NederlandReview

  Ervaringen Flowtrack Summer

  Surfen is misschien wel de tofste watersport die er is. Je hebt altijd lekker weer, geniet van de golven terwijl je sportief bezig bent. Je krijgt een enorme kick als je eenmaal die ene mooie golf heb weten te pakken, op die surfplank staat en ript! Flowtrack Summer organiseert de surf- en strandreizen om dit gevoel ook voor jou mogelijk te maken. Lees hier de recensies van andere surfers en vakantiegangers die met Flowtrack Summer een reis hebben geboekt. Waren zij tevreden en vonden ze Flowtrack Summer een betrouwbare organisatie?

  Bij NederlandReview laten we heel Nederland zelf oordelen over de bedrijven waar ze iets van gekocht hebben. Hoe meer betrouwbare ervaringen en recensies er op deze site komen, hoe beter voor iedereen natuurlijk. En ben jij zelf al eens op vakantie geweest met een van surfcamps van Flowtrack Summer? Schrijf dan hier een review en laat weten wat jij vond van bijvoorbeeld de organisatie, de docenten en de party’s van Flowtrack Summer. Sliep je lekker in hun tenten? Hoe waren de mensen waarmee je op kamp ging?

  Over Flowtrack Summer

  Er is niks spannender dan het gevoel van de golf die je optilt en jou en je bord je meeneemt. De ene keer is de golf je halfpipe waarop je de vetste moves maakt. De andere keer heb je een elegante, lange golf waarop je met je longboard de chillste ride kan pakken. De oprichter van reisorganisatie Flowtrack, Christophe, komt uit Brussel en is al sinds zijn jeugd een fanatieke watersporter en zijn doel is om zoveel mogelijk jongeren te kunnen laten genieten van de watersporten die er bestaan aan de Atlantische kust van Europa.

  Flowtrack is een reisorganisatie die sportieve reizen en goedkope vakanties organiseert naar verschillende bestemmingen. Van goedkope vakanties tot wintersport vakanties, jongerenvakanties en zonbestemmingen. Je hebt Flowtrack ‘snow’, ‘bike’, ‘groups’ en ‘summer’. Bij Flowtrack Summer kun je gelukkig lekker ver weg een surfreis boeken naar Frankrijk of Spanje. In Nederland is het surfen inmiddels zo populair geworden dat het eigenlijk op de leukste en beste spots een beetje te druk is geworden. Vooral locals klagen hierover, maar ook voor beginnende surfers is dit ongemakkelijk. De sufinstructeurs en medewerkers van Flowtrack Summer weten de beste spots te vinden en de goede golven voor je uit te zoeken. Ook is het handig te weten welke golven voor de meer gevorderde surfers zijn en welke regels er zijn over hoe je je in het water het beste kunt gedragen. Zo kun je op Hawaii bijvoorbeeld heel snel ruzie krijgen met de locals die ‘hun’ golven agressief bewaken.

  Nederlandse surfkampioen Yannick de Jager laat je surfwalhalla Indonesië zien.

  Diensten

  Gelukkig is de surf lifestyle over het algemeen heel chill en zoekt Flowtrack Summer de perfecte zon, zee, relaxvakantie voor je uit. Maar ook de party mag er niet aan ontbreken! Dit geldt wel alleen voor de 18+ surfers natuurlijk. Ben je na een dag surfen lekker gebruind, gescrubd door het zand en is je haar gebleekt door de zon dan ben je met je surfers look helemaal klaar voor de party’s van Flowtrack Summer. Ze zorgen voor dj’s en frisse drankjes bij zonsondergang op het strand. Ook de tent en de maaltijden regelt Flowtrack summer voor je.

  Flowtrack Summer nodigt je uit om jouw ‘destination feelgood’ te kiezen. Of dit nou Mimizan in Frankrijk of San Vicente in Spanje is, zon, surf en party is gegarandeerd. Je kunt kiezen uit reizen voor 13+, 16+ of 18+. Dus voor ieder wat wils. De kleintjes kunnen kiezen voor een surfcamp, een watersportkamp of een surf, skate en step camp.

  Service

  Heb je een klacht of een vraag aan Flowtrack summer dan kun je dit per mail of telefoon doen. Natuurlijk kun je ook gewoon een recensie op NederlandReview achterlaten en laten weten wat jouw mening is over Flowtrack Summer of eventueel over de andere vakanties van Flowtrack.

  Ben jij al een op een surfvakantie geweest met Flowtrack? Schrijf een review en laat de rest van Nederland ook weten hoe het is om met Flowtrack summer op een beachcamp of watersportvakantie te gaan.

  Wat vind jij van reisorganisatie Flowtrack Summer? Lees hier betrouwbare recensies van anderen die hun mening geven over hun vakantiereis.

  Flowtrack Summer
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  9,6
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  8

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Vakantie met flowtrack

  fantastische vakantie gehad vorig jaar
  nu voor dit jaar opnieuw hier geboekt
  alles goed geregeld
  en erg mooie bestemmingen
  zoveel zin in!!!

  Door: Famke en Marie04-04-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Schrijf zelf een review over Flowtrack Summer

  Uw beoordeling