NederlandReview

    Ervaringen heerlijkehuisjes.nl

    Wat? Heb je al gehoord van Heerlijke huisjes.nl? Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over hun. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt leren. Kijk naar de mogelijkheden om ook een review achter te laten en om op die manier te laten zien wat je van een bedrijf vindt of van een organisatie. Hierdoor kun je anderen helpen. Iets wat natuurlijk altijd gewaardeerd wordt. Laten we je wat meer vertellen over dit bedrijf.

    Over Heerlijkehuisjes.nl

    Sinds 2001 is dit bedrijf een specialist in het online verhuren van vakantiewoningen en groepsverblijven. Het aanbod bestaat uit meer dan 3.300 vakantiewoningen welke verspreid zijn over meer dan 17 landen in Europa. Hierdoor is het eigenlijk mogelijk om altijd wel een ideaal vakantieplekje te vinden voor een budget wat bij je past. Hun motto is, dat iedereen heerlijkehuisjes.nl ontdekt en dan ook boekt wanneer iemand er tussenuit wil met een groepsverblijf of vakantiewoning in Europa. De drie pijlers van het bedrijf zijn:
    1. Particuliere vakantiewoningen. Voor iedereen is er volop privacy en rust en je boekt de vakantiewoning rechtstreeks van de eigenaar (ook een particulier). Met een vakantie woning van de particuliere eigenaar is het mogelijk om een heerlijke authentieke vakantie tegemoet te gaan.
    2. De vakantieparken. Het is heerlijk om op een vakantiepark te genieten van de gezelligheid en de gemakken, welke er allemaal zijn. De meeste vakantieparken hebben een ruim aanbod van activiteiten en mogelijkheden. Het is leuk voor jong en ook voor oud.
    3. De groepsaccommodaties. Hier kun je gezellig met een groep vrienden naartoe gaan of met familie. Het is een heerlijke manier om een gezellig weekendje weg te hebben.

    Het bedrijf staat voor kwaliteit en service. Ze hebben een kantoor in Steenwijk en helpen je ook graag via de telefoon of per mail.


    Huur bij heerlijkehuisjes.nl bijvoorbeeld deze zespersoons vakantiewoning op Bungalowpark in Simpelveld, Zuid - Limburg

    Diensten van Heerlijkehuisjes.nl

    Het bedrijf biedt verschillende vakantie accommodaties aan. Het gaat hier om vakantiewoningen van particulieren, groepsverblijven en ook een verblijf in een vakantiepark.

    Klachten, tips en complimenten over Heerlijkehuisjes.nl

    Het bedrijf heeft een goede naam opgebouwd. Natuurlijk willen ze deze ook graag behouden. Ze doen dit onder andere door zich goed in te zetten voor hun klanten. Denk hierbij aan een sterke klantenservice. Je kunt daarom ook met iedere klacht, tip of compliment bij ze terecht via de telefoon, per mail, per post en zelfs bij hun op kantoor.

    Heb jij ervaring met Heerlijkehuisjes.nl?

    Doe het! Help anderen! Kies ervoor om jouw mening over Heerlijkehuisjes.nl op deze pagina achter te laten. Het is geweldig om te zien hoeveel meer reviews er dagelijks bijkomen van anderen over bedrijven. NederlandReview helpt mensen om een goed beeld te krijgen van een bedrijf gebaseerd op reviews van anderen.

    Lees hier de ervaringen van echte klanten van heerlijkehuisjes.nl! Boek je hier een goed vakantiehuisje in een gerenommeerd vakantiepark? Hoe is de service, wat zijn de prijzen en hoe zijn de faciliteiten?

    heerlijkehuisjes.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (37)

    7
    70% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.2
    Service
    rating
    6.8
    Prijs
    rating
    6.8
    Leveren
    rating
    7

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Zeer correcte afhandeling van onze zorgen!

    Afgelopen december hebben wij via Heerlijke Huisjes een bungalow in de Ardennen (ARD1031) geboekt.

    Deze week bleek echter dat er verschillende negatieve recensies op het internet zijn verschenen met betrekking tot de door ons geboekte bungalow. Deze recensies hadden betrekking op de slechte hygiënische staat van de bungalow (stof, plakkerige vloer, vuil servies, achterstallig onderhoud, schimmel in de jacuzzi en badkamer). Wij hebben ons hier -in verband met zwangerschap- grote zorgen om gemaakt. Deze zorgen hebben wij voorgelegd aan Heerlijke Huisjes. Zij hebben onze zorgen uiterst serieus genomen en contact met de eigenaar opgenomen. Hieruit bleek dat de zorgen terecht zijn en dat er niet gegarandeerd kon worden dat er een schimmelvrij huisje was, waardoor een ander huisje bij dezelfde verhuurder geen optie is.

    Ons is ook gemeld dat dit huisje onder de aandacht is gebracht bij hun collega's van de Eigenarenservice om deze niet meer via hun website te willen verhuren en offline te zetten.

    Ons is aangeboden dat er gekeken kon worden naar een ander huisje wat via Heerlijke Huisjes werd aangeboden, of dat ze de betaalde som terug zouden storten. Op de site van Heerlijke Huisjes hebben wij geen bungalow gevonden die aan de wensen voldeed en we hebben een andere bungalow geboekt.

    Vanuit Heerlijke Huisjes is onze klacht uiterst serieus opgepakt en zeer correct afgehandeld!

    Door: Bram 18-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Vakantiepark voor de kinderen (maar ook de ouders)

    Vooral voor de kinderen hebben wij dit jaar gekozen voor een vakantiepark. Dat hebben we gevonden bij heerlijkehuisjes. We konden er gelukkig eentje vinden waar ook rust voor de ouders mogelijk was. Er was veel te doen op het park, we konden de kinderen rustig alleen achterlaten bij het mooie zwembad en ze vermaakten zich met gemak de hele dag zelf en met de andere kinderen op het park. Altijd leuk om te zien hoe makkelijk kinderen contact maken met elkaar, we vinden dat ook een leerzame ervaring voor de kinderen. Zo hadden wij als ouders ook meteen de tijd om van de rust te genieten, er waren mooie plekken overal, met veel natuur en zelfs stilte. De prijs lag iets hoger dan wij gewend waren met huisjes die niet op een park staan, maar het viel ons alles mee. Goed eten en allerlei voorzieningen zorgden verder voor een ontspannen verblijf. Als de kinderen volgend jaar weer willen, zoals ze nu al roepen, dan gaan we zeker nog een keer.

    Door: Lina Jacobs 15-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    fijne vakantie

    Wij hebben echt een heerlijke vakantie gehad in een van de huisjes die we hadden gevonden op heerlijkehuisjes.nl. Wel moet ik zeggen dat de hygiene bij binnenkomst van de kamer wat tegenviel, maar daar hebben we toen direct een melding over gedaan bij de beheerder en die heeft er toen een schoonmaker op afgestuurd. Netjes verholpen. Ietwat slordig natuurlijk dat je daar dan als klant zelf achteraan moet, maar het werd wel goed opgelost, dus dan ben ik toch tevreden. Belangrijker is dat de locatie werkelijk prachtig was en dat we gezegend waren met gezellige buren (niet te dichtbij, maar je komt elkaar toch tegen), met wie we nog eens willen afspreken.

    Dus een hele fijne vakantie gehad, volgende keer weer! Misschien dezelfde locatie, maar misschien proberen we ook wel weer eens wat anders uit.

    Door: Jan van Dort 07-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    spontane actie last minute weekendje weg

    een beetje als een spontane actie een weekendje weg gepland of eigenlijk niet gepland. gewoon gekeken op de website en ergens een huisje gehuurd. het maakte ons niet zoveel uit, we wilden gewoon even weg van de drukte en we hebben eigenlijk gewoon een beetje gesorteerd op prijs en afstand en zo wat gekozen. was lekker goedkoop en het was gewoon een prima huisje. we zaten in een bos dus we hebben gewandeld en spelletjes gedaan samen.

    boeken was heel makkelijk en het is dus ook geschikt voor last minute weekendjes weg

    vaker doen!

    Door: tessa 14-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Schandalig bedrog

    Na gedwongen annulatie door corona, kregen we via heerlijke huisjes te horen dat omboeken enkel mogelijk is van sept-dec - een periode waarin maar 1 schoolvakantie valt en waarvan plots de prijs per nacht zowaar bijna 100€ meer bedroeg.
    Toen gevraagd werd om een voucher aan te bieden zoals andere verhuurmaatschappijen en privéverhuurders dat deden, was het antwoord dat daaraan niet gedaan werd - waardoor we ook geen andere woning (die luxueuzer en beter van prijs was in exact dezelfde periode - en die we dus londen huren zonder opleg) konden huren.
    Boek hier ajb nooit, je krijgt het deksel op je neus. Je betaalt de verhuurmaatschappij dus niet om je belangen te verdedigen bij de eigenaar, maar eerder om je te laten in het zak zetten. Een echte schande. In Belgë zeggen we: dikke profiteurs!

    Door: Ilse Vanachter 31-03-2020
    Bierflesdopke 27-04-2020

    Hallo, Mag ik vragen hoe het is afgelopen? Wij hebben namelijk hetzelfde probleem met heerlijkehuisjes.nl . Blijven aandringen om nieuwe datum te kiezen, van september tot en met 31 maart volgend jaar. Maar blijkbaar komt het huisje vanaf 1 januari te koop, dus blijft enkel september tot december dit jaar over. Wat met ons reisgezelschap van 5 koppels met kinderen niet past. Garantie dat we volgend jaar het huisje kunnen hebben als we dat nu kiezen, krijgen we niet. En op mails waarom ze niet aan de wettelijke verplichtingen voldoen, antwoorden ze enkel om snel nieuwe datum te geven, want als alles vol zit, zijn we zogezegd alles kwijt. Wij zijn bereikbaar op mail via bierflesdopke@telenet.be

    Peter de Bloeme 06-05-2020

    Tja, ook ik zit met het probleem dat ik door de overheidsbepalingen niet naar mijn besproken huisje kan. Dit heb ik kenbaar gemaakt bij Heerlijke Huisjes en kreeg daarop het antwoord dat ik kan omboeken tot 21 maart 2021. Daar heb ik niets aan, omdat ik (totaal 4 personen van verschillende families) wil meedoen aan de Drentse wandel 4 daagse, wat ook de reden is van mijn boeking in de periode van 18 mei tm 24 mei 2020. Verder zegt Heerlijke Huisjes dat het gaat om een overheidsadvies en dat zij zich ook moeten houden aan hun regelgeving en daar op eigen houtje niet van mogen afwijken. Ik ga mijn reservering dus annuleren en neem mijn verlies... zucht.

    Peter de Bloeme 07-05-2020

    Een positieve wending op mijn hierboven geschreven commentaar is het volgende; ik heb met de eigenaar van het door ons gehuurde huisje gesproken en hij was vol begrip en stemde er mee in om de huurperiode om te zetten naar de week die ons wel uitkomt. Klasse!! Waarvoor dank. Afgesproken dat we allebei deze overeenkomst doorgeven aan Heerlijke Huisjes en nu is het afwachten op de bevestiging/reactie van Heerlijke Huisjes. Ben benieuwd!?

    Peter de Bloeme 08-05-2020

    Vanmorgen de bevestiging ontvangen, dat onze reservering is omgezet. Dankzij de eigenaar van het huisje die vol begrip was en niet door de inspanning van Heerlijke Huisjes.

    Wilma van de Peppel 13-05-2020

    Na diverse mailtjes heen en weer lukt het maar niet om iets te regelen met heerlijke huisjes. Binnen 14 dagen nieuwe data doorgeven of annuleren. Nieuwe data is nogal lastig ivm met plannen vakantiedagen voor volgend jaar. Snappen ze niks van bij Heerlijke huisjes, blijft annuleren over tegen boekingskosten en 15% van de reissom. En dat alles voor de zogenaamde kosten die ze gemaakt hebben. Slaat werkelijk nergens op. Bij mij gaan de Heerlijke Huisjes op de zwarte lijst.

    Gerda 14-05-2020

    Peter, je hebt er goed aan gedaan contact op te nemen met de huiseigenaar, die zijn meestal welwillender als HH. Ik verhuur zelf ook via HH en wij stoppen bij hen. Zitten zelfs nog op 2 betalingen te wachten vanaf maart. Als excuses krijg je constant te horen “druk” . Nogmaals als tip: zoek contact op met de eigenaars van het gehuurde, dan heb je meer kans. Succes.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Vakantiehuisje in eigen land

    Wij hebben enorm genoten van onze vakantie die we hadden geboekt via Heerlijke Huisjes. Het huisje was niet heel uitvoerig ingericht, maar wel helemaal prima en voor zover ik kon zien ook netjes schoon. De kinderen hadden de ruimte.

    Het boekingsproces mag van mij wel wat overzichtelijker, bijvoorbeeld dat sneller duidelijk is wat het allemaal precies gaat kosten, maar verder ben ik tevreden met de vakantie.
    Het aanbod is ook groot en ik ga graag op vakantie in eigen land.

    Door: Ron 12-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Mooie huisjes op verschillende plekken

    Wanneer je een vakantiehuis zoekt, maar nog niet weet waar je precies naartoe wilt, is heerlijkehuisjes.nl een prima plek om eens een kijkje te nemen. Worden diverse vakantiehuisjes aangeboden tegen mooi prijsje en ook nog eens in verschillende landen. Zelf een huisje geboekt in een wintersportgebied. Was echt heel goed voor elkaar: pistes op loopafstand en ook nog eens vlak bij het centrum. Ze bieden echter ook vakantiehuisjes aan in de wat zonnigere oorden in Zuid-Europa. Zijn nu nog aan het overwegen om dit aankomende zomer eens te proberen.

    Door: Rimke Dolwerd 08-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    heerlijkehuisjes een ontdekking!

    Deze website is voor mij echt een ontdekking.

    Wij gaan met ons gezin geregeld een weekendje weg en soms gaan onze ouders ook mee.
    Op heerlijkehuisjes kun je huisjes in allerlei soorten en maten huren. En je kunt kiezen tussen losse huisjes of op een park. Dat laatste is voor de kinderen steeds erg leuk natuurlijk.

    De prijs is altijd laag en de service steeds goed. Huisjes zijn tot nu toe steeds mooi, schoon en prettig geweest!

    Wij boeken voortaan onze weekendjes hier!

    Door: G. Voorneveld 04-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Mooi huisje zonder verwarming

    Het was een mooi huisje maar de verwarming deed het niet of niet goed. Dat is vervelend in de winter! Koude voeten!
    Nadat we het hadden doorgegeven hebben ze naar de verwarming gekeken maar we kregen al snel gewoon een nieuw huisje. Daar werd het wel gewoon lekker warm binnen. Niet ideaal om al je spullen weer in en uit te pakken maar wel fijn dat het gauw werd opgelost allemaal en we lekker warm konden zitten.

    Door: M. Pieters 30-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    heerlijke vakantie

    Wij hadden geboekt bij heerlijkehuisjes en hebben een heerlijke vakantie gehad. Het was simpel ingericht, maar de locatie was mooi. En er waren leuke restaurantjes op korte afstand rijden.
    Je moet wel een beetje opletten op de kosten bij het boeken, want er komen allerlei dingetjes bij zoals schoonmaak maar dat is bij andere sites ook zo. Ik vond het goed bevallen en zou hier nog eens bestellen volgend jaar.

    Door: Marieke Teunissen 18-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Vakantiewoning Eemslandermeer

    Mensen pas op, heerlijke huisjes verhuurd vakantiehuisjes die niet bestaan. Zij gebruiken foto's op de site van huisjes niet in verhuur staan, sterker nog verkocht zijn. Wij zijn op het Eemslamdermeer naar de eigenaar van de woning gegaan en de foto's laten zien. Zij waren woedend en gaan aktie ondernemen.
    Na het telefoneren met heerlijke huisjes hadden wij het fout "jullie hadden maar de kleine letters moeten lezen" werd ons verteld. Helaas zijn wij met 6 man in de maling genomen en hebben wij een dramatische alternatief aangeboden gekregen.. Bedankt heerlijke huisjes!!

    Door: Patrick 07-06-2019
    Colien van heerlijkehuisjes.nl 11-06-2019

    Hallo Patrick, gisteren hebben we contact opgenomen met de hoofdboeker van jullie boeking. Wij vinden het erg jammer dat de geplande visvakantie niet aan jullie verwachtingen voldeed. Op veel vakantieparken, zoals vakantiepark Eemslandermeer, staan meerdere vakantiehuizen van hetzelfde type. Omdat deze woningen veel op elkaar lijken en qua luxe-niveau gelijk zijn worden de foto’s van één vakantiehuis gebruikt. Dit is heel gebruikelijk omdat we anders (bijvoorbeeld) 10 bijna dezelfde woningen op onze website moeten zetten met ongeveer 50 bijna gelijke foto’s. Wij hopen jullie weer terug te zien. Een kleine tip, geef jullie voorkeuren door of heel specifiek het huisnummer welke jullie willen huren. Dan wordt dat voor jullie geregeld. Groeten Colien

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Huis gehuurd in Burgh Haamstede

    Tennisplein was niet onderhouden en dus niet bespeelbaar.
    Muizenvallen op verschillende plaatsen!
    Borg pas na lang aandringen terug gekregen!

    Door: Van den Bossche Marleen 19-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Review Merel Sauna de luxe, particulier ( de Veldkamp, Epe)

    De term luxe chalet heeft ws. te maken met de ingebouwde sauna. Voor de rest is het een normale standaard 4 persoons stacaravan van hout. Douche..schakelaar vieze ventilator onder de ketel verstopt. Schimmel in de de douche( krap en vochtige ruimte) Schoonmaakkosten hoge kant 50,00, ben altijd zeer benieuwd wat de schoonmaker werkelijk krijgt. Minpunt.
    Boekingskosten,28,00 te hoog. Kamer ruimte een plus, mn. de bank. Omgeving zeker een pluspunt, verwarming een plus.
    Na dit allemaal gezien te hebben zoeken we de volgende keer wel ergens anders.

    Door: Bertus Kuipers 28-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    Al meerdere keren geboekt op deze site

    Wij hebben al meerdere keren een familietripje geboekt bij Heerlijkehuisjes. Het aanbod op die site is gewoon goed en wij zijn nog nooit teleurgesteld. De kinderen hebben er lol in en alles is telkens goed geregeld geweest. Wij hebben onze volgende vakantie ook al geboekt hier, want hier kom je graag terug.

    Door: Vera 31-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Soms kom je bedrogen uit!

    Een week zomervakantie geboekt in Villapark te Harderwijk. Geen goedkope trip (€1263,-), maar wel een erg mooie ligging. Even leek het erop dat we een fantastische week tegemoet zouden gaan tot dat er op maandag, dinsdag en woensdag 5 tot 7 busjes met vaklieden hun verbouwingskunsten bij de buren lieten zien en horen. Een oorverdovend lawaai rondom ons vakantieverblijf tot gevolg. Gezien de zomerse temperaturen in Nederland, besloten de vaklieden vroeg (07:00) uur te beginnen en zo rond 15:00 uur de pijp aan Maarten te geven. Daar zaten wij nu nèt niet op te wachten zult u begrijpen...
    Na mijn beklag te hebben gedaan bij Heerlijke huisjes.nl, ben ik van het welbekende kastje naar de muur gestuurd. Door het trage reageren was het voor een alternatief helaas nèt te laat en daarom hebben wij een financiële compensatie voorgesteld. Ik kon korting krijgen op een eventueel volgend verblijf. Hoeveel werd niet genoemd en daarbij snapt iedereen dat dit geen goede oplossing was voor mijn klacht. Ik kan u allen melden dat mijn klacht tot op de dag van vandaag nog steeds niet is opgelost en dat ik Heerlijke huisjes.nl dan ook niet zal aanbevelen als uw vakantiepartner. Ik begrijp dat onze situatie een uitzondering was en dat het heel anders had kunnen aflopen. Mijn grootste beklag gaat dan ook uit naar de directie van Heerlijke huisjes die mijn probleem ogenschijnlijk niet serieus wilde nemen. Dit als gevolg dat ik nooit geen zaken meer zal doen met deze partij en dat iedereen die het horen wil in kennis gesteld zal worden met mijn aanbeveling.
    Écht schandalig hoe dit wordt afgehandeld! Daarom deze review.

    Door: Emile 31-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Ongelofelijk

    Na een hectische periode een last minute boeking gedaan om.met kinderen en dan. Een week naar renesse te gaan. 1 optie, groot woonhuis 25 pers.
    Daar aangekomen leek t meer villa kakelbond. Kippen pauwen ganzen rondom loslopend om woning . Leuk voor kinderen dachten we nog. Reiskoffer binnen in hal gezet om eerst na zee te gaan en dan zouden we s avonds een maaltijd bereiden.in de grote keuken. Nou dat wat we uit kast haalden pannen, bestek was zo smerig dat t eerst grondig afgewassen moest.
    De gehele woning was ronduit vies! Het was er 2muf, in eetzaal lagen dieren veren en rook je de dierenpoep. Over de marmeren vloeren lagen grootmoeders tapijten
    Vol viezigheid en echt smerig. raam los of een koersdoel ging er niet aan helpen. Woensdag ochtend vertrokken met zwaar teleur bestelde kinderen. Maar t was geen doen we bleven hier echt niet tm vrijdags.
    Heerlijke huisjes heeft verzocht om onze bevindingen door te mailen 3 wkn gelden. Tot op heden nog niets eens reactie terug. Schandalig .
    Ben bijna overtuigd dat reacties bij deze woning familie leden of bekenden zijn . Want 3 dgn eerdere reactie was lovend ; schoon, gezellig komen zeker nog eens terug.
    DACHT het niet.
    Dus helaas namens ons niet 1 positieve reactie..

    Door: Silvia 29-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Belazerd

    Wij hebben via deze firma (list en bedrog) een huisje geboekt inclusief bedlinnen pakket en wij komen aan bij de camping konden we nog ff €40 bij betalen. Gelijk gebelt met heerlijke huisjes maar die zeiden van moet je factuur nakijken terwijl het een fout is in hun computer programma. En daar mee moest ik het meedoen geen compensatie. Mensen boek alstublieft niet bij deze site . ik heb al meerdere reviews gelezen ze komen niemand tegemoet. Heel veel reviews zijn van hun zelf en familie en vrienden.

    Door: Hans 11-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Goed en schoon

    Bij bodeleake geweest en het was echt een heel goed en schoon huisje!

    Door: Miep Salman 01-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Onvriendelijk en onhygiënisch

    Wij hadden een huisje in het hof van Renesse geboekt. Toen we hier aankwamen waren echter 3 kamers gesloten waardoor 4 personen in een ander huis moesten slapen. De kamer in het andere huis rook enorm onfris en was ijskoud. Bovendien was het huis dat we gehuurd hadden, ook enorm vuil. Stof op de planken, vlekken op de zetels, kapotte zetels, vlekken op de muren, lekkende kraan,...

    Toen we Heerlijke Huisjes opbelden en vroegen om een compensatie, weigerden ze dit te geven. We moesten nog 'kuiskosten' van 300 euro betalen. Belachelijk dus, aangezien het huis helemaal niet gekuist was. We kregen zelfs nog te horen dat hij (de verantwoordelijke van Heerlijke Huisjes) het belachelijk vond dat we hem hiervoor opbelden en als we niet tevreden waren, we onze valiezen maar moesten pakken.

    Alles behalve klantvriendelijk dus!! Wij raden Heerlijke Huisjes aan NIEMAND nog aan.

    Door: Lien 30-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Dubbele boeking.

    Huisje geboekt, bevestiging gekregen en zouden binnen 48 uur factuur ontvangen Toen we die niet kregen heb ik zelf gebeld. Nadat Heerlijkehuisjes het uitgezocht had, bleek de eigenaar van het huisje, het huisje dezelfde periode aan andere mensen te hebben verhuurd. Heerlijkehuisjes had wel een alternatief voor ons, maar er werd gelijk bijgezegd dat deze huizen duurder waren. Op mijn vraag of er een tegemoetkoming geregeld kon worden, omdat ik zelf aan de bel had getrokken, en huisjes die wij als 2e en 3e keuze hadden inmiddels ook bezet waren, zeiden ze dat ze daar niet aan konden beginnen, wij hadden gewoon pech. Voor mijn gevoel, niet echt klantvriendelijk.

    Door: vanOstaeyen 07-03-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over heerlijkehuisjes.nl

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is heerlijkehuisjes.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 37 ervaringen geplaatst over heerlijkehuisjes.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 70% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is heerlijkehuisjes.nl actief?

    heerlijkehuisjes.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van heerlijkehuisjes.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.