NederlandReview

    Ervaringen heerlijkehuisjes.nl

    Wat? Heb je al gehoord van Heerlijke huisjes.nl? Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over hun. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt leren. Kijk naar de mogelijkheden om ook een review achter te laten en om op die manier te laten zien wat je van een bedrijf vindt of van een organisatie. Hierdoor kun je anderen helpen. Iets wat natuurlijk altijd gewaardeerd wordt. Laten we je wat meer vertellen over dit bedrijf.

    Over Heerlijkehuisjes.nl

    Sinds 2001 is dit bedrijf een specialist in het online verhuren van vakantiewoningen en groepsverblijven. Het aanbod bestaat uit meer dan 3.300 vakantiewoningen welke verspreid zijn over meer dan 17 landen in Europa. Hierdoor is het eigenlijk mogelijk om altijd wel een ideaal vakantieplekje te vinden voor een budget wat bij je past. Hun motto is, dat iedereen heerlijkehuisjes.nl ontdekt en dan ook boekt wanneer iemand er tussenuit wil met een groepsverblijf of vakantiewoning in Europa. De drie pijlers van het bedrijf zijn:
    1. Particuliere vakantiewoningen. Voor iedereen is er volop privacy en rust en je boekt de vakantiewoning rechtstreeks van de eigenaar (ook een particulier). Met een vakantie woning van de particuliere eigenaar is het mogelijk om een heerlijke authentieke vakantie tegemoet te gaan.
    2. De vakantieparken. Het is heerlijk om op een vakantiepark te genieten van de gezelligheid en de gemakken, welke er allemaal zijn. De meeste vakantieparken hebben een ruim aanbod van activiteiten en mogelijkheden. Het is leuk voor jong en ook voor oud.
    3. De groepsaccommodaties. Hier kun je gezellig met een groep vrienden naartoe gaan of met familie. Het is een heerlijke manier om een gezellig weekendje weg te hebben.

    Het bedrijf staat voor kwaliteit en service. Ze hebben een kantoor in Steenwijk en helpen je ook graag via de telefoon of per mail.


    Huur bij heerlijkehuisjes.nl bijvoorbeeld deze zespersoons vakantiewoning op Bungalowpark in Simpelveld, Zuid - Limburg

    Diensten van Heerlijkehuisjes.nl

    Het bedrijf biedt verschillende vakantie accommodaties aan. Het gaat hier om vakantiewoningen van particulieren, groepsverblijven en ook een verblijf in een vakantiepark.

    Klachten, tips en complimenten over Heerlijkehuisjes.nl

    Het bedrijf heeft een goede naam opgebouwd. Natuurlijk willen ze deze ook graag behouden. Ze doen dit onder andere door zich goed in te zetten voor hun klanten. Denk hierbij aan een sterke klantenservice. Je kunt daarom ook met iedere klacht, tip of compliment bij ze terecht via de telefoon, per mail, per post en zelfs bij hun op kantoor.

    Heb jij ervaring met Heerlijkehuisjes.nl?

    Doe het! Help anderen! Kies ervoor om jouw mening over Heerlijkehuisjes.nl op deze pagina achter te laten. Het is geweldig om te zien hoeveel meer reviews er dagelijks bijkomen van anderen over bedrijven. Nederlandreview.nl helpt mensen om een goed beeld te krijgen van een bedrijf gebaseerd op reviews van anderen.

    Lees hier de ervaringen van echte klanten van heerlijkehuisjes.nl! Boek je hier een goed vakantiehuisje in een gerenommeerd vakantiepark? Hoe is de service, wat zijn de prijzen en hoe zijn de faciliteiten?

    heerlijkehuisjes.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (34)

    7
    71% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7,2
    Service
    rating
    6,8
    Prijs
    rating
    6,8
    Leveren
    rating
    7

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Vakantiewoning Eemslandermeer

    Mensen pas op, heerlijke huisjes verhuurd vakantiehuisjes die niet bestaan. Zij gebruiken foto's op de site van huisjes niet in verhuur staan, sterker nog verkocht zijn. Wij zijn op het Eemslamdermeer naar de eigenaar van de woning gegaan en de foto's laten zien. Zij waren woedend en gaan aktie ondernemen.
    Na het telefoneren met heerlijke huisjes hadden wij het fout "jullie hadden maar de kleine letters moeten lezen" werd ons verteld. Helaas zijn wij met 6 man in de maling genomen en hebben wij een dramatische alternatief aangeboden gekregen.. Bedankt heerlijke huisjes!!

    Door: Patrick 07-06-2019
    Colien van heerlijkehuisjes.nl 11-06-2019

    Hallo Patrick, gisteren hebben we contact opgenomen met de hoofdboeker van jullie boeking. Wij vinden het erg jammer dat de geplande visvakantie niet aan jullie verwachtingen voldeed. Op veel vakantieparken, zoals vakantiepark Eemslandermeer, staan meerdere vakantiehuizen van hetzelfde type. Omdat deze woningen veel op elkaar lijken en qua luxe-niveau gelijk zijn worden de foto’s van één vakantiehuis gebruikt. Dit is heel gebruikelijk omdat we anders (bijvoorbeeld) 10 bijna dezelfde woningen op onze website moeten zetten met ongeveer 50 bijna gelijke foto’s. Wij hopen jullie weer terug te zien. Een kleine tip, geef jullie voorkeuren door of heel specifiek het huisnummer welke jullie willen huren. Dan wordt dat voor jullie geregeld. Groeten Colien

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Huis gehuurd in Burgh Haamstede

    Tennisplein was niet onderhouden en dus niet bespeelbaar.
    Muizenvallen op verschillende plaatsen!
    Borg pas na lang aandringen terug gekregen!

    Door: Van den Bossche Marleen 19-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    Review Merel Sauna de luxe, particulier ( de Veldkamp, Epe)

    De term luxe chalet heeft ws. te maken met de ingebouwde sauna. Voor de rest is het een normale standaard 4 persoons stacaravan van hout. Douche..schakelaar vieze ventilator onder de ketel verstopt. Schimmel in de de douche( krap en vochtige ruimte) Schoonmaakkosten hoge kant 50,00, ben altijd zeer benieuwd wat de schoonmaker werkelijk krijgt. Minpunt.
    Boekingskosten,28,00 te hoog. Kamer ruimte een plus, mn. de bank. Omgeving zeker een pluspunt, verwarming een plus.
    Na dit allemaal gezien te hebben zoeken we de volgende keer wel ergens anders.

    Door: Bertus Kuipers 28-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5
    rating

    Zeer correcte afhandeling van onze zorgen!

    Afgelopen december hebben wij via Heerlijke Huisjes een bungalow in de Ardennen (ARD1031) geboekt.

    Deze week bleek echter dat er verschillende negatieve recensies op het internet zijn verschenen met betrekking tot de door ons geboekte bungalow. Deze recensies hadden betrekking op de slechte hygiënische staat van de bungalow (stof, plakkerige vloer, vuil servies, achterstallig onderhoud, schimmel in de jacuzzi en badkamer). Wij hebben ons hier -in verband met zwangerschap- grote zorgen om gemaakt. Deze zorgen hebben wij voorgelegd aan Heerlijke Huisjes. Zij hebben onze zorgen uiterst serieus genomen en contact met de eigenaar opgenomen. Hieruit bleek dat de zorgen terecht zijn en dat er niet gegarandeerd kon worden dat er een schimmelvrij huisje was, waardoor een ander huisje bij dezelfde verhuurder geen optie is.

    Ons is ook gemeld dat dit huisje onder de aandacht is gebracht bij hun collega's van de Eigenarenservice om deze niet meer via hun website te willen verhuren en offline te zetten.

    Ons is aangeboden dat er gekeken kon worden naar een ander huisje wat via Heerlijke Huisjes werd aangeboden, of dat ze de betaalde som terug zouden storten. Op de site van Heerlijke Huisjes hebben wij geen bungalow gevonden die aan de wensen voldeed en we hebben een andere bungalow geboekt.

    Vanuit Heerlijke Huisjes is onze klacht uiterst serieus opgepakt en zeer correct afgehandeld!

    Door: Bram 18-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Al meerdere keren geboekt op deze site

    Wij hebben al meerdere keren een familietripje geboekt bij Heerlijkehuisjes. Het aanbod op die site is gewoon goed en wij zijn nog nooit teleurgesteld. De kinderen hebben er lol in en alles is telkens goed geregeld geweest. Wij hebben onze volgende vakantie ook al geboekt hier, want hier kom je graag terug.

    Door: Vera 31-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Soms kom je bedrogen uit!

    Een week zomervakantie geboekt in Villapark te Harderwijk. Geen goedkope trip (€1263,-), maar wel een erg mooie ligging. Even leek het erop dat we een fantastische week tegemoet zouden gaan tot dat er op maandag, dinsdag en woensdag 5 tot 7 busjes met vaklieden hun verbouwingskunsten bij de buren lieten zien en horen. Een oorverdovend lawaai rondom ons vakantieverblijf tot gevolg. Gezien de zomerse temperaturen in Nederland, besloten de vaklieden vroeg (07:00) uur te beginnen en zo rond 15:00 uur de pijp aan Maarten te geven. Daar zaten wij nu nèt niet op te wachten zult u begrijpen...
    Na mijn beklag te hebben gedaan bij Heerlijke huisjes.nl, ben ik van het welbekende kastje naar de muur gestuurd. Door het trage reageren was het voor een alternatief helaas nèt te laat en daarom hebben wij een financiële compensatie voorgesteld. Ik kon korting krijgen op een eventueel volgend verblijf. Hoeveel werd niet genoemd en daarbij snapt iedereen dat dit geen goede oplossing was voor mijn klacht. Ik kan u allen melden dat mijn klacht tot op de dag van vandaag nog steeds niet is opgelost en dat ik Heerlijke huisjes.nl dan ook niet zal aanbevelen als uw vakantiepartner. Ik begrijp dat onze situatie een uitzondering was en dat het heel anders had kunnen aflopen. Mijn grootste beklag gaat dan ook uit naar de directie van Heerlijke huisjes die mijn probleem ogenschijnlijk niet serieus wilde nemen. Dit als gevolg dat ik nooit geen zaken meer zal doen met deze partij en dat iedereen die het horen wil in kennis gesteld zal worden met mijn aanbeveling.
    Écht schandalig hoe dit wordt afgehandeld! Daarom deze review.

    Door: Emile 31-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5
    rating

    heerlijke vakantie

    Wij hadden geboekt bij heerlijkehuisjes en hebben een heerlijke vakantie gehad. Het was simpel ingericht, maar de locatie was mooi. En er waren leuke restaurantjes op korte afstand rijden.
    Je moet wel een beetje opletten op de kosten bij het boeken, want er komen allerlei dingetjes bij zoals schoonmaak maar dat is bij andere sites ook zo. Ik vond het goed bevallen en zou hier nog eens bestellen volgend jaar.

    Door: Marieke Teunissen 18-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Ongelofelijk

    Na een hectische periode een last minute boeking gedaan om.met kinderen en dan. Een week naar renesse te gaan. 1 optie, groot woonhuis 25 pers.
    Daar aangekomen leek t meer villa kakelbond. Kippen pauwen ganzen rondom loslopend om woning . Leuk voor kinderen dachten we nog. Reiskoffer binnen in hal gezet om eerst na zee te gaan en dan zouden we s avonds een maaltijd bereiden.in de grote keuken. Nou dat wat we uit kast haalden pannen, bestek was zo smerig dat t eerst grondig afgewassen moest.
    De gehele woning was ronduit vies! Het was er 2muf, in eetzaal lagen dieren veren en rook je de dierenpoep. Over de marmeren vloeren lagen grootmoeders tapijten
    Vol viezigheid en echt smerig. raam los of een koersdoel ging er niet aan helpen. Woensdag ochtend vertrokken met zwaar teleur bestelde kinderen. Maar t was geen doen we bleven hier echt niet tm vrijdags.
    Heerlijke huisjes heeft verzocht om onze bevindingen door te mailen 3 wkn gelden. Tot op heden nog niets eens reactie terug. Schandalig .
    Ben bijna overtuigd dat reacties bij deze woning familie leden of bekenden zijn . Want 3 dgn eerdere reactie was lovend ; schoon, gezellig komen zeker nog eens terug.
    DACHT het niet.
    Dus helaas namens ons niet 1 positieve reactie..

    Door: Silvia 29-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5
    rating

    Belazerd

    Wij hebben via deze firma (list en bedrog) een huisje geboekt inclusief bedlinnen pakket en wij komen aan bij de camping konden we nog ff €40 bij betalen. Gelijk gebelt met heerlijke huisjes maar die zeiden van moet je factuur nakijken terwijl het een fout is in hun computer programma. En daar mee moest ik het meedoen geen compensatie. Mensen boek alstublieft niet bij deze site . ik heb al meerdere reviews gelezen ze komen niemand tegemoet. Heel veel reviews zijn van hun zelf en familie en vrienden.

    Door: Hans 11-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Goed en schoon

    Bij bodeleake geweest en het was echt een heel goed en schoon huisje!

    Door: Miep Salman 01-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Onvriendelijk en onhygiënisch

    Wij hadden een huisje in het hof van Renesse geboekt. Toen we hier aankwamen waren echter 3 kamers gesloten waardoor 4 personen in een ander huis moesten slapen. De kamer in het andere huis rook enorm onfris en was ijskoud. Bovendien was het huis dat we gehuurd hadden, ook enorm vuil. Stof op de planken, vlekken op de zetels, kapotte zetels, vlekken op de muren, lekkende kraan,...

    Toen we Heerlijke Huisjes opbelden en vroegen om een compensatie, weigerden ze dit te geven. We moesten nog 'kuiskosten' van 300 euro betalen. Belachelijk dus, aangezien het huis helemaal niet gekuist was. We kregen zelfs nog te horen dat hij (de verantwoordelijke van Heerlijke Huisjes) het belachelijk vond dat we hem hiervoor opbelden en als we niet tevreden waren, we onze valiezen maar moesten pakken.

    Alles behalve klantvriendelijk dus!! Wij raden Heerlijke Huisjes aan NIEMAND nog aan.

    Door: Lien 30-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Dubbele boeking.

    Huisje geboekt, bevestiging gekregen en zouden binnen 48 uur factuur ontvangen Toen we die niet kregen heb ik zelf gebeld. Nadat Heerlijkehuisjes het uitgezocht had, bleek de eigenaar van het huisje, het huisje dezelfde periode aan andere mensen te hebben verhuurd. Heerlijkehuisjes had wel een alternatief voor ons, maar er werd gelijk bijgezegd dat deze huizen duurder waren. Op mijn vraag of er een tegemoetkoming geregeld kon worden, omdat ik zelf aan de bel had getrokken, en huisjes die wij als 2e en 3e keuze hadden inmiddels ook bezet waren, zeiden ze dat ze daar niet aan konden beginnen, wij hadden gewoon pech. Voor mijn gevoel, niet echt klantvriendelijk.

    Door: vanOstaeyen 07-03-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Mooi huisje zonder verwarming

    Het was een mooi huisje maar de verwarming deed het niet of niet goed. Dat is vervelend in de winter! Koude voeten!
    Nadat we het hadden doorgegeven hebben ze naar de verwarming gekeken maar we kregen al snel gewoon een nieuw huisje. Daar werd het wel gewoon lekker warm binnen. Niet ideaal om al je spullen weer in en uit te pakken maar wel fijn dat het gauw werd opgelost allemaal en we lekker warm konden zitten.

    Door: M. Pieters 30-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Huisje na bevestiging boeking door heerlijkehuisjes geannuleerd

    Chalet is na bevestiging boeking geannuleerd door heerlijkehuisjes. Voor te boeken nog met parkeigenaar gebeld met enkele vragen over chalet en beschikbaarheid. Helaas geven ze geen vergelijkbare alternatieven en is het een probleem voor ons. Dus een fout in hun systeem is nu ons probleem?!

    Door: Mark ter Veer 22-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    Mooi vakantiepark

    Het vakantiepark was erg mooi en leuk voor de kinderen. Wij hebben de kerstdagen zo heel gezellig samen doorgebracht in de rust en het comfort van het park. Alles netjes geregeld en de prijs viel ons zeker mee in deze periode.

    Absolute aanrader!

    Door: Lina Kerkrade 06-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    laatste vakantie in huisje

    Wij hadden onze laatste vakantie met Heerlijke Huisjes gevonden. Het was best wel ruim - we zaten met vier personen in totaal.
    - Ik vond het boeken wel goed gaan, maar we hadden wel erg veel keuze en ik vond dat moeilijk kiezen.
    - De prijs was volgens mij ongeveer gelijk aan andere websites maar dat weet ik niet echt zeker, ik heb niet veel gezocht hihi

    Door: J. van Heeswijk 03-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Geen Heerlijk Huisje

    Nadat ik voor een familieweekend een optie had genomen op een groot huis op het Hof van Renesse werd de prijs zonder goede opgaaf van reden plotseling verhoogd met 650,00 euro.
    Gevraagd om een fatsoenlijke onderbouwing maar daar kreeg ik geen reactie op.
    Het was slikken of stikken.
    Voor ons geen Heerlijk Huisjes meer.

    Door: Annemieke 29-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    mooi huisje maar slecht weer

    Wij hebben afgelopen week mogen genieten van een mooi huisje dat wij hadden geboekt via HeerlijkeHuisjes. Het was allemaal netjes verzorgd, maar wel hadden we bijna de hele week regen en dat is toch wel erg jammer. Gelukkig waren er wel dingen overdekt om te doen, maar van het vele wandelen dat wij hadden willen doen, is helaas niet zoveel terecht gekomen.

    Door: Jantina H 27-11-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Genoten van onze vakantie

    - Zeer goed verzorgde vakantie. Alles was ruimschoots aanwezig en ook schoon.
    - Genoeg activiteiten in de buurt voor ons en voor de kinderen
    - De prijzen vielen ons mee, we hebben gekozen voor een goedkopere vakantie
    - Het boekingssysteem ging wel goed, maar we vonden dat het wel langzaam ging, dus dat is wat ons betreft een verbeterpuntje, maar we hebben erg genoten van onze vakantie

    Door: Van Bommelen 15-09-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Vakantiepark voor de kinderen (maar ook de ouders)

    Vooral voor de kinderen hebben wij dit jaar gekozen voor een vakantiepark. Dat hebben we gevonden bij heerlijkehuisjes. We konden er gelukkig eentje vinden waar ook rust voor de ouders mogelijk was. Er was veel te doen op het park, we konden de kinderen rustig alleen achterlaten bij het mooie zwembad en ze vermaakten zich met gemak de hele dag zelf en met de andere kinderen op het park. Altijd leuk om te zien hoe makkelijk kinderen contact maken met elkaar, we vinden dat ook een leerzame ervaring voor de kinderen. Zo hadden wij als ouders ook meteen de tijd om van de rust te genieten, er waren mooie plekken overal, met veel natuur en zelfs stilte. De prijs lag iets hoger dan wij gewend waren met huisjes die niet op een park staan, maar het viel ons alles mee. Goed eten en allerlei voorzieningen zorgden verder voor een ontspannen verblijf. Als de kinderen volgend jaar weer willen, zoals ze nu al roepen, dan gaan we zeker nog een keer.

    Door: Lina Jacobs 15-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Schrijf zelf een review over heerlijkehuisjes.nl

    Uw beoordeling