NederlandReview

  Ervaringen Zen Lifestyle

  Zen Lifestyle: specialist in design en vintage. Ben je op zoek naar mooie stoelen of een fijne kast? Maar wil je niet iets wat iedereen heeft? Dan slaag jij wellicht bij Zen Lifestyle. Benieuwd naar de ervaringen van anderen met deze winkel? Lees dan verder!

  Over Zen Lifestyle
  Deze winkel bestaat al sinds 1984. Ze zijn dus al meer dan 30 jaar bezig met het inkopen en verkopen van trendy meubels uit de hele wereld. Niet alleen uit landen als China, India en Indonesië, maar ook uit Zweden en Denemarken worden de mooiste items geïmporteerd voor jou. Bij Zen Lifestyle zijn ze altijd op zoek naar meubels en accessoires die passen bij de laatste trend of artikelen die de volgende trend gaan zijn. Je kunt dit makkelijk en snel online bestellen, maar ook voelen, beleven en zien in de ruim opgezette showroom in Wijchen. Dus ben jij op zoek naar een gave vintage stoel of een mooie nieuwe kast uit Indonesië? Dan ben je hier aan het juiste adres!


  Zen Muziek

  Voordelen van Zen Lifestyle
  Er zijn inmiddels heel veel winkels die concurreren met deze winkel. Maar waarom zou jij nu juist voor deze winkel moeten kiezen? Ze hebben zelf een aantal voordelen voor je op een rijtje gezet:
  - Je kunt bij de showroom van 10.000 vierkante meter in Wijchen gratis parkeren
  - Je shopt er hip en voordelig volgens de laatste trends en bieden een laagste prijs garantie
  - Ze hebben ook eigen ontwerpen in de collectie
  - Je kunt ook via de webwinkel bestellen
  - Producten zijn snel leverbaar en kunnen op een door jou gewenste plek worden geleverd.
  - Zen Lifestyle is erkend door het CBW
  - Ook op zondag kun jij terecht in de showroom.
  Ben je al overtuigd of lees je liever nog even verder voor de reviews van klanten van Zen Lifestyle?

  Contact opnemen met Zen Lifestyle
  Wil je iets weten over een bepaald item uit de collectie, meer weten over het bestelproces of weten wanneer je jouw nieuwe producten in huis hebt? Voor antwoorden op deze vragen kun je even kijken bij de service-categorie op de website. Heb je een hele andere vraag, een opmerking, suggestie of een klacht? Dan wil je liever direct contact opnemen. Dit kan bij Zen Lifestyle op veel verschillende manieren. Je kunt langs in de winkel in Wijchen, die is zeven dagen per week geopend, je kunt een berichtje sturen per mail of door middel van het invulformulier op de website en je kunt hen makkelijk telefonisch bereiken. Per telefoon zijn er zelfs aparte telefoonnummers voor de klantenservice en voor meer informatie over de status van jouw bestelling. Een uitgebreide klantenservice dus!

  Ervaringen met Zen Lifestyle
  Twijfelde jij bij je eerste bestelling bij deze winkel? Wellicht heb je toen gezocht naar ervaringen van anderen. Dat doen andere mensen dus ook. Zij zijn benieuwd naar jouw mening over het gemak waarmee je kon bestellen, de levertijd en eventueel jouw contact met de klantenservice. Heb je heel even de tijd om hen te helpen? Dit doe je door jouw ervaring en meningen met hen te delen in een review.

  Benieuwd naar de ervaringen van klanten van Zen Lifestyle? Lees hier reviews, beoordelingen en meningen van klanten van Zen Lifestyle online!

  Zen Lifestyle
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  5
  50% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  5

  Service

  5

  Prijs

  5

  Leveren

  5

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Verschikkelijk slechte after-sales

  Krol25-05-2018

  Verschikkelijk slechte after-sales van Zen Lifestyle Store Wijchen. 6 nieuwe eettafel stoelen aangeschaft a 129.95 per stuk. We zien een klein scheurtje in het leer op de armleuning, vervolgens zeggen ze dat ze de stoel komen omruilen. (dit kan overigens alleen op een woensdagochtend, wat al erg vreemd is maar goed). De stoel die we in retour kregen was een gebruikt showroom model waarbij de anti-kras dopje al voor de helft waren afgesleten en er op diverse plaatsen staal beschadiging was. Vervolgens bieden ze maar liefst 20,-! Als compensatie. Naar meermaals mailen en bellen is dit bedrag na overleg met de ''chef'' maar liefst verhoogd naar een geweldig bedrag van 40,-! En dat voor een stoel van 130,- die overigens flink gebruikt en beschadigd is. Mijn advies, koop uw interieur elders. Want als er iets mis mee is, is dit bedrijf niet geheel ''Zen'' meer.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Zen TOP

  Eugienne van der Poel31-01-2018

  Onlangs ben ik op kamers gegaan en hoewel het maar een studentenkamer is vind ik het toch belangrijk dat het er netjes uitziet. Thuis (bij mijn ouders) had ik ook een fijne kamer en dat wil ik niet inruilen voor een mindere kamer. Daarom ben ik zo blij dat ik op de website van Zen LifeStyle terecht ben gekomen, omdat ik hier tegen een nette prijs leuke vintage meubelen kon kopen. Bij Zen Lifestyle vindt je eigenlijk alles wat je nodig hebt om je kamer een beetje persoonlijk te maken en dat is voor mij belangrijk. Veel van mijn studiegenoten kopen hun meubels of op Marktplaats of bij de Ikea oid en dat vind ik gewoon niet zo persoonlijk. Er zijn natuurlijk wel alternatieven, maar die zijn voor mij niet echt betaalbaar (je bent en blijft student). Ben daarom erg tevreden met dit bedrijf en schrijf er graag even een review voor!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Schrijf zelf een review over Zen Lifestyle

  Uw beoordeling