heerlijkehuisjes.nl
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer8,4

Totaal

8,4

Bestellen

8,2

Service

8

Prijs

8,4

Leveren

8,8
18 rating94 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

15-09-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Van Bommelen

heerlijkehuisjes.nl - Genoten van onze vakantie

- Zeer goed verzorgde vakantie. Alles was ruimschoots aanwezig en ook schoon.
- Genoeg activiteiten in de buurt voor ons en voor de kinderen
- De prijzen vielen ons mee, we hebben gekozen voor een goedkopere vakantie
- Het boekingssysteem ging wel goed, maar we vonden dat het wel langzaam ging, dus dat is wat ons betreft een verbeterpuntje, maar we hebben erg genoten van onze vakantie

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


De leukste vakantiehuizen
15-07-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Lina Jacobs

heerlijkehuisjes.nl - Vakantiepark voor de kinderen (maar ook de ouders)

Vooral voor de kinderen hebben wij dit jaar gekozen voor een vakantiepark. Dat hebben we gevonden bij heerlijkehuisjes. We konden er gelukkig eentje vinden waar ook rust voor de ouders mogelijk was. Er was veel te doen op het park, we konden de kinderen rustig alleen achterlaten bij het mooie zwembad en ze vermaakten zich met gemak de hele dag zelf en met de andere kinderen op het park. Altijd leuk om te zien hoe makkelijk kinderen contact maken met elkaar, we vinden dat ook een leerzame ervaring voor de kinderen. Zo hadden wij als ouders ook meteen de tijd om van de rust te genieten, er waren mooie plekken overal, met veel natuur en zelfs stilte. De prijs lag iets hoger dan wij gewend waren met huisjes die niet op een park staan, maar het viel ons alles mee. Goed eten en allerlei voorzieningen zorgden verder voor een ontspannen verblijf. Als de kinderen volgend jaar weer willen, zoals ze nu al roepen, dan gaan we zeker nog een keer.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
22-06-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Elsbet

heerlijkehuisjes.nl - leuk huisje boeken

Top website, groot assortiment en heel snel geboekt en uitgezocht.
wij hebben een heerlijke (korte) vakantie gehad in een schattig maar netjes huisje in het bos van Nederland

zou hier zeker nog eens boeken

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
14-06-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: tessa

heerlijkehuisjes.nl - spontane actie last minute weekendje weg

een beetje als een spontane actie een weekendje weg gepland of eigenlijk niet gepland. gewoon gekeken op de website en ergens een huisje gehuurd. het maakte ons niet zoveel uit, we wilden gewoon even weg van de drukte en we hebben eigenlijk gewoon een beetje gesorteerd op prijs en afstand en zo wat gekozen. was lekker goedkoop en het was gewoon een prima huisje. we zaten in een bos dus we hebben gewandeld en spelletjes gedaan samen.

boeken was heel makkelijk en het is dus ook geschikt voor last minute weekendjes weg

vaker doen!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
28-05-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    4
  • Prijs

    8
  • Levering

    2
5,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Nadien

heerlijkehuisjes.nl - Vies

Ik was totaal niet blij met het huisje dat we hadden gehuurd. Overal stof op plekken waar nooit wordt schoongemaakt. Heb last van allergien dus dat hielp niet. In 1 woord Jammer.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
01-05-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: A. Peters

heerlijkehuisjes.nl - familieweekend

Met onze familie een huisje geboekt, of moet ik zeggen huis: het was heel groot!!, voor een famiieweekend.

Het is ons zeer goed bevallen, alles was erg schoon en netjes ingericht. Niet heel supermodern, maar wel gezellig en netjes.

Een mooie vakantie te midden van familie in een mooie omgeving

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
05-03-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Lex Jongejan

heerlijkehuisjes.nl - Aantal keer vakantiehuisje geboekt hier

Op deze site aantal keer een vakantiehuisje geboekt voor met mijn vriendin naar de natuur.
Boeken gaat makkelijk en de huisjes waren tot nu telkens keurig verzorgd.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
21-02-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Lea S

heerlijkehuisjes.nl - vakantiepark Het Timmerholt in Drenthe - met Paasvakantie gaan we weer!

Wij hebben verbleven in vakantiepark Het Timmerholt in Drenthe, wonderschone natuur en ook de kinderen hebben het zeer naar de zin gehad hier!

Voor de Paasvakantie willen wij hier opnieuw naar toe gaan.
Het was ons goed bevallen, vooral de prachtige natuur!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
18-02-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Ria Louwers

heerlijkehuisjes.nl - Mooie huisjes en niet duur!

Het assortiment is echt goed. en de prijzen vallen erg mee. Ik ga hier zeker vaker boeken! Zo kom je nog eens op andere plekken!

Wel lastig dat je zelf nog vervoer moet regelen, dat vind ik met een georganiseerde reis stiekem wel handig, omdat je dan gewoon zeker weet dat je makkelijk van A naar B wordt gebracht.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
15-02-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Lifka

heerlijkehuisjes.nl - Heerlijke huisjes boeken weekendjes weg

Heel makkelijk zoeken en boeken.

Paar keer gedaan nu, telkens een heerlijk weekendje gehad in een mooi, schoon en verzorgd huisje!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
13-02-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Leontina

heerlijkehuisjes.nl - vakantiehuisje voor de hele familie

vakantiehuisje voor de hele familie geboekt bij Heerlijke Huisjes.

goed geregeld, snel geboekt!
prijs lager dan bij waar ik normaal boek, dat is mooi meegenomen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
08-02-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: mw. Linde

heerlijkehuisjes.nl - Gewoon op vakantie in Nederland

Ik hoef niet zo nodig telkens naar het buitenland, hoor, Nederland is net zo mooi!

We hebben voor de hele familie een huisje geboekt in Noord-Holland en hebben er nu al heel veel zin in.

Ze hebben bij heerlijkehuisjes.nl een prachtig aanbod en ik vind de prijzen laag.

Telkens een mooi, schoon, netjes huisje gehad en telkens flink genoten van onze vakantie in eigen land!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
04-02-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: G. Voorneveld

heerlijkehuisjes.nl - heerlijkehuisjes een ontdekking!

Deze website is voor mij echt een ontdekking.

Wij gaan met ons gezin geregeld een weekendje weg en soms gaan onze ouders ook mee.
Op heerlijkehuisjes kun je huisjes in allerlei soorten en maten huren. En je kunt kiezen tussen losse huisjes of op een park. Dat laatste is voor de kinderen steeds erg leuk natuurlijk.

De prijs is altijd laag en de service steeds goed. Huisjes zijn tot nu toe steeds mooi, schoon en prettig geweest!

Wij boeken voortaan onze weekendjes hier!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
10-01-2017
  • Bestellen

    4
  • Service

    2
  • Prijs

    8
  • Levering

    4
4,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: rianne

heerlijkehuisjes.nl - review

Toen ik een huisje geboekt had voor een mooie aanbieding, werd ik na een half uur gebeld dat de prijs verkeerd op de site stond. De prijs zou dus omhoog gaan. Ik heb toen van de boeking afgezien.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
08-12-2016
  • Bestellen

    6
  • Service

    6
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Rimke Dolwerd

heerlijkehuisjes.nl - Mooie huisjes op verschillende plekken

Wanneer je een vakantiehuis zoekt, maar nog niet weet waar je precies naartoe wilt, is heerlijkehuisjes.nl een prima plek om eens een kijkje te nemen. Worden diverse vakantiehuisjes aangeboden tegen mooi prijsje en ook nog eens in verschillende landen. Zelf een huisje geboekt in een wintersportgebied. Was echt heel goed voor elkaar: pistes op loopafstand en ook nog eens vlak bij het centrum. Ze bieden echter ook vakantiehuisjes aan in de wat zonnigere oorden in Zuid-Europa. Zijn nu nog aan het overwegen om dit aankomende zomer eens te proberen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
10-08-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Saskia vd Boom

heerlijkehuisjes.nl - Mooie aanbiedingen

Mooie aanbiedingen en veel huisjes om uit te kiezen
Ik moest wel een beetje wennen aan de website maar uiteindelijk is het toch gelukt

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

  • TUI reizen

    TUI reizen

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 8,2Lees ervaringen
  • OpVakantieVanafRotterdam.nl

    OpVakantieVanafRotterdam.nl

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,6Lees ervaringen
  • OpVakantieVanafDusseldorf.nl

    OpVakantieVanafDusseldorf.nl

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over heerlijkehuisjes.nl

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij heerlijkehuisjes.nl?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen heerlijkehuisjes.nl

Wat? Heb je al gehoord van Heerlijke huisjes.nl?  Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over hun. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt leren. Kijk naar de mogelijkheden om ook een review achter te laten en om op die manier te laten zien wat je van een bedrijf vindt of van een organisatie. Hierdoor kun je anderen helpen. Iets wat natuurlijk altijd gewaardeerd wordt. Laten we je wat meer vertellen over dit bedrijf.

Over Heerlijkehuisjes.nl
Sinds 2001 is dit bedrijf een specialist in het online verhuren van vakantiewoningen en groepsverblijven. Het aanbod bestaat uit meer dan 3.300 vakantiewoningen welke verspreid zijn over meer dan 17 landen in Europa. Hierdoor is het eigenlijk mogelijk om altijd wel een ideaal vakantieplekje te vinden voor een budget wat bij je past.  Hun motto is, dat iedereen heerlijkehuisjes.nl ontdekt en dan ook boekt wanneer iemand er tussenuit wil met een groepsverblijf of vakantiewoning in Europa. De drie pijlers van het bedrijf zijn:
1.    Particuliere vakantiewoningen. Voor iedereen is er volop privacy en rust en je boekt de vakantiewoning rechtstreeks van de eigenaar (ook een particulier). Met een vakantie woning van de particuliere eigenaar is het mogelijk om een heerlijke authentieke vakantie tegemoet te gaan.  
2.    De vakantieparken. Het is heerlijk om op een vakantiepark te genieten van de gezelligheid en de gemakken, welke er allemaal zijn. De meeste vakantieparken hebben een ruim aanbod van activiteiten en mogelijkheden. Het is leuk voor jong en ook voor oud. 
3.    De groepsaccommodaties. Hier kun je gezellig met een groep vrienden naartoe gaan of met familie. Het is een heerlijke manier om een gezellig weekendje weg te hebben.  

Het bedrijf staat voor kwaliteit en service. Ze hebben een kantoor in Steenwijk en helpen je ook graag via de telefoon of per mail. 


Huur bij heerlijkehuisjes.nl bijvoorbeeld deze zespersoons vakantiewoning op Bungalowpark in Simpelveld, Zuid - Limburg

Diensten van Heerlijkehuisjes.nl
Het bedrijf biedt verschillende vakantie accommodaties aan. Het gaat hier om vakantiewoningen van particulieren, groepsverblijven en ook een verblijf in een vakantiepark.

Klachten, tips en complimenten over Heerlijkehuisjes.nl
Het bedrijf heeft een goede naam opgebouwd. Natuurlijk willen ze deze ook graag behouden. Ze doen dit onder andere door zich goed in te zetten voor hun klanten. Denk hierbij aan een sterke klantenservice. Je kunt daarom ook met iedere klacht, tip of compliment bij ze terecht via de telefoon, per mail, per post en zelfs bij hun op kantoor. 

Heb jij ervaring met Heerlijkehuisjes.nl? 
Doe het! Help anderen! Kies ervoor om jouw mening over Heerlijkehuisjes.nl  op deze pagina achter te laten. Het is geweldig om te zien hoeveel meer reviews er dagelijks bijkomen van anderen over bedrijven. Nederlandreview.nl helpt mensen om een goed beeld te krijgen van een bedrijf gebaseerd op reviews van anderen. 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!