden die aan de wensen voldeed en we hebben een andere bungalow geboekt.

    Vanuit Heerlijke Huisjes is onze klacht uiterst serieus opgepakt en zeer correct afgehandeld!

    Door: Bram18-04-2019
    Marja ten Braak05-09-2020

    Wij hadden oorspronkelijke huisje gehuurd met Hemelvaart omdat mijn dochter een sporttoernooi had in Den Bosch. Helaas is het toernooi niet doorgegaan niet doorgegaan. Helaas was het heel moeilijk om om te boeken, zeer matig contact, we moesten voortdurend er achteraan. Eind augustus zijn we naar het ongeboekte huisje gegaan. Alle lof voor de mensen op het park maar wat viel het huisje tegen.. meubels waren compleet kaal, fineer van de tafels etc echt jammer. Als we gewoon hadden geboekt via topparken waren we veel voordeliger uit geweest. Voor ons eens maar nooit weer.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Vakantiepark voor de kinderen (maar ook de ouders)

    Vooral voor de kinderen hebben wij dit jaar gekozen voor een vakantiepark. Dat hebben we gevonden bij heerlijkehuisjes. We konden er gelukkig eentje vinden waar ook rust voor de ouders mogelijk was. Er was veel te doen op het park, we konden de kinderen rustig alleen achterlaten bij het mooie zwembad en ze vermaakten zich met gemak de hele dag zelf en met de andere kinderen op het park. Altijd leuk om te zien hoe makkelijk kinderen contact maken met elkaar, we vinden dat ook een leerzame ervaring voor de kinderen. Zo hadden wij als ouders ook meteen de tijd om van de rust te genieten, er waren mooie plekken overal, met veel natuur en zelfs stilte. De prijs lag iets hoger dan wij gewend waren met huisjes die niet op een park staan, maar het viel ons alles mee. Goed eten en allerlei voorzieningen zorgden verder voor een ontspannen verblijf. Als de kinderen volgend jaar weer willen, zoals ze nu al roepen, dan gaan we zeker nog een keer.

    Door: Lina Jacobs15-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    fijne vakantie

    Wij hebben echt een heerlijke vakantie gehad in een van de huisjes die we hadden gevonden op heerlijkehuisjes.nl. Wel moet ik zeggen dat de hygiene bij binnenkomst van de kamer wat tegenviel, maar daar hebben we toen direct een melding over gedaan bij de beheerder en die heeft er toen een schoonmaker op afgestuurd. Netjes verholpen. Ietwat slordig natuurlijk dat je daar dan als klant zelf achteraan moet, maar het werd wel goed opgelost, dus dan ben ik toch tevreden. Belangrijker is dat de locatie werkelijk prachtig was en dat we gezegend waren met gezellige buren (niet te dichtbij, maar je komt elkaar toch tegen), met wie we nog eens willen afspreken.

    Dus een hele fijne vakantie gehad, volgende keer weer! Misschien dezelfde locatie, maar misschien proberen we ook wel weer eens wat anders uit.

    Door: Jan van Dort07-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    spontane actie last minute weekendje weg

    een beetje als een spontane actie een weekendje weg gepland of eigenlijk niet gepland. gewoon gekeken op de website en ergens een huisje gehuurd. het maakte ons niet zoveel uit, we wilden gewoon even weg van de drukte en we hebben eigenlijk gewoon een beetje gesorteerd op prijs en afstand en zo wat gekozen. was lekker goedkoop en het was gewoon een prima huisje. we zaten in een bos dus we hebben gewandeld en spelletjes gedaan samen.

    boeken was heel makkelijk en het is dus ook geschikt voor last minute weekendjes weg

    vaker doen!

    Door: tessa14-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Huisje Wezep

    Ontzettend teleurgesteld in de organisatie Heerlijke Huisjes. Dachten met 7 mannen een weekend op pad te kunnen. Corona echter weerhield ons daarvan. De eerste keer konden we middels een bijbetaling van €120,- de zaak nog verplaatsen, maar de tweede keer (ondanks een verbod van de regering) was niets mogelijk. Oorzaak ???? Ook telefonisch contact met HH was ook niet mogelijk. (te druk??) Het zal een ieder duidelijk zijn dat we deze organisatie niet opnieuw in de arm zullen nemen om een weekend vast te leggen.

    Door: Jan Willem Nijland11-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Resevering

    Ik had een vakantie geboekt voor 2021 en 260 euro over gemaakt maar door de ziekte van mijn vrouw heb ik het geanuleerd .de voorwaarde zijn slecht van de 260 euro krijg ik 100 euro terug ze hadden ook coulante kunnen zijn ik heb er spijt van mensen denk goed na voor je hier mee in zee gaat boek gewoon partuculier.

    Door: frits van doorn23-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Mooie huisjes op verschillende plekken

    Wanneer je een vakantiehuis zoekt, maar nog niet weet waar je precies naartoe wilt, is heerlijkehuisjes.nl een prima plek om eens een kijkje te nemen. Worden diverse vakantiehuisjes aangeboden tegen mooi prijsje en ook nog eens in verschillende landen. Zelf een huisje geboekt in een wintersportgebied. Was echt heel goed voor elkaar: pistes op loopafstand en ook nog eens vlak bij het centrum. Ze bieden echter ook vakantiehuisjes aan in de wat zonnigere oorden in Zuid-Europa. Zijn nu nog aan het overwegen om dit aankomende zomer eens te proberen.

    Door: Rimke Dolwerd08-12-2016
    A.rijkens11-10-2020

    Door de corona was het niet mogelijk om naar Callantsoog te gaan! Overboeken naar periode 26sept t/m 10-10 was geen enkel,probleem!! Ons huisje was superschoon en heel gezellig!!! Mevr. Van Vuuren heette ons van harte welkom en was niets teveel!!! Hartelijk,dank hiervoor!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    heerlijkehuisjes een ontdekking!

    Deze website is voor mij echt een ontdekking.

    Wij gaan met ons gezin geregeld een weekendje weg en soms gaan onze ouders ook mee.
    Op heerlijkehuisjes kun je huisjes in allerlei soorten en maten huren. En je kunt kiezen tussen losse huisjes of op een park. Dat laatste is voor de kinderen steeds erg leuk natuurlijk.

    De prijs is altijd laag en de service steeds goed. Huisjes zijn tot nu toe steeds mooi, schoon en prettig geweest!

    Wij boeken voortaan onze weekendjes hier!

    Door: G. Voorneveld04-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Vakantiehuisje in eigen land

    Wij hebben enorm genoten van onze vakantie die we hadden geboekt via Heerlijke Huisjes. Het huisje was niet heel uitvoerig ingericht, maar wel helemaal prima en voor zover ik kon zien ook netjes schoon. De kinderen hadden de ruimte.

    Het boekingsproces mag van mij wel wat overzichtelijker, bijvoorbeeld dat sneller duidelijk is wat het allemaal precies gaat kosten, maar verder ben ik tevreden met de vakantie.
    Het aanbod is ook groot en ik ga graag op vakantie in eigen land.

    Door: Ron12-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Mooi huisje zonder verwarming

    Het was een mooi huisje maar de verwarming deed het niet of niet goed. Dat is vervelend in de winter! Koude voeten!
    Nadat we het hadden doorgegeven hebben ze naar de verwarming gekeken maar we kregen al snel gewoon een nieuw huisje. Daar werd het wel gewoon lekker warm binnen. Niet ideaal om al je spullen weer in en uit te pakken maar wel fijn dat het gauw werd opgelost allemaal en we lekker warm konden zitten.

    Door: M. Pieters30-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Klantonvriendelijk en telefonisch niet bereikbaar

    Groepsaccommodatie geboekt die door de coronamaatregelen niet bezocht kon worden. Heerlijke huisjes wilde niet tegemoet komen. Gelukkig heeft het park waar het huisje staat bemiddeld waardoor we toch een groot deel van ons geld terug hebben gekregen.. Heerlijke huisjes is telefonisch totaal onbereikbaar en doen alles af per mail. Waardeloze organistatie en ik boek er nooit meer en zal ook iedereen afraden daar iets te boeken.

    Door: Silvia11-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Vakantiehuisje

    Huisje geboekt met een groep, maar door verstrengde coronamaatregelen kunnen we hier niet heen. Omboeken naar een andere datum kan niet en ons geld zijn we ook volledig kwijt. Schandalig dat er geen compensatie wordt aangeboden! Eerste en laatste keer dat wij iets via deze site boeken.

    Door: E10-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    € 577 weggegooid

    Wij zouden met onze kinderen naar het poppenhuisje in Durbuy gaan maar door de Corona maatregelen mochten wij niet vertrekken. Wij hebben hier meerdere keren contact over opgenomen maar werden steeds afgeschoven. Zij zouden komen met een schriftelijke reactie. Deze komt na één maand en wat schets onze verbazing. Ze doen helemaal niets, ze hebben het huisje geannuleerd en wij zijn de totale reissom van € 577 kwijt. Natuurlijk weer contact opgenomen maar de klantenservice wil helemaal niets doen om tegemoet te komen of me te denken. Alsof wij iets kunnen veranderen aan de Corona maatregelen. Super klantonvriendelijk dit!

    Door: Eggy van Hees10-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Vakantiehuisje

    Geen pluspunten. 0 bereidheid om een oplossing te zoeken omwille van verstrengde corona maatregelen, gewoon geld incasseren en je aan je lot overlaten. Slechtste service die ik ooit meegemaakt heb bij een verhuurservice. Nooit meer!

    Door: Lien De doncker10-11-2020
    Eggy van Hees10-11-2020

    Wij hebben precies hetzelfde. Zie onze review hierboven van € 577 weggegooid. Als wij de Corona maatregelen in acht moeten nemen kunnen wij toch niet naar België gaan. Ik vind het zo slecht dit. Neem maar contact met mij op dan gaan we een jurist inschakelen, er zijn meer negatieve reacties over hoe zij met de Corona annuleringen omgaan.

    Eggy van Hees10-11-2020

    Ps mijn emailadres is eggyvanhees@ziggo.nl

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    huisje in Oostkapelle ZE090

    Ook wij werden door de Coronacrisis gedwongen onze boeking van een huisje in Oostkapelle te annuleren via Heerlijkehuisjes vermits we normaal gezien met 9 volwassenen uit 5 verschillende huishoudens hier op weekend zouden gaan. Toen we hiervoor in augustus informeerden bij Heerlijkehuisjes kregen we de garantie dat we zonder problemen zouden kunnen omboeken naar een latere datum indien we dit minstens één week voor de geplande aankomst lieten weten.
    Ruim 3 weken voor ons gepland weekend lieten we weten dat we ons weekend graag met een jaar zouden uitstellen. We kregen toen van Heerlijkehuisjes te horen dat ze momenteel enkel de aankomsten voor de toenmalige week en het weekend nadien kosteloos konden omboeken en dat indien we reeds wilden annuleren we de helft van onze huurprijs zouden kwijt zijn. Ze spraken dus zelf hun vorige email aan ons tegen. We mailden opnieuw maar toen kregen we te horen dat ze voorlopig geen tijd hadden om onze vraag te beantwoorden, maar dat het de week nadien zou behandeld worden. De dag voor vertrek hadden we echter nog steeds niets opnieuw vernomen van Heerlijkehuisjes waarop we opnieuw contact opnamen en dan wisten ze ons doodleuk te vertellen dat een omboeking niet mogelijk was (weer in tegenspraak met eerdere mails!) en we een annulatiekost van 275,5euro moesten betalen.
    De dag nadien belde de eigenaar van het huisje ons op om te informeren naar onze komst?! We vertelden het hele verloop van de communicatie met Heerlijkehuisjes en de eigenaar gaf doodleuk aan dat we wel kosteloos hadden kunnen omboeken indien ze het op tijd geweten had... Heerlijkehuisjes had haar dit slechts de week voordien gevraagd, terwijl wij hen al in augustus op de hoogte brachten!! Maar ook de eigenaar had in onze ogen wel een geste kunnen doen omwille van de slechte communicatie via haar 'verhuurbedrijf', maar nee zij gaf ons 'de tip' een volgende keer rechtstreeks bij de eigenaar te boeken. Helaas zullen wij nu nooit meer via Heerlijkehuisjes boeken. En ook over een volgende reisje naar Zeeland zullen we eerst nog eens grondig nadenken! Voor al onze weekendjes in België was het immers geen enkel probleem om kosteloos om te boeken naar volgend jaar!

    Door: Sofie Penders05-11-2020
    Eggy van Hees10-11-2020

    Ook wij worden niet serieus genomen door heerlijke huisjes en afgewimpeld. Zie onze review € 577 weggegooid. Ik vind dat we gezamelijk een jurist moeten nemen zodat wij hun aanpakken. Neem gerust contact met mij op. Ik nodig meer mensen hiervoor uit.

    Eggy van Hees10-11-2020

    Ps mijn emailadres is eggyvanhees@ziggo.nl

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Een 11 persoons huis in de ardennen

    Mijn advies: NOOIT meer hier een vakantie boeken.

    We leven in hele zware tijden vanwege corona. Wij boekten een vakantie terwijl er code geel was voor bewoners uit Noord-Holland en Zuid-Holland. Hoe dichterbij de vakantie kwam, hoe strenger de maatregelen in Nederland werden. Ook de code geel werd code rood.

    Wij kregen als argument dat de huiseigenaar het geen probleem vond dat wij toch komen. Terwijl je gewoon Belgie niet eens inkomt. NERGENS op de website staat iets over corona maatregelen of adviezen. En zodra je dit naar hun bericht dan krijg je het antwoord dat het een mening is.

    Elke email staat er een andere naam onder en als je eens kijkt van waar zij werken dan zie je dat het alleen maar geld opstrijkers zijn.

    Wij hebben nu onze kosten via onze DAS rechtsbijstand terug gekregen. Wij hadden namelijk de kosten nog geen eens voldaan. Niemand had schade als ze op de kop annuleren drukte maar toch wilde ze geld niet.

    Zij gaven ons enkel de optie om op een ander moment te gaan, maar dat was voor ons gewoon niet mogelijk. Dit zou dan om de coulance gaan. Maar bijvoorbeeld een voucher om een vakantie in Nederland te boeken bestaat er niet bij Heerlijke Huisjes.

    De reviews op hun website zijn allemaal lovend, maar die beheren ze zelf. Ik kan daar namelijk geen eens een negatieve review geven.

    NOOIT meer zal ik hier een vakantie boeken en ik zal ze ook nergens aanbevelen bij vrienden of familie.

    Door: Melissa Ramautar20-10-2020
    Chan ges22-10-2020

    Ook wij hebben hetzelfde gezeur: ondertussen staan in België alle seinen op rood, mogen we als we er zijn nergens naartoe en tot overmaat van ramp moeten we daarna ook nog eens 10 dagen in quarantaine. We mogen annuleren....maar dan wel met 100% van de gemaakte kosten. Wat een prut service. Waardeloos. Wij ook: NOOIT meer via heerlijkehuisjes.nl een vakantie of verblijf boeken!

    Gins Bea09-11-2020

    Ook hier wegens de Corona maatregelen aan het lijntje gehouden en nu als we annuleren 100% kosten. Telefonisch niet te bereiken alleen via e-mail. Proberen nu via onze verzekering en test aankoop. Dus wees gewaarschuwd en niet boeken!!

    Eggy van Hees10-11-2020

    Beste Melissa, Ges Chan en Bea Gins, Ook wij hebben net een review geplaats, zie € 577 weggegooid. Ik vind dat we ons moeten verenigen en een adcocaat in de arm moeten nemen die onze belangen behartigd, Door dit gezamelijk te doen staan we sterker dus neem contact met mij op dan gaan we dit samen aanpakken. Belachelijk hoe zij vinden dat wij met de Corona maatregelen om moeten gaan. Dit kan echt niet. Ik hoor jullie graag.

    Eggy van Hees10-11-2020

    Ps. mijn emailadres is eggyvanhees@ziggo.nl

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Corona bestaat niet bij Heerlijke Huisjes

    Wij hadden voor 6 personen uit 4 verschillende huishoudens tijdens de herfstvakantie een huisje gehuurd in Friesland. En toen kwam de 2e lockdown, weliswaar een lichte versie , maar met meer dan 4 personen uit verschillende huishoudens in een huisje mocht niet meer. Wel jammer, maar geen probleem. Gewoon even vanwege overmacht in het kader van de coronamaatregelen annuleren bij heerlijke huisjes. Annuleren tijdens de coronatijd was al eens eerder en met prima resultaat bij andere sites gelukt (Booking, Belvilla, AirB&B). Bij heerlijke huisjes lappen ze echter alle fatsoenlijke serviceregels aan hun laars. Ik moest maar een andere datum kiezen, als ik zou annuleren zou me dat ongeveer 530 euro kosten (het huisjes kostte 603) en ze waren niet bereid op welke manier dan ook mee te denken om dit goed af te handelen. Op geen enkel argument werd inhoudelijk ingegaan. Corona lijkt niet te bestaan voor deze verhuurder. Kortom, dit was de laatste keer en iedereen die tijdens de corona tijd denkt nog een huisje te huren: doe dat niet bij heerlijke huisjes.

    Door: Henry Buiten19-10-2020
    Eggy van Hees10-11-2020

    Ook wij zijn slecht behandeld en te woord gestaan door de klantenservice van Heerlijke huisjes. Zie onze review € 577 weggegooid. We moeten ons samenvoegen en een advocaat inschakelen. Neem contact met mij op dan gaan we het regelen eggyvanhees@ziggo.nl

    Eggy van Hees10-11-2020

    Ps mijn emailadres is eggyvanhees@ziggo.nl

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Vakantiehuis 10 personen

    Door de corona mogen wij van de overheid niet met 9 personen uit verschillende gezinnen in dit huisje verblijven komend weekend. Echter krijgen wij te horen van jullie dat dit wel mag. Ondertussen ook contact opgenomen met het park zelf. Ook zij geven aan dat het niet mag. Wij proberen al ruime tijd telefonisch contact op te nemen met jullie. Helaas iedere keer geen gehoor. Wij zijn genoodzaakt om onze weekend te laten schieten, maar kunnen het niet annuleren, zonder te veel kosten. Omboeken gaat wel maar ook dan moeten wij nog meer bijbetalen. Ik heb nog nooit meegemaakt dat een bedrijf hier zo moeilijk over doet en zo slecht telefonisch bereikbaar is!
    Dus wat mij betreft krijgt dit bedrijf een 1 voor communicatie en service!!!

    Door: hu15-10-2020
    Eggy van Hees10-11-2020

    Zie onze reactie hierboven € 577 weggegooid. We moeten ons verenigen en een advocaat in de arm nemen. Mijn emailadres is eggyvanhees@ziggo.nl

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    huisjes annuleren vanwege coronamaatregelen

    Nadat wij eerst in mei een huisje hadden gehuurd voor 10 personen en nu voor het weekend van 2 t/m 5 okt, merken wij wederom dat heerlijke huisjes zich helemaal niets aan trekt van coronamaatregelen. Wij zouden naar dit huisje gaan met drie verschillende gezinnen en de overheid geeft duidelijk advies niet meer dan 3 anderen in je huis. Wij proberen sinds begin deze week (persconferentie Rutte) het huisje te annuleren, echter heerlijke huisjes blijft maar zeggen dat we welkom zijn en dat de accommodatie eigenaar geen problemen heeft dat wij daar zitten. Gisteren kwam men met het argument dat de accommodatie mogelijk een groepsaccommodatie is en dat daar dan weer andere regels voor gelden...... In mei hebben we al verschillende malen moeten mailen en bellen om het huisje om te kunnen boeken, wat uiteindelijk is gelukt. Maar deze keer loopt het helemaal vast. Uiteraard vinden wij het zelf ook heel vervelend dat wij voor een tweede keer ivm corona dit huisje moeten annuleren/omboeken. De houding vanuit heerlijke huisjes is gewoon ronduit stuitend, die hebben schijnbaar maandag naar een andere persconferentie gekeken.

    Door: van den Berg02-10-2020
    hu15-10-2020

    Wij zitten nu in het zelfde schuitje! Afhandeling is idd zeer slecht. We zouden morgen vertrekken en hebben nu nog geen duidelijkheid. Echt heel slecht dit!😡

    Annemiek18-10-2020

    Ik herken u verhaal heel goed. Lijkt erg op ons groepsuitje,ook 2 maal moeten verzetten vanwege Corona. HEERLIJK HUISJE IS NIET ZO HEERLIJK. Nooit meer daar boeken

    Eggy van Hees10-11-2020

    Zie onze review € 577 weggegooid en laten we ons verenigen en een advocaat in de arm nemen. Mijn mailadres is eggyvanhees@ziggo.nl

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Duitsland

    Oplichters: Heb blijkbaar een huisje geboekt en moet betalen. Ben echter voor de email die ik kreeg dat ik moest betalen nooit op hun website geweest. Iedereen kan hier blijkbaar met naw, mailadres en telefoonnr reserveren op andermans naam. Bij telefonisch contact wordt je gewoon niet serieus genomen en blijft de boeking staan.

    Door: Ferwerda18-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over heerlijkehuisjes.nl

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is heerlijkehuisjes.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 52 ervaringen geplaatst over heerlijkehuisjes.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 56% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is heerlijkehuisjes.nl actief?

    heerlijkehuisjes.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van heerlijkehuisjes.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.